Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • EΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ: Για την ταξική-πολιτική οργάνωση του προλεταριάτου
  • Εκπαιδευτικοί στα πειθαρχικά απ’ άκρου εις άκρον της Ελλάδας
  • Σαν σήμερα 1 Μάη
  • Η κυβέρνηση Μητσοτάκη κάνει πλάτες στους σιωναζιστές πειρατές που χτύπησαν το Global Sumud Flotilla
  • Το Στέκι του Συλλόγου Εστιακών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ανήκει στους φοιτητές
  • Ο ΔΣΑ αποδοκιμάζει με έντονο και κατηγορηματικό τρόπο την από 27/4/2026 Πράξη του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Κ. Τζαβέλλα
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Αγροτικά»Προς τα 14 ευρώ το κιλό βαδίζει ολοταχώς η φέτα!
Αγροτικά

Προς τα 14 ευρώ το κιλό βαδίζει ολοταχώς η φέτα!

Συνέπεια μιας πολύχρονης εγκληματικής πολιτικής

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr29 Οκτ 2022, 11:37

H φέτα, το τυρί που βρίσκεται καθημερινά στο τραπέζι του ελληνικού λαϊκού νοικοκυριού, τραβάει προς την εξωφρενική τιμή των 14 ευρώ το κιλό! Σύντομα, οι γαλακτοβιομηχανίες, οι τυροκομικές επιχειρήσεις και οι αλυσίδες των σουπερμάρκετ θα εκτοξεύσουν την τιμή της σ’ αυτό το επίπεδο. Εννοείται πως θα εντείνουν τη χρήση δύο παράνομων μεθόδων στην παραγωγή της φέτας (υπερδιήθηση και Creamo Prot), που αυξάνουν την υγρασία και την παραγωγή τυριού με μικρότερη ποσότητα νωπού γάλακτος. Και βέβαια, θα συνεχίσουν να παράγουν «μαϊμού» φέτα ΠΟΠ χρησιμοποιώντας εισαγόμενο συμπυκνωμένο αγελαδινό γάλα.

Ηδη, η τιμή ενός κιλού φέτας έχει ξεπεράσει τα 11,5 ευρώ. Επόμενο ήταν να μειωθούν οι πωλήσεις, καθώς η εργατική τάξη και τα άλλα εργαζόμενα στρώματα αναγκάστηκαν να μειώσουν την ποσότητα φέτας που καταναλώνουν και να καταφεύγουν στο λευκό τυρί που παράγεται με αγελαδινό γάλα (νωπό και συμπυκνωμένο).

Λόγω της φοβερής αύξησης της τιμής των ζωοτροφών, του ρεύματος, του πετρελαίου και των άλλων εφοδίων που αγοράζουν οι κτηνοτρόφοι, φτωχοί και πλούσιοι, ήταν επόμενο αρκετοί απ’ αυτούς (τον ακριβή αριθμό δεν τον γνωρίζουμε) να σφάζουν τα κοπάδια τους και να τα πουλάνε ως κρέας. Το αποτέλεσμα αυτής της κίνησης ήταν να μειωθεί η παραγωγή ντόπιου νωπού πρόβειου γάλακτος. Ενώ, όμως, η παραγωγή νωπού γάλακτος μειώθηκε σημαντικά, ο ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ ισχυρίζεται ότι δήθεν στο οκτάμηνο Γενάρη-Αυγούστου του 2022 μειώθηκε μόνο κατά 287 τόνους σε σχέση με το αντίστοιχο οκτάμηνο του 2021!

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι γαλακτοβιομηχανίες θα αναγκαστούν σχετικά σύντομα να αγοράζουν το νωπό γάλα με 1,65 ευρώ το κιλό. Μη φανταστείτε, όμως, ότι με αυτή την τιμή θα «καζαντίσουν» οι κτηνοτρόφοι. Ηδη, γαλακτοβιομηχανίες που χρησιμοποιούν τις δύο παράνομες μεθόδους (υπερδιήθηση και Creamo Prot) για την παραγωγή «μαϊμού» φέτας, χρησιμοποιώντας τρία περίπου κιλά νωπού γάλακτος, αντί τεσσάρων, για την παραγωγή ενός κιλού φέτας, άρχισαν να αγοράζουν νωπό πρόβειο γάλα με 1,65 ευρώ το κιλό, εκμεταλλευόμενες το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που τους δίνει η χρήση των παράνομων μεθόδων.

Διαχρονικά, οι υπουργοί Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων γνωρίζουν τη χρήση αυτών των παράνομων μεθόδων από τους συγκεκριμένους γαλακτοβιομήχανους, αλλά δεν προχώρησαν στο ξήλωμα των μηχανών με τις οποίες αυτοί παράγουν «μαϊμού» φέτα ΠΟΠ. Αναφερόμαστε μόνο σε αυτούς τους γαλακτοβιομήχανους, γιατί μόνον αυτοί μπορούν να παστεριώνουν τουλάχιστον 100 τόνους νωπού γάλακτος την ημέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

      • Φέτα μαϊμού με υπερδιήθηση
      • Κυβέρνηση και ελεγκτικοί μηχανισμοί: Ηθικοί αυτουργοί στο έγκλημα της κατά συρροής και κατ’ εξακολούθηση νοθείας στη φέτα ΠΟΠ
      • Ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ νομιμοποιεί τη χρήση της παράνομης υπερδιήθησης από γαλακτοβιομηχανίες και τυροκομικές επιχειρήσεις
      • Γερμανική εταιρία έχει πουλήσει εξοπλισμό CreamoProt σε ελληνικές γαλακτοβιομηχανίες, αλλά το υπουργείο «σφυρίζει κλέφτικα»

Με αυτή την τιμή του γάλακτος, οι καπιταλιστές γαλακτοβιομήχανοι και τυροκόμοι θα πουλάνε τη φέτα (γνήσια και μαϊμού) στις αλυσίδες των σουπερμάρκετ 8,5 ευρώ το κιλό. Συν 13% ΦΠΑ, φτάνουμε στα 9,6 ευρώ το κιλό. Οι αλυσίδες βάζουν καπέλο τουλάχιστον 22% για τα λεγόμενα έξοδα προβολής και διάθεσης της φέτας, ενώ 20% είναι το κέρδος τους. Ετσι η φέτα, ακόμη και η «μαϊμού» (είτε λόγω της χρήσης των δύο παράνομων μεθόδων στην παραγωγή είτε λόγω νοθείας με αγελαδινό γάλα) θα πουλιέται τουλάχιστον 14 ευρώ το κιλό.

Θυμίζουμε, ότι δύο μεγάλες γαλακτοβιομηχανίες πιάστηκαν να πουλάνε στη Γερμανία και στη Σουηδία λευκό τυρί (με 100% αγελαδινό γάλα) σαν φέτα ΠΟΠ! Μάλιστα, χρησιμοποιούν και συμπυκνωμένο αγελαδινό γάλα που το εισάγουν από χώρες της ΕΕ προς 1,15 με 1,3 ευρώ το κιλό και το αραιώνουν με νερό ώστε το ένα κιλό συμπυκνωμένο γάλα να γίνει 4 κιλά! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

      • Η γαλακτοβιομηχανία ΟΜΗΡΟΣ ΑΕΒΕ εξήγαγε στη Γερμανία λευκό τυρί σαν φέτα ΠΟΠ!
      • «Μαϊμού» φέτα και στη Σουηδία
      • Ο ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ αρνείται να δώσει στην ελληνική πρεσβεία στο Βερολίνο στοιχεία για τη «μαϊμού» φέτα
      • Αντιδράσεις των πρεσβευτικών αρχών της Ελλάδας για τη «μαϊμού» φέτα

Οπως αντιλαμβάνεστε, η τιμή της φέτας ΠΟΠ (γνήσιας και «μαϊμού») δεν θα σταθεροποιηθεί στα 14 ευρώ το κιλό. Θα έχουμε ένα ράλι τιμών με αποτέλεσμα να προκληθεί κραχ στην αγορά της φέτας, καθώς τα λαϊκά νοικοκυριά θα εξαναγκαστούν να βγάλουν τη φέτα από το τραπέζι τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

      • Διαχρονικό το ξεπούλημα της φέτας ΠΟΠ από τις κυβερνήσεις όλων των χρωμάτων
      • Ασύδοτο το κύκλωμα ελληνοποίησης γάλακτος
      • Παράνομη χρήση εισαγόμενου γάλακτος
      • Εληνοποιήσεις γάλακτος και φέτας, a la mafia

Γεράσιμος Λιόντος

Εκτύπωση 🖨
ΦΕΤΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροTαξική απάντηση στο μπαράζ ψευτιάς και εξαπάτησης

Συνέπεια μιας πολύχρονης εγκληματικής πολιτικής

Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 30 Οκτώβρη

Συνέπεια μιας πολύχρονης εγκληματικής πολιτικής

Σχετικά Αρθρα

Η εγκληματική οργάνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ και το φούσκωμα του αριθμού των αιγοπροβάτων

Συνεχίζεται η δίκη των Μελά-Ρέππα (Δευτέρα 27/4, δικαστήρια Ευελπίδων)

Αγροτικά 26 Απρ 2026, 21:33

Δημήτριος Μελάς, «γαλάζιος» πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ: Οποια πέτρα του σκανδάλου κι αν σηκώσεις, από κάτω θα τον βρεις

Σκάνδαλο «Βοοτρόφοι Τρικάλων» με επικεφαλής τον Μαγειρία - Πώς ο Μελάς και η βουλευτίνα Παπακώστα «βόλεψαν» βοοτρόφο ονόματι Μπαλάφας

Αγροτικά 22 Απρ 2026, 11:47

Νέα αναβολή στη δίκη Χλύκα-Καλφούτζου για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Αγροτικά 25 Φεβ 2026, 13:48

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Ξανά στο εδώλιο ο Ν. Χλύκας, ο γιος του Απ. Χλύκας και ο Ηλ. Καλφούτζος

Κατηγορούνται ότι οργάνωσαν απάτη με ψευτοκτηνοτρόφους σε ψευτοβοσκότοπους

Αγροτικά 24 Φεβ 2026, 09:29

Γιατί μπουκώνουν με χρήμα τα Μαζικά Μέσα Παραπληροφόρησης, για «ενημέρωση» των κτηνοτρόφων για την ευλογιά;

Αγροτικά 20 Φεβ 2026, 14:56

Ο Πιτσιλής έδιωξε από τον «νέο ΟΠΕΚΕΠΕ» και τον Γρηγόρη Καλιούρη, που πρώτος αποκάλυψε το σκάνδαλο και στοχοποιήθηκε από την εγκληματική οργάνωση

Αγροτικά 15 Φεβ 2026, 20:27
Ροή Ειδήσεων
Εργατικά

EΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ: Για την ταξική-πολιτική οργάνωση του προλεταριάτου

1 Μάι 2026, 08:20
Εργατικά

Εκπαιδευτικοί στα πειθαρχικά απ’ άκρου εις άκρον της Ελλάδας

1 Μάι 2026, 08:18
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Μάη

1 Μάι 2026, 00:01
Διεθνή

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη κάνει πλάτες στους σιωναζιστές πειρατές που χτύπησαν το Global Sumud Flotilla

30 Απρ 2026, 21:08
Παιδεία

Το Στέκι του Συλλόγου Εστιακών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ανήκει στους φοιτητές

30 Απρ 2026, 20:20
Πολιτική

Ο ΔΣΑ αποδοκιμάζει με έντονο και κατηγορηματικό τρόπο την από 27/4/2026 Πράξη του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Κ. Τζαβέλλα

30 Απρ 2026, 20:12
Πολιτισμός

Yπεραστικοί: «Πρωτομαγιά 1944»

Η καινούργια δημιουργία της μπάντας «τα λέει όλα»

30 Απρ 2026, 18:50
Διεθνή

Drone FPV της Χεζμπολά καταστρέφει ισραηλινό τεθωρακισμένο όχημα και τραυματίζει 12 στρατιώτες στη δυτική Γαλιλαία

Είναι η πρώτη φορά που drone FPV της Χεζμπολά με οπτική ίνα έφτασε στη δυτική Γαλιλαία

30 Απρ 2026, 18:04
Κόντρες

Maple Leaf Rag

30 Απρ 2026, 14:50
Διεθνή

Ο Τραμπ απειλεί να διατηρήσει τον αποκλεισμό του Ιράν, η Τεχεράνη απειλεί με «πρακτική» δράση

30 Απρ 2026, 11:57
Διεθνή

Ο σιωναζιστικός στρατός «απέτυχε σε όλα τα μέτωπα»

Δημοσκόπηση της σιωνιστικής κρατικής τηλεόρασης

30 Απρ 2026, 08:56
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Απρίλη

30 Απρ 2026, 00:01
Πολιτική

Οταν γίνεται πολιτική «μούρη» ο Φώντας ο Μπαραλιάκος

29 Απρ 2026, 21:51
Διεθνή

Ιαπωνικό τάνκερ διέσχισε το Ορμούζ – Θα συνεργαζόμαστε με το Ιράν δηλώνει η πρωθυπουργός της Ιαπωνίας

29 Απρ 2026, 19:21
Κόντρες

Πι(ερ)νόκιο

29 Απρ 2026, 14:23
Εργατικά

Διώκουν αρχαιολόγο επειδή αντιτάχτηκε με ανακοίνωση στην παρουσία ΝΑΤΟικών καραβανάδων σε Αρχαιολογικό Μουσείο

29 Απρ 2026, 10:42
Η παπάρα

Τόλμη και γοητεία

29 Απρ 2026, 09:13
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 29 Απρίλη

29 Απρ 2026, 00:01
Πολιτική

Επεσαν οι μάσκες στη δίκη για το έγκλημα στα Τέμπη: Επιστροφή στη γραμμή Μητσοτάκη περί «ανθρώπινου λάθους»

28 Απρ 2026, 20:56
Διεθνή

Οι ξενόδουλοι αστοί του Λιβάνου προσπαθούν να αποτινάξουν τις κατηγορίες για προδοσία

28 Απρ 2026, 19:55
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Μάη

Ημέρα των εργατών.

1886: Γενική απεργία στο Σικάγο με αίτημα την επιβολή του οκταώρου στο ωράριο εργασίας.

1889: Καθιερώνεται επίσημα ο εορτασμός της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

1894: Πρώτος εορτασμός της Πρωτομαγιάς στην Ελλάδα (Παναθηναϊκό Στάδιο).

1906: 6.000 εργάτες απολύονται για την απεργία της Πρωτομαγιάς (Γερμανία), στρατιωτικές δυνάμεις συλλαμβάνουν χίλια άτομα που συμμετέχουν σε πρωτομαγιάτικη εκδήλωση (Γαλλία).

1906: Ο 17χρονος Λέβκα Μπιλένκιν ανατινάζει αστυνομικό τμήμα για να γιορτάσει την Εργατική Πρωτομαγιά (Ρωσία).

1924: Επεισόδια στον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς στην Αθήνα (διοργάνωση από το ΚΚΕ), νεκρός ο εργάτης Σωτήρης Παρασκευαΐδης, τραυματισμός δεκαεπτά ατόμων.

1929: 31 νεκροί και 1.200 συλλήψεις σε επεισόδια για την Εργατική Πρωτομαγιά στο Βερολίνο.

1930: Επεισόδια μεταξύ αρχειομαρξιστών και χωροφυλακής στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη.

1931: Ολοήμερες συγκρούσεις εργατών – αστυνομίας (Θεσσαλονίκη).

1944: Εκτελούνται διακόσιοι κομμουνιστές της Ακροναυπλίας στην Καισαριανή.

1948: Αντάρτες της ΟΠΛΑ εκτελούν τον υπουργό Δικαιοσύνης Χρήστο Λαδά.

1948: Ιδρύεται η Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας (Βόρεια Κορέα).

1968: Πρωτομαγιάτικο πανό του «Ρήγα Φεραίου» και ρίψη προκηρύξεων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

1976: Σκοτώνεται σε τροχαίο ο Αλέκος Παναγούλης.

1977: 29 νεκροί σε συγκρούσεις στην Κωνσταντινούπολη.

1977: Επεισόδια μελών του ΕΚΚΕ και του “Μαχητή“, δεκατρείς αστυνομικοί τραυματίες, 23 συλλήψεις.

1979: Βόμβα στο Εμπορικό-Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΕΛΑ).

1986: Η μεγαλύτερη απεργία στην ιστορία της Νοτίου Αφρικής: Ενάμισι εκατομμύριο μαύροι απέχουν από την εργασία τους και χιλιάδες μαθητές από τα μαθήματα.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Επιτελικό κράτος σημαίνει αν κολλήσει κάπου ένα έργο, θα χτυπήσει ένα καμπανάκι και κάποιος θα ασχοληθεί – επιτελικό κράτος σημαίνει να κάνουμε Υπουργικό Συμβούλιο κάθε μήνα και να έχουμε προγραμματισμό του κυβερνητικού έργου στην αρχή του χρόνου. Είναι ένας τρόπος διαχείρισης και διοίκησης που φέρνει κοντά την τεχνοκρατική με την πολιτική αντίληψη… Οσοι επιμένουν να βρίσκουν διαχωριστικές γραμμές μεταξύ δήθεν τεχνοκρατών που διορίζονται και πολιτικών που εκλέγονται, δεν αντιλαμβάνονται ότι στη ΝΔ είμαστε μια ομάδα, ένα ανοιχτό δημοκρατικό κοινοβουλευτικό κόμμα – τα συζητούμε ανοιχτά, είμαστε μία οικογένεια και για αυτό προχωράμε τελικά μπροστά.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Επιτελικό κράτος σημαίνει να παίρνεις την αρμοδιότητα της ΕΥΠ/ΚΥΠ στο μέγαρο Μαξίμου και να «βυσματώνεις» όλους όσους διαχειρίζονται συμβάσεις – από υπουργούς μέχρι ανώτατους καραβανάδες – μη τυχόν και κάνουν «δουλειές» μόνοι τους. Επιτελικό κράτος σημαίνει να διορίζεις κεντρικά και τους γενικούς γραμματείς των υπουργείων και τους επικεφαλής των εποπτευόμενων φορέων, ώστε ο υπουργός να είναι περικυκλωμένος από ανθρώπους του Μαξίμου. Επιτελικό κράτος σημαίνει να διοικεί ένας αυτοκρατορίσκος με μια αυλή Ηρακλέων του Στέματος που λογοδοτούν μόνο σ’ αυτόν. Αυτά τα γνωρίζουν οι πάντες, αλλά άρχισαν να τα «κοπανάνε» οι γαλάζιοι βουλευτές και πρώην υπουργοί στον Μητσοτάκη τώρα, που τον βλέπουν στριμωγμένο στα σκοινιά. Μ’ άλλα λόγια, βγάζουν την ουρά τους απέξω και δείχνουν με το δάχτυλο τον αυτοκρατορίσκο και την αυλή του, για να διασωθούν οι ίδιοι εκλογικά και πολιτικά. Δεν είναι πρωτοφανή αυτά. Εχουν ξαναγίνει στο παρελθόν κι ας μην είχε λανσαριστεί ο όρος «επιτελικό κράτος», με αξεσουάρ το τάμπλετ του Σκέρτσου και τους «κοριούς» του Δημητριάδη και του Κοντολέοντα. Ενόψει όλων των παραπάνω, η αποστροφή του Μητσοτάκη ότι «είμαστε μια οικογένεια» θυμίζει σαπουνόπερα τύπου «Τόλμη και γοητεία». Με ισχυρές καπιταλιστικές οικογένειες να συντρώγουν και να συνδεξιώνονται την ίδια στιγμή που το κάθε μέλος της οικογένειας σκάβει το λάκο των άλλων. Μήπως έτσι δεν είναι και η σχέση του μικρού Κυριάκου με τη μεγαλύτερη αδερφή του; Αυτός της απαγόρευσε να συμμετάσχει στις κυβερνήσεις του κι αυτή δεν τον κάλεσε ούτε στο γάμο του γιου τους. Αφήστε το γεγονός ότι, εκτός των αναγκαίων πολιτικών συνευρέσεων, οικογενειακή σύναξη έγινε μόνο στην κηδεία του Δρακουμέλ)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Συνέπεια μιας πολύχρονης εγκληματικής πολιτικής

    • Εφετείο 17Ν

      Συνέπεια μιας πολύχρονης εγκληματικής πολιτικής

  • ΕΛΑ

    Συνέπεια μιας πολύχρονης εγκληματικής πολιτικής

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Συνέπεια μιας πολύχρονης εγκληματικής πολιτικής

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Συνέπεια μιας πολύχρονης εγκληματικής πολιτικής

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Συνέπεια μιας πολύχρονης εγκληματικής πολιτικής

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Συνέπεια μιας πολύχρονης εγκληματικής πολιτικής

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Συνέπεια μιας πολύχρονης εγκληματικής πολιτικής

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Συνέπεια μιας πολύχρονης εγκληματικής πολιτικής

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Συνέπεια μιας πολύχρονης εγκληματικής πολιτικής

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Συνέπεια μιας πολύχρονης εγκληματικής πολιτικής

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Συνέπεια μιας πολύχρονης εγκληματικής πολιτικής

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Συνέπεια μιας πολύχρονης εγκληματικής πολιτικής

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Συνέπεια μιας πολύχρονης εγκληματικής πολιτικής

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Συνέπεια μιας πολύχρονης εγκληματικής πολιτικής

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Συνέπεια μιας πολύχρονης εγκληματικής πολιτικής

      Συνέπεια μιας πολύχρονης εγκληματικής πολιτικής

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Συνέπεια μιας πολύχρονης εγκληματικής πολιτικής

      Συνέπεια μιας πολύχρονης εγκληματικής πολιτικής

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Συνέπεια μιας πολύχρονης εγκληματικής πολιτικής

      Συνέπεια μιας πολύχρονης εγκληματικής πολιτικής

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Συνέπεια μιας πολύχρονης εγκληματικής πολιτικής

      Συνέπεια μιας πολύχρονης εγκληματικής πολιτικής

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Συνέπεια μιας πολύχρονης εγκληματικής πολιτικής

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Συνέπεια μιας πολύχρονης εγκληματικής πολιτικής

    Συνέπεια μιας πολύχρονης εγκληματικής πολιτικής

  • Επικοινωνία

    Συνέπεια μιας πολύχρονης εγκληματικής πολιτικής

    Συνέπεια μιας πολύχρονης εγκληματικής πολιτικής

  • Όροι χρήσης

    Συνέπεια μιας πολύχρονης εγκληματικής πολιτικής

    Συνέπεια μιας πολύχρονης εγκληματικής πολιτικής

  • Ποιοι είμαστε

    Συνέπεια μιας πολύχρονης εγκληματικής πολιτικής

    Συνέπεια μιας πολύχρονης εγκληματικής πολιτικής

  • Επικοινωνία

    Συνέπεια μιας πολύχρονης εγκληματικής πολιτικής

    Συνέπεια μιας πολύχρονης εγκληματικής πολιτικής

  • Όροι χρήσης

    Συνέπεια μιας πολύχρονης εγκληματικής πολιτικής

    Συνέπεια μιας πολύχρονης εγκληματικής πολιτικής

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo