Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Ενα ποίημα | Η Γάζα είναι ελπίδα, είναι φωτιά, είναι άσβεστη φλόγα
  • Σιωναζιστές και αμερικάνοι ιμπεριαλιστές θα πιουν το πικρό ποτήρι μέχρι την τελευταία σταγόνα
  • Σαν σήμερα 21 Ιούνη
  • Σιωνιστικά θρασίμια έβρισαν ιδιοκτήτρια καταστήματος στη Νάξο, απαιτώντας να κατεβάσει την παλαιστινιακή σημαία!
  • Προσπάθεια φίμωσης και εξόντωσης οι διώξεις εκπαιδευτικών και Συλλόγων για συνδικαλιστικούς λόγους
  • Η Κοόρτη του Φοίνικα
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Υγεία»Ελεγχοι-κοροϊδία, ενώ συνεχίζεται η εγκληματική διαχείριση της πανδημίας
Υγεία

Ελεγχοι-κοροϊδία, ενώ συνεχίζεται η εγκληματική διαχείριση της πανδημίας

Μέρος δεύτερο

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr5 Οκτ 2021, 13:46

Γράφαμε πριν από μια βδομάδα για τους ελέγχους-κοροϊδία, ενώ συνεχίζεται η εγκληματική διαχείριση της πανδημίας. Συγκεκριμένα, αναφερόμασταν στην περιβόητη ΔΙΜΕΑ (Διυπηρεσιακή Μονάδα Ελέγχου Αγοράς) και τους 100 όλους κι όλους ελέγχους που έκανε το Παρασκευοσαββατοκύριακο 24-26 Σεπτέμβρη σε Αττική, Αίγινα και Θεσσαλονίκη και στην ποινή αναστολής λειτουργίας που επέβαλε σε 3 μαγαζιά υγειονομικού ενδιαφέροντος και 1 μαγαζί τζόγου.

«Το λένε και δεν ντρέπονται: 100 έλεγχοι σε ένα τριήμερο, στις δυο μεγαλύτερες πόλεις (έχουν το μισό πληθυσμό της χώρας) και σ’ ένα τουριστικό νησί, το πιο κοντινό στην πρωτεύουσα! Τριάντα τρεις έλεγχοι ανά μέρα, τις μέρες με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα των κάθε είδους μαγαζιών, σε ένα σύνολο αρκετών χιλιάδων καφετεριών, καφενείων, σουβλατζίδικων, κλαμπ, προποτζίδικων, εστιατορίων, μπαρ κτλ. κτλ.», γράφαμε.

Και καταλήγαμε: «Ολα καλά, μ’ άλλα λόγια. Παραβατικότητα πολύ χαμηλή (4 στα 100 μαγαζιά) και παραβάσεις δευτερεύουσας σημασίας! Αρα, ουδείς κίνδυνος από το χώρο της εστίασης, της διασκέδασης του τζόγου! Σίγουρα γελάτε. Γιατί όλοι και όλες έχετε βγει για καφέ, για φαγητό, για ποτό, κάποιοι και για να ρίξετε κάνα ΚΙΝΟ. Και ξέρετε τι γίνεται. Κανένας έλεγχος σε κλειστούς χώρους (κάτι «αφτεράδικα» για παράδειγμα), ανάμιξη ανοιχτών και κλειστών χώρων, μάσκες ως υπογένειο, τραπεζοκαθίσματα κολλητά κτλ. κτλ. Αυτοί, όμως, επιμένουν να κοροϊδεύουν τον κόσμο ότι δήθεν κάνουν ελέγχους». 

Εχουμε και συνέχεια, όμως, ακόμα χειρότερη, πιο προκλητική. Χθες ήρθαν απανωτά δύο Δελτία Τύπου από το υπουργείο που διευθύνει ο γνωστός ακροδεξιός τηλεπλασιέ-υπουργός, για να μας ενημερώσουν ότι η ΔΙΜΕΑ εξακολουθεί να κάνει… εξαντλητικούς ελέγχους.

Το ένα Δελτίο Τύπου αφορούσε τους ελέγχους για την τήρηση των μέτρων προστασίας από τον κοροναϊό. Το Παρασκευοσαββατοκύριακο 1-3 Oκτώβρη έγιναν, λέει 79 έλεγχοι σε Αττική, Σαντορίνη και Πάρο. Επιβλήθηκαν πρόστιμα συνολικού ύψους 34.300 ευρώ και αναστολή λειτουργίας για 7 μέρες σε 1 κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος!

Σκεφθείτε το λίγο: σε ολόκληρη Αττική και σε δυο τουριστικά νησιά έγιναν σε τρεις μέρες 79 έλεγχοι (26 έλεγχοι την ημέρα!), έκοψαν κάποια πρόστιμα και έκλεισαν μόνο ένα μαγαζί. Ολα καλά! Τι καλά, τέλεια! Πλήρης συμμόρφωση με τα μέτρα στους χώρους της εστίασης, της διασκέδασης και του τζόγου! Αυτά που βλέπουμε εμείς σε κάθε έξοδό μας είναι… παραισθήσεις!

Το Δελτίο Τύπου κλείνει με το καθιερωμένο… φτύσιμο: «Οι έλεγχοι συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς στο σύνολο της επικράτειας»!

Το δεύτερο Δελτίο Τύπου αφορούσε τους ελέγχους της ίδιας υπηρεσίας «για την αντιμετώπιση του παράνομου εμπορίου», κατά το χρονικό διάστημα από 27 Σεπτέμβρη μέχρι 3 Οκτώβρη. Σ’ αυτόν τον τομέα οι έλεγχοι ήταν τριπλάσιοι (294), οι παραβάσεις 70 και τα πρόστιμα σχεδόν δεκαπλάσιου ύψους σε σχέση με τα μέτρα προστασίας από την covid-19 (312.500 ευρώ). Συν οι κατασχέσεις «απομιμητικών ειδών» (κατασχέθηκαν 24.848 τεμάχια «μαϊμούδες»).

Πιο πολύ τους ενδιαφέρει να κυνηγήσουν κάνα φουκαρά που πουλάει «μαϊμούδες» στο παζάρι (όχι όμως και τον εισαγωγέα που -«άγνωστο» πώς!- φέρνει τις «μαϊμούδες»), παρά να ελέγξουν την εφαρμογή των ελάχιστων μέτρων προστασίας από τον κοροναϊό, που έχουν απομείνει. Αυτό είναι το συμπέρασμα που βγαίνει από τις ίδιες τις ανακοινώσεις τους.

ΥΓ. Και μια που μιλάμε για «μαϊμούδες», διαπιστώνουμε τη μεγάλη ζέση που επιδεικνύει ο κρατικός μηχανισμός για να προστατέψει τις μπουτίκ του Κολωνακίου και της Κηφισιάς που πουλάνε τις επώνυμες τσάντες των χιλίων και δυο χιλιάδων ευρώ (λες και η κυρία που αγοράζει τη «μαϊμού» τσάντα στο παζάρι με 30 ευρώ δεν ξέρει τι αγοράζει), παρά να βρουν τη «μαϊμού» φέτα στα σούπερ μάρκετ. Δεν είναι, βέβαια, αρμοδιότητα της ΔΙΜΕΑ, αλλά άλλων ελεγκτικών μηχανισμών (ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ και ΕΦΕΤ), όμως το κράτος είναι ενιαίο και πλέον είναι και… επιτελικό. 

Πώς φαίνεται η «μαϊμού» τσάντα «Λουί Βιτόν» στο παζάρι; Από την τιμή. Αυτός/ή που την αγοράζει ξέρει τι αγοράζει. Πώς φαίνεται η «μαϊμού» φέτα στο ράφι; Κάποιες φορές από την τιμή (αλλά πρέπει να ξέρεις τι γίνεται), κάποιες φορές όχι, γιατί η τιμή είναι τιμή γνήσιας φέτας. Αυτός/ή που την αγοράζει δεν ξέρει ότι αγοράζει «μαϊμού» φέτα, γιατί ακόμα και όταν η τιμή είναι σχετικά χαμηλή, του τη σερβίρουν σαν «προσφορά». 

Το κράτος κυνηγάει τον μικροπωλητή που πουλάει «μαϊμού» τσάντες στο δρόμο (όχι όμως και τον εισαγωγέα καπιταλιστή), αλλά αφήνει στο απυρόβλητο τους γαλακτοβιομήχανους και τυροκόμους καπιταλιστές που παράγουν αβέρτα «μαϊμού» φέτα και τους ιδιοκτήτες αλυσίδων σούπερ μάρκετ που την πουλάνε. Το αστικό κράτος είναι σε κάθε δράση του ταξικό.

Εκτύπωση 🖨
ΕΛΕΓΧΟΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΤώρα είναι η στιγμή!

Μέρος δεύτερο

Επόμενο άρθρο Η «ξεπουπουλιασμένη» αριστοκράτισσα πληρώνει βαρύτατο τίμημα

Μέρος δεύτερο

Σχετικά Αρθρα

«Το καλύτερο ΕΣΥ όλων των εποχών» χρωστάει στους εργαζόμενους του Αττικόν 68.000 μέρες κανονικής άδειας και 10.000 ρεπό!

Υγεία 16 Ιούν 2026, 22:23

EΣΥ: Τα ψέματα του Μητσοτάκη και η αλήθεια των αριθμών

Υγεία 11 Ιούν 2026, 12:07

Εγκληματική εγκατάλειψη των δημόσιων ψυχιατρικών δομών

Υγεία 7 Ιούν 2026, 11:15

Για τα μάτια της Σταμάτας…

Υγεία 29 Μάι 2026, 12:22

Eξαρση γαστρεντερίτιδας στο «Αττικόν» – Πώς θα σταματήσει όταν οι ασθενείς είναι σε ράντζα και δεν έχουν ούτε τουαλέτα;

Υγεία 28 Μάι 2026, 09:19

Aμα έχεις «μπάρμπα στην Κορώνη» γίνεσαι και πρωταθλητής στο… άλμα εις ύψος

«Αττικό»: Τοποθέτηση τομεάρχη με παράκαμψη δεκάδων εργαζόμενων

Υγεία 27 Μάι 2026, 19:12
Ροή Ειδήσεων
Πολιτισμός

Ενα ποίημα | Η Γάζα είναι ελπίδα, είναι φωτιά, είναι άσβεστη φλόγα

21 Ιούν 2026, 11:22
Διεθνή

Σιωναζιστές και αμερικάνοι ιμπεριαλιστές θα πιουν το πικρό ποτήρι μέχρι την τελευταία σταγόνα

21 Ιούν 2026, 09:30
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Ιούνη

21 Ιούν 2026, 00:01
Πολιτική

Σιωνιστικά θρασίμια έβρισαν ιδιοκτήτρια καταστήματος στη Νάξο, απαιτώντας να κατεβάσει την παλαιστινιακή σημαία!

20 Ιούν 2026, 19:35
Εργατικά

Προσπάθεια φίμωσης και εξόντωσης οι διώξεις εκπαιδευτικών και Συλλόγων για συνδικαλιστικούς λόγους

20 Ιούν 2026, 18:59
Διεθνή

Η Κοόρτη του Φοίνικα

20 Ιούν 2026, 09:36
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

20 Ιούν 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Ιούνη

20 Ιούν 2026, 00:01
Διεθνή

Πορτραίτα ηρώων

19 Ιούν 2026, 20:24
Διεθνή

Λίβανος: Οι σιωναζιστές παριστάνουν τους… αμυνόμενους

19 Ιούν 2026, 19:52
Διεθνή

Το σκληρό ροκ της Τεχεράνης και οι «τελευταίοι» σπασμοί του κτήνους

Σιωναζιστής αντισυνταγματάρχης και τρεις στρατιώτες σκοτώθηκαν από πυρά των μαχητών της Χεζμπολά

19 Ιούν 2026, 14:43
Κόντρες

Πήρες κάνα φράγκο ή τζάμπα την έκανες τη διαφήμιση;

19 Ιούν 2026, 11:41
Η παπάρα

Ο πολεμοκάπηλος οσφυοκάμπτης παριστάνει τον ειρηνόφιλο

19 Ιούν 2026, 10:31
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Ιούνη

19 Ιούν 2026, 00:01
Καταστολή

Τρομοκρατικός «ποινικός λαϊκισμός»

18 Ιούν 2026, 22:21
Παιδεία

Τα ξένα funds «κατάπιαν» ως τώρα 10 ιδιωτικά σχολεία

18 Ιούν 2026, 21:00
Διεθνή

Mεγάλες απώλειες του σιωναζιστικού στρατού στον νότιο Λίβανο μέσα σε μια μέρα

18 Ιούν 2026, 20:55
Παιδεία

Αναλγησία: Απέρριψαν την μεταγραφή φοιτήτριας που έχει πατέρα με 80% αναπηρία και εισόδημα κάτω από 6.000 ευρώ!

18 Ιούν 2026, 20:17
Διεθνή

Σιωνιστής τουρίστας μαχαίρωσε τρεις Κύπριους (τον ένα σοβαρά) στην Αγία Νάπα

18 Ιούν 2026, 19:13
Διεθνή

Πονάνε, ωρέ Μπριζίτ, τα παλικάρια;

18 Ιούν 2026, 14:53
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Ιούνη

Ημέρα μουσικής.

Ημέρα skateboard.

Ημέρα ανθρωπιστή.

Ημερα υδρογραφίας.

1877: Εκτελούνται δέκα μέλη της μυστικής οργάνωσης των ιρλανδών ανθρακωρύχων «Μόλι Μαγκουάιρς» με την κατηγορία συμμετοχής σε βίαιη απεργία ανθρακωρύχων στην Πενσιλβάνια (ΗΠΑ).

1945: Εθνικόφρονες επιτίθενται εναντίον αριστερών ηθοποιών στα θέατρα «Ερμής» και «Λυρικόν», δέκα τραυματίες.

1964: Η ρατσιστική οργάνωση Κου Κλουξ Κλαν δολοφονεί τρεις Αφροαμερικανούς υπέρμαχους των ίσων δικαιωμάτων (ΗΠΑ).

1987: Συλλαμβάνεται στην Αθήνα ο καταζητούμενος Ιταλός Μαουρίτσιο Φολίνι, μέλος της οργάνωσης “Ενοπλοι Προλετάριοι για τον Κομμουνισμό».

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Η Ελλάδα χαιρετίζει την επίτευξη της συμφωνίας μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και του Ιράν, όπως και κάθε πρωτοβουλία η οποία θα συμβάλει στην εκτόνωση της έντασης στην περιοχή. Είμαστε πάντα υπέρμαχοι της διπλωματικής λύσης για την αντιμετώπιση τέτοιων ζητημάτων.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Αυτός δεν είναι που στήριζε δημόσια την εισβολή αμερικανών κομάντο στη Βενεζουέλα και την απαγωγή του προέδρου της χώρας Νικολάς Μαδούρο; «Ο Νικολάς Μαδούρο ήταν επικεφαλής μιας βάναυσης και καταπιεστικής δικτατορίας που προκάλεσε αδιανόητο πόνο στον λαό της Βενεζουέλας. Το τέλος του καθεστώτος του προσφέρει νέα ελπίδα για τη χώρα. Δεν είναι η στιγμή να σχολιάσουμε τη νομιμότητα των πρόσφατων ενεργειών»! Αυτός δεν είναι που συντασσόταν με τους αμερικανοσιωνιστές συμμάχους του με στόχο την ανατροπή της ιρανικής κυβέρνησης διά της πολεμικής βίας; Την έχουν εξαφανίσει εκείνη τη δήλωση, αλλά έγινε: «Η Ελλάδα, ως διαχρονικός πυλώνας σταθερότητας και δημοκρατικών αξιών στην Ανατολική Μεσόγειο, δεν μπορεί να μένει αδιάφορη απέναντι σε καθεστώτα που απειλούν την παγκόσμια ασφάλεια και καταπιέζουν τους λαούς τους. Στηρίζουμε το αναφαίρετο δικαίωμα του ιρανικού λαού να ζήσει σε μια ελεύθερη, ανοιχτή και δημοκρατική κοινωνία. Η αποκατάσταση της δημοκρατικής νομιμότητας στην Τεχεράνη δεν είναι μόνο αίτημα των καιρών, αλλά προϋπόθεση για τη μόνιμη ειρήνη στην περιοχή. Είμαστε σε πλήρη συντονισμό με τους συμμάχους μας για τη διασφάλιση αυτού του στόχου». Και ο ακροδεξιός «αυτοφωράκιας» του Μητσοτάκη έγραφε σε μακροσκελέστατη ανάρτηση-ύμνο του σιωναζισμού: «Είμαι υπερήφανος που η Ελλάδα μας, υπό την ηγεσία του @kmitsotakis σε όλη αυτή την προσπάθεια του Ισραήλ έμεινε πιστή σύμμαχός του μέχρι το τέλος και δεν τους εγκαταλείψαμε ακόμη και όταν όλοι οι φανατικοί αντισημίτες αριστεριστές και ακροδεξιοί μας πίεζαν και μας έβριζαν στην Βουλή, στους δρόμους στο διαδίκτυο και παντού. Είμαστε με το Ισραήλ και είμαστε υπερήφανοι για αυτό. Μακάρι το Ιράν και ο σπουδαίος λαός της Περσίας να αναπνεύσει τον αέρα της Ελευθερίας που του αξίζει. Υγ. Φυσικά χωρίς τις ΗΠΑ και ειδικά τον Πρόεδρο @realDonaldTrump @POTUS όλα αυτά δεν θα είχαν συμβεί και η ιστορία αυτό θα του το πιστώσει». Η ήττα των αμερικάνων ιμπεριαλιστών στο Ιράν είναι ήττα και των πολεμοκάπηλων, οσφυοκαμπτών πολιτικών μπανανιών, όπως ο Μητσοτάκης, που τώρα παριστάνουν τους… διαχρονικούς υποστηρικτές της ειρήνης)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Μέρος δεύτερο

    • Εφετείο 17Ν

      Μέρος δεύτερο

  • ΕΛΑ

    Μέρος δεύτερο

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Μέρος δεύτερο

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Μέρος δεύτερο

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Μέρος δεύτερο

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Μέρος δεύτερο

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Μέρος δεύτερο

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Μέρος δεύτερο

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Μέρος δεύτερο

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Μέρος δεύτερο

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Μέρος δεύτερο

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Μέρος δεύτερο

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Μέρος δεύτερο

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Μέρος δεύτερο

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Μέρος δεύτερο

      Μέρος δεύτερο

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Μέρος δεύτερο

      Μέρος δεύτερο

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Μέρος δεύτερο

      Μέρος δεύτερο

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Μέρος δεύτερο

      Μέρος δεύτερο

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Μέρος δεύτερο

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Μέρος δεύτερο

    Μέρος δεύτερο

  • Επικοινωνία

    Μέρος δεύτερο

    Μέρος δεύτερο

  • Όροι χρήσης

    Μέρος δεύτερο

    Μέρος δεύτερο

  • Ποιοι είμαστε

    Μέρος δεύτερο

    Μέρος δεύτερο

  • Επικοινωνία

    Μέρος δεύτερο

    Μέρος δεύτερο

  • Όροι χρήσης

    Μέρος δεύτερο

    Μέρος δεύτερο

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo