Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Συνεχίζεται μέσα στο καλοκαίρι η εκδικητική ομηρία της Χρύσας Χοτζόγλου
  • Ευφυής στρατιωτική κίνηση του Ιράν στριμώχνει τους Αμερικάνους στα σχοινιά
  • Η ευλογιά των αιγοπροβάτων καλπάζει – Η κυβέρνηση Μητσοτάκη κάνει προπαγάνδα αποσιώπησης
  • Η πρύτανης του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων σε ρόλο κυβερνητικού εκπρόσωπου
  • Λυπήσου τους, Dr Trump
  • Ευλόγησον δέσποτα Νόλαν
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Στήλες»Κόντρες»Από τις 25 Μάρτη στις 30 Αυγούστου
Κόντρες

Από τις 25 Μάρτη στις 30 Αυγούστου

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr27 Μαρ 2023, 18:50

Μετά τα ευχετήρια τηλεγραφήματα των Ερντογάν και Τσαβούσογλου προς Μητσοτάκη και Δένδια, αντίστοιχα, για την εθνική γιορτή της Ελλάδας στις 25 του Μάρτη, να αναμένουμε ευχετήρια τηλεγραφήματα του πρωθυπουργού και του ΥΠΕΞ της Ελλάδας προς τους ομολόγους τους της Τουρκίας στις 30 του προσεχούς Αυγούστου, που η Τουρκία θα γιορτάζει τη δική της εθνική γιορτή;

Το ρωτάμε επειδή πέρυσι ξεσηκώθηκε σάλος μέγας, επειδή ο γ.γ. του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ έστειλε ευχές στην Τουρκία για την εθνική της γιορτή. Ενα τυπικό μήνυμα του Στόλτενμπεργκ θεωρήθηκε… ανθελληνική κίνηση. Γιατί στις 30 Αυγούστου η Τουρκία γιορτάζει την «Ημέρα της Νίκης», που δεν αναφέρεται στην καταστροφή της Σμύρνης, όπως τεχνηέντως διαδίδουν οι Ελληνάρες, αλλά στη νίκη του ανασυγκροτημένου από τον Μουσταφά Κεμάλ (τον μετέπειτα Ατατούρκ) τουρκικού στρατού επί των ελληνικών στρατιωτικών δυνάμεων στο Ντουμλούπιναρ, κοντά στο Αφιόν Καραχισάρ. Ηταν η τελευταία μάχη του «Πολέμου της Ανεξαρτησίας», καθώς σε λιγότερο από δέκα μέρες το ελληνικό εκστρατευτικό σώμα (ό,τι είχε απομείνει απ’ αυτό) είχε υποχωρήσει μέχρι τη Σμύρνη, υπό το συνεχές σφυροκόπημα των τουρκικών δυνάμεων. Ακολούθησε η κατάληψη της Σμύρνης, ο εμπρησμός, οι σφαγές του ελληνικού άμαχου πληθυσμού, για τον οποίο δεν υπήρχαν καράβια να τον πάρουν μακριά (περισσότερα εδώ).

Σταυρός, ολίγον… αγκυλωτός

Ο Τάκης Μπαλτάκος, το δεξί χέρι του Σαμαρά, ο πανίσχυρος γενικός γραμματέας της κυβέρνησης των Σαμαροβενιζέλων, ο συνομιλητής των νεοναζιστών της ΧΑ και παλαιόθεν συμμαχητής του φιρερίσκου Μιχαλολιάκου, παρήγγειλε νέες φανέλες για την εθνική ποδοσφαιρική ομάδα, της οποίας έχει την ευθύνη, ως ελέω Μελισσανίδη πρόεδρος της ΕΠΟ. Και ως γνήσιος εραστής του «πατρίς-θρησκεία-οικογένεια», ζήτησε από την εταιρία να είναι η φανέλα γαλανόλευκη με έναν τεράστιο σταυρό, σαν αυτόν που φορούσαν οι σταυροφόροι της μεσαιωνικής Δύσης, όταν εκστράτευαν στην Ανατολή. Η εικαστική σύνθεση μετατρέπει τον τεράστιο σταυρό και σε σβάστικα, ανάλογα με τα παιχνίδια που κάνει το φως και την οπτική γωνία που κοιτάζει κάποιος τη φανέλα. 

Ηταν έμπνευση Μπαλτάκου και αυτό; Ποιος μπορεί να το αποκλείσει; Το μόνο βέβαιο είναι πως οι άνθρωποι της πολυεθνικής που έφτιαξε τη φανέλα αποκλείεται να μην το πρόσεξαν. Επαγγελματίες σχεδιαστές είναι, το μάτι τους κόβει. Αν όμως είπαν στον Μπαλτάκο ότι υπάρχει αυτό το πρόβλημα, τι λέτε να τους απάντησε; Δεν έχουμε αμφιβολία ότι τους απάντησε «αφήστε το όπως είναι». Εκτός αν τα πράγματα είναι χειρότερα. Να τους έκανε εξαρχής παραγγελία ζητώντας έναν υπερμεγέθη και… δισυπόστατο σταυρό.

Αυτοκρατορικά

Σιγά τη Μαρία Αντουανέτα, ρε παιδιά. Ούτε σε ταινία των Μόντι Πάιθον να έπαιζε.

Οτι το γουστάρει το… αυτοκρατορικό είναι βέβαιο. Γι’ αυτό και επέλεξε να ποζάρει σ’ αυτή τη στάση και να δώσει στη δημοσιότητα τη φωτογραφία (μέσω Twitter), αφού φρόντισε να είναι απόλυτα προστατευμένο το περιβάλλον της φωτογράφισης (Κηφισιά), μη τυχόν και γίνει καμιά «στραβή». Οπως και να το κάνουμε, όμως, το ενσταντανέ είναι εντελώς… σουργελέ. Κανονικό βλαχομπαρόκ, μολονότι η εν λόγω κυρία κατάγεται από μεγαλοαστικό τζάκι.

Υa Basta

Αντίθετα, η λατρεμένη της στήλης Δρ Θεοδώρα-Διονυσία ξέρει να φωτογραφίζεται. Εδώ τη βλέπουμε να λανσάρει μια πρόταση για ελαφριά-καλοκαιρινή στολή των Ya Basta. Οι παλαιότεροι δεν μπορεί να μην τους θυμάστε. Ηταν κάτι ακτιβιστές του Κοινωνικού Φ(λ)όρουμ, που φορούσαν κάτι φελιζόλ και γίνονταν σαν Ρόμποκοπ, τάχα για να αντέξουν τα χτυπήματα των ΜΑΤ, όμως γίνονταν τόσο δυσκίνητοι που έτρωγαν το περισσότερο ξύλο από τους μπάτσους.

Το συγκεκριμένο ενσταντανέ της Δρος Θεοδώρας-Διονυσίας είναι από την «τελετή εγκαινίων του πρώτου εμβληματικού Πάρκου Ελληνικής Επανάστασης, στον οικισμό των Κάτω Αμπελοκήπων του Δήμου Πύλου Νέστορος», όπου η παρέστη η Δρ Θεοδώρα-Διονυσία και μεταξύ των άλλων έκανε και τη βαρυσήμαντη δήλωση ότι «τιμούμε την συμβολή της πλούσιας ελληνικής φύσης στη δημιουργία του Ελληνικού Εθνους» (γιατί γελάτε, κύριοι; Βλέπετε τίποτα το αστείο;).

Επίσης, με ικανοποίηση διαβάσαμε στα «Νέα» ότι η Δρ Θεοδώρα-Διονυσία έστειλε στις 8 Μάρτη ευχετήριες κάρτες σε γυναίκες της εκλογικής της περιφέρειας συνοδευόμενες από μπιζού (φο προφανώς). Κάποιοι κακεντρεχείς, που δεν είναι σε θέση να καταλάβουν τις πρωτοποριακές πολιτικές συλλήψεις, νόμισαν πως κοτζάμ Δρ Θεοδώρα-Διονυσία μπέρδεψε τη Διεθνή Μέρα της Γυναίκας με του αϊ-Βαλεντίνου. Κούνια που σας κούναγε…

https://www.youtube.com/watch?v=gOGREBN5Fbw&t=4s

Δεν μπορεί η Δούρου να γεμίσει το ψυγείο της; Πένεται; Ασφαλώς όχι. Τότε γιατί μιλάει σε πρώτο πληθυντικό πρόσωπο, σαν να είναι και η ίδια μία από τους φτωχούς της χώρας; Δείτε προσεκτικά το βίντεο. Αγνοήστε τον φτηνιάρικο λαϊκισμό και επικεντρωθείτε στο πρόσωπο. Θα διαπιστώσετε όλη την ψευτιά ζωγραφισμένη πάνω του και τη φανερή προσπάθεια να την κρύψει. Οπως και τη δίψα για επάνοδο στην εξουσία. Είναι μερικοί αστοί πολιτικοί που όσο κι αν προσπαθήσουν δεν μπορούν να κρυφτούν. Ο Βενιζέλος, για παράδειγμα, η Κεραμέως, η Δούρου. Ο Βενιζέλος, μάλλον επειδή δεν του βγαίνει, δεν προσπαθεί να παραστήσει τον λαϊκό. Η Δούρου, όμως, επειδή δεν έχει τις γνώσεις και τις ικανότητες του Βενιζέλου, προσπαθεί να παραστήσει τη… λαϊκιά και… σού ‘ρχεται το σιχτίρ στο στόμα.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΕξορίζουν το Θέατρο από την εκπαίδευση
Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 28 Μάρτη

Σχετικά Αρθρα

Λυπήσου τους, Dr Trump

Κόντρες 29 Ιούλ 2026, 13:15

O μεγαλύτερος τίτλος τιμής

Κόντρες 22 Ιούλ 2026, 14:10

Το σκληρό πρόσωπο του μπος στην τέχνη

Κόντρες 21 Ιούλ 2026, 21:15

Εμείς γι’ αλλού κινήσαμε γι’ αλλού…

Κόντρες 20 Ιούλ 2026, 19:50

Τα δικά μας τα πλημμελήματα είναι καλύτερα

Κόντρες 17 Ιούλ 2026, 14:11

Φράξια με το φελλό

Κόντρες 16 Ιούλ 2026, 13:39
Ροή Ειδήσεων
Εργατικά

Συνεχίζεται μέσα στο καλοκαίρι η εκδικητική ομηρία της Χρύσας Χοτζόγλου

Παρά την ΟΜΟΦΩΝΗ γνωμοδότηση του Πειθαρχικού ενάντια στη δυνητική αργία

29 Ιούλ 2026, 21:21
Διεθνή

Ευφυής στρατιωτική κίνηση του Ιράν στριμώχνει τους Αμερικάνους στα σχοινιά

29 Ιούλ 2026, 20:05
Αγροτικά

Η ευλογιά των αιγοπροβάτων καλπάζει – Η κυβέρνηση Μητσοτάκη κάνει προπαγάνδα αποσιώπησης

29 Ιούλ 2026, 18:15
Παιδεία

Η πρύτανης του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων σε ρόλο κυβερνητικού εκπρόσωπου

Καταγγελία του Συλλόγου Εστιακών Φοιτητών Π.Ι.

29 Ιούλ 2026, 13:40
Κόντρες

Λυπήσου τους, Dr Trump

29 Ιούλ 2026, 13:15
Πολιτική

Ευλόγησον δέσποτα Νόλαν

29 Ιούλ 2026, 11:14
Διεθνή

Η Ουκρανία ζήτησε συγγνώμη από το Ιράν για την επίθεση σε τάνκερ του

29 Ιούλ 2026, 09:17
Αθλητισμός

Ο Πεπ και τα Παλαιστινιόπουλα

29 Ιούλ 2026, 08:46
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 29 Ιούλη

29 Ιούλ 2026, 00:01
Διεθνή

Σκληρή απάντηση της Χεζμπολά στον λιβανέζο υπουργό Εξωτερικών

28 Ιούλ 2026, 21:43
Εργατικά

Εξαμίλια Κορινθίας: Ενα ακόμα καπιταλιστικό έγκλημα

28 Ιούλ 2026, 19:22
Διεθνή

Ιράν: Το καθεστώς του Ορμούζ είναι υπόθεση δική μας και του Ομάν, όχι των ΗΠΑ

Συνομιλίες Αραγτσί με τους ομολόγους του από Ομάν και Σαουδική Αραβία

28 Ιούλ 2026, 12:29
Καταστολή

Πήγαν να ζητήσουν άσυλο και τους συνέλαβαν

Μια μητέρα με δύο μικρά παιδιά οδηγήθηκε σε κρατητήριο και αντιμετώπισε απέλαση – Μια έγκυος γυναίκα και ο σύντροφός της κρατήθηκαν χωρίς καταγραφή επί σχεδόν έναν μήνα!

28 Ιούλ 2026, 09:52
Παιδεία

Διορισμοί εκπαιδευτικών με το σταγονόμετρο

28 Ιούλ 2026, 08:38
Αθλητισμός

Ενα γκολ κι ένα χαμόγελο

28 Ιούλ 2026, 08:30
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 28 Ιούλη

28 Ιούλ 2026, 00:01
Παιδεία

Και άλλα εφτά ιδιωτικά «πανεπιστήμια» πήραν άδεια ίδρυσης και λειτουργίας 

27 Ιούλ 2026, 20:04
Πολιτική

Κυπριακό: Γιατί να κάνει την παραμικρή υποχώρηση η Τουρκία;

27 Ιούλ 2026, 19:57
Υγεία

Kαι στην κορφή Ματίνα

27 Ιούλ 2026, 18:45
Διεθνή

Δεν υπάρχει διαδρομή γύρω από το Ορμούζ: Γιατί οι εναλλακτικοί αγωγοί της Δυτικής Ασίας δεν επαρκούν

Η προσπάθεια παράκαμψης του Στενού του Ορμούζ καταλήγει στο ίδιο πρόβλημα: Κάθε εναλλακτική διαδρομή παραμένει όμηρος του πολέμου, ανταγωνιστικών σημείων θαλάσσιας συμφόρησης ή πολιτικών διαφορών

27 Ιούλ 2026, 12:58
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 29 Ιούλη

Ημέρα τίγρης.

1900: Εκτελείται ο βασιλιάς της Ιταλίας Ουμπέρτο Α’ από τον αναρχικό Γκαετάνο Μπρέσι.

1902: Ο μαραγκός Φομά Κατσουρένκο αποπειράται να εκτελέσει τον πρίγκιπα Ομπολένσκι με σφαίρες βουτηγμένες σε στρυχνίνη, αστοχεί και σκοτώνει τον αστυνομικό διευθυντή (Ρωσία).

1949: Απολύονται από τη Μακρόνησο άλλοι επτακόσιοι κρατούμενοι που υπέγραψαν δηλώσεις μετανοίας.

1979: Τέσσερις νεκροί και 113 τραυματίες από σειρά εκρήξεων βομβών στο αεροδρόμιο και σε σιδηροδρομικούς σταθμούς στην Ισπανία. Την ευθύνη αναλαμβάνουν οργανώσεις Βάσκων.

1980: Λεωφορείο πολτοποιεί το κεφάλι της φοιτήτριας Σωτηρίας Βασιλακοπούλου που διαδήλωνε και μοίραζε προκηρύξεις της ΚΝΕ μπροστά στις εγκαταστάσεις της υφαντουργίας ΕΤΜΑ.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…
Δεν θα κουραστώ να το λέω, βλέπω εδώ και δημοσιογράφους οι οποίοι παρακολουθούν την συνεδρίασή μας: οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη του 2027. Αυτή η κυβέρνηση θα ολοκληρώσει την συνταγματική της θητεία. Ομως, αν μου επιτρέπετε, επειδή άκουσα και τον Μάξιμο και να κλείσω με αυτό, μου έδωσε μια ωραία ιδέα, έκανε κάποιες ποδοσφαιρικές αναφορές. Ισως με έναν τρόπο και εμείς να θυμίζουμε λίγο τη νικήτρια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, την Ισπανία. Προσέξτε, τι έκανε η Ισπανία; Ηθελε να έχει κατοχή της μπάλας, άρα, δηλαδή, την πρωτοβουλία των κινήσεων. Οταν έχεις την μπάλα, εσύ μάλλον θα βάλεις γκολ. Οταν κυνηγάς να πάρεις την μπάλα κάποιος άλλος μάλλον… Εμείς, λοιπόν, έχουμε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Εχουμε σίγουρα καλή φυσική κατάσταση, το έχουμε αποδείξει, οπότε μπορούμε να αντέξουμε αυτόν τον «μαραθώνιο» μέχρι τις εκλογές της άνοιξης του 2027. Και βέβαια, έχουμε αντοχή στο σκληρό παιχνίδι και ψυχραιμία απέναντι στους προπηλακισμούς. Ταυτόχρονα, είμαστε πρώτα και πάνω απ’ όλα ομάδα. Ομάδα. Οι ομάδες κερδίζουν, όχι οι δήθεν μεμονωμένοι σταρ.
Κυριάκος Μητσοτάκης
(Τον είπαν Μωυσή, Τσόρτσιλ, Ηρακλή, γκόμενο και άλλα που δεν τα θυμόμαστε. Ε, να μην αυτοχαρακτηριστεί και Ρόδρι; Εμμεσα και… με σεμνότητα και ταπεινότητα, αλλά όταν ένας χαζοχαρούμενος πορφυρογέννητος παριστάνει τον σεμνό και ταπεινό, ξεβρακώνεται αμέσως. Τα λέει και χαχανίζει αυτάρεσκα. Δε θα σχολιάσουμε την παρομοίωση της ΝΔ με την ποδοσφαιρική ομάδα της Ισπανίας, γιατί θα ήταν ιεροσυλία. Η Ισπανία είναι ο ορισμός της ομάδας, ενώ η ΝΔ είναι ένα τσούρμο παρτάκηδων που το διαφεντεύει δικτατορικώ τω τρόπω ένας αυτοκρατορίσκος με τους αυλικούς του. Το αφεντικό και εκείνοι που έχουν ως καθήκον να «φάνε τη σφαίρα», όπως λέει ο πρωθυπουργικός ανιψιός Γρηγόρης Δημητριάδης. Κι όχι μόνο να «φάνε τη σφαίρα», αλλά να ράψουν το στόμα τους, υπακούοντας στην ομερτά που απαιτεί η αυτοκρατορική αυλή. Θα θέσουμε ένα απλό ερώτημα: αν τα γκάλοπ – όχι αυτά που δημοσιεύονται, τα άλλα, τα κυλιόμενα, που τα βλέπουν μόνο ο αυτοκρατορίσκος και οι επιτελείς του – έδειχναν ότι «βγαίνουν τα κουκιά», θα είχε κανένα δισταγμό ο Μητσοτάκης να κάνει πρόωρες εκλογές; Μόνο αφελείς μπορεί να πιστεύουν τις μπούρδες περί «θεσμικότητας». Επειδή «τα κουκιά δε βγαίνουν» και επειδή οι δυναμικές που καταγράφουν αυτά τα μυστικά γκάλοπ δεν επιτρέπουν αισιοδοξία, επαναλαμβάνει συνεχώς «οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη του 2027». Τους θέλει, όμως, σε ετοιμότητα, γιατί αν για κάποιο ή κάποιους λόγους παρουσιαστεί ένα «παράθυρο ευκαιρίας», θα μπουμπουνίσει τις εκλογές πρόωρα. Θα πάρει το ρίσκο. Αλλιώς, θα το πάει μέχρι το τέλος, ολοκληρώνοντας όσες αντιδραστικές μεταρρυθμίσεις απομένουν, ώστε να εξακολουθήσει να έχει στήριξη από την αστική τάξη. Οχι σώνει και καλά για να ξαναγίνει άμεσα πρωθυπουργός, αλλά για να μείνει ο ίδιος και η «φαμίλια» στο παιχνίδι)
Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo