Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • «Μείωση της έντασης με το Ιράν» ζητούν τώρα οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές
  • Πλήρως ενσωματωμένη στο αστικό σύστημα εξουσίας η ευρωπαϊκή Ακροδεξιά
  • Δεν έχουν τα κότσια να επιστρέψουν στον πόλεμο κατά του Ιράν οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές
  • Τα παπαγαλάκια του βρομιάρη
  • Aποτυχημένη απόπειρα κατά του εκπροσώπου της Χαμάς, Χάζεμ Κάσεμ
  • Σαν σήμερα 10 Ιούλη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Αγροτικά»Αντιδράσεις των πρεσβευτικών αρχών της Ελλάδας για τη «μαϊμού» φέτα
Αγροτικά

Αντιδράσεις των πρεσβευτικών αρχών της Ελλάδας για τη «μαϊμού» φέτα

Το δίδυμο Λιβανού-Αραμπατζή… κοιμάται τον ύπνο του δικαίου

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr20 Ιούλ 2021, 21:34

Τo χτεσινό αποκαλυπτικό ρεπορτάζ μας για τη «μαϊμού» φέτα, ελληνικής παραγωγής, που πιάστηκε στη Σουηδία και στη Γερμανία, ξεσήκωσε αναταραχή στις τάξεις των κτηνοτρόφων και όσων ασχολούνται με την παραγωγή και διακίνηση Φέτας ΠΟΠ στη χώρα μας. Δεχτήκαμε πολλά τηλεφωνήματα και εισπράξαμε από τη μια την αγανάκτηση κτηνοτρόφων, αγροτοσυνεταιριστών και ορισμένων παραγωγών και από την άλλη τα συγχαρητήριά τους για τη δουλειά που κάνουμε εδώ και πολλά χρόνια ενάντια στις ελληνοποιήσεις γάλακτος (όλων των τύπων) και ενάντια στη νοθεία στην παραγωγή γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων, ακόμη και προϊόντων ΠΟΠ, ακόμη και της ναυαρχίδας των ελληνικών τυριών, της Φέτας ΠΟΠ.

Συνεχίζοντας την έρευνά μας επικοινωνήσαμε με τις ελληνικές πρεσβευτικές αρχές στη Στοκχόλμη και το Βερολίνο, προκειμένου να θέσουμε υπόψη τους το αποκαλυπτικό δημοσίευμά μας και να ζητήσουμε την αντίδρασή τους στα όσα φέραμε στο φως.

Από την πρεσβεία της Στοκχόλμης ο σύμβουλος του πρέσβη Χρήστος Σαβλάκης μας είπε ότι, δυστυχώς, εδώ και ένα χρόνο δεν υπάρχει προϊστάμενος στο Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων στη Στοκχόλμη (Δένδια, Βαρβιτσιώτη, Φραγκογιάννη, τ’ ακούτε;) και ότι την επόμενη εβδομάδα θα αναλάβει προσωρινά καθήκοντα εμπορικού ακόλουθου ένας διπλωματικός υπάλληλος, ο οποίος θα ασχοληθεί και με το συγκεκριμένο θέμα.

Επικοινωνήσαμε και με το γραφείο του πρέσβη, από το οποίο υπάλληλος (μεταφράστρια όπως μας δήλωσε) μας διαβεβαίωσε ότι ο πρέσβης έχει ενημερωθεί και θα στείλει έγγραφο στις αρμόδιες αρχές στην Αθήνα. Θεωρούμε αυτονόητο ότι θα μας κοινοποιηθεί αντίγραφο αυτού του εγγράφου.

Από την πρεσβεία στο Βερολίνο, ο προϊστάμενος του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων, σύμβουλος ΟΕΥ Α’, Θεόδωρος Ξυπολιάς, με τον οποίο επικοινωνήσαμε δις τηλεφωνικά, μας έστειλε το εξής μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

«Αξιότιμε κύριε Λιόντο,

σε συνέχεια προηγούμενης τηλεφωνικής μας επικοινωνίας και για πληρέστερη δική σας ενημέρωση, επισυνάπτουμε σημερινό αναλυτικό έγγραφό μας προς το Ελληνικό Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων καθώς και προς τον Ελληνικό Γεωργικό Οργανισμό Δήμητρα (ΕΛΓΟ) για το θέμα της διακίνησης, στις αγορές της Σουηδίας και της Γερμανίας, λευκών τυριών με την ονομασία φέτα.

Για οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη υπάρξει στο συγκεκριμένο ζήτημα θα σας κρατήσουμε σχετικά ενήμερους.

Με εκτίμηση

Θεόδωρος Ξυπολιάς 

Σύμβουλος ΟΕΥ Α΄

ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ  

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ

Δ: Kurfürstendamm 185, 10707 Βερολίνο

Τ: + 49 (0) 30 23 60 990

E: ecocom-berlin@mfa.gr 

http://agora.mfa.gr/ta-grafeia-oikonomikon-emporikon-upotheseon/office/823»

Παραθέτουμε το έγγραφο που απέστειλε ο κ. Ξυπολιάς στους υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σ. Λιβανό, υφυπουργό Φ. Αραμπατζή, γενικές διευθύνσεις και διευθύνσεις του ΥΠΑΑΤ και πρόεδρο του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ Χαρουτουνιάν, με κοινοποίηση στο διπλωματικό γραφείο του πρωθυπουργού, στα διπλωματικά γραφεία της τριπλέτας του ΥΠΕΞ (Δένδια, Βαρβιτσιώτη, Φραγκογιάννη), στους γενικούς γραμματείς, την αρμόδια γενική διεύθυνση και τις αρμόδιες διεθύνσεις του ΥΠΕΞ και στα Γραφεία Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων στο Μόναχο και το Ντίσελντορφ.

Δε χρειάζεται να κάνουμε κάποιο σχόλιο επί του εγγράφου της πρεσβείας στο Βερολίνο, διότι στηρίζεται πλήρως στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του eksegersi.gr – Kόντρα (οι υπογραμμίσεις με κίτρινο είναι δικές μας), ενώ θέτει γενικότερο το πρόβλημα που παρατηρείται με τη διακίνηση «μαϊμού» φέτας στη Γερμανία.

Πρέπει, όμως, να κάνουμε ένα σχόλιο για το ντουέτο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, τον υπουργό Λιβανό και την υφυπουργό Αραμπατζή, που πότε από το βήμα της Βουλής και πότε από το βήμα εκδηλώσεων στην επαρχία, στις οποίες εκφωνούν δεκάρικους φιλαγροτικής δημαγωγίας, διαβεβαιώνουν ότι είναι άτεγκτοι στον αγώνα ενάντια στις ελληνοποιήσεις και τη νοθεία. Ιδού το αποτέλεσμα της… άτεγκτης πολιτικής τους.

Ρωτάμε ευθέως τον κύριο και την κυρία: δεν ντρέπεστε; Αν ντρέπεστε έστω και λίγο (μάλλον: αν σας ενδιαφέρει να προστατέψετε το πολιτικό όνομα και την καριέρα σας), τότε οφείλετε να βρείτε αμέσως τους δράστες της νοθείας, που για μια ακόμη φορά ξεφτίλισαν τη Φέτα ΠΟΠ στην ευρωπαϊκή αγορά. Πανεύκολο είναι. Η «μαϊμού» φέτα δεν εξήχθη παράνομα, αλλά νόμιμα, με τιμολόγια. Αρα, ο «μαϊμουδιάρης» γαλακτοβιομήχανος δεν μπορεί να κρυφτεί.

Το έγγραφο της πρεσβείας του Βερολίνου

1650-2021 Προβλήματα διακίνησης ελληνικής προελεύσεως φέτας στις αγορές Σουηδίας και Γερμανίας

 

Εκτύπωση 🖨
ΦΕΤΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΔείγμα πανικού της Κεραμέως

Το δίδυμο Λιβανού-Αραμπατζή… κοιμάται τον ύπνο του δικαίου

Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 21 Ιούλη

Το δίδυμο Λιβανού-Αραμπατζή… κοιμάται τον ύπνο του δικαίου

Σχετικά Αρθρα

AΠΟΚΑΛΥΨΗ: Εξακολουθούσαν να δίνουν παράνομες επιδοτήσεις σε λαμόγια της Κρήτης, που ο Βάρρας είχε στείλει στον εισαγγελέα για άσκηση ποινικών διώξεων

Αγροτικά 9 Ιούλ 2026, 20:17

Να μη δημιουργηθεί νομολογία που θα επιτρέπει στα λαμόγια του σκανδάλου ΟΠΕΚΕΠΕ να αθωώνονται

Εφεση της εντεταλμένης ευρωπαίας εισαγγελέα σε κατά πλειοψηφία αθωωτική απόφαση, που επικαλέστηκε το επιχείρημα ότι επιστράφηκαν οι παρανόμως ληφθείσες επιδοτήσεις

Αγροτικά 9 Ιούλ 2026, 12:06

Συνεχίζεται το τεράστιο φούσκωμα του αριθμού των αιγοπροβάτων, για να καλύπτεται η συνεχής δράση της εγκληματικής οργάνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ

Αγροτικά 6 Ιούλ 2026, 12:05

Ομόφωνα ένοχοι Μελάς-Ρέππα – Παραπέμπονται και στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για κακούργημα

Συνεχής ενημέρωση από τη δίκη

Αγροτικά 3 Ιούλ 2026, 11:42

Οι εκλεκτοί του Βορίδη πλήρωσαν παράνομα τα λαμόγια που είχε αποκαλύψει η Τυχεροπούλου!

Επιβεβαίωση με απόφαση του δικαστήριου που καταδίκασε τους 57 της Κρήτης

Αγροτικά 3 Ιούλ 2026, 10:03

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Καταπέλτης ο εισαγγελέας στη δίκη των Μελά-Ρέππα

Αγροτικά 1 Ιούλ 2026, 13:11
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

«Μείωση της έντασης με το Ιράν» ζητούν τώρα οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές

10 Ιούλ 2026, 20:24
Διεθνή

Πλήρως ενσωματωμένη στο αστικό σύστημα εξουσίας η ευρωπαϊκή Ακροδεξιά

Το παράδειγμα της Λεπέν, που επανέρχεται με δικαστική βούλα

10 Ιούλ 2026, 19:53
Διεθνή

Δεν έχουν τα κότσια να επιστρέψουν στον πόλεμο κατά του Ιράν οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές

Οι Ιρανοί απάντησαν πλήττοντας αμερικάνικες βάσεις στον Κόλπο

10 Ιούλ 2026, 14:07
Κόντρες

Τα παπαγαλάκια του βρομιάρη

10 Ιούλ 2026, 09:52
Διεθνή

Aποτυχημένη απόπειρα κατά του εκπροσώπου της Χαμάς, Χάζεμ Κάσεμ

Δολοφονήθηκε ένας Παλαιστίνιος και τραυματίστηκαν άλλοι

10 Ιούλ 2026, 07:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Ιούλη

10 Ιούλ 2026, 00:01
Πολιτική

Υποκλοπές: Ολο το θάβουν το σκάνδαλο κι όλο πετάγεται μπροστά τους

Με κοινοβουλευτικό πραξικόπημα, η κυβέρνηση αφαίρεσε από την αντιπολίτευση το δικαίωμά της να καλέσει για ακρόαση τους Ντίλιαν και Δημητριάδη

9 Ιούλ 2026, 21:47
Αγροτικά

AΠΟΚΑΛΥΨΗ: Εξακολουθούσαν να δίνουν παράνομες επιδοτήσεις σε λαμόγια της Κρήτης, που ο Βάρρας είχε στείλει στον εισαγγελέα για άσκηση ποινικών διώξεων

9 Ιούλ 2026, 20:17
Πολιτική

Γιατί δεν ιδρώνει το αυτί κανενός από το casus belli;

9 Ιούλ 2026, 19:54
Αθλητισμός

Ανανέωσε μέχρι το 2030 ο Χοσάμ Χασάν ως προπονητής της Εθνικής Αιγύπτου

9 Ιούλ 2026, 12:49
Αγροτικά

Να μη δημιουργηθεί νομολογία που θα επιτρέπει στα λαμόγια του σκανδάλου ΟΠΕΚΕΠΕ να αθωώνονται

Εφεση της εντεταλμένης ευρωπαίας εισαγγελέα σε κατά πλειοψηφία αθωωτική απόφαση, που επικαλέστηκε το επιχείρημα ότι επιστράφηκαν οι παρανόμως ληφθείσες επιδοτήσεις

9 Ιούλ 2026, 12:06
Καταστολή

Αργος: Μπάτσοι σκότωσαν εν ψυχρώ 20χρονο, επειδή αμφισβήτησε την εξουσία τους

9 Ιούλ 2026, 10:35
Διεθνή

Απομονωμένοι διεθνώς οι σιωναζιστές, δείχνουν διεθνείς έρευνες

9 Ιούλ 2026, 05:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Ιούλη

9 Ιούλ 2026, 00:01
Παιδεία

Να μελετηθεί άμεσα η στατική επάρκεια των σχολείων που βρίσκονται πάνω στη γραμμή 4 του Μετρό (Κυψέλη, Εξάρχεια κλπ)!

8 Ιούλ 2026, 20:57
Κόντρες

Τους εξασφάλισε τη ντόπα τους

8 Ιούλ 2026, 20:48
Υγεία

Το «κόστος» καθορίζει την ασφαλή παροχή υπηρεσιών Υγείας στο ΕΣΥ

8 Ιούλ 2026, 18:27
Διεθνή

Χτίζοντας την ελπίδα: Πώς το Σχολείο Σουμούντ άνθισε μέσα στα ερείπια

8 Ιούλ 2026, 14:06
Αθλητισμός

Οταν ο Χοσάμ Χασάν συνάντησε τον άγνωστό του Γιάννη Ρίτσο

8 Ιούλ 2026, 12:55
Διεθνή

Ο σιωναζιστικός στρατός θα αποστρατεύσει 10.000 εφέδρους με δικαιολογία τη δημοσιονομική κρίση

Ο πόλεμος φθοράς από τη Λιβανέζικη Αντίσταση τους κόβει τα πόδια

8 Ιούλ 2026, 11:10
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Ιούλη

Μπαχάμες: Ημέρα ανεξαρτησίας (1973).

Αλβανία: Ημέρα στρατού.

1971: Παραπέμπονται σε δίκη για παράβαση του ΑΝ 509 περί «ανατροπής του καθεστώτος με βίαια μέσα» οι Ανδρέας Παπανδρέου, Στάθης Παναγούλης και Νίκος Νικολαΐδης.

1974: Συλλαμβάνονται πολλά μέλη του ΠΑΚ και κλιμάκιο του ΠΑΚ Μεγάλης Βρετανίας.

1985: Γάλλοι πράκτορες βυθίζουν στη Νέα Ζηλανδία το πλοίο «Rainbow Warrior» της «Greenpeace».

1990: Ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ επανεκλέγεται γενικός γραμματέας του ΚΚΣΕ.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

– Τι σας έπεισε ότι το νέο εγχείρημα του Αλέξη Τσίπρα μπορεί να εκφράσει τον προοδευτικό χώρο;

Συνάντησα έναν ώριμο, πεπειραμένο και κατασταλαγμένο άνθρωπο χωρίς την οποιαδήποτε προσωπική φιλόδοξη ανάγκη να γίνει πρωθυπουργός, αφού έχει βιώσει την εμπειρία αυτή. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι η εσωτερική του αγωνία για τον λαό μας που βρίσκεται σε τεράστια αδιέξοδα, που τον παρακίνησε να βγει μπροστά για να υπάρξει και πάλι μια Ελλάδα της αξιοπρέπειας, όπου ο ήλιος θα λάμπει για όλους. Και ήδη περπατά με σοβαρά βήματα και με συνδυασμό οραματισμού και ρεαλισμού για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή. Στην ΕΛΑΣ εναποτίθενται πια οι ελπίδες της χώρας για να υπάρξει ο προοδευτικός πόλος που θα βάλει τέλος στην κυβέρνηση της ΝΔ και θα εργαστεί για το κοινωνικό σύνολο και όχι για τα συμφέροντα. Ο δρόμος έχει ανοίξει.

Συνέντευξη Μαρίνου Σκανδάμη στην Political

(Πλάκα μας κάνεις; Αυτό είναι το ερώτημα που θα έρθει στα χείλη όποιου ή όποιας διαβάσει αυτό το απόσπασμα από συνέντευξη στην καραδεξιά Political του Μαρίνου Σκανδάμη, ο οποίος τη μια μέρα αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ και την επομένη «ορκίστηκε» σκιώδης υπουργός Προ Πο του Τσίπρα. Ωραία, πρέπει να γλείψει τον νέο αρχηγό, αλλιώς θα πέσει το τσιπρόκομμα να τον πλακώσει. Μα μ’ αυτό τον εντελώς γελοίο τρόπο; Δεν είχε, λέει, ανάγκη να γίνει πρωθυπουργός, γιατί… έχει βιώσει την εμπειρία αυτή! Δηλαδή, όποιος γίνεται μια φορά πρωθυπουργός «κλείνει»; Τότε γιατί διεκδικούν με νύχια και με δόντια δεύτερη και τρίτη άμα λάχει θητεία; Ο Τσίπρας τη διεκδίκησε το 2019, τη διεκδίκησε και το 2023. Εχασε και τις δυο φορές. Αναγκάστηκε να παραιτηθεί να παραιτηθεί από πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, δεν ήταν επιλογή του. Εκλογές άλλες δεν έγιναν από το 2023. Οι επόμενες θα είναι αυτές του 2027 στις οποίες θα είναι και πάλι αρχηγός κόμματος εξουσίας. Δεν μπορεί καν να το παίξει Κιγκινάτος που είχε αποσυρθεί στα κτήματά του και τον παρακάλεσε η σύγκλητος να επιστρέψει για να αντιμετωπίσει τους εχθρούς της Ρώμης. Επί τρία χρόνια σχεδιάζει και ξανασχεδιάζει το πώς θα επιστρέψει. Μέχρι και «αλμυρή» εταιρία γάλλων συμβούλων προσέλαβε για να του κάνει τον προσωπικό πολιτικό σχεδιασμό. Και κάτι Σκανδάμηδες προσπαθούν να μας πείσουν ότι τον επανέφερε η… η εσωτερική του αγωνία για τον λαό μας που βρίσκεται σε τεράστια αδιέξοδα! Και ο Σκανδάμης, βέβαια, την ίδια δοαδρομή ακολουθεί, σε πιο χαμηλό όροφο: κατάλαβε ότι έδρα στην Αχαΐα με το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ δεν πρόκειται να δει και έριξε γέφυρες προς το τσιπρόκομμα, διαπραγματευόμενος μια θέση σκιώδους υπουργού που θα του δώσει το προβάδισμα στη σταυροδοσία. Οταν μας φτύνουν μέσα στα μούτρα μας με τέτοιες παπάρες, εκείνο που ομολογούν είναι ότι δεν έχουν ούτε ένα τόσο δα ιδεολογικοπολιτικό επιχείρημα. Ενα επιχείρημα προγραμματικό. Η πολιτική είναι δεδομένη για όλους τους. Κατευθυνόμενη από τον αυτόματο πιλότο των Βρυξελλών. Εκείνο που διεκδικούν ν’ αλλάξει είναι οι διαχειριστές της. Γι’ αυτό καταφεύγουν σε τέτοιες γελοιότητες)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Το δίδυμο Λιβανού-Αραμπατζή… κοιμάται τον ύπνο του δικαίου

    • Εφετείο 17Ν

      Το δίδυμο Λιβανού-Αραμπατζή… κοιμάται τον ύπνο του δικαίου

  • ΕΛΑ

    Το δίδυμο Λιβανού-Αραμπατζή… κοιμάται τον ύπνο του δικαίου

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Το δίδυμο Λιβανού-Αραμπατζή… κοιμάται τον ύπνο του δικαίου

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Το δίδυμο Λιβανού-Αραμπατζή… κοιμάται τον ύπνο του δικαίου

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Το δίδυμο Λιβανού-Αραμπατζή… κοιμάται τον ύπνο του δικαίου

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Το δίδυμο Λιβανού-Αραμπατζή… κοιμάται τον ύπνο του δικαίου

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Το δίδυμο Λιβανού-Αραμπατζή… κοιμάται τον ύπνο του δικαίου

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Το δίδυμο Λιβανού-Αραμπατζή… κοιμάται τον ύπνο του δικαίου

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Το δίδυμο Λιβανού-Αραμπατζή… κοιμάται τον ύπνο του δικαίου

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Το δίδυμο Λιβανού-Αραμπατζή… κοιμάται τον ύπνο του δικαίου

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Το δίδυμο Λιβανού-Αραμπατζή… κοιμάται τον ύπνο του δικαίου

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Το δίδυμο Λιβανού-Αραμπατζή… κοιμάται τον ύπνο του δικαίου

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Το δίδυμο Λιβανού-Αραμπατζή… κοιμάται τον ύπνο του δικαίου

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Το δίδυμο Λιβανού-Αραμπατζή… κοιμάται τον ύπνο του δικαίου

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Το δίδυμο Λιβανού-Αραμπατζή… κοιμάται τον ύπνο του δικαίου

      Το δίδυμο Λιβανού-Αραμπατζή… κοιμάται τον ύπνο του δικαίου

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Το δίδυμο Λιβανού-Αραμπατζή… κοιμάται τον ύπνο του δικαίου

      Το δίδυμο Λιβανού-Αραμπατζή… κοιμάται τον ύπνο του δικαίου

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Το δίδυμο Λιβανού-Αραμπατζή… κοιμάται τον ύπνο του δικαίου

      Το δίδυμο Λιβανού-Αραμπατζή… κοιμάται τον ύπνο του δικαίου

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Το δίδυμο Λιβανού-Αραμπατζή… κοιμάται τον ύπνο του δικαίου

      Το δίδυμο Λιβανού-Αραμπατζή… κοιμάται τον ύπνο του δικαίου

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Το δίδυμο Λιβανού-Αραμπατζή… κοιμάται τον ύπνο του δικαίου

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Το δίδυμο Λιβανού-Αραμπατζή… κοιμάται τον ύπνο του δικαίου

    Το δίδυμο Λιβανού-Αραμπατζή… κοιμάται τον ύπνο του δικαίου

  • Επικοινωνία

    Το δίδυμο Λιβανού-Αραμπατζή… κοιμάται τον ύπνο του δικαίου

    Το δίδυμο Λιβανού-Αραμπατζή… κοιμάται τον ύπνο του δικαίου

  • Όροι χρήσης

    Το δίδυμο Λιβανού-Αραμπατζή… κοιμάται τον ύπνο του δικαίου

    Το δίδυμο Λιβανού-Αραμπατζή… κοιμάται τον ύπνο του δικαίου

  • Ποιοι είμαστε

    Το δίδυμο Λιβανού-Αραμπατζή… κοιμάται τον ύπνο του δικαίου

    Το δίδυμο Λιβανού-Αραμπατζή… κοιμάται τον ύπνο του δικαίου

  • Επικοινωνία

    Το δίδυμο Λιβανού-Αραμπατζή… κοιμάται τον ύπνο του δικαίου

    Το δίδυμο Λιβανού-Αραμπατζή… κοιμάται τον ύπνο του δικαίου

  • Όροι χρήσης

    Το δίδυμο Λιβανού-Αραμπατζή… κοιμάται τον ύπνο του δικαίου

    Το δίδυμο Λιβανού-Αραμπατζή… κοιμάται τον ύπνο του δικαίου

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo