Ο ΣΕΒ χαιρετίζει το συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ για την ακρίβεια. Ναι, καλά διαβάσατε. Μια μέρα πριν το συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ και των λοιπών απατεώνων, ο ΣΕΒ απηύθυνε χαιρετισμό και εξέφρασε τη συμπαράστασή του:
«Ο ΣΕΒ συμμερίζεται την ανησυχία, την αγωνία όλων όσοι βιώνουν τις συνέπειες της εντεινόμενης παγκοσμίως κρίσης και χαιρετίζει κάθε πρωτοβουλία που συνεισφέρει στη συνειδητοποίηση και στην αντιμετώπιση του πολυδιάστατου προβλήματος της ακρίβειας».
Τι άλλο θα δούμε ακόμα; Στο επόμενο συλλαλητήριο να είναι ομιλητής και ο πρόεδρος του ΣΕΒ και ο εκφωνητής να αναγγέλλει από τα μεγάφωνα, με παλλόμενη από τη συγκίνηση φωνή: «Και τώρα, στη συγκέντρωσή μας θα απευθύνει αγωνιστικό χαιρετισμό ο συνάδελφος Δημήτρης Δασκαλόπουλος, εκπρόσωπος ενός τμήματος των δυνάμεων της εργασίας, του ΣΕΒ»!








