Βάλτε καφέ, ανάψτε τσιγάρο (αν έχετε αυτή την κακή συνήθεια) και απολαύστε τον πορτοκαλομαλλιά φασίστα σε μεγάλη φόρμα:
Οι Χούθι συμπεριφέρονται πολύ άσχημα. Νόμιζα ότι είχαν πάρει το μάθημά τους πριν από έναν χρόνο, όταν τους βομβαρδίσαμε ΑΓΡΙΑ και σταματήσαμε κατόπιν δικού τους αιτήματος. Παρέμειναν σιωπηλοί για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά τώρα επανεμφανίστηκαν, πιθανότατα κατ’ εντολή του Ιράν, το οποίο είναι ένα Αποτυχημένο Κράτος, Χωρίς Ναυτικό, Χωρίς Αεροπορία, με τη Χειρότερη Οικονομία στον Κόσμο και Πληθωρισμό 301%, με πολύ άσχημο τρόπο, πλήττοντας τη Σαουδική Αραβία και προσπαθώντας σκόπιμα να ανεβάσουν τις Τιμές του Πετρελαίου, πιθανότατα ενόψει των Εκλογών στις ΗΠΑ — ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ. Κάποιος θα πρέπει να τους εξηγήσει ότι δεν είμαι υποψήφιος στις Εκλογές, έχω ήδη κερδίσει, ΜΕ ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΝΙΚΗ, αλλά θα είμαι εκεί μετά τις Εκλογές και δεν θα ξεχάσω ποτέ! Πρόεδρος ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΖ. ΤΡΑΜΠ
Πέρα από τη νηπιακού επιπέδου γλώσσα, νηπιακού επιπέδου είναι και το βασικό επιχείρημα: η Ανσαραλά της Υεμένης επιτίθεται στη Σαουδική Αραβία νομίζοντας ότι θα επηρεάσει τις αμερικάνικες εκλογές, ενώ δεν ξέρει ότι ο Τραμπ δεν είναι υποψήφιος σ’ αυτές τις εκλογές και θα τους δείξει τι εστί βερύκοκο μετά τις εκλογές! Και στους Χούθι και στο αποτυχημένο κράτος Ιράν που βρίσκεται πίσω τους!
Το ρεζουμέ είναι απλό, όσο και η απλοϊκή γλώσσα του πορτοκαλομαλλιά φασίστα:
- Δεν τον παίρνει να μπει στον πόλεμο κατά της Ανσαραλά στο πλευρό της Σαουδικής Αραβίας, παρά το αίτημα που έχουν υποβάλει οι Σαουδάραβες. Φυσικά και δεν είναι προσωπική απόφαση του Τραμπ αυτό. Στρατηγοί και διπλωμάτες, το «βαθύ κράτος» του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού, έχουν στηλώσει τα πόδια. Δε θέλουν επέκταση του πολέμου στην ευρύτερη περιοχή του Περσικού. Μετά την ήττα από το Ιράν, θεωρούν ότι πρώτο μέλημα είναι η εξεύρεση μιας διπλωματικής λύσης. Γι’ αυτό και οι Αμερικάνοι συνεχίζουν τη διαπραγμάτευση με την Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν, μέσω των πακιστανών και καταριανών διαμεσολαβητών.
- Θεωρεί δεδομένο ότι οι Ρεπουμπλικανοί θα υποστούν συντριβή στις ενδιάμεσες εκλογές του Νοέμβρη. Και προσπαθεί να βγάλει από πάνω του την ευθύνη, λέγοντας «δεν κατεβαίνω εγώ, το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα κατεβαίνει»! Την ίδια στιγμή, κάνει παρεμβάσεις υπέρ ρεπουμπλικανών υποψηφίων της αρεσκείας του…
Στον πορτοκαλομαλλιά φασίστα ταιριάζει γάντι η ελληνική παροιμία «όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια». Και το ξέρει.
Στην απελπισία του, αποφάσισε να ρίξει στην προεκλογική αρένα και πετρέλαιο από τη… Γροιλανδία, αφού εκείνο που θα πάρει από τον Πούτιν δεν φτάνει ούτε για ζήτω και όχι μόνο δεν έπεισε τις «αγορές», αλλά τις νευρίασε κι άρχισαν ν’ ανεβάζουν τις τιμές.
Πρώτα ανέβασε ένα… πόστερ που έβαλε και του έφτιαξαν, με τη νέα του κατάκτηση, την… Γροιλανδία:
Mετά από μερικές ώρες έστειλε στους Αμερικανούς το μήνυμα: Αγάντα τώρα, πατριώτες, και όπου να ‘ναι θα χεστούμε στο πετρέλαιο, το φυσικό αέριο και τα πολύτιμα μέταλλα, χάρη στον μέγιστο των αμερικανών προέδρων.
Η Μαζική Εξερεύνηση Πετρελαίου, Φυσικού Αερίου και Μεταλλευμάτων ετοιμάζεται να αρχίσει στη νέα και όμορφη Γροιλανδία μας! Υπάρχουν Ειδικοί που λένε ότι η ποσότητα του εύκολα προσβάσιμου Πετρελαίου είναι πολύ μεγαλύτερη από εκείνη σχεδόν οποιασδήποτε άλλης χερσαίας περιοχής, οπουδήποτε στον Κόσμο και, ακόμη πιο σημαντικό, από Αποψη Ασφάλειας για την Αμυνα και την Επίθεση τόσο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής όσο και της Ευρώπης, είναι ασύγκριτη. Οποιαδήποτε μελλοντική επίθεση κατά των Ηνωμένων Πολιτειών θα πρέπει να περάσει από τη Γροιλανδία, όπου η Αμυνά μας θα καταρρίπτει συστηματικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη, πυραύλους ή οποιαδήποτε άλλη μορφή όπλου που δεν έχει ακόμη καν επινοηθεί. Μας προσφέρει χρόνο, θέση και οπτικό πεδίο, όπως πουθενά αλλού στον Κόσμο! Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας σε αυτό το ζήτημα. Πρόεδρος ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΖ. ΤΡΑΜΠ
</p>
Υπάρχουν Αμερικανοί που πιστεύουν τον «φιδέμπορα»; Σίγουρα ναι. Είναι οι ομοϊδεάτες του κασιδιαραίου Γονίδη, που πιστεύουν ότι τα anti-covid εμβόλια «έχουν χιμπατζή», κάτι rednecks που κάθε βράδυ, μετά το δεύτερο μπουκάλι μπέρμπον-μπόμπα και λίγο προτού δείρουν τις γυναίκες και τα παιδιά τους, βλέπουν UFO να προσγειώνονται στο χωράφι τους ανάμεσα στα καλαμπόκια, κάποιοι βετεράνοι του Αφγανιστάν που πιστεύουν ότι οι Δημοκρατικοί είναι… κομμουνιστές, όπως ήταν και οι… Ταλιμπάν, τέτοιες διάνοιες γενικά. Μόνο που αυτοί δε φτάνουν για να δώσουν εκλογική νίκη και τα πράγματα έχουν φτάσει στο σημείο να θεωρούνται αμφίρροπες ακόμα και περιφέρειες όπου έχει να εκλεγεί Δημοκρατικός από τη δεκαετία του 1930!








