Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Η Μοσάντ χτυπάει στο κέντρο της Αθήνας: Εμπρησμός γκαλερί στου Ψυρρή…
  • Σαν σήμερα 14 Απρίλη
  • Ναυτικός αποκλεισμός του Ιράν από τις ΗΠΑ: Και αν μπορούσε να εφαρμοστεί, θα τίναζε στον αέρα την ενεργειακή ισορροπία του παγκόσμιου καπιταλισμού
  • Η Χεζμπολά αντιστέκεται στις ισραηλινές δυνάμεις που πολιορκούν τη Μπιντ Τζμπέιλ στον νότιο Λίβανο
  • Σαν σήμερα 13 Απρίλη
  • Χωρίς αποτέλεσμα τερματίστηκαν οι διαπραγματεύσεις Ιράν-ΗΠΑ στο Ισλαμαμπάντ
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Εργατικά»Teleperformance: Εργοδοτική τρομοκρατία με συνδικαλιστικές διώξεις
Εργατικά

Teleperformance: Εργοδοτική τρομοκρατία με συνδικαλιστικές διώξεις

24ωρη απεργία των εργαζόμενων σήμερα

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr23 Δεκ 2024, 08:01

Σε ένα από τα γνωστά διαφημιστικά δημοσιεύματα που ντύνονται με το μανδύα του ρεπορτάζ, δημοσιευμένο μόλις προ τριημέρου, διαβάζουμε ότι «η Teleperfomance στην Ελλάδα για άλλη μια χρονιά απέδειξε την προσήλωσή της στη βιωσιμότητα, μέσω ενός ολοκληρωμένου, δυναμικού και συμπεριληπτικού προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (CSR)». Οτι «οι δράσεις της, εναρμονισμένες με τους δύο παγκόσμιους στρατηγικούς πυλώνες της, “Citizen of the Planet” (COTP) και “Citizen of the World” (COTW), επικεντρώνονται στην προστασία του περιβάλλοντος και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής». Οτι «με πρωτοβουλίες που καλύπτουν θέματα όπως η κοινωνική συνοχή, η προστασία του περιβάλλοντος και η ενίσχυση της βιωσιμότητας, η εταιρεία άφησε και φέτος ένα ισχυρό θετικό αποτύπωμα. Αυτή η δέσμευση, άλλωστε, αναγνωρίστηκε μέσω της πιστοποίησης  “Great Place to Work”, την οποία έλαβε η εταιρεία για 7η συνεχή χρονιά, επιβεβαιώνοντας την αφοσίωσή της στο εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον που προσφέρει».

Διαβάζεις και θαυμάζεις: αυτή δεν είναι καπιταλιστική επιχείρηση, είναι… κομμουνιστικός θύλακας που υποσκάπτει τα θεμέλια της εκμετάλλευσης και της καταπίεσης. Ενας παράδεισος για τους εργάτες και την εργαζόμενη κοινωνία. Κι εκεί που ετοιμάζεσαι να φωνάξεις «μία, δύο, τρεις, χιλιάδες Teleperfomance», σε προσγειώνει απότομα η ανακοίνωση του σωματείου των εργαζόμενων στη γαλλική πολυεθνική, που καταγγέλλει όργιο συνδικαλιστικών διώξεων. Απολύσεων, με το γνωστό πρόσχημα «έληξε η σύμβασή σου».

Ο λόγος; Εύλογα μπορεί να τον φανταστεί κανείς: Το σωματείο ζητά την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας! Εγκλημα καθοσιώσεως. Αντί να πάρουν μέρος στις δράσεις «εταιρικής κοινωνικής ευθύνης» της… κομμουνιστικής επιχείρησης, αυτές και αυτοί ζητούν Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, κατοχύρωση δικαιωμάτων, αυξήσεις μισθών και άλλα τέτοια… ανατριχιαστικά, που υποσκάπτουν τις δράσεις της εταιρίας για τη διάσωση του περιβάλλοντος και του ανθρώπου! Αδωνις που τους χρειάζεται…

Θέλεις, κύριε εργαζόμενε και κυρία εργαζόμενη να προσφέρεις; Να πας να κόψεις μαρουλάκι και ντομάτα σε κάποιο μηκυάδικο συσσίτιο που μια φορά το χρόνο συμμετέχει η εταιρία (με εθελοντική συνεισφορά των εργαζόμενων, όχι πληρώνοντας μεροκάματα) ή να πας να μαζέψεις πλαστικά κυπελλάκια και μπουκαλάκια από την παραλία του Σχινιά (πάντα εθελοντικά). Οχι να ζητάς να σου καταβάλλεται το δώρο στην ώρα του και ολόικληρο ή να μπορείς να πηγαίνεις για κατούρημα μέσα στο ωράριο. Να μάθεις να κατουράς πριν και μετά το ωράριο και στη διάρκεια του διαλείμματος. Κι αν δεν μπορείς να κρατηθείς, να βάλεις πάνα βρακάκι! Επιτέλους, λίγη… υπευθυνότητα για τη… σωτηρία του πλανήτη…

Παραθέτουμε την ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζόμενων στην Teleperformance (ΣΕΤΕΠ), που σήμερα απεργούν:

Πολλοί απο εμάς μπορεί να αγνοούν ότι αν ζείς στην Ευρώπη, στην Νότια Αμερική ή στην Αφρική και έχεις κάποιο ζήτημα προς επίλυση ως χρήστης υπηρεσιών ή πελάτης τεράστιων τεχνολογικών κολοσσών παγκοσμίως, κολοσσών αυτοκινητοβιομηχανίας ή social media ή άλλων αντίστοιχων εταιριών, ο εργαζόμενος που θα σου απαντήσει στην κλήση, στο τσατ ή στο email σου θα βρίσκεται στην Ελλάδα, σε ένα γραφείο της Teleperformance (της Γαλλικής Πολυεθνικής που είναι η μεγαλύτερη στον τομέα αυτόν παγκοσμίως) ή εργαζόμενος με τηλεργασία στο σπίτι του.

Αυτοί οι εργαζόμενοι αποδίδουν σε επίπεδα ρομπότ, μιλούν διάφορες γλώσσες, θα πρέπει να είναι πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, ακόμα κι αν έχουν προβλήματα υγείας ή δεν βγαίνουν να πληρώσουν τους λογαριασμούς στα μέσα του μήνα, ό,τι κίνηση κάνουν στον υπολογιστή καταγράφεται και πριν πάνε στην τουαλέτα θα πρέπει να προγραμματίσουν να γίνει στο διάλειμμα που έχει δοθεί από την εταιρία. Πληρώνονται τον 13ο και 14ο μισθό όποτε και όπως αποφασίσει η εταιρία και όχι το κράτος. Μπορεί να δουλεύουν 10 χρόνια στην εταιρία και στο ίδιο πόστο με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, χωρίς καμία κρατική παρέμβαση. Οι τριετίες που τους αναγνωρίζονται και όποια αύξηση στον βασικό μισθό δεν τους αποδίδεται, αφού κρύβεται πίσω από το επίδομα εργοδότη για τηνχρήση ξένης γλώσσας.

Η Teleperformance, μια απο τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις σε προσωπικό στην Ελλάδα, βρίσκεται σε απεργιακό αναβρασμό εδώ και ένα χρόνο, όπου έλληνες σε συντονισμό με εισερχόμενους εργαζόμενους από δεκάδες χώρες του κόσμου, από όλη τη Μεσόγειο, Νότια Αμερική αλλά και σκανδιναβικές χώρες, ζητούν το δημοκρατικό τους δικαίωμα για μια συλλογική σύμβαση με αυξήσεις, με εκπρόσωπο το νεοσύστατο σωματείο τους, το ΣΕΤΕΠ, και παλεύουν για καλύτερες συνθήκες εργασίας και ζωής.

Η εταιρία έχει απαντήσει με μηνύσεις, με μικρές διασπαστικές αυξήσεις, με τρομοκρατία κατά των απεργών και τώρα με απολύσεις εκλεγμένων συνδικαλιστών αλλά και εργαζομένων που σήκωσαν κεφάλι κόντρα στην επί δεκαετίες σιγή νεκροταφείου και αμερικανόπνευστη πολιτική event της εταιρίας, που αυτοπαρουσιάζεται ως ο καλύτερος χώρος εργασίας.

Μια εταιρία που δηλώνει ισολογισμούς εκατομμυρίων αρνείται να κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να συζητήσει τις εκατοντάδες καταγγελίες που έχουν γίνει στις Επιθεωρήσεις Εργασίας όλης της χώρας, στο Υπουργείο Εργασίας αλλά και στο Κοινοβούλιο.

Φαίνεται όμως ότι την πονάει και την πιέζει να υπάρχει Σωματείο με καθαρή κατεύθυνση τη βελτίωση των όρων ζωής των εργαζομένων, για αυτό και προχωράει τώρα, με πρόφαση την «μη ανανέωση» συμβάσεων, σε δεκάδες απολύσεις των μελών της διοίκησης, αλλά και πρωτοπόρων μελών του. Χαρακτηριστικά, απολύονται ο αντιπρόεδρος, ο ταμίας, δύο μέλη του ΔΣ, ο πρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής, ο πρόεδρος Εφορευτικής των πρόσφατων εκλογών, πρόεδρος – ταμίας – και Εφορευτική Παραρτήματος ΣΕΤΕΠ στα Χανιά, πρόεδρος Παραρτήματος ΣΕΤΕΠ στη Θεσαλονίκη, όλοι παραδειγματικοί εργαζόμενοι που ξαφνικά μετά από 6 ή 3 χρόνια συνεχόμενης εργασίας φαίνεται ότι δεν κάνουν για την εταιρία.

Το ΣΕΤΕΠ, εκπροσωπώντας πάνω από 1.300 εργαζόμενους, προχωρά σε νέα απεργία τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου και στο πλευρό τους βρίσκεται το Εργατικό Κέντρο Πειραιά, η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας, δεκάδες σωματεία του ΠΑΜΕ, αλλά και σωματεία από Γαλλία και Τυνησία για να απαιτήσουν να παρθούν πίσω οι απολύσεις, η εταιρία να σταματήσει την επίθεση και να υπογραφτεί τώρα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.

Παράλληλα, η εταιρία έχει περάσει σε καμπάνια τις τελευταίες βδομάδες με άρθρα και δημοσιεύσεις για να διατηρήσει την εικόνα του τέλειου εργασιακού περιβάλλοντος.

Ζητάμε να στηρίξετε τη μάχη που δίνουμε δημοσιοποιώντας την κατάσταση αυτή, δίνοντάς μας την ευκαιρία ο αγώνας μας να φτάσει παντού.

Βοηθητικά προσθέτουμε την τελευταία ανακοίνωση του ΣΕΤΕΠ, την ανακοίνωση του Κλαδικού Σωματείου Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής (ΣΕΤΗΠ) και πρόσφατο άρθρο από την Le Monde.

https://setep.gr/kato-ta-cheria-ap-to-somateio-tora-ypografi-sse/

https://www.setip.gr/niki-stoys-synadelfoys-stin-teleperformance/

https://www.lemonde.fr/economie/article/2024/12/21/a-teleperformance-grece-le-bras-de-fer-entre-les-employes-et-la-direction-continue_6460968_3234.html?fbclid=IwY2xjawHUxf5leHRuA2FlbQIxMQABHUlRCAG9nJfzSEeSXFyYu_ZR5ucRmMjonmICOayo7Q4ogb0W3WrYRMMoEw_aem_aNc82ecI9eeBUqS0Xj0NvQ

Η Διοίκηση του ΣΕΤΕΠ

Εκτύπωση 🖨
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΗ «προστασία της Ευρώπης» βρωμάει θάνατο, και η σιωπή μας συνενοχή.

24ωρη απεργία των εργαζόμενων σήμερα

Επόμενο άρθρο Πούτιν και Τραμπ περιδεείς μπροστά στον Κούλη…

24ωρη απεργία των εργαζόμενων σήμερα

Σχετικά Αρθρα

Με εντολή υπουργού μεθοδεύεται να συνεχιστεί για άλλον ένα χρόνο η αργία της Χρύσας Χοτζόγλου

Εργατικά 5 Απρ 2026, 13:35

Παρεμβάσεις-Κινήσεις-Συσπειρώσεις στο Δημόσιο: Να κηρυχτεί άμεσα Απεργία-Αποχή από την αξιολόγηση στο Δημόσιο

Αγώνας για δωρεάν δημόσιες υπηρεσίες για την κοινωνία και όχι πεδίο κερδοφορίας των εταιριών

Εργατικά 3 Απρ 2026, 14:53

ΟΙΕΛΕ: Οχι νέα θύματα από την κακοκαιρία

Να ληφθούν άμεσα μέτρα σε Φροντιστήρια, Κέντρα Ξένων Γλωσσών, ιδιωτικά ΣΑΕΚ και Κέντρα Μελέτης λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων

Εργατικά 31 Μαρ 2026, 21:24

Διοικητικοί ΕΚΠΑ: Καμιά δυσμενής μεταβολή στις εργασιακές μας σχέσεις – Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους

Απεργία 1 Απριλίου και συγκέντρωση στα Προπύλαια 10.30 πμ

Εργατικά 31 Μαρ 2026, 21:00

Ανυποχώρητοι Εκπαιδευτικοί: Νέα κινητοποίηση στην Τρίπολη – Οχι στις διώξεις των συναδέλφων

Εργατικά 31 Μαρ 2026, 11:10

Απορρίφτηκε η αίτηση ακύρωσης της δυνητικής αργίας της Χρύσας Χοτζόγλου

Nέα «κατά παραγγελία» απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Πειραιά

Εργατικά 30 Μαρ 2026, 20:23
Ροή Ειδήσεων
Πολιτική

Η Μοσάντ χτυπάει στο κέντρο της Αθήνας: Εμπρησμός γκαλερί στου Ψυρρή…

…επειδή η ιδιοκτήτριά της δηλώνει αλληλέγγυη στους Παλαιστίνιους

14 Απρ 2026, 09:54
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Απρίλη

14 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Ναυτικός αποκλεισμός του Ιράν από τις ΗΠΑ: Και αν μπορούσε να εφαρμοστεί, θα τίναζε στον αέρα την ενεργειακή ισορροπία του παγκόσμιου καπιταλισμού

13 Απρ 2026, 19:18
Διεθνή

Η Χεζμπολά αντιστέκεται στις ισραηλινές δυνάμεις που πολιορκούν τη Μπιντ Τζμπέιλ στον νότιο Λίβανο

13 Απρ 2026, 07:59
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Απρίλη

13 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Χωρίς αποτέλεσμα τερματίστηκαν οι διαπραγματεύσεις Ιράν-ΗΠΑ στο Ισλαμαμπάντ

12 Απρ 2026, 09:32
Διεθνή

Η Συνωμοσία του Λιβάνου: Σφαγές, Διαπραγματεύσεις και μια Νέα Τάξη

12 Απρ 2026, 05:32
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Απρίλη

12 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Η ξενόδουλη κυβέρνηση του Λιβάνου μαχαιρώνει πισώπλατα τον λαό και τη χώρα

Η Αντίσταση συνεχίζει με αμείωτη ένταση τις επιχειρήσεις της

11 Απρ 2026, 19:00
Πολιτισμός

Το μυθιστόρημα του Γιάχια Σινουάρ είναι μια ιστορία για την Παλαιστίνη και για το δικό του παρελθόν

Το έργο που έγραψε στη φυλακή ο ηγέτης της Χαμάς προσφέρει πληροφορίες για τις πολιτικές του απόψεις και την προσωπική του πορεία

11 Απρ 2026, 05:33
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Απρίλη

11 Απρ 2026, 00:01
Uncategorized

Χεζμπολά: Θα γονατίσουμε τον εχθρό

10 Απρ 2026, 18:51
Βαθύ Κόκκινο

Υπόθεση Λαζαρίδη: Λερώνεσαι όπου κι αν τους ακουμπήσεις

10 Απρ 2026, 13:45
Διεθνή

Le Monde: Ο Τραμπ οδηγεί σε ήττα τον ιμπεριαλισμό της Δύσης με τον πόλεμο κατά του Ιράν

10 Απρ 2026, 10:45
Πολιτισμός

Τζον Μπέργκερ: Οι νεκροί βοηθούν τους ζωντανούς να αντισταθούν στην Παλαιστίνη

10 Απρ 2026, 06:08
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Απρίλη

10 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Aπιαστο όνειρο για τους σιωναζιστές η κατοχή του νοτίου Λιβάνου – Βομβαρδίζουν αστικές περιοχές και δολοφονούν αμάχους

9 Απρ 2026, 20:09
Διεθνή

Οι Αμερικάνοι δοκιμάζουν τις αντοχές του Ιράν, ζητώντας να εξαιρεθεί ο Λίβανος από την κατάπαυση του πυρός – Στον αέρα οι διαπραγματεύσεις

Αποδείχτηκε ότι οι σιωναζιστές, που βομβαρδίζουν τον Λίβανο, δεν ενεργούν αυτόνομα αλλά ως εντολοδόχοι των ΗΠΑ

9 Απρ 2026, 18:56
Πολιτισμός

«Μπορώ να σφίξω τη γροθιά μου»: Η ηλικιωμένη γυναίκα της Τεχεράνης που νίκησε τον Ντόναλντ Τραμπ

9 Απρ 2026, 15:06
Κόντρες

Joint venture

9 Απρ 2026, 12:10
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Απρίλη

1908: Δικαίωμα ψήφου στις γυναίκες της Δανίας.

1925: Απόπειρα εκτέλεσης του βασιλιά της Βουλγαρίας Μπόρις από μπολσεβίκους αγρότες με βόμβα, 150 νεκροί.

1930: Αυτοκτονεί ο Βλαντιμίρ Μαγιακόφσκι.

1968: Συλλήψεις νέων του «Ρήγα Φεραίου» και του ΠΑΜ.

1979: Βόμβα στα γραφεία του ΣΕΒ στο Σύνταγμα (ΕΛΑ).

2010: Μπαράζ επιθέσεων με αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς (οι δύο σε γραφεία βουλευτών) στη Θεσσαλονίκη.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

«Η παράταξή μας υπηρετεί διαχρονικά μια αξία: διαφάνεια, δικαιοσύνη, νομιμότητα, ευθύνη παντού. Αυτό οφείλουμε να κάνουμε πράξη όλοι μας», επισήμανε ο Υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στην εκπομπή “Σήμερα” στον ΣΚΑΪ με τους Δημήτρη Οικονόμου και Ακη Παυλόπουλο. Αναφορικά με την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ, ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε πως «πρόκειται για ένα διαχρονικό σκάνδαλο, όπου εκατοντάδες άνθρωποι πήραν περισσότερα χρήματα απ’ αυτά που δικαιούνταν…» […] αποτελεί σοβαρό ερωτηματικό για ποιο λόγο αυτό το θέμα έρχεται τμηματικά στη δημόσια ζωή από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία. […] Ο κ. Θεοδωρικάκος υπογράμμισε πως «η ηθική απαξίωση που επιχειρείται  από τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης κατά της ΝΔ και της κυβερνητικής πλειοψηφίας δε θα περάσει και είναι κάτι που πλήττει και τη δημοκρατία μας». Τόνισε επίσης ότι κανείς δεν πρέπει να σιωπηλός απέναντι σε αυτή την επιχείρηση απαξίωσης της παράταξης. «Ο χαρακτηρισμός πλειοψηφία των υποδίκων είναι απαράδεκτος, άθλιος και αστήρικτος…».

Δελτίο Τύπου υπουργείου Ανάπτυξης

(Ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός υπουργός Μπουμπούκος απέκτησε ανταγωνιστή. Ο Τάκης (παλιά ήμουν ΚΚΕ, μετά Συνασπισμός, μετά ΠΑΣΟΚ, τώρα ΝΔ) Θεοδωρικάκος είναι ο δεύτερος που ισχυρίζεται δημόσια η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία υλοποιεί σχέδιο απαξίωσης της ΝΔ. Αν είχε έστω και στοιχειώδη νομική μόρφωση θα ήξερε ότι ο συλλογισμός πάσχει. Οταν αποδίδεται σε κάποιον – εν προκειμένω στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία – κατηγορία, θα πρέπει να συνοδεύεται και από την αποκάλυψη του κινήτρου: για ποιο λόγο η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία να έχει βάλει στο στόχαστρό της τη ΝΔ, την κυβέρνησή της, τον Μητσοτάκη και υλοποιεί ένα τόσο βρόμικο σχέδιο σε βάρος τους; Ποιες είναι οι… σκοτεινές δυνάμεις που υπηρετεί ένα θεσμικό όργανο της Ευρωλάνδης, που δεν είναι δα επαναστατικό ή λαϊκό δικαστήριο; Οταν δεν δίνεται απάντηση σ’ αυτό το ερώτημα, τότε η κατηγορία που εκτοξεύεται κατά της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας είναι σκέτος γκεμπελισμός, που αναζητά ευήκοα ώτα σε ηλίθιους πολίτες. Τα άλλα δε θα τα σχολιάσουμε. Τι να σχολιάσουμε, μας λέτε; Οτι η Δεξιά του μοναρχοφασισμού, των έκτακτων στρατοδικείων, της φυλακής, της εξορίας, των εκτελέσεων αγωνιστών υπηρετεί την αξία της δικαιοσύνης; Οτι η δεξιά του Predator και των «νόμιμων επισυνδέσεων», που παρακολουθούσε ακόμα και τους υπουργούς της, ακόμα και τους ανώτατους στραταίους, υπηρετεί την αξία της διαφάνειας; Αυτά είναι για τους εν υπηρεσία δημοσιοκάφρους, τους και ΑΡΔάκια αποκαλούμενους, που παρακολουθούν σαν χάνοι τον κάθε Θεοδωρακόπουλο να ξεστομίζει τέτοια «φίδια»)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    24ωρη απεργία των εργαζόμενων σήμερα

    • Εφετείο 17Ν

      24ωρη απεργία των εργαζόμενων σήμερα

  • ΕΛΑ

    24ωρη απεργία των εργαζόμενων σήμερα

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      24ωρη απεργία των εργαζόμενων σήμερα

    • Εφετείο ΕΛΑ

      24ωρη απεργία των εργαζόμενων σήμερα

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      24ωρη απεργία των εργαζόμενων σήμερα

  • Επαναστατικός Αγώνας

    24ωρη απεργία των εργαζόμενων σήμερα

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      24ωρη απεργία των εργαζόμενων σήμερα

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      24ωρη απεργία των εργαζόμενων σήμερα

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      24ωρη απεργία των εργαζόμενων σήμερα

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    24ωρη απεργία των εργαζόμενων σήμερα

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      24ωρη απεργία των εργαζόμενων σήμερα

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      24ωρη απεργία των εργαζόμενων σήμερα

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      24ωρη απεργία των εργαζόμενων σήμερα

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    24ωρη απεργία των εργαζόμενων σήμερα

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      24ωρη απεργία των εργαζόμενων σήμερα

      24ωρη απεργία των εργαζόμενων σήμερα

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      24ωρη απεργία των εργαζόμενων σήμερα

      24ωρη απεργία των εργαζόμενων σήμερα

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      24ωρη απεργία των εργαζόμενων σήμερα

      24ωρη απεργία των εργαζόμενων σήμερα

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      24ωρη απεργία των εργαζόμενων σήμερα

      24ωρη απεργία των εργαζόμενων σήμερα

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      24ωρη απεργία των εργαζόμενων σήμερα

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    24ωρη απεργία των εργαζόμενων σήμερα

    24ωρη απεργία των εργαζόμενων σήμερα

  • Επικοινωνία

    24ωρη απεργία των εργαζόμενων σήμερα

    24ωρη απεργία των εργαζόμενων σήμερα

  • Όροι χρήσης

    24ωρη απεργία των εργαζόμενων σήμερα

    24ωρη απεργία των εργαζόμενων σήμερα

  • Ποιοι είμαστε

    24ωρη απεργία των εργαζόμενων σήμερα

    24ωρη απεργία των εργαζόμενων σήμερα

  • Επικοινωνία

    24ωρη απεργία των εργαζόμενων σήμερα

    24ωρη απεργία των εργαζόμενων σήμερα

  • Όροι χρήσης

    24ωρη απεργία των εργαζόμενων σήμερα

    24ωρη απεργία των εργαζόμενων σήμερα

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo