Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 13 Οκτώβρη
  • Κατάπτυστη αθλιότητα! Αφίσα με τη σημαία της Βέρμαχτ πάνω από την Ακροπολη διαφημίζει ελληνο-γερμανικό συνέδριο για την Απελευθέρωση
  • Δεν είναι όλοι οι εβραίοι σιωνιστές
  • Πλήγματα στο σιωναζισμό: Γάλλοι εργάτες εμπόδισαν τη φόρτωση υλικών για την Εlbit – Υγειονομικοί φορείς στη Βρετανία διέκοψαν σχέσεις με σιωνιστική φαρμακευτική
  • Oταν ο Μητσοτάκης και οι υπουργοί του «φιλούσαν τον fucking ass» της Γκίλφοϊλ
  • Motor Oil: Δύο νεκροί εργάτες και συνδικάτα σε ρόλο ουδέτερων παρατηρητών
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Γάζα: Συνεχίζεται το κυνήγι των δωσίλογων
Διεθνή

Γάζα: Συνεχίζεται το κυνήγι των δωσίλογων

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr6 Νοέ 2025, 10:47

Τα ξημερώματα της Δευτέρας, η Δύναμη Ράντεα (Αποτροπή) της Παλαιστινιακής Αντίστασης πραγματοποίησε μια ακριβή επιχείρηση νότια της Χαν Γιούνις. Μετά από συγκέντρωση πληροφοριών και συστηματική παρακολούθηση κατάφερε να συλλάβει πέντε μέλη της μισθοφορικής πολιτοφυλακής του πράκτορα Χουσάμ αλ‑Ασταλ.

Κατά την επιχείρηση, η Ράντεα κατάσχεσε πλήθος όπλων και χρηματικά ποσά που χρησιμοποιούνταν για τη χρηματοδότηση σαμποτάζ και τη διευκόλυνση δραστηριοτήτων που στοχεύουν στην ασφάλεια της Αντίστασης και στην ειρήνη του εσωτερικού μετώπου στη Λωρίδα.

Σε ανακοίνωσή της, η Δύναμη Ράντεα τόνισε:

    • Δεσμευόμαστε στα υψηλότερα πρότυπα ακρίβειας και επαγγελματισμού σε κάθε επιχείρηση προς διαφύλαξη της δημόσιας ασφάλειας και της σταθερότητας.
    • Κάθε προσπάθεια αποσταθεροποίησης του εσωτερικού μετώπου ή συνεργασίας με τον εχθρό θα αντιμετωπίζεται χωρίς οίκτο.
    • Θα υπάρχει συνεχής και αποφασιστική καταδίωξη κάθε προσώπου που εκφράζει πίστη στον εχθρό ή συνεργάζεται με τα δίκτυά του. Κανένα τέτοιο πρόσωπο δεν έχει θέση ανάμεσά μας.
    • Οι συλληφθέντες θα παραπέμπονται στις αρμόδιες αρχές για τη λήψη των νομικών και στρατιωτικών μέτρων που προβλέπονται.

Οι δωσίλογοι, μέσα στον πανικό τους καθώς σφίγγει γύρω τους ο κλοιός της Αντίστασης, καταφεύγουν ακόμα και σε γελοιότητες, για τις οποίες τους κοροϊδεύουν ακόμα και τα σιωνιστικά μίντια.

O αρχηγός της δωσιλογικής συμμορίας ανατολικά της Χαν Γιούνις, Χουσάμ αλ-Ασταλ, γύρισε βίντεο στο οποίο έκαιγε μια πράσινη σημαία που υποτίθεται πως ήταν η σημαία της Χαμάς, εξαπολύοντας ταυτόχρονα απειλές κατά της αντιστασιακής οργάνωσης. Μόνο που δεν ήταν σημαία της Χαμάς, αλλά διαφημιστικό μπάνερ μιας εταιρίας!

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2025/11/Husam_al_Astal.mp4

«Ο συνεργάτης του ισραηλινού στρατού, Χουσάμ αλ-Ασταλ, δεν έκαψε σημαία της Χαμάς, αλλά ένα μπάνερ εταιρίας που οργανώνει προσκυνηματικές εκδρομές για το Χαντζ και την Ούμρα. Στο μπάνερ υπάρχει το λογότυπο της εταιρίας και αναγράφεται “Ίδρυμα Συνοδών Νοτίων Προσκυνητών” – “Γραφείο Υπηρεσιών Πεδίου”! Φαίνεται ότι αυτό το άτομο δεν ξέρει να διαβάζει αραβικά», έγραψε η Hadashot Yisrael, δημοσιεύοτας και στοπ καρέ που φαίνεται καθαρά τι ήταν η υποτιθέμενη σημαία της Χαμάς.

Οι Παλαιστίνιοι στα σόσιαλ μίντια, εκτός του ότι σάρκασαν για το γεγονός ότι ο «άχρηστος» Αλ-Ασταλ παραλίγο να κάψει κι έναν δικό του, στάθηκαν στο τζόκεϊ με το θυρεό της Παλαιστινιακής Αρχής που φορούσε στο κεφάλι του ο δωσίλογος.

Ο Χουσάμ είναι αξιωματικός στις υπηρεσίες ασφάλειας της ΠΑ (δεν έχει ανακοινωθεί απόταξή του) και εμπλέκεται στη δολοφονία από τη Μοσάντ του μάρτυρα Φάντι αλ-Μπατσίκ στη Μαλαισία. Είχε συλληφθεί από την Αντίσταση στη Γάζα και διέφυγε στην αρχή του πολέμου (όπως και ο δωσίλογος της Ράφα, Γιασέρ Αμπού Σαμπάμπ). Η επόμενη «συνάντησή» του με την Αντίσταση το πιθανότερο είναι να τον βρει με μια σφαίρα στο κεφάλι.

Eνας άλλος δωσίλογος, ο Γασάν αλ-Νταχίνι, δεξί χέρι του Αμπού Σαμπάμπ, φωτογραφίστηκε καμαρωτός μπροστά από ένα τζιπ που στην πινακίδα του κόλλησε ένα YES! Δεν πρόσεξε, όμως, στο κόλλημα κι έτσι αποκαλύφτηκε η προέλευση του τζιπ: Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Το αντιδραστικό καθεστώς του Κόλπου, όπου έχει εγκατασταθεί και ο διαβόητος Μοχάμεντ Νταχλάν, εξοπλίζει και χρηματοδοτεί τις δωσιλογικές συμμορίες.

Εκτύπωση 🖨
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣαν σήμερα 6 Νοέμβρη
Επόμενο άρθρο Tαξιαρχίες Αλ-Κασάμ: Ετσι ξεγελάσαμε το σιωναζιστικό στρατό

Σχετικά Αρθρα

Πλήγματα στο σιωναζισμό: Γάλλοι εργάτες εμπόδισαν τη φόρτωση υλικών για την Εlbit – Υγειονομικοί φορείς στη Βρετανία διέκοψαν σχέσεις με σιωνιστική φαρμακευτική

Διεθνή 12 Οκτ 2026, 14:58

Ανίς Αλ-Ντάρμπι: σύντροφος του Σινουάρ μέχρι την τελευταία του πνοή!

Διεθνή 10 Οκτ 2026, 09:35

Η Kpler υποψιάζεται ότι οι παραγωγοί του Κόλπου πληρώνουν το Ιράν για ασφαλή διέλευση από το Ορμούζ

Διεθνή 9 Οκτ 2026, 14:57

«”Αγάπη μου, σε παρακαλώ”: Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ πίεσε δωρητή να εμβάσει 100.000 δολάρια στον λογαριασμό της στην Amex»

Δημοσίευμα στη Wall Street Journal και «πιπεράτο» δημοσίευμα στη Daily Mail

Διεθνή 9 Οκτ 2026, 13:39

«Τρελές» δηλώσεις του Λίμπερμαν αποκαλύπτουν ότι το σύνολο των σιωνιστικών μορφωμάτων ενώνεται για τη διατήρηση της κατοχής της Παλαιστίνης

Διεθνή 8 Οκτ 2026, 21:45

Φιλοπαλαιστίνιοι διαδηλωτές ξεφτίλισαν τον Ζοράν Μαμντάνι

Διεθνή 8 Οκτ 2026, 13:54
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Οκτώβρη

13 Οκτ 2026, 00:01
Ιστορία

Κατάπτυστη αθλιότητα! Αφίσα με τη σημαία της Βέρμαχτ πάνω από την Ακροπολη διαφημίζει ελληνο-γερμανικό συνέδριο για την Απελευθέρωση

Καταγγελία του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα

12 Οκτ 2026, 19:50
Κόντρες

Δεν είναι όλοι οι εβραίοι σιωνιστές

12 Οκτ 2026, 19:33
Διεθνή

Πλήγματα στο σιωναζισμό: Γάλλοι εργάτες εμπόδισαν τη φόρτωση υλικών για την Εlbit – Υγειονομικοί φορείς στη Βρετανία διέκοψαν σχέσεις με σιωνιστική φαρμακευτική

12 Οκτ 2026, 14:58
Πολιτική

Oταν ο Μητσοτάκης και οι υπουργοί του «φιλούσαν τον fucking ass» της Γκίλφοϊλ

12 Οκτ 2026, 14:28
Εργατικά

Motor Oil: Δύο νεκροί εργάτες και συνδικάτα σε ρόλο ουδέτερων παρατηρητών

12 Οκτ 2026, 12:32
Καταστολή

Δημητράς – Ολσεν: Η δίκη αναβλήθηκε, η ομηρία συνεχίζεται

12 Οκτ 2026, 09:50
Εργατικά

Εργαζόμενοι Παίδων Πεντέλης: Συμπαράσταση στους διωκόμενους εργαζόμενους του ΨΝΑ

12 Οκτ 2026, 00:05
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Οκτώβρη

12 Οκτ 2026, 00:01
Εκδηλώσεις

Εκδήλωση της Δικτύωσης: «7 Οκτώβρη 2023: Ενας ηρωικός Κατακλυσμός»

Παρασκευή 16/10, 7 μμ, αίθουσα Παναρκαδικής

11 Οκτ 2026, 11:01
Αγροτικά

Η ευλογιά των αιγοπροβάτων επιμένει, παρά την γκεμπελίστικη κυβερνητική προπαγάνδα

11 Οκτ 2026, 10:38
Οικονομία

Πρωθυπουργός των βιομήχανων και των εμποροσπιτάδων

11 Οκτ 2026, 10:17
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Οκτώβρη

11 Οκτ 2026, 00:01
Εργατικά

Ενας νεκρός εργάτης και ένας χαροπαλεύει – Νέο έγκλημα στη Motor Oil των Βαρδινογιάννηδων

Η αστυνομία συνέλαβε ως υπεύθυνο τον επικεφαλής του εργολαβικού συνεργείου

10 Οκτ 2026, 12:41
Διεθνή

Ανίς Αλ-Ντάρμπι: σύντροφος του Σινουάρ μέχρι την τελευταία του πνοή!

10 Οκτ 2026, 09:35
Πολιτική

ΣΗΜΕΡΑ 2 μμ: Ολες-όλοι στη διαδήλωση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό και την Αντίστασή του

Σάββατο 10 Οκτώβρη 2026, 14:00 | Πάρκο Ελευθερίας – πορεία προς τις πρεσβείες των ΗΠΑ και του Ισραήλ

10 Οκτ 2026, 00:05
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

10 Οκτ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Οκτώβρη

10 Οκτ 2026, 00:01
Πολιτική

Μπάζωμα στα Τέμπη: Ο διοικητής της Τροχαίας προειδοποιούσε, ο Τριαντόπουλος με τον Αγοραστό τον «έγραφαν»

9 Οκτ 2026, 19:49
Εργατικά

Αθώοι πανηγυρικά οι συνδικαλιστές του Πειραιά – Χαστούκι σε κυβέρνηση – υπ. Παιδείας

9 Οκτ 2026, 15:03
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Οκτώβρη

1969: Βόμβα (ΚΕΑ) στα γραφεία της Πανελλήνιας Οργάνωσης Σιδηροδρομικών.

1990: Δολοφονείται ο πρόεδρος της αιγυπτιακής βουλής Ριφάατ ελ Μαγκούμπ.

1995: Αίρεται το εμπάργκο της Ελλάδας προς την πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας.

2017: Πρώτη κατάσχεση κύριας κατοικίας (Εύοσμος Θεσσαλονίκης) από 62χρονη μοδίστρα με παιδί ΑμεΑ.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Είχα την συγκλονιστική Χαρά, Τιμή και Απόλαυση να παρίσταμαι και να ακούσω ζωντανά την πιο σπουδαία πολιτική ομιλία που έχω ακούσει στην ζωή μου. Ο Υπουργός των Εξωτερικών των ΗΠΑ @SecRubio δεν μίλησε σήμερα στην Πνύκα, μπροστά από την Ακρόπολη μόνον ως ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, αλλά ως ο πολιτικός εκπρόσωπος των ανθρώπων της Δύσης που ζούσαν, που ζουν και που θα ζήσουν στο μέλλον. Έκανε μια αληθινά Ιστορικών διαστάσεων ομιλία. Περιττό να πω ότι συμφωνώ σε όσα είπε στο 100% και ότι ως Έλλην αισθάνομαι υπερήφανος για το βάθος του θαυμασμού του για τους προγόνους μας αλλά και ως Υπουργός αυτής της Κυβερνήσεως για την δημόσια αναγνώριση του στην αξιοπιστία και στην επιτυχία της Χώρας μας σήμερα. Η Ελλάδα, η Ρώμη και ο Χριστιανισμός συνθέτουν τον Δυτικό Πολιτισμό και η παρακμή του πρέπει να τελειώσει και να ξαναβρεί η Δύση τις ρίζες, τις αξίες και το πνεύμα της που την έκαναν για αιώνες κυρίαρχη. Πραγματικά αξίζουν πολλά εύγε αλλά και ευχαριστώ στον κ. Ρούμπιο για την σημερινή του ομιλία.

Αδωνις Γεωργιάδης

(Εντάξει, εμετός. Προσέξτε, όμως, την επιτηδευμένη μίμηση του ύφους του Τραμπ, με κεφαλαία γράμματα σε ορισμένες λέξεις και κάποια βροντώδη επίθετα. Δεν είναι χωρίς σημασία. Ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός-υπουργός Υγείας του Μητσοτάκη ήξερε ότι θα προκαλέσει. Διάλεξε σκόπιμα να γράψει αυτό το έμεσμα, ξεπερνώντας κάθε άλλο δεξιό πολιτικό ή δημοσιογράφο στην Ελλάδα. Ολοι οι άλλοι έγλειψαν πατόκορφα τον Ρούμπιο αλλά με… στιλ και… αντικειμενικότητα. Προσπάθησαν να εμφανιστούν σοβαροί και… αξιοπρεπείς. Συνασπίστηκαν μάλιστα γύρω από τη θέση ότι ο Ρούμπιο δεν είναι σαν τους Τραμπ και Βανς αλλά είναι ένας παραδοσιακός Ρεπουμπλικανός. Μόνο ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος Σπυράδωνης κινήθηκε σε ρυθμό MAGA. Το μήνυμά του δεν αποδέκτες τόσο το δεξιό και ακροδεξιό κοινό στην Ελλάδα όσο ΤΗΝ πρεσβεία και το  ΜΑGA. Θέλησε να προβληθεί ως ο μοναδικός γνήσιος εκπρόσωπος του τραμπισμού στην ελληνική Δεξιά, ώστε να ενεργοποιήσει τις κεραίες ΤΗΣ πρεσβείας και να γίνει ο εκλεκτός της. Να διεκδικήσει την υποστήριξή ΤΗΣ και την υποστήριξη του MAGA, επειδή ξέρει ότι δεν αργεί η ώρα που θα διεκδικήσει την ηγεσία της ΝΔ με αντίπαλο τον… αριστερό Δένδια)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo