Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 13 Μάη
  • Διαγραφή της Διευθύντριας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης από την Α΄ ΕΛΜΕ
  • Οι άρχοντες των βυσμάτων και η υπάκουη Δικαιοσύνη
  • Οργή εκπαιδευτικών για τους εκβιασμούς που ασκεί η Διεύθυνση ΠΕ Β΄ Αθήνας για να εφαρμοστεί η αξιολόγηση
  • Τα ελληνικά χωρικά ύδατα ως βάση εξόρμησης για πρακτόρικες πολεμικές επιχειρήσεις των Ουκρανών ενάντια στο ρωσικό εμπορικό στόλο
  • Η ΕΕ εξάγει αιτούντες άσυλο: στρατόπεδα κράτησης εκτός επικράτειας με ευρωενωσίτικη σφραγίδα
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Αλλάζει ο τρόπος διανομής της «Κόντρας» στην επαρχία
Πολιτική

Γραφτείτε συνδρομητές στην έντυπη έκδοση

Αλλάζει ο τρόπος διανομής της «Κόντρας» στην επαρχία

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr8 Σεπ 2012, 00:00
Λίγο πριν μπει στον 17ο χρόνο κυκλοφορίας της, η «Κόντρα» είναι αναγκασμένη να προβεί σε σημαντικές αλλαγές στον τρόπο διανομής της, προκειμένου να εξασφαλίσει τη συνέχιση της έκδοσής της. Από τον Οκτώβρη, η εφημερίδα δε θα διανέμεται μέσω πρακτορείου στην επαρχία (εκτός Αθήνας-Πειραιά, δηλαδή) και η διανομή θ’ αντικατασταθεί με συνδρομητές.
 
Τα προβλήματα στη διανομή σάς είναι ήδη γνωστά. Ενα πολύ μεγάλο μέρος των φύλλων όπως τυπώνεται έτσι επιστρέφεται, χωρίς ποτέ να βγει στην κυκλοφορία. Αναγνώστες τηλεφωνούν συνεχώς στην εφημερίδα για να καταγγείλουν ότι η «Κ» δεν πήγε στο ένα ή το άλλο σημείο πώλησης που προηγουμένως πήγαινε. Ενδεχομένως γνωρίζετε και τα γενικότερα προβλήματα μιας έκδοσης όπως η «Κ», που σχετίζονται με τη συνεχή άνοδο του κόστους παραγωγής, αλλά και με την πτώση της κυκλοφορίας λόγω ανάγνωσης μέσω Ιντερνετ.
 
Σ’ αυτά τα προβλήματα προστέθηκαν πριν λίγο καιρό κάποιες εξοντωτικές χρεώσεις που επέβαλε το πρακτορείο διανομής, οι οποίες επιβαρύνουν την «Κ» μ’ ένα πρόσθετο κόστος που ξεπερνά τα 10.000 ευρώ σε ετήσια βάση! Κόστος που η εφημερίδα δεν μπορεί ν’ αντέξει. Η απόφαση αυτή του πρακτορείου ισοδυναμεί με προσπάθεια εξώθησης εκτός διανομής των εντύπων μικρής κυκλοφορίας (κυρίως εντύπων αριστερού προσανατολισμού) και εντάσσεται στις γενικότερες ανακατατάξεις που συντελούνται στο χώρο του Τύπου, ο οποίος μονοπωλείται σε όλα τα επίπεδα από λίγα συγκροτήματα που θέλουν να επιβάλλουν τους δικούς τους κανόνες (εξαφάνιση των μικρών εφημερίδων και μείωση των σημείων πώλησης στο μισό).
 
Είμαστε αναγκασμένοι, λοιπόν, προκειμένου η «Κόντρα» να εξακολουθήσει να εκδίδεται, να κάνουμε αναπροσαρμογές στη διανομή, σταματώντας τη διανομή μέσω πρακτορείου στην επαρχία, που έχει και το μεγαλύτερο κόστος. Οσοι από τους αναγνώστες μας θέλουν να εξακολουθήσουν να παίρνουν την «Κ» σε έντυπη μορφή (υπάρχει πάντοτε η πλήρης και χωρίς κόστος ηλεκτρονική έκδοση στο www.eksegersi.gr), θα πρέπει να γίνουν συνδρομητές, ώστε να τους στέλνουμε την εφημερίδα με το ταχυδρομείο.
 
Υστερα από 16 χρόνια κυκλοφορίας η «Κ» για πρώτη φορά θα εφαρμόσει τη διανομή μέσω συνδρομητών, που συνεπάγεται μια πρόσθετη δουλειά για τους συντρόφους. Εννοείται πως, από τη στιγμή που εφαρμόζεται αυτή η μέθοδος, συνδρομητές μπορούν να γίνουν και αναγνώστες από το κέντρο. Η διανομή μέσω πρακτορείου στην επαρχία θα σταματήσει από το πρώτο φύλλο του Οκτώβρη (Σάββατο, 6 Οκτώβρη) και ταυτόχρονα θα ξεκινήσει η αποστολή μέσω συνδρομών.
 
Οι συνδρομές είναι 45 ευρώ (εξάμηνη – 22 φύλλα) και 85 ευρώ (ετήσια – 44 φύλλα). Οι συνδρομητές μπορούν να στείλουν τη συνδρομή τους μ’ έναν ταχυδρομικό φάκελο ή με κατάθεση στο λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας 10087804638. Εννοείται πως πρέπει να μας γράψουν ονοματεπώνυμο, διεύθυνση και ΤΚ (ταχυδρομικά ή με μήνυμα στο kontra@eksegersi.gr).
 
Η εξέλιξη αυτή είναι ασφαλώς δυσάρεστη για όλους μας. Καθίσταται, όμως, υποχρεωτική για λόγους επιβίωσης της «Κ». Λόγους που θα εξακολουθήσουν να υφίστανται και μετά το σταμάτημα της πρακτόρευσης της «Κ» στην επαρχία. Μόνο χάρη στην οικονομική στήριξη των φίλων και συντρόφων μπορούν να βγουν πέρα εγχειρήματα όπως αυτό της «Κ», που αρνείται –και θα εξακολουθήσει να αρνείται– οποιαδήποτε συναλλαγή με το αστικό κράτος (κρατική διαφήμιση) ή καπιταλιστικές επιχειρήσεις. Γι’ αυτό και από τον Οκτώβρη θα ξεκινήσουμε και την ετήσια οικονομική εξόρμηση για τη στήριξη της «Κ», με τη βεβαιότητα ότι και φέτος θα έχουμε τη στήριξη όλων σας.
 
Περιττεύει να πούμε ότι αυτές οι δυσκολίες δεν πρόκειται να έχουν καμιά επίπτωση στη μαχητικότητα, τη διεισδυτικότητα και τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ της «Κ». Αυτά δεν μπορεί να μας τα πάρει κανένας.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Γραφτείτε συνδρομητές στην έντυπη έκδοση

Στραβώνοντας τις ακτίνες
Επόμενο άρθρο

Γραφτείτε συνδρομητές στην έντυπη έκδοση

Αποκαλυπτήρια αναλγησίας από τον ΕΟΠΥΥ

Σχετικά Αρθρα

Οι άρχοντες των βυσμάτων και η υπάκουη Δικαιοσύνη

Πολιτική 12 Μάι 2026, 22:18

Τα ελληνικά χωρικά ύδατα ως βάση εξόρμησης για πρακτόρικες πολεμικές επιχειρήσεις των Ουκρανών ενάντια στο ρωσικό εμπορικό στόλο

Πολιτική 12 Μάι 2026, 14:21

Το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου ως εντολοδόχος της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Tσαλάκωσε νόμο και κανονισμό, αποφασίζοντας μερική ανανέωση της θητείας τριών εντεταλμένων ευρωπαίων εισαγγελέων

Πολιτική 11 Μάι 2026, 19:41

Οταν η ομάδα παραπαίει, φεύγει ο προπονητής

Πολιτική 8 Μάι 2026, 12:56

Ο Μητσοτάκης ως υποστηρικτής των αμερικανόδουλων και σιωνιστόδουλων αραβικών καθεστώτων

Πολιτική 7 Μάι 2026, 19:22

Ο Μητσοτάκης αμνηστεύει τους εμπλεκόμενους στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ υπουργούς του, γιατί πίσω από την εγκληματική οργάνωση βρίσκεται ο ίδιος

Πολιτική 6 Μάι 2026, 20:36
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Μάη

13 Μάι 2026, 00:01
Εργατικά

Διαγραφή της Διευθύντριας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης από την Α΄ ΕΛΜΕ

12 Μάι 2026, 22:31
Πολιτική

Οι άρχοντες των βυσμάτων και η υπάκουη Δικαιοσύνη

12 Μάι 2026, 22:18
Εργατικά

Οργή εκπαιδευτικών για τους εκβιασμούς που ασκεί η Διεύθυνση ΠΕ Β΄ Αθήνας για να εφαρμοστεί η αξιολόγηση

Ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αμαρουσίου

12 Μάι 2026, 18:52
Πολιτική

Τα ελληνικά χωρικά ύδατα ως βάση εξόρμησης για πρακτόρικες πολεμικές επιχειρήσεις των Ουκρανών ενάντια στο ρωσικό εμπορικό στόλο

12 Μάι 2026, 14:21
Καταστολή

Η ΕΕ εξάγει αιτούντες άσυλο: στρατόπεδα κράτησης εκτός επικράτειας με ευρωενωσίτικη σφραγίδα

12 Μάι 2026, 13:19
Διεθνή

Ο δύσκολος πόλεμος της Χεζμπολά: Πώς ο νότιος Λίβανος ξαναέγραψε τους κανόνες της μάχης

Οι παραδοσιακοί αλλά και οι σύγχρονοι ορισμοί του πολέμου δυσκολεύονται να εξηγήσουν αυτό που συνέβη και εξακολουθεί να συμβαίνει στον νότιο Λίβανο

12 Μάι 2026, 11:57
Αθλητισμός

Γιατί λύσσαξαν με τον Λαμίν Γιαμάλ οι σιωναζιστές;

12 Μάι 2026, 08:29
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Μάη

12 Μάι 2026, 00:01
Πολιτική

Το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου ως εντολοδόχος της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Tσαλάκωσε νόμο και κανονισμό, αποφασίζοντας μερική ανανέωση της θητείας τριών εντεταλμένων ευρωπαίων εισαγγελέων

11 Μάι 2026, 19:41
Διεθνή

Η Χεζμπολά έπληξε συστοιχία του Iron Dome (Σιδερένιος Θόλος)!

11 Μάι 2026, 14:07
Διεθνή

To πρώτο, μετά την έναρξη του πολέμου, καταριανό τάνκερ LNG πέρασε από το Ορμούζ, υπό τον έλεγχο του Ιράν

11 Μάι 2026, 12:23
Κόντρες

Βόλεμα των «μαύρων»

11 Μάι 2026, 11:09
Η παπάρα

Πολιτικό μάρκετινγκ

11 Μάι 2026, 08:56
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Μάη

11 Μάι 2026, 00:01
Διεθνή

Σκληρά χτυπήματα στους δωσίλογους από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

10 Μάι 2026, 12:09
Διεθνή

Kυριακάτικη καλημέρα από τη Χώρα των Κέδρων

10 Μάι 2026, 10:04
Διεθνή

Μια φασιστικοποιημένη κοινωνία σε ένα ναζιστικό κράτος

10 Μάι 2026, 09:32
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Μάη

10 Μάι 2026, 00:01
Διεθνή

Η Αντίσταση ως Ιδεολογία: Η πολιτική κουλτούρα επιβίωσης του Ιράν

9 Μάι 2026, 10:02
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Μάη

1888: Καταργείται η δουλεία στη Βραζιλία.

1947: Αυτοκτονεί εξόριστος ο Ευριπίδης Μπακιρτζής.

1967: Συλλαμβάνεται στη Μεσοράχη Σερρών ο δωδεκάχρονος Αλ. Μουμτζής για αναγραφή της λέξης «ΕΔΑ» σε πινακίδα των ΤΕΑ και ο πατέρας του σαν υπεύθυνος.

1973: Βόμβα της ΕΑΝ στην Κυψέλη.

1976: Παγιδευμένη χειροβομβίδα σε συγκέντρωση φοιτητών του ΠαΣοΚ στη Θεσσαλονίκη.

1978: Καθιερώνεται η 35ετία για όλους τους εργαζόμενους με πλήρη σύνταξη στα 58 χρόνια.

1981: Ο «γκρίζος λύκος» Μεχμέτ Αλί Αγκτσά αποπειράται να δολοφονήσει τον Πάπα Ιωάννη Παύλο Β’ στην πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό.

1985: Η αστυνομία στη Φιλαδέλφεια (ΗΠΑ) πραγματοποιεί έφοδο στα γραφεία της ομάδας «Move» σκοτώνοντας έντεκα μέλη της.

1996: Την αποφυλάκιση των χουντικών ζητά στη βουλή ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Προσωπικά, είμαι πολύ αισιόδοξος και θα επιμείνω στην άποψή μου. Η ΝΔ θα λάβει αυτοδυναμία και μάλιστα από την πρώτη Κυριακή. Ο ελληνικός λαός στο δίλημμα, αστάθεια ή κυβέρνηση Μητσοτάκη, αποκλείεται να επιλέξει την αστάθεια. Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη εξελέγη από τον ελληνικό λαό για να κάνει τη ζωή του καλύτερη. Όσο πετυχαίνουμε αυτόν τον στόχο, δεν έχουμε να ανησυχούμε για τίποτα.

Σπυρίδων-Αδωνις Γεωργιάδης

(Ο Μητσοτάκης είπε στους βουλευτές του ότι πρέπει να ιδρώσουν τη φανέλα για να ξανακερδίσουν τις εκλογές. Ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός-υπουργός του, όμως το έχει σίγουρο. Οχι μόνο θα κερδίσουν, αλλά θα πάρουν αυτοδυναμία από την πρώτη Κυριακή και δε θα χρειαστεί να υπάρξει δεύτερη. Οπως το περιγράφει, μάλιστα, αυτό θα γίνει περίπου αυτόματα: οι αντίπαλοι αποτελούν τον ορισμό της αστάθειας, οπότε μπροστά στο φόβο της αστάθειας οι ψηφοφόροι θα επιλέξουν και πάλι Μητσοτάκη. Η συνέντευξη – δημοσιεύεται στο σημερινό φύλλο της Political – είναι προφανές ότι έχει γίνει με γραπτές ερωτήσεις και απαντήσεις, οπότε δεν υπάρχει follow up ερώτηση. Εστω και για ξεκάρφωμα, ένας δημοσιογράφος θα ρωτούσε από πού αντλεί αυτή τη βεβαιότητα ο ακροδεξιός κτλ. υπουργός. Αλλά και ο τελευταίος κάθε άλλο παρά πολιτικά αφελής είναι. Πολιτικό μάρκετινγκ κάνει. Οχι για λογαριασμό του Μητσοτάκη, αλλά για τον εαυτό του. Πετώντας μια… φιδεμπορική ατάκα, λέγοντας αυτό που ξέρει ότι οι πάντες ξέρουν ότι δε στέκεται με τίποτα, κόβει την περαιτέρω συζήτηση. Θυμίζει την ιστορική πλέον ατάκα που έλεγε ο Γιόχαν Κρόιφ στους παίκτες της Μπαρτσελόνα, προτού βγουν στον αγωνιστικό χώρο: «Βγείτε έξω και απολαύστε το». Μόνο που – τηρουμένων των αναλογιών – ούτε η ΝΔ είναι Μπαρτσελόνα ούτε ο ακροδεξιός κτλ. υπουργός είναι Κρόιφ. Πάντα τηρουμένων των αναλογιών, είναι σαν να παίζει ο ΟΦΗ με τη Μπαρτσελόνα και ο Κόντης να εκφράζει βεβαιότητα νίκης και πρόκρισης! Πίσω από αυτή την επιτηδευμένη βεβαιότητα κρύβεται η επένδυση στο δικό του πολιτικό μέλλον, στην μετά-Μητσοτάκη εποχή. Το βασικό επιχείρημα του ακροδεξιού κτλ. στελέχους της ΝΔ θα είναι: «Εγώ ήμουν συνέχεια στα χαρακώματα, έδινα μάχη για να κερδίσουμε με αρχηγό τον Μητσοτάκη, όμως ο Δένδιας κρυβόταν και υπονόμευε τον Μητσοτάκη. Εγώ ενδιαφερόμουν για την παράταξη, ενώ ο Δένδιας ενδιαφερόταν μόνο για τον εαυτό του». Κανονικό πολιτικό μάρκετινγκ επιπέδου τηλεπλασιέ που πουλάει έντυπη σαβούρα και την παρουσιάζει σαν απαύγασμα γνώσης, σοφίας και λογοτεχνικότητας)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Γραφτείτε συνδρομητές στην έντυπη έκδοση

    17Ν
    • Γραφτείτε συνδρομητές στην έντυπη έκδοση

      Εφετείο 17Ν
  • Γραφτείτε συνδρομητές στην έντυπη έκδοση

    ΕΛΑ
    • Γραφτείτε συνδρομητές στην έντυπη έκδοση

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Γραφτείτε συνδρομητές στην έντυπη έκδοση

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Γραφτείτε συνδρομητές στην έντυπη έκδοση

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Γραφτείτε συνδρομητές στην έντυπη έκδοση

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Γραφτείτε συνδρομητές στην έντυπη έκδοση

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Γραφτείτε συνδρομητές στην έντυπη έκδοση

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Γραφτείτε συνδρομητές στην έντυπη έκδοση

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Γραφτείτε συνδρομητές στην έντυπη έκδοση

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Γραφτείτε συνδρομητές στην έντυπη έκδοση

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Γραφτείτε συνδρομητές στην έντυπη έκδοση

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Γραφτείτε συνδρομητές στην έντυπη έκδοση

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Γραφτείτε συνδρομητές στην έντυπη έκδοση

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Γραφτείτε συνδρομητές στην έντυπη έκδοση

      Γραφτείτε συνδρομητές στην έντυπη έκδοση

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Γραφτείτε συνδρομητές στην έντυπη έκδοση

      Γραφτείτε συνδρομητές στην έντυπη έκδοση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Γραφτείτε συνδρομητές στην έντυπη έκδοση

      Γραφτείτε συνδρομητές στην έντυπη έκδοση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Γραφτείτε συνδρομητές στην έντυπη έκδοση

      Γραφτείτε συνδρομητές στην έντυπη έκδοση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Γραφτείτε συνδρομητές στην έντυπη έκδοση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Γραφτείτε συνδρομητές στην έντυπη έκδοση

    Γραφτείτε συνδρομητές στην έντυπη έκδοση

    Ποιοι είμαστε
  • Γραφτείτε συνδρομητές στην έντυπη έκδοση

    Γραφτείτε συνδρομητές στην έντυπη έκδοση

    Επικοινωνία
  • Γραφτείτε συνδρομητές στην έντυπη έκδοση

    Γραφτείτε συνδρομητές στην έντυπη έκδοση

    Όροι χρήσης
  • Γραφτείτε συνδρομητές στην έντυπη έκδοση

    Γραφτείτε συνδρομητές στην έντυπη έκδοση

    Ποιοι είμαστε
  • Γραφτείτε συνδρομητές στην έντυπη έκδοση

    Γραφτείτε συνδρομητές στην έντυπη έκδοση

    Επικοινωνία
  • Γραφτείτε συνδρομητές στην έντυπη έκδοση

    Γραφτείτε συνδρομητές στην έντυπη έκδοση

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo