Μετά το Madison Square Garden, όπου οι οπαδοί των Νικς της Νέας Υόρκης τον γιουχάισαν μαζικά, ο ξεμωραμένος πορτοκαλομαλλιάς φασίστας αποφάσισε να γίνει ο πρώτος μετά από πενήντα χρόνια πρόεδρος των ΗΠΑ που παρακολούθησε αγώνα της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της NFL (αμερικάνικο φούτμπολ).
Πήγε, λοιπόν, στο στάδιο Northwest, στο Λαντόβερ του Μέριλαντ, για να παρακολουθήσει τον αγώνα ανάμεσα στους Washington Commanders και τους Detroit Lions. Οσο ήταν στα ενδότερα και έβγαζε φωτογραφίες με διάφορους τύπους της ιδιοκτησίας των Commanders, όλα ήταν μια χαρά. Εδινε σόου και το απολάμβανε.
Στο ημίχρονο, όμως, είχε κανονίσει να βγάλει λόγο. Οταν άρχισε να διαβάζει το κείμενο που του είχαν γράψει, μέσα από μια προστατευμένη σουίτα, έγινε πανδαιμόνιο. Μολονότι οι διοργανωτές έβαλαν το βόλιουμ στο τέρμα,το γιουχάισμα των θεατών ακουγόταν πιο δυνατά.
ΥΓ. Καλά, για τη Νέα Υόρκη δεν το συζητάμε. Ηταν που ήταν στραβό το κλήμα για τον πορτοκαλομαλλιά, το έφαγε και ο γάιδαρος. Οι Νικς πήραν το πρωτάθλημα του NBA μετά απόδεκαετίες «ξηρασίας». Κέρδισαν τους τελικούς με 4-1. Ξέρετε ποια ήταν η μοναδική ήττα τους στη σειρά; Εχασαν στην έδρα τους την ημέρα που πήγε στο γήπεδο ο Τραμπ! Πλέον είναι ανεπιθύμητος και ως γκαντέμης για τους νεοϋορκέζους.








