Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Μια χαρά τη δουλεύουν τη μηχανή
  • Νέα βάρη στις πλάτες του ελληνικού λαού: Συμφωνία για αγορά δύο μεταχειρισμένων ιταλικών φρεγατών
  • Δώδεκα χώρες ανακοίνωσαν κοινές κυρώσεις στο εμπόριο με παράνομους σιωνιστικούς εποικισμούς
  • Σαν σήμερα 9 Σεπτέμβρη
  • Το Ιράν απαιτεί την πλήρη τήρηση από τις ΗΠΑ της συμφωνίας του Ισλαμαμπάντ ως προϋπόθεση για την αποκλιμάκωση
  • Ασίγαστη η επιζωοτία της ευλογιάς των αιγοπροβάτων
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Παιδεία»Θύματα εργαζόμενοι και καταναλωτές
Παιδεία

ΔΕΗ: Σύγκρουση μεγάλων συμφερόντων

Θύματα εργαζόμενοι και καταναλωτές

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr30 Σεπ 2006, 00:00

Εν αρχή ην ο Παλαιοκρασάς, που έφυγε από τη ΔΕΗ με καταγγελίες κατά Σιούφα, που ανέδιδαν οσμή σκανδάλου. Ομως, Παλαιοκρασάς είν’ αυτός, τον βυσμάτωσαν γρήγορα και ησύχασαν από δαύτον. Τώρα, έχουμε την παραίτηση του επί εξαετία (από την περίοδο του ΠΑΣΟΚ δηλαδή) οικονομικού διευθυντή (τρίτου στην ιεραρχία) της ΔΕΗ Γρ. Αναστασιάδη, ο οποίος επισήμως επικαλείται προσωπικούς λόγους (στο συγκρότημα Λαμπράκη θα πιάσει δουλειά), όμως δεν παραλείπει να αφήσει πίσω ένα non paper, στο οποίο καταγγέλλει σημεία και τέρατα, «δείχνοντας» τον υπουργό Ανάπτυξης Δ. Σιούφα και το alter ego του στο υπουργείο, τον γενικό γραμματέα Ν. Στεφάνου. Και ενώ ο Αναστασιάδης δεν διαψεύδει ότι το έγγραφο είναι δικό του, η κυβέρνηση δεν ασχολείται με την ουσία των καταγγελλόμενων σ’ αυτό, αλλά με την αναζήτηση του υπεύθυνου για το «σπρώξιμό» του στα κανάλια. Είτε είναι ο ίδιος ο Αναστασιάδης, είτε είναι ο Παλαιοκρασάς, είτε είναι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, τίποτα δεν αλλάζει στην ουσία.

Τι αναφέρει ο Αναστασιάδης στο non paper; Οτι η παραίτησή του οφείλεται στη χειροτέρευση των οικονομικών της ΔΕΗ, για την οποία «δεν υπάρχει ελπίδα ανάκαμψης», εξέλιξη την οποία δεν ήθελε να χρεωθεί. Κάνει λόγο για «ατασθαλίες» και «παρατυπίες», τις οποίες επίσης δεν θα ήθελε να χρεωθεί, καθώς και για «ανυπαρξία διοίκησης» καθώς «τα νήματα κινούνται αποκλειστικά από το υπουργείο Ανάπτυξης». Ως προς το τελευταίο, ονοματίζει τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ Δ. Μανιατάκη, ο οποίος δεν έχει κανένα τυπικό προσόν πλην του ότι είναι κουμπάρος του Ν. Στεφάνου (τελικά, η κουμπαριά είναι ο δεσμός με τον οποίο δένονται μεταξύ τους οι Νεοδημοκράτες, αποδείχνοντας ότι παραμένουν… παραδοσιακοί). Τέλος, αναφέρεται στην αποκλειστική συνεργασία της ΔΕΗ για έργα και επενδύσεις στο εξωτερικό με την εταιρία Contοur Global, εταιρία παντελώς άγνωστη στην ενεργειακή πιάτσα. Αποκαλύπτει δε πως όταν αυτό το θέμα έφτασε στη Βουλή, ο υφυπουργός Α. Νεράντζης επιφορτίστηκε με το καθήκον να επικαλεστεί πίνακα με ψεύτικα στοιχεία περί 55 έργων που έχει η εν λόγω εταιρία σε 25 χώρες.
 
Ο Σιούφας, αντί να απαντήσει στην ουσία (να μιλήσει για παράδειγμα για την κουμπαριά, για την πορεία των οικονομικών της ΔΕΗ και για το επιχειρηματικό ανάστημα της Contοur, αποστομόνωντας τους επικριτές του), τα έβαλε με τους Πρωτόπαπα και Πιπεργιά, που λίγο πριν είχαν βγάλει ανακοίνωση. Στην ανακοίνωση έκανε λόγο για «χαλκεία της Χαριλάου Τρικούπη» που «υπερέβησαν κάθε όριο πολιτικής και ηθικής συμπεριφοράς» «με την κατασκευή και διακίνηση αθλιοτήτων». Κάποιος ίσως θα έπρεπε να συμβουλέψει τον Σιούφα πως δεν μπορείς να «καθαρίζεις» παίρνοντας ως δεδομένο το ζητούμενο. Το αν όσα αναφέρονται στο non paper είναι αθλιότητες πρέπει να αποδειχτεί (με στοιχεία) και όχι να θεωρείται δεδομένο.
 
Τι γίνεται στη ΔΕΗ; Μάχη. Σφαγή. Μιλάμε για τη μεγαλύτερη επιχείρηση της χώρας. Μιλάμε για επιχείρηση στρατηγικής σημασίας, αφού παράγει και διακινεί ενέργεια. Από την περίοδο του ΠΑΣΟΚ ακόμα, με την πολιτική της λεγόμενης απελευθέρωσης, άρχισε η απαξίωση αυτής της μεγάλης κρατικής επιχείρησης, την οποία έχει χρυσοπληρώσει ο ελληνικός λαός (μιλάμε για επενδύσεις μισού αιώνα). Ποιος ήταν ο στόχος; Να μπουν και ιδιώτες καπιταλιστές στο χώρο της ενέργειας. Να βγάλουν υπερκέρδη, εκμεταλλευόμενοι τις τεράστιες επενδύσεις σε υποδομές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις που έγιναν με τα λεφτά του ελληνικού λαού.
 
Οταν, λοιπόν, ανοίγουν «μπίζνες» τέτοιου όγκου, ευνόητο είναι πως θα βγουν και μεγάλα μαχαίρια, πως θα συγκρουστούν μεγάλα συμφέροντα. Με τη ΔΕΗ «παίζουν» όλοι οι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι της χώρας, οι οποίοι έχουν τις διασυνδέσεις τους και με επιχειρήσεις του εξωτερικού. Ποιος δεν ξέρει ότι στη ΔΕΗ ασκείται πίεση να μην προχωρήσει στην κατασκευή νέων μονάδων παραγωγής, ώστε τις ανάγκες που υπάρχουν να καλύψουν επιχειρηματίες με ιδιωτικές επενδύσεις; Δηλαδή, αυτοί θα παράγουν και θα πωλούν στη ΔΕΗ η οποία έχει το δίκτυο διανομής. Επειδή, όμως, θέλουν και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο, απαιτούν από την κυβέρνηση όχι μόνο τις γνωστές επιδοτήσεις (επιδότηση σε χρήμα και επιδότηση στα επιτόκια των δανείων που θα συνάψουν από τράπεζες!), αλλά και σύναψη συμβολαίων με τα οποία η ΔΕΗ θα τους εγγυάται την τιμή!! Αυτοί οι λάτρεις του… ανταγωνισμού, ζητούν να τους εγγυηθεί η ΔΕΗ (δηλαδή το ελληνικό δημόσιο), ότι θα τους αγοράζει το ρεύμα σε μια ορισμένη τιμή, την οποία βέβαια θα καθορίσουν οι ίδιοι. Σ’ αυτό το τελευταίο, οι «κουμπαριές» θα παίξουν μεγάλο ρόλο, όπως πολύ εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς.
 
Αν πάρουμε υπόψη μας όλα τα παραπάνω, τότε θα καταλάβουμε ότι η παραίτηση Αναστασιάδη και το non paper είναι μόνο μία από τις κορυφές του παγόβουνου. Θα δούμε και άλλες «κορυφές» ακόμα, λόγω του άγριου πολέμου των καπιταλιστικών επιχειρήσεων για τον ιδιαίτερα κερδοφόρο τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας. Ο Σιούφας ξεφορτώθηκε τον Παλαιοκρασά, τώρα ξεφορτώθηκε και τον Αναστασιάδη, όμως πλέον το όνομά του βρίσκεται στο κέντρο της σκανδαλολογίας. Οσο και αν το Μαξίμου τον στηρίζει (ο Ρουσόπουλος ασχολείται με το «ηθικό θέμα» της διαρροής του non paper και όχι με την ουσία αυτών που περιλαμβάνει), είναι βέβαιο ότι στο παρασκήνιο έχει φουντώσει το παζάρι για νέες συμφωνίες, για νέα ισορροπία ανάμεσα στα συγκρουόμενα συμφέροντα.
 
Και ποιος πληρώνει το μεγάλο φαγοπότι των καπιταλιστών και των «κουμπάρων»; Οι εργαζόμενοι. Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ και οι εργαζόμενοι καταναλωτές. Είναι γνωστή η εντατικοποίηση της δουλειάς, η αύξηση των ατυχημάτων (και των θανατηφόρων), η χειροτέρευση των όρων εργασίας και αμοιβής. Οσο για τους καταναλωτές -τους εργαζόμενους καταναλωτές και όχι τη μπουρζουαζία με τις βιλάρες- η εικόνα των διμηνιαίων λογαριασμών της ΔΕΗ μιλάει για το τι πληρώνουν.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

ΔΕΗ: Σύγκρουση μεγάλων συμφερόντων

Προσπάθεια αναχαίτισης των φοιτητικών καταλήψεων
Επόμενο άρθρο

ΔΕΗ: Σύγκρουση μεγάλων συμφερόντων

Νέες προκλητικές αξιώσεις των ακτοπλόων

Σχετικά Αρθρα

Αθώοι και πειθαρχικά οι εκπαιδευτικοί Πάνος Χουντής και Ζήσης Γκέρτσος

Τους κατηγόρησαν για... «αναξιοπρεπή συμπεριφορά εκτός υπηρεσίας»

Εργατικά 8 Σεπ 2026, 10:56

ΔΣ Συλλόγου Μεταπτυχιακών Σπουδαστών (ΥΔ) ΕΜΠ: Για την εκδικητική παραπομπή συναδέλφου μας στο πειθαρχικό συμβούλιο του ΕΜΠ

Παιδεία 8 Σεπ 2026, 10:46

Υπουργείο Παιδείας: Απαράλλαχτη η πολιτική των χιλιάδων κενών και της καταστολής με διαγραφές φοιτητών

Παιδεία 4 Σεπ 2026, 07:41

Φιέστα του υπουργείου Παιδείας: παρουσίαση του «εθνικού διαλόγου» και του «νέου Λυκείου» με τοποτηρητές ΟΟΣΑ και ΕΕ

Παιδεία 3 Σεπ 2026, 21:29

Βάφτισαν campus πανεπιστημιοποιημένου κολλεγίου κτίριο ΙΕΚ, που το ίδιο το ΥΠΑΙΘΑ είχε ανακαλέσει λόγω ακαταλληλότητας!

Το φιάσκο των ιδιωτικών «πανεπιστημίων»

Παιδεία 1 Σεπ 2026, 18:46

Εξασφάλιση φοιτητικής στέγης: το πιο σύντομο ανέκδοτο

Παιδεία 31 Αυγ 2026, 18:28
Ροή Ειδήσεων
Κόντρες

Μια χαρά τη δουλεύουν τη μηχανή

9 Σεπ 2026, 14:54
Πολιτική

Νέα βάρη στις πλάτες του ελληνικού λαού: Συμφωνία για αγορά δύο μεταχειρισμένων ιταλικών φρεγατών

9 Σεπ 2026, 11:08
Διεθνή

Δώδεκα χώρες ανακοίνωσαν κοινές κυρώσεις στο εμπόριο με παράνομους σιωνιστικούς εποικισμούς

9 Σεπ 2026, 08:45
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Σεπτέμβρη

9 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Το Ιράν απαιτεί την πλήρη τήρηση από τις ΗΠΑ της συμφωνίας του Ισλαμαμπάντ ως προϋπόθεση για την αποκλιμάκωση

8 Σεπ 2026, 20:49
Αγροτικά

Ασίγαστη η επιζωοτία της ευλογιάς των αιγοπροβάτων

8 Σεπ 2026, 20:12
Αγροτικά

Η ΠΟΓΕΔΥ ζητά από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία να ασκήσει έφεση στη δικαστική απόφαση για τα 22 λαμόγια του σκανδάλου ΟΠΕΚΕΠΕ

8 Σεπ 2026, 19:28
Κόντρες

Ναρκισσιστική διαταραχή

8 Σεπ 2026, 19:21
Υγεία

Αντιμετωπίζουν τους ψυχικά ασθενείς σαν σκουπίδια

Η αθλιότητα της Ψυχιατρικής Κλινικής του «Σωτηρία»

8 Σεπ 2026, 12:56
Διεθνή

Ο Μπεν-Γκβιρ ζητά κυρώσεις κατά του Ηνωμένου Βασιλείου για την κατοχή των Φόκλαντ

Μετά από δημοσίευμα για βρετανική απαγόρευση του εμπορίου με τους σιωνιστικούς εποικισμούς

8 Σεπ 2026, 11:27
Εργατικά

Αθώοι και πειθαρχικά οι εκπαιδευτικοί Πάνος Χουντής και Ζήσης Γκέρτσος

Τους κατηγόρησαν για... «αναξιοπρεπή συμπεριφορά εκτός υπηρεσίας»

8 Σεπ 2026, 10:56
Παιδεία

ΔΣ Συλλόγου Μεταπτυχιακών Σπουδαστών (ΥΔ) ΕΜΠ: Για την εκδικητική παραπομπή συναδέλφου μας στο πειθαρχικό συμβούλιο του ΕΜΠ

8 Σεπ 2026, 10:46
Υγεία

Ο Σπυράδωνης εκδικείται το Νοσοκομείο Νίκαιας αφήνοντάς το χωρίς ειδικευόμενους

8 Σεπ 2026, 09:59
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Σεπτέμβρη

8 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Νέες σιωναζιστικές απειλές για εκδίωξη όλων των Παλαιστίνιων από τη Γάζα και για ολοκληρωτικό πόλεμο στη Δυτική Οχθη

7 Σεπ 2026, 19:50
Πολιτική

ΚΥΠατζής έκανε μήνυση επειδή τον παρακολουθούσαν με το Predator!

7 Σεπ 2026, 19:12
Οικονομία

«Κουμπαράς» που υμνεί τον πλούτο και οικτίρει τη φτώχεια

7 Σεπ 2026, 14:37
Πολιτισμός

Δεν ξεχνούν την Παλαιστίνη

7 Σεπ 2026, 11:19
Κόντρες

Φανταστείτε να μην είχαν καλή προσωπική σχέση

7 Σεπ 2026, 10:13
Διεθνή

Η Δυτική Oχθη αντιμέτωπη με έναν αγώνα για την ίδια της την ύπαρξη

7 Σεπ 2026, 05:50
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Σεπτέμβρη

Βόρεια Κορέα: Εθνική γιορτή.

Βουλγαρία, Λουξεμβούργο: Ημέρα απελευθέρωσης (1944).

1941: Ιδρύεται ο ΕΔΕΣ.

1942: Απολύονται όσοι δημόσιοι υπάλληλοι απήργησαν τις δύο προηγούμενες μέρες στην κατοχική Αθήνα, οι συλληφθέντες εκτοπίζονται.

1961: Δολοφονική απόπειρα κατά του προέδρου της Γαλλίας Σαρλ Ντε Γκολ από μέλος ακροδεξιάς οργάνωσης.

1969: Ανακάλυψη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού στην αίθουσα «Γαλαξίας» του «Χίλτον».

1970: Συλλαμβάνονται στην Αθήνα δύο άραβες κομάντο με εκρηκτικές ύλες.

1971: Συλλαμβάνονται δέκα μέλη της Κου Κλουξ Κλαν που έβαλαν βόμβες σε ισάριθμα σχολικά αυτοκίνητα στο Πόντιακ (ΗΠΑ).

1976: Πεθαίνει ο Μάο Τσε Τουνγκ.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Τα έργα δεν γίνονται για λόγους κομματικής ανταπόδοσης. Δεν τα κάνουμε, δεν τα ανακοινώνουμε, δεν τα υλοποιούμε, δεν κόβουμε κορδέλες γιατί πιστεύουμε ότι με κάποιον τρόπο έτσι κάποιοι θα μας ψηφίσουν, ή περισσότεροι θα μας ψηφίσουν, ενδεχομένως, στο μέλλον. Το κάνουμε διότι αυτή είναι η κεντρική υποχρέωση μιας κυβέρνησης, η οποία πρέπει να μεριμνά, ώστε η ανάπτυξη της χώρας να φτάνει σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Καλύτερες μέρες για όλους, μέρισμα ανάπτυξης σε κάθε Ελληνίδα, σε κάθε Ελληνα, όπου και αν αυτοί βρίσκονται, είτε βρίσκονται στα μεγάλα αστικά κέντρα είτε στο πιο απομονωμένο χωριό της ελληνικής επικράτειας. Αυτή είναι η προτεραιότητα αυτής της κυβέρνησης. Αυτόν τον σκοπό υπηρετούμε.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Οι αστοί πολιτικοί λένε συνέχεια ψέματα. Υπάρχουν ψέματα και ψέματα, όμως. Ψέματα που μπορεί να κοροϊδέψουν κάποιο κόσμο και ψέματα αυταπόδεικτα. Οταν ο Μητσοτάκης ξαναπάει στο ψευτομετρό της Θεσσαλονίκης και ξανακόβει κορδέλα, επειδή έγινε ο σταθμός στην Καλαμαριά, οι πάντες γνωρίζουν ότι ζεσταίνει τις μηχανές της κοινωνικής δημαγωγίας λίγο πριν από την ομιλία του στη ΔΕΘ. Το κάνει κάθε χρόνο και δεν είναι ο μοναδικός πρωθυπουργός που το κάνει. Οταν όμως λέει «εγώ δεν κάνω έργα για να πάρω ψήφους», το ψέμα μετατρέπεται σε χλευασμό της νοημοσύνης του ελληνικού λαού. Και μετατρέπεται σε μπούμερανγκ γι’ αυτόν που έχει το θράσος να το ξεστομίσει. Κανένας πρωθυπουργός σε αποδρομή δεν ανέκαμψε επειδή έκοψε μερικές κορδέλες παραπάνω ή επειδή μοίρασε μερικά επιδόματα. Ακόμα και όσοι ενδεχομένως επωφελήιθηκαν δεν άλλαξαν γνώμη)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • ΔΕΗ: Σύγκρουση μεγάλων συμφερόντων

    17Ν
    • ΔΕΗ: Σύγκρουση μεγάλων συμφερόντων

      Εφετείο 17Ν
  • ΔΕΗ: Σύγκρουση μεγάλων συμφερόντων

    ΕΛΑ
    • ΔΕΗ: Σύγκρουση μεγάλων συμφερόντων

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • ΔΕΗ: Σύγκρουση μεγάλων συμφερόντων

      Εφετείο ΕΛΑ
    • ΔΕΗ: Σύγκρουση μεγάλων συμφερόντων

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • ΔΕΗ: Σύγκρουση μεγάλων συμφερόντων

    Επαναστατικός Αγώνας
    • ΔΕΗ: Σύγκρουση μεγάλων συμφερόντων

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • ΔΕΗ: Σύγκρουση μεγάλων συμφερόντων

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • ΔΕΗ: Σύγκρουση μεγάλων συμφερόντων

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • ΔΕΗ: Σύγκρουση μεγάλων συμφερόντων

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • ΔΕΗ: Σύγκρουση μεγάλων συμφερόντων

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • ΔΕΗ: Σύγκρουση μεγάλων συμφερόντων

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • ΔΕΗ: Σύγκρουση μεγάλων συμφερόντων

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • ΔΕΗ: Σύγκρουση μεγάλων συμφερόντων

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • ΔΕΗ: Σύγκρουση μεγάλων συμφερόντων

      ΔΕΗ: Σύγκρουση μεγάλων συμφερόντων

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • ΔΕΗ: Σύγκρουση μεγάλων συμφερόντων

      ΔΕΗ: Σύγκρουση μεγάλων συμφερόντων

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • ΔΕΗ: Σύγκρουση μεγάλων συμφερόντων

      ΔΕΗ: Σύγκρουση μεγάλων συμφερόντων

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • ΔΕΗ: Σύγκρουση μεγάλων συμφερόντων

      ΔΕΗ: Σύγκρουση μεγάλων συμφερόντων

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • ΔΕΗ: Σύγκρουση μεγάλων συμφερόντων

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • ΔΕΗ: Σύγκρουση μεγάλων συμφερόντων

    ΔΕΗ: Σύγκρουση μεγάλων συμφερόντων

    Ποιοι είμαστε
  • ΔΕΗ: Σύγκρουση μεγάλων συμφερόντων

    ΔΕΗ: Σύγκρουση μεγάλων συμφερόντων

    Επικοινωνία
  • ΔΕΗ: Σύγκρουση μεγάλων συμφερόντων

    ΔΕΗ: Σύγκρουση μεγάλων συμφερόντων

    Όροι χρήσης
  • ΔΕΗ: Σύγκρουση μεγάλων συμφερόντων

    ΔΕΗ: Σύγκρουση μεγάλων συμφερόντων

    Ποιοι είμαστε
  • ΔΕΗ: Σύγκρουση μεγάλων συμφερόντων

    ΔΕΗ: Σύγκρουση μεγάλων συμφερόντων

    Επικοινωνία
  • ΔΕΗ: Σύγκρουση μεγάλων συμφερόντων

    ΔΕΗ: Σύγκρουση μεγάλων συμφερόντων

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo