Σιγά τα ωά. Ο αρχιμπάτσος και ο αρχιλιμενόμπατσος παρακολουθούσαν, λέει, τις προεκλογικές συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, διαπράττοντας βαρύτατο υπηρεσιακό ατόπημα, διότι το Σύνταγμα ορίζει ότι «απαγορεύονται απολύτως οι οποιασδήποτε μορφής εκδηλώσεις υπέρ ή κατά πολιτικού κόμματος στους δικαστικούς λειτουργούς και σε όσους υπηρετούν στις Ενοπλες Δυνάμεις και στα Σώματα Ασφαλείας».
Ο αρχιμπάτσος έσπευσε να δικαιολογηθεί ότι επέβλεπε τα μέτρα τάξης (!), προσθέτοντας μια νότα γελοιότητας στην όλη υπόθεση. Το ξέρει πλέον ότι «τελείωσε». Τον «τελείωσαν» εκείνοι που εποφθαλμιούν τη θέση του με τη νέα «κατάσταση». Οσα διεπιστευτήρια και να δώσει στον Μητσοτάκη και στους ανθρώπους του, έχει πλέον στιγματιστεί ως «συριζαίος» και θα πάρει την άγουσα για την αποστρατεία στις πρώτες κιόλας κρίσεις. Ετσι είναι αυτά τα πράγματα. Οι καριέρες χτίζονται με την προσκόλληση στο ένα ή το άλλο κόμμα εξουσίας. Κερδίζει το κόμμα, μένεις, χάνει το κόμμα, φεύγεις.
Τελευταία Νέα :
- Σαν σήμερα 29 Ιούνη
- Διαρκής εφιάλτης για τους σιωναζιστές ο νότιος Λίβανος
- Σε μια ακόμα δίκη, για τρίτη στη σειρά δίωξη, ο Ηλίας Καλφούτζος
- Η υποστήριξη του Ισραήλ είναι έγκλημα – Και μόνο εγκληματίες υποστηρίζουν το Ισραήλ
- Σαν σήμερα 28 Ιούνη
- Ναΐμ Κάσεμ: Η συμφωνία-πλαίσιο της Ουάσιγκτον αποτελεί ταπείνωση, ντροπή και παραχώρηση κυριαρχίας. Αυτή η συμφωνία δεν υφίσταται








