Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Αφθώδης πυρετός στη Λέσβο: Η αλήθεια δεν κρύβεται με τα ψέματα των κολαούζων της κυβέρνησης
  • Οι Βίκινγκ στην Αθήνα
  • Ανακοινώθηκε συμφωνία ΗΠΑ-Δανίας για τη Γροιλανδία
  • Τι είναι το σουμούντ;
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 19 Σεπτέμβρη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Καταστολή»Συναγερμός! Νέες κινητοποιήσεις από τους φοιτητές για την Πανεπιστημιακή Αστυνομία
Καταστολή

Συναγερμός! Νέες κινητοποιήσεις από τους φοιτητές για την Πανεπιστημιακή Αστυνομία

Σόου με πανεπιστημιακή αστυνομία μπροστά στις πύλες του ΕΚΠΑ

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr5 Σεπ 2022, 19:45

Σόου μπροστά στις πύλες του ΕΚΠΑ πραγματοποιούν τώρα καμιά 12αριά κ@λόπαιδα της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας, με γκριζοπράσινες φόρμες, αλεξίσφαιρα γιλέκα, και γκλομπς και με τη συνοδεία ισχυρών δυνάμεων των ΜΑΤ. Ετοιμάζονται, λέει, να πραγματοποιήσουν την πρώτη τους περιπολία.

Οι φοιτητές έχουν φτιάξει αλυσίδες, αποκλείοντας την είσοδο στην πανεπιστημιούπολη, ενώ καλούν σε συγκέντρωση στις 19.00 στην πύλη της Ούλωφ Πάλμε.

Η απελπισία έχει βαρέσει τον Μητσοτάκη στο κεφάλι και προκειμένου να αλλάξει την ατζέντα και να αποφύγει το σφυροκόπημα που δέχεται νυχθημερόν και από φίλιες δυνάμεις (ειδικά μετά το φιάσκο της παρακολούθησης Ανδρουλάκη), έδωσε εντολή στον Θεοδωρικάκο και τα μαντρόσκυλα της ΕΛ.ΑΣ. να στήσουν αυτό το χοντροκομμένο σόου, οι παρενέργειες του οποίου μπορεί να είναι ολέθριες για το κόμμα του και την κυβέρνησή του.

Κι αυτό γιατί κανείς δεν ξέρει τι «αγγούρια» μπορεί να βγάλει μια πιθανή σύγκρουση με τους φοιτητές. Αν και δεν νομίζουμε ότι θα προχωρήσουν τα πράγματα ως εκεί. Μια βόλτα σε απόσταση αναπνοής από την πανεπιστημιούπολη του ΕΚΠΑ θα κάνουν τα κ@λόπαιδα για το θεαθήναι και ως εκεί.

Σε Συναγερμό καλούν οι φοιτητικοί σύλλογοι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μετά το σημερινό σόου με την εμφάνιση καμιά 15αριά ειδικών φρουρών της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας με τη συνοδεία ισχυρών δυνάμεων των ΜΑΤ έξω από την πανεπιστημιούπολη του ΕΚΠΑ.

Οι φοιτητικοί σύλλογοι Αθήνας καλούν σε νέα συγκέντρωση αύριο Τρίτη στην πύλη Ούλωφ Πάλμε στις 8 το πρωί και κινητοποίηση στο υπουργείο Μπάτσων και Καταστολής στις 12:00.

Αντίστοιχα, οι φοιτητικοί σύλλογοι της Θεσσαλονίκης καλούν «σε σύσκεψη κλιμάκωσης του αγώνα από κοινού με τους καθηγητές και τους εργαζόμενους στις 6/9 στις 20.00 στο Πολυτεχνείο καθώς και σε πρωτοβουλίες οργάνωσης και ενημέρωσης της φοιτητικής κοινότητας».

Η Απόφαση των Φοιτητικών Συλλόγων Αθήνας

Συναγερμός! Η πανεπιστημιακή αστυνομία δεν θα μπει στις σχολές! 

Η κυβέρνηση φέρνει τις πρώτες περιπολίες της πανεπιστημιακής αστυνομίας γύρω από τα πανεπιστήμια, ξεκινώντας από το ΕΚΠΑ και το ΕΜΠ. 

Εδώ και 1 χρόνο οι φοιτητές και φοιτήτριες μέσα από τους συλλόγους μας εμποδίσαμε στην πράξη της είσοδο της πανεπιστημιακής αστυνομίας στις σχολές μας, τους οδηγήσαμε από αναβολή σε αναβολή, βάζοντας εμπόδια στην ένταση της καταστολής!

Σε μία περίοδο που οι οικογένειες μας στενάζουν από την ακρίβεια, που χιλιάδες φοιτητές και φοιτήτριες έρχονται αντιμέτωποι με την έλλειψη εστιών και τα υπέρογκα νοίκια, που η χρηματοδότηση των πανεπιστημίων έχει «πιάσει πάτο», η κυβέρνηση επιλέγει να δίνει 50 εκατομμύρια για την πανεπιστημιακή αστυνομία, για κάμερες και τουρνικέ μέσα στις σχολές μας! Επιλέγει μάλιστα να δυναμιτίσει το κλίμα στις σχολές εν μέσω εξεταστικής!

Οι φοιτητές έχουμε πείρα από όλο το προηγούμενο διάστημα! Η εγκατάσταση της πανεπιστημιακής αστυνομίας, έρχεται να διασφαλίσει την όλο και μεγαλύτερη είσοδο των επιχειρήσεων στα ιδρύματα μας, με βάση τις κατευθύνσεις του νέου νόμου-πλαίσιο που ψήφισε μέσα στο κατακαλόκαιρο η κυβέρνηση! Είναι το αναγκαίο συμπλήρωμα των managers και των συμβουλίων ιδρυμάτων, τα οποία θα διαχειρίζονται την περιουσία του πανεπιστημίου, χτυπώντας ουσιαστικά τη φοιτητική μέριμνα. 

Αυτό που φοβούνται είναι η μαζική αντίδραση των φοιτητών στην πολιτική που τσακίζει τα δικαιώματα και τις ανάγκες μας! Την οργανωμένη διεκδίκηση μέσα από τους φοιτητικούς συλλόγους για το Πανεπιστήμιο και τις σπουδές που μας αξίζουν στον 21ο αιώνα!

Οι φοιτητές δε θα δεχτούμε να δίνουμε τα μαθήματα της εξεταστικής μας, επιτηρούμενοι από τους «ρόμποκοπ» της πανεπιστημιακής αστυνομίας!

Δυναμώνουμε τον αγώνα να μείνει στα χαρτιά ο νέος νόμος-πλαίσιο και ο νόμος Κεραμέως-Χρυσοχοϊδη στο σύνολο του!

Η κυβέρνηση να το βάλει καλά στο μυαλό της: η Πανεπιστημιακή Αστυνομία δεν πρόκειται να μπει μέσα στις σχολές μας!

Καλούμε τώρα σε κινητοποίηση στην πύλη της Πανεπιστημιούπολης (Ούλωφ Πάλμε, Ζωγράφου) και Πολυτεχνειούπολης (Κοκκινοπούλου). 

Ολοι αύριο στις 8:00 πμ στη συγκέντρωση των φοιτητικών συλλόγων στην πύλη Ούλωφ Πάλμε και στην κινητοποίηση στο Υπουργείο προστασίας του Πολίτη στις 12:00.

Εκτύπωση 🖨
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣυμψηφισμοί

Σόου με πανεπιστημιακή αστυνομία μπροστά στις πύλες του ΕΚΠΑ

Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 6 Σεπτέμβρη

Σόου με πανεπιστημιακή αστυνομία μπροστά στις πύλες του ΕΚΠΑ

Σχετικά Αρθρα

Η αστυνομία απειλεί με αυτόφωρο για παλαιστινιακή σημαία σε μπαλκόνι!

Καταστολή 17 Σεπ 2026, 18:10

Γιάννης Μάγγος: Ας μη γελιόμαστε! Ο ξυλοδαρμός και βασανισμός του Βασίλειου Μάγγου είναι μία και μοναδική υπόθεση

Καταστολή 17 Σεπ 2026, 11:23

Ο Μητσοτάκης αναγκάστηκε να παραδεχτεί το φιάσκο της πανεπιστημιακής αστυνομίας

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δικαιολόγησε το φιάσκο βαφτίζοντας το κρέας ψάρι

Καταστολή 11 Σεπ 2026, 06:56

Εξόφθαλμη σκευωρία: Εστειλαν στη φυλακή τη 46χρονη γυναίκα για τη Marfin, με τα ίδια στοιχεία που το 2022 είχαν οδηγήσει τη σε βάρος της υπόθεση στο αρχείο

Καταστολή 4 Σεπ 2026, 20:38

Νίκος Μαζιώτης: Αποφυλακίζομαι με λήξη ποινής

Καταστολή 2 Σεπ 2026, 07:15

Να σταματήσει τώρα ο εγκλεισμός των μεταναστών και προσφύγων

Ανακοίνωση του ΔΣ του Συλλόγου Υπαλλήλων Υπηρεσίας Ασύλου και Αρχής Προσφυγών

Καταστολή 1 Σεπ 2026, 10:51
Ροή Ειδήσεων
Αγροτικά

Αφθώδης πυρετός στη Λέσβο: Η αλήθεια δεν κρύβεται με τα ψέματα των κολαούζων της κυβέρνησης

19 Σεπ 2026, 13:50
Πολιτισμός

Οι Βίκινγκ στην Αθήνα

19 Σεπ 2026, 11:22
Διεθνή

Ανακοινώθηκε συμφωνία ΗΠΑ-Δανίας για τη Γροιλανδία

Αλλα λέει ο Τραμπ και άλλα οι Φρεντέρικσεν-Νίλσεν

19 Σεπ 2026, 10:40
Διεθνή

Τι είναι το σουμούντ;

19 Σεπ 2026, 08:48
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

19 Σεπ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Σεπτέμβρη

19 Σεπ 2026, 00:01
Υγεία

«Κολλητάρια» από παλιά Πλεύρης, Γάκα και Θεοδωρόπουλος

18 Σεπ 2026, 20:54
Αγροτικά

Γεφύρι της Αρτας η δίκη των Χλύκα (πατέρα και γιού) και Καλφούτζου, με γαϊτανάκι αναβολών και διακοπών που ζητούν συνήγοροί τους

Nέα διακοπή σήμερα, μετά από τρεις αναβολές και μια διακοπή!

18 Σεπ 2026, 19:24
Κόντρες

Κουλοτούμπα

18 Σεπ 2026, 14:04
Πολιτισμός

Η πρόκληση του ενός εκατομμυρίου δολαρίων του Macklemore: Η αλληλεγγύη προς την Παλαιστίνη επιβάλλει δημόσια λογοδοσία

18 Σεπ 2026, 10:18
Πολιτική

Δασκαλεμένοι σιωνιστές τουρίστες προσπαθούν να εξαφανίσουν τα αντι-σιωνιστικά εμβλήματα στην Ελλάδα

18 Σεπ 2026, 09:39
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Σεπτέμβρη

18 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Οι αμερικανοί νοσηλευτές απαιτούν από τα νοσοκομεία να διακόψουν τους δεσμούς τους με την Palantir

Λόγω του ρόλου της στη γενοκτονία στη Γάζα και στoν ICE

17 Σεπ 2026, 19:30
Διεθνή

Reuters: ΗΠΑ και Ανσαραλά πραγματοποίησαν μυστικές συνομιλίες στο Ομάν το Σαββατοκύριακο

17 Σεπ 2026, 19:21
Καταστολή

Η αστυνομία απειλεί με αυτόφωρο για παλαιστινιακή σημαία σε μπαλκόνι!

17 Σεπ 2026, 18:10
Διεθνή

Δυτική Σαχάρα: ένα ισπανικό διαβατήριο δεν κλείνει πενήντα χρόνια κατοχής και ανολοκλήρωτης αποαποικιοποίησης

17 Σεπ 2026, 12:48
Καταστολή

Γιάννης Μάγγος: Ας μη γελιόμαστε! Ο ξυλοδαρμός και βασανισμός του Βασίλειου Μάγγου είναι μία και μοναδική υπόθεση

17 Σεπ 2026, 11:23
Πολιτισμός

Ρότζερ Γουότερς προς Εντ Σίραν: Ανήκεις στην κατηγορία των μικρών καριόληδων

17 Σεπ 2026, 09:16
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Σεπτέμβρη

17 Σεπ 2026, 00:01
Κόντρες

Από το «ντου» στην «περιπέτεια» ένας Κούλης δρόμος

16 Σεπ 2026, 20:17
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Σεπτέμβρη

Ημέρα πειρατικής ομιλίας.

Χιλή: Ημέρα στρατού (1810).

Μπουτάν: Ημέρα βροχής.

1948: Μαχητές του ΔΣΕ καταστρέφουν με εκρηκτικά τον σιδηροδρομικό σταθμό του Αργους.

1968: Εισβολή της αστυνομίας στο πανεπιστήμιο της πόλης του Μεξικό για τερματισμό φοιτητικών ταραχών, δεκαοκτώ φοιτητές νεκροί, εκατοντάδες συλλήψεις.

1970: Κραυγάζοντας “Ζήτω η ελεύθερη Ελλάδα” ο φοιτητής Κώστας Γεωργάκης αυτοπυρπολείται στη Γένοβα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το στρατιωτικό καθεστώς στην Ελλάδα.

1974 : Καθαιρούνται όλοι οι χουντικοί δήμαρχοι.

1979: Σε κάθειρξη έντεκα ετών καταδικάζεται ο ακροδεξιός βομβιστής Αρ. Καλέντζης.

1987: Δύο βόμβες στα PX της Συγγρού, εξερράγη η μία (ΕΛΑ).

1994: Οι ΕΛΑ-1η Μάη ανατινάζουν με τηλεχειριζόμενη βόμβα υπηρεσιακό λεωφορείο της ΕΛΑΣ στον Περισσό, νεκρός ο 42χρονος αξιωματικός Απόστολος Βέλιος, εννιά τραυματίες.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από την πρώτη μέρα κιόλας, στις πρώτες εβδομάδες που ήρθαμε στο υπουργείο Οικονομικών, ξεκινήσαμε με 250 ευρώ στο 60% των συνταξιούχων άνω των 65 (ετών) και διαρκώς το διευρύναμε και φτάσαμε στα 400 ευρώ καθαρά για τους άνω των 65 (ετών). Εκ των πραγμάτων, παρά το γεγονός ότι έχουμε δώσει ευελιξίες για να μπορούν να εργάζονται παραλλήλως, είναι πιο δύσκολο να εργάζεται κανείς σε μεγαλύτερες ηλικίες σε σχέση με νεότερες. Αρα, αυτό σίγουρα ήταν ένα κριτήριο. Και, βέβαια, κρατήστε το εξής: αυτό που λέμε «εθνική σύνταξη» είναι 446 ευρώ μεικτά. Εδώ μιλάμε για 400 ευρώ καθαρά. Για ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των ανθρώπων που μας ακούν, στην πραγματικότητα, αυτά τα 400 ευρώ είναι μία 13η σύνταξη.

Κυριάκος Πιερρακάκης

(Μετά την ομιλία του Μητσοτάκη στη ΔΕΘ γράψαμε και το εξής σχόλιο: «O Mητσοτάκης δίνει φιλοδώρημα 400 ευρώ στους συνταξιούχους, αρκεί να είναι άνω των 65 ετών. Μην ρωτήσετε “οι κάτω των 65 στο πηγάδι κατούρησαν;”. Οι κάτω των 65 να πάνε να δουλέψουν. Αυτό είναι το μήνυμα. Μιλάμε για συνταξιούχους που έφαγαν τα νιάτα τους στα Βαριά και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα και για συνταξιούχους που ήταν “τυχεροί” και κατάφεραν να συγκεντρώσουν ένσημα 40 ετών δουλειάς για να συνταξιοδοτηθούν στα 62. Η νεοφιλελεύθερη λύσσα κατά των ανθρώπων της δουλειάς φαίνεται και σε τέτοιες λεπτομέρειες. Αφού έκοψαν από τους συνταξιούχους τα δώρα χριστουγέννων, πάσχα και άδειας (δύο μισθούς το χρόνο), τώρα τους δίνουν φιλοδωρήματα αλλά με ηλικιακό κόφτη. Ενας/μία που δούλεψε 40 πλήρη χρόνια, έχοντας καταβάλει ένα σκασμό λεφτά για ασφαλιστικές εισφορές, αποκλείεται από το φιλοδώρημα αν είναι κάτω των 65, επειδή θεωρείται ικανός να δουλέψει κι άλλα χρόνια. Μιλάμε για λογική γαλέρας». Σε συνέντευξή του στον Real fm, στους Χατζηνικολάου-Δελατόλλα, ο Πιερρακάκης, με τον κυνισμό του χρυσοκάνθαρου μάνατζερ, επιβεβαιώνει πλήρως το σχόλιό μας: υπάρχει πλήρης ευελιξία και οι κάτω των 65, αν δεν τους φτάνει η σύνταξη, μπορούν να αναζητήσουν δουλειά! Δηλαδή, εξαναγκάζονται να αρνηθούν την ίδια την έννοια του συνταξιούχου, του απόμαχου της δουλειάς. Με τον ίδιο κυνισμό και με την αλαζονεία του αυτοκρατορικού απεσταλμένου που μπορεί να φτύνει κατάμουτρα τους υπηκόους, βαφτίζει «13η σύνταξη» τα 400 ευρώ επειδή ισούνται με μια «εθνική σύνταξη»!)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Σόου με πανεπιστημιακή αστυνομία μπροστά στις πύλες του ΕΚΠΑ

    • Εφετείο 17Ν

      Σόου με πανεπιστημιακή αστυνομία μπροστά στις πύλες του ΕΚΠΑ

  • ΕΛΑ

    Σόου με πανεπιστημιακή αστυνομία μπροστά στις πύλες του ΕΚΠΑ

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Σόου με πανεπιστημιακή αστυνομία μπροστά στις πύλες του ΕΚΠΑ

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Σόου με πανεπιστημιακή αστυνομία μπροστά στις πύλες του ΕΚΠΑ

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Σόου με πανεπιστημιακή αστυνομία μπροστά στις πύλες του ΕΚΠΑ

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Σόου με πανεπιστημιακή αστυνομία μπροστά στις πύλες του ΕΚΠΑ

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Σόου με πανεπιστημιακή αστυνομία μπροστά στις πύλες του ΕΚΠΑ

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Σόου με πανεπιστημιακή αστυνομία μπροστά στις πύλες του ΕΚΠΑ

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Σόου με πανεπιστημιακή αστυνομία μπροστά στις πύλες του ΕΚΠΑ

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Σόου με πανεπιστημιακή αστυνομία μπροστά στις πύλες του ΕΚΠΑ

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Σόου με πανεπιστημιακή αστυνομία μπροστά στις πύλες του ΕΚΠΑ

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Σόου με πανεπιστημιακή αστυνομία μπροστά στις πύλες του ΕΚΠΑ

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Σόου με πανεπιστημιακή αστυνομία μπροστά στις πύλες του ΕΚΠΑ

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Σόου με πανεπιστημιακή αστυνομία μπροστά στις πύλες του ΕΚΠΑ

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Σόου με πανεπιστημιακή αστυνομία μπροστά στις πύλες του ΕΚΠΑ

      Σόου με πανεπιστημιακή αστυνομία μπροστά στις πύλες του ΕΚΠΑ

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Σόου με πανεπιστημιακή αστυνομία μπροστά στις πύλες του ΕΚΠΑ

      Σόου με πανεπιστημιακή αστυνομία μπροστά στις πύλες του ΕΚΠΑ

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Σόου με πανεπιστημιακή αστυνομία μπροστά στις πύλες του ΕΚΠΑ

      Σόου με πανεπιστημιακή αστυνομία μπροστά στις πύλες του ΕΚΠΑ

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Σόου με πανεπιστημιακή αστυνομία μπροστά στις πύλες του ΕΚΠΑ

      Σόου με πανεπιστημιακή αστυνομία μπροστά στις πύλες του ΕΚΠΑ

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Σόου με πανεπιστημιακή αστυνομία μπροστά στις πύλες του ΕΚΠΑ

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Σόου με πανεπιστημιακή αστυνομία μπροστά στις πύλες του ΕΚΠΑ

    Σόου με πανεπιστημιακή αστυνομία μπροστά στις πύλες του ΕΚΠΑ

  • Επικοινωνία

    Σόου με πανεπιστημιακή αστυνομία μπροστά στις πύλες του ΕΚΠΑ

    Σόου με πανεπιστημιακή αστυνομία μπροστά στις πύλες του ΕΚΠΑ

  • Όροι χρήσης

    Σόου με πανεπιστημιακή αστυνομία μπροστά στις πύλες του ΕΚΠΑ

    Σόου με πανεπιστημιακή αστυνομία μπροστά στις πύλες του ΕΚΠΑ

  • Ποιοι είμαστε

    Σόου με πανεπιστημιακή αστυνομία μπροστά στις πύλες του ΕΚΠΑ

    Σόου με πανεπιστημιακή αστυνομία μπροστά στις πύλες του ΕΚΠΑ

  • Επικοινωνία

    Σόου με πανεπιστημιακή αστυνομία μπροστά στις πύλες του ΕΚΠΑ

    Σόου με πανεπιστημιακή αστυνομία μπροστά στις πύλες του ΕΚΠΑ

  • Όροι χρήσης

    Σόου με πανεπιστημιακή αστυνομία μπροστά στις πύλες του ΕΚΠΑ

    Σόου με πανεπιστημιακή αστυνομία μπροστά στις πύλες του ΕΚΠΑ

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo