Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Χαμάς: Προκατειλημμένο κατά των Παλαιστίνιων το υπό την ηγεσία των ΗΠΑ Συμβούλιο Ειρήνης
  • Αποκαλύφθηκε η γερμανική χρηματοδότηση των σιωνιστικών εποικισμών
  • Σαν σήμερα 6 Σεπτέμβρη
  • Το Ιράν αποκαλύπτει νέες λεπτομέρειες για την απάντηση στο έγκλημα των ΗΠΑ στο νησί Σιρίκ
  • Συνομιλίες της Χαμάς με ανώτερους ιρανούς αξιωματούχους για τη Γάζα και τον οδικό χάρτη της κατάπαυσης του πυρός
  • Οι μαχητές της Παλαιστινιακής Αντίστασης απέκρουσαν διείσδυση δωσιλογικής συμμορίας – Νεκρός ο μαχητής που προσπάθησαν να απαγάγουν
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Αθλητισμός»Lockdown τώρα και μετά μονάχα ΓΚΡΑΤΙΠΑ…
Αθλητισμός

Lockdown τώρα και μετά μονάχα ΓΚΡΑΤΙΠΑ…

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr2 Νοέ 2020, 09:48

Το φωτομοντάζ για το θάνατο του ερασιτεχνικού αθλητισμού «ταξιδεύει» στο διαδίκτυο, σε λογαριασμούς που διατηρούν παίχτες, προπονητές και παράγοντες που ασχολούνται με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και στις ιστοσελίδες ερασιτεχνικών ομάδων. Συνοδεύεται από ανάρτηση με τίτλο: «Εκκληση για την επιβίωση του Ερασιτεχνικού Αθλητισμού».

Η ανάρτηση έγινε με αφορμή τις «διαρροές» πριν από την ανακοίνωση των νέων κυβερνητικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας της Covid-19 και τόνιζε ότι το νέο μηνιαίο lockdown που σχεδιάζει η κυβέρνηση θα είναι καταστροφικό για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Ο συντάκτης της ανάρτησης, για να στοιχειοθετήσει την άποψή του ότι πρέπει να συνεχιστούν κανονικά οι αθλητικές δραστηριότητες, με αυστηρούς ελέγχους για την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, αναφέρθηκε στις αθλητικές, οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες που θα έχει το lockdown.

Ξεκινώντας από το αθλητικό μέρος, ανέφερε ότι το «κλείσιμο» των αθλητικών δραστηριοτήτων και ιδιαίτερα η επανέναρξη των αγώνων, στην πράξη θα έχει διάρκεια μεγαλύτερη από ένα μήνα. Η αναστολή των προπονήσεων θα καταστρέψει την προετοιμασία που έχουν κάνει οι ομάδες, καθώς βρισκόμαστε στην αρχή των πρωταθλημάτων, και η αγωνιστική δράση θα ξαναρχίσει στην καλύτερη περίπτωση στις αρχές του Γενάρη, αφού οι ομάδες μετά το «άνοιγμα» θα πρέπει να ξανακάνουν προετοιμασία, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα κινδυνέψει η υγεία των αθλητών από τραυματισμούς. Περνώντας, στις κοινωνικές επιπτώσεις του lockdown, ανέφερε τον κίνδυνο να απομακρυνθούν τα παιδιά από τον αθλητισμό και να συνηθίσουν σε άλλους είδους δραστηριότητες, όπως τα διαδικτυακά παιχνίδια και η ενασχόληση με τα social media. Η τάση απομάκρυνσης από τον αθλητισμό που είχε ξεκινήσει εξαιτίας της γενικότερης κοινωνικής κατάστασης, ενισχύθηκε από το πρώτο lockdown και υπάρχει κίνδυνος με το δεύτερο να γίνει μη αναστρέψιμη. Στην οικονομική διάσταση, ανέφερε ότι εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και των μνημονίων έχουν «εξαφανιστεί» τόσο η κρατική χρηματοδότηση όσο και οι ιδιώτες χορηγοί. Το αποτέλεσμα είναι ότι ο ερασιτεχνικός αθλητισμός έχει δεχτεί ένα μεγάλο οικονομικό χτύπημα και το lockdown θα οξύνει ακόμη περισσότερο το οικονομικό αδιέξοδο και θα οδηγήσει στη διάλυση πολλών ομάδων. Κλείνοντας, τόνιζε ότι «ο αθλητισμός που διεξάγεται σε άδεια γήπεδα σίγουρα αποτελεί απείρως μικρότερη απειλή από τα πάρτι μέχρι τώρα στις πλατείες, τον συνωστισμό στα κέντρα διασκέδασης και την σαρδελοποίηση των επιβατών στα μέσα μαζικής μεταφοράς», καλούσε την κυβέρνηση να βάλει πρώτα σε αυτά τάξη και μετά να ασχοληθεί με τα μέτρα για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και έκανε την ευχή να πρυτανεύσει η λογική, έστω τη τελευταία στιγμή.

Με μια πρώτη ματιά, τα επιχειρήματά του δείχνουν λογικά και αν τα αξιολογήσουμε μεμονωμένα και εκτός του πραγματικού πλαισίου για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης της Covid-19, θα δυσκολευτούμε να βρούμε αντίλογο για να τα απορρίψουμε. Αν όμως βάλουμε τα δεδομένα στην πραγματική τους διάσταση, που είναι η διασφάλιση της υγείας όσων εμπλέκονται με τις αθλητικές δραστηριότητες και του περιβάλλοντός της (ας μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για πανδημία ενός ιού που διαδίδεται ταχύτατα), θα διαπιστώσουμε ότι στην ανάρτηση δεν υπάρχει ούτε ένα επιχείρημα που να αναφέρεται στην υγειονομική διάσταση του θέματος και να αποδεικνύει ότι μέσω των αθλητικών δραστηριοτήτων δεν υπάρχει κίνδυνος εξάπλωσης της διασποράς του κοροναϊού. Υπάρχει μόνο σύγκριση με άλλες δραστηριότητες που έχουν μεγαλύτερη συμβολή στην εξάπλωση του ιού, προκειμένου να βγει το συμπέρασμα ότι δεν υπάρχει λόγος να σταματήσουν οι ερασιτεχνικές δραστηριότητες.

Δε θα εκφράσουμε αμφιβολία για τις προθέσεις του συντάκτη της ανάρτησης και τη διαδρομή του στο χώρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού, όμως δεν ξεχνάμε τη φράση του Δάντη: «Ο δρόμος προς την κόλαση είναι στρωμένος με τις καλύτερες προθέσεις». Οσοι ενδιαφερόμαστε πραγματικά για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και την ποιοτική του αναβάθμιση θα πρέπει να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να αναδείξουμε ότι στην κατάσταση που βρισκόμαστε το πρωτεύον είναι να διασφαλίσουμε την υγεία όσων εμπλέκονται με τις αθλητικές δραστηριότητες. Αυτή θα πρέπει να είναι η βασική μας προτεραιότητα για να μπορεί να υπάρξει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός την επόμενη μέρα, μετά την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Πριν από περίπου ένα μήνα, στις 26 Σεπτέμβρη, με αφορμή το αίτημα για να επιτραπεί η παρουσία θεατών στις αθλητικές συναντήσεις, η στήλη έθεσε δυο ρητορικά ερωτήματα: Υπάρχει αθλητισμός χωρίς υγιείς παίχτες, προπονητές, θεατές; Ποιο είναι σημαντικότερο, να προστατεύσουμε την υγεία μας ή να παίξουμε/παρακολουθήσουμε μια αθλητική αναμέτρηση; Εχοντας ως δεδομένο την άθλια κατάσταση που επικρατεί στη συντριπτική πλειοψηφία των αθλητικών εγκαταστάσεων στη χώρα μας και την αδυναμίας να τηρηθούν οι στοιχειώδεις κανόνες προστασίας από την Covid-19 ή κάποια άλλη μεταδοτική ασθένεια σε αυτές τις συνθήκες, η απάντηση ήταν ότι πρέπει να σταματήσει κάθε δραστηριότητα στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, προκειμένου να διασφαλιστεί η υγεία όσων εμπλέκονται με τις αθλητικές δραστηριότητες και να γίνει η αρχή για να αλλάξει η άθλια κατάσταση που επικρατεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις.

Το ίδιο φωνάζουμε και τώρα που η πανδημία έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, εξαιτίας της επιλογής της κυβέρνησης να διασφαλίσει τα κέρδη των καπιταλιστών και όχι την υγεία του λαού. Αυτή είναι η αναγκαία και ικανή συνθήκη για την αντιμετώπιση της πανδημίας στον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Κος Πάπιας

ΥΓ1. Τα οπαδικά μου αισθήματα είναι γνωστά. Η διακοπή των αθλητικών δραστηριοτήτων βρίσκει το Παγκράτι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στο μπάσκετ (Α2) και στο βόλεϊ (Β’ Εθνική). Το βασικό πολιτικό μας καθήκον είναι ο αγώνας για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης της Covid-19 και τη διασφάλιση της υγείας του λαού και των λαϊκών κατακτήσεων. Η ευχή μας είναι οι «μαυροκόκκινοι» να καταφέρουν να έχουν την πολύ καλή αγωνιστική εικόνα που έδειξαν στην αρχή των πρωταθλημάτων και μετά την επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης. Και το σύνθημα μας: «Lockdown τώρα και μετά μονάχα ΓΚΡΑΤΙΠΑ»!

Εκτύπωση 🖨
covid-19 LOCKDOWN ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣαν σήμερα 2 Νοέμβρη
Επόμενο άρθρο Η ιμπεριαλιστική Αμερική πάνω απ’ όλα!

Σχετικά Αρθρα

Γιατί τους φόβισε μια φωτογραφία από έναν ποδοσφαιρικό αγώνα;

Αθλητισμός 28 Αυγ 2026, 12:10

Ο Πεπ και τα Παλαιστινιόπουλα

Αθλητισμός 29 Ιούλ 2026, 08:46

Ενα γκολ κι ένα χαμόγελο

Αθλητισμός 28 Ιούλ 2026, 08:30

Τσακίστε τα σιωναζίδια παντού

Αθλητισμός 26 Ιούλ 2026, 09:59

Μουντιάλ: Κάτω από τα ραντάρ των κυρίαρχων μίντια

Αθλητισμός 22 Ιούλ 2026, 11:22

Γιατί η Γάζα πανηγύρισε για την Ισπανία: Η κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου γίνεται σύμβολο αλληλεγγύης

Η κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την Ισπανία προκάλεσε πανηγυρισμούς σε ολόκληρη τη Γάζα, όπου πολλοί εξέλαβαν τη νίκη ως αντανάκλαση των ετών αλληλεγγύης της χώρας προς την Παλαιστίνη

Αθλητισμός 21 Ιούλ 2026, 10:06
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Χαμάς: Προκατειλημμένο κατά των Παλαιστίνιων το υπό την ηγεσία των ΗΠΑ Συμβούλιο Ειρήνης

Προς όξυνση οι σχέσεις Βρετανίας-Ισραήλ

6 Σεπ 2026, 10:02
Διεθνή

Αποκαλύφθηκε η γερμανική χρηματοδότηση των σιωνιστικών εποικισμών

6 Σεπ 2026, 09:04
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 6 Σεπτέμβρη

6 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Το Ιράν αποκαλύπτει νέες λεπτομέρειες για την απάντηση στο έγκλημα των ΗΠΑ στο νησί Σιρίκ

5 Σεπ 2026, 09:39
Διεθνή

Συνομιλίες της Χαμάς με ανώτερους ιρανούς αξιωματούχους για τη Γάζα και τον οδικό χάρτη της κατάπαυσης του πυρός

Αραγτσί: «Βασισμένη σε αρχές και σταθερή» υποστήριξη του Ιράν στην παλαιστινιακή υπόθεση

5 Σεπ 2026, 08:51
Διεθνή

Οι μαχητές της Παλαιστινιακής Αντίστασης απέκρουσαν διείσδυση δωσιλογικής συμμορίας – Νεκρός ο μαχητής που προσπάθησαν να απαγάγουν

5 Σεπ 2026, 08:26
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

5 Σεπ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Σεπτέμβρη

5 Σεπ 2026, 00:01
Καταστολή

Εξόφθαλμη σκευωρία: Εστειλαν στη φυλακή τη 46χρονη γυναίκα για τη Marfin, με τα ίδια στοιχεία που το 2022 είχαν οδηγήσει τη σε βάρος της υπόθεση στο αρχείο

4 Σεπ 2026, 20:38
Κόντρες

Μπέσα από Μητσοτάκη περίμενε;

4 Σεπ 2026, 15:48
Πολιτική

Τι γύρευε η αλεπού στο παζάρι;

Μυστική επίσκεψη του Ιμπραΐμ Καλίν στην Αθήνα

4 Σεπ 2026, 13:38
Διεθνή

Η μακρά παράδοση βομβαρδισμών γαμήλιων γλεντιών από τους αμερικάνους ιμπεριαλιστές και τους συμμάχους τους

4 Σεπ 2026, 11:38
Πολιτική

…και στο τέλος ψηφίζουν Μητσοτάκη

4 Σεπ 2026, 10:29
Παιδεία

Υπουργείο Παιδείας: Απαράλλαχτη η πολιτική των χιλιάδων κενών και της καταστολής με διαγραφές φοιτητών

4 Σεπ 2026, 07:41
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Σεπτέμβρη

4 Σεπ 2026, 00:01
Παιδεία

Φιέστα του υπουργείου Παιδείας: παρουσίαση του «εθνικού διαλόγου» και του «νέου Λυκείου» με τοποτηρητές ΟΟΣΑ και ΕΕ

3 Σεπ 2026, 21:29
Πολιτική

Τα securonomics του Τσίπρα ή, αλλιώς, πόσο πάει η παραμύθα;

3 Σεπ 2026, 21:23
Διεθνή

Το Ισραήλ επιβάλλει το πρόγραμμα σπουδών του σε 45.000 παλαιστίνιους μαθητές στην κατεχόμενη Ιερουσαλήμ

3 Σεπ 2026, 18:34
Πολιτική

Ως delivery boy των αμερικανο-σιωνιστών

Ο Μητσοτάκης υποδέχτηκε τον Αούν

3 Σεπ 2026, 11:40
Διεθνή

Kατα-κατα-καταρρέω…

3 Σεπ 2026, 09:32
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 6 Σεπτέμβρη

Σουαζιλάνδη: Ημέρα ανεξαρτησίας (1968).

Πακιστάν: Ημέρα άμυνας.

1792: «Σφαγές Σεπτεμβρίου» στη Γαλλία, 1.100 νεκροί σε τέσσερις μέρες.

1861: Αποτυχημένη απόπειρα κατά της βασίλισσας Αμαλίας από τον φοιτητή Αριστείδη Δόσιο στην περιοχή της πλατείας Συντάγματος.

1985: Ο Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος αποσκιρτά από τη Νέα Δημοκρατία και ιδρύει τη Δημοκρατική Ανανέωση.

1991: Το Ανώτατο Δικαστήριο Κύπρου αποφασίζει την αποφυλάκιση του επικεφαλής του πραξικοπήματος του 1974 Νίκου Σαμψών.

2003: Διπλό βομβιστικό χτύπημα του Επαναστατικού Αγώνα στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Τα έργα δεν γίνονται για λόγους κομματικής ανταπόδοσης. Δεν τα κάνουμε, δεν τα ανακοινώνουμε, δεν τα υλοποιούμε, δεν κόβουμε κορδέλες γιατί πιστεύουμε ότι με κάποιον τρόπο έτσι κάποιοι θα μας ψηφίσουν, ή περισσότεροι θα μας ψηφίσουν, ενδεχομένως, στο μέλλον. Το κάνουμε διότι αυτή είναι η κεντρική υποχρέωση μιας κυβέρνησης, η οποία πρέπει να μεριμνά, ώστε η ανάπτυξη της χώρας να φτάνει σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Καλύτερες μέρες για όλους, μέρισμα ανάπτυξης σε κάθε Ελληνίδα, σε κάθε Ελληνα, όπου και αν αυτοί βρίσκονται, είτε βρίσκονται στα μεγάλα αστικά κέντρα είτε στο πιο απομονωμένο χωριό της ελληνικής επικράτειας. Αυτή είναι η προτεραιότητα αυτής της κυβέρνησης. Αυτόν τον σκοπό υπηρετούμε.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Οι αστοί πολιτικοί λένε συνέχεια ψέματα. Υπάρχουν ψέματα και ψέματα, όμως. Ψέματα που μπορεί να κοροϊδέψουν κάποιο κόσμο και ψέματα αυταπόδεικτα. Οταν ο Μητσοτάκης ξαναπάει στο ψευτομετρό της Θεσσαλονίκης και ξανακόβει κορδέλα, επειδή έγινε ο σταθμός στην Καλαμαριά, οι πάντες γνωρίζουν ότι ζεσταίνει τις μηχανές της κοινωνικής δημαγωγίας λίγο πριν από την ομιλία του στη ΔΕΘ. Το κάνει κάθε χρόνο και δεν είναι ο μοναδικός πρωθυπουργός που το κάνει. Οταν όμως λέει «εγώ δεν κάνω έργα για να πάρω ψήφους», το ψέμα μετατρέπεται σε χλευασμό της νοημοσύνης του ελληνικού λαού. Και μετατρέπεται σε μπούμερανγκ γι’ αυτόν που έχει το θράσος να το ξεστομίσει. Κανένας πρωθυπουργός σε αποδρομή δεν ανέκαμψε επειδή έκοψε μερικές κορδέλες παραπάνω ή επειδή μοίρασε μερικά επιδόματα. Ακόμα και όσοι ενδεχομένως επωφελήιθηκαν δεν άλλαξαν γνώμη)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo