Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 21 Γενάρη
  • Οι σιωναζιστές ισοπεδώνουν τις κεντρικές εγκαταστάσεις της UNRWA στην Ανατολική Ιερουσαλήμ
  • Μετατρέπουν τους γιατρούς του παλιού «Λοιμωδών» σε περιφερόμενο θίασο
  • Τραμπ: Θέλει να φτιάξει και δικό του ΟΗΕ!
  • Αποκαλυπτήρια (στα καφενεία το λένε «ξεβράκωμα»)
  • Ιταλία 2026: O,τι κινείται ποινικοποιείται κι ό,τι αντιστέκεται «διορθώνεται»
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτικές Δίκες»Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς»3η Δίκη Σ.Π.Φ.»Νέα δίκη ΣΠΦ, πακέτο με άλλες υποθέσεις – 50ή συνεδρίαση, Δευτέρα 20.5.2013
3η Δίκη Σ.Π.Φ.

Νέα δίκη ΣΠΦ, πακέτο με άλλες υποθέσεις – 50ή συνεδρίαση, Δευτέρα 20.5.2013

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr21 Μάι 2013, 00:00

Στη συνεδρίαση κατέθεσαν τρεις υπάλληλοι εταιριών κούριερ και μία υπάλληλος της γαλλικής πρεσβείας. Καμιά από τις μάρτυρες δεν εισέφερε κάτι που μπορεί να αξιοποιηθεί ποινικά από το τρομοδικείο, ενώ οι δύο υπάλληλοι στις οποίες επιδείχτηκαν φωτογραφίες δεν αναγνώρισαν κανέναν από τους αποστολείς των βομβοδεμάτων.

Μετά την καθιερωμένη ανάγνωση του απουσιολόγιου από την πρόεδρο του τρομοδικείου και μια διακοπή προκειμένου να έρθουν μερικοί από τους απόντες συνηγόρους, υπέβαλαν ερωτήσεις στον αντιτρομοκρατικάριο Π. Μπαγατέλα οι Γ. Καραγιαννίδης, Κ. Σακκάς, Α. Μητρούσιας και Χ. Τσάκαλος, ενώ παρεμβάσεις έκαναν οι συνήγοροι Δ. Κατσαρής, Α. Παπαρρούσου, Φρ. Ραγκούσης, και Σ. Φυτράκης. Ετσι, «ζωήρεψε» η ακροαματική διαδικασία, αλλιώς θα είχαμε μία ακόμη ρουτινιάρικη συνεδρίαση.

Ο Π. Μπαγατέλας στριμώχτηκε αρκετές φορές από τις ερωτήσεις που του υποβλήθηκαν. Από τη δύσκολη θέση ανέλαβε να τον βγάζει –όπως έχει καθιερωθεί- η πρόεδρος, πότε διακόπτοντας τον Χ. Τσάκαλο και πότε απευθύνοντας ερωτήσεις στους άλλους τρεις κατηγορούμενος για τα όπλα που βρέθηκαν στην κατοχή τους (για τα οποία έχουν τοποθετηθεί ευθαρσώς και με απόλυτη σαφήνεια). Ο Μπαγατέλας στις δύο προδικαστικές καταθέσεις του είχε αναφερθεί μόνο στην επιχείρηση σύλληψης των Α. Μητρούσια και Κ. Σακκά, την οποία είχε παρουσιάσει ως «επιχείρηση έρευνας ατόμων υπόπτων για τρομοκρατία». Στην πολυήμερη κατάθεσή του στο τρομοδικείο επένδυσε αυτές τις καταθέσεις με την συμμετοχή του και σε άλλες παρακολουθήσεις (των Γ. Καραγιαννίδη, Κ. Σακκά και ενός αγνώστου, που στη συνέχεια παρουσιάστηκε ως ο Τ. Θεοφίλου).

Ο Γ. Καραγιαννίδης ρώτησε τον ασφαλίτη γύρω από την υποτιθέμενη παρακολούθησή του στο ΚΤΕΛ Αγρινίου. Του ζήτησε να περιγράψει χαρακτηριστικά της τότε εμφάνισής του, τον ρώτησε πώς κίνησε την περιέργειά του και τον παρακολουθούσε στο ΚΤΕΛ μαζί με ένα άγνωστο άτομο, αφού δεν τον γνώριζε. Η περιγραφή του Μπαγατέλα ήταν της πλάκας, ενώ η απάντησή του, ότι το αστυνομικό του ένστικτο τον οδήγησε να παρακολουθήσει τις κινήσεις δύο αγνώστων σ’ αυτόν ατόμων, προκάλεσε γέλιο. Οταν ο Γ. Καραγιαννίδης τον ρώτησε πόσο χρονικό διάστημα έμεινε στο ΚΤΕΛ Αγρινίου, ο Μπαγατέλας απάντησε ότι έμεινε μόνο μια ώρα! Κατά τη γνώμη μας, αποδείχτηκε ότι ο Μπαγατέλας δεν είχε πάει στο ΚΤΕΛ Αγρινίου και κατέθεσε ψευδή γεγονότα, προκειμένου να ενοχοποιήσει τόσο τον Γ. Καραγιαννίδη όσο και τον Τ. Θεοφίλου ως μέλη της ΣΠΦ. Επιπλέον δε, να ενοχοποιήσει τον Τ. Θεοφίλου ως μέλος της ομάδας των Γ. Καραγιαννίδη, Κ. Σακκά και Α. Μητρούσια.

Ο Κ. Σακκάς με την εξέταση του Μπαγατάλα απέδειξε, ότι τα όπλα που βρήκε στο σάκο που μετέφερε ο Α. Μητρούσιας ήταν συσκευασμένα με τέτοιο τρόπο που δεν προορίζονταν για άμεση χρήση και ότι η ιστορία με τον Τ. Θεοφίλου είναι ψέμα. Ζήτησε και αυτός (το ίδιο είχε κάνει ο Γ. Καραγιαννίδης) να κληθεί ως μάρτυρας ο τότε διοικητής της Αντιτρομοκρατικής Τζωίτης. Το συγκεκριμένο αίτημα έχει υποβληθεί εδώ και καιρό και έχουν επιφυλαχθεί ο μεν εισαγγελέας να προτείνει, το δε τρομοδικείο να αποφασίσει. Οι συνήγοροι υπεράσπισης Δ. Κατσαρής και Φρ. Ραγκούσης υπενθύμισαν το αίτημα να κληθεί ο Τζωίτης και ζήτησαν από το τρομοδικείο να αποφασίσει. Εισαγγελέας και πρόεδρος επιφυλάχτηκαν για τη συνεδρίαση της Τετάρτης 22 Μάη. Ο Χ. Τσάκαλος θύμισε στον εισαγγελέα Σ. Μπάγια την άποψη που διατύπωσε στην προηγούμενη συνεδρίαση (τώρα που τα πράγματα είναι ζεστά, ρωτήστε τον) και απαίτησε από το δικαστήριο να κληθεί τώρα ο Τζωίτης.

Ο Κ. Σακκάς αποκάλυψε ακόμη, ότι από την πρώτη στιγμή της σύλληψής τους όλοι οι μπάτσοι -και ήταν πολλοί- είχαν προτεταμένα τα όπλα τους, εκθέτοντας έτσι τον Μπαγατέλα, που κατέθεσε ότι είχαν αποστολή να κάνουν έρευνα και όχι σύλληψη. Ο Α. Μητρούσιας δήλωσε ότι, αν αυτά που λέει ο Μπαγατέλας για το ΚΤΕΛ Αγρινίου είχαν βάση, τότε η Αντιτρομοκρατική θα είχε προσκομίσει στη δικογραφία το βίντεο από τις κάμερες, κάτι που δεν έγινε όμως.

Τελευταίος υπέβαλε ερωτήσεις ο Χ. Τσάκαλος, δηλώνοντας εισαγωγικά, ότι με τις ερωτήσεις του θέλει να καταδείξει πώς λειτουργεί η Αντιτρομοκρατική. Δήλωσε, ακόμη, ότι είναι προσβλητικό για τους αναρχικούς να θεωρούνται «διευθυντές». Με τις ερωτήσεις του ο Μπαγατέλας στριμώχτηκε, η δε πρόεδρος παρενέβαινε με σκοπό να τον βγάλει από το αδιέξοδο. Ο Χ. Τσάκαλος επεσήμανε στην πρόεδρο ότι δεν μπορεί να συνεχίζει αυτή την τακτική και απαίτησε να τον αφήσει να ολοκληρώσει τις ερωτήσεις του. Υπογράμμισε ότι μια σύλληψη για απλή οπλοκατοχή παρουσιάστηκε από την Αντιτρομοκρατική και τα παπαγαλάκια της σαν σημαντική σύλληψη μελών της ΣΠΦ και έκλεισε τονίζοντας για μια ακόμη φορά ότι οι αγωνιστές αυτοί δεν έχουν καμία σχέση με την οργάνωσή τους.

Ο Σ. Φυτράκης αναφέρθηκε στην πρακτική της Αντιτρομοκρατικής και των δικαστικών αρχών να εμφανίζουν αυτούς που συλλαμβάνονται για διάφορες υποθέσεις (π.χ. ληστειών) ως μέλη της ΣΠΦ. Η Α. Παπαρρούσου επεσήμανε ότι τόσο τα μέλη της ΣΠΦ όσο και οι τρεις κατηγορούμενοι έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν έχουν καμία σχέση με την οργάνωση. Οι τρεις έχουν πάρει θέση για τα όπλα που βρέθηκαν στην κατοχή τους, σημείωσε η συνήγορος, και αυτή η οπλοκατοχή δεν μπορεί να αναβαθμιστεί σε διακεκριμένη. Καυτηρίασε, δε, την πρακτική της προέδρου να διακόπτει και να τους ζητά να πάρουν θέση, προφασιζόμενη άγνοια. Τέλος, ενημέρωσε την πρόεδρο του τρομοδικείου, ότι στις 10 Ιούνη αρχίζει στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων μια δίκη κατά του Τ. Θεοφίλου, στην οποία συμπεριλαμβάνονται και οι κατηγορίες με τις οποίες παραπέμπεται και ο εντολέας της Α. Μητρούσιας. Ετσι, υπάρχει ο κίνδυνος το δικαστήριο αυτό να εκδώσει απόφαση πολύ πριν το παρόν τρομοδικείο εκδώσει τη δική του.

Τέλος, ο Μ. Νικολόπουλος κατήγγειλε την πρακτική της Αντιτρομοκρατικής να βαφτίζει μέλη της ΣΠΦ όλους τους συλλαμβανόμενους αναρχικούς και υπογράμμισε ότι μέλη της οργάνωσης είναι οι 10 που έχουν συλληφθεί.

Η δίκη θα συνεχιστεί την Τετάρτη 22 Μάη.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΕφεδρεία της αστικής τάξης
Επόμενο άρθρο Νέα δίκη ΣΠΦ, πακέτο με άλλες υποθέσεις – 51η συνεδρίαση, Τετάρτη 22.5.2013

Σχετικά Αρθρα

3η δίκη Χαλανδρίου: Κουρέλιασαν τη νομοθεσία τους!

3η Δίκη Σ.Π.Φ. 28 Ιούν 2016, 00:00

3η δίκη ΣΠΦ, πακέτο με άλλες υποθέσεις, Πέμπτη 9.1.2015

3η Δίκη Σ.Π.Φ. 9 Ιαν 2015, 00:00

Προκλητικές ποινές στην 3η δίκη της ΣΠΦ

3η Δίκη Σ.Π.Φ. 29 Δεκ 2014, 17:35

3η δίκη ΣΠΦ, πακέτο με άλλες υποθέσεις, Πέμπτη 18.12.14

3η Δίκη Σ.Π.Φ. 18 Δεκ 2014, 00:00

3η δίκη ΣΠΦ – πακέτο με άλλες υποθέσεις

3η Δίκη Σ.Π.Φ. 2 Δεκ 2014, 00:00

Νέα δίκη ΣΠΦ, πακέτο με άλλες υποθέσεις – Πέμπτη 30.10.14, Αγόρευση Φραγκίσκου Ραγκούση

3η Δίκη Σ.Π.Φ. 31 Οκτ 2014, 00:00
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Γενάρη

21 Ιαν 2026, 00:01
Διεθνή

Οι σιωναζιστές ισοπεδώνουν τις κεντρικές εγκαταστάσεις της UNRWA στην Ανατολική Ιερουσαλήμ

20 Ιαν 2026, 20:44
Υγεία

Μετατρέπουν τους γιατρούς του παλιού «Λοιμωδών» σε περιφερόμενο θίασο

Πλήττουν καίρια και το Νοσοκομείο Νίκαιας

20 Ιαν 2026, 19:18
Διεθνή

Τραμπ: Θέλει να φτιάξει και δικό του ΟΗΕ!

Αντιδρούν ιμπεριαλιστικές χώρες και περιφερειακές δυνάμεις

20 Ιαν 2026, 13:51
Κόντρες

Αποκαλυπτήρια (στα καφενεία το λένε «ξεβράκωμα»)

20 Ιαν 2026, 12:04
Διεθνή

Ιταλία 2026: O,τι κινείται ποινικοποιείται κι ό,τι αντιστέκεται «διορθώνεται»

20 Ιαν 2026, 08:25
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Γενάρη

20 Ιαν 2026, 00:01
Πολιτική

AAΔΕ για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει»

Στις θέσεις τους όλα τα στελέχη που αναφέρονται στη δικογραφία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας

19 Ιαν 2026, 18:55
Διεθνή

Σύλληψη για μια ανάρτηση στο facebook

19 Ιαν 2026, 18:25
Η παπάρα

Υποψήφιος για Νόμπελ Οικονομικών

19 Ιαν 2026, 14:33
Κόντρες

Προσοχή: κυκλοφορεί επικίνδυνο «συναισθηματικό εμβόλιο»

19 Ιαν 2026, 14:11
Αγροτικά

Εξουσιοδοτημένος κτηνίατρος: Ομολογία ότι η ευλογιά δεν έχει κοπάσει

Και γκεμπελίστικου τύπου διαχείριση

19 Ιαν 2026, 11:03
Υγεία

Tο σποτ της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών για την πρόληψη της εγκεφαλικής παράλυσης αποκρύπτει συνειδητά τις αιτίες και τους υπεύθυνους

19 Ιαν 2026, 09:47
Περιβάλλον

Ο Πάρνωνας καταστρέφεται, οι κάτοικοι του Κοσμά Αρκαδίας αντιστέκονται στην καταστροφή, η κυβέρνηση τρομοκρατεί

19 Ιαν 2026, 09:31
Εργατικά

Η Απεργία δε διώκεται, νικά!

19 Ιαν 2026, 09:14
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Γενάρη

19 Ιαν 2026, 00:01
Περιβάλλον

Εξω τα καζάνια του θανάτου από το Πέραμα

Αμεση μετεγκατάσταση όλων των δεξαμενών πετρελαιοειδών (ενεργών και ανενεργών) εκτός οικιστικού ιστού

18 Ιαν 2026, 18:46
Παιδεία

Το ΕΜΠ στην κούρσα των εξοπλισμών

Πετάει στα σκουπίδια σχετική απαγορευτική διάταξη του Οδηγού Χρηματοδότησης και Διαχείρισης του ΕΛΚΕ

18 Ιαν 2026, 18:15
Διεθνή

Οι σιωναζιστικές δυνάμεις σκότωσαν 14χρονο παιδί εν μέσω εντεινόμενων επιθέσεων από εποίκους στη Δυτική Οχθη

Τουλάχιστον τέσσερις διεθνείς ακτιβιστές αλληλεγγύης που προσπαθούσαν να καταγράψουν επιθέσεις από παράνομους εποίκους συνελήφθησαν από τον σιωναζιστικό στρατό

18 Ιαν 2026, 10:25
Καταστολή

Λέσβος: Ολοι αθώοι στην υπόθεση ERCI, για την ποινικοποίηση της διάσωσης και της αλληλεγγύης

18 Ιαν 2026, 08:55
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Γενάρη

Πολωνία: Ημέρα γιαγιάς.

1924: Πεθαίνει ο Λένιν.

1957: Συμπλοκές Τούρκων και Ελλήνων στην Κύπρο. Ελληνικά καταστήματα πυρπολούνται από Τούρκους, βανδαλισμοί.

1971: Επτά καταδίκες μελών του ΠΑΚ στο έκτακτο στρατοδικείο Αθηνών.

1979: Συλλαμβάνονται εννιά βομβιστές που ανήκουν στην «Οργάνωσιν Εθνικής Αποκαταστάσεως» και ευθύνονταν για τις αιματηρές βομβιστικές επιθέσεις στους κινηματογράφους. Δύο εκ των συλληφθέντων (Χρ. Τζαβέλλας και Γ. Γεωργιάδης) είναι εν ενεργεία αξιωματικοί του στρατού, άλλοι τέσσερις καταζητούνται.

1980: Βόμβα στο αυτοκίνητο του καθηγητή του Χημείου, Βασιλειάδη (ΕΛΑ).

1988: Απόπειρα κατά του αξιωματικού της DIA Τζορτζ Κάρος (17Ν).

1997: Η Μαντλίν Ολμπράιτ γίνεται η πρώτη γυναίκα υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Είμαστε εδώ για να προασπίζουμε τα συμφέροντα των καταναλωτών, γι’ αυτό και ζητήσαμε από τις ασφαλιστικές εταιρείες να προσαρμοστούν στη λογική και να κινηθούν και φέτος στα όρια του πληθωρισμού υγείας. Πιστεύω ότι θα έχουμε θετική ανταπόκριση και οι αυξήσεις στα ασφάλιστρα θα είναι όσο και πέρυσι που κινήθηκαν στο 7%. Κάνουμε αυτό που μπορούμε, παρεμβαίνουμε, πιστεύω ότι η ασφαλιστική αγορά έχει πάρει το μήνυμα και προσαρμόζεται.

Tακης Θεοδωρικάκος

(Ζήτημα πρώτο: Ο Θεοδωρικάκος θεωρεί ότι η ιδιωτική ασφάλιση είναι το σημαντικότερο πρόβλημα που απασχολεί τα φτωχά λαϊκά στρώματα. Υπάρχουν, βέβαια, μεσαία στρώματα και ένα κομμάτι της εργατικής τάξης που -δυστυχώς- γεμίζει τα ταμεία των ασφαλιστικών εταιριών πληρώνοντας ιδιωτική ασφάλιση υγείας, υποκύπτοντας στην πίεση που ασκεί η εξαθλίωση και η διάλυση του δημόσιου συστήματος υγείας. Ομως, και αυτούς να τους ρωτήσεις, θα σου πουν ότι εφιάλτης τους είναι τα ενοίκια, το σούπερ μάρκετ και η θέρμανση. Την ιδιωτική ασφάλιση υγείας μπορείς να την κόψεις, άμα στριμωχτείς, όμως το ενοίκιο πρέπει να το πληρώσεις και το σούπερ μάρκετ δεν μπορείς να το κόψεις, άμα θέλεις να μην λιμοκτονήσεις και να μην βρομίσεις. Ζήτημα δεύτερο: Ο Θεοδωρικάκος θεωρεί ότι μια αύξηση 7%, όσο και πέρυσι, είναι μια… δίκαιη αύξηση για τα ασφάλιστρα ιδιωτικής υγείας! Πόσο αυξήθηκαν οι μισθοί; Με το μισό απ’ αυτό το ποσοστό στην καλύτερη περίπτωση. Οι συντάξεις με το ένα τρίτο αυτού του ποσοστού. Δεν πρέπει, όμως, να γίνονται τέτοιες συγκρίσεις, μας λέει ο… μέγας οικονομολόγος, πρώην επικοινωνιολόγος-γκαλοπατζής. Οπως μας πληροφορεί το Δελτίο Τύπου του υπουργείου που διευθύνει, ο Θεοδωρικάκος «υπογράμμισε ότι τα τελευταία επτά χρόνια δημιουργήθηκαν 500.000 νέες θέσεις εργασίας και η ανεργία μειώθηκε από το 18% στο 8%, επισημαίνοντας ότι αυτό πρακτικά σημαίνει “500.000 επιπλέον μισθοί που μπαίνουν στα ελληνικά νοικοκυριά” και αποτελεί τη σημαντικότερη κοινωνική πολιτική»!)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo