Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Κυνισμός χρυσοκάνθαρου μάνατζερ και απροκάλυπτη ψευδολογία αυτοκρατορικού απεσταλμένου
  • Ο Μητσοτάκης αναγκάστηκε να παραδεχτεί το φιάσκο της πανεπιστημιακής αστυνομίας
  • Σαν σήμερα 11 Σεπτέμβρη
  • Κοινής κουλτούρας μετέχοντες
  • Προελαύνουν ασταμάτητα οι «Χούθι» στην Υεμένη
  • Ανώτεροι βρετανοί ραβίνοι υποστηρίζουν τις κυρώσεις κατά των παράνομων ισραηλινών εποικισμών
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Στήλες»Κόντρες»Ρεσιτάλ ξενοδουλείας και κομπραδορισμού
Κόντρες

Ρεσιτάλ ξενοδουλείας και κομπραδορισμού

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr13 Μάι 2021, 11:18

Ο ακροδεξιός τηλεπλασιέ υπουργός στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών:

«Με την αριστερή ιδεολογική ηγεμονία που είχαν επί σειρά δεκαετιών και που έπειθαν τον κόσμο να κατεβαίνει στο δρόμο κάθε φορά που λέγαμε ότι αυτό θα γίνει ιδιωτικό, όταν λέγαμε ότι είμαστε με την Αμερική και τη Δύση, όταν λέγαμε ότι είμαστε με το Ισραήλ, όλα αυτά έχουν τελειώσει».

«Και το κυριότερο – και είμαι υπερήφανος γι’ αυτό-, είμαστε μία κυβέρνηση που έχουμε έναν πρωθυπουργό που καταλαβαίνει από οικονομία και  έχει φτιάξει μια ισχυρή ομάδα που το κύριό μας μέλημα είναι να βάλουμε εμπρός την ελληνική οικονομία και δεν διστάζουμε για αυτό. Να ψηφίζουμε νόμους που μειώνουν τη γραφειοκρατία, να αφαιρούμε  αρμοδιότητες από το δημόσιο τομέα και να τους δίνουμε στον ιδιωτικό τομέα, να ψηφίζουμε νόμους που θα κάνουν πιο εύκολες τις επενδύσεις στην Ελλάδα, να επιταχύνουμε τις διαδικασίες αδειοδότησης».

«Οταν θα έρθει να μας πει “πρέπει να κάνουμε αυτά γιατί μόνο με αυτά κερδίζω“, για εμάς το να μας πει “κερδίζω“ δεν είναι κακό, είναι καλό. Διότι ένας επενδυτής που θα έρθει στην Ελλάδα και κερδίσει και βγει στο εξωτερικό και πει “πήγα και κέρδισα“, μετά θα έρθουν δέκα επενδυτές γιατί θα θέλουν και αυτοί να κερδίσουν».

Πώς θα κερδίσει ο «επενδυτής»; Οταν του εξασφαλίσουν φτηνό εργατικό δυναμικό, ευνοϊκό φορολογικό καθεστώς και δυνατότητα να κάνει πλιάτσικο στους φυσικούς πόρους της χώρας. Σαν την Pfizer, ας πούμε: «Ενώ ξεκίνησε, με βάση τη συμφωνία μας, να κάνει 200 προσλήψεις μηχανικών ηλεκτρονικών υπολογιστών στη Θεσσαλονίκη, τελικώς μας ανακοίνωσαν πέρσι το καλοκαίρι, ένα χρόνο μετά, ότι θα κάνουν 500 προσλήψεις μηχανικών ηλεκτρονικών υπολογιστών καθ’ όσον στα interviews που έκαναν βρήκαν πολύ περισσότερους και πολύ καλύτερους  από ό,τι αρχικά ανέμεναν και σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, απ’ ό,τι κατάλαβα, σε σχέση  με το τι πληρώνουν σε άλλες χώρες». 

Καρφώθηκε

Προτού καλά-καλά ολοκληρωθεί η συνέντευξη Χατζηδάκη για το νέο αντεργατικό έκτρωμα, βγήκε να το χειροκροτήσει ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς Βασίλης Κορκίδης. Καραδεξιός (έως μυελού οστέων, όπως έλεγαν παλαιότερα οι καθαρευουσιάνοι), πασχίζει ο κακόμοιρος να γίνει βουλευτής της ΝΔ.

Δεξιοσούργελα

Οταν έκανε την πρώτη δόση του εμβόλιου, εμφανίστηκε «σεμνά και ταπεινά» και πέρασε απαρατήρητος. «Ετσι είσαστε;», σκέφτηκε, «τώρα θα δείτε». Στη δεύτερη δόση «τα πέταξε όλα» για να φανεί το τρίσταυρο (δύο τατού και ένας κρεμασμένος από αλυσίδα). Και έγινε το σύστριγγλο στα social media που «ψοφάνε» για κάτι τέτοια.

Ονομάζεται Γεώργιος Ταγκαλέγκας, είναι γιατρός ορθοπεδικός και δήμαρχος Λειβαδιάς. Το βιογραφικό του παρουσιάζει… ενδιαφέρον.

Δεξιός εξ απαλών ονύχων, στα 27 του ήταν πρόεδρος της Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας, στα 30 του μέλος της Κ.Ε. της ΟΝΝΕΔ, στα 33 του μέλος της ΝΟΔΕ Βοιωτίας της ΝΔ, στα 37 του περιφερειακός σύμβουλος του Μπακογιάννη.

Από την περιοχή έχει απομακρυνθεί μόνο για να σπουδάσει στην Ιατρική Σχολή της μακρινής Κραϊόβα στη Ρουμανία (ως απόφοιτος του Αθλητικού Σχολείου Λιβαδειάς πρέπει να του ήταν κομματάκι δύσκολο να περάσει σε κάποια ελληνική Ιατρική Σχολή). Το αγροτικό του ως γιατρός το έκανε στο Κ.Υ. Διστόμου με πλήρη απόσπαση στην Ορθοπεδική Κλινική του Γ.Ν. Λιβαδειάς. Την ειδικότητα την ξεκίνησε στο Γ.Ν. Θηβών, τη συνέχισε στο Γ.Ν. Λιβαδειάς και την ολοκλήρωσε στο Γ.Ν.Α. «Γ. Γεννηματάς». Πολύ… τυχερός άνθρωπος, αν συγκριθεί με άλλους απόφοιτους Ιατρικής, που κάνουν αγροτικό σε απομακρυσμένα χωριά και περιμένουν χρόνια για να βρουν μια θέση για ειδικότητα σε κάποιο επαρχιακό νοσοκομείο, μακριά από την πόλη καταγωγής τους.

Νομίζουμε ότι μετά τη φωτογράφιση αλά Μπραντ Πιτ, δικαιούται αυτοδικαίως μια θέση στην επόμενη Βουλή.

Kαθάρματα

Ελπίζουμε ότι θα προφυλακιστεί και ο δεύτερος «άντρακλας», να γίνουν δύο στη φυλακή, οπότε θα μπορούν ν’ ανεβάσουν καμιά παράσταση εκεί. Γιατί εκτός φυλακής δύσκολα θα ξαναδουλέψουν στο «χώρο», όσες διασυνδέσεις κι αν έχουν. Αυτοί που επί τόσα χρόνια τους κάλυπταν θα παριστάνουν ότι δεν τους γνωρίζουν, γιατί έχουν καταστεί πλέον (και) αντιεμπορικοί και οι καπιταλιστές του θεάτρου αυτό μετράνε. 

Φυσάνε και το γιαούρτι

Πέρυσι είχαμε Κούλη στη Σαντορίνη να ανοίγει την τουριστική σεζόν με το «ανοίξαμε και σας περιμέναμε». Φέτος έχουμε Θεοχάρη στο Σούνιο. Ο υποβιβασμός είναι ολοφάνερος. Κάηκαν στο κουρκούτι πέρυσι, φυσάνε και το γιαούρτι φέτος. Γιατί πέρυσι άνοιξαν με σχεδόν μηδενικά κρούσματα και έγινε ό,τι έγινε. Φέτος που ανοίγουν με τεράστια διασπορά του κοροναϊού σε όλη τη χώρα και εντελώς ανεξέλεγκτη, δεν ξέρουν τι πρόκειται να ξημερώσει. Γι’ αυτό και βγάζουν μπροστά τον ανύπαρκτο Θεοχάρη, για να μην μπει στο κάδρο ο Κούλης.

 

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣαν σήμερα 13 Μάη
Επόμενο άρθρο Πρόκληση: Αποφυλάκισαν το γκεσέμι του νεοναζισμού Τσακανίκα!

Σχετικά Αρθρα

Κοινής κουλτούρας μετέχοντες

Κόντρες 10 Σεπ 2026, 20:53

Μια χαρά τη δουλεύουν τη μηχανή

Κόντρες 9 Σεπ 2026, 14:54

Ναρκισσιστική διαταραχή

Κόντρες 8 Σεπ 2026, 19:21

Φανταστείτε να μην είχαν καλή προσωπική σχέση

Κόντρες 7 Σεπ 2026, 10:13

Μπέσα από Μητσοτάκη περίμενε;

Κόντρες 4 Σεπ 2026, 15:48

Πατσαβουριές

Κόντρες 2 Σεπ 2026, 21:03
Ροή Ειδήσεων
Η παπάρα

Κυνισμός χρυσοκάνθαρου μάνατζερ και απροκάλυπτη ψευδολογία αυτοκρατορικού απεσταλμένου

11 Σεπ 2026, 08:22
Καταστολή

Ο Μητσοτάκης αναγκάστηκε να παραδεχτεί το φιάσκο της πανεπιστημιακής αστυνομίας

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δικαιολόγησε το φιάσκο βαφτίζοντας το κρέας ψάρι

11 Σεπ 2026, 06:56
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Σεπτέμβρη

11 Σεπ 2026, 00:01
Κόντρες

Κοινής κουλτούρας μετέχοντες

10 Σεπ 2026, 20:53
Διεθνή

Προελαύνουν ασταμάτητα οι «Χούθι» στην Υεμένη

10 Σεπ 2026, 17:49
Διεθνή

Ανώτεροι βρετανοί ραβίνοι υποστηρίζουν τις κυρώσεις κατά των παράνομων ισραηλινών εποικισμών

Κόντρα στην κυρίαρχη εβραϊκή ηγεσία

10 Σεπ 2026, 14:22
Παιδεία

Εκπαιδευτικοί στην Ελλάδα: Ενας πληθυσμός γερασμένος, με υψηλά προσόντα και χαμηλά αμειβόμενος

10 Σεπ 2026, 13:41
Διεθνή

Κοινή ανακοίνωση παλαιστινιακών πολιτικών δυνάμεων – κόλαφος για τον ραδιούργο Μαχμούντ Αμπάς

10 Σεπ 2026, 13:35
Παιδεία

Σε κίνδυνο η ζωή μαθητή Α΄ Δημοτικού με διαβήτη τύπου 1

Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης τοποθέτησε νοσηλεύτρια για μόλις 7 ώρες την εβδομάδα αφήνοντας ακάλυπτο το παιδί για τις υπόλοιπες 18 ώρες στο Σχολείο!

10 Σεπ 2026, 12:22
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Σεπτέμβρη

10 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Ιράν προς ΗΠΑ: Επιστρέψτε στο Μνημόνιο Κατανόησης του Ισλαμαμπάντ, γιατί δεν σας παίρνει

Ιρανικά πυραυλικά πλήγματα σε αμερικάνικα αντιτορπιλικά, αμερικάνικες βάσεις και τάνκερ

9 Σεπ 2026, 20:37
Παιδεία

Φοιτητές ΕΜΠ: Κανένας φοιτητής να μη διαγραφεί

9 Σεπ 2026, 20:03
Παιδεία

Σύλλογος Εστιακών Φοιτητών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων: Ο νέος χουντικός Εσωτερικός Κανονισμός χρεώνει τα πάντα στους φτωχότερους φοιτητές

9 Σεπ 2026, 19:20
Πολιτισμός

Και συ Βρούτε; Αλλιώς: Δύσκολοι καιροί για υποστηρικτές του σιωνισμού

9 Σεπ 2026, 19:03
Κόντρες

Μια χαρά τη δουλεύουν τη μηχανή

9 Σεπ 2026, 14:54
Πολιτική

Νέα βάρη στις πλάτες του ελληνικού λαού: Συμφωνία για αγορά δύο μεταχειρισμένων ιταλικών φρεγατών

9 Σεπ 2026, 11:08
Διεθνή

Δώδεκα χώρες ανακοίνωσαν κοινές κυρώσεις στο εμπόριο με παράνομους σιωνιστικούς εποικισμούς

9 Σεπ 2026, 08:45
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Σεπτέμβρη

9 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Το Ιράν απαιτεί την πλήρη τήρηση από τις ΗΠΑ της συμφωνίας του Ισλαμαμπάντ ως προϋπόθεση για την αποκλιμάκωση

8 Σεπ 2026, 20:49
Αγροτικά

Ασίγαστη η επιζωοτία της ευλογιάς των αιγοπροβάτων

8 Σεπ 2026, 20:12
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Σεπτέμβρη

1926: Αποτυχημένη απόπειρα εκτέλεσης του ιταλού φασίστα δικτάτορα Μπενίτο Μουσολίνι, τραυματίες οκτώ περαστικοί.

1929: Συγκρούσεις καπνεργατών – χωροφυλακής στο Αγρίνιο.

1944: Η Μαρίκα Μπότση-Τσαπαλίρα γίνεται η πρώτη ελληνίδα δήμαρχος (Αμαλιάδα).

1967: Επτά διαδηλωτές καταδικάζονται από το στρατοδικείο Χανίων.

1972: Ανατινάζεται πυλώνας της ΔΕΗ στην Κηφισιά («Ομάδα Αρης»)

1973: Δολοφονείται ο πρόεδρος της Χιλής Σαλβαδόρ Αλιέντε στη διάρκεια αμερικανοκίνητου στρατιωτικού πραξικοπήματος υπό τον στρατηγό Πινοσέτ.

1976: Βόμβα στα γραφεία του Σκαλιστήρη (ΕΛΑ).

1986: Πεθαίνει ο Παναγιώτης Κανελλόπουλος.

2001: Χτύπημα των δίδυμων πύργων (Νέα Υόρκη).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από την πρώτη μέρα κιόλας, στις πρώτες εβδομάδες που ήρθαμε στο υπουργείο Οικονομικών, ξεκινήσαμε με 250 ευρώ στο 60% των συνταξιούχων άνω των 65 (ετών) και διαρκώς το διευρύναμε και φτάσαμε στα 400 ευρώ καθαρά για τους άνω των 65 (ετών). Εκ των πραγμάτων, παρά το γεγονός ότι έχουμε δώσει ευελιξίες για να μπορούν να εργάζονται παραλλήλως, είναι πιο δύσκολο να εργάζεται κανείς σε μεγαλύτερες ηλικίες σε σχέση με νεότερες. Αρα, αυτό σίγουρα ήταν ένα κριτήριο. Και, βέβαια, κρατήστε το εξής: αυτό που λέμε «εθνική σύνταξη» είναι 446 ευρώ μεικτά. Εδώ μιλάμε για 400 ευρώ καθαρά. Για ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των ανθρώπων που μας ακούν, στην πραγματικότητα, αυτά τα 400 ευρώ είναι μία 13η σύνταξη.

Κυριάκος Πιερρακάκης

(Μετά την ομιλία του Μητσοτάκη στη ΔΕΘ γράψαμε και το εξής σχόλιο: «O Mητσοτάκης δίνει φιλοδώρημα 400 ευρώ στους συνταξιούχους, αρκεί να είναι άνω των 65 ετών. Μην ρωτήσετε “οι κάτω των 65 στο πηγάδι κατούρησαν;”. Οι κάτω των 65 να πάνε να δουλέψουν. Αυτό είναι το μήνυμα. Μιλάμε για συνταξιούχους που έφαγαν τα νιάτα τους στα Βαριά και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα και για συνταξιούχους που ήταν “τυχεροί” και κατάφεραν να συγκεντρώσουν ένσημα 40 ετών δουλειάς για να συνταξιοδοτηθούν στα 62. Η νεοφιλελεύθερη λύσσα κατά των ανθρώπων της δουλειάς φαίνεται και σε τέτοιες λεπτομέρειες. Αφού έκοψαν από τους συνταξιούχους τα δώρα χριστουγέννων, πάσχα και άδειας (δύο μισθούς το χρόνο), τώρα τους δίνουν φιλοδωρήματα αλλά με ηλικιακό κόφτη. Ενας/μία που δούλεψε 40 πλήρη χρόνια, έχοντας καταβάλει ένα σκασμό λεφτά για ασφαλιστικές εισφορές, αποκλείεται από το φιλοδώρημα αν είναι κάτω των 65, επειδή θεωρείται ικανός να δουλέψει κι άλλα χρόνια. Μιλάμε για λογική γαλέρας». Σε συνέντευξή του στον Real fm, στους Χατζηνικολάου-Δελατόλλα, ο Πιερρακάκης, με τον κυνισμό του χρυσοκάνθαρου μάνατζερ, επιβεβαιώνει πλήρως το σχόλιό μας: υπάρχει πλήρης ευελιξία και οι κάτω των 65, αν δεν τους φτάνει η σύνταξη, μπορούν να αναζητήσουν δουλειά! Δηλαδή, εξαναγκάζονται να αρνηθούν την ίδια την έννοια του συνταξιούχου, του απόμαχου της δουλειάς. Με τον ίδιο κυνισμό και με την αλαζονεία του αυτοκρατορικού απεσταλμένου που μπορεί να φτύνει κατάμουτρα τους υπηκόους, βαφτίζει «13η σύνταξη» τα 400 ευρώ επειδή ισούνται με μια «εθνική σύνταξη»!)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo