Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • REUTERS: Η Συρία και η Χεζμπολά συναντήθηκαν μυστικά στην Τουρκία σε μια προσπάθεια αποκλιμάκωσης των εντάσεων
  • ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ η κατάσταση στην Ψυχιατρική κλινική του ΠΓΝ Αττικόν λόγω έλλειψης νοσηλευτικού προσωπικού
  • Αδερφοσφαγή
  • Σαν σήμερα 1 Οκτώβρη
  • Τριαντόπουλος: όπως λέμε Μητσοτάκης
  • Απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισης της κατηγορούμενης για Μarfin
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτισμός»Ποιος Θανάσης; «Αϊντε κει ψηλά στην άκαρπη Μελούνα»
Πολιτισμός

Ποιος Θανάσης; «Αϊντε κει ψηλά στην άκαρπη Μελούνα»

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr30 Ιούλ 2005, 00:00

Βρε τον Θανασάκη!

Μετά τη συνέντευξη που έδωσε στο Μαρί Κλαιρ στο παρελθόν (ένεκα ο νέος δίσκος, τότε), να ‘τος τώρα και στην «Βαβυλωνία».

Πόσο μου αρέσουν αυτά! Οι επιτυχημένοι, οι ακομπλεξάριστοι, οι παντός καιρού, αυτοί που τα έχουν καλά με όλους και κυρίως με τον εαυτό τους. Και που είναι σε θέση να αιτιολογήσουν άκρως πειστικά το κάθε τι. Δηλαδή, είναι να σου φεύγει το καφάσι…

Με ενόχλησε που πριν λίγα χρόνια, σε συντρόφισσα που τον πλησίασε για να στηρίξει εκδήλωση της Κόντρας και ενώ δεν παρέλειψε να δηλώσει αντιεξουσιαστής, αρνήθηκε την παρουσία του και την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια, ωσάν Τυρναβίτικη σαύρα. Με ενόχλησε που σε δική μου ερώτηση μετά από συναυλία του (μη γνωρίζοντας την τότε ιδιότητά μου, την οποία απεδύθην γιατί μύριζε άσχημα), μου συμπεριφέρθηκε ως βασιλεύς στον χαμερπή, ποταπό σταβλίτη του. Με ενόχλησαν κι άλλες λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με την καλλιτεχνική πορεία του, αλλά δεν είναι του παρόντος.

Δεν του την είχα φυλαγμένη. Τον χώρο του τον γνωρίζω καλά κι ακόμα καλύτερα τον γνωρίζει εκείνος…Ομως, διαβάζοντας τη συνέντευξη στην «Βαβυλωνία», θεώρησα πως δεν έπρεπε να μείνει ασχολίαστη. Γιατί όσο κι αν κάποια πράγματα τα συζητάμε και είναι γνωστά μεταξύ μας, καλό είναι να βγαίνουν προς τα έξω και να φτάνουν σε κάθε αφτί που πρέπει. Γιατί τελικά, άλλα πιστεύουμε εμείς κι αυτοί δεν ξέρουν τίποτα, αφού γαμώτο δεν τους τα λέμε.

Λοιπόν, μ’ ένα πάμπτωχο, απλοϊκό λεξιλόγιο, ο συνεντευξιαζόμενος Θανάσης έφασκε κι αντέφασκε, αυτοαναιρούνταν την κάθε στιγμή κι έχασκε μικρός κι ολόγυμνος μπροστά στην ταπεινή νοημοσύνη μου. Κρατώντας αποστάσεις από όλα τα μαχητικά κοινωνικά ρεύματα και πεδία, έδινε την εντύπωση ενός καημενούλη μικροαστούλη που μιλούσε για πράγματα που… κάπου άκουσε γι’ αυτά, στα διαλείμματα των ενασχολήσεών του (κορυφαία η απορία του «γιατί δεν με κάλεσε η Χρυσή Αυγή»;). Επιμένοντας ότι δεν υπάρχει στρατευμένη τέχνη κι ανακαλύπτοντας τις μελλοντικές προσωπικές παραγωγές που θα κάνει, αντιστεκόμενος στην ισοπέδωση των δισκογραφικών εταιριών. Κάτι που οι συνάδελφοί του ξεκίνησαν εδώ και χρόνια, χωρίς ιδιαίτερες τυμπανοκρουσίες (πάντα σίγουρα βήματα σε προκεχαραγμένους δρόμους). Θεωρεί ότι η σχέση του με την μουσική βιομηχανία περιορίζεται «στο λιγότερο δυνατό βαθμό» όπως λέει (πανεπιστημιακός ίσως τρόπος έκφρασης, τον οποίο αγνοώ). Στερεότυπες εκφράσεις και κλισεδάκια, δικαιολογίες που μετέρχονται όλοι όσοι βασανίζονται από ενοχές, έχοντας το βρώμικο κύκλωμα από τη μια και την εξαίσια εγκεφαλική εικόνα τους από την άλλη, προσπαθώντας να ισορροπήσουν πάνω σε δύο αντίρροπες βάρκες, εμπαίζοντας συχνά εαυτόν και αλλήλους έτσι καθώς πορεύονται προς ένα λαμπρό όλα ή τίποτα. Τουλάχιστον αυτός παραδέχτηκε ότι δεν έχει κοινωνική συμμετοχή και περιμένει από τους άλλους να βγάλουν τα φίδια από τις τρύπες. Κάτι είναι κι αυτό…Κάποτε είχα συγχαρεί κάποιους συγγενείς μου που μετά το αντάρτικο (ανταρτοπαίδια οι ίδιοι), έσπευσαν να κλειδωθούν στη συστημική ασφάλεια για αντίστοιχους λόγους και ακολουθώντας αντίστοιχες πρακτικές. Σίγουρα, δοκιμασμένα, προαιώνια πράγματα.

   Δεν έχω τίποτα κατά του Θανάση προσωπικά. Ισα ίσα που ως καλλιτεχνικό αποτέλεσμα, αποδέχομαι και προβάλλω (μέσα από τις τωρινές ενασχολήσεις μου) κάθε τι που παράγει. Ομως κάποια πράγματα δεν παύουν να με προβληματίζουν ή και να μ’ εξοργίζουν. Μια προσεκτική ανάγνωση της συνέντευξής του, ίσως δημιουργήσει ανάλογες σκέψεις σε πολλούς. Γιατί είναι πια καιρός να εκλείψουν οι Ιανοί ή έστω οι πλανημένοι. Είναι καιρός να σταθούμε ενώπιον εαυτών και αλλήλων με ειλικρίνεια, να ξαναποκτήσουμε ταυτότητα, να επανακαθοριστούμε, να κρίνουμε και να κριθούμε μέσα στον ορυμαγδό όσων ήρθαν κι όσων –αλίμονο- έρχονται.

Θοδωρής Μπακάλης

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΜπέμπα Μπλανς
Επόμενο άρθρο Ασυδοσία και σκόπιμο μπάχαλο

Σχετικά Αρθρα

Αν πιστεύεις το NAZA, αλλά όχι τους ίδιους τους Παλαιστίνιους, είσαι συνένοχος

Πολιτισμός 30 Σεπ 2026, 09:07

Ο Macklemore, οι Γαζαίοι και οι τεκτονικές δονήσεις στην αμερικάνικη βιομηχανία της ψυχαγωγίας

Πολιτισμός 26 Σεπ 2026, 14:30

Ο Νετανιάχου, η Σούζαν Σαράντον και ο ορισμός της είδησης

Διεθνή 25 Σεπ 2026, 09:30

Macklemore και φίλοι: Περιοδεία «Λευτεριά στην Παλαιστίνη»

Προγραμματίστηκαν ήδη συναυλίες σε Δουβλίνο, Παρίσι και Λονδίνο - Τα έσοδα θα διατεθούν σε υποστηρικτές του Παλαιστινιακού Κινήματος

Πολιτισμός 24 Σεπ 2026, 19:47

Οι Βίκινγκ στην Αθήνα

Πολιτισμός 19 Σεπ 2026, 11:22

Η πρόκληση του ενός εκατομμυρίου δολαρίων του Macklemore: Η αλληλεγγύη προς την Παλαιστίνη επιβάλλει δημόσια λογοδοσία

Πολιτισμός 18 Σεπ 2026, 10:18
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

REUTERS: Η Συρία και η Χεζμπολά συναντήθηκαν μυστικά στην Τουρκία σε μια προσπάθεια αποκλιμάκωσης των εντάσεων

1 Οκτ 2026, 18:11
Υγεία

ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ η κατάσταση στην Ψυχιατρική κλινική του ΠΓΝ Αττικόν λόγω έλλειψης νοσηλευτικού προσωπικού

Καταγγελία του Σωματείου Εργαζόμενων

1 Οκτ 2026, 17:12
Κόντρες

Αδερφοσφαγή

1 Οκτ 2026, 14:33
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Οκτώβρη

1 Οκτ 2026, 00:01
Πολιτική

Τριαντόπουλος: όπως λέμε Μητσοτάκης

30 Σεπ 2026, 22:03
Καταστολή

Απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισης της κατηγορούμενης για Μarfin

30 Σεπ 2026, 20:00
Διεθνή

Το Ιράν έλαβε, μέσω διαμεσολαβητών, την απάντηση των ΗΠΑ στην πρόταση ειρήνης

30 Σεπ 2026, 18:52
Κόντρες

Aρχοντας νοικοκύρης και όχι πλεμπαίος κακομοίρης

30 Σεπ 2026, 13:07
Παιδεία

Ενας φασίστας καθηγητής στα αμφιθέατρα του ΕΚΠΑ

Ψήφισμα του Τμήματος Τουρκικών και Ασιατικών Σπουδών για τα «έργα και ημέρες» διδάσκοντα

30 Σεπ 2026, 09:17
Πολιτισμός

Αν πιστεύεις το NAZA, αλλά όχι τους ίδιους τους Παλαιστίνιους, είσαι συνένοχος

30 Σεπ 2026, 09:07
Παιδεία

Εθνικό Απολυτήριο: Ανάμεσα στη Σκύλλα και τη Χάρυβδη

Τα τρία σενάρια της ενδιάμεσης έκθεσης της Επιτροπής Διαλόγου για την εισαγωγή στα ΑΕΙ

30 Σεπ 2026, 08:03
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Σεπτέμβρη

30 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Ο σιωναζιστής Μπεν Γκβιρ πρόσφερε στους Παλαιστίνιους «ζωντανά» το πορτραίτο ενός ήρωά τους

Ο Χασάν Σαλάμε παραμένει αλύγιστος μετά από 30 χρόνια συστηματικών βασανιστηρίων στα σιωνιστικά κολαστήρια

29 Σεπ 2026, 19:18
Διεθνή

Αραγτσί: «Δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν έχει υπάρξει καμία αλλαγή στις θέσεις του Ιράν. Οι όροι μας για το εκ νέου άνοιγμα του Στενού είναι σαφείς»

29 Σεπ 2026, 15:02
Πολιτική

Οχι στην παραχώρηση του σχολείου της Βασιλικής στο Διεθνές Ισραηλινό Σχολείο

Καταγγελία της Πρωτοβουλίας Ιεράπετρας για την Παλαιστίνη

29 Σεπ 2026, 14:47
Πολιτική

«Κόμμα» Κασιδιάρη: Είμαστε η συνέχεια της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής!

Ο συνιδρυτής της «Συμμαχίας Ελλήνων, Γ. Μανούσος, αποκάλυψε πριν από ένα χρόνο την νεοναζιστική ταυτότητα του μορφώματος

29 Σεπ 2026, 13:41
Διεθνή

Ιρανικός πύραυλος cruise έπληξε αμερικανικό πλοίο, τραυματίζοντας αρκετούς πεζοναύτες

29 Σεπ 2026, 09:52
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 29 Σεπτέμβρη

29 Σεπ 2026, 00:01
Οικονομία

Η Κίμπερλι, ένας λομπίστας και ένας ελληνικός καπιταλιστικός όμιλος

28 Σεπ 2026, 19:09
Κόντρες

Ν’ ακούτε την… «πρωθυπουργέσα»

28 Σεπ 2026, 14:58
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Οκτώβρη

Ημέρα ηλικιωμένων.

Ημέρα κατά της ηπατίτιδας C.

Ημέρα χορτοφαγίας.

Κύπρος, Νιγηρία: Ημέρα ανεξαρτησίας (1960).

Καμερούν: Ημέρα ενοποίησης (1961).

Κίνα: Ημέρα απελευθέρωσης (1949).

Νότια Κορέα: Ημέρα ενόπλων δυνάμεων.

1898: Ο Τσάρος Νικόλαος Β’ εκδιώκει όλους τους εβραίους από τις μεγάλες ρωσικές πόλεις.

1910: Βόμβα καταστρέφει τα γραφεία της εφημερίδας «Los Angeles Times» (ΗΠΑ) σκοτώνοντας είκοσι άτομα.

1931: Η Ισπανία χορηγεί δικαίωμα ψήφου στις γυναίκες.

1954: Εξαρθρώνεται η Κομμουνιστική Οργάνωση Κρήτης. Δεκαεπτά άτομα παραπέμπονται σε δίκη και άλλα δεκαεπτά εκτοπίζονται.

1975: Τρεις αστυνομικοί νεκροί σε διαδήλωση στη Μαδρίτη, διαδηλώσεις σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες για την εκτέλεση πέντε Βάσκων. Οι κυβερνήσεις Αγγλίας, Νορβηγίας, Ολλανδίας, Ανατολικής και Δυτικής Γερμανίας ανακαλούν τους πρέσβεις τους από την Ισπανία.

1981: Βόμβα στα γραφεία της ΟΑΠ στη Βηρυτό σκοτώνει πενήντα άτομα.

1985: Ισραηλινά αεροπλάνα βομβαρδίζουν την έδρα της ΟΑΠ στην Τυνησία, εξήντα νεκροί.

1987: «Μάχη της Καλογρέζας», νεκρός ο Μιχάλης Πρέκας, συλλαμβάνονται οι Χριστόφορος Μαρίνος και Κλέαρχος Σμυρναίος.

1989: Νομιμοποιούνται οι γάμοι ομοφυλοφίλων στη Δανία.

1993: Δύο βόμβες στο κτίριο του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών (ΕΛΑ-1η Μάη).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από την πρώτη μέρα κιόλας, στις πρώτες εβδομάδες που ήρθαμε στο υπουργείο Οικονομικών, ξεκινήσαμε με 250 ευρώ στο 60% των συνταξιούχων άνω των 65 (ετών) και διαρκώς το διευρύναμε και φτάσαμε στα 400 ευρώ καθαρά για τους άνω των 65 (ετών). Εκ των πραγμάτων, παρά το γεγονός ότι έχουμε δώσει ευελιξίες για να μπορούν να εργάζονται παραλλήλως, είναι πιο δύσκολο να εργάζεται κανείς σε μεγαλύτερες ηλικίες σε σχέση με νεότερες. Αρα, αυτό σίγουρα ήταν ένα κριτήριο. Και, βέβαια, κρατήστε το εξής: αυτό που λέμε «εθνική σύνταξη» είναι 446 ευρώ μεικτά. Εδώ μιλάμε για 400 ευρώ καθαρά. Για ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των ανθρώπων που μας ακούν, στην πραγματικότητα, αυτά τα 400 ευρώ είναι μία 13η σύνταξη.

Κυριάκος Πιερρακάκης

(Μετά την ομιλία του Μητσοτάκη στη ΔΕΘ γράψαμε και το εξής σχόλιο: «O Mητσοτάκης δίνει φιλοδώρημα 400 ευρώ στους συνταξιούχους, αρκεί να είναι άνω των 65 ετών. Μην ρωτήσετε “οι κάτω των 65 στο πηγάδι κατούρησαν;”. Οι κάτω των 65 να πάνε να δουλέψουν. Αυτό είναι το μήνυμα. Μιλάμε για συνταξιούχους που έφαγαν τα νιάτα τους στα Βαριά και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα και για συνταξιούχους που ήταν “τυχεροί” και κατάφεραν να συγκεντρώσουν ένσημα 40 ετών δουλειάς για να συνταξιοδοτηθούν στα 62. Η νεοφιλελεύθερη λύσσα κατά των ανθρώπων της δουλειάς φαίνεται και σε τέτοιες λεπτομέρειες. Αφού έκοψαν από τους συνταξιούχους τα δώρα χριστουγέννων, πάσχα και άδειας (δύο μισθούς το χρόνο), τώρα τους δίνουν φιλοδωρήματα αλλά με ηλικιακό κόφτη. Ενας/μία που δούλεψε 40 πλήρη χρόνια, έχοντας καταβάλει ένα σκασμό λεφτά για ασφαλιστικές εισφορές, αποκλείεται από το φιλοδώρημα αν είναι κάτω των 65, επειδή θεωρείται ικανός να δουλέψει κι άλλα χρόνια. Μιλάμε για λογική γαλέρας». Σε συνέντευξή του στον Real fm, στους Χατζηνικολάου-Δελατόλλα, ο Πιερρακάκης, με τον κυνισμό του χρυσοκάνθαρου μάνατζερ, επιβεβαιώνει πλήρως το σχόλιό μας: υπάρχει πλήρης ευελιξία και οι κάτω των 65, αν δεν τους φτάνει η σύνταξη, μπορούν να αναζητήσουν δουλειά! Δηλαδή, εξαναγκάζονται να αρνηθούν την ίδια την έννοια του συνταξιούχου, του απόμαχου της δουλειάς. Με τον ίδιο κυνισμό και με την αλαζονεία του αυτοκρατορικού απεσταλμένου που μπορεί να φτύνει κατάμουτρα τους υπηκόους, βαφτίζει «13η σύνταξη» τα 400 ευρώ επειδή ισούνται με μια «εθνική σύνταξη»!)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo