Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Χαμάς: Προκατειλημμένο κατά των Παλαιστίνιων το υπό την ηγεσία των ΗΠΑ Συμβούλιο Ειρήνης
  • Αποκαλύφθηκε η γερμανική χρηματοδότηση των σιωνιστικών εποικισμών
  • Σαν σήμερα 6 Σεπτέμβρη
  • Το Ιράν αποκαλύπτει νέες λεπτομέρειες για την απάντηση στο έγκλημα των ΗΠΑ στο νησί Σιρίκ
  • Συνομιλίες της Χαμάς με ανώτερους ιρανούς αξιωματούχους για τη Γάζα και τον οδικό χάρτη της κατάπαυσης του πυρός
  • Οι μαχητές της Παλαιστινιακής Αντίστασης απέκρουσαν διείσδυση δωσιλογικής συμμορίας – Νεκρός ο μαχητής που προσπάθησαν να απαγάγουν
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Οικονομία»Προκαλεί το ιταλικό μονοπώλιο των σιδηροδρόμων
Οικονομία

Προκαλεί το ιταλικό μονοπώλιο των σιδηροδρόμων

«Δεν έχουμε καμιά ευθύνη»

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr4 Μαρ 2023, 10:40

Τι σημαίνει Ferrovie dello Stato Italiano; Πρόκειται για έναν μονοπωλιακό κολοσσό, με περισσότερους από 82.000 εργάτες και εργαζόμενους, που έχει εργοστάσια παραγωγής μηχανών, βαγονιών, τροχαίου υλικού, που διαχειρίζεται ένα τεράστιο σιδηροδρομικό δίκτυο, όχι μόνο στην Ιταλία αλλά και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, που έχει τεράστιες αποθήκες σε διάφορες βάσεις logistics, που κερδοσκοπεί ακόμη και με το real estate.

Αυτός ο κολοσσός πήρε το 2017 την ΤΡΑΙΝΟΣΕ έναντι πινακίου φακής και το 2019 την ΕΕΣΤΥΤ (εργοστάσιο-επισκευαστική βάση του ΟΣΕ) επίσης έναντι πινακίου φακής. Και οι διοικούντες το ελληνικό κράτος έκαναν και κάνουν τεμενάδες στους ιταλούς καπιταλιστές. Ο Τσίπρας έφτασε στο σημείο να ξεπουλήσει την ΤΡΑΙΝΟΣΕ έναντι 45 εκατ. ευρώ και να οργανώσει φιέστα στην Κέρκυρα, παρουσία του τότε ιταλού πρωθυπουργού Πάολο Τζεντιλόνι (είναι κι αυτός… αριστερός, τάλε κουάλε με τον Τσίπρα) για να πέσουν οι υπογραφές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Ιδού οι δολοφόνοι των Τεμπών

Ρίξτε μια ματιά στην επίσημη ιστοσελίδα της FSI. Δε θα βρείτε ούτε μια λέξη για το «δυστύχημα» των Τεμπών. Ούτε μια τυπική ανακοίνωση, για τα μάτια του κόσμου, βρε αδερφέ! Για τους εγκληματίες με τα λευκά κολάρα τέτοια… ασήμαντα περιστατικά δεν πρέπει να σκιάζουν το αυτοκρατορικό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας τους, που αναφέρεται στις επιτυχίες τους και στα μεγαλεπήβολα project.

Εμφανίστηκε, όμως, ανακοίνωση της FSI σε χτεσινό άρθρο του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων (AFP). Προφανώς τους ζητήθηκε, καθώς το AFP αναφέρεται σε μια σειρά «ατυχημάτων» που σημειώθηκαν στην Ελλάδα τα τελευταία πέντε χρόνια. Και τι δηλώνει η μητρική της Hellenic Train; Οτι «η ελληνική κρατική εταιρεία ΟΣΕ διατηρεί το καθήκον και την ευθύνη για την συντήρηση, τη διαχείριση και τον τεχνολογικό εκσυγχρονισμό του σιδηροδρομικού δικτύου» και πως έχει την ευθύνη για την κίνηση των τρένων και την κυκλοφορία.

Αρα, η FSI και η θυγατρική της στην Ελλάδα δε φέρουν καμιά ευθύνη! Αυτοί, δηλαδή, κινούσαν τα τρένα τους σ’ ένα δίκτυο που δεν πληρούσε στοιχειώδεις ανάγκες ασφάλειας, αλλά δεν έχουν καμιά ευθύνη γι’ αυτό! Γιατί δεν σταμάτησαν το σιδηροδρομικό έργο; Κορόιδα είναι; Οταν εισπράττουν 50 εκατ. κάθε χρόνο για «άγονες γραμμές» (καθαρό νταβατζιλίκι) και έχουν τη δυνατότητα να φέρνουν στην ελληνική θυγατρική τους όλα τα σαπάκια που αποσύρουν από την Ευρώπη (γι’ αυτό αγόρασαν και την επισκευαστική βάση) και να αξιοποιούν σταθερό κεφάλαιο που αλλιώς θα ήταν πλήρως απαξιωμένο (για σκραπ θα πήγαινε), θα κάτσουν ν’ ασχοληθούν με τα προβλήματα ασφάλειας; Επαιζαν κι αυτοί ρώσικη ρουλέτα με τις ζωές των επιβατών και των εργαζόμενων στους συρμούς, με τη βεβαιότητα πως άμα «κάτσει η στραβή» θα τα φορτώσουν όλα στον ΟΣΕ, δηλαδή στο ελληνικό κράτος. Μονά ζυγά δικά τους.

To ιταλικό μονοπώλιο, εκτός από την «εικόνα» του, ενδιαφέρεται και για τις αποζημιώσεις στα θύματα (νεκρούς, τραυματίες και διασωθέντες) και έχει έναν παραπάνω λόγο να αποποιείται κάθε ευθύνη και να προσπαθεί να τη φορτώσει εξ ολοκλήρου στον ΟΣΕ. Είμαστε σίγουροι πως μεγαλοδικηγόροι έχουν ήδη πιάσει δουλειά και προετοιμάζουν τις κινήσεις της Hellenic Train.

Θυμάστε το διήμερο του χιονιά το 2022; Οταν επιβάτες σιδηροδρομικών δρομολογίων έμειναν αποκλεισμένοι και ξεπάγιασαν στα τρένα ή πλήρωσαν από την τσέπη τους για να φύγουν με λεωφορεία ή με ταξί; Δεν συγκρίνουμε, φυσικά, εκείνη την ταλαιπωρία με τις δεκάδες χαμένες ζωές, τους δεκάδες τραυματίες, την ψυχική οδύνη όλων των επιβατών και τον πόνο των συγγενών των νεκρών. Θυμίζουμε εκείνο το περιστατικό για να δούμε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η ιταλική Hellenic Train.

Η Hellenic Train ισχυρίστηκε τότε ότι δίνει αποζημιώσεις στους επιβάτες… χαριστικά (επειδή το εισηγήθηκε το υπουργείο Μεταφορών), διότι η διαχείριση των υποδομών του σιδηροδρομικού δικτύου δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητές της! Ισχυριζόταν, επίσης, ότι κατέβαλε προσπάθειες να επιλύσει τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο: παροχή φιλοξενίας σε επιβάτες που δεν μπορούσαν να συνεχίσουν το ταξίδι τους, χρήση λεωφορείων ως εναλλακτικό μέσο, παροχή τροφίμων, όπου ήταν εφικτό. Αλλα θυμόμαστε, βέβαια, να καταγγέλλουν οι επιβάτες. Οτι τους παράτησαν μέσα στο κρύο για ώρες, χωρίς να τους λένε τίποτα, χωρίς να τους δώσουν ούτε ένα σάντουιτς, ούτε ένα μπουκάλι νερό. Μέχρι που κάποιοι επιβάτες μίσθωσαν μόνοι τους λεωφορείο για να ξεφύγουν από τον αποκλεισμό.

Ακόμα και τις… χαριστικές αποζημιώσεις, η εταιρία τις χειρίστηκε με εμπορικούς όρους. Σε όποιους δέχονταν να πάρουν κουπόνια (εξαργυρώσιμα μόνο για ταξίδια με τα τρένα της εταιρίας) έδινε 1.150 ευρώ. Σε όσους ήθελαν μετρητά, 1.000 ευρώ και πολύ τους πάει. Υπάρχει και η ενδιάμεση λύση: 500 ευρώ μετρητά και 550 ευρώ κουπόνια (1.050 ευρώ σύνολο). Τα θυμίζουμε αυτά για να καταλάβουμε πώς θα συμπεριφερθεί και τώρα η ιταλική εταιρία που –καθόλου τυχαία- εκδίδει ανακοινώσεις μοιράζοντας… συλλυπητήρια και ψεύτικη θλίψη. Και η μητρική της, η Ferrovie dello Stato Italiano, δε θα εξέδιδε καμιά ανακοίνωση, αν το Γαλλικό Πρακτορείο δεν ζητούσε τη θέση της, στο πλαίσιο του ρεπορτάζ που ετοίμαζε. Την Ελλάδα την αντιμετωπίζουν σαν αποικιοκρατούμενη μπανανία, όμως η «εικόνα» τους στην ευρωπαϊκή πιάτσα τούς ενδιαφέρει.

Θυμίζουμε, ακόμη, πως μετά από εκείνη την προκλητική ανακοίνωση της εταιρίας για τον αποκλεισμό συρμών και επιβατών από τα χιόνια, δεν έγινε κανένας ντόρος. Βλέπετε, η ιδιωτικοποίηση των σιδηροδρόμων έγινε με διακομματική συναίνεση των αστικών κομμάτων εξουσίας. Πώς να φωνάξει ο ΣΥΡΙΖΑ, όταν αυτός ολοκλήρωσε το έγκλημα; Τυχαίο είναι που και τώρα η Hellenic Train μένει στο απυρόβλητο; Ο Μητσοτάκης και το μιντιακό αληταριό που τον υπηρετεί βρήκαν τον αποκλειστικό ένοχο, τον σταθμάρχη υπηρεσίας, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ μιλάει για τις ευθύνες της κυβέρνησης που άφησε το δίκτυο χωρίς στοιχειώδη μηχανισμό ασφάλειας (χωρίς να μας πει γιατί δεν τον ολοκλήρωσε η δική του κυβέρνηση στα τεσσεράμισι χρόνια που έμεινε στην εξουσία).

Εκτύπωση 🖨
ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΡΑΙΝΟΣΕ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΙδού οι δολοφόνοι των Τεμπών

«Δεν έχουμε καμιά ευθύνη»

Επόμενο άρθρο Κοινωνικά κατακάθια, κατσικωμένα στο σβέρκο του ελληνικού λαού

«Δεν έχουμε καμιά ευθύνη»

Σχετικά Αρθρα

Ευτυχώς, δεν ζούμε στην εποχή του Νασρεντίν Χότζα

Οικονομία 1 Σεπ 2026, 13:55

Mητσοτάκης-Θεοδωρικάκος γιουσουφάκια των βιομήχανων και των σουπερμαρκετάδων

Οικονομία 30 Ιούν 2026, 13:06

PosoKaneiToDoulema?

Οικονομία 17 Ιούν 2026, 22:19

ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Διπλασιάζουν τους μισθούς των δεσποτάδων!

Οικονομία 5 Ιούν 2026, 18:52

Αν πήρατε κελεμπία, μην ανησυχείτε: βάλτε τη στη ναφθαλίνη, θα ξανάρθουν Απόκριες

Παράτησε το οικόπεδο «Δυτικά της Κρήτης» η Κοινοπραξία των πετρελαιάδων με επικεφαλής την ExonMobill

Οικονομία 26 Μάι 2026, 19:40

Ευρωπαϊκή Εισαγγελία: Κατεπείγουσα έρευνα για τα 120 εκατ. ευρώ της Κεραμέως σε διαδραστικούς πίνακες

Οικονομία 26 Μάι 2026, 12:24
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Χαμάς: Προκατειλημμένο κατά των Παλαιστίνιων το υπό την ηγεσία των ΗΠΑ Συμβούλιο Ειρήνης

Προς όξυνση οι σχέσεις Βρετανίας-Ισραήλ

6 Σεπ 2026, 10:02
Διεθνή

Αποκαλύφθηκε η γερμανική χρηματοδότηση των σιωνιστικών εποικισμών

6 Σεπ 2026, 09:04
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 6 Σεπτέμβρη

6 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Το Ιράν αποκαλύπτει νέες λεπτομέρειες για την απάντηση στο έγκλημα των ΗΠΑ στο νησί Σιρίκ

5 Σεπ 2026, 09:39
Διεθνή

Συνομιλίες της Χαμάς με ανώτερους ιρανούς αξιωματούχους για τη Γάζα και τον οδικό χάρτη της κατάπαυσης του πυρός

Αραγτσί: «Βασισμένη σε αρχές και σταθερή» υποστήριξη του Ιράν στην παλαιστινιακή υπόθεση

5 Σεπ 2026, 08:51
Διεθνή

Οι μαχητές της Παλαιστινιακής Αντίστασης απέκρουσαν διείσδυση δωσιλογικής συμμορίας – Νεκρός ο μαχητής που προσπάθησαν να απαγάγουν

5 Σεπ 2026, 08:26
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

5 Σεπ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Σεπτέμβρη

5 Σεπ 2026, 00:01
Καταστολή

Εξόφθαλμη σκευωρία: Εστειλαν στη φυλακή τη 46χρονη γυναίκα για τη Marfin, με τα ίδια στοιχεία που το 2022 είχαν οδηγήσει τη σε βάρος της υπόθεση στο αρχείο

4 Σεπ 2026, 20:38
Κόντρες

Μπέσα από Μητσοτάκη περίμενε;

4 Σεπ 2026, 15:48
Πολιτική

Τι γύρευε η αλεπού στο παζάρι;

Μυστική επίσκεψη του Ιμπραΐμ Καλίν στην Αθήνα

4 Σεπ 2026, 13:38
Διεθνή

Η μακρά παράδοση βομβαρδισμών γαμήλιων γλεντιών από τους αμερικάνους ιμπεριαλιστές και τους συμμάχους τους

4 Σεπ 2026, 11:38
Πολιτική

…και στο τέλος ψηφίζουν Μητσοτάκη

4 Σεπ 2026, 10:29
Παιδεία

Υπουργείο Παιδείας: Απαράλλαχτη η πολιτική των χιλιάδων κενών και της καταστολής με διαγραφές φοιτητών

4 Σεπ 2026, 07:41
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Σεπτέμβρη

4 Σεπ 2026, 00:01
Παιδεία

Φιέστα του υπουργείου Παιδείας: παρουσίαση του «εθνικού διαλόγου» και του «νέου Λυκείου» με τοποτηρητές ΟΟΣΑ και ΕΕ

3 Σεπ 2026, 21:29
Πολιτική

Τα securonomics του Τσίπρα ή, αλλιώς, πόσο πάει η παραμύθα;

3 Σεπ 2026, 21:23
Διεθνή

Το Ισραήλ επιβάλλει το πρόγραμμα σπουδών του σε 45.000 παλαιστίνιους μαθητές στην κατεχόμενη Ιερουσαλήμ

3 Σεπ 2026, 18:34
Πολιτική

Ως delivery boy των αμερικανο-σιωνιστών

Ο Μητσοτάκης υποδέχτηκε τον Αούν

3 Σεπ 2026, 11:40
Διεθνή

Kατα-κατα-καταρρέω…

3 Σεπ 2026, 09:32
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 6 Σεπτέμβρη

Σουαζιλάνδη: Ημέρα ανεξαρτησίας (1968).

Πακιστάν: Ημέρα άμυνας.

1792: «Σφαγές Σεπτεμβρίου» στη Γαλλία, 1.100 νεκροί σε τέσσερις μέρες.

1861: Αποτυχημένη απόπειρα κατά της βασίλισσας Αμαλίας από τον φοιτητή Αριστείδη Δόσιο στην περιοχή της πλατείας Συντάγματος.

1985: Ο Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος αποσκιρτά από τη Νέα Δημοκρατία και ιδρύει τη Δημοκρατική Ανανέωση.

1991: Το Ανώτατο Δικαστήριο Κύπρου αποφασίζει την αποφυλάκιση του επικεφαλής του πραξικοπήματος του 1974 Νίκου Σαμψών.

2003: Διπλό βομβιστικό χτύπημα του Επαναστατικού Αγώνα στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Τα έργα δεν γίνονται για λόγους κομματικής ανταπόδοσης. Δεν τα κάνουμε, δεν τα ανακοινώνουμε, δεν τα υλοποιούμε, δεν κόβουμε κορδέλες γιατί πιστεύουμε ότι με κάποιον τρόπο έτσι κάποιοι θα μας ψηφίσουν, ή περισσότεροι θα μας ψηφίσουν, ενδεχομένως, στο μέλλον. Το κάνουμε διότι αυτή είναι η κεντρική υποχρέωση μιας κυβέρνησης, η οποία πρέπει να μεριμνά, ώστε η ανάπτυξη της χώρας να φτάνει σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Καλύτερες μέρες για όλους, μέρισμα ανάπτυξης σε κάθε Ελληνίδα, σε κάθε Ελληνα, όπου και αν αυτοί βρίσκονται, είτε βρίσκονται στα μεγάλα αστικά κέντρα είτε στο πιο απομονωμένο χωριό της ελληνικής επικράτειας. Αυτή είναι η προτεραιότητα αυτής της κυβέρνησης. Αυτόν τον σκοπό υπηρετούμε.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Οι αστοί πολιτικοί λένε συνέχεια ψέματα. Υπάρχουν ψέματα και ψέματα, όμως. Ψέματα που μπορεί να κοροϊδέψουν κάποιο κόσμο και ψέματα αυταπόδεικτα. Οταν ο Μητσοτάκης ξαναπάει στο ψευτομετρό της Θεσσαλονίκης και ξανακόβει κορδέλα, επειδή έγινε ο σταθμός στην Καλαμαριά, οι πάντες γνωρίζουν ότι ζεσταίνει τις μηχανές της κοινωνικής δημαγωγίας λίγο πριν από την ομιλία του στη ΔΕΘ. Το κάνει κάθε χρόνο και δεν είναι ο μοναδικός πρωθυπουργός που το κάνει. Οταν όμως λέει «εγώ δεν κάνω έργα για να πάρω ψήφους», το ψέμα μετατρέπεται σε χλευασμό της νοημοσύνης του ελληνικού λαού. Και μετατρέπεται σε μπούμερανγκ γι’ αυτόν που έχει το θράσος να το ξεστομίσει. Κανένας πρωθυπουργός σε αποδρομή δεν ανέκαμψε επειδή έκοψε μερικές κορδέλες παραπάνω ή επειδή μοίρασε μερικά επιδόματα. Ακόμα και όσοι ενδεχομένως επωφελήιθηκαν δεν άλλαξαν γνώμη)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    «Δεν έχουμε καμιά ευθύνη»

    • Εφετείο 17Ν

      «Δεν έχουμε καμιά ευθύνη»

  • ΕΛΑ

    «Δεν έχουμε καμιά ευθύνη»

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      «Δεν έχουμε καμιά ευθύνη»

    • Εφετείο ΕΛΑ

      «Δεν έχουμε καμιά ευθύνη»

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      «Δεν έχουμε καμιά ευθύνη»

  • Επαναστατικός Αγώνας

    «Δεν έχουμε καμιά ευθύνη»

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      «Δεν έχουμε καμιά ευθύνη»

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      «Δεν έχουμε καμιά ευθύνη»

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      «Δεν έχουμε καμιά ευθύνη»

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    «Δεν έχουμε καμιά ευθύνη»

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      «Δεν έχουμε καμιά ευθύνη»

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      «Δεν έχουμε καμιά ευθύνη»

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      «Δεν έχουμε καμιά ευθύνη»

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    «Δεν έχουμε καμιά ευθύνη»

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      «Δεν έχουμε καμιά ευθύνη»

      «Δεν έχουμε καμιά ευθύνη»

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      «Δεν έχουμε καμιά ευθύνη»

      «Δεν έχουμε καμιά ευθύνη»

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      «Δεν έχουμε καμιά ευθύνη»

      «Δεν έχουμε καμιά ευθύνη»

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      «Δεν έχουμε καμιά ευθύνη»

      «Δεν έχουμε καμιά ευθύνη»

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      «Δεν έχουμε καμιά ευθύνη»

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    «Δεν έχουμε καμιά ευθύνη»

    «Δεν έχουμε καμιά ευθύνη»

  • Επικοινωνία

    «Δεν έχουμε καμιά ευθύνη»

    «Δεν έχουμε καμιά ευθύνη»

  • Όροι χρήσης

    «Δεν έχουμε καμιά ευθύνη»

    «Δεν έχουμε καμιά ευθύνη»

  • Ποιοι είμαστε

    «Δεν έχουμε καμιά ευθύνη»

    «Δεν έχουμε καμιά ευθύνη»

  • Επικοινωνία

    «Δεν έχουμε καμιά ευθύνη»

    «Δεν έχουμε καμιά ευθύνη»

  • Όροι χρήσης

    «Δεν έχουμε καμιά ευθύνη»

    «Δεν έχουμε καμιά ευθύνη»

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo