Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Χωρίς τη φινέτσα του κονσιλιέρε
  • Τα βρόμικα σχέδια του «Συμβουλίου Ειρήνης» του Τραμπ για αφοπλισμό της Παλαιστινιακής Αντίστασης θα αποτύχουν
  • Πίσω έχει η Κοβέσι την ουρά
  • Ενας «θολωμένος» Τραμπ προσπαθεί να σταματήσει την κατρακύλα των Ρεπουμπλικανών
  • ΟΛΜΕ: Αφωνία μπροστά στην πρόκληση του υπουργείου Παιδείας για το πολλαπλό βιβλίο
  • Σαν σήμερα 25 Ιούνη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Αθλητισμός»Μια προαναγγελθείσα απόφαση
Αθλητισμός

Μια προαναγγελθείσα απόφαση

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr1 Οκτ 2020, 09:48

Oπως αναμενόταν, η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ αποφάσισε ομόφωνα την απαλλαγή της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Βαγγέλη Μαρινάκη για τους «στημένους» αγώνες και ειδικότερα για τη χειραγώγηση του αγώνα Ολυμπιακός-Ατρόμητος 2-1.

Στο παρελθόν είχαμε σχολιάσει, αναφορικά με την υπόθεση των «στημένων» αγώνων, ότι πολύ δύσκολα θα υπάρξουν καταδικαστικές αποφάσεις, καθώς στις υποθέσεις για χειραγώγηση των αγώνων συνήθως δεν υπάρχουν χειροπιαστές αποδείξεις για την τέλεση της παρανομίας. Ειδικότερα, για τη συγκεκριμένη υπόθεση, στη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας δεν παρουσιάστηκαν απτές αποδείξεις, οπότε πολύ δύσκολα θα μπορούσε η Επιτροπή να καταδικάσει τον Μαρινάκη, αν και οι «σκληροπυρηνικοί» της ΕΠΟ πίεζαν προς αυτή την κατεύθυνση.

Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο που έκανε για την αθωωτική απόφαση ο γνωστός παρουσιαστής-αθλητικογράφος Γιώργος Γεωργίου, ότι ο Μελισσανίδης επί της ουσίας αθώωσε τον Μαρινάκη, αφού στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ κατέθεσε ότι άκουσε κάτι από κάποιον.

Οπως ήταν φυσικό, μετά την ομόφωνη αθωωτική απόφαση, τα ερυθρόλευκα ΜΜΕ, έντυπα και ηλεκτρονικά, πέρασαν στην αντεπίθεση και ζητούσαν την απομάκρυνση από τα «κοινά» του ποδοσφαίρου όσων έστησαν τη σκευωρία εναντίον του Μαρινάκη και προσπάθησαν να τον απαξιώσουν και να τον σπιλώσουν. Αντίθετα, στην απέναντι όχθη επικρατεί αμηχανία, αφωνία και προετοιμασία για να αντιμετωπίσουν την επικείμενη ερυθρόλευκη αντεπίθεση.

Από τα μέχρι στιγμής δεδομένα, τα οφέλη που έχουν ο Μαρινάκης και η παρέα του φαίνεται να είναι μόνο σε επικοινωνιακό επίπεδο. Ο χρόνος που έχει στη διάθεσή του ο Μαρινάκης, ενόψει των εκλογών στην ΕΠΟ, που έχουν οριστεί για τις 23 Νοέμβρη, μάλλον δεν του φτάνει για να ανατρέψει τη σημερινή κατάσταση. Εκτός κάποιου συγκλονιστικού απροόπτου, καθώς με τους ανιδιοτελείς εργάτες του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου δεν μπορεί να είναι κάνεις σίγουρος για τη σταθερότητα των πράξεών τους, θα αναγκαστεί να πιει και πάλι το πικρό ποτήρι της ήττας. Η συμμαχία Μελισσανίδη-Σαββίδη κρατάει καλά, καθορίζει τις διεργασίες και έχει τον έλεγχο της κατάστασης.

Μάλιστα, στην πιάτσα κυκλοφορούν σενάρια ότι έχει εξασφαλίσει και την «ουδετερότητα» της κυβέρνησης. Συμφώνησαν να μη χρησιμοποιήσουν την αβάντα της ΦΙΦΑ και της ΟΥΕΦΑ, να μην οξύνουν την αντιπαράθεση με την κυβέρνηση, να πειθαρχήσουν και να κάνουν τις εκλογές τον Νοέμβρη, όπως όρισε ο νόμος Αυγενάκη. Σε αντάλλαγμα πήραν τη διαβεβαίωση ότι δε θα υπάρξει από κυβερνητικής πλευράς παρέμβαση υπέρ του Μαρινάκη στις εκλογές της ΕΠΟ.

Σε καμία περίπτωση δε χρειάζεται να μπούμε σε σεναριολογία, αφενός γιατί μας είναι αδιάφορα τα παιχνίδια που παίζει η κάθε κλίκα με την κυβέρνηση και οι τρικλοποδιές που προσπαθεί να βάλει στην άλλη και αφετέρου γιατί η κατάσταση απαξίωσης που βρίσκεται το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο δεν πρόκειται να αλλάξει, ανεξάρτητα από τον καπιταλιστή που θα κερδίσει τις εκλογές στην ΕΠΟ και θα έχει τον έλεγχο της ποδοσφαιρικής «παράγκας».

ΥΓ. Οταν ένας συντάκτης αναγκάζεται να γράψει ένα κείμενο 500 λέξεων, για να εξηγήσει εκ των υστέρων την 82 λέξεων αρχική του ανάρτηση (Παύλος Φύσσας για πάντα ζωντανός! Πανό από αντιφασίστες οπαδούς του Ολυμπιακού), η οποία -όπως ο ίδιος μας ενημερώνει- «προκάλεσε αρκετά σχόλια, ακόμα και από φίλους αναγνώστες του Περιοδικού, που σημείωναν πως δεν πρέπει να ωραιοποιούμε την κατάσταση…», είναι υποχρεωμένος να κάνει την αυτοκριτική του. Εκτός αν θεωρεί ότι, λόγω τις αυξημένης ευφυΐας του, δεν μπορεί να γίνει κατανοητός από τους κοινούς θνητούς, στους οποίους κατατάσσει και τον υποφαινόμενο.

Αναφέρομαι στον Βασίλη Κρίτσα, αρθρογράφο του ηλεκτρονικού περιοδικού katiousa.gr, ο οποίος στην ανάρτηση του «Οι αντίφα κερκίδες και το ταβάνι τους» μου αφιέρωσε ένα υστερόγραφο 173 λέξεων, με αφορμή το άρθρο μου στην Κόντρα με τίτλο «Πρώτα αντιφασίστας και μετά Ολυμπιακός», στην οποία, εκτός των άλλων, σχολίασα τον τρόπο που παρουσιάστηκε στο katiousa.gr η φωτογραφία με το πανό των αντιφασιστών ερυθρόλευκων οπαδών στη μνήμη που Παύλου Φύσσα.

Στα σχεδόν 25 χρόνια που σχολιάζω θέματα από την αθλητική επικαιρότητα μέσα από τη στήλη μου στην Κόντρα, δεν έχω θέσει όρους και προϋποθέσεις για να συζητήσω και να αντιπαρατεθώ με κάποιον που έχει διαφορετική άποψη. Το γεγονός αυτό μου δίνει το δικαίωμα και ταυτόχρονα με αναγκάζει να δώσω μια απάντηση στην «αφιέρωση» Κρίτσα.

Καταρχάς, θα συμφωνήσω μαζί του ότι, αν και ανέφερα το katiousa.gr ως πηγή της ανάρτησης, θα έπρεπε να βάλω το σχετικό link, για να διευκολύνω τους αναγνώστες που θα ήθελαν να συγκρίνουν και να κρίνουν τις απόψεις μας. Αν κρίνω από τις αντιδράσεις που ο ίδιος παραδέχεται ότι προκάλεσε η αρχική του ανάρτηση, μάλλον τον προστάτεψα με την παράλειψή μου.

Οσον αφορά το δεύτερο σημείο της «αφιέρωσής» του, ότι πρέπει να αποκτήσω επαφή με αυτά που πραγματικά διαβάζω, προκειμένου να μην τα διερμηνεύω στρεβλά κατά το δοκούν, αρκεί το εισαγωγικό κείμενο στην ανάρτηση του «Οι αντίφα κερκίδες και το ταβάνι τους». Εκεί αναφέρει ότι αρκετοί αναγνώστες του katiousa.gr σημείωσαν στα σχόλιά τους ότι δεν πρέπει να ωραιοποιούμε την κατάσταση που επικρατεί στις τάξεις των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού. Ερμήνευσαν δηλαδή την ανάρτησή του με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που την ερμήνευσα και εγώ. Γι’ αυτό και χρειάστηκε η μακροσκελής «διευκρίνιση» του Β.Κ. Ισως να βοήθησε κάπως το σημείωμά μου για να γίνουν οι «διευκρινίσεις». Αντί για μια «καθαρή εξήγηση», όμως, ο Β.Κ. επέλεξε να θολώσει τα νερά με την επίθεση σ’ εμένα. Ενόψει όλων αυτών, μάλλον τίτλο τιμής αποτελεί αυτή η επίθεση.

Το τρίτο σημείο, στο οποίο με καλεί να εφαρμόσω αυτοκριτικά όσα γράφω και να είμαι πρώτα κομμουνιστής (έτσι αυτοπροσδιορίζομαι) και μετά οπαδός, με το μέσο επίπεδο ευφυΐας που διαθέτω ομολογώ ότι δεν το κατάλαβα. Επειδή δε σε γνωρίζω προσωπικά, Βασίλη Κρίτσα, να σε ενημερώσω ότι ποτέ δεν έχω κρύψει την οπαδική μου προτίμηση. «Αρρωστος» οπαδός του ΑΟ Παγκρατίου και «βάζελος» (όχι απλά Παναθηναϊκός) από τις εμπορικές ομάδες. Ωστόσο, παρά την ξεκάθαρη οπαδική μου προτίμηση, από τη στήλη μου στην Κόντρα, αφενός προβάλλω τις θετικές πρωτοβουλίες των οπαδών, ανεξάρτητα από την ομάδα που υποστηρίζουν, και αφετέρου δε διστάζω να εκφράσω τη διαφορετική μου άποψη για τα κοινά του Παναθηναϊκού, κρίνοντας με πολιτικά και όχι οπαδικά κριτήρια. Στο παρελθόν, για το θέμα της αλλαγής ιδιοκτησίας της ΠΑΕ από τους Βαρδινογιάννηδες στον «λαϊκό καπιταλισμό» και την «πολυμετοχικότητα» και πρόσφατα για το θέμα του γηπέδου στη Λεωφόρο (Δάσκαλε που δίδασκες), με αφορμή μια φωτογραφία του Σωτήρη Πανταλέων με μπλουζάκι που είχε το σύνθημα-αίτημα των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού: «γήπεδο μόνο στη Λεωφόρο».

Τα υπόλοιπα δε θα τα σχολιάσω καν, γιατί ανήκουν στη σφαίρα της «κακιούλας». Απλά, θα κλείσω δηλώνοντας ότι συμπάσχω μαζί σου, καθώς στην προσπάθεια σου να με απαξιώσεις, αναγκάστηκες να γράψεις καλά λόγια για την Κόντρα και αυτό πρέπει να ήταν οδυνηρό για σένα.

Κος Πάπιας

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣαν σήμερα 1 Οκτώβρη
Επόμενο άρθρο Ιχνηλάτηση: το πιο σύντομο ανέκδοτο (2)

Σχετικά Αρθρα

Ο θρίαμβος του πολιτισμού επί της ιμπεριαλιστικής ωμότητας

Αθλητισμός 23 Ιούν 2026, 14:03

Γιούχα στη Νέα Υόρκη, γιούχα και στο Μέριλαντ

Αθλητισμός 15 Ιούν 2026, 20:01

«Αλλάξαν τα κόζα, άλλαξε και το αποτέλεσμα»: Πάμε για πέντε τελικούς κι όποιος αντέξει…

Αθλητισμός 8 Ιούν 2026, 09:11

Χαιρετισμός στον Λαμίν Γιαμάλ από το λαό της Γάζας

Αθλητισμός 14 Μάι 2026, 11:02

Γιατί λύσσαξαν με τον Λαμίν Γιαμάλ οι σιωναζιστές;

Αθλητισμός 12 Μάι 2026, 08:29

Τeam Melli: Με τις φωτογραφίες των δολοφονημένων στα χέρια και τη θλίψη στα μάτια

Αθλητισμός 1 Απρ 2026, 22:39
Ροή Ειδήσεων
Κόντρες

Χωρίς τη φινέτσα του κονσιλιέρε

25 Ιούν 2026, 19:24
Διεθνή

Τα βρόμικα σχέδια του «Συμβουλίου Ειρήνης» του Τραμπ για αφοπλισμό της Παλαιστινιακής Αντίστασης θα αποτύχουν

Παλαιστινιακές Οργανώσεις Αντίστασης: Η συνείδηση του λαού μας και της ελεύθερης, επαναστατικής νεολαίας του θα σταθεί απέναντι στους μηχανορράφους

25 Ιούν 2026, 14:23
Πολιτική

Πίσω έχει η Κοβέσι την ουρά

25 Ιούν 2026, 13:38
Διεθνή

Ενας «θολωμένος» Τραμπ προσπαθεί να σταματήσει την κατρακύλα των Ρεπουμπλικανών

25 Ιούν 2026, 10:02
Παιδεία

ΟΛΜΕ: Αφωνία μπροστά στην πρόκληση του υπουργείου Παιδείας για το πολλαπλό βιβλίο

25 Ιούν 2026, 05:54
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 25 Ιούνη

25 Ιούν 2026, 00:01
Κόντρες

ΕΑΣ, ΕΑΣ, να φύγει ο κερατάς…

24 Ιούν 2026, 21:02
Παιδεία

Ντράπηκε και η ντροπή: Κατακρατούν αυθαίρετα αντικείμενα εστιακών και φοιτητών στα Γιάννενα

Καταγγελία του Συλλόγου Εστιακών Φοιτητών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

24 Ιούν 2026, 18:52
Καταστολή

ΕΙΝΑΠ: Υστατη έκκληση για την υγεία του απεργού πείνας Α. Χατζή

24 Ιούν 2026, 18:37
Διεθνή

Αραγτσί προς Χαμάς: Το Ιράν στηρίζει τον παλαιστινιακό λαό και τη δίκαιη υπόθεσή του μέχρι την επίτευξη όλων των νόμιμων εθνικών του δικαιωμάτων

24 Ιούν 2026, 14:18
Καταστολή

Αναβλήθηκε η δίκη των αγωνιστών από την Τουρκία για τη στημένη υπόθεση της δήθεν βιαιοπραγίας μέσα στη δικαστική αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού

Οι δικαζόμενοι αγωνιστές δέχτηκαν άγρια επίθεση από τους κουκουλοφόρους μπάτσους της ΕΟΜ

24 Ιούν 2026, 14:07
Διεθνή

Σιωναζιστές στρατιωτικοί: Στον νότιο Λίβανο αισθανόμαστε σαν καθιστές πάπιες*

24 Ιούν 2026, 13:22
Εργατικά

Υπό διωγμόν οι μαχόμενοι εκπαιδευτικοί – Διώκονται ξανά οι Ζ. Γκέρτσος και Π. Χουντής

24 Ιούν 2026, 12:30
Πολιτική

Ο Μητσοτάκης υπερασπίζεται τα στελέχη του που καταδικάστηκαν για το emailgate

24 Ιούν 2026, 12:26
Καταστολή

Πόλα Ρούπα: Είναι η κυβέρνηση της ΝΔ να σηκώσει τον πρώτο νεκρό απεργό πείνας στην Ελλάδα;

24 Ιούν 2026, 11:21
Η παπάρα

PosoKanei: Γαργάρα με ταβανόπροκες

24 Ιούν 2026, 09:13
Διεθνή

Δημοσκόπηση Εβραϊκού Πανεπιστήμιου της Ιερουσαλήμ: «Τον ήπιαμε» δηλώνει το 92% των σιωνιστών

24 Ιούν 2026, 05:59
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 24 Ιούνη

24 Ιούν 2026, 00:01
Διεθνή

Παραβίασαν την κατάπαυση του πυρός στον Λίβανο οι σιωναζιστές

23 Ιούν 2026, 20:53
Εργατικά

Σκάνδαλο διπλών συμβάσεων στα ιδιωτικά σχολεία

23 Ιούν 2026, 20:15
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 25 Ιούνη

Ημέρα θαλασσοπόρου.

Μοζαμβίκη: Ημέρα ανεξαρτησίας (1975).

Σλοβενία, Κροατία: Εθνική γιορτή (1991).

1943: Γενική απεργία στην κατεχόμενη Αθήνα, διακόσιες χιλιάδες διαδηλωτές εναντίον των γερμανικών αρμάτων. Επικεφαλής ομάδα τυφλών αναπήρων πολέμου, πάνω στα στήθη των οποίων υπάρχουν οι λέξεις “συντρίψατέ μας“, δεκαπέντε νεκροί.

1948: Εκτελούνται είκοσι κομμουνιστές-σαμποτέρ του ναυτικού.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

“Το PosoKanei είναι μια πλατφόρμα ενημέρωσης των πολιτών που δημιούργησε η νέα Ανεξάρτητη Αρχή. Ο καταναλωτής κοιτάζει ποιες είναι οι τιμές σε κάθε είδος και παίρνει μια απόφαση για το πού μπορεί να ψωνίσει φθηνότερα. Ολα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, αντί να γκρινιάζουν, θα έπρεπε να πουν μπράβο που το κάναμε”, υπογράμμισε ο Υπουργός Ανάπτυξης και σημείωσε πως είναι μια πρωτοβουλία που θα έπρέπε να έχει γίνει εδώ και χρόνια από τις καταναλωτικές οργανώσεις. “Θέλουμε να συμβάλλουμε να υπάρξει καταναλωτική συνείδηση στους πολίτες και να συνεργαστούμε με το καταναλωτικό κίνημα. Είμαστε από την ίδια μεριά του λόφου”, τόνισε χαρακτηριστικά. Για το αν η δημιουργία αυτής της εφαρμογής είναι παραδοχή ότι η κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα για να αντιμετωπίσει το αυξημένο κόστος ζωής, ο κ. Θεοδωρικάκος απάντησε πως “δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Το να γνωρίζει ο πολίτης είναι αποδοχή ότι δεν κάνουμε τίποτα; Σε όλες τις χώρες το καταναλωτικό κίνημα επιβάλει πράγματα και έχει ισχύ, εδώ είναι περιορισμένη η παρεμβατικότητα του. Αντί να πολιτικολογούν ορισμένοι, θα έπρεπε να αναδεικνύουν ορισμένα πράγματα, εκθέτοντας όσους προσπαθούν να αισχροκερδίσουν. Ένα πιο ισχυρό καταναλωτικό κίνημα, θα βοηθούσε και θα έπρεπε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας”.

Δελτίο Τύπου υπουργείου Ανάπτυξης

(Μια βδομάδα μετά τη φιέστα του μεγάρου Μαξίμου, όπου «παρουσιάστηκε» στον Μητσοτάκη το PosoKanei για να εισπράξει το θαυμασμό του και τα θερμά του συγχαρητήρια, κατεβαίνει ο πήχυς. «Πώς κάνετε έτσι, ρε παιδιά, μια πλατφόρμα ενημέρωσης είναι, για να ενισχύσουμε την καταναλωτική συνείδηση», λέει ο πολιτικός γυρολόγος Θεοδωρικάκος, αποσυνδέοντας πλήρως το PosoKanei από την αντιμετώπιση της ακρίβειας. Ο λαός κάτι τέτοιες συμπεριφορές τις λέει «βάζω την ουρά στα σκέλια». Ο Μητσοτάκης δεν μοίραζε συγχαρητήρια για την «πραγματικά εξαιρετική και πολύ χρήσιμη εφαρμογή», με την οποία «από σήμερα ο έλληνας καταναλωτής αποκτά ένα ακόμα «όπλο» στη μάχη κατά της ακρίβειας και του αυξημένου κόστους ζωής»; Πολιτική αλητεία και κυνισμό του αισχίστου είδους χαρακτηρίσαμε αυτή την τοποθέτηση. Ο Μητσοτάκης δεν έλεγε ότι ο καταναλωτής «θα γνωρίζει πια στην κυριολεξία πόσο κάνει κάθε προϊόν σε πραγματικό χρόνο, θα μπορεί να συνθέτει το δικό του καλάθι, να συγκρίνει τιμές, όχι μόνο εντός Ελλάδος αλλά και με αντίστοιχα προϊόντα στο εξωτερικό, έτσι ώστε να μπορεί να επιλέγει εύκολα τι και πού έχει συμφέρον να κάνει τις αγορές του»; Ο Μητσοτάκης δεν έλεγε ότι «είναι μία σημαντική πρωτοβουλία, η οποία ενισχύει τον ανταγωνισμό»; Τώρα όλα αυτά τα έβαλαν… να μην πούμε που. Εκαναν γαργάρα με ταβανόπροκες. Γιατί; Γιατί διαπίστωσαν ότι η αλήτικη προπαγάνδα έγινε μπούμερανγκ και τους χτύπησε κατακούτελα. Ο κόσμος βρίζει. Ακόμα και τα αστικά μίντια δεν βρήκαν κάτι που να τους επιτρέπει να στηρίξουν την προπαγάνδα του Μητσοτάκη και του Θεοδωρικάκου. Στις πιο ευνοϊκές περιπτώσεις κατέληγαν σε ένα «καλό είναι, αλλά η ακρίβεια…». Γι’ αυτό και αναδιπλώνονται. Το μόνο που έμεινε είναι ένα επικοινωνιακό φιάσκο και τα λεφτά που έβγαλε η εταιρία που έφτιαξε το πρόγραμμα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo