Εξετάστηκαν επτά μάρτυρες από τους οποίους ο ένας -κατά δήλωσή του- απότακτος από την Αντιτρομοκρατική και με φανερά προβλήματα υγείας. Κανένας από τους μάρτυρες, εκτός από έναν που τώρα είναι απόστρατος υποστράτηγος της αστυνομίας, δεν ήταν αυτόπτης μάρτυρας. Δε συνεισέφεραν κανένα στοιχείο που να ενισχύει το σαθρό κατηγορητήριο. Παρολαυτά, προέκυψαν δύο ενδιαφέροντα στοιχεία που αξίζει να αναφέρουμε:
Πρώτον, ο μεγάλος ζήλος που δείχνουν οι ένοπλες οργανώσεις για να μην υπάρξουν θύματα. Ο ζήλος αυτός εκφράζεται με τα προειδοποιητικά τηλέφωνα που γίνονται για να εκκενωθούν όλοι οι χώροι και το χρόνο που δίνεται πριν γίνουν οι εκρήξεις. Ο συνταξιούχος υποστράτηγος Ταμπάκης κατέθεσε ότι έγινε προειδοποιητικό τηλεφώνημα και ο χρόνος που δόθηκε ήταν επαρκής για να γίνει η εκκένωση του Δικαστικού Μεγάρου της Θεσσαλονίκης. Εκείνη την εποχή ήταν διευθυντής στην Υποδιεύθυνση Μεταγωγών Θεσσαλονίκης, βρισκόταν στα δικαστήρια και επόπτευσε των μέτρων εκκένωσης. Η απάντησή του είναι καταλυτική και δεν αφήνει περιθώρια στους πολέμιους των ένοπλων οργανώσεων να κάνουν σπέκουλα μ’ αυτό το ζήτημα.
Δεύτερον, στη σημερινή συνεδρίαση υπήρξε ακόμη μια περίπτωση που το χτύπημα ενός υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς παρουσιάστηκε στο κατηγορητήριο ως ενέργεια της ΣΠΦ. Αυτό το κατήγγειλαν μέλη της ΣΠΦ.
Η δίκη θα συνεχιστεί τη Δευτέρα 6 Οκτώβρη.