Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 18 Φλεβάρη
  • Μια σκληρή συντηρητική, νεοφιλελεύθερη, αδίστακτη καριερίστρια (για την Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ)
  • Τσατσιλίκι: Ο έσχατος εξευτελισμός του εργαζόμενου ανθρώπου
  • Mετά το «κράξιμο», άνοιξαν τα κελιά στον Δομοκό
  • Συλλογική τιμωρία των κρατούμενων, για ένα φόνο που έγινε στο αρχιφυλακείο – Σε αποχή συσσιτίου προχωρούν οι κρατούμενοι
  • Συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ εξαίρουν την… κοινωνική προσφορά του εφοπλ(η)στικού ομίλου Grimaldi
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Βαριές ποινές και νέος «αντιτρομοκρατικός» νόμος
Διεθνή

Αίγυπτος

Βαριές ποινές και νέος «αντιτρομοκρατικός» νόμος

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr28 Φεβ 2015, 00:00

Σε ποινή φυλάκισης πέντε χρόνων καταδικάστηκε από δικαστήριο του Καΐρου ο γνωστός αγωνιστής Αλάα Αμπντέλ Φατάχ, από τους πρωταγωνιστές της λαϊκής εξέγερσης της 25ης Γενάρη του 2011. Hταν η κατ’ έφεση δίκη του με την κατηγορία της συμμετοχής σε παράνομη διαδήλωση και της επίθεσης σε αστυνομικό. Ο ίδιος χαρακτήρισε τη δίκη φάρσα, ενώ η οικογένεια και οι φίλοι του, που βρίσκονταν στη δικαστική αίθουσα, ξέσπασαν σε συνθήματα ενάντια στη στρατιωτική χούντα όταν ανακοινώθηκε η απόφαση του δικαστηρίου. Ο Αλάα Αμπντέλ Φατάχ είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε φυλάκιση 15 χρόνων. Δεκαεννιά ακόμη συγκατηγορούμενοί του, από τους οποίους οι πέντε ερήμην, καταδικάστηκαν σε ποινές φυλάκισης από τρία μέχρι πέντε χρόνια.
 
Μια μέρα αργότερα, στις 24 Φλεβάρη, αθωώθηκαν δύο ανώτατοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι του καθεστώτος Μουμπάρακ, ο πρώην πρωθυπουργός Αχμέντ Ναζίφ και ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Χαμπίμπ ελ-Αντλι, που κατηγορούνταν για παράνομη αποκόμιση κέρδους και διασπάθιση δημόσιου χρήματος. Στον Ναζίφ είχε επιβληθεί πρωτόδικα ποινή φυλάκισης ενός χρόνου με αναστολή και στον Αντλι ποινή φυλάκισης πέντε χρόνων. Κυβερνητικοί και πολιτικοί παράγοντες του καθεστώτος Μουμπάρακ που έχουν παραπεμφθεί σε δίκες κατά κανόνα απαλλάσσονται τελικά από τις κατηγορίες. Αντίθετα, επιβάλλονται εξοντωτικές ποινές όχι μόνο στους Αδελφούς Μουσουλμάνους αλλά σε όποιον αντιδρά και αντιστέκεται στην πολιτική της στρατιωτικής χούντας.
 
Αντί της ασφάλειας, της σταθερότητας και της τάξης, που υποσχόταν προεκλογικά ο στρατηγός Σίσι, η στρατιωτική χούντα βρίσκεται αντιμέτωπη με το ισλαμικό αντάρτικο στη Χερσόνησο του Σινά, που παρά τις εκκαθαριστικές επιχειρήσεις του αιγυπτιακού στρατού κλιμακώνει τις επιθέσεις του, με αποτέλεσμα εκατοντάδες νεκρούς στρατιώτες και αστυνομικούς, και πρόσφατα με την απειλή του Ισλαμικού Κράτους στα σύνορα με τη Λιβύη, όπου ενισχύει συνεχώς την παρουσία και τη δράση του, και κατά συνέπεια με την οικονομική και κοινωνική ανασφάλεια και αστάθεια που αναπόφευκτα προκαλείται. 
 
Γι’ αυτό, συνεχίζοντας το όργιο της καταστολής, ενισχύει το οπλοστάσιό της με ένα νέο «αντιτρομοκρατικό» νόμο, που υπογράφτηκε με τη μορφή διατάγματος από τον πρόεδρο Σίσι στις 23 Φλεβάρη και αποτελείται από 10 άρθρα. Το άρθρο 1 του νόμου, σύμφωνα με ρεπορτάζ της αγγλόφωνης αιγυπτιακής εφημερίδας «Daily News  Egypt» (24/2/15), ορίζει ως «τρομοκρατική οντότητα» κάθε ομάδα που με οποιοδήποτε τρόπο απειλεί την εθνική ασφάλεια, βλάπτει την εθνική ενότητα, θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια της κοινότητας και τα συμφέροντά της ή διαταράσσει τη δημόσια τάξη. Ο νόμος αναθέτει στην εισαγγελία το καθήκον να συντάξει μια λίστα με τα ονόματα των «τρομοκρατικών οντοτήτων» και μια λίστα με τα ονόματα των ανθρώπων που συμμετέχουν ή έχουν σχέση με «τρομοκρατικές οντότητες». 
 
Η δεύτερη λίστα θα περιλαμβάνει τα ονόματα των ηγετών, των ιδρυτών, των μελών, των οπαδών, ακόμη και ανθρώπων που «δίνουν κάποια πληροφορία ή υποστηρίζουν με κάποιο τρόπο» τις «τρομοκρατικές οντότητες». Οι λίστες θα εξετάζονται από δικαστήρια και θα ασκούνται ποινικές διώξεις. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι η ασάφεια των κατηγοριών επιτρέπει την πλήρη ασυδοσία της αστυνομίας και των διωκτικών μηχανισμών. Κάθε ομάδα που χαρακτηρίζεται «τρομοκρατική» θα διαλύεται, τα περιουσιακά στοιχεία της ομάδας θα κατάσχονται και οι καταθέσεις της καθώς και οι καταθέσεις των μελών της θα παγώνουν. Επιπλέον, στους «τρομοκράτες» θα απαγορεύεται να ταξιδεύουν, θα αφαιρούνται ή θα ακυρώνονται τα διαβατήριά τους και δε θα επιτρέπεται να εκδώσουν νέα. 
 
Μέχρι στιγμής, εκτός από τη Μουσουλμανική Αδελφότητα, έχει χαρακτηριστεί «τρομοκρατική οργάνωση» το Κίνημα 6 Απρίλη, που έπαιξε σημαντικό ρόλο στη λαϊκή εξέγερση της 25ης Γενάρη και συνεχίζει να αντιστέκεται στη στρατιωτική χούντα, και έπεται συνέχεια, όπως όλα δείχνουν, με πολιτικές συλλογικότητες και αγωνιστές που τολμούν να σηκώσουν κεφάλι.
 

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Αίγυπτος

Εκεχειρία μέχρι τον επόμενο γύρο
Επόμενο άρθρο

Αίγυπτος

Σιωνιστικά παραμύθια για ένα νέο πόλεμο

Σχετικά Αρθρα

Καλκίλια: Ορκος αντίστασης στην κηδεία του 18χρονου μάρτυρα

Διεθνή 17 Φεβ 2026, 09:05

Σιωναζιστικές φυλακές: Βασανισμός παλαιστίνιων κρατούμενων σε ζωντανή μετάδοση

Κίνδυνος για τη ζωή του Αμπντουλάχ Αλ-Μπαργούτι

Διεθνή 16 Φεβ 2026, 10:12

Η Γάζα αποχαιρέτησε τον «Σνάιπερ της Μπέιτ Χανούν» και τον βοηθό του

Διεθνή 14 Φεβ 2026, 09:34

Η 7η Οκτώβρη επηρεάζει τον εσωτερικό ανταγωνισμό και στην αμερικάνικη Δεξιά

Διεθνή 13 Φεβ 2026, 10:44

Ο Τραμπ αντιμετωπίζει τον Νετανιάχου χειρότερα απ’ ό,τι τον μπάτλερ του Μαρ-α-Λάγκο

Διεθνή 12 Φεβ 2026, 18:43

Σουμάγια Γανούσι | Από τον Επστιν μέχρι τη Γάζα: Η διαφθορά της δυτικής ελίτ έχει πλέον αποκαλυφθεί πλήρως

Η Γάζα δεν ήταν απόκλιση από τις αξίες τους, ήταν η κορύφωσή τους

Διεθνή 11 Φεβ 2026, 21:14
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Φλεβάρη

18 Φεβ 2026, 00:01
Πολιτική

Μια σκληρή συντηρητική, νεοφιλελεύθερη, αδίστακτη καριερίστρια (για την Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ)

17 Φεβ 2026, 21:56
Εργατικά

Τσατσιλίκι: Ο έσχατος εξευτελισμός του εργαζόμενου ανθρώπου

17 Φεβ 2026, 19:42
Καταστολή

Mετά το «κράξιμο», άνοιξαν τα κελιά στον Δομοκό

17 Φεβ 2026, 18:46
Καταστολή

Συλλογική τιμωρία των κρατούμενων, για ένα φόνο που έγινε στο αρχιφυλακείο – Σε αποχή συσσιτίου προχωρούν οι κρατούμενοι

17 Φεβ 2026, 12:56
Εργατικά

Συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ εξαίρουν την… κοινωνική προσφορά του εφοπλ(η)στικού ομίλου Grimaldi

17 Φεβ 2026, 12:05
Ιστορία

Κ’ είναι χιλιάδες στην Ελλάδα όμοιοι Πανάγιοι Τάφοι (Κώστας Βάρναλης)

17 Φεβ 2026, 10:11
Διεθνή

Καλκίλια: Ορκος αντίστασης στην κηδεία του 18χρονου μάρτυρα

17 Φεβ 2026, 09:05
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Φλεβάρη

17 Φεβ 2026, 00:01
Εργατικά

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν ήταν αυτή που διαβεβαίωνε ότι η «Βιολάντα» ήταν ένα σύγχρονο και ασφαλές εργοστάσιο;

16 Φεβ 2026, 19:35
Εργατικά

Με τον μαχητικό συνδικαλισμό ενάντια στις απειλές της κυβέρνησης – Ολοι στην Τρίπολη στις 18 Φλεβάρη

16 Φεβ 2026, 13:46
Κόντρες

Ο σεβαλιέ Γεώργιος Πιτσιλής

16 Φεβ 2026, 13:39
Διεθνή

Σιωναζιστικές φυλακές: Βασανισμός παλαιστίνιων κρατούμενων σε ζωντανή μετάδοση

Κίνδυνος για τη ζωή του Αμπντουλάχ Αλ-Μπαργούτι

16 Φεβ 2026, 10:12
Πολιτισμός

«Δεν πειράζει… όλα για την Παλαιστίνη»: Η ψυχή της Γάζας σ’ ένα τραγούδι

16 Φεβ 2026, 08:30
Παιδεία

Εθνική Επιτροπή Διαλόγου για το «Εθνικό Απολυτήριο»: Ούτε ένας διευθυντής Λυκείου και εκπαιδευτικός της τάξης

Μόνο πανεπιστημιακοί, ομότιμοι καθηγητές ΑΕΙ, στελέχη της διοικητικής πυραμίδας της εκπαίδευσης, φροντιστηριάδες, διώκτες εκπαιδευτικών

16 Φεβ 2026, 07:46
Εργατικά

Ακόμα τρεις απεργοί εκπαιδευτικοί παραπέμπονται στο Πειθαρχικό της Πελοποννήσου

16 Φεβ 2026, 05:31
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Φλεβάρη

16 Φεβ 2026, 00:01
Αγροτικά

Ο Πιτσιλής έδιωξε από τον «νέο ΟΠΕΚΕΠΕ» και τον Γρηγόρη Καλιούρη, που πρώτος αποκάλυψε το σκάνδαλο και στοχοποιήθηκε από την εγκληματική οργάνωση

15 Φεβ 2026, 20:27
Ιστορία

Ετούτ’ η μάντρ’ αγνάντια σου το σύνορο του κόσμου. / Σ’ αφτήν απάνου βρόντηξεν ο Διγενής το Χάρο.

15 Φεβ 2026, 12:45
Πολιτισμός

Oι Παλαιστίνιοι τσάκισαν το «No Politica» στη Μπερλινάλε

15 Φεβ 2026, 10:18
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Φλεβάρη

Γκάμπια: Ημέρα ανεξαρτησίας (1965).

Ισραήλ: Ημέρα μητέρας.

1884: Η αστυνομία καταστρέφει στη Μόσχα όλα τα αντίτυπα του βιβλίου “Αυτά που πιστεύω” του Λέοντος Τολστόι.

1961: Συλλαμβάνεται σε αντιπυρηνική διαδήλωση στο Λονδίνο ο 89χρονος Μπέρτραντ Ράσελ ως ταραχοποιός και φυλακίζεται για μία εβδομάδα.

1991: Βόμβα του IRA σε σιδηροδρομικό σταθμό του Λονδίνου, ένας νεκρός και σαράντα τραυματίες.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

«Η επιλογή της χορτοφαγίας απορρέει από τη συνεχή προσπάθεια να μπούμε στη θέση του άλλου, να δούμε τον κόσμο μέσα από τα δικά του μάτια, να νιώσουμε τον δικό του πόνο. Υπ’ αυτό το πρίσμα, πράγματι, βιγκανισμός και τραμπισμός δεν πάνε μαζί. Όσο ενισχύεται ο δεύτερος, θα μειώνεται η επιρροή του πρώτου».

Εφη Αχτσιόγλου

(Maς έκαναν εντύπωση τα εισαγωγικά στην ανάρτηση της κυρίας Αχτσιόγλου στο facebook. Επειδή στην ίδια ανάρτηση προμοτάριζε άρθρο του «Εθνους» με τίτλο «Vegans μετά το hype – Τραμπ και υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα φρενάρουν τον βιγκανισμό;», ανατρέξαμε σ’ αυτό και διαπιστώσαμε ότι είναι δικά της λόγια, από συνέντευξη που έδωσε στο πλαίσιο αυτού του άρθρου. Είναι να σαλτάρεις διαβάζοντας αυτή τη μπούρδα. Αμα γίνουμε όλες και όλοι βίγκαν, καθαρίσαμε με τον Τραμπ και τον τραμπισμό! Είναι τόσο απλό και δεν το σκέφτηκε κανείς πέρα από τη μαθήτρια του Κατρούγκαλου, υπουργό των Τσιπροκαμμένων, αποτυχούσα  υποψήφια διάδοχο του Τσίπρα -ηττήθηκε κατά κράτος από τον Κασσελάκη- και σήμερα αγωνιούσα αν θα βρεθεί γι’ αυτήν μια καλή θέση στο νέο τσιπρικό αστερισμό. Λέει κι άλλα η κα Αχτσιόγλου στη συνέντευξή της στο πλαίσιο του παραπάνω άρθρου. Για να μην μας αφήσει καμιά αμφιβολία πως όταν λέει ότι «η επιλογή της χορτοφαγίας απορρέει από τη συνεχή προσπάθεια να μπούμε στη θέση του άλλου, να δούμε τον κόσμο μέσα από τα δικά του μάτια, να νιώσουμε τον δικό του πόνο», αναφέρεται στα ζώα που χρησιμοποιούνται ως τροφή. Στο ethnos.gr το λέει και πιο ωμά: «Για μένα είναι απόκριση σε μια ηθική επιταγή αποδοχής του άλλου ως ακριβώς αυτό που είναι: άλλο. Άλλο με συνείδηση εαυτού. Προφανώς μη ανθρώπινη συνείδηση, σύμφωνοι, αλλά πάντως με μια κάποια συνείδηση εαυτού»! Βουτιά στη μεταφυσική και τον αντιεπιστημονισμό, ένα βήμα πριν από το Βουδισμό. Μια διατροφική επιλογή μετατρέπεται σε ηθικό κατηγόρημα και παίρνει τη μορφή ιδεολογίας, ψευδούς συνείδησης. Στη συνέχεια, η ιδεολογία μετατρέπεται σε πολιτικό πρόταγμα. Ο αντιιμπεριαλισμός-αντικαπιταλισμός μετατρέπεται σε αντιτραμπισμό κι αυτός με τη σειρά του σε βιγκανισμό! Ράβδος εν γωνία, βρέχει. Κι ύστερα, η κα Αχτσιόγλου διαμαρτύρεται ότι την αποκαλούν «φασαία». Μακάρι να ήταν μόνον αυτό. Οι περισσότεροι/ες «φασαίοι-ες» κοιτάζουν τον εαυτούλη τους και δεν πειράζουν κανένα – εκτός από τους υφιστάμενους και τους εργάτες στη δουλειά, αν τύχει και είναι στελέχη καπιταλιστικών επιχειρήσεων. Η κα Αχτσιόγλου ανήκει σ’ εκείνο το είδος των «φασαίων» πολυτελείας, που έχουν εξουσιαστικές φιλοδοξίες και είναι διατεθειμένοι να στραγγαλίσουν έναν ολόκληρο λαό, να «πατήσουν επί πτωμάτων», προκειμένου να ικανοποιήσουν αυτές τις εξουσιαστικές φιλοδοξίες. Η ίδια το επιβεβαίωσε αυτό, ως στέλεχος και υπουργός της λυσσασμένης μνημονιακής κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Αίγυπτος

    17Ν
    • Αίγυπτος

      Εφετείο 17Ν
  • Αίγυπτος

    ΕΛΑ
    • Αίγυπτος

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Αίγυπτος

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Αίγυπτος

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Αίγυπτος

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Αίγυπτος

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Αίγυπτος

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Αίγυπτος

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Αίγυπτος

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Αίγυπτος

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Αίγυπτος

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Αίγυπτος

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Αίγυπτος

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Αίγυπτος

      Αίγυπτος

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Αίγυπτος

      Αίγυπτος

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Αίγυπτος

      Αίγυπτος

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Αίγυπτος

      Αίγυπτος

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Αίγυπτος

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Αίγυπτος

    Αίγυπτος

    Ποιοι είμαστε
  • Αίγυπτος

    Αίγυπτος

    Επικοινωνία
  • Αίγυπτος

    Αίγυπτος

    Όροι χρήσης
  • Αίγυπτος

    Αίγυπτος

    Ποιοι είμαστε
  • Αίγυπτος

    Αίγυπτος

    Επικοινωνία
  • Αίγυπτος

    Αίγυπτος

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo