Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Παλαιστινιακές παρατάξεις: Ενωμένες στη γραμμή της Αντίστασης
  • Οι αγωνιστές δεν υπογράφουν δηλώσεις μετάνοιας
  • Αμάρτησε για το στεφάνι της
  • Η μάχη της ελιάς
  • Σαν σήμερα 24 Οκτώβρη
  • Eντατικές ενδο-παλαιστινιακές διαβουλεύσεις στο Κάιρο: Τα όπλα της Αντίστασης δεν μπαίνουν σε διαπραγμάτευση
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Καταστολή»Θα πληρώσει κανείς γι’ αυτή τη σκευωρία;
Καταστολή

Ελεύθεροι όλοι οι αγωνιστές από την Τουρκία

Θα πληρώσει κανείς γι’ αυτή τη σκευωρία;

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr18 Μάι 2019, 00:00

Ελεύθεροι είναι από την περασμένη Τετάρτη οι αγωνιστές από την Τουρκία, που είχαν συλληφθεί και προφυλακιστεί σαν τρομοκράτες που σχεδίαζαν να ανατινάξουν το αυτοκίνητο του Ερντογάν. Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων τους απάλλαξε όλους ομόφωνα (ίδια ήταν και η εισαγγελική πρόταση) από την κατηγορία της συγκρότησης και ένταξης σε τρομοκρατική οργάνωση (το περιβόητο άρθρο 187Α του Ποινικού Κώδικα), που ήταν η σοβαρότερη κατηγορία που αντιμετώπιζαν.
 
Τρεις από τους κατηγορούμενους αγωνιστές απαλλάχθηκαν και από κάθε άλλη κατηγορία, ενώ οι υπόλοιποι έξι καταδικάστηκαν για τρία πλημμελήματα: παράνομη κατοχή κροτίδας (για το πλημμέλημα αυτό καταδικάστηκε και ένας ακόμα αγωνιστής που δεν ήταν παρών στη δίκη), οπλοκατοχή και πλαστογραφία.
 
Θυμηθείτε πώς παρουσιάστηκαν από τα παπαγαλάκια της Αντιτρομοκρατικής οι συλλήψεις των εννιά αγωνιστών, στα τέλη Νοέμβρη του 2017. Ηταν, έλεγαν, κομάντο του DHKP-C, επιφορτισμένο με την εκτέλεση του Ερντογάν, βάσει πολεμικού σχεδίου που έφερε την κωδική ονομασία «επιχείρηση Σκορπιός». Υποτίθεται ότι είχαν βρει χαρτιά με όλες τις λεπτομέρειες του σχεδίου, με τις ομάδες που θα επιτίθεντο από δυο πλευρές στο αυτοκίνητο του Ερντογάν και μια τρίτη ομάδα που θα ενεργούσε ως κάλυψη για την αποχώρηση των δύο άλλων, ότι τους είχαν δει να θάβουν βαρύ οπλισμό στην Πάρνηθα κτλ. κτλ.
 
Τους συνέλαβαν, τους σάπισαν στο ξύλο κατά τη σύλληψη, κατασκεύασαν ανύπαρκτο επιχειρησιακό σχέδιο, βάφτισαν όπλα ακόμα και τα μαχαίρια της κουζίνας, τους σκόρπισαν σε όλες τις φυλακές της χώρας όπου έμειναν κρατούμενοι για ενάμιση σχεδόν χρόνο, με τρομερές δυσκολίες επικοινωνίας με τους συνηγόρους τους, και τώρα ήρθε το δικαστήριο να τους αθωώσει.
 
Αυτό που δε λένε τα δικαστήρια σ' αυτές τις περιπτώσεις είναι ότι επρόκειτο για σκευωρία. Εχουμε χρέος να το πούμε όλοι εμείς και κανείς να μη μπορεί να μας αντιγυρίσει κάτι. Οι ασφαλίτες που έστησαν αυτή τη σκευωρία πήραν παράσημα και προαγωγές. Κανένας δεν τους ζήτησε λογαριασμό και ξέρουμε γιατί. Γιατί οι ασφαλίτες δεν ενήργησαν αυτοβούλως, αλλά εκτελούσαν πολιτικές εντολές. Ολα ξεκίνησαν από τον Τσίπρα και τους υπουργούς του, που θέλησαν μ' αυτόν τον τρόπο να εξευμενίσουν τον «σουλτάνο» Ερντογάν που θα επισκεπτόταν την Αθήνα.
 
Με αδίστακτο τρόπο έπαιξαν μπιλιάρδο πάνω στις πλάτες αγωνιστών, πολιτικών προσφύγων, που έχουν καταφύγει στην Ελλάδα, ρίχνοντάς τους για ενάμιση χρόνο στη φυλακή με βαρύτατες κατηγορίες και ενορχηστρώνοντας -με τα γνωστά δημοσιογραφικά παπαγαλάκια- μια ολόκληρη τρομολαγνική εκστρατεία, που θα τη ζήλευε και η ναζιστική Χρυσή Αυγή.
 
Η υπεράσπιση των εννιά αγωνιστών ζήτησε να τους αναγνωριστούν τα ελαφρυντικά των μη ταπεινών αιτίων (η δράση τους εντάσσεται στο πλαίσιο του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα του κουρδικού λαού) και της καλής συμπεριφοράς. Το δικαστήριο δέχτηκε την απορριπτική πρόταση της εισαγγελικής έδρας και δεν τους αναγνώρισε τα ελαφρυντικά! Τα ελαφρυντικά είναι μόνο για κάτι χρυσαυγίτες εγκληματίες, όπως οι δολοφόνοι του Σαχζάτ Λουκμάν, που με την αναγνώριση ελαφρυντικού «έσπασαν» τα ισόβια.
 
Οι ποινές που επέβαλε το δικαστήριο για τα πλημμελήματα ήταν υψηλότερες από την εισαγγελική πρόταση (παρατίθεται σε παρένθεση). Συγκεκριμένα επέβαλε:
 
– Φυλάκιση δύο χρόνων και 800 ευρώ πρόστιμο για οπλοκατοχή (15 μήνες και 500 ευρώ).
 
– Φυλάκιση ενός χρόνου για πλαστογραφία (ίδια).
 
– Φυλάκιση τριών μηνών και πρόστιμο 500 ευρώ για παράνομη κατοχή κροτίδας (8 μήνες και 300 ευρώ).
 
Η τελική ποινή, μετά τη συγχώνευση ήταν φυλάκιση δύο χρόνων και επτά μηνών, με τριετή αναστολή. Ετσι, αφέθηκαν όλοι ελεύθεροι. Για έναν από τους έξι, που είχε προηγούμενη καταδίκη με αναστολή, η ποινή μετατράπηκε και έγινε εξαγοράσιμη.
 
 

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Ελεύθεροι όλοι οι αγωνιστές από την Τουρκία

Σάπια κοινωνία
Επόμενο άρθρο

Ελεύθεροι όλοι οι αγωνιστές από την Τουρκία

Ο έλεγχος της προέλευσης πέρασε στα χέρια των ζωεμπόρων εισαγωγέων

Σχετικά Αρθρα

Επίθεση των ΜΑΤ με γκλομπ και χημικά σε εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς

Καταστολή 23 Οκτ 2025, 20:33

Ιδιώνυμο αδίκημα η διαδήλωση στο Σύνταγμα

Καταστολή 22 Οκτ 2025, 14:50

ΕΜΠ: Εισβολή ΜΑΤ-ΟΠΚΕ στην Αρχιτεκτονική – Καταπάτηση ασύλου και συλλήψεις φοιτητών

Με την αμέριστη συνδρομή της Πρυτανικής Αρχής

Καταστολή 16 Οκτ 2025, 10:48

Tα ΜΑΤ έζωσαν τα Προπύλαια

Συγκέντρωση έξω από την Πρυτανεία ενάντια στα πρώτα πειθαρχικά κατά φοιτητών

Καταστολή 13 Οκτ 2025, 11:53

Νέα αναβολή: Συνεχίζεται η δικαστική ομηρία των συλληφθέντων στα Σεπόλια στις 17.11.2020

Καταστολή 9 Οκτ 2025, 20:40

Εγινε και αυτό: Συνέλαβαν αγροτοσυνδικαλιστή την ώρα που μιλούσε σε ραδιοφωνικό σταθμό!

Αγροτικά 8 Οκτ 2025, 21:57
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Παλαιστινιακές παρατάξεις: Ενωμένες στη γραμμή της Αντίστασης

Η ανακοίνωση μετά τη συνάντηση στο Κάιρο

24 Οκτ 2025, 19:28
Διεθνή

Οι αγωνιστές δεν υπογράφουν δηλώσεις μετάνοιας

24 Οκτ 2025, 18:39
Κόντρες

Αμάρτησε για το στεφάνι της

24 Οκτ 2025, 12:58
Διεθνή

Η μάχη της ελιάς

24 Οκτ 2025, 10:53
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 24 Οκτώβρη

24 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Eντατικές ενδο-παλαιστινιακές διαβουλεύσεις στο Κάιρο: Τα όπλα της Αντίστασης δεν μπαίνουν σε διαπραγμάτευση

23 Οκτ 2025, 22:41
Καταστολή

Επίθεση των ΜΑΤ με γκλομπ και χημικά σε εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς

23 Οκτ 2025, 20:33
Διεθνή

Αυτά τα παιδιά γράφουν με το αίμα τους το αντιστασιακό έπος της Παλαιστίνης

23 Οκτ 2025, 19:56
Παιδεία

Χιλιάδες κενά, συγχωνεύσεις τμημάτων, απειλές και τρομοκρατία για να επιβληθεί η αξιολόγηση – Η εκπαίδευση αντιστέκεται

23 Οκτ 2025, 19:06
Κόντρες

Πρέπει ήδη να νοσταλγεί τη «γλάστρα» που πετάριζε τα βλέφαρα

23 Οκτ 2025, 18:59
Παιδεία

Ο Δήμος Ηράκλειου Αττικής σε ρόλο Μεγάλου Αδερφού

23 Οκτ 2025, 13:07
Διεθνή

Σαμποτάρουν προκλητικά την είσοδο βοήθειας στη Γάζα οι σιωναζιστές

Mαταιοπονούν: η ενότητα λαού-Αντίστασης δεν σπάει

23 Οκτ 2025, 11:12
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 23 Οκτώβρη

23 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Ταξιαρχίες Αλ-Κουντς: Τιμούμε τους μάρτυρες από την ηγεσία μας

22 Οκτ 2025, 20:45
Καταστολή

Ιδιώνυμο αδίκημα η διαδήλωση στο Σύνταγμα

22 Οκτ 2025, 14:50
Κόντρες

Kαρανικομπουμπουκίαση

22 Οκτ 2025, 10:54
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Οκτώβρη

22 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Γάζα: Γερό χτύπημα στη δωσιλογική συμμορία του Αμπού Σαμπάμπ

21 Οκτ 2025, 23:04
Διεθνή

Στο τουρκοκυπριακό μόρφωμα κάνει κουμάντο ο Ερντογάν, όχι ο Ερχιουρμάν 

21 Οκτ 2025, 22:13
Υγεία

Αυτό είναι ταβάνι στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο!

21 Οκτ 2025, 20:40
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 24 Οκτώβρη

Ημέρα Ηνωμένων Εθνών.

Ημέρα αποτίμησης της γυναικείας εργασίας.

Ημέρα κατά της παχυσαρκίας.

Ημέρα ακτών.

Ημέρα πληροφόρησης για την ανάπτυξη.

Ζάμπια: Ημέρα ανεξαρτησίας (1964).

1922: Ο Μουσολίνι και 50.000 μελανοχιτώνες ξεκινούν από τη Νάπολη την «πορεία προς τη Ρώμη».

1956: Σοβιετικά τανκ στους δρόμους της Βουδαπέστης κατά τη δεύτερη μέρα της ουγγρικής εξέγερσης.

1968: Ταυτόχρονες εκρήξεις βομβών της ΔΕ στις εισόδους της Νομικής και του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων.

1977: Αποφυλακίζεται από τον Κορυδαλλό μετά από δεκαοκτάμηνη παραμονή ο βασανιστής Μπάμπαλης.

1978: Βόμβες σε έκθεση της AEG και στο μηχανοκίνητο της Χωροφυλακής στη Θεσσαλονίκη.

2001: Ο αστυφύλακας Γ. Τυλιανάκης πυροβολεί και σκοτώνει τον 21χρονο Μαρίνο Χριστόπουλο (Ζεφύρι).

2002: Ο ανθυπαστυνόμος Θοδωρής Κατσάς πυροβολεί και σκοτώνει τον 23χρονο Αναστάσιο Λυμούρα (Γλυφάδα).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Επιστρέφοντας στα καθ’ ημάς και στο ζήτημα της απεργίας πείνας του Π. Ρούτσι, που απασχολεί το τελευταίο διάστημα τη δημόσια συζήτηση, θέλω να πω ότι η πολιτεία πρέπει να στέκεται με ευαισθησία δίπλα στους ανθρώπους που πονούν, ακόμη κι όταν την αμφισβητούν. Αυτό επιτάσσει η ανθρωπιά και ο πολιτισμός μας. Σεβόμαστε τις αποφάσεις της ανεξάρτητης δικαιοσύνης, όποιες κι αν είναι αυτες, χωρίς να τις σχολιάζουμε. Αυτό επιτάσσει το κράτος δικαίου το οποίο δεν μπορούμε να επικαλούμαστε α λα καρτ. Πόσο μάλλον σε θέματα που αποτελούν αποκλειστική αρμοδιότητα της Δικαιοσύνης, όπως είναι το συγκεκριμένο αίτημα, και βεβαίως η εκδίκαση αυτής της μεγάλης τραγωδίας, που μας έχει πληγώσει βαθιά όλους. Όπως, άλλωστε, ειπώθηκε από την ηγεσία του Αρείου Πάγου, δεν χάνεται κανένα δικαίωμα κανενός συγγενή, καθώς κατά τη διαδικασία στο ακροατήριο θα μπορεί να διατυπωθεί εκ νέου οποιοδήποτε αίτημα οποιασδήποτε πλευράς. Κι ας μην ξεχνάμε ότι νέες αέναες καθυστερήσεις μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε παραγραφές αδικημάτων, που θα ήταν η απόλυτη ασέβεια στη μνήμη των νεκρών.

Kυριάκος Μητσοτάκης (facebook)

(Για να αφιερώνει ο Μητσοτάκης ένα «κεφάλαιο» της εβδομαδιαίας σινδονιάδας του στο facebook στην απεργία πείνας του Πάνου Ρούτσι σημαίνει πως αισθάνεται και πάλι στριμωγμένος. Μάλλον δεν είχε δει ακόμα τις συγκεντρώσεις που έγιναν στην Αθήνα και άλλες πόλεις, αλλά δεν ήταν καθόλου δύσκολο για τους συνεργάτες του να προβλέψουν το μέγεθός τους. Και τι έκανε; Το έριξε στην υποκρισία. Το έκανε τις προηγούμενες μέρες ο εκπρόσωπός του, χτες βγήκε μπροστά ο ίδιος ο Μητσοτάκης. «Ευαισθησία», «ανθρωπιά», «πολιτισμός», από τη μια, «ανεξάρτητη δικαιοσύνη», από την άλλη. Ο Μητσοτάκης έχει όλες αυτές τις σπουδαίες ιδιότητες, αλλά η αστική Δικαιοσύνη δεν τις έχει. Κι αυτός δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Μόνο που και αυτή η εκδήλωση υποκρισίας πάει κατευθείαν «στον κουβά». Γιατί ήταν ο δικός του μηχανισμός που προσπάθησε να συκοφαντήσει τον Ρούτσι όταν ξεκίνησε την απεργία πείνας. Και ήταν ο δικός του υπουργός, ο Φλωρίδης, που προανήγγειλε την απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, γεγονός που κατέγραψαν όλα τα φιλοκυβερνητικά μίντια με τον πανομοιότυπο τίτλο: «Παράθυρο από τον Φλωρίδη». Από το Μαξίμου τους έδωσαν τον τίτλο, για να φανεί ότι η κυβέρνηση παρενέβη στην Εισαγγελία και δικαίωσε τον Ρούτσι. Μόνο που ικανοποιήθηκε το μισό αίτημα του απεργού πείνας: εκταφή της σορού του δολοφονηθέντα γιου του, αλλά μόνο για ταυτοποίηση, όχι για χημικές εξετάσεις που θα δείξουν την ακριβή αιτία θανάτου. Οταν ο Πάνος Ρούτσι ανακοίνωσε ότι συνεχίζει την απεργία πείνας, ο Μητσοτάκης, βλέποντας το κυβερνητικό σχέδιο να ναυαγεί, δεν είχε κανένα πρόβλημα να φορτώσει την ευθύνη στην αστική Δικαιοσύνη. Μόνο που δεν ξεγελάει κανέναν. Θέλει δε θέλει, τη λύση θα την δώσει ο ίδιος, μέσω της αστικής Δικαιοσύνης. Και θα χρεωθεί την ευθύνη για μια ανάλγητη και απάνθρωπη συμπεριφορά έναντι ενός χαροκαμένου γονιού που υπέβαλε ένα απλούστατο και απόλυτα νόμιμο αίτημα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Ελεύθεροι όλοι οι αγωνιστές από την Τουρκία

    17Ν
    • Ελεύθεροι όλοι οι αγωνιστές από την Τουρκία

      Εφετείο 17Ν
  • Ελεύθεροι όλοι οι αγωνιστές από την Τουρκία

    ΕΛΑ
    • Ελεύθεροι όλοι οι αγωνιστές από την Τουρκία

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Ελεύθεροι όλοι οι αγωνιστές από την Τουρκία

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Ελεύθεροι όλοι οι αγωνιστές από την Τουρκία

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Ελεύθεροι όλοι οι αγωνιστές από την Τουρκία

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Ελεύθεροι όλοι οι αγωνιστές από την Τουρκία

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Ελεύθεροι όλοι οι αγωνιστές από την Τουρκία

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Ελεύθεροι όλοι οι αγωνιστές από την Τουρκία

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Ελεύθεροι όλοι οι αγωνιστές από την Τουρκία

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Ελεύθεροι όλοι οι αγωνιστές από την Τουρκία

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Ελεύθεροι όλοι οι αγωνιστές από την Τουρκία

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Ελεύθεροι όλοι οι αγωνιστές από την Τουρκία

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Ελεύθεροι όλοι οι αγωνιστές από την Τουρκία

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Ελεύθεροι όλοι οι αγωνιστές από την Τουρκία

      Ελεύθεροι όλοι οι αγωνιστές από την Τουρκία

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Ελεύθεροι όλοι οι αγωνιστές από την Τουρκία

      Ελεύθεροι όλοι οι αγωνιστές από την Τουρκία

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Ελεύθεροι όλοι οι αγωνιστές από την Τουρκία

      Ελεύθεροι όλοι οι αγωνιστές από την Τουρκία

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Ελεύθεροι όλοι οι αγωνιστές από την Τουρκία

      Ελεύθεροι όλοι οι αγωνιστές από την Τουρκία

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Ελεύθεροι όλοι οι αγωνιστές από την Τουρκία

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ελεύθεροι όλοι οι αγωνιστές από την Τουρκία

    Ελεύθεροι όλοι οι αγωνιστές από την Τουρκία

    Ποιοι είμαστε
  • Ελεύθεροι όλοι οι αγωνιστές από την Τουρκία

    Ελεύθεροι όλοι οι αγωνιστές από την Τουρκία

    Επικοινωνία
  • Ελεύθεροι όλοι οι αγωνιστές από την Τουρκία

    Ελεύθεροι όλοι οι αγωνιστές από την Τουρκία

    Όροι χρήσης
  • Ελεύθεροι όλοι οι αγωνιστές από την Τουρκία

    Ελεύθεροι όλοι οι αγωνιστές από την Τουρκία

    Ποιοι είμαστε
  • Ελεύθεροι όλοι οι αγωνιστές από την Τουρκία

    Ελεύθεροι όλοι οι αγωνιστές από την Τουρκία

    Επικοινωνία
  • Ελεύθεροι όλοι οι αγωνιστές από την Τουρκία

    Ελεύθεροι όλοι οι αγωνιστές από την Τουρκία

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo