Αυτή τη φορά η Φώφη αποφάσισε να πάει στην προσύνοδο των ηγετών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος στις Βρυξέλλες και να τα «χώσει» στον Τσίπρα, που ήταν επίσης παρών (όπως πάντοτε). Τον κατηγόρησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «που προέρχεται από την Αριστερά, κυβέρνησε επί 3,5 χρόνια με την ακροδεξιά και σήμερα στηρίζεται σε ψήφους ακροδεξιών βουλευτών για να παραμείνει στην κυβέρνηση». Ετσι, «δημιουργείται σύγχυση στους πολίτες και δίνει στην ακροδεξιά τη δυνατότητα να παρουσιάσει ένα άλλο πρόσωπο από αυτό που πραγματικά έχει. Μην ξεχνάμε ο λύκος δεν θα γίνει ποτέ σκυλί συντροφιάς. Γι’ αυτό όσα λέμε στο εξωτερικό είναι καλό να τα τηρούμε και στο εσωτερικό των χωρών μας».
Λέτε όλ' αυτά να μην τα γνωρίζουν οι ηγέτες της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας; Φυσικά και τα γνωρίζουν, αλλά δεν τους εμπόδισαν να καλούν τον Τσίπρα στις μαζώξεις τους και να τον έχουν στα όπα-όπα. Ο Μοσκοβισί (που ήταν στην προσύνοδο) αβαντάρει όσο μπορεί την κυβέρνηση Τσίπρα στα οικονομικά θέματα. Και η Μογκερίνι (επίσης παρούσα) έχει εκφράσει την ευγνωμοσύνη της για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Κανένας τους δε θα γυρίσει την πλάτη στον Τσίπρα για να εμπιστευτεί τη Φώφη με το μόνιμα καρφιτσωμένο χαμόγελο στο πρόσωπο.
Τελευταία Νέα :
- Ναΐμ Κάσεμ: «Δεν θα ξεκουραστούμε, δεν θα σταματήσουμε, ούτε θα παραδοθούμε. Αντίθετα, θ’ αφήσουμε το πεδίο της μάχης να μιλήσει»
- Η Μοσάντ χτυπάει στο κέντρο της Αθήνας: Εμπρησμός γκαλερί στου Ψυρρή…
- Σαν σήμερα 14 Απρίλη
- Ναυτικός αποκλεισμός του Ιράν από τις ΗΠΑ: Και αν μπορούσε να εφαρμοστεί, θα τίναζε στον αέρα την ενεργειακή ισορροπία του παγκόσμιου καπιταλισμού
- Η Χεζμπολά αντιστέκεται στις ισραηλινές δυνάμεις που πολιορκούν τη Μπιντ Τζμπέιλ στον νότιο Λίβανο
- Σαν σήμερα 13 Απρίλη







