Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 16 Ιούλη
  • Ανοιξε και το μέτωπο της Υεμένης
  • Σκληραίνει τη στάση του το Ιράν, σε στρατιωτικό και διπλωματικό επίπεδο
  • Μαρινακίες
  • Καμία απάντηση από τη δημοτική αρχή για την αναγκαιότητα μελέτης στατικής επάρκειας των σχολείων στη γραμμή 4 του Μετρό!
  • Ο Σύλλογος Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού Πανεπιστημίου Αιγαίου για την αναθεώρηση του άρθρου 16 του Συντάγματος
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Νέα μέτρα ύψους 1,8 δισ. και… βλέπουμε
Πολιτική

Αχρηστος ο προϋπολογισμός από τον τρίτο μήνα εφαρμογής του

Νέα μέτρα ύψους 1,8 δισ. και… βλέπουμε

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr25 Μαρ 2011, 00:00
Μια «μαύρη τρύπα» ύψους 1,15 δισ. ευρώ εμφανίστηκε στην εκτέλεση του κρατικού προϋπολογισμού με βάση τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών. Τα καθαρά έσοδα είναι χαμηλότερα από το στόχο κατά 850 εκατ. και οι δαπάνες ψηλότερες κατά 284 εκατ. ευρώ.
 
Καταπώς το συνηθίζει, ο γκεμπελίσκος Γ. Παπακωνσταντίνου εξέδωσε μια ανακοίνωση με την οποία από τη μια προσπαθούσε να δικαιολογήσει τον εκτροχιασμό με διάφορες γελοίες δικαιολογίες (όπως π.χ. ότι φέτος δεν μεταφέρθηκε πληρωμή τελών κυκλοφορίας στον Γενάρη, λες και δεν το γνώριζαν αυτό όταν κατήρτιζαν τον προϋπολογισμό) και από την άλλη το έπαιζε «κουλ», δηλώνοντας ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας και ότι όλα εξελίσσονται όπως είχαν προγραμματιστεί. Ακόμα και οι κάλπικοι υπολογισμοί που παρουσίασε, όμως, αποκάλυπταν νέο πετσόκομμα του ισχνότατου Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, προκειμένου να καλυφθεί η «μαύρη τρύπα» του τακτικού προϋπολογισμού. Αυτό σημαίνει βαθύτερη «ύφεση» κι αυτό το ξέρει ακόμα και ένας πρωτοετής οικονομικής σχολής. Κατά τον Παπακωνσταντίνου, όμως, «η ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας ήδη ξεκίνησε»!
 
Αμέσως μετά τα χοντρά ψέματα, πάλι καταπώς το συνηθίζει, ο Παπακωνσταντίνου άρχισε τη φιλολογία για νέα μέτρα, παραδεχόμενος εμμέσως πλην σαφώς ότι ο κρατικός προϋπολογισμός έχει καταστεί άχρηστος πριν καν εκπνεύσει ο τρίτος μήνας εφαρμογής του. Μίλησε για «ρίσκα» που υπάρχουν, τα οποία οδηγούν στην εκπόνηση πρόσθετων μέτρων ύψους 1,8 δισ. ευρώ. Πρόκειται για μέτρα πέρα απ’ αυτά που έχουν ήδη παρθεί ή ανακοινωθεί για το δεύτερο εξάμηνο του 2011 (όπως το νέο ενιαίο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων, η εξίσωση του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης μ’ αυτόν του πετρέλαιου κίνησης και οι αυξήσεις στις αντικειμενικές τιμές των ακινήτων).
 
Αυτό το καινούργιο «μίνι πακέτο» των 1,8 δισ. (0,75% του ΑΕΠ) επιβάλλεται από την τρόικα, οι εκπρόσωποι της οποίας είχαν ήδη επισημάνει «ρίσκα και ενδεχόμενες αστοχίες» στον κρατικό προϋπολογισμό. Ο Παπακωνσταντίνου απλά σπεύδει να το ανακοινώσει, πριν έρθει πάλι στην Αθήνα το υψηλόβαθμο κλιμάκιο της τρόικας (αναμένεται τον Απρίλη).

Οπως είπε, το υπουργείο Οικονομικών δεν έχει καταλήξει ακόμα στον καταμερισμό αυτού του «μίνι πακέτου» μεταξύ εσόδων και δαπανών.
 

Αυτό το πακέτο αφορά τον φετινό προϋπολογισμό, στο πλαίσιο του οποίου «τρέχουν» ήδη τα γνωστά μέτρα πετσοκόμματος των μισθών και των συντάξεων και φορομπηξίας, κυρίως στον τομέα των έμμεσων φόρων (ΦΠΑ και ειδικοί φόροι κατανάλωσης). Δίπλα σ’ αυτό, όμως, ήδη προετοιμάζεται εντατικά το περιβόητο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα Δημοσιονομικής Πολιτικής 2012-2015. Με το γνωστό ξεδιάντροπο τρόπο τους τα κυβερνητικά στελέχη δηλώνουν καθημερινά ότι το πρόγραμμα αυτό δεν περιλαμβάνει οριζόντιες μειώσεις μισθών και συντάξεων. Πώς θα εξασφαλιστούν, όμως, τα τεράστια ποσά που προβλέπονται, τα οποία είναι σχεδόν όσο το συνολικό «πακέτο» του Μνημόνιου;
 
Η μείωση του μισθολογικού «κόστους» θα είναι 4,6 δισ. ευρώ, ενώ άλλα τόσα πρέπει να εξασφαλιστούν από τον «εξορθολογισμό» των κοινωνικών δαπανών και επιδομάτων. Πώς θα εξασφαλιστούν αυτά τα τεράστια κονδύλια, εκτός από το πετσόκομμα μισθών και συντάξεων (το πώς θα βαφτιστεί αυτό δεν έχει καμιά σημασία) και το πετσόκομμα διάφορων κοινωνικών δικαιωμάτων; Η εξαίρεση περισσότερων συνταξιούχων από το άθλιο επίδομα του ΕΚΑΣ, που ήδη έχει πάρει το δρόμο προς τη Βουλή, μας δίνει μια πρώτη μικρή γεύση αυτών που πρόκειται ν’ ακολουθήσουν.
 
Θα έχουμε, ακόμη, νέα χτυπήματα στην κοινωνική ασφάλιση (επικουρικές συντάξεις και στη συνέχεια ξανά κύριες συντάξεις), μαζική έξοδο εργαζόμενων από το καθεστώς ΒΑΕ και, βέβαια, σπρώξιμο των μισθών στον ιδιωτικό τομέα σε επίπεδα Κίνας. Αυτή η στρατηγική διακηρύσσεται ευθέως πλέον από την κεφαλαιοκρατία που αποθρασύνεται όσο βλέπει ότι οι εργαζόμενοι είτε δεν αντιδρούν καθόλου είτε αντιδρούν σπασμωδικά, χωρίς οργάνωση και χωρίς σχέδιο.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Αχρηστος ο προϋπολογισμός από τον τρίτο μήνα εφαρμογής του

Μέχρι τα μπούνια και στη νέα ιμπεριαλιστική επέμβαση
Επόμενο άρθρο

Αχρηστος ο προϋπολογισμός από τον τρίτο μήνα εφαρμογής του

Ο Παπανδρέου και ο μυστικός πράκτορας

Σχετικά Αρθρα

Το σκάνδαλο των υποκλοπών/παρακολουθήσεων «μετακόμισε» σε σιωνιστικό δικαστήριο

Στριμωγμένος ο νεοδιρισθείς εισαγγελέας του ΑΠ Μπακέλας

Πολιτική 15 Ιούλ 2026, 13:07

Υποκλοπές: Ολο το θάβουν το σκάνδαλο κι όλο πετάγεται μπροστά τους

Με κοινοβουλευτικό πραξικόπημα, η κυβέρνηση αφαίρεσε από την αντιπολίτευση το δικαίωμά της να καλέσει για ακρόαση τους Ντίλιαν και Δημητριάδη

Πολιτική 9 Ιούλ 2026, 21:47

AΠΟΚΑΛΥΨΗ: Εξακολουθούσαν να δίνουν παράνομες επιδοτήσεις σε λαμόγια της Κρήτης, που ο Βάρρας είχε στείλει στον εισαγγελέα για άσκηση ποινικών διώξεων

Αγροτικά 9 Ιούλ 2026, 20:17

Γιατί δεν ιδρώνει το αυτί κανενός από το casus belli;

Πολιτική 9 Ιούλ 2026, 19:54

Η Τουρκία με τη σχετική ανεξαρτησία της, ως περιφερειακή δύναμη, και η Ελλάδα σε ρόλο βαστάζου των σιωναζιστών

Πολιτική 7 Ιούλ 2026, 14:43

Ομόφωνα ένοχοι Μελάς-Ρέππα – Παραπέμπονται και στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για κακούργημα

Συνεχής ενημέρωση από τη δίκη

Αγροτικά 3 Ιούλ 2026, 11:42
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Ιούλη

16 Ιούλ 2026, 00:01
Διεθνή

Ανοιξε και το μέτωπο της Υεμένης

15 Ιούλ 2026, 21:09
Διεθνή

Σκληραίνει τη στάση του το Ιράν, σε στρατιωτικό και διπλωματικό επίπεδο

15 Ιούλ 2026, 20:02
Κόντρες

Μαρινακίες

15 Ιούλ 2026, 14:25
Παιδεία

Καμία απάντηση από τη δημοτική αρχή για την αναγκαιότητα μελέτης στατικής επάρκειας των σχολείων στη γραμμή 4 του Μετρό!

15 Ιούλ 2026, 13:26
Παιδεία

Ο Σύλλογος Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού Πανεπιστημίου Αιγαίου για την αναθεώρηση του άρθρου 16 του Συντάγματος

Αποτελεί μια εξαιρετικά εχθρική πράξη σε βάρος των μορφωτικών δικαιωμάτων της νέας γενιάς, των φοιτητών, της εκπαίδευσης και της έρευνας στα δημόσια πανεπιστήμια

15 Ιούλ 2026, 13:14
Πολιτική

Το σκάνδαλο των υποκλοπών/παρακολουθήσεων «μετακόμισε» σε σιωνιστικό δικαστήριο

Στριμωγμένος ο νεοδιρισθείς εισαγγελέας του ΑΠ Μπακέλας

15 Ιούλ 2026, 13:07
Εργατικά

Τρεις ακόμη εκπαιδευτικοί στο Πειθαρχικό Συμβούλιο Πελοποννήσου για συμμετοχή στην Απεργία-Αποχή

Κυβερνητική εκπαιδευτική πολιτική μέσω της τρομοκράτησης, της επιβολής και του πειθαναγκασμού

15 Ιούλ 2026, 12:11
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Ιούλη

15 Ιούλ 2026, 00:01
Διεθνή

Ο πορτοκαλομαλλιάς φασίστας πήρε πίσω το φόρο 20% που υποτίθεται ότι θα έβαζε στα πλοία για να περάσουν από το Ορμούζ

14 Ιούλ 2026, 21:02
Καταστολή

Υπόθεση Marfin: Μια σκευωρία, δύο προφυλακισθέντες ήδη

14 Ιούλ 2026, 20:13
Κόντρες

Στα «σκληρά» έπεσαν οι σιωνιστές

14 Ιούλ 2026, 19:01
Η παπάρα

Ο Πιερρακάκης φτύνει κατάμουτρα τον ελληνικό λαό

14 Ιούλ 2026, 14:09
Διεθνή

Μπακαεΐ: Το Ιράν ενήργησε με καλή πίστη, αλλά οι ΗΠΑ οδήγησαν το Μνημόνιο της Ισλαμαμπάντ σε κρίση

14 Ιούλ 2026, 11:52
Διεθνή

Σταυροβελονιά με 48 λέξεις

14 Ιούλ 2026, 09:26
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Ιούλη

14 Ιούλ 2026, 00:01
Διεθνή

Ο λιβανικός στρατός «αρνείται» τον συντονισμό με το Τελ Αβίβ στο πλαίσιο της συμφωνίας που υπαγόρευσαν οι ΗΠΑ

13 Ιούλ 2026, 19:11
Διεθνή

H Παλαιστινιακή Αντίσταση τιμά τον Μοχάμεντ Ντέιφ

Δυο χρόνια από το θάνατό του

13 Ιούλ 2026, 18:45
Κόντρες

Κόμμα είν’ αυτό ή οργάνωση της κόζα νόστρα;

13 Ιούλ 2026, 14:46
Διεθνή

Το Ιράν διατηρεί στο ακέραιο την αμυντική του ικανότητα και απαντά σε όλα τα αμερικάνικα πλήγματα

Οι Αμερικάνοι αδυνατούν να ελέγξουν και να ανοίξουν το Στενό του Ορμούζ

13 Ιούλ 2026, 13:40
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Ιούλη

1918: Εκτελείται η αυτοκρατορική οικογένεια στη Ρωσία.

1941: Ιδρύεται το Εργατικό Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο.

1945: Πρώτη έκρηξη ατομικής βόμβας σε δοκιμή στο New Mexico (ΗΠΑ).

1946: Οι δύο πρώτες εκτελέσεις του εμφυλίου στο Επταπύργιο (Θεσσαλονίκη).

1972: Συλλαμβάνονται εννιά Ελληνες και τέσσερις Γερμανοί για συμμετοχή στο “Κίνημα 20ής Οκτώβρη“.

1991: Απόπειρα κατά του τούρκου επιτετραμμένου Ντενίς Μπουλούκμπασι, τρεις τραυματίες (17Ν).

1991: Τέσσερις βόμβες σε γραφεία ασφαλιστικών εταιρειών (ΕΛΑ-1η Μάη).

2002: Συλλαμβάνονται οι Χριστόδουλος και Βασίλης Ξηρός και Διονύσης Γεωργιάδης για συμμετοχή στη 17Ν.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…
Ποιος είναι λοιπόν ο επόμενος στόχος; Δεν είναι ένας αριθμός σε έναν πίνακα. Είναι ο στόχος που θα τον βρείτε στο τραπέζι κάθε ελληνικής οικογένειας. Πιο πολλές δουλειές. Πιο καλές δουλειές. Υψηλότεροι μισθοί, ευημερία που να τη νιώθει ο πολίτης. Το όχημα είναι η ταχύτερη ανάπτυξη και η παραγωγικότητα. Και το στοίχημα άλλαξε τάξη μεγέθους: για δεκαπέντε περίπου χρόνια παλεύαμε να σταθούμε όρθιοι, τώρα παλεύουμε για το πόσο ψηλά μπορούμε να φτάσουμε. […] Κυρίες και κύριοι, πριν από δεκαπέντε χρόνια, το ερώτημα ήταν αν το ελληνικό τραπεζικό σύστημα θα επιβιώσει. Πριν από δέκα, αν θα σταθεροποιηθεί. Πριν από πέντε, αν θα ανακάμψει. Ολα αυτά τα ερωτήματα απαντήθηκαν, θετικά. Το σημερινό ερώτημα είναι διαφορετικής τάξης: Πόσο μεγάλοι μπορείτε να γίνετε και πόσο μεγάλη Ελλάδα μπορείτε να χτίσετε γύρω σας. Η δική μου απάντηση, και η πρόσκλησή μου προς εσάς, είναι μία: ο ρόλος που αξίζει στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα δεν είναι του ωφελημένου της ανάκαμψης. Είναι του αρχιτέκτονα της επόμενης φάσης. Μιας οικονομίας με περισσότερες και καλύτερες δουλειές. Μιας κοινωνίας που δεν αφήνει κανέναν εκτός. Μιας δυνατής Ελλάδας σε μια δυνατή Ευρώπη. Αυτό είναι το επόμενο κατόρθωμα, που μας αναλογεί από κοινού. Και είμαι βέβαιος ότι, όπως πετύχαμε τα προηγούμενα, θα πετύχουμε και αυτό μαζί.
Κυριάκος Πιερρακάκης
(Το ορφανό του σημητισμού, που προσέτρεξε στην αυλή του Μητσοτάκη και κάνει καριέρα με τον αδίστακτο τρόπο του νεοφιλελεύθερου τεχνοκράτη, εκφώνησε ομιλία στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ενωσης Τραπεζών. Η κατακλείδα της ομιλίας του ήταν τα παραπάνω παρατιθέμενα. Δεν είναι η πρώτη φορά που αστοί πολιτικοί, πρωθυπουργοί και υπουργοί Οικονομικών, γλείφουν τους τραπεζίτες. Μόνο τα λόγια που χρησιμοποιεί ο καθένας τους αλλάζουν, η ουσία παραμένει η ίδια. Ο λογογράφος του Πιερρακάκη είναι προφανές ότι έχει σημιτικές ρίζες. Γι’ αυτό και δε διστάζει, με έναν τρόπο πραγματικά εμετικό, όχι απλά να αναγορεύσει τις τράπεζες σε «ραχοκοκαλιά της οικονομίας» και σε «ατμομηχανή της ανάπτυξης», όπως λένε όλοι, αλλά να τους προσδώσει και… κοινωνικό ρόλο! Οι τράπεζες θα ανοίξουν «δουλειές», θα οδηγήσουν στην αύξηση των μισθών, θα αυξήσουν καθοριστικά την ευημερία για όλους! Ακόμα και όσοι δεν γνωρίζουν τις βασικές αρχές πολιτικής οικονομίας, το ρόλο των τραπεζών στον καπιταλισμό, την πραγματοποίηση της υπεραξίας κτλ, έχουν την εμπειρία των τελευταίων δεκαπέντε ετών. Τη διάσωση των τραπεζών και το φόρτωμα των βαρών στις πλάτες εργαζόμενων και συνταξιούχων. Τα κόκκινα δάνεια που ξεπουλήθηκαν στα vulture funds, τους γύπες του χρηματιστικού κεφάλαιου. Την επιδημία των πλειστηριασμών που ακόμα συνεχίζεται. Με απλά λόγια: έκοψαν μισθούς-συντάξεις για να διασώσουν τις τράπεζες – οι άνθρωποι φτώχυναν βίαια και δεν μπορούσαν να εξυπηρετήσουν τα δάνειά τους – τα δάνεια πουλήθηκαν στους γύπες οι οποίοι άρχισαν εκβιασμούς και πλειστηριασμούς. Συμπέρασμα: ο Πιερρακάκης, αυτός ο αδίστακτος αριβίστας φτύνει κατάμουτρα τον ελληνικό λαό)
Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Αχρηστος ο προϋπολογισμός από τον τρίτο μήνα εφαρμογής του

    17Ν
    • Αχρηστος ο προϋπολογισμός από τον τρίτο μήνα εφαρμογής του

      Εφετείο 17Ν
  • Αχρηστος ο προϋπολογισμός από τον τρίτο μήνα εφαρμογής του

    ΕΛΑ
    • Αχρηστος ο προϋπολογισμός από τον τρίτο μήνα εφαρμογής του

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Αχρηστος ο προϋπολογισμός από τον τρίτο μήνα εφαρμογής του

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Αχρηστος ο προϋπολογισμός από τον τρίτο μήνα εφαρμογής του

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Αχρηστος ο προϋπολογισμός από τον τρίτο μήνα εφαρμογής του

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Αχρηστος ο προϋπολογισμός από τον τρίτο μήνα εφαρμογής του

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Αχρηστος ο προϋπολογισμός από τον τρίτο μήνα εφαρμογής του

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Αχρηστος ο προϋπολογισμός από τον τρίτο μήνα εφαρμογής του

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Αχρηστος ο προϋπολογισμός από τον τρίτο μήνα εφαρμογής του

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Αχρηστος ο προϋπολογισμός από τον τρίτο μήνα εφαρμογής του

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Αχρηστος ο προϋπολογισμός από τον τρίτο μήνα εφαρμογής του

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Αχρηστος ο προϋπολογισμός από τον τρίτο μήνα εφαρμογής του

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Αχρηστος ο προϋπολογισμός από τον τρίτο μήνα εφαρμογής του

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Αχρηστος ο προϋπολογισμός από τον τρίτο μήνα εφαρμογής του

      Αχρηστος ο προϋπολογισμός από τον τρίτο μήνα εφαρμογής του

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Αχρηστος ο προϋπολογισμός από τον τρίτο μήνα εφαρμογής του

      Αχρηστος ο προϋπολογισμός από τον τρίτο μήνα εφαρμογής του

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Αχρηστος ο προϋπολογισμός από τον τρίτο μήνα εφαρμογής του

      Αχρηστος ο προϋπολογισμός από τον τρίτο μήνα εφαρμογής του

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Αχρηστος ο προϋπολογισμός από τον τρίτο μήνα εφαρμογής του

      Αχρηστος ο προϋπολογισμός από τον τρίτο μήνα εφαρμογής του

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Αχρηστος ο προϋπολογισμός από τον τρίτο μήνα εφαρμογής του

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Αχρηστος ο προϋπολογισμός από τον τρίτο μήνα εφαρμογής του

    Αχρηστος ο προϋπολογισμός από τον τρίτο μήνα εφαρμογής του

    Ποιοι είμαστε
  • Αχρηστος ο προϋπολογισμός από τον τρίτο μήνα εφαρμογής του

    Αχρηστος ο προϋπολογισμός από τον τρίτο μήνα εφαρμογής του

    Επικοινωνία
  • Αχρηστος ο προϋπολογισμός από τον τρίτο μήνα εφαρμογής του

    Αχρηστος ο προϋπολογισμός από τον τρίτο μήνα εφαρμογής του

    Όροι χρήσης
  • Αχρηστος ο προϋπολογισμός από τον τρίτο μήνα εφαρμογής του

    Αχρηστος ο προϋπολογισμός από τον τρίτο μήνα εφαρμογής του

    Ποιοι είμαστε
  • Αχρηστος ο προϋπολογισμός από τον τρίτο μήνα εφαρμογής του

    Αχρηστος ο προϋπολογισμός από τον τρίτο μήνα εφαρμογής του

    Επικοινωνία
  • Αχρηστος ο προϋπολογισμός από τον τρίτο μήνα εφαρμογής του

    Αχρηστος ο προϋπολογισμός από τον τρίτο μήνα εφαρμογής του

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo