«Ακουσα την ομιλία σας και χωρίς να θέλω να μπω σε ψυχαναλυτικές ερμηνείες, δεν το συνηθίζω- όπου τέσσερις φορές αναφέρατε –λες και κάποιος σας το ζήτησε αυτό– ότι δεν έχετε απλώσει γέφυρες στη διαπλοκή ή στη Νέα Δημοκρατία», είπε ο Τσίπρας στη Βουλή, απευθυνόμενος στον Καμμένο που μόλις είχε τελειώσει το κλαψούρισμα για την «εκτέλεσή» του από τον «ψυχρό εκτελεστή Τσίπρα.
Ο Καμμένος απάντησε αμέσως: «Κύριε Πρωθυπουργέ, μου γράψατε χθες σε μήνυμα που στείλατε στο κινητό μου τηλέφωνο ότι χτίζω γέφυρες. Δεν σας κρύβω ότι αυτό ήταν που με ενόχλησε περισσότερο απ’ όλα. Δεν έχω δώσει τέτοια δικαιώματα. Και σας είπα ότι πάω και τώρα σπίτι».
Ο Τσίπρας το βούλωσε, προφανώς επειδή ο Καμμένος έλεγε αλήθεια. Και δεν το είχε σε τίποτα να βγάλει το κινητό του και να δείξει σε όλους το SMS του Τσίπρα, στο οποίο τον κατηγορούσε ότι χτίζει γέφυρες.
Το ζήτημα δεν είναι αν ο Καμμένος χτίζει ή δε χτίζει γέφυρες με τη ΝΔ και τη «διαπλοκή», όπως του μήνυσε ο Τσίπρας. Το ζήτημα είναι ότι ο Τσίπρας παρέστησε τον ανήξερο για το συγκεκριμένο θέμα. Και τον ξεμπρόστιασε ο Καμμένος ως κοινό ψεύτη, που όχι μόνο δεν έχει το θάρρος να υποστηρίξει δημόσια αυτά που έχει γράψει, αλλά υποκρίνεται κιόλας ότι δεν υφίσταται τέτοιο θέμα.
Τελευταία Νέα :
- Σαν σήμερα 7 Σεπτέμβρη
- Δικαστήριο-κολυμβήθρα του Σιλωάμ για 22 μέλη της εγκληματικής οργάνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Χαμάς: Προκατειλημμένο κατά των Παλαιστίνιων το υπό την ηγεσία των ΗΠΑ Συμβούλιο Ειρήνης
- Αποκαλύφθηκε η γερμανική χρηματοδότηση των σιωνιστικών εποικισμών
- Σαν σήμερα 6 Σεπτέμβρη
- Το Ιράν αποκαλύπτει νέες λεπτομέρειες για την απάντηση στο έγκλημα των ΗΠΑ στο νησί Σιρίκ








