Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Δικαστήριο-κολυμβήθρα του Σιλωάμ για 22 μέλη της εγκληματικής οργάνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ
  • Χαμάς: Προκατειλημμένο κατά των Παλαιστίνιων το υπό την ηγεσία των ΗΠΑ Συμβούλιο Ειρήνης
  • Αποκαλύφθηκε η γερμανική χρηματοδότηση των σιωνιστικών εποικισμών
  • Σαν σήμερα 6 Σεπτέμβρη
  • Το Ιράν αποκαλύπτει νέες λεπτομέρειες για την απάντηση στο έγκλημα των ΗΠΑ στο νησί Σιρίκ
  • Συνομιλίες της Χαμάς με ανώτερους ιρανούς αξιωματούχους για τη Γάζα και τον οδικό χάρτη της κατάπαυσης του πυρός
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Εργατικά»Σύνδρομο Ραν-Ταν-Πλαν από τους εργατοπατέρες
Εργατικά

Με τέσσερις μήνες καθυστέρηση η ΓΣΕΕ «ανακάλυψε» μια αντεργατική εγκύκλιο

Σύνδρομο Ραν-Ταν-Πλαν από τους εργατοπατέρες

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr21 Ιούλ 2012, 00:00

Με καθυστέρηση τεσσάρων μηνών και τεσσάρων ημερών, στις 16 Ιούλη του 2012, «ανακάλυψε» το ΔΣ της αστικοποιημένης ΓΣΕΕ  ότι η Γενική Γραμματέας του υπουργείου Εργασίας Α. Στρατινάκη στις 12 Μάρτη του 2012 είχε εκδώσει εφαρμοστική εγκύκλιο για την 6η Πράξη του Υπουργικού Συμβουλίου (της συγκυβέρνησης Παπαδήμου) ξεπερνώντας την και επιβάλλοντας το μειωμένο κατά 32% κατώτατο μεροκάματο και μισθό της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας (ΕΓΣΣΕ) και στους νέους εργάτες, κάτω των 25 ετών, που αμείβονταν με κλαδικές συμβάσεις. Ενώ στην αντεργατική 6η Πράξη του Υπουργικού Συμβουλίου προβλέπεται ρητά ότι από τις 14-2-2012 θα μειωθούν κατά 32% ο κατώτατος μισθός και το κατώτατο μεροκάματο για τους νέους κάτω των 25 ετών που αμείβονται με την ΕΓΣΣΕ.

Επίσης, με καθυστέρηση 46 ημερών το ΔΣ της ΓΣΕΕ «ανακάλυψε», ότι η Διεύθυνση Αμοιβής Εργασίας του υπουργείου Εργασίας εξέδωσε έγγραφο, με το οποίο νομιμοποιείται για δεύτερη φορά η αντισυνταγματική εγκύκλιος της Γενικής Γραμματέα Α. Στρατινάκη. Το έγγραφο αυτό εκδόθηκε από την εν λόγω Διεύθυνση την 1η Ιούνη του 2012 και απαντά στο ΔΣ της Ενωσης Εμποροϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης, πρόεδρος της οποίας είναι η Σ. Καλαντίδου, βουλευτής του Περισσού μέχρι τις εκλογές της 6ης Μάη. Το ΔΣ της ΕΕΘ, στις 18 Απρίλη του 2012 έστειλε στο ΣΕΠΕ Κεντρικής Μακεδονίας, που έχει έδρα την Θεσσαλονίκη, έγγραφο με το οποίο ανάμεσα στ’ άλλα ζητούσε να ενημερωθεί πώς θα αμείβονται οι νέοι κάτω των 25 ετών που αμείβονται σύμφωνα με κλαδική σύμβαση. Το ΣΕΠΕ έστειλε στις 21 Μάη του 2012 το έγγραφο της ΕΕΘ στη Διεύθυνση Αμοιβής Εργασίας του υπουργείου.
 
Από τις στήλες της «Κ» είχαμε καταγγείλει από την πρώτη στιγμή την εγκύκλιο της γενικής γραμματέα Αννας Στρατινάκη, γράφοντας ότι ξεπερνά κι αυτή ακόμη την 6η Πράξη του Υπουργικού Συμβουλίου και το Μνημόνιο-2 που κυρώθηκε με το νόμο 4046 του 2012. Την ξεπερνά γιατί σύμφωνα με την εγκύκλιο Στρατινάκη θα αμείβονται με το κατώτατο μισθό και μεροκάματο της ΕΓΣΣΕ, μειωμένο κατά 32%,  όχι μόνο οι νέοι κάτω των 25 ετών που αμείβονται με τα κατώτατα της ΕΓΣΣΕ, αλλά και αυτοί που αμείβονται με κλαδικές συμβάσεις. Παραπέμπουμε στο άρθρο που δημοσιεύτηκε στο φύλλο 680 της «Κ» (17.3.2012) με τίτλο: «Για τους νέους κάτω των 25 ετών: Με εγκύκλιο καταργούν τις κλαδικές  συμβάσεις».
 
Από τις 12 Μάρτη που εκδόθηκε η εγκύκλιος Στρατινάκη μέχρι τις 16 Ιούλη η ΓΣΕΕ δεν εξέδωσε καμιά ανακοίνωση για ν’ αποκαλύψει την υπέρβαση της εγκυκλίου Στρατινάκη, που πετσοκόβει τους μισθούς και των νέων κάτω των 25 ετών που αμείβονται με κλαδικές συμβάσεις. Επικοινωνήσαμε με εκπροσώπους του Νομικού Τμήματος και του Γραφείου Τύπου της ΓΣΕΕ. Η εκπρόσωπος του Νομικού Τμήματος, στην επισήμανσή μας ότι η ΓΣΕΕ δεν έκανε την παραμικρή καταγγελία για την εγκύκλιο Στρατινάκη, μας αντέκρουσε λέγοντας ότι το Τμήμα της είχε παρουσιάσει εργασία. Οταν όμως της επισημάναμε ότι η ΓΣΕΕ δεν εξέδωσε δελτίο Τύπου, δήλωσε αναρμοδιότητα και μας παρέπεμψε στο Γραφείο Τύπου της ΓΣΕΕ.
 
Εχουμε τη γνώμη, ότι η ΓΣΕΕ σκόπιμα δεν έβγαλε καταγγελτικό δελτίο Τύπου για την εγκύκλιο της Στρατινάκη, μέχρι τις 16 Ιούλη του 2012, προκειμένου οι καπιταλιστές ν’ αξιοποιήσουν την εγκύκλιο και να «σακατέψουν» τους νέους κάτω των 25 ετών που αμείβονταν με κλαδικές συμβάσεις. Την ίδια τακτική εφάρμοσε η ΓΣΕΕ και στην περίπτωση του εγγράφου της Διεύθυνσης Αμοιβής Εργασίας του υπουργείου Εργασίας. Η «συνεργασία των κοινωνικών εταίρων» μένει πάντα αδιατάρακτη.
 
Στη συζήτηση που είχαμε με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΓΣΕΕ, του αναφέραμε την άποψή μας αυτή. Δέχτηκε ότι η ΓΣΕΕ πολύ μεταχρονολογημένα ασχολήθηκε με την κατάπτυστη εγκύκλιο και το έγγραφο, δεν δέχτηκε όμως τη σκοπιμότητα που προσάψαμε στη ΓΣΕΕ για τη μεγάλη καθυστέρηση στην αντίδρασή της. Ισχυρίστηκε, ότι δήθεν τώρα έγινε προσπάθεια κουτσουρέματος των αμοιβών των νέων κάτω των 25 ετών που αμείβονται με βάση κλαδικές συμβάσεις. Επικοινωνήσαμε ακόμη με την γραμματεία της Α. Στρατινάκη, ζητώντας τη θέση της έναντι της επιστολής της ΓΣΕΕ, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουμε πάρει απάντηση.
 
Δεν μπορούμε, όμως, ν’ αφήσουμε ασχολίαστη τη στάση της προέδρου της Ενωσης Εμποροϋπαλήλων Θεσσαλονίκης, που έστειλε το έγγραφο στο ΣΕΠΕ. Η ενέργειά της αυτή δείχνει την ποιότητά της και το λειψό ενδιαφέρον της για τα ζητήματα της εργατικής νομοθεσίας. Δεν πήρε χαμπάρι ότι η 6η Πράξη του Υπουργικού Συμβουλίου, όσον αφορά  τις αμοιβές των νέων κάτω των 25 ετών, αφορά μόνο αυ-    τούς που αμείβονται με τα κατώτατα της ΕΓΣΣΕ. Αποκαλύπτει επίσης την ποιότητα τόσο του εργατικού ρεπορτάζ του «Ριζοσπάστη», που δεν πήρε χαμπάρι τις παράνομες υπερβάσεις της εγκυκλίου Στρατινάκη, όσο και το επίπεδο ωριμότητας και γνώσης της ηγεσίας του ΠΑΜΕ. Μ’ αυτά τα δεδομένα, ήταν επόμενο η Σ. Καλαντίδου να καταφύγει στο ΣΕΠΕ και έτσι να γίνει «γέφυρα» για να νομιμοποιηθεί περαιτέρω η εγκύκλιος Στρατινάκη.
Εδώ και τώρα, πρέπει να καταργηθούν η εγκύκλιος της Α. Στρατινάκη και το έγγραφο της Διεύθυνσης Αμοιβής Εργασίας του υπουργείου Εργασίας, γιατί υπερβαίνουν την 6η Πράξη του Υπουργικού Συμβουλίου.
Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Με τέσσερις μήνες καθυστέρηση η ΓΣΕΕ «ανακάλυψε» μια αντεργατική εγκύκλιο

22 νατοϊκά φορτηγά παρανάλωμα του πυρός
Επόμενο άρθρο

Με τέσσερις μήνες καθυστέρηση η ΓΣΕΕ «ανακάλυψε» μια αντεργατική εγκύκλιο

Οι περικοπές στην Παιδεία δεν έχουν τέλος

Σχετικά Αρθρα

Ελεύθερος ο καπιταλιστής της φονικής «Βιολάντα»

Εργατικά 2 Σεπ 2026, 21:38

Η Χρύσα Χοτζόγλου επιστρέφει στο σχολείο της

Να μπει τέλος στον Γολγοθά της δίωξής της και σε όλα τα πειθαρχικά εναντίον εκπαιδευτικών

Εργατικά 28 Αυγ 2026, 07:35

ΕΟΔΥ: Zητούν από εργαζόμενους να επιστρέψουν αναδρομικά επίδομα που οι ίδιοι τους είχαν καταβάλει

Εργατικά 27 Αυγ 2026, 09:54

Επιμένει στον γκεμπελισμό για τις συντάξεις χηρείας η Κεραμέως

Εργατικά 26 Αυγ 2026, 23:14

Με νέα δίωξη παραπέμπουν στο Πειθαρχικό συνταξιούχους (!) και εν ενεργεία εκπαιδευτικούς στον Πειραιά

Εργατικά 20 Αυγ 2026, 20:19

ΟΙΕΛΕ: Δύο μέτρα και δύο σταθμά από το υπουργείο Παιδείας

Εργατικά 8 Αυγ 2026, 09:50
Ροή Ειδήσεων
Αγροτικά

Δικαστήριο-κολυμβήθρα του Σιλωάμ για 22 μέλη της εγκληματικής οργάνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία οφείλει να ασκήσει έφεση στην απόφαση του του Β’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθήνας

6 Σεπ 2026, 20:03
Διεθνή

Χαμάς: Προκατειλημμένο κατά των Παλαιστίνιων το υπό την ηγεσία των ΗΠΑ Συμβούλιο Ειρήνης

Προς όξυνση οι σχέσεις Βρετανίας-Ισραήλ

6 Σεπ 2026, 10:02
Διεθνή

Αποκαλύφθηκε η γερμανική χρηματοδότηση των σιωνιστικών εποικισμών

6 Σεπ 2026, 09:04
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 6 Σεπτέμβρη

6 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Το Ιράν αποκαλύπτει νέες λεπτομέρειες για την απάντηση στο έγκλημα των ΗΠΑ στο νησί Σιρίκ

5 Σεπ 2026, 09:39
Διεθνή

Συνομιλίες της Χαμάς με ανώτερους ιρανούς αξιωματούχους για τη Γάζα και τον οδικό χάρτη της κατάπαυσης του πυρός

Αραγτσί: «Βασισμένη σε αρχές και σταθερή» υποστήριξη του Ιράν στην παλαιστινιακή υπόθεση

5 Σεπ 2026, 08:51
Διεθνή

Οι μαχητές της Παλαιστινιακής Αντίστασης απέκρουσαν διείσδυση δωσιλογικής συμμορίας – Νεκρός ο μαχητής που προσπάθησαν να απαγάγουν

5 Σεπ 2026, 08:26
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

5 Σεπ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Σεπτέμβρη

5 Σεπ 2026, 00:01
Καταστολή

Εξόφθαλμη σκευωρία: Εστειλαν στη φυλακή τη 46χρονη γυναίκα για τη Marfin, με τα ίδια στοιχεία που το 2022 είχαν οδηγήσει τη σε βάρος της υπόθεση στο αρχείο

4 Σεπ 2026, 20:38
Κόντρες

Μπέσα από Μητσοτάκη περίμενε;

4 Σεπ 2026, 15:48
Πολιτική

Τι γύρευε η αλεπού στο παζάρι;

Μυστική επίσκεψη του Ιμπραΐμ Καλίν στην Αθήνα

4 Σεπ 2026, 13:38
Διεθνή

Η μακρά παράδοση βομβαρδισμών γαμήλιων γλεντιών από τους αμερικάνους ιμπεριαλιστές και τους συμμάχους τους

4 Σεπ 2026, 11:38
Πολιτική

…και στο τέλος ψηφίζουν Μητσοτάκη

4 Σεπ 2026, 10:29
Παιδεία

Υπουργείο Παιδείας: Απαράλλαχτη η πολιτική των χιλιάδων κενών και της καταστολής με διαγραφές φοιτητών

4 Σεπ 2026, 07:41
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Σεπτέμβρη

4 Σεπ 2026, 00:01
Παιδεία

Φιέστα του υπουργείου Παιδείας: παρουσίαση του «εθνικού διαλόγου» και του «νέου Λυκείου» με τοποτηρητές ΟΟΣΑ και ΕΕ

3 Σεπ 2026, 21:29
Πολιτική

Τα securonomics του Τσίπρα ή, αλλιώς, πόσο πάει η παραμύθα;

3 Σεπ 2026, 21:23
Διεθνή

Το Ισραήλ επιβάλλει το πρόγραμμα σπουδών του σε 45.000 παλαιστίνιους μαθητές στην κατεχόμενη Ιερουσαλήμ

3 Σεπ 2026, 18:34
Πολιτική

Ως delivery boy των αμερικανο-σιωνιστών

Ο Μητσοτάκης υποδέχτηκε τον Αούν

3 Σεπ 2026, 11:40
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 6 Σεπτέμβρη

Σουαζιλάνδη: Ημέρα ανεξαρτησίας (1968).

Πακιστάν: Ημέρα άμυνας.

1792: «Σφαγές Σεπτεμβρίου» στη Γαλλία, 1.100 νεκροί σε τέσσερις μέρες.

1861: Αποτυχημένη απόπειρα κατά της βασίλισσας Αμαλίας από τον φοιτητή Αριστείδη Δόσιο στην περιοχή της πλατείας Συντάγματος.

1985: Ο Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος αποσκιρτά από τη Νέα Δημοκρατία και ιδρύει τη Δημοκρατική Ανανέωση.

1991: Το Ανώτατο Δικαστήριο Κύπρου αποφασίζει την αποφυλάκιση του επικεφαλής του πραξικοπήματος του 1974 Νίκου Σαμψών.

2003: Διπλό βομβιστικό χτύπημα του Επαναστατικού Αγώνα στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Τα έργα δεν γίνονται για λόγους κομματικής ανταπόδοσης. Δεν τα κάνουμε, δεν τα ανακοινώνουμε, δεν τα υλοποιούμε, δεν κόβουμε κορδέλες γιατί πιστεύουμε ότι με κάποιον τρόπο έτσι κάποιοι θα μας ψηφίσουν, ή περισσότεροι θα μας ψηφίσουν, ενδεχομένως, στο μέλλον. Το κάνουμε διότι αυτή είναι η κεντρική υποχρέωση μιας κυβέρνησης, η οποία πρέπει να μεριμνά, ώστε η ανάπτυξη της χώρας να φτάνει σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Καλύτερες μέρες για όλους, μέρισμα ανάπτυξης σε κάθε Ελληνίδα, σε κάθε Ελληνα, όπου και αν αυτοί βρίσκονται, είτε βρίσκονται στα μεγάλα αστικά κέντρα είτε στο πιο απομονωμένο χωριό της ελληνικής επικράτειας. Αυτή είναι η προτεραιότητα αυτής της κυβέρνησης. Αυτόν τον σκοπό υπηρετούμε.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Οι αστοί πολιτικοί λένε συνέχεια ψέματα. Υπάρχουν ψέματα και ψέματα, όμως. Ψέματα που μπορεί να κοροϊδέψουν κάποιο κόσμο και ψέματα αυταπόδεικτα. Οταν ο Μητσοτάκης ξαναπάει στο ψευτομετρό της Θεσσαλονίκης και ξανακόβει κορδέλα, επειδή έγινε ο σταθμός στην Καλαμαριά, οι πάντες γνωρίζουν ότι ζεσταίνει τις μηχανές της κοινωνικής δημαγωγίας λίγο πριν από την ομιλία του στη ΔΕΘ. Το κάνει κάθε χρόνο και δεν είναι ο μοναδικός πρωθυπουργός που το κάνει. Οταν όμως λέει «εγώ δεν κάνω έργα για να πάρω ψήφους», το ψέμα μετατρέπεται σε χλευασμό της νοημοσύνης του ελληνικού λαού. Και μετατρέπεται σε μπούμερανγκ γι’ αυτόν που έχει το θράσος να το ξεστομίσει. Κανένας πρωθυπουργός σε αποδρομή δεν ανέκαμψε επειδή έκοψε μερικές κορδέλες παραπάνω ή επειδή μοίρασε μερικά επιδόματα. Ακόμα και όσοι ενδεχομένως επωφελήιθηκαν δεν άλλαξαν γνώμη)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Με τέσσερις μήνες καθυστέρηση η ΓΣΕΕ «ανακάλυψε» μια αντεργατική εγκύκλιο

    17Ν
    • Με τέσσερις μήνες καθυστέρηση η ΓΣΕΕ «ανακάλυψε» μια αντεργατική εγκύκλιο

      Εφετείο 17Ν
  • Με τέσσερις μήνες καθυστέρηση η ΓΣΕΕ «ανακάλυψε» μια αντεργατική εγκύκλιο

    ΕΛΑ
    • Με τέσσερις μήνες καθυστέρηση η ΓΣΕΕ «ανακάλυψε» μια αντεργατική εγκύκλιο

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Με τέσσερις μήνες καθυστέρηση η ΓΣΕΕ «ανακάλυψε» μια αντεργατική εγκύκλιο

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Με τέσσερις μήνες καθυστέρηση η ΓΣΕΕ «ανακάλυψε» μια αντεργατική εγκύκλιο

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Με τέσσερις μήνες καθυστέρηση η ΓΣΕΕ «ανακάλυψε» μια αντεργατική εγκύκλιο

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Με τέσσερις μήνες καθυστέρηση η ΓΣΕΕ «ανακάλυψε» μια αντεργατική εγκύκλιο

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Με τέσσερις μήνες καθυστέρηση η ΓΣΕΕ «ανακάλυψε» μια αντεργατική εγκύκλιο

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Με τέσσερις μήνες καθυστέρηση η ΓΣΕΕ «ανακάλυψε» μια αντεργατική εγκύκλιο

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Με τέσσερις μήνες καθυστέρηση η ΓΣΕΕ «ανακάλυψε» μια αντεργατική εγκύκλιο

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Με τέσσερις μήνες καθυστέρηση η ΓΣΕΕ «ανακάλυψε» μια αντεργατική εγκύκλιο

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Με τέσσερις μήνες καθυστέρηση η ΓΣΕΕ «ανακάλυψε» μια αντεργατική εγκύκλιο

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Με τέσσερις μήνες καθυστέρηση η ΓΣΕΕ «ανακάλυψε» μια αντεργατική εγκύκλιο

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Με τέσσερις μήνες καθυστέρηση η ΓΣΕΕ «ανακάλυψε» μια αντεργατική εγκύκλιο

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Με τέσσερις μήνες καθυστέρηση η ΓΣΕΕ «ανακάλυψε» μια αντεργατική εγκύκλιο

      Με τέσσερις μήνες καθυστέρηση η ΓΣΕΕ «ανακάλυψε» μια αντεργατική εγκύκλιο

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Με τέσσερις μήνες καθυστέρηση η ΓΣΕΕ «ανακάλυψε» μια αντεργατική εγκύκλιο

      Με τέσσερις μήνες καθυστέρηση η ΓΣΕΕ «ανακάλυψε» μια αντεργατική εγκύκλιο

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Με τέσσερις μήνες καθυστέρηση η ΓΣΕΕ «ανακάλυψε» μια αντεργατική εγκύκλιο

      Με τέσσερις μήνες καθυστέρηση η ΓΣΕΕ «ανακάλυψε» μια αντεργατική εγκύκλιο

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Με τέσσερις μήνες καθυστέρηση η ΓΣΕΕ «ανακάλυψε» μια αντεργατική εγκύκλιο

      Με τέσσερις μήνες καθυστέρηση η ΓΣΕΕ «ανακάλυψε» μια αντεργατική εγκύκλιο

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Με τέσσερις μήνες καθυστέρηση η ΓΣΕΕ «ανακάλυψε» μια αντεργατική εγκύκλιο

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Με τέσσερις μήνες καθυστέρηση η ΓΣΕΕ «ανακάλυψε» μια αντεργατική εγκύκλιο

    Με τέσσερις μήνες καθυστέρηση η ΓΣΕΕ «ανακάλυψε» μια αντεργατική εγκύκλιο

    Ποιοι είμαστε
  • Με τέσσερις μήνες καθυστέρηση η ΓΣΕΕ «ανακάλυψε» μια αντεργατική εγκύκλιο

    Με τέσσερις μήνες καθυστέρηση η ΓΣΕΕ «ανακάλυψε» μια αντεργατική εγκύκλιο

    Επικοινωνία
  • Με τέσσερις μήνες καθυστέρηση η ΓΣΕΕ «ανακάλυψε» μια αντεργατική εγκύκλιο

    Με τέσσερις μήνες καθυστέρηση η ΓΣΕΕ «ανακάλυψε» μια αντεργατική εγκύκλιο

    Όροι χρήσης
  • Με τέσσερις μήνες καθυστέρηση η ΓΣΕΕ «ανακάλυψε» μια αντεργατική εγκύκλιο

    Με τέσσερις μήνες καθυστέρηση η ΓΣΕΕ «ανακάλυψε» μια αντεργατική εγκύκλιο

    Ποιοι είμαστε
  • Με τέσσερις μήνες καθυστέρηση η ΓΣΕΕ «ανακάλυψε» μια αντεργατική εγκύκλιο

    Με τέσσερις μήνες καθυστέρηση η ΓΣΕΕ «ανακάλυψε» μια αντεργατική εγκύκλιο

    Επικοινωνία
  • Με τέσσερις μήνες καθυστέρηση η ΓΣΕΕ «ανακάλυψε» μια αντεργατική εγκύκλιο

    Με τέσσερις μήνες καθυστέρηση η ΓΣΕΕ «ανακάλυψε» μια αντεργατική εγκύκλιο

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo