Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Ελεύθεροι πολιορκημένοι: Ενα εκατομμύριο Παλαιστίνιοι παραμένουν ακλόνητοι στην Πόλη της Γάζας και το Βορρά
  • Ενα ποιοτικά καινούργιο στάδιο υποβάθμισης της ανώτατης εκπαίδευσης χωρίς ούτε καν τα προσχήματα της ψευδεπίγραφης «αριστείας»
  • Σαν σήμερα 17 Σεπτέμβρη
  • Ξεπέρασε κάθε όριο ο γκεμπελισμός του Τσιάρα σχετικά με την ευλογιά των αιγοπροβάτων
  • Να αθωωθούν οι συλληφθέντες στις 6-3-2021, που προσπάθησαν να διαδηλώσουν για τον απεργό πείνας Δ. Κουφοντίνα
  • Ο Χαβιέρ Μπαρδέμ κατήγγειλε με σφοδρότητα τους γενοκτόνους σιωναζιστές στην τελετή απονομής των Emmy
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτικές Δίκες»ΕΛΑ»Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ»Τετάρτη, 23/2/2005
Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

6η συνεδρίαση

Τετάρτη, 23/2/2005

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr23 Φεβ 2005, 00:00
Η συνεδρίαση ξεκίνησε με καθυστέρηση μιας ώρας και ενός τετάρτου και με την έναρξή της ο πρόεδρος ανακοίνωσε την απόρριψη της ένστασης περί αναρμοδιότητας του δικαστήριου και ως προς τα δυο της σκέλη. Ως προς το σκέλος που αφορούσε το «πολιτικό έγκλημα», το δικαστήριο υιοθετώντας την επικρατούσα αντικειμενική θεωρία (σιγά που θα πρωτοτυπούσε) θεωρεί ότι τα αδικήματα για τα οποία κατηγορούνται οι κατηγορούμενοι δεν είναι πολιτικά και επομένως δεν πρέπει να εκδικαστούν από Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο. Ως προς το σκέλος της ανυπαρξίας συνάφειας, το δικαστήριο θεωρεί ότι υφίσταται συνάφεια και θεμελιώνεται αυτοτελώς αρμοδιότητα, δεδομένου ότι οι εκρήξεις φέρονται ότι διαπράχθηκαν από μέλη εγκληματικής οργάνωσης.
 
Δηλαδή, υιοθέτησαν –ως προς το δεύτερο σκέλος- μια επιχειρηματολογία αντίθετη από αυτή που είχαν υιοθετήσει όταν απέρριπταν το αίτημα για αναβολή. Τότε είχαν πει ότι οι εκρήξεις θα δικαστούν ως αυτοτελείς πράξεις. Μάλιστα, ο εισαγγελέας επέμενε σε ένα σόφισμα: ότι στο διατακτικό του βουλεύματος δεν αναφέρεται πουθενά ότι οι κατηγορούμενοι έκαναν τις εκρήξεις ως μέλη του ΕΛΑ. Τώρα λένε ότι οι κατηγορούμενοι έκαναν τις εκρήξεις ως μέλη του ΕΛΑ και γι’ αυτό πρέπει να δικαστούν από το έκτακτο τρομοδικείο και όχι από Μικτό Ορκωτό, όπως δικάζεται κάθε πολίτης που κατηγορείται για μια έκρηξη!! Δυο αντίθετες επιχειρηματολογίες μέσα σε ελάχιστες μέρες, ε, δεν θέλουμε τίποτ’ άλλο για να συμπεράνουμε ότι πρόκειται για μια ακόμα δίκη πολιτικής σκοπιμότητας, στην οποία κουρελιάζεται το ίδιο το ισχύον δίκαιο, ακόμα και στις πιο στοιχειώδεις διατάξεις του.
 
Μετά την εκφώνηση της απόφασης, ο Κ. Αγαπίου χαρακτήρισε τους δικαστές ανακόλουθους και σκόπιμες τις αποφάσεις που παίρνουν, ενώ η Κ. Ιατροπούλου δήλωσε ότι επιφυλάσσεται να συνεννοηθεί με τους συναδέλφους της για το αν θα παραμείνουν σ’ αυτή τη δίκη, γιατί μάλλον δεν έχουν να συνεισφέρουν τίποτα πλέον.
 
Στη συνέχεια, ο Σ. Καμπάνης (υπεράσπιση Τσιγαρίδα) υπέβαλε ένσταση απαραδέκτου δεύτερης ποινικής δίωξης. Μπροστά στο όργιο που έχει συντελεστεί μέχρι στιγμής, αυτή η ένσταση φαίνεται… τυπικότητα, έχει όμως τη σημασία της, γιατί αποκαλύπτει την απόλυτη αυθαιρεσία και ασυδοσία με την οποία διεκπεραιώνονται ποινικά αυτές οι πολιτικές διώξεις. Με λίγα λόγια, η ουσία αυτής της ένστασης είναι ότι, ενώ για τις 10 εκρήξεις είχε ασκηθεί ποινική δίωξη αρχικά (όπως και για όλες τις άλλες), αλλά έμειναν σε εκκρεμότητα επειδή εισαγγελέας και ανακριτής τις θεώρησαν παραγεγραμμένες και το συμβούλιο είχε άλλη άποψη και διέταξε νέα ανάκριση, ο εισαγγελέας άσκησε και νέα ποινική δίωξη, πράγμα που είναι ευθέως παράνομο.
 
Η Κ. Ιατροπούλου (υπεράσπιση Αθανασάκη) υπέβαλε ένσταση παραγραφής των αδικημάτων, δεδομένου ότι οι εκρήξεις δεν έγιναν σε εγκαταστάσεις κοινής ωφέλειας και επομένως η παραγραφή δεν πάει στην 20ετία, αλλά επέρχεται στα 15 χρόνια. Την ένσταση υποστήριξε η υπεράσπιση Τσιγαρίδα (Δαλιάνη-Καμπάνης) και ο Ε. Βλαντής (διορισμένος συνήγορος Αγαπίου). Είναι ανεπίτρεπτη αυτή η διεύρυνση του αξιοποίνου, τόνισε ο Σ. Καμπάνης, ενώ η Μ. Δαλιάνη θύμισε πως όλοι οι εισαγγελείς που άσκησαν τις αρχικές διώξεις, ο ανακριτής Ζερβομπεάκος και ο εισαγγελέας Μύτης θεώρησαν πως δεν πρόκειται για εγκαταστάσεις κοινής ωφέλειας και μόνο το Συμβούλιο είχε άλλη γνώμη. Οι συνήγοροι σημείωσαν ακόμη, ότι το προηγούμενο δικαστήριο θεώρησε πως υπήρξε παραγραφή για παρόμοιες υποθέσεις, με τα ίδια πραγματικά περιστατικά.
 
Ο Κ. Αγαπίου υποστήριξε την ένσταση για το απαράδεκτο της δεύτερης ποινικής δίωξης, ενώ θεώρησε λάθος και ως ακαίρως προβαλλόμενη την ένσταση περί παραγραφής. Αντίθετα, ο Α. Κανάς δήλωσε ότι θέλει να δικαστεί για όλα και ζήτησε να απορριφθούν οι ενστάσεις!!! Η Ειρ. Αθανασάκη αναφέρθηκε στη μεγάλη αντίφαση που αντιμετωπίζει το δικαστήριο, φέρνοντας σαν παράδειγμα τον Μ. Κασίμη, που έχει αθωωθεί ομόφωνα και όμως θα ξαναδικαστεί.
 
Ο εισαγγελέας Μ. Ανδριωτέλλης έκρινε ότι δεν υπάρχει παραγραφή, διότι πρόκειται για εγκαταστάσεις κοινής ωφέλειας. Και πώς επιχειρηματολόγησε; Με βάση τον ορισμό της κοινής ωφέλειας στο Λεξικό Τεγόπουλου-Φυτράκη!!! Σε ό,τι αφορά την άσκηση δεύτερης ποινικής δίωξης, τη θεώρησε ως εκ περισσού και ζήτησε να θεωρηθεί περίπου… ως μη γενόμενη. Ε, γίνεται και καμιά μαλακία μες στη βιασύνη των διωκτικών μηχανισμών, μη στεκόμαστε τώρα σε τυπικότητες!
 
Το δικαστήριο, αν και η ώρα ήταν μόλις 12:30 διέκοψε για το πρωί της Πέμπτης, προκειμένου –όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος- να γίνει η διάσκεψη επί των ενστάσεων.
 
 
Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

6η συνεδρίαση

Τρίτη, 22/2/2005
Επόμενο άρθρο

6η συνεδρίαση

Πέμπτη, 24/2/2005

Σχετικά Αρθρα

65η συνεδρίαση

Παρασκευή, 1/7/05

Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ 1 Ιούλ 2005, 00:00

64η συνεδρίαση

Παρασκευή, 24/6/05

Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ 24 Ιούν 2005, 00:00

63η συνεδρίαση

Τετάρτη, 22/6/05

Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ 22 Ιούν 2005, 00:00

62η συνεδρίαση

Τρίτη, 21/6/05

Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ 21 Ιούν 2005, 00:00

61η συνεδρίαση

Παρασκευή, 17/6/05

Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ 17 Ιούν 2005, 00:00

60ή συνεδρίαση

Τετάρτη, 15/6/05

Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ 15 Ιούν 2005, 00:00
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Ελεύθεροι πολιορκημένοι: Ενα εκατομμύριο Παλαιστίνιοι παραμένουν ακλόνητοι στην Πόλη της Γάζας και το Βορρά

17 Σεπ 2025, 08:57
Παιδεία

Ενα ποιοτικά καινούργιο στάδιο υποβάθμισης της ανώτατης εκπαίδευσης χωρίς ούτε καν τα προσχήματα της ψευδεπίγραφης «αριστείας»

Ο Σύλλογος Διδασκόντων Θετικών Επιστημών ΕΚΠΑ για τα πανεπιστημιοποιημένα κολλέγια

17 Σεπ 2025, 07:17
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Σεπτέμβρη

17 Σεπ 2025, 00:01
Αγροτικά

Ξεπέρασε κάθε όριο ο γκεμπελισμός του Τσιάρα σχετικά με την ευλογιά των αιγοπροβάτων

16 Σεπ 2025, 22:14
Καταστολή

Να αθωωθούν οι συλληφθέντες στις 6-3-2021, που προσπάθησαν να διαδηλώσουν για τον απεργό πείνας Δ. Κουφοντίνα

Δίκη αύριο στο ΙΑ Μονομελές (Ευελπίδων, κτίριο 9, αίθουσα 12)

16 Σεπ 2025, 19:31
Πολιτισμός

Ο Χαβιέρ Μπαρδέμ κατήγγειλε με σφοδρότητα τους γενοκτόνους σιωναζιστές στην τελετή απονομής των Emmy

16 Σεπ 2025, 14:32
Αγροτικά

Κώστα Τσιάρα, γιατί μεγάλωσε ξαφνικά η μύτη σου;

16 Σεπ 2025, 13:46
Παιδεία

Πολιτική επιλογή η υποβάθμιση του δημόσιου σχολείου

Επιστολή διαμαρτυρίας των γονέων και κηδεμόνων του 14ου Δημοτικού Σχολείου Ιλίου για τα κενά

16 Σεπ 2025, 12:20
Αγροτικά

Kτηνοτρόφοι Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης: Ψήφισμα-κόλαφος στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

16 Σεπ 2025, 12:03
Παιδεία

Χωρίς Νηπιαγωγό και εκπαιδευτικό παράλληλης στήριξης το 1ο τμήμα του 5ου Νηπιαγωγείου Ιλίου

16 Σεπ 2025, 11:11
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Σεπτέμβρη

16 Σεπ 2025, 00:01
Διεθνή

Γάζα: Βαρύς ο πέλεκυς στα κεφάλια των προδοτών

15 Σεπ 2025, 18:40
Διεθνή

Οι Αμερικάνοι προσπαθούν να ξαναρχίσουν τις διαπραγματεύσεις για τη Γάζα

15 Σεπ 2025, 14:17
Διεθνή

Η πανεπιστημιακή Λευκή Βίβλος του καπιταλισμού: Μπέρκλεϊ, μακαρθισμός και η νέα εποχή της κρατικής καταστολής

15 Σεπ 2025, 12:03
Αθλητισμός

Ολοι στο δρόμο που χάραξαν οι Μαδριλένοι

Ματαίωσαν το τελευταίο ετάπ του διάσημου ποδηλατικού Γύρου της Ισπανίας, επειδή συμμετείχαν σιωνιστές

15 Σεπ 2025, 11:25
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Σεπτέμβρη

15 Σεπ 2025, 00:01
Αθλητισμός

Στο Περιστέρι έδειξαν το δρόμο, σε όλα τα γήπεδα αλληλεγγύη στο λαό της Παλαιστίνης

14 Σεπ 2025, 11:42
Καταστολή

Πόλα Ρούπα: Η ομηρία δεν τελειώνει, απλώς αλλάζει πρόσωπο

Της επιβάλλουν οικονομικό στραγγαλισμό που προοιονίζεται φυλάκιση για χρέη!

14 Σεπ 2025, 11:25
Διεθνή

Σαμιντούν (Ακλόνητοι): «Εκκένωση από τη Γάζα μόνο προς τον ουρανό»!

Ο λαός της Πόλης της Γάζας υψώνει το ανάστημά του στο σιωναζισμό, αρνούμενος να εγκαταλείψει την πόλη του

14 Σεπ 2025, 00:05
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Σεπτέμβρη

14 Σεπ 2025, 00:01
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Σεπτέμβρη

ΗΠΑ: Ημέρα πολιτικών δικαιωμάτων (1952).

1952: Οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση της αεροπορίας καταδικάζονται σε βαρύτατες ποινές.

1961: Εκτελούνται δι’ απαγχονισμού ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Αντνάν Μεντερές και ο ΥπΕξ Φατίν Ρουστού Ζορλού.

1969: Ανακάλυψη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού έξω από το ΡΧ της Συγγρού.

1970: Εμφύλιος δέκα ημερών στην Ιορδανία, βομβαρδισμός των Παλαιστινίων και εκδίωξή τους από τη χώρα.

1970: Πρώτη ενέργεια των Ερυθρών Ταξιαρχιών: Δύο μπιτόνια βενζίνης ανατινάζονται έξω από το σπίτι του γενικού διευθυντή της «Siemens» Τζουζέπε Λεόνι.

2001: Σύλληψη της Αγγελικής Σωτηροπούλου για συμμετοχή στη 17Ν.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Οι αμερικανοί φίλοι μου είναι ζευγάρι δικηγόρων από τη Νέα Υόρκη, με ευρεία μόρφωση, ενημερωμένοι και ψηφίζουν πάντα Δημοκρατικούς. Εβραίοι που δεν θρησκεύονται. Απεχθάνονται τον Νετανιάχου και φρίττουν με τα εγκλήματα στη Γάζα. Βρίσκονται, για τέταρτη φορά, στην Αθήνα. Και μένουν προς Λαγονήσι. Οταν τους είπα ότι η επιλογή διαμονής είναι ασύμφορη, λόγω απόστασης από το κέντρο, μου έδειξαν, στην οθόνη του κινητού, ένα αμερικανικό δημοσίευμα που σημείωνε ότι η Αθήνα είναι πλέον επικίνδυνη για τους Εβραίους. Το σχετικό ρεπορτάζ συνόδευε φωτογραφία από την «περιπολία» των αγοριών του Ρουβίκωνα στο κέντρο της πρωτεύουσας. Και αφού έδωσα τις απαραίτητες, καθησυχαστικές διευκρινίσεις, με ρώτησαν αν, πράγματι, όπως διάβασαν, η ελληνική κυβέρνηση αντιγράφει τις πρακτικές του Τραμπ στο Μεταναστευτικό. Εκεί βρέθηκα σε αμηχανία…

Kώστας Γιαννακίδης (Τα Νέα)

(Φέρουν οι εβραίοι – ειδικά οι μη θρησκευόμενοι – κάποιο σημάδι στο κούτελο που να υποδηλώνει εβραϊκή καταγωγή; Οχι. Γιατί να ανησυχούν, τότε, οι υποτιθέμενοι φίλοι του Γιαννακίδη, που ούτε κιπά στο κεφάλι θα φορούν, ούτε διακριτικά με το άστρο του Δαβίδ, ούτε εβραϊκά θα μιλούν, καθόσον Αμερικανοί; Δικηγόροι είναι, άνθρωποι έξυπνοι και της πιάτσας, δεν μπορεί να μην καταλαβαίνουν ότι κανένας στο κέντρο της Αθήνας δε θα αναγνώριζε το θρήσκευμα των προγόνων τους και δεν υπήρχε περίπτωση να τους στοχοποιήσει. Είναι και το άλλο: «απεχθάνονται τον Νετανιάχου και φρίττουν με τα εγκλήματα στη Γάζα», οπότε αν συναντούσαν φιλο-παλαιστίνιους διαδηλωτές θα αρκούσε να σηκώσουν το χέρι στο σήμα της νίκης, να τους χειροκροτήσουν ή έστω απλά να τους χαμογελάσουν. Θα μπορούσαν και να πορευτούν μαζί τους, όπως κάνουν εκατοντάδες χιλιάδες αντισιωνιστές εβραίοι στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες. Δυο έξυπνοι αμερικανοί δικηγόροι δεν μπορεί να μην το ξέρουν αυτό. Οπότε για ποιο λόγο να φοβούνται και να τρέχουν να μείνουν στο Λαγονήσι – αλλά να έρχονται στην Αθήνα, που σημαίνει να αντιμετωπίζουν τον ίδιο υποτιθέμενο κίνδυνο; ‘Η οι προοδευτικοί, μη θρησκευόμενοι εβραίοι του σχολιογράφου των «Νέων» είναι σιωνισταράδες του κερατά ή είναι ανύπαρκτα πρόσωπα που τα κατασκεύασε ο Γιαννακίδης για να κάνει μια ακόμα προβοκάτσια ενάντια στο κίνημα αλληλεγγύης στους Παλαιστίνιους, χρίζοντάς το «αντισημιτικό». Αν ήταν να τζογάρουμε, θα στοιχηματίζαμε στο δεύτερο. Φτηνιάρικο; Ασφαλώς. Δεν έχει απομείνει, όμως, κάτι πέραν των εντελώς φτηνιάρικων για να βγάζουν το «μεροκάματο» οι ραφινάτοι -όπως νομίζουν- υποστηρικτές της σιωνιστικής πολιτικής)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 6η συνεδρίαση

    17Ν
    • 6η συνεδρίαση

      Εφετείο 17Ν
  • 6η συνεδρίαση

    ΕΛΑ
    • 6η συνεδρίαση

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • 6η συνεδρίαση

      Εφετείο ΕΛΑ
    • 6η συνεδρίαση

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • 6η συνεδρίαση

    Επαναστατικός Αγώνας
    • 6η συνεδρίαση

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • 6η συνεδρίαση

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • 6η συνεδρίαση

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • 6η συνεδρίαση

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 6η συνεδρίαση

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 6η συνεδρίαση

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 6η συνεδρίαση

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • 6η συνεδρίαση

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • 6η συνεδρίαση

      6η συνεδρίαση

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • 6η συνεδρίαση

      6η συνεδρίαση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • 6η συνεδρίαση

      6η συνεδρίαση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • 6η συνεδρίαση

      6η συνεδρίαση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • 6η συνεδρίαση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • 6η συνεδρίαση

    6η συνεδρίαση

    Ποιοι είμαστε
  • 6η συνεδρίαση

    6η συνεδρίαση

    Επικοινωνία
  • 6η συνεδρίαση

    6η συνεδρίαση

    Όροι χρήσης
  • 6η συνεδρίαση

    6η συνεδρίαση

    Ποιοι είμαστε
  • 6η συνεδρίαση

    6η συνεδρίαση

    Επικοινωνία
  • 6η συνεδρίαση

    6η συνεδρίαση

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo