Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εζήλωσεν δόξαν Γεωργίου Παπαδόπουλου
  • Να μην μπορεί να σταθεί σιωνιστής στην Ελλάδα
  • Βραχιολάκια για ιθαγενείς…
  • Σαν σήμερα 3 Ιούνη
  • Η ένοπλη Παλαιστινιακή Αντίσταση τη… δουλειά της
  • Δεν υπάρχει σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ – Υπάρχει διπλό σκάνδαλο βοσκοτόπων, που ξεκίνησε επί Τσίπρα και κορυφώθηκε επί Μητσοτάκη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Στη φυλακή παραμένουν Γρέγος και Αποστόλου
Πολιτική

Στη φυλακή παραμένουν Γρέγος και Αποστόλου

Παρά την προκλητική αγόρευση της εισαγγελέα και την υπέρ της αποφυλάκισής τους ψήφο της προέδρου!

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr20 Σεπ 2021, 16:17

Πριν από λίγο, το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών αποφάσισε την απόρριψη των αιτημάτων αποφυλάκισης των Γρέγου και Αποστόλου, γκεσεμιών της νεοναζιστικής ΧΑ, με ψήφους 3-2. Η πρόεδρος του δικαστηρίου Ουρανία Κουζέλη δήλωσε ότι η ίδια ψήφισε υπέρ της αποφυλάκισης των δύο νεοναζιστών! Γιατί άραγε επέλεξε να δημοσιοποιήσει τη στάση της;

Η απόφαση που πήρε η πλειοψηφία του δικαστηρίου έχει τη σημασία της, διότι είχε προηγηθεί μια προκλητική αγόρευση της εισαγγελέα Εφετών Βασιλικής Χριστούλη, η οποία ξεπέρασε κάθε όριο, χαρακτηρίζοντας… «έωλη» την απόφαση του Α’ Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων που καταδίκασε τους νεοναζιστές εγκληματίες! «Εωλη» διότι καταδίκασε τον Γρέγο, τον Αποστόλου και άλλους μόνο για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και όχι για άλλα αδικήματα!

Η εισαγγελέας Χριστούλη τίναξε στον αέρα τον ίδιο τον Ποινικό Κώδικα, προκειμένου να εισηγηθεί την αποφυλάκιση των δύο γκεσεμιών την νεοναζιστικής εγκληματικής συμμορίας. Ακόμα και πρωτοετής της Νομικής γνωρίζει ότι κάθε αδίκημα στον Ποινικό Κώδικα είναι αυτοτελές. Προβλέπεται ποινή γι’ αυτό και δεν είναι επιβαρυντική περίσταση για κάποιο άλλο αδίκημα. Το άρθρο 187 τιμωρεί την ένταξη σε εγκληματική οργάνωση (παράγραφος 1) και τη διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης (παράγραφος 3), ανεξάρτητα αν οι κατηγορούμενοι έχουν διαπράξει οι ίδιοι κάποια από τα αδικήματα για τα οποία συγκροτήθηκε η εγκληματική οργάνωση.

Πρέπει, μάλιστα, να σημειωθεί ότι η αστική Δικαιοσύνη έκανε μεγάλη χάρη στον φιρερίσκο Μιχαλολιάκο και στα άλλα ηγετικά στελέχη, που δεν τους απήγγειλε κατηγορίες για ηθική αυτουργία στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, στο λιντσάρισμα των αιγύπτιων ψαράδων, στη δολοφονική καταδρομική επίθεση στους αφισοκολλητές του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ, μολονότι προέκυψε σαφέστατα ότι λειτουργούσε ένα ιερρχικό σύστημα στρατιωτικού τύπου, στο πλαίσιο του οποίου οι εντολές διακινούνταν από πάνω (Μιχαλολιάκος) προς τα κάτω, μέσω της νεοναζιστικής ιεραρχίας. Η αστική Δικαιοσύνη «χάιδεψε» τον φίρερ και τα ηγετικά και μεσαία στελέχη της εγκληματικής νεοναζιστικής συμμορίας.

Τι μας είπε, όμως, η εισαγγελέας Χριστούλη, χαρακτηρίζοντας «έωλη» την απόφαση του Α’ Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων; Οτι ο Μιχαλολιάκος και όλο τα ανώτατο, ανώτερο και μεσαίο στελεχικό δυναμικό της εγκληματικής οργάνωσης δεν έπρεπε να καταδικαστούν, γιατί τελικά η ΧΑ… δεν ήταν εγκληματική οργάνωση! Αυτό μας είπε. Δηλαδή, η εισαγγελέας Χριστούλη ξαναέκανε τη δίκη και έβγαλε δική της απόφαση! Μάλιστα, το πρωτοφανές νομικό σάλτο που διέπραξε, σχολιάστηκε αρνητικά από δικηγόρους που παρευρίσκονταν στην αίθουσα, οι οποίοι δεν πίστευαν στ’ αυτιά τους μ’ αυτά που άκουσαν.

Ξεκινώντας από αυτή την προκλητική λογική, η εισαγγελέας Χριστούλη θεώρησε… αυτονόητο ότι ο Γρέγος και ο Αποστόλου δεν είναι επικίνδυνοι να διαπράξουν νέα αδικήματα (διότι οι νεοναζιστές αυτοί είναι… αθώοι και θύματα μιας… έωλης –επομένως άδικης- δικαστικής απόφασης!), και γι’ αυτό παρέλκει να αναφερθεί –όπως είπε- στο αν η παραμονή στη φυλακή προκαλεί σ’ αυτούς υπέρμετρη βλάβη (παράγοντα στον οποίο αναφερόταν σε όλες τις άλλες υποθέσεις του Πινακίου). Για να το πούμε απλά, το μήνυμα της εισαγγελέα Χριστούλη ήταν: «Να αποφυλακιστούν οι αθώοι χρυσαυγίτες»!

Το ποιοι ακριβώς είναι ο Γρέγος και ο Αποστόλου το γράψαμε αναλυτικά χθες: γκεσέμια της νεοναζιστικής εγκληματικής συμμορίας. Εχουν και κάτι ακόμη κοινό: δούλευαν και οι δύο «πόρτα» σε μαγαζιά της νύχτας (δε χρειάζεται να συμπληρώσουμε τίποτ’ άλλο).

Για τον τρίτο χρυσαυγίτη (Αλεξόπουλος), που ζητούσε αλλαγή των περιοριστικών όρων, διότι έχει μείνει ανάπηρος μετά από τροχαίο, η εισαγγελέας πρότεινε να μειωθεί η εγγύηση από 20.000 σε 2.000 ευρώ και να σταματήσει η υποχρέωση εμφάνισής του στο αστυνομικό τμήμα. Το δικαστήριο, με ψήφους 3-2, αποφάσισε να διατηρηθεί η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, να μειωθεί η εγγύηση στα 10.000 ευρώ και να απαλειφθεί η υποχρέωση εμφάνισής του στο ΑΤ. Η μειοψηφία, αποτελούμενη από τις εφέτες Αλκηστη Σιάννου και Μαρία Παπακωνσταντίνου (όπως ανακοίνωσε η πρόεδρος), είχε την άποψη ότι πρέπει να διατηρηθεί η εγγύηση στο αρχικό ύψος των 20.000 ευρώ και να επιβληθεί υποχρέωση εμφάνισής του στο ΑΤ μια φορά το τρίμηνο.

Η σύνθεση του δικαστηρίου: πρόεδρος Ουρανία Κουζέλη, μέλη Αλκηστις Σιάννου, Μαρία Παπακωνσταντίνου, Ανδρέας Ντόκος (αυτοεξαιρέθηκε, διότι ήταν τακτικό μέλος της σύνθεσης του Α’ Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων που δίκασε τους χρυαυγίτες – δεν γνωρίζουμε το όνομα του αντικαταστάτη του), Παγώνα Παναγιώτου, εισαγγελέας Βασιλική Χριστούλη.

ΥΓ. Η πρόεδρος ανακοίνωσε μόνο ονόματα μειοψηφούντων δικαστών. Οχι όλα. Ανακοίνωσε τον εαυτό της ως μειοψηφίσασα υπέρ της αποφυλάκισης των Γρέγου και Αποστόλου και τις Αλκηστη Σιάννου και Μαρία Παπακωνσταντίνου ως μειοψηφίσασες στην υπόθεση Αλεξόπουλου. Από το γεγονός ότι οι δύο αυτές εφέτες τάχθηκαν προς μια πιο αυστηρή (και πιο δίκαιη, όμως) απόφαση για την αλλαγή των περιοριστικών όρων του Αλεξόπουλου, εικάζουμε ότι τάχθηκαν και υπέρ της απόρριψης των αιτημάτων αποφυλάκισης των Γρέγου και Αποστόλου. Θυμόμαστε, επίσης, ότι η εφέτης Παναγιώτου Παγώνα είχε εκδικάσει την αίτηση εξαίρεσης που είχε υποβάλει ο Λαγός κατά της σύνθεσης του Α’ Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, ισχυριζόμενος ότι παραβιάστηκε το τεκμήριο αθωότητάς του, και είχε ανακοινώσει ότι απορρίπτει την αίτηση εξαίρεσης, διότι το τεκμήριο αθωότητας του Λαγού παραβιάστηκε μεν, όχι όμως από τη σύνθεση του δικαστηρίου!

Εκτύπωση 🖨
ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΕΣ ΠΕΝΤΑΜΕΛΕΣ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΝΑΣΤΟΛΩΝ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΜπάτσοι της «ΔΡΑΣΗ» εισέβαλαν στα γραφεία της ΛΑΕ!

Παρά την προκλητική αγόρευση της εισαγγελέα και την υπέρ της αποφυλάκισής τους ψήφο της προέδρου!

Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 21 Σεπτέμβρη

Παρά την προκλητική αγόρευση της εισαγγελέα και την υπέρ της αποφυλάκισής τους ψήφο της προέδρου!

Σχετικά Αρθρα

Να μην μπορεί να σταθεί σιωνιστής στην Ελλάδα

Από το Ηράκλειο μέχρι το Λος Αντζελες, ίδιο το μήνυμα

Πολιτική 3 Ιούν 2025, 11:25

Oλοι/ες σήμερα στην πορεία στη σιωνιστική πρεσβεία

Σάββατο 31/5, 11 πμ, Πάρκο Ελευθερίας

Πολιτική 31 Μάι 2025, 00:05

Oλοι/ες αύριο στην πορεία στην Ισραηλινή πρεσβεία

Σάββατο 31/5, 11 π.μ., Πάρκο Ελευθερίας

Πολιτική 30 Μάι 2025, 13:56

Αθλια μεθόδευση Μητσοτάκη για να θαφτούν οριστικά οι κακουργηματικές ποινικές ευθύνες του ίδιου και του Καραμανλή για το έγκλημα των Τεμπών

Πολιτική 29 Μάι 2025, 22:00

Εφεση κατά της αθώωσης των κασιδιαραίων νεοναζιστών κατέθεσε η Εισαγγελία Εφετών Αθήνας: Η δίκη τους θα επαναληφθεί σε δεύτερο βαθμό

Καταλυτικός ο ρόλος της αρθρογραφίας του ΚΟΝΤΡΑ-eksegersi.gr

Πολιτική 27 Μάι 2025, 16:33

Το ΕΒΕΠ αναγκάστηκε να ακυρώσει την προκλητική εκδήλωση με τους σιωναζιστές

Πολιτική 27 Μάι 2025, 14:43
Ροή Ειδήσεων
Παιδεία

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εζήλωσεν δόξαν Γεωργίου Παπαδόπουλου

Τρομοσόου με ακροατήριο τους πρυτάνεις

3 Ιούν 2025, 13:49
Πολιτική

Να μην μπορεί να σταθεί σιωνιστής στην Ελλάδα

Από το Ηράκλειο μέχρι το Λος Αντζελες, ίδιο το μήνυμα

3 Ιούν 2025, 11:25
Υγεία

Βραχιολάκια για ιθαγενείς…

3 Ιούν 2025, 10:37
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Ιούνη

3 Ιούν 2025, 00:01
Διεθνή

Η ένοπλη Παλαιστινιακή Αντίσταση τη… δουλειά της

2 Ιούν 2025, 20:23
Στο Ψαχνό

Δεν υπάρχει σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ – Υπάρχει διπλό σκάνδαλο βοσκοτόπων, που ξεκίνησε επί Τσίπρα και κορυφώθηκε επί Μητσοτάκη

2 Ιούν 2025, 19:37
Διεθνή

Γάζα: Αίγυπτος και Κατάρ ξαναρχίζουν τις διαπραγματεύσεις, με τις ευλογίες των ΗΠΑ

Aνυποχώρητη στις βασικές αρχές η Παλαιστινιακή Αντίσταση

2 Ιούν 2025, 18:12
Κόντρες

Μια απεργία πείνας και βρόμας θα μας σώσει

2 Ιούν 2025, 14:10
Η παπάρα

Αγιογραφώντας έναν υπουργό που ψεύδεται

2 Ιούν 2025, 10:03
Διεθνή

Οι σιωναζιστές κατέφυγαν στον γκεμπελισμό για να κρύψουν το έγκλημα

Δημοσίευσαν fake video για να ρίξουν την ευθύνη της σφαγής στην Αντίσταση

2 Ιούν 2025, 09:06
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Ιούνη

2 Ιούν 2025, 00:01
Διεθνή

Τους φώναξαν να πάρουν τρόφιμα και τους δολοφόνησαν εν ψυχρώ

Μαζικές σφαγές Παλαιστίνιων στα αμερικανο-σιωνιστικά κέντρα διανομής βοήθειας

1 Ιούν 2025, 21:49
Αθλητισμός

Paddy McCorry: Πανηγύρισε σαν Παλαιστίνιος και όχι ως Ιρλανδός

1 Ιούν 2025, 12:43
Διεθνή

«Ρουά» της Παλαιστινιακής Αντίστασης στη διπλωματική σκακιέρα

Η Χαμάς, με τη σύμφωνη γνώμη του συνόλου των αντιστασιακών οργανώσεων, απάντησε στην πρόταση ΗΠΑ-Ισραήλ

1 Ιούν 2025, 12:16
Αθλητισμός

H αλληλεγγύη στην Παλαιστίνη παρούσα (και) στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ

Από τους οπαδούς της Παρί Σαν Ζερμέν

1 Ιούν 2025, 09:10
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Ιούνη

1 Ιούν 2025, 00:01
Διεθνή

«Πέτρες του Δαβίδ», σεζόν 1, επεισόδιο 3

Μνημόσυνο στη σιωνιστική οντότητα για τις 600 μέρες ενός χαμένου πολέμου

31 Μάι 2025, 09:01
Παιδεία

Ξανά για τον Μινώταυρο των πανελλαδικών εξετάσεων και την απελευθερωτική ελεύθερη πρόσβαση

31 Μάι 2025, 06:38
Πολιτική

Oλοι/ες σήμερα στην πορεία στη σιωνιστική πρεσβεία

Σάββατο 31/5, 11 πμ, Πάρκο Ελευθερίας

31 Μάι 2025, 00:05
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

31 Μάι 2025, 00:02
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Ιούνη

1824: Ψηφίζεται στην Αγγλία νόμος που αναγνωρίζει το δικαίωμα της απεργίας.

1934: Συγκρούσεις αστυνομίας – κομμουνιστών που προσπάθησαν να συγκροτήσουν αντιφασιστικό συνέδριο, δύο τραυματίες, πολλές συλλήψεις.

1964: Ομάδα ακροδεξιών εισβάλλει σε συνεδρίαση της Bουλής και ξυλοκοπείται από βουλευτές.

1969: Ανευρίσκεται εκρηκτικός μηχανισμός της ΔΑ στην οδό Πανεπιστημίου.

1982: Βόμβες σε τρεις αμερικανικές τράπεζες (ΕΛΑ).

1989: Βίαιη καταστολή της φοιτητικής εξέγερσης στην πλατεία Τιεν αν Μεν (Πεκίνο).

2003: Περισσότεροι από εκατό μεταλλωρύχοι αρχίζουν απεργία πείνας στα μεταλλεία της «TVX» στο Στρατώνι Χαλκιδικής, ζητώντας να μείνουν ανοιχτά και να μη χάσουν τη δουλειά τους.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Oταν ανέλαβα το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, είχα ξεκάθαρη εντολή από τον πρωθυπουργό: πλήρης κάθαρση στον ΟΠΕΚΕΠΕ. Από τον Νοέμβριο ήλθα σε επαφή με την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και στηρίξαμε από την πρώτη στιγμή την έρευνα που ξεκίνησε. Δεν πρόκειται για υπόθεση που ξέφυγε από τον έλεγχο, αλλά για μια υπόθεση που εμείς φέραμε ξανά υπό θεσμικό και νομικό έλεγχο. Ως υπουργείο κινούμαστε μεθοδικά και σεβόμαστε απόλυτα τόσο το εθνικό όσο και το ευρωπαϊκό δίκαιο. Το μόνο μας μέλημα είναι να διασφαλίσουμε ότι οι ευρωπαϊκοί πόροι φτάνουν στους πραγματικούς δικαιούχους, δηλαδή στους ελληνες αγρότες.

Κώστας Τσιάρας

(Μια συνέντευξη στην καραδεξιά Political δεν έχει follow up ερωτήματα και αμφισβήτηση της «απόλυτης αλήθειας» του υπουργού. Εχει μόνο ερωτήσεις-πάσες, εμφανώς συμφωνημένες εκ των προτέρων, ώστε η υπουργάρα να ξετυλίξει το αφήγημά της. Θα μπορούσε -λέμε τώρα- να ρωτήσει η… αγιογράφος Ελλη Τριανταφύλλου: Γιατί οι τέσσερις υπουργοί των κυβερνήσεων Μητσοτάκη που προηγήθηκαν -Βορίδης, Λιβανός, Γεωργαντάς, Αυγενάκης- δεν έκαναν «πλήρη κάθαρση» στον ΟΠΕΚΕΠΕ και χρειάστηκε -ξαναλέμε τώρα- ο πρωθυπουργός να δώσει «ειδική εντολή» στον Τσιάρα; Θα μπορούσε ακόμα να ρωτήσει: Αφού στήριξες την έρευνα της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας, γιατί αυτή χρειάστηκε να οργανώσει αστυνομικό «ντου» για να κατασχέσει υπολογιστές αναζητώντας στοιχεία; Δεν σημαίνει αυτό ότι δεν εμπιστευόταν τις διαβεβαιώσεις σου ή -ακόμα χειρότερα- ότι διαπίστωσε προσπάθεια απόκρυψης στοιχείων; Και γιατί ο πρόεδρος που εσύ διόρισες, ο συνταξιούχος δικαστής Σαλάτας, κατήγγειλε την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και αναγκάστηκες να τον «παραιτήσεις», μετ’ επαίνων; Ενας δημοσιογράφος -και όχι αγιογράφος υπουργών- θα ρωτούσε, επίσης: Γιατί επί των ημερών σου συνεχίστηκε ο ανελέητος υπηρεσιακός διωγμός της υπαλλήλου Παρασκευής Τυχεροπούλου, η οποία είχε αποκαλύψει το σκάνδαλο των παράνομων επιδοτήσεων για βοσκότοπους-μαϊμούδες; Τρεις μέρες μετά τον ορισμό της πρώτης δικασίμου κατά του Χλύκα, των παιδιών του και μελών της οικογένειας Καλφούτζου, που δήλωναν… ιδιωτικά βοσκοτόπια στον… Γράμμο, η Τυχεροπούλου εκδιώχτηκε και από τη θέση-ψυγείο όπου είχε τοποθετηθεί, με το αισχρό επιχείρημα «και λόγω υπηρεσιακής ανεπάρκειας»! Επί υπουργίας Τσιάρα. Δεν ήξερε τίποτα αυτός; Αν δεν ήξερε, γιατί μπλοκάρισε την απόσπαση της Τυχεροπούλου στην υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας στην Αθήνα; Η ίδια η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ζήτησε από τον Τσιάρα να αποσπαστεί η Π. Τυχεροπούλου σ’ αυτήν, προκειμένου να βοηθήσει στη διενεργούμενη έρευνα, ο Φλωρίδης δέχτηκε την αιτηθείσα απόσπαση, αλλά ο Τσιάρας ακόμα δεν έχει υπογράψει. Δεν αποκαλύπτει αυτή η στάση του συμμετοχή στο διωγμό της υπαλλήλου που αποκάλυψε το σκάνδαλο, αλλά και άρνηση συνεργασίας με την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία; Αν θέλετε να μάθετε την αλήθεια, διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Γεράσιμου Λιόντου στο ΚΟΝΤΡΑ-eksegersi.gr:

Υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συγκάλυπτε και συγκαλύπτει τα δύο σκάνδαλα με τα βοσκοτόπια)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Παρά την προκλητική αγόρευση της εισαγγελέα και την υπέρ της αποφυλάκισής τους ψήφο της προέδρου!

    • Εφετείο 17Ν

      Παρά την προκλητική αγόρευση της εισαγγελέα και την υπέρ της αποφυλάκισής τους ψήφο της προέδρου!

  • ΕΛΑ

    Παρά την προκλητική αγόρευση της εισαγγελέα και την υπέρ της αποφυλάκισής τους ψήφο της προέδρου!

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Παρά την προκλητική αγόρευση της εισαγγελέα και την υπέρ της αποφυλάκισής τους ψήφο της προέδρου!

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Παρά την προκλητική αγόρευση της εισαγγελέα και την υπέρ της αποφυλάκισής τους ψήφο της προέδρου!

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Παρά την προκλητική αγόρευση της εισαγγελέα και την υπέρ της αποφυλάκισής τους ψήφο της προέδρου!

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Παρά την προκλητική αγόρευση της εισαγγελέα και την υπέρ της αποφυλάκισής τους ψήφο της προέδρου!

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Παρά την προκλητική αγόρευση της εισαγγελέα και την υπέρ της αποφυλάκισής τους ψήφο της προέδρου!

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Παρά την προκλητική αγόρευση της εισαγγελέα και την υπέρ της αποφυλάκισής τους ψήφο της προέδρου!

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Παρά την προκλητική αγόρευση της εισαγγελέα και την υπέρ της αποφυλάκισής τους ψήφο της προέδρου!

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Παρά την προκλητική αγόρευση της εισαγγελέα και την υπέρ της αποφυλάκισής τους ψήφο της προέδρου!

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Παρά την προκλητική αγόρευση της εισαγγελέα και την υπέρ της αποφυλάκισής τους ψήφο της προέδρου!

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Παρά την προκλητική αγόρευση της εισαγγελέα και την υπέρ της αποφυλάκισής τους ψήφο της προέδρου!

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Παρά την προκλητική αγόρευση της εισαγγελέα και την υπέρ της αποφυλάκισής τους ψήφο της προέδρου!

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Παρά την προκλητική αγόρευση της εισαγγελέα και την υπέρ της αποφυλάκισής τους ψήφο της προέδρου!

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Παρά την προκλητική αγόρευση της εισαγγελέα και την υπέρ της αποφυλάκισής τους ψήφο της προέδρου!

      Παρά την προκλητική αγόρευση της εισαγγελέα και την υπέρ της αποφυλάκισής τους ψήφο της προέδρου!

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Παρά την προκλητική αγόρευση της εισαγγελέα και την υπέρ της αποφυλάκισής τους ψήφο της προέδρου!

      Παρά την προκλητική αγόρευση της εισαγγελέα και την υπέρ της αποφυλάκισής τους ψήφο της προέδρου!

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Παρά την προκλητική αγόρευση της εισαγγελέα και την υπέρ της αποφυλάκισής τους ψήφο της προέδρου!

      Παρά την προκλητική αγόρευση της εισαγγελέα και την υπέρ της αποφυλάκισής τους ψήφο της προέδρου!

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Παρά την προκλητική αγόρευση της εισαγγελέα και την υπέρ της αποφυλάκισής τους ψήφο της προέδρου!

      Παρά την προκλητική αγόρευση της εισαγγελέα και την υπέρ της αποφυλάκισής τους ψήφο της προέδρου!

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Παρά την προκλητική αγόρευση της εισαγγελέα και την υπέρ της αποφυλάκισής τους ψήφο της προέδρου!

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Παρά την προκλητική αγόρευση της εισαγγελέα και την υπέρ της αποφυλάκισής τους ψήφο της προέδρου!

    Παρά την προκλητική αγόρευση της εισαγγελέα και την υπέρ της αποφυλάκισής τους ψήφο της προέδρου!

  • Επικοινωνία

    Παρά την προκλητική αγόρευση της εισαγγελέα και την υπέρ της αποφυλάκισής τους ψήφο της προέδρου!

    Παρά την προκλητική αγόρευση της εισαγγελέα και την υπέρ της αποφυλάκισής τους ψήφο της προέδρου!

  • Όροι χρήσης

    Παρά την προκλητική αγόρευση της εισαγγελέα και την υπέρ της αποφυλάκισής τους ψήφο της προέδρου!

    Παρά την προκλητική αγόρευση της εισαγγελέα και την υπέρ της αποφυλάκισής τους ψήφο της προέδρου!

  • Ποιοι είμαστε

    Παρά την προκλητική αγόρευση της εισαγγελέα και την υπέρ της αποφυλάκισής τους ψήφο της προέδρου!

    Παρά την προκλητική αγόρευση της εισαγγελέα και την υπέρ της αποφυλάκισής τους ψήφο της προέδρου!

  • Επικοινωνία

    Παρά την προκλητική αγόρευση της εισαγγελέα και την υπέρ της αποφυλάκισής τους ψήφο της προέδρου!

    Παρά την προκλητική αγόρευση της εισαγγελέα και την υπέρ της αποφυλάκισής τους ψήφο της προέδρου!

  • Όροι χρήσης

    Παρά την προκλητική αγόρευση της εισαγγελέα και την υπέρ της αποφυλάκισής τους ψήφο της προέδρου!

    Παρά την προκλητική αγόρευση της εισαγγελέα και την υπέρ της αποφυλάκισής τους ψήφο της προέδρου!

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo