Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Ναυτικός αποκλεισμός του Ιράν από τις ΗΠΑ: Και αν μπορούσε να εφαρμοστεί, θα τίναζε στον αέρα την ενεργειακή ισορροπία του παγκόσμιου καπιταλισμού
  • Η Χεζμπολά αντιστέκεται στις ισραηλινές δυνάμεις που πολιορκούν τη Μπιντ Τζμπέιλ στον νότιο Λίβανο
  • Σαν σήμερα 13 Απρίλη
  • Χωρίς αποτέλεσμα τερματίστηκαν οι διαπραγματεύσεις Ιράν-ΗΠΑ στο Ισλαμαμπάντ
  • Η Συνωμοσία του Λιβάνου: Σφαγές, Διαπραγματεύσεις και μια Νέα Τάξη
  • Σαν σήμερα 12 Απρίλη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Κτήνη: σιωνιστές έποικοι τρομοκρατούν μικρούς μαθητές στη Δυτική Οχθη με ματωμένες κούκλες
Διεθνή

Κτήνη: σιωνιστές έποικοι τρομοκρατούν μικρούς μαθητές στη Δυτική Οχθη με ματωμένες κούκλες

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr29 Οκτ 2023, 08:26

Ισραηλινοί έποικοι στην κατεχόμενη Δυτική Οχθη μοίρασαν απειλητικά μηνύματα σε αυτοκίνητα και άφησαν ματωμένες κούκλες σε σχολεία, προειδοποιώντας τους Παλαιστίνιους να φύγουν αλλιώς θα σκοτωθούν.

«Με τη βοήθεια του θεού, θα χτυπήσουμε σύντομα τα κεφάλια σας με μια μεγάλη καταστροφή. Εχετε την τελευταία ευκαιρία να δραπετεύσετε στην Ιορδανία με οργανωμένο τρόπο», έγραφε ένα από τα φυλλάδια που διανεμήθηκε την περασμένη Παρασκευή στην πόλη Σαλφίτ της Δυτικής Οχθης. «Μετά απ’ αυτή [την προειδοποίηση], θα καταστρέψουμε κάθε εχθρό και θα σας διώξουμε με τη βία από την ιερή μας γη… Φορτώστε τις βαλίτσες σας αμέσως και φύγετε για εκεί απ’ όπου ήρθατε. Ερχόμαστε»!

Τα φυλλάδια προειδοποιούσαν, επίσης, για «μεγαλύτερη Νάκμπα», αναφερόμενα στον εκπατρισμό 750.000 Παλαιστίνιων από τις εστίες τους το 1948.

Στην κατεχόμενη περιοχή του Αλ-Μαραϊάτ κοντά στην Ιεριχώ, κούκλες σκεπασμένες με κόκκινη μπογιά, που έμοιαζε με αίμα, αφέθηκαν στην είσοδο ενός σχολείου, το οποίο προηγουμένως οι έποικοι βανδάλισαν, για να τρομάξουν τους μικρούς μαθητές.

Πριν από την «Καταιγίδα του Αλ Ακσα» στις 7 Οκτώβρη, οι έποικοι παρενοχλούσαν και επιτίθεντο στους Παλαιστίνιους υπό την προστασία του ισραηλινού στρατού. Αυτές οι δραστηριότητες έχουν ενταθεί τις τελευταίες 20 ημέρες.

Στην κωμόπολη Ντέιρ Ιστια, δυτικά της Σαλφίτ, οι ελαιοπαραγωγοί είναι συνηθισμένοι σε επιθέσεις κατά την περίοδο της συγκομιδής κάθε χρόνο. Ομως αυτή τη χρονιά, ο τοπικός δημοσιογράφος Αμπντέλ Καντέρ είπε στο Middle East Eye ότι οι έποικοι είναι πιο ενεργοί και φαίνεται να εκπαιδεύονται για επιθέσεις ως εκδίκηση για την επίθεση της Αντίστασης. «Μόνο αυτή την εβδομάδα, υπήρξαν περισσότερες από δέκα επιθέσεις σε αγρότες, απειλές, πυροβολισμοί, εκφοβισμός και διώξιμο από τη γη τους», είπε.

Ενας αγρότης τραυματίστηκε καθώς οι έποικοι τον χτύπησαν στο κεφάλι με μπαστούνι. «Λιποθύμισε και όταν συνήλθε, είδε τους έποικους να τον απειλούν με ένα μαχαίρι», είπε ο Ακι. Οι ελαιοπαραγωγοί στην ίδια κωμόπολη είδαν με έκπληξη φυλλάδια στα παρμπρίζ των αυτοκινήτων τους που έγραφαν: «Ηθελες πόλεμο, περίμενε για εκδίωξη». «Επίσης, δημοσίευσαν φωτογραφίες από οικογένειες που μάζευαν ελιές και τις κατηγόρησαν για υποκίνηση. Εξαιτίας αυτών των απειλών, οι άνθρωποι άρχισαν να πηγαίνουν στα χωράφια τους σε ομάδες για να προστατευτούν», είπε ο Ακι.

Στην περιοχή του Αλ-Μαραϊάτ, όπου οι έποικοι επιτέθηκαν στο αραβικό σχολείο Al-Kaabna και άφησαν τις ματωμένες κούκλες, υπερασπιστές των ανθρώπινων δικαιωμάτων είπαν ότι οι κάτοικοι της βεδουίνικης κοινότητας δέχονται επανειλημμένα επιθέσεις από εποίκους που θέλουν να τους διώξουν και να αρπάξουν τη γη τους. Ο Χασάν Μαλιχάτ από την Οργάνωση Al-Baidar για την Υπεράσπιση των Δικαιωμάτων των Βεδουίνων δήλωσε ότι ομάδες εποίκων επιτίθενται κατ’ επανάληψη στην κοινότητα με σκοπό να διώξουν τους κατοίκους της και ν’ αρπάξουν τη γη τους.

Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, ο Μαλιχάτ δήλωσε στο ΜΕΕ, ότι έποικοι πέταξαν πέτρες στα σπίτια των κατοίκων σ’ αυτή την κοινότητα όπου ζουν 1.200 Παλαιστίνιοι και άρπαξαν τα ζώα τους. «Οι επιθέσεις στους Αραβες της Καάμπνα είναι απανωτές, και έχουν γεμίσει διαμαρτυρίες για το ότι η ισραηλινή αστυνομία δεν είναι διαθέσιμη», είπε.

Πληροφορίες από το Middle East Eye

Πάμε τώρα και στην άλλη πλευρά. Το βίντεο που παραθέτουμε τραβήχτηκε στο κιμπούτζ Χολίτ στις 7 Οκτώβρη, όταν το κατέλαβαν οι παλαιστίνιοι μαχητές για αρκετές ώρες. Σαν να ήξεραν τι βρόμικη σιωνιστική προπαγάνδα που θ’ ακολουθούσε, οι μαχητές τράβηξαν αυτές τις σκηνές με τα παιδιά του κιμπούτς. «Δείτε την ανθρωπιά στην καρδιά μας. Εμείς έτσι κάνουμε με τα παιδιά, δεν είμαστε όπως εσείς που τα σκοτώνετε», ακούγεται να λέει ένας μαχητής.

https://www.youtube.com/watch?v=Ta1pnCkf3mo

Το βίντεο αυτό να προστεθεί στις διηγήσεις των γυναικών από άλλα κιμπούτζ, που μολονότι τις συνέλαβαν οι παλαιστίνιοι μαχητές, δεν τις πήραν αιχμάλωτες στη Γάζα, επειδή είχαν μικρά παιδιά. Διηγήσεις που έγιναν επί ισραηλινού εδάφους και επομένως δεν υπάρχει η παραμικρή υποψία απειλής από την Αντίσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Ιδού τα ανθρωπόμορφα κτήνη!

Δείτε και μερικές χτεσινές εικόνες από το βομβαρδισμό των αμάχων στη Λωρίδα της Γάζας.

O διασώστης μόλις έβγαλε ένα μωρό από τα ερείπια και καταρρέει:

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2023/10/Gaza_girl_ruins_28-10-23.mp4

Aπό τους απογευματινούς βομβαρδισμούς στη Χαν Γιούνις:

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2023/10/Gaza_28-10-23_afternoon.mp4

Eν μέσω σφοδρού βομβαρδισμού, χωρίς ηλεκτρικό, ψάχνουν τη νύχτα με τους φακούς για επιζώντες:

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2023/10/Gaza_28-10-23_night.mp4

«Mαμά, πες μου πως είσαι ζωντανή», φωνάζει το κοριτσάκι:

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2023/10/Mama_tellme_ifyouare_alive.mp4

Πόλη της Γάζας, χτες. Xωρίς σχόλια:

Εκτύπωση 🖨
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΑπολύθηκε αρχισυντάκτης γνωστού περιοδικού τέχνης λόγω επιστολής υπέρ των Παλαιστίνιων
Επόμενο άρθρο Αγρια στριμωγμένοι οι σιωνιστές από τα χτυπήματα της Παλαιστινιακής Αντίστασης

Σχετικά Αρθρα

Ναυτικός αποκλεισμός του Ιράν από τις ΗΠΑ: Και αν μπορούσε να εφαρμοστεί, θα τίναζε στον αέρα την ενεργειακή ισορροπία του παγκόσμιου καπιταλισμού

Διεθνή 13 Απρ 2026, 19:18

Η Χεζμπολά αντιστέκεται στις ισραηλινές δυνάμεις που πολιορκούν τη Μπιντ Τζμπέιλ στον νότιο Λίβανο

Διεθνή 13 Απρ 2026, 07:59

Χωρίς αποτέλεσμα τερματίστηκαν οι διαπραγματεύσεις Ιράν-ΗΠΑ στο Ισλαμαμπάντ

Διεθνή 12 Απρ 2026, 09:32

Η Συνωμοσία του Λιβάνου: Σφαγές, Διαπραγματεύσεις και μια Νέα Τάξη

Διεθνή 12 Απρ 2026, 05:32

Η ξενόδουλη κυβέρνηση του Λιβάνου μαχαιρώνει πισώπλατα τον λαό και τη χώρα

Η Αντίσταση συνεχίζει με αμείωτη ένταση τις επιχειρήσεις της

Διεθνή 11 Απρ 2026, 19:00

Χεζμπολά: Θα γονατίσουμε τον εχθρό

Uncategorized 10 Απρ 2026, 18:51
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Ναυτικός αποκλεισμός του Ιράν από τις ΗΠΑ: Και αν μπορούσε να εφαρμοστεί, θα τίναζε στον αέρα την ενεργειακή ισορροπία του παγκόσμιου καπιταλισμού

13 Απρ 2026, 19:18
Διεθνή

Η Χεζμπολά αντιστέκεται στις ισραηλινές δυνάμεις που πολιορκούν τη Μπιντ Τζμπέιλ στον νότιο Λίβανο

13 Απρ 2026, 07:59
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Απρίλη

13 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Χωρίς αποτέλεσμα τερματίστηκαν οι διαπραγματεύσεις Ιράν-ΗΠΑ στο Ισλαμαμπάντ

12 Απρ 2026, 09:32
Διεθνή

Η Συνωμοσία του Λιβάνου: Σφαγές, Διαπραγματεύσεις και μια Νέα Τάξη

12 Απρ 2026, 05:32
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Απρίλη

12 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Η ξενόδουλη κυβέρνηση του Λιβάνου μαχαιρώνει πισώπλατα τον λαό και τη χώρα

Η Αντίσταση συνεχίζει με αμείωτη ένταση τις επιχειρήσεις της

11 Απρ 2026, 19:00
Πολιτισμός

Το μυθιστόρημα του Γιάχια Σινουάρ είναι μια ιστορία για την Παλαιστίνη και για το δικό του παρελθόν

Το έργο που έγραψε στη φυλακή ο ηγέτης της Χαμάς προσφέρει πληροφορίες για τις πολιτικές του απόψεις και την προσωπική του πορεία

11 Απρ 2026, 05:33
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Απρίλη

11 Απρ 2026, 00:01
Uncategorized

Χεζμπολά: Θα γονατίσουμε τον εχθρό

10 Απρ 2026, 18:51
Βαθύ Κόκκινο

Υπόθεση Λαζαρίδη: Λερώνεσαι όπου κι αν τους ακουμπήσεις

10 Απρ 2026, 13:45
Διεθνή

Le Monde: Ο Τραμπ οδηγεί σε ήττα τον ιμπεριαλισμό της Δύσης με τον πόλεμο κατά του Ιράν

10 Απρ 2026, 10:45
Πολιτισμός

Τζον Μπέργκερ: Οι νεκροί βοηθούν τους ζωντανούς να αντισταθούν στην Παλαιστίνη

10 Απρ 2026, 06:08
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Απρίλη

10 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Aπιαστο όνειρο για τους σιωναζιστές η κατοχή του νοτίου Λιβάνου – Βομβαρδίζουν αστικές περιοχές και δολοφονούν αμάχους

9 Απρ 2026, 20:09
Διεθνή

Οι Αμερικάνοι δοκιμάζουν τις αντοχές του Ιράν, ζητώντας να εξαιρεθεί ο Λίβανος από την κατάπαυση του πυρός – Στον αέρα οι διαπραγματεύσεις

Αποδείχτηκε ότι οι σιωναζιστές, που βομβαρδίζουν τον Λίβανο, δεν ενεργούν αυτόνομα αλλά ως εντολοδόχοι των ΗΠΑ

9 Απρ 2026, 18:56
Πολιτισμός

«Μπορώ να σφίξω τη γροθιά μου»: Η ηλικιωμένη γυναίκα της Τεχεράνης που νίκησε τον Ντόναλντ Τραμπ

9 Απρ 2026, 15:06
Κόντρες

Joint venture

9 Απρ 2026, 12:10
Καταστολή

Συνεχή δικονομικά τερτίπια στη δίκη των βασανιστών μπάτσων που προκάλεσαν το θάνατο του Βασίλη Μάγγου

Πολιτικές ευθύνες των Χρυσοχοϊδη και Φλωρίδη καταγγέλλει ο Γιάννης Μάγγος

9 Απρ 2026, 10:58
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Απρίλη

9 Απρ 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Απρίλη

Καμπότζη, Ταϊλάνδη: Πρωτοχρονιά.

1863: Οι Κ. Κανάρης, Θ. Ζαΐμης και Δ. Γρίβας μεταβαίνουν στην Κοπεγχάγη και προσφέρουν το ελληνικό στέμμα στον Γεώργιο Α’.

1913: Ανεπιτυχής απόπειρα κατά του ισπανού βασιλιά Αλφόνσου.

1917: Αιματηρές ταραχές στη Σμύρνη εξαιτίας της έλλειψης τροφίμων, περισσότεροι από εκατό νεκροί.

1924: Οι Ελληνες τάσσονται υπέρ της αβασίλευτης δημοκρατίας με δημοψήφισμα (69,95%).

1948: 26 κρατούμενοι νεκροί από το μένος αντεκδίκησης αστυνομικών στις φυλακές της Σπάρτης.

1983: Απόπειρα κατά του σαουδάραβα πρέσβη στην Αθήνα με τηλεχειριζόμενη βόμβα σε παγιδευμένο αυτοκίνητο (Ομάδα Επαναστατικής Λαϊκής Αλληλεγγύης).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

«Η παράταξή μας υπηρετεί διαχρονικά μια αξία: διαφάνεια, δικαιοσύνη, νομιμότητα, ευθύνη παντού. Αυτό οφείλουμε να κάνουμε πράξη όλοι μας», επισήμανε ο Υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στην εκπομπή “Σήμερα” στον ΣΚΑΪ με τους Δημήτρη Οικονόμου και Ακη Παυλόπουλο. Αναφορικά με την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ, ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε πως «πρόκειται για ένα διαχρονικό σκάνδαλο, όπου εκατοντάδες άνθρωποι πήραν περισσότερα χρήματα απ’ αυτά που δικαιούνταν…» […] αποτελεί σοβαρό ερωτηματικό για ποιο λόγο αυτό το θέμα έρχεται τμηματικά στη δημόσια ζωή από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία. […] Ο κ. Θεοδωρικάκος υπογράμμισε πως «η ηθική απαξίωση που επιχειρείται  από τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης κατά της ΝΔ και της κυβερνητικής πλειοψηφίας δε θα περάσει και είναι κάτι που πλήττει και τη δημοκρατία μας». Τόνισε επίσης ότι κανείς δεν πρέπει να σιωπηλός απέναντι σε αυτή την επιχείρηση απαξίωσης της παράταξης. «Ο χαρακτηρισμός πλειοψηφία των υποδίκων είναι απαράδεκτος, άθλιος και αστήρικτος…».

Δελτίο Τύπου υπουργείου Ανάπτυξης

(Ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός υπουργός Μπουμπούκος απέκτησε ανταγωνιστή. Ο Τάκης (παλιά ήμουν ΚΚΕ, μετά Συνασπισμός, μετά ΠΑΣΟΚ, τώρα ΝΔ) Θεοδωρικάκος είναι ο δεύτερος που ισχυρίζεται δημόσια η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία υλοποιεί σχέδιο απαξίωσης της ΝΔ. Αν είχε έστω και στοιχειώδη νομική μόρφωση θα ήξερε ότι ο συλλογισμός πάσχει. Οταν αποδίδεται σε κάποιον – εν προκειμένω στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία – κατηγορία, θα πρέπει να συνοδεύεται και από την αποκάλυψη του κινήτρου: για ποιο λόγο η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία να έχει βάλει στο στόχαστρό της τη ΝΔ, την κυβέρνησή της, τον Μητσοτάκη και υλοποιεί ένα τόσο βρόμικο σχέδιο σε βάρος τους; Ποιες είναι οι… σκοτεινές δυνάμεις που υπηρετεί ένα θεσμικό όργανο της Ευρωλάνδης, που δεν είναι δα επαναστατικό ή λαϊκό δικαστήριο; Οταν δεν δίνεται απάντηση σ’ αυτό το ερώτημα, τότε η κατηγορία που εκτοξεύεται κατά της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας είναι σκέτος γκεμπελισμός, που αναζητά ευήκοα ώτα σε ηλίθιους πολίτες. Τα άλλα δε θα τα σχολιάσουμε. Τι να σχολιάσουμε, μας λέτε; Οτι η Δεξιά του μοναρχοφασισμού, των έκτακτων στρατοδικείων, της φυλακής, της εξορίας, των εκτελέσεων αγωνιστών υπηρετεί την αξία της δικαιοσύνης; Οτι η δεξιά του Predator και των «νόμιμων επισυνδέσεων», που παρακολουθούσε ακόμα και τους υπουργούς της, ακόμα και τους ανώτατους στραταίους, υπηρετεί την αξία της διαφάνειας; Αυτά είναι για τους εν υπηρεσία δημοσιοκάφρους, τους και ΑΡΔάκια αποκαλούμενους, που παρακολουθούν σαν χάνοι τον κάθε Θεοδωρακόπουλο να ξεστομίζει τέτοια «φίδια»)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo