Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Mπαρτζώκα, Τράκη, μάθετε μπαλίτσα από τον άρχοντα
  • Γαλλία: Απαγόρευση εισόδου και στον σιωναζιστή Σμότριτς
  • Μην ψωνίζετε από τη ZARA – Στηρίζει τη γενοκτονία στην Παλαιστίνη
  • Κυβέρνηση και διοίκηση ΕΚΠΑ ιδρύουν ξενόγλωσσα διατμηματικά προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών με ΔΙΔΑΚΤΡΑ στο Φυσικό
  • Σαν σήμερα 10 Ιούνη
  • Μπεν Κάσπιτ: Συσσωρευόμενες στρατηγικές αποτυχίες αφήνουν το Ισραήλ αντιμέτωπο με αυξανόμενες απειλές και ελάχιστες σαφείς οδούς προς μακροπρόθεσμη ασφάλεια
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Καταστολή»Καταδίκασαν σε αργό θάνατο τον Σάββα Ξηρό
Καταστολή

Απέρριψαν το αίτημα να νοσηλευτεί στο ΑΧΕΠΑ

Καταδίκασαν σε αργό θάνατο τον Σάββα Ξηρό

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr11 Ιούν 2011, 00:00

Με μια προκλητική απόφαση, που πάρθηκε κατά πλειοψηφία 2-1 (μειοψήφισε η πρόεδρος), το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά απέρριψε την αίτηση διακοπής της ποινής, που είχε υποβάλει ο Σάββας Ξηρός, προκειμένου να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, για να αντιμετωπιστούν τα ίδιαίτερα κρίσιμα προβλήματα υγείας του.

Οπως γράψαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, η μεθόδευση έγινε φανερή από την πρώτη φορά που διεξήχθη αυτή η δίκη, στις 11 Μάη. Ενώ είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία, με την κατάθεση όλων των μαρτύρων, ο εισαγγελέας «ανακάλυψε» ότι δεν υπήρχε γνώμη του «νοσοκομείου» των φυλακών Κορυδαλλού, όπως απαιτεί ο νόμος και πρότεινε την αναβολή της δίκης, πρόταση που ασμένως δέχτηκε το δικαστήριο. Στην απόφασή του το δικαστήριο ζήτησε γραπτές γνωματεύσεις από γιατρούς του Κορυδαλλού, τους οποίους όμως είχε καλέσει και σαν μάρτυρες. Δεν ζήτησε τη γνώμη του νοσοκομείου, όπως προβλέπει ο νόμος.

Αυτή τη φορά, στη δεύτερη δίκη, οι γιατροί του Κορυδαλλού ήταν παρόντες και οι δύο και κατέθεσαν. Οι καταθέσεις τους ήταν «ήξεις αφήξεις», όπως ήταν και οι έγγραφες γνωματεύσεις τους, οι οποίες από επιστημονική άποψη θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν της πλάκας. Μολονότι δεν δήλωσαν ρητά ότι στο κατ’ ευφημισμόν νοσοκομείο του Κορυδαλλού (ούτε αναρρωτήριο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί) μπορούν ν’ αντιμετωπιστούν τα σοβαρά προβλήματα υγείας, δεν δήλωσαν και ότι αυτό αποκλείεται. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι, όταν στον οφθαλμίατρο της φυλακής, ο οποίος υποστήριξε ότι ο ίδιος ικανοποιούσε όλα τα αιτήματα του Σ. Ξηρού, επισημάνθηκε ότι από το Γενάρη εκκρεμεί αίτημα μεταφοράς του στο Γενικό Κρατικό, από γιατρό του νοσοκομείου, αυτός απάντησε πως αγνοούσε αυτό το αίτημα! Τόσο καλά δουλεύει το σύστημά τους εκεί πέρα. Τόσο ενδιαφέρον επιδεικνύει για την υγεία των φυλακισμένων και ιδιαίτερα εκείνων που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα. Περνούν τέσσερις μήνες και δεν ξέρουν ότι υπάρχει αίτημα μεταφοράς τους στο νοσοκομείο για κάποια εξέταση ή θεραπεία!

Απόντες από τη διαδικασία, όμως, ήταν και οι δύο ιατροδικαστές, οι οποίοι είχαν καταθέσει την προηγούμενη φορά. Υστερα από διακοπή, την οποία ζήτησε η υπεράσπιση του Σ. Ξηρού (Αννυ Παπαρρούσου), προκειμένου να κληθούν να καταθέσουν οι ιατροδικαστές, εμφανίστηκε μόνο η μία εξ αυτών, η οποία κατέθεσε στο ίδιο περίπου αόριστο πνεύμα με τους γιατρούς του Κορυδαλλού, χωρίς να απαντά με σαφήνεια στο ερώτημα αν πρέπει να γίνει δεκτό το αίτημα για προσωρινή διακοπή της ποινής. Για τον προϊστάμενο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πειραιά, ο οποίος στην προηγούμενη δίκη ήταν καταπέλτης, δηλώνοντας με κατηγορηματικότητα ότι καμιά θεραπεία του Σ. Ξηρού δεν μπορεί να γίνει στον Κορυδαλλό ή με μονοήμερες μεταφορές σε εξωτερικά νοσοκομεία και γι’ αυτό πρέπει να διακοπεί η ποινή του για να νοσηλευτεί σ’ ένα οργανωμένο νοσοκομείο, δηλώθηκε ότι βρισκόταν σε άλλη δίκη! Ομως, όταν αναβλήθηκε η δίκη για την υπόθεση του Σ. Ξηρού, ορίστηκε και η νέα ημερομηνία, την οποία γνώριζε πολύ καλά ο προϊστάμενος. Είναι φανερό, λοιπόν, ότι η απουσία του μεθοδεύτηκε, γιατί αυτός ήταν ο πιο ουσιώδης μάρτυρας, ένας κρατικός υπάλληλος με κατηγορηματική τοποθέτηση υπέρ του αιτήματος του φυλακισμένου.

Ο Σ. Ξηρός δεν θέλησε να ζητήσει ο ίδιος διακοπή, προκειμένου να παρευρίσκονται όλοι οι ουσιώδεις μάρτυρες και ιδιαίτερα ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πειραιά. Μετά την ολοκλήρωση της ακροαματικής διαδικασίας, σε μια προκλητική και συνάμα υποκριτική πρόταση, η εισαγγελέας της έδρας ζήτησε να απορριφθεί το αίτημα, διότι η γνώμη του νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης δεν είναι εμπεριστατωμένη! Και δεν είναι εμπεριστατωμένη, διότι –άκουσον, άκουσον– δεν αναφέρει τι ακριβώς θεραπείες θα γίνουν και πόσο θα διαρκέσουν! Λες και υπήρχε περίπτωση να κάνει τέτοιες αναφορές το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, για έναν ασθενή που οι γιατροί του δεν τον έχουν εξετάσει.

Πέρα, όμως, από τον παραλογισμό του πράγματος, η εισαγγελική πρόταση παραβιάζει ευθέως τον ίδιο το νόμο. Το άρθρο 557, παράγραφος 3 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας απαιτεί να υπάρχει «δήλωση του νοσηλευτικού ιδρύματος που υποδεικνύεται από τον αιτούντα ότι μπορεί αυτό να αναλάβει τη νοσηλεία του». Αυτή η δήλωση υπήρχε και μάλιστα από κρατικό νοσοκομείο, το ΑΧΕΠΑ.

Επειδή κανένας από τους μάρτυρες δεν δήλωσε με κατηγορηματικότητα ότι μπορεί τα προβλήματα υγείας του Σ. Ξηρού να αντιμετωπιστούν στον Κορυδαλλό και επειδή ο νόμος είναι σαφής και η αποδοχή του αιτήματος ήταν μονόδρομος, η εισαγγελέας επιστράτευσε μια προκλητικά παράνομη επιχειρηματολογία. Και για ν’ αποδείξουν για μια ακόμη φορά ότι στις πολιτικές δίκες εκείνο που επιδιώκεται είναι η εξόντωση του αντίπαλου, οι δυο δικαστίνες της έδρας (η πρόεδρος προς τιμήν της μειοψήφισε, κάνοντας δεκτό το αίτημα) αποφάσισαν, χωρίς ν’ ανακοινώσουν κάποια –σύντομη και περιληπτική έστω– αιτιολογία, όπως απαιτεί ο νόμος, να απορρίψουν το αίτημα και να ξαναστείλουν τον Σάββα Ξηρό στο κελί του αργού θανάτου. Ούτε η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστήριου Ανθρώπινων Δικαιωμάτων, που έχει καταδικάσει την Ελλάδα για τη μεταχείριση του Σ. Ξηρού, ήταν ικανή να συγκινήσει το τρομοδικείο.

Είναι φανερό, ότι πάρθηκε μια απόφαση καθ’ υπαγόρευση. Μια προκλητική απόφαση, που κουρελιάζει τον ίδιο τον αστικό νόμο. Για μια ακόμη φορά, το αστικό κράτος με τους κατασταλτικούς μηχανισμούς του εκδικείται αυτόν τον βαριά λαβωμένο αντάρτη πόλης. Με τον αργό θάνατο, στον οποίο καταδικάζει τον Σάββα Ξηρό, στέλνει ένα γενικότερο τρομοκρατικό μήνυμα σε κάθε αγωνιζόμενο άνθρωπο.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Απέρριψαν το αίτημα να νοσηλευτεί στο ΑΧΕΠΑ

Ανάλγητοι σε βαθμό κακουργήματος
Επόμενο άρθρο

Απέρριψαν το αίτημα να νοσηλευτεί στο ΑΧΕΠΑ

Το ολοήμερο παιδοφυλακτήριο και τότε και τώρα στην υπηρεσία των αναγκών της αγοράς εργασίας

Σχετικά Αρθρα

Προβοκάτσια Μοσάντ – ΕΥΠ/ΚΥΠ – Αντιτρομοκρατικής

Καταστολή 9 Ιούν 2026, 21:36

Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Κατά της ωμής αμερικάνικης παρέμβασης για την αποφυλάκιση Γιωτόπουλου

Καταστολή 2 Ιούν 2026, 20:21

Αναβλήθηκε η δίκη των 14 συλληφθέντων/φθεισών στην Αρχιτεκτονική του ΕΜΠ

Καταστολή 2 Ιούν 2026, 09:52

Επιστροφή στην εποχή Πιουριφόι με ωμή παρέμβαση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Διατάζει την κυβέρνηση Μητσοτάκη να ξαναβάλει στη φυλακή τον Αλ. Γιωτόπουλο

Καταστολή 31 Μάι 2026, 09:34

Το Σύμφωνο έγινε νομοσχέδιο-σκούπα: διαλογή, κράτηση, απελάσεις και φακέλωμα στο όνομα της «ευρωπαϊκής τάξης»

Καταστολή 30 Μάι 2026, 08:45

Κάλεσμα για συγκέντρωση αλληλεγγύης στους συλληφθέντες φοιτητές/τριες της Αρχιτεκτονικής ΕΜΠ

Καταστολή 29 Μάι 2026, 20:55
Ροή Ειδήσεων
Κόντρες

Mπαρτζώκα, Τράκη, μάθετε μπαλίτσα από τον άρχοντα

10 Ιούν 2026, 13:10
Διεθνή

Γαλλία: Απαγόρευση εισόδου και στον σιωναζιστή Σμότριτς

Την ίδια απόφαση έχουν πάρει Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδάς, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία και Noρβηγία

10 Ιούν 2026, 11:51
Πολιτική

Μην ψωνίζετε από τη ZARA – Στηρίζει τη γενοκτονία στην Παλαιστίνη

10 Ιούν 2026, 08:49
Παιδεία

Κυβέρνηση και διοίκηση ΕΚΠΑ ιδρύουν ξενόγλωσσα διατμηματικά προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών με ΔΙΔΑΚΤΡΑ στο Φυσικό

10 Ιούν 2026, 05:50
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Ιούνη

10 Ιούν 2026, 00:01
Διεθνή

Μπεν Κάσπιτ: Συσσωρευόμενες στρατηγικές αποτυχίες αφήνουν το Ισραήλ αντιμέτωπο με αυξανόμενες απειλές και ελάχιστες σαφείς οδούς προς μακροπρόθεσμη ασφάλεια

9 Ιούν 2026, 22:31
Διεθνή

Γάζα: Εξουδετέρωση δικτύου πρακτόρων των σιωναζιστών

9 Ιούν 2026, 21:50
Καταστολή

Προβοκάτσια Μοσάντ – ΕΥΠ/ΚΥΠ – Αντιτρομοκρατικής

9 Ιούν 2026, 21:36
Διεθνή

Το τζογάρισμα της Ντάχια: Πώς η κλιμάκωση του Νετανιάχου κατέληξε σε ιρανική νίκη

9 Ιούν 2026, 13:46
Πολιτισμός

Oλα τα σιωναζιστικά γουρούνια έχουν την ίδια μούρη

9 Ιούν 2026, 12:49
Διεθνή

Φαντάζεστε τον Μητσοτάκη να αποχωρεί από τηλεοπτική συνέντευξη;

9 Ιούν 2026, 11:34
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Ιούνη

9 Ιούν 2026, 00:01
Κόντρες

Aναμενόμενα και μη

8 Ιούν 2026, 19:53
Διεθνή

ΕΚΤΑΚΤΟ | Το Ιράν ανακοινώνει παύση των επιχειρήσεων κατά του Ισραήλ

Προειδοποιεί για ισχυρότερη απάντηση αν συνεχιστούν οι επιθέσεις στον Λίβανο

8 Ιούν 2026, 14:57
Διεθνή

Τραμπ: «Εγώ παίρνω όλες τις αποφάσεις. Αυτός [ο Νετανιάχου] δεν είναι εκείνος που αποφασίζει»

8 Ιούν 2026, 14:32
Αθλητισμός

«Αλλάξαν τα κόζα, άλλαξε και το αποτέλεσμα»: Πάμε για πέντε τελικούς κι όποιος αντέξει…

8 Ιούν 2026, 09:11
Παιδεία

Πολλαπλό βιβλίο: Παράνοια, αντιεκπαιδευτική σκοπιμότητα, άνομα συμφέροντα ή όλα μαζί;

Να διαλέξουν οι εκπαιδευτικοί του δημοτικού ανάμεσα σε 257 τίτλους βιβλίων μέχρι τις 18 Ιουνίου;

8 Ιούν 2026, 08:39
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Ιούνη

8 Ιούν 2026, 00:01
Υγεία

Εγκληματική εγκατάλειψη των δημόσιων ψυχιατρικών δομών

7 Ιούν 2026, 11:15
Διεθνή

Ξινό τους βγήκε το σόου στο Κάστρο Μποφόρ

7 Ιούν 2026, 09:34
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Ιούνη

1920: Ιδρύεται το Κομμουνιστικό Κόμμα Ισπανίας.

1944: Οι γερμανικές δυνάμεις κατοχής πυρπολούν το Δίστομο Φωκίδας και εκτελούν 269 κατοίκους ως αντίποινα για τον θάνατο γερμανών στρατιωτών.

1975: Αποκαλύπτεται σχέδιο της CIA με την ονομασία “Chaos” και στόχο την παρακολούθηση 300.000 Αμερικανών και τη διείσδυση πρακτόρων στα κινήματα των ΗΠΑ.

1985: Γάλλοι κομάντο ανατινάζουν το πλοίο της Greenpeace “Rainbow Warrior” στη Νέα Ζηλανδία.

1990: Αποφυλακίζεται ο Νέλσον Μαντέλα μετά από 27 χρόνια στη φυλακή.

1990: Ρουκέτα εναντίον των γραφείων της «Procter & Gamble» (17Ν).

2004: Πεθαίνει ο Ξενοφών Ζολώτας.

2019: Πεθαίνει ο Χρήστος Τσιγαρίδας.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από την πρώτη μέρα που έχω αναλάβει τα καθήκοντα του Υπουργού Ανάπτυξης έχω πει ότι είναι απολύτως σεβαστό το δικαίωμα της επιχειρηματικότητας στο κέρδος. Χωρίς αυτό δεν υπάρχει οικονομία, δεν υπάρχουν επενδύσεις, δεν υπάρχουν θέσεις εργασίας. Αλλά, εξίσου, πρέπει να υπάρχει σεβασμός και στο τμήμα εκείνο της κοινωνίας που τα βγάζει πιο δύσκολα πέρα ή δεν τα βγάζει καθόλου πέρα. Απευθύνθηκα προς την ελληνική βιομηχανία τροφίμων και προς τα σούπερ μάρκετ, ζητώντας να πετύχουμε μία εθνική κοινωνική συμφωνία που θα περιλαμβάνει σοβαρές μειώσεις τιμών σε βασικά προϊόντα.

Τάκης Θεοδωρικάκος (ΕΡΤnews, 29 Μάη)

«Το πλαφόν στο περιθώριο κέρδους είναι ένα μέτρο σκληρό αλλά δίκαιο στις δεδομένες συνθήκες. Λειτουργεί θετικά και βοηθάει την Ανεξάρτητη Αρχή να κάνει τους ελέγχους», τόνισε ο Υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3 και τον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε. Ο κ. Θεοδωρικάκος παρουσίασε στοιχεία για την αποτελεσματικότητα του μέτρου, τονίζοντας ότι στις 63 κατηγορίες προϊόντων που αφορά το πλαφόν «έχουν γίνει 50 φορές λιγότερες ανατιμήσεις τον μήνα απ’ ό,τι γίνονταν πριν και 67 φορές περισσότερες μειώσεις τιμών». Όπως επισήμανε, αυτό αποδεικνύει «τη χρησιμότητα του ελέγχου και τη χρησιμότητα του μέτρου», καθώς χωρίς το πλαφόν, «η Ανεξάρτητη Αρχή δεν θα είχε τίποτα να ελέγξει». Ξεκαθάρισε, ωστόσο, ότι δεν αποτελεί μόνιμο μέτρο: «Δεν είναι για πάντα. Δεν είναι το σχέδιό μας, δεν είναι το όραμά μας για την οικονομία. Αλλά όταν υπάρχει κόσμος ο οποίος δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει βασικές ανάγκες και υποχρεώσεις, δεν είναι ανάγκη εκεί να κερδίζεις 120%. Πρέπει να υπάρχει μέτρο, λογική και ισορροπία».

Δελτίο Τύπου υπουργείου Ανάπτυξης (4 Ιούνη)

(Πρώτα πετάς την παπάρα της «εθνικής κοινωνικής συμφωνίας που θα περιλαμβάνει σοβαρές μειώσεις τιμών σε βασικά προϊόντα». Φυσικά, επιλέγεις το προστατευμένο περιβάλλον της ΕΡΤ με την απροκάλυπτη δημοσιοκαφρίλα. Χιλιοειπωμένη είναι, βέβαια, η παπάρα, αλλά έτσι και τσιμπούσαν και αποδέχονταν να παίξουν στο σόου οι σουπερμαρκετάδες και οι βιομήχανοι τροφίμων, φαντάζεστε τι θα είχαμε περάσει. Μια βδομάδα πρώτη μούρη στα κανάλια θα ήταν ο πολιτικός γυρολόγος. Οι σουπερμαρκετάδες και οι βιομήχανοι τροφίμων δεν έχουν όρεξη για τέτοια, οπότε τον έγραψαν στο γνωστό σημείο. Ο γυρολόγος, όμως, έχει αποδείξει ότι είναι αδίστακτος. Αυτή τη φορά διάλεξε το ακόμα πιο προστατευμένο περιβάλλον του Πορτοσάλτε για να κάνει γαργάρα την «εθνική κοινωνική συμφωνία που θα περιλαμβάνει σοβαρές μειώσεις τιμών σε βασικά προϊόντα» και να αναφωνήσει σαν άλλος βουλευτής Καλοχαιρέτας: «Ετελείωσε, με το πλαφόν στο περιθώριο κέρδος, αυτό το πολύ σκληρό μέτρο, η ακρίβεια θα εξαφανιστεί». Ολοι ξέρουμε ότι το περιβόητο πλαφόν έχει ξαναεφαρμοστεί, για μεγάλο χρονικό διάστημα, και κάθε άλλο παρά εξαφάνισε την ακρίβεια. Δεν υπάρχει περίπτωση, όμως, να κάνει αυτή την παρατήρηση και σχετική ερώτηση ο Πορτοσάλτες)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Απέρριψαν το αίτημα να νοσηλευτεί στο ΑΧΕΠΑ

    17Ν
    • Απέρριψαν το αίτημα να νοσηλευτεί στο ΑΧΕΠΑ

      Εφετείο 17Ν
  • Απέρριψαν το αίτημα να νοσηλευτεί στο ΑΧΕΠΑ

    ΕΛΑ
    • Απέρριψαν το αίτημα να νοσηλευτεί στο ΑΧΕΠΑ

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Απέρριψαν το αίτημα να νοσηλευτεί στο ΑΧΕΠΑ

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Απέρριψαν το αίτημα να νοσηλευτεί στο ΑΧΕΠΑ

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Απέρριψαν το αίτημα να νοσηλευτεί στο ΑΧΕΠΑ

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Απέρριψαν το αίτημα να νοσηλευτεί στο ΑΧΕΠΑ

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Απέρριψαν το αίτημα να νοσηλευτεί στο ΑΧΕΠΑ

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Απέρριψαν το αίτημα να νοσηλευτεί στο ΑΧΕΠΑ

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Απέρριψαν το αίτημα να νοσηλευτεί στο ΑΧΕΠΑ

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Απέρριψαν το αίτημα να νοσηλευτεί στο ΑΧΕΠΑ

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Απέρριψαν το αίτημα να νοσηλευτεί στο ΑΧΕΠΑ

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Απέρριψαν το αίτημα να νοσηλευτεί στο ΑΧΕΠΑ

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Απέρριψαν το αίτημα να νοσηλευτεί στο ΑΧΕΠΑ

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Απέρριψαν το αίτημα να νοσηλευτεί στο ΑΧΕΠΑ

      Απέρριψαν το αίτημα να νοσηλευτεί στο ΑΧΕΠΑ

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Απέρριψαν το αίτημα να νοσηλευτεί στο ΑΧΕΠΑ

      Απέρριψαν το αίτημα να νοσηλευτεί στο ΑΧΕΠΑ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Απέρριψαν το αίτημα να νοσηλευτεί στο ΑΧΕΠΑ

      Απέρριψαν το αίτημα να νοσηλευτεί στο ΑΧΕΠΑ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Απέρριψαν το αίτημα να νοσηλευτεί στο ΑΧΕΠΑ

      Απέρριψαν το αίτημα να νοσηλευτεί στο ΑΧΕΠΑ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Απέρριψαν το αίτημα να νοσηλευτεί στο ΑΧΕΠΑ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Απέρριψαν το αίτημα να νοσηλευτεί στο ΑΧΕΠΑ

    Απέρριψαν το αίτημα να νοσηλευτεί στο ΑΧΕΠΑ

    Ποιοι είμαστε
  • Απέρριψαν το αίτημα να νοσηλευτεί στο ΑΧΕΠΑ

    Απέρριψαν το αίτημα να νοσηλευτεί στο ΑΧΕΠΑ

    Επικοινωνία
  • Απέρριψαν το αίτημα να νοσηλευτεί στο ΑΧΕΠΑ

    Απέρριψαν το αίτημα να νοσηλευτεί στο ΑΧΕΠΑ

    Όροι χρήσης
  • Απέρριψαν το αίτημα να νοσηλευτεί στο ΑΧΕΠΑ

    Απέρριψαν το αίτημα να νοσηλευτεί στο ΑΧΕΠΑ

    Ποιοι είμαστε
  • Απέρριψαν το αίτημα να νοσηλευτεί στο ΑΧΕΠΑ

    Απέρριψαν το αίτημα να νοσηλευτεί στο ΑΧΕΠΑ

    Επικοινωνία
  • Απέρριψαν το αίτημα να νοσηλευτεί στο ΑΧΕΠΑ

    Απέρριψαν το αίτημα να νοσηλευτεί στο ΑΧΕΠΑ

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo