Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • «Τάξη επικρατεί στο Βερολίνο»
  • Σαν σήμερα 15 Γενάρη
  • Κορίνα Ματσάδο: Η χρήσιμη ηλίθια των Αμερικανών
  • Κύπρος, Videogate: Μετά τον μπατζανάκη του προέδρου, παραιτήθηκε και η «πρώτη κυρία»
  • Αθλιες γλάστρες στο σόου του Κούλη
  • Η ΝΔ, οι σιωνιστές επαγγελματίες προβοκάτορες, το Predator…
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Καταστολή»Η «προστασία της Ευρώπης» βρωμάει θάνατο, και η σιωπή μας συνενοχή.
Καταστολή

Η «προστασία της Ευρώπης» βρωμάει θάνατο, και η σιωπή μας συνενοχή.

Νέο έγκλημα στη θάλασσα με θύματα πρόσφυγες στη Ρόδο

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr23 Δεκ 2024, 06:48

Αδιανόητη σφαγή στην Ρόδο! Το ελληνικό λιμενικό καταδίωξε και συγκρούστηκε με προσφυγική βάρκα! 8 νεκροί, όλοι διαμελισμένοι από προπέλες, ανάμεσά τους 3 γυναίκες και ένα παιδί. Οι εθελοντές είναι σε σοκ με αυτά που είδαν. Ολο το κατάστρωμα του λιμενικού ήταν κόκκινο από τα αίματα. Σε έναν άντρα έλειπε το μισό κεφάλι από χτύπημα προπέλας. Η μία από τις γυναίκες ήταν κυριολεκτικά κομμάτια. Πέντε πρόσφυγες νοσηλεύονται ακόμα στο νοσοκομείο με χτυπήματα στο κεφάλι, ενώ ένα 4χρονο κοριτσάκι αγνοείται. […]

Αν δεν τους εμβόλισαν συνειδητά, τότε δεν έκαναν τίποτα για να αποφύγουν την σύγκρουση που οδήγησε στο θάνατο τόσες ψυχές. Και στις δύο περιπτώσεις, πρέπει να συλληφθούν οι λιμενικοί του σκάφους καταδίωξης! Το ναυτικό δίκαιο λέει ότι όταν συγκρουστούν δύο καράβια, ευθύνονται και οι δύο καπετάνιοι, γιατί δεν έκαναν κάτι να αποφύγουν την σύγκρουση. Και το λιμενικό παραδέχεται την σύγκρουση!

Ιάσονας Αποστολόπουλος

Αλλοι οχτώ άνθρωποι πνίγηκαν στα ανοιχτά της Ρόδου την Παρασκευή 21 Δεκέμβρη, στη διάρκεια επιχείρησης καταδίωξης του ταχύπλοου που τους μετέφερε από σκάφος του Λιμενικού. Αγνωστος είναι ο αριθμός των αγνοουμένων, γίνονται όμως ακόμη έρευνες για ένα τετράχρονο κοριτσάκι, το οποίο αναζητά ο πατέρας του που διασώθηκε. Αλλη μία τραγωδία στη θάλασσα, σύμφωνα με τα ΜΜΕ, το Λιμενικό και την κυβέρνηση. Αλλο ένα έγκλημα, μια μαζική δολοφονία κατά τις επιταγές του δόγματος Ευρώπη-φρούριο, για οποιονδήποτε έχει λίγη τσίπα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού, το σκάφος εντοπίστηκε κοντά στην παραλία Αφάντου στη Ρόδο να πλησιάζει τις ελληνικές ακτές. Το περιπολικό του Λιμενικού του έκανε σήμα για να σταματήσει, το ταχύπλοο ξεκίνησε ελιγμούς αποφυγής και ακολούθησε καταδίωξη, στη διάρκεια της οποίας οι… κομάντο διακινητές εμβόλισαν το σκάφος του Λιμενικού, με αποτέλεσμα οι πρόσφυγες να πέσουν στη θάλασσα και να πνιγούν προτού προλάβουν να τους διασώσουν. Από το βυθισμένο πλέον ταχύπλοο περισυλλέχθηκαν 18 επιζώντες και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Ρόδου, ενώ συνελήφθησαν δύο άτομα ως διακινητές, που κατηγορούνται μεταξύ άλλων και για θανατηφόρα έκθεση.

Η θανατηφόρα έκθεση στην προκειμένη περίπτωση, όπως και σε κάθε άλλη περίπτωση που βλέπει το φως της δημοσιότητας με ανθρώπους που θαλασσοπνίγονται στο νεκροταφείο της Μεσογείου, στην πόρτα της ΕΕ (πάνω από 30.000 άνθρωποι την τελευταία δεκαετία, όπως γράψαμε λίγα μόλις εικοσιτετράωρα νωρίτερα, με αφορμή τα τρία πολύνεκρα ναυάγια στη Γαύδο), δεν αναζητείται παραδόξως στις ενέργειες του Λιμενικού. Η καταδίωξη ενός καρυδότσουφλου μέσα στον χειμωνιάτικο καιρό, με επιβαίνοντες για τους οποίους κανένα μέτρο ασφαλείας δεν έχει παρθεί, δεν αποτελεί, τουλάχιστον, κατάφωρη αδιαφορία για την προστασία της ζωής τους; Σιγά μην στάξει η ουρά του γαϊδάρου, θα πει κανείς. Εδώ εκατοντάδες άνθρωποι δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ με τη βύθιση του πλοίου στα ανοιχτά της Πύλου τον Ιούνιο του 2023, και ενάμιση χρόνο μετά δεν έχει ανοίξει ρουθούνι, παρά τη διεθνή κατακραυγή.

Το «παλτό αεροδρομίου», ο Στυλιανίδης, εξέδωσε ως υπουργός Ναυτιλίας μια δήλωση για το περιστατικό, στην οποία, μετά τα κροκοδείλια δάκρυα για τα θύματα και την οργή για τους διακινητές που θυσιάζουν ανθρώπινες ζωές στο βωμό του κέρδους, πέρασε στο κυνικό «παρασύνθημα»: «Στόχος του Υπουργείου, του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και εμού προσωπικά, είναι να μπει ένας φραγμός σε αυτό το άθλιο κύκλωμα των διακινητών. Ο στόχος αυτός είναι μη διαπραγματεύσιμος. Η απόφασή μας είναι να αντιμετωπίσουμε οριστικά το μεγάλο πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης που ξεπερνά τα όρια αντοχής της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Και θα το αντιμετωπίσουμε!». 

Γνωρίζουμε πολύ καλά πώς σκοπεύει η ελληνική κυβέρνηση και η ΕΕ μέσω αυτής, να αντιμετωπίσουν το «πρόβλημα». Μας το δηλώνουν κατάμουτρα με κάθε ευκαιρία, λόγω και έργω: εκατοντάδες άνθρωποι πεθαίνουν καθημερινά στα θαλάσσια και χερσαία σύνορα, πνίγονται, εξαφανίζονται, και όσοι τυχεροί τη γλιτώσουν από τη Σκύλλα, τους περιμένει η Χάρυβδη των στρατοπέδων συγκέντρωσης, της πείνας, της εξαθλίωσης, ή του θανάτου από το σακάτεμα σε κάποιο αστυνομικό τμήμα. Αυτή είναι η ΕΕ της αλληλεγγύης! 

Σε δήλωσή του στο Mega στις 8 Οκτώβρη, ο υπουργός Μετανάστευσης Ν. Παναγιωτόπουλος άφησε (;) να του ξεφύγει: «Στη θάλασσα η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη, εκτός αν ανοίξεις πυρ ή βυθίσεις λέμβους ή καράβια, οπότε θα σου ορμήσει όλος ο δυτικός κόσμος για αυτό που έκανες (…) Αν λοιπόν ζητήσουμε να το υποστούμε αυτό, όλα γίνονται, αλλά η Ελλάδα μέχρι στιγμής, δεν άφηνε ανθρώπους να πνίγονται στη θάλασσα…». Το καταλάβατε ή θέλετε να σας το ζωγραφίσουμε; Η «προστασία της Ευρώπης» βρωμάει θάνατο, και η σιωπή μας συνενοχή.

Εκτύπωση 🖨
ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣαν σήμερα 23 Δεκέμβρη

Νέο έγκλημα στη θάλασσα με θύματα πρόσφυγες στη Ρόδο

Επόμενο άρθρο Teleperformance: Εργοδοτική τρομοκρατία με συνδικαλιστικές διώξεις

Νέο έγκλημα στη θάλασσα με θύματα πρόσφυγες στη Ρόδο

Σχετικά Αρθρα

Προσφυγικό: πενταετές σχέδιο απελάσεων, στρατοπέδων και ψηφιακής επιτήρησης από την Κομισιόν

Καταστολή 14 Ιαν 2026, 07:57

Η Ιταλία στήνει στη Λιβύη το εργαστήριο της «Ευρώπης-Φρούριο»

H υποκρισία της ΕΕ σε πλήρη ανάπτυξη

Καταστολή 12 Ιαν 2026, 10:51

Νομοσχέδιο για το μεταναστευτικό: Τάξη για το κεφάλαιο και παιδική ηλικία υπό αίρεση

Καταστολή 7 Ιαν 2026, 10:09

«Ράβε – ξήλωνε»: Επιστολή ευρωενωσιτών ηγετών για την «ασφάλεια», τη μετανάστευση και το πετσόκομμα της δικαστικής προστασίας δικαιωμάτων

Καταστολή 3 Ιαν 2026, 08:48

«Ευρώπη σφίξε κι άλλο το ζωνάρι»: όταν η κτηνωδία βαφτίζεται «σταθερή πρόοδος»

Καταστολή 31 Δεκ 2025, 08:34

Θρησκεία τους ο ρατσισμός και η απανθρωπιά

Πολιτισμός 28 Δεκ 2025, 12:20
Ροή Ειδήσεων
Ιστορία

«Τάξη επικρατεί στο Βερολίνο»

107 χρόνια από τη δολοφονία της Ρόζα Λούξεμπουργκ και του Καρλ Λίμπκνεχτ

15 Ιαν 2026, 00:03
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Γενάρη

15 Ιαν 2026, 00:01
Διεθνή

Κορίνα Ματσάδο: Η χρήσιμη ηλίθια των Αμερικανών

14 Ιαν 2026, 22:40
Διεθνή

Κύπρος, Videogate: Μετά τον μπατζανάκη του προέδρου, παραιτήθηκε και η «πρώτη κυρία»

14 Ιαν 2026, 20:50
Κόντρες

Αθλιες γλάστρες στο σόου του Κούλη

14 Ιαν 2026, 14:49
Πολιτική

Η ΝΔ, οι σιωνιστές επαγγελματίες προβοκάτορες, το Predator…

...και στην κορφή Παπασταύρου

14 Ιαν 2026, 11:02
Καταστολή

Προσφυγικό: πενταετές σχέδιο απελάσεων, στρατοπέδων και ψηφιακής επιτήρησης από την Κομισιόν

14 Ιαν 2026, 07:57
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Γενάρη

14 Ιαν 2026, 00:01
Πολιτική

Οι κτηνοτρόφοι της Καβάλας… αποθεώνουν τον Μακάριο Λαζαρίδη

«Μπορείς να κοροϊδέψεις λίγους για πολύ, πολλούς για λίγο, αλλά δεν μπορείς να κοροϊδεύεις τους πάντες για πάντα»

13 Ιαν 2026, 21:58
Παιδεία

Ο Ενιαίος Σύλλογος Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού ΑΠΘ ενάντια στα Ξενόγλωσσα Προγράμματα Προπτυχιακών Σπουδών με δίδακτρα

Καλεί σε μαζική παράσταση στη Σύγκλητο

13 Ιαν 2026, 21:28
Πολιτική

Ελεγκτική εταιρία καταγγέλλει τη διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ της ΑΑΔΕ ότι αρνήθηκε να της χορηγήσει στοιχεία για να ασκήσει το ελεγκτικό της έργο

13 Ιαν 2026, 21:01
Εργατικά

Περνούν από Πειθαρχικό νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς στη Λακωνία

Επειδή συμμετείχαν στη νόμιμη απεργία αποχή από την αξιολόγηση

13 Ιαν 2026, 20:34
Στο Ψαχνό

O Μητσοτάκης επιδιώκει να ταπεινώσει τους αγρότες για να στείλει μήνυμα τρόμου στην κοινωνία

13 Ιαν 2026, 19:32
Κόντρες

Πάμε για το «Βραβείο Νέων Καρλομάγνου»

13 Ιαν 2026, 14:11
Πολιτισμός

Ακυρώθηκε η διάσημη Εβδομάδα Συγγραφέων της Αδελαΐδας 2026: Μετά τον αποκλεισμό παλαιστίνιας-αυστραλής συγγραφέα

Περισσότεροι από 180 συγγραφείς και ομιλητές αποσύρθηκαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον αποκλεισμό

13 Ιαν 2026, 12:56
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Γενάρη

13 Ιαν 2026, 00:01
Διεθνή

Απαράβατοιόροι: Οχι αφοπλισμός - Οχι διεθνής επιτροπεία/κηδεμονία

Γάζα: Σκληρές διαπραγματεύσεις της Αντίστασης για τη δεύτερη φάση της συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός

12 Ιαν 2026, 19:14
Κόντρες

Η καρατόμηση ενός αθώου

12 Ιαν 2026, 14:32
Η παπάρα

Η καρατόμηση του μπατζανάκη

12 Ιαν 2026, 13:07
Καταστολή

Η Ιταλία στήνει στη Λιβύη το εργαστήριο της «Ευρώπης-Φρούριο»

H υποκρισία της ΕΕ σε πλήρη ανάπτυξη

12 Ιαν 2026, 10:51
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Γενάρη

Ημέρα Martin Luther King.

Αγκόλα: Ημέρα ανεξαρτησίας.

Βενεζουέλα: Ημέρα δασκάλων.

Βόρεια Κορέα: Ημέρα κορεατικού αλφαβήτου.

Ιαπωνία: Ημέρα ενηλίκων.

1809: Γεννιέται ο Πιέρ Ζοζέφ Προυντόν.

1878: Φιλοπόλεμο συλλαλητήριο στην Αθήνα, τέσσερις νεκροί και πολλοί τραυματίες.

1919: Δολοφονούνται στο Βερολίνο οι Ρόζα Λούξεμπουργκ και Καρλ Λίμπκνεχτ.

1977: Βόμβα στον κινηματογράφο «Αττικόν» του Πειραιά που πρόβαλε την ταινία “Επιδρομή στο Εντεμπε“.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από την πρώτη στιγμή πίστεψα και τάχθηκα στο πλευρό του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, στην κοινή προσπάθεια να αναβαθμίσουμε την πατρίδα μας και να ενισχύσουμε, με σχέδιο και σοβαρότητα, όλους τους παράγοντες ισχύος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Δεν υπήρξα ποτέ άνθρωπος πολιτικών φιλοδοξιών, ούτε επιδίωξα πολιτειακό ή άλλο αξίωμα. Η συμμετοχή μου στην Κυβέρνηση δεν ήταν αυτοσκοπός, αλλά συνειδητή επιλογή προσφοράς, ως συμβολή σε ένα φιλόδοξο πρόγραμμα διακυβέρνησης που στοχεύει στην ενδυνάμωση της χώρας μας, στη θωράκιση των θεσμών και στην πρόοδο της κοινωνίας μας. […] Για μένα, πρώτιστο καθήκον είναι η προστασία της χώρας, της Κυβέρνησης και του Προέδρου της Δημοκρατίας. Σε μια περίοδο που η πατρίδα μας έχει ανάγκη από σταθερότητα, αξιοπιστία και καθαρό πολιτικό λόγο, επιλέγω για σκοπούς διαφάνειας να παραιτηθώ, ώστε η δική μου παρουσία να μη συνεχίσει να εργαλειοποιείται εις βάρος των εθνικών μας επιδιώξεων και της συλλογικής προσπάθειας.

Χαράλαμπος Χαραλάμπους

(Μας δουλεύει ο μπατζανάκης του κύπριου προέδρου. Δεν βρήκε τίποτα πιο πρωτότυπο να πει, πέραν της «εθνικής προσφοράς». Αυτό, δηλαδή, που λένε όλοι οι αστοί πολιτικοί. Δεν καταλαβαίνει καν ότι αυτοδιαψεύδεται μέσα σε λίγες γραμμές, όταν λέει ότι δεν είχε ποτέ πολιτικές φιλοδοξίες, ούτε επεδίωξε πολιτειακό ή άλλο αξίωμα, ενώ έχει καταλάβει το Νο 2 πολιτειακό αξίωμα. Νο 2 όχι βάσει πρωτοκόλλου, αλλά βάσει πολιτικής πράξης. Ακόμα και οι πρωτάρηδες στην πολιτική ανάλυση γνωρίζουν πως στα προεδρικά συστήματα ο «προσωπάρχης» του προέδρου είναι ο αντ’ αυτού, ο άνθρωπος μπροστά στον οποίο «βαράνε προσοχές» οι υπουργοί και οι κρατικοί παράγοντες. Οταν λοιπόν καταλαμβάνεις τέτοιο πόστο, είσαι «τίγκα» στις πολιτικές φιλοδοξίες. Και όταν υποστηρίζεις το αντίθετο, είσαι -απλούστατα- ένας χαμηλού επιπέδου υποκριτής. Αλήθεια, δεν υπήρχε άλλος για ν’ αναλάβει το πόστο του αντ’ αυτού, εκτός από τον μπατζανάκη του προέδρου, που δεν είχε μάλιστα πολιτικές φιλοδοξίες; Πόσο φτηνό… Αμ το άλλο; Παραιτήθηκε, λέει, για να προστατέψει τα εθνικά συμφέροντα. Ωπα, ρε μεγάλε. Επειδή παραιτήθηκες, θα πάψει η «εργαλειοποίηση εις βάρος των εθνικών επιδιώξεων», αν υπάρχει κάτι τέτοιο; Το επιχείρημα δεν στέκει ούτε σε διαγωνισμό… μωρίας. Αν αναλάμβανες κάποια ευθύνη προσωπίκά, θα το συζητούσαμε. Αλλά εσύ παραιτήθηκες δηλώνοντας ότι φεύγεις «με αίσθημα υπερηφάνειας για όσα επιτεύχθηκαν τα τελευταία τρία χρόνια». Οπότε, αν υποτεθεί ότι η επίθεση αφορά τις «εθνικές επιδιώξεις» -αν, λέμε- αυτοί που την οργανώνουν δεν έχουν κανένα λόγο να τη σταματήσουν. Ούτε τα αποτελέσματα της επίθεσης θα είναι λιγότερο οδυνηρά για τον μπατζανάκη σου)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Νέο έγκλημα στη θάλασσα με θύματα πρόσφυγες στη Ρόδο

    • Εφετείο 17Ν

      Νέο έγκλημα στη θάλασσα με θύματα πρόσφυγες στη Ρόδο

  • ΕΛΑ

    Νέο έγκλημα στη θάλασσα με θύματα πρόσφυγες στη Ρόδο

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Νέο έγκλημα στη θάλασσα με θύματα πρόσφυγες στη Ρόδο

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Νέο έγκλημα στη θάλασσα με θύματα πρόσφυγες στη Ρόδο

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Νέο έγκλημα στη θάλασσα με θύματα πρόσφυγες στη Ρόδο

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Νέο έγκλημα στη θάλασσα με θύματα πρόσφυγες στη Ρόδο

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Νέο έγκλημα στη θάλασσα με θύματα πρόσφυγες στη Ρόδο

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Νέο έγκλημα στη θάλασσα με θύματα πρόσφυγες στη Ρόδο

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Νέο έγκλημα στη θάλασσα με θύματα πρόσφυγες στη Ρόδο

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Νέο έγκλημα στη θάλασσα με θύματα πρόσφυγες στη Ρόδο

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Νέο έγκλημα στη θάλασσα με θύματα πρόσφυγες στη Ρόδο

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Νέο έγκλημα στη θάλασσα με θύματα πρόσφυγες στη Ρόδο

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Νέο έγκλημα στη θάλασσα με θύματα πρόσφυγες στη Ρόδο

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Νέο έγκλημα στη θάλασσα με θύματα πρόσφυγες στη Ρόδο

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Νέο έγκλημα στη θάλασσα με θύματα πρόσφυγες στη Ρόδο

      Νέο έγκλημα στη θάλασσα με θύματα πρόσφυγες στη Ρόδο

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Νέο έγκλημα στη θάλασσα με θύματα πρόσφυγες στη Ρόδο

      Νέο έγκλημα στη θάλασσα με θύματα πρόσφυγες στη Ρόδο

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Νέο έγκλημα στη θάλασσα με θύματα πρόσφυγες στη Ρόδο

      Νέο έγκλημα στη θάλασσα με θύματα πρόσφυγες στη Ρόδο

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Νέο έγκλημα στη θάλασσα με θύματα πρόσφυγες στη Ρόδο

      Νέο έγκλημα στη θάλασσα με θύματα πρόσφυγες στη Ρόδο

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Νέο έγκλημα στη θάλασσα με θύματα πρόσφυγες στη Ρόδο

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Νέο έγκλημα στη θάλασσα με θύματα πρόσφυγες στη Ρόδο

    Νέο έγκλημα στη θάλασσα με θύματα πρόσφυγες στη Ρόδο

  • Επικοινωνία

    Νέο έγκλημα στη θάλασσα με θύματα πρόσφυγες στη Ρόδο

    Νέο έγκλημα στη θάλασσα με θύματα πρόσφυγες στη Ρόδο

  • Όροι χρήσης

    Νέο έγκλημα στη θάλασσα με θύματα πρόσφυγες στη Ρόδο

    Νέο έγκλημα στη θάλασσα με θύματα πρόσφυγες στη Ρόδο

  • Ποιοι είμαστε

    Νέο έγκλημα στη θάλασσα με θύματα πρόσφυγες στη Ρόδο

    Νέο έγκλημα στη θάλασσα με θύματα πρόσφυγες στη Ρόδο

  • Επικοινωνία

    Νέο έγκλημα στη θάλασσα με θύματα πρόσφυγες στη Ρόδο

    Νέο έγκλημα στη θάλασσα με θύματα πρόσφυγες στη Ρόδο

  • Όροι χρήσης

    Νέο έγκλημα στη θάλασσα με θύματα πρόσφυγες στη Ρόδο

    Νέο έγκλημα στη θάλασσα με θύματα πρόσφυγες στη Ρόδο

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo