Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Οι νεοναζιστές εξακολουθούν να «ακονίζουν τις ξιφολόγχες στα πεζοδρόμια»
  • Νοσοκομείο «Αττικόν»: 1.300 ασθενείς νοσηλεύτηκαν στους διαδρόμους τις πρώτες 40 μέρες του φθινόπωρου
  • Απ’ όξω μπέλα μπέλα κι από μέσα κατσιβέλα*
  • Χαρτζουλάκης – Χοτζόγλου: Στο στόχαστρο για τη συνδικαλιστική δράση – Η αλληλεγγύη θα νικήσει στις 23/10!
  • Οι Πρυτάνεις στηρίζουν τους ταξικούς φραγμούς στη μόρφωση, μόνο που θέλουν να τους ορίζουν οι ίδιοι
  • Τα κρεμαστάρια του πορτοκαλομαλλιά φασίστα
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτικές Δίκες»17Ν»Εφετείο 17Ν»Πέμπτη, 19.4.07
Εφετείο 17Ν

245η συνεδρίαση

Πέμπτη, 19.4.07

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr19 Απρ 2007, 00:00

«Το δικαστήριο αποσύρεται για την έκδοση της απόφασής του, που θα ανακοινωθεί στις 3 Μαΐου, στις 11 η ώρα το πρωί». Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια του προέδρου, με τα οποία ολοκληρώθηκε η μαραθώνια διαδικασία του έκτακτου τρομοδικείου του Κορυδαλλού (κατ’ όνομα Πενταμελές Εφετείο Αθηνών), που κατέλαβε 245 συνεδριάσεις σε διάρκεια 16,5 μηνών. Στο επόμενο φύλλο, απαλλαγμένοι από το βάρος του ρεπορτάζ, θα επιχειρήσουμε μια συνολική αποτίμηση αυτής της δίκης.

Προηγουμένως, ο Ι. Μυλωνάς, με μια παραληρηματική και γεμάτη εμπάθεια επίθεση προσπάθησε να φορτώσει στον Δ. Κουφοντίνα το μπουγέλωμα με λάσπη (όπως λέει ο ίδιος, γιατί αυτοί που το έκαναν μιλούν για άλλα υλικά) που δέχτηκε στο γραφείο του. Αυτός που τόσες μέρες πάσχιζε να χτυπήσει την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας για τον πελάτη του, προσχώρησε σ’ αυτή ακριβώς τη λογική: ο έγκλειστος στον Κορυδαλλό Κουφοντίνας καθοδηγεί το μπουγέλωμα του Μυλωνά! Η τέλεια αστυνομική λογική, με την οποία δεν θα ασχοληθούμε, γιατί δεν ενδιαφέρει τη δίκη.

Προηγουμένως, το δικαστήριο είχε απορρίψει το αίτημα Μυλωνά για ανάγνωση της πραγματογνωμοσύνης γαλλίδας γραφολόγου, που είχε προσκομίσει ο Αντ. Κοντ. Αρχικά, το αίτημα απέρριψε ο πρόεδρος, ο Μυλωνάς προσέφυγε στο δικαστήριο, το οποίο ομόφωνα απέρριψε το αίτημα, με το επιχείρημα ότι «ουδεμία εξαιρετική περίπτωση αποδείχθηκε ότι συντρέχει για να κατατεθεί τώρα το έγγραφο. Είχε δηλωθεί ότι ο κ. Κοντ συμπαρίστατο με τον κ. Μυλωνά και δεν είναι δυνατόν να αποδοθεί η καθυστέρηση σε παράλειψη του δικαστηρίου πού επιτρέπει επανόρθωση».

Ακολούθησαν οι αγορεύσεις των διορισμένων συνηγόρων Αγγελή και Κάβουρα, στη διάρκεια των οποίων ο Α. Γιωτόπουλος αποχώρησε, καταγγέλλοντας ότι δεν τον υπερασπίζονται αλλά τον υπονομεύουν.

Η εισαγγελέας δεν δευτερολόγησε και αυτό δεν μας προξένησε καμιά εντύπωση. Φρονίμως ποιούσα η κ. Κουτζαμάνη προτίμησε να μην αναμετρηθεί με τον τεκμηριωμένο λόγο της υπεράσπισης. Εχει, άλλωστε, τη σιγουριά ότι και το δικαστήριο βρίσκεται στην ίδια κατεύθυνση με την ίδια, οπότε γιατί να ανησυχεί; «Ας τελειώνουμε μια ώρα γρηγορότερα, για ν’ αναλάβουμε καθήκοντα στον Αρειο Πάγο».

Δευτερολόγησαν μόνο ο Γιάννης Σερίφης και ο Ηρακλής Κωστάρης.

Ο Γ. Σερίφης έστρεψε τα πυρά του ενάντια στους εισαγγελείς της έδρας κατηγορώντας τους (όχι αδικαιολόγητα) ότι «απέδειξαν περίτρανα, ότι η παρουσία τους εδώ ήταν διεκπεραιωτική, ότι ήρθαν με ειδικές οδηγίες, ότι είναι σε εντεταλμένη υπηρεσία με τα γνωστά ανταλλάγματα», γι’ αυτό και «αντί της παρουσίασης πραγματικών, απτών αποδεικτικών στοιχείων ενοχής μας, αποκομίσαμε τα ακροδεξιά παρακρατικά κηρύγματα και παραληρήματα της εισαγγελέως, το ιδεολογικό της μίσος και εκδικητικότητα και μεγάλα υποκριτικά ψέματα. Απέδειξαν ότι δεν θέλουν μόνο να απαξιώσουν, στιγματίσουν και καταδικάσουν τη δράση της συγκεκριμένης Οργάνωσης, αλλά κύρια την αντίσταση 1967-1974 ενάντια των στρατοκρατών πού οι ίδιοι τους γαλουχήθηκαν και υπηρέτησαν». Αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα αποσπάσματα της εισαγγελικής αγόρευσης, για να καταδείξει ότι «παρερμήνευσε, παρέφρασε, διαστρέβλωσε και ποινικοποίησε τους μάρτυρες υπεράσπισης, συγγενικές, συναδελφικές, φιλικές, πολιτικές, κοινωνικές, εργασιακές σχέσεις».

Και η κατάληξή του: «Εγώ δεν είμαι κατηγορούμενος, εσείς με εμπλέκετε με κατηγορίες. Φροντίστε να τις τεκμηριώσετε με απτά και γνήσια στοιχεία και όχι με ομολογίες πού έγιναν για τη διευκόλυνση του χαφιεδο-τρομονόμου».
Εμφανώς φορτισμένος ο Ηρακλής Κωστάρης διεκδίκησε για τελευταία φορά σ’ αυτή την αίθουσα το δίκιο του: Εχω αρνηθεί κάθε κατηγορία και προσπάθησα όσο πιο έντιμα μπορούσα να αποδείξω ότι τα πάντα σε βάρος μου είναι σκευωρία. Δεν παρακάλεσα, προσπάθησα να διεκδικήσω την ελευθερία μου. Είδα μια συντονισμένη προσπάθεια να πετύχουν την καταδίκη μου με κάθε τρόπο, παρουσιάζοντας καταφανέστατα ψέματα ως αλήθεια. Για παράδειγμα η εισαγγελέας για την υπόθεση Μπακογιάννη επικαλέστηκε προανακριτική του Καρατσώλη, ότι δήθεν με ενοχοποιεί, ενώ δεν λέει τίποτε. Παρέβλεψε άλλα στοιχεία, όπως του Βασίλη Ξηρού που με αθωώνει, αφού λέει ξεκάθαρα ότι ο Χάρης ήταν ο ίδιος με τον Τάκη που ήταν παλιό μέλος. Επιδιώκουν να κρατήσουν εδώ μια ομάδα για να δείξουν ότι τελείωσε. Είναι η πρώτη φορά που ανθρώπινα παρακαλώ να μην με εντάξετε, στα πλαίσια σκοπιμοτήτων, σε μια ομάδα. Παρακαλώ δικάστε με δίκαια».

Σ’ αυτό το σημείο ολοκληρώθηκε η διαδικασία και το δικαστήριο διέκοψε για την Πέμπτη 3 Μάη.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

245η συνεδρίαση

Τετάρτη, 18.4.07
Επόμενο άρθρο

245η συνεδρίαση

Σταμάτησαν οι φοιτητικές καταλήψεις

Σχετικά Αρθρα

202η συνεδρίαση

Τρίτη, 30.5.07

Εφετείο 17Ν 30 Μάι 2007, 00:00

250ή συνεδρίαση

Δευτέρα, 14.5.07

Εφετείο 17Ν 14 Μάι 2007, 00:00

249η συνεδρίαση

Πέμπτη, 10.5.07

Εφετείο 17Ν 10 Μάι 2007, 00:00

248η συνεδρίαση

Τετάρτη, 9.5.07

Εφετείο 17Ν 9 Μάι 2007, 00:00

247η συνεδρίαση

Δευτέρα, 7.5.07

Εφετείο 17Ν 7 Μάι 2007, 00:00

246η συνεδρίαση

Πέμπτη, 3.5.07

Εφετείο 17Ν 3 Μάι 2007, 00:00
Ροή Ειδήσεων
Πολιτική

Οι νεοναζιστές εξακολουθούν να «ακονίζουν τις ξιφολόγχες στα πεζοδρόμια»

14 Οκτ 2026, 22:05
Υγεία

Νοσοκομείο «Αττικόν»: 1.300 ασθενείς νοσηλεύτηκαν στους διαδρόμους τις πρώτες 40 μέρες του φθινόπωρου

14 Οκτ 2026, 19:52
Υγεία

Απ’ όξω μπέλα μπέλα κι από μέσα κατσιβέλα*

Ηπειρος: Ασθενοφόρα off - Εγκαίνια σε «χωριά Ποτέμκιν»

14 Οκτ 2026, 18:58
Εργατικά

Χαρτζουλάκης – Χοτζόγλου: Στο στόχαστρο για τη συνδικαλιστική δράση – Η αλληλεγγύη θα νικήσει στις 23/10!

14 Οκτ 2026, 14:42
Παιδεία

Οι Πρυτάνεις στηρίζουν τους ταξικούς φραγμούς στη μόρφωση, μόνο που θέλουν να τους ορίζουν οι ίδιοι

Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής και κλειστό αριθμό εισακτέων

14 Οκτ 2026, 14:34
Διεθνή

Τα κρεμαστάρια του πορτοκαλομαλλιά φασίστα

14 Οκτ 2026, 14:18
Καταστολή

Αμετανόητοι στις απολογίες τους οι μπάτσοι βασανιστές του Βασίλη Μάγγου

14 Οκτ 2026, 11:44
Διεθνή

«Ο Γιάχια Σινουάρ νίκησε την ισραηλινή κοινωνία για ολόκληρες γενιές»: Αρθρογράφος της Χααρέτζ προειδοποιεί για καταστροφή που θα διαρκέσει γενιές

14 Οκτ 2026, 11:11
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Οκτώβρη

14 Οκτ 2026, 00:01
Πολιτική

Ενας ανασφαλής πρωθυπουργός και ένα γκάλοπ… τίγκα στην αξιοπιστία

13 Οκτ 2026, 22:07
Διεθνή

Οι θέσεις των ανταγωνιζόμενων ισραηλινών πολιτικών κομμάτων για το Παλαιστινιακό ζήτημα και οι πιθανές επιπτώσεις τους

13 Οκτ 2026, 20:09
Παιδεία

Φοιτητές κατασκηνώνουν στο Σύνταγμα για το κόστος σπουδών και τη στέγη

13 Οκτ 2026, 18:57
Κόντρες

Αχ καρδιά μου και εγώ

13 Οκτ 2026, 18:48
Παιδεία

Στηρίζουν με απροσμέτρητο κυνισμό τη γενοκτονία των Παλαιστινίων και τη νομιμοποίηση της επιθετικότητας των σιωναζιστών

Κυβέρνηση και υπουργείο Παιδείας

13 Οκτ 2026, 13:52
Εργατικά

Εργαζόμενοι στα Κέντρα Πρόληψης: Συμπαράσταση στους διωκόμενους του ΨΝΑ

13 Οκτ 2026, 12:02
Διεθνή

«Θεία δίκη»: Ενας μαθητής νεκρός και 24 τραυματίες από έκρηξη μη εκραγέντος πυρομαχικού στη βόρεια σιωνιστική οντότητα

13 Οκτ 2026, 11:51
Καταστολή

Ο Γιάννης Καρατσώλης έχει καταδικαστεί άδικα

Στις 29 Οκτώβρη ξεκινά η δίκη του σε δεύτερο βαθμό

13 Οκτ 2026, 10:46
Διεθνή

Iράν: «Ανεπαρκείς» οι μερικές παραχωρήσεις των ΗΠΑ στους ιρανικούς όρους

13 Οκτ 2026, 10:17
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Οκτώβρη

13 Οκτ 2026, 00:01
Ιστορία

Κατάπτυστη αθλιότητα! Αφίσα με τη σημαία της Βέρμαχτ πάνω από την Ακροπολη διαφημίζει ελληνο-γερμανικό συνέδριο για την Απελευθέρωση

Καταγγελία του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα

12 Οκτ 2026, 19:50
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Οκτώβρη

Ημέρα δωρεάς οργάνων σώματος και μεταμοσχεύσεων.

Ημέρα προτύπων (τυποποίησης).

1906: Επαναστάτες ληστεύουν 600.000 ρούβλια από υπερφρουρούμενη χρηματαποστολή στο κέντρο της Πετρούπολης.

1939: Το υπουργείο Παιδείας ορίζει ότι οι μαθητές θα χαιρετούν με τον ίδιο τρόπο που χαιρετούν οι φαλαγγίτες της ΕΟΝ.

1973: Συλλαλητήριο 12.000 κατοίκων των Μεγάρων κατά των σχεδίων για εγκατάσταση εργοστασίου αλουμίνας και διυλιστηρίου στην πόλη.

1976: Βόμβες σε καταστήματα και σε αποθήκη της «Siemens».

2000: Βόμβα που δεν εξερράγη στο γραφείο του πρώην υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας Σ. Σουμάκη στον Πειραιά (Επαναστατικοί Πυρήνες).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Είχα την συγκλονιστική Χαρά, Τιμή και Απόλαυση να παρίσταμαι και να ακούσω ζωντανά την πιο σπουδαία πολιτική ομιλία που έχω ακούσει στην ζωή μου. Ο Υπουργός των Εξωτερικών των ΗΠΑ @SecRubio δεν μίλησε σήμερα στην Πνύκα, μπροστά από την Ακρόπολη μόνον ως ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, αλλά ως ο πολιτικός εκπρόσωπος των ανθρώπων της Δύσης που ζούσαν, που ζουν και που θα ζήσουν στο μέλλον. Έκανε μια αληθινά Ιστορικών διαστάσεων ομιλία. Περιττό να πω ότι συμφωνώ σε όσα είπε στο 100% και ότι ως Έλλην αισθάνομαι υπερήφανος για το βάθος του θαυμασμού του για τους προγόνους μας αλλά και ως Υπουργός αυτής της Κυβερνήσεως για την δημόσια αναγνώριση του στην αξιοπιστία και στην επιτυχία της Χώρας μας σήμερα. Η Ελλάδα, η Ρώμη και ο Χριστιανισμός συνθέτουν τον Δυτικό Πολιτισμό και η παρακμή του πρέπει να τελειώσει και να ξαναβρεί η Δύση τις ρίζες, τις αξίες και το πνεύμα της που την έκαναν για αιώνες κυρίαρχη. Πραγματικά αξίζουν πολλά εύγε αλλά και ευχαριστώ στον κ. Ρούμπιο για την σημερινή του ομιλία.

Αδωνις Γεωργιάδης

(Εντάξει, εμετός. Προσέξτε, όμως, την επιτηδευμένη μίμηση του ύφους του Τραμπ, με κεφαλαία γράμματα σε ορισμένες λέξεις και κάποια βροντώδη επίθετα. Δεν είναι χωρίς σημασία. Ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός-υπουργός Υγείας του Μητσοτάκη ήξερε ότι θα προκαλέσει. Διάλεξε σκόπιμα να γράψει αυτό το έμεσμα, ξεπερνώντας κάθε άλλο δεξιό πολιτικό ή δημοσιογράφο στην Ελλάδα. Ολοι οι άλλοι έγλειψαν πατόκορφα τον Ρούμπιο αλλά με… στιλ και… αντικειμενικότητα. Προσπάθησαν να εμφανιστούν σοβαροί και… αξιοπρεπείς. Συνασπίστηκαν μάλιστα γύρω από τη θέση ότι ο Ρούμπιο δεν είναι σαν τους Τραμπ και Βανς αλλά είναι ένας παραδοσιακός Ρεπουμπλικανός. Μόνο ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος Σπυράδωνης κινήθηκε σε ρυθμό MAGA. Το μήνυμά του δεν αποδέκτες τόσο το δεξιό και ακροδεξιό κοινό στην Ελλάδα όσο ΤΗΝ πρεσβεία και το  ΜΑGA. Θέλησε να προβληθεί ως ο μοναδικός γνήσιος εκπρόσωπος του τραμπισμού στην ελληνική Δεξιά, ώστε να ενεργοποιήσει τις κεραίες ΤΗΣ πρεσβείας και να γίνει ο εκλεκτός της. Να διεκδικήσει την υποστήριξή ΤΗΣ και την υποστήριξη του MAGA, επειδή ξέρει ότι δεν αργεί η ώρα που θα διεκδικήσει την ηγεσία της ΝΔ με αντίπαλο τον… αριστερό Δένδια)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 245η συνεδρίαση

    17Ν
    • 245η συνεδρίαση

      Εφετείο 17Ν
  • 245η συνεδρίαση

    ΕΛΑ
    • 245η συνεδρίαση

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • 245η συνεδρίαση

      Εφετείο ΕΛΑ
    • 245η συνεδρίαση

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • 245η συνεδρίαση

    Επαναστατικός Αγώνας
    • 245η συνεδρίαση

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • 245η συνεδρίαση

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • 245η συνεδρίαση

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • 245η συνεδρίαση

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 245η συνεδρίαση

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 245η συνεδρίαση

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 245η συνεδρίαση

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • 245η συνεδρίαση

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • 245η συνεδρίαση

      245η συνεδρίαση

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • 245η συνεδρίαση

      245η συνεδρίαση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • 245η συνεδρίαση

      245η συνεδρίαση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • 245η συνεδρίαση

      245η συνεδρίαση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • 245η συνεδρίαση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • 245η συνεδρίαση

    245η συνεδρίαση

    Ποιοι είμαστε
  • 245η συνεδρίαση

    245η συνεδρίαση

    Επικοινωνία
  • 245η συνεδρίαση

    245η συνεδρίαση

    Όροι χρήσης
  • 245η συνεδρίαση

    245η συνεδρίαση

    Ποιοι είμαστε
  • 245η συνεδρίαση

    245η συνεδρίαση

    Επικοινωνία
  • 245η συνεδρίαση

    245η συνεδρίαση

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo