Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Χαιρετισμός στον Λαμίν Γιαμάλ από το λαό της Γάζας
  • Σαν σήμερα 14 Μάη
  • Νοσοκομείο Νίκαιας: Στάση εργασίας των γιατρών αύριο ενάντια στη μείωση του αριθμού των ειδικευόμενων
  • Ισραήλ, βιαστή, δολοφόνε! Ακόμα και οι New York Times το αναγνωρίζουν τώρα
  • Δε βγαίνουν τα νούμερα
  • Για επερχόμενη συστημική κατάρρευση προειδοποιεί ο αρχηγός του σιωναζιστικού στρατού
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Προεκλογικό παιχνίδι με τη νέα ρύθμιση του χρέους
Πολιτική

Προεκλογικό παιχνίδι με τη νέα ρύθμιση του χρέους

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr11 Ιαν 2014, 00:00

Εντυπωσιακό το πρωτοσέλιδο της καθημερινής φυλλάδας του Συγκροτήματος Ψυχάρη την περασμένη Τρίτη: «5 Μαΐου το νέο ντιλ για το χρέος». Ο πρωτοσέλιδος πρόλογος δεν άφηνε περιθώρια παρερμηνείας: «Ημερομηνία-ορόσημο για την Ελλάδα εκτιμάται ότι θα είναι η 5η Μαΐου 2014: στην πρώτη συνεδρίαση του Euro-group μετά την ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας για το πρωτογενές πλεόνασμα της Ελλάδας οι υπουργοί Οικονομικών θα αποφασίσουν την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους ώστε να καταστεί βιώσιμο». Στο σχετικό ρεπορτάζ στις εσωτερικές σελίδες γινόταν επίκληση ανώνυμου «στελέχους του Ευρωσυστήματος» (;) που δήλωσε στα «Νέα» ότι «πρώτα θα ενεργοποιηθούν οι αποφάσεις του Eurogroup για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους και μετά θα ακολουθήσει η έξοδος της Ελλάδας στις αγορές», όπως και «κοινοτικών στελεχών» (;) που «θεωρούν ως την πιθανότερη ημερομηνία για την ανακοίνωση της ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους τη Δευτέρα 5 Μαΐου στη συνεδρίαση του Eurogroup».

Το δημοσίευμα δεν υπογραφόταν από κάποιον από τους ανταποκριτές του Συγκροτήματος στις Βρυξέλλες ή το Βερολίνο, αλλά από οικονομικό συντάκτη, οπότε κατέστη σαφές ότι η πηγή της πληροφόρησης ήταν εγχώρια, κατοικοεδρεύουσα στην πλατεία Συντάγματος. Και ν’ αμφέβαλε κανείς, δεν άφησε περιθώρια ο Στουρνάρας, ο οποίος το μεσημέρι της ίδιας μέρας, σε συνέντευξη που έδωσε για να παρουσιάσει το πρόγραμμα της ελληνικής προεδρίας, δήλωσε ότι «η μείωση χρέους με τη νομική βάση που έχει τεθεί στο EUROGROUP του Νοεμβρίου του 2012, θα τεθεί αμέσως μετά την πιστοποίηση του πρωτογενούς πλεονάσματος από τη EUROSTAT τον Απρίλιο». Οταν του ζητήθηκε να γίνει πιο συγκεκριμένος, και ν’ απαντήσει αν έχει «τη βεβαιότητα ή την αίσθηση ότι θα προλάβουμε να πάρουμε και τις αποφάσεις για το χρέος, μέχρι να τελειώσει η Ελληνική Προεδρία, δηλαδή μέχρι τον Ιούνιο», επέμεινε στην ίδια αοριστία: «Καλώς εχόντων των πραγμάτων ναι, διότι η EUROSTAT πιστοποιεί το ζήτημα του πρωτογενούς πλεονάσματος τον Απρίλιο, άρα έχουμε χρόνο μέχρι τον Ιούνιο και νωρίτερα. Μπορεί να ξεκινήσει η συζήτηση αμέσως τον Απρίλιο, μπορεί να μην καταλήξει πριν από τον Ιούνιο, αλλά θα έχει γίνει μία σημαντική συζήτηση και νομίζω ότι μέχρι τον Ιούνιο έχουμε όλο το περιθώριο να έχουμε καταλήξει». Οταν, όμως, του ζητήθηκε ν’ απαντήσει αν το θέμα θα κλείσει πριν από τις εκλογές, μαζεύτηκε: «Τώρα δεν το γνωρίζω το πριν από τις εκλογές, σαφώς η συζήτηση θα ξεκινήσει αμέσως μετά την πιστοποίηση, που σημαίνει πριν από τις ευρωεκλογές».

Είναι προφανές ότι η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου θέλει να κάνει προεκλογικό παιχνίδι με τη σχεδιαζόμενη νέα ρύθμιση του χρέους. Θα ήθελε πολύ μια απόφαση πριν από τις ευρωεκλογές, όμως αυτή μάλλον δεν υπάρχει περίπτωση να της την κάνουν δώρο οι Γερμανοί, όσο κι αν θέλουν να τη βοηθήσουν προεκλογικά. Διότι δε θέλουν σε καμιά περίπτωση ν’ αντιμετωπίσουν μέσα στη Γερμανία κατηγορίες ότι «διαθέτουν τα χρήματα των γερμανών φορολογούμενων στους τεμπέληδες του Νότου». Δεν είναι τυχαίος ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίστηκε η συνέντευξη που έδωσε στην κυριακάτικη έκδοση της «Φρανφούρτερ Αλγκεμάινε Τσάιτουνγκ» ο Βενιζέλος, στην οποία έθεσε το ζήτημα της νέας ρύθμισης του χρέους. «Δεν ζητά μόνο νέα βοήθεια με τη μορφή χαμηλότερων επιτοκίων και επιμήκυνση της αποπληρωμής των ομολόγων, αλλά διανθίζει την επιθυμία αυτή και με επιθέσεις κατά των πιστωτών», ήταν το δηκτικό σχόλιο της ίδιας της εφημερίδας, την επόμενη μέρα. Για «προεκλογικό αγώνα (της ελληνικής κυβέρνησης) σε βάρος του Βερολίνου» έγραψε η «Ταγκεσπίγκελ». «Καταρχάς θα περιμένουμε αυτά που έχουμε συμφωνήσει, δηλαδή την αξιολόγηση της τρόικας», δήλωσε ο υφυπουργός Οικονομικών Μίχαελ Μάιστερ, υπενθυμίζοντας ότι υπάρχει ήδη συμφωνία στο Eurogroup για πρόσθετη βοήθεια στην Ελλάδα, η οποία θα παρθεί βάσει της αξιολόγησης της τρόικας. Το δε «Σπίγκελ» εξαπέλυσε μια σκληρή επίθεση κατά της Ελλάδας, γράφοντας μεταξύ άλλων και για «χώρα χωρίς κράτος».

Στο «Σπίγκελ» μίλησε και ο γερμανός επικεφαλής του EFSF-ESM Κλάους Ρέγκλινγκ, ο οποίος απέκλεισε κάθε πιθανότητα αναδιάρθρωσης του χρέους που κατέχει το Ταμείο που διοικεί (είναι το μεγαλύτερο μέρος), υπενθυμίζοντας ότι η μείωση των επιτοκίων έγινε, όπως και η μετάθεση στην καταβολή των τόκων. Αφησε μόνο ένα παράθυρο για «διευθετήσεις» του δανείου των 52 δισ. ευρώ που χορήγησαν οι χώρες της Ευρωζώνης με το πρώτο Μνημόνιο. Είναι προφανές ότι ο Ρέγκλινγκ δε θέλει καμιά συζήτηση για νέες «διευθετήσεις», πόσο μάλλον για νέο «κούρεμα» κατά την προεκλογική περίοδο.

Μ’ αυτά τα δεδομένα πώς ξεκινά μια τέτοια προπαγάνδα ο Στουρνάρας, σε συνεννόηση προφανώς με τους Σαμαρά-Βενιζέλο; Εχουν πάρει κάποιες υποσχέσεις από τη Γερμανία για προεκλογικές δηλώσεις που θα καλλιεργούν κάποια προσδοκία ή απλά πιέζουν για να γίνουν κάποιες τέτοιες δηλώσεις; Ο,τι και να ισχύει, το βέβαιο είναι ότι Σαμαράς και Βενιζέλος θα προσπαθήσουν να κεφαλαιοποιήσουν τις προσδοκίες, ποντάροντας στο ότι οι Γερμανοί θα θέλουν αυτούς για να υπογράψουν τη νέα δανειακή σύμβαση και το νέο Μνημόνιο μετά τις εκλογές.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΕπιμένουν οι πολιτικοί προστάτες των δασοφάγων
Επόμενο άρθρο Θεσμικά ευρωλάγνοι

Σχετικά Αρθρα

O Oυκρανός έφτυσε τον Δένδια κι αυτός είπε ότι ψιχαλίζει

Πολιτική 13 Μάι 2026, 10:06

Οι άρχοντες των βυσμάτων και η υπάκουη Δικαιοσύνη

Πολιτική 12 Μάι 2026, 22:18

Τα ελληνικά χωρικά ύδατα ως βάση εξόρμησης για πρακτόρικες πολεμικές επιχειρήσεις των Ουκρανών ενάντια στο ρωσικό εμπορικό στόλο

Πολιτική 12 Μάι 2026, 14:21

Το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου ως εντολοδόχος της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Tσαλάκωσε νόμο και κανονισμό, αποφασίζοντας μερική ανανέωση της θητείας τριών εντεταλμένων ευρωπαίων εισαγγελέων

Πολιτική 11 Μάι 2026, 19:41

Οταν η ομάδα παραπαίει, φεύγει ο προπονητής

Πολιτική 8 Μάι 2026, 12:56

Ο Μητσοτάκης ως υποστηρικτής των αμερικανόδουλων και σιωνιστόδουλων αραβικών καθεστώτων

Πολιτική 7 Μάι 2026, 19:22
Ροή Ειδήσεων
Αθλητισμός

Χαιρετισμός στον Λαμίν Γιαμάλ από το λαό της Γάζας

14 Μάι 2026, 11:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Μάη

14 Μάι 2026, 00:01
Υγεία

Νοσοκομείο Νίκαιας: Στάση εργασίας των γιατρών αύριο ενάντια στη μείωση του αριθμού των ειδικευόμενων

13 Μάι 2026, 21:26
Διεθνή

Ισραήλ, βιαστή, δολοφόνε! Ακόμα και οι New York Times το αναγνωρίζουν τώρα

13 Μάι 2026, 19:56
Κόντρες

Δε βγαίνουν τα νούμερα

13 Μάι 2026, 15:02
Διεθνή

Για επερχόμενη συστημική κατάρρευση προειδοποιεί ο αρχηγός του σιωναζιστικού στρατού

13 Μάι 2026, 12:56
Η παπάρα

Ο καλύτερος μαθητής του Γκέμπελς είναι φιλο-σιωνιστής

13 Μάι 2026, 11:05
Πολιτική

O Oυκρανός έφτυσε τον Δένδια κι αυτός είπε ότι ψιχαλίζει

13 Μάι 2026, 10:06
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Μάη

13 Μάι 2026, 00:01
Εργατικά

Διαγραφή της Διευθύντριας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης από την Α΄ ΕΛΜΕ

12 Μάι 2026, 22:31
Πολιτική

Οι άρχοντες των βυσμάτων και η υπάκουη Δικαιοσύνη

12 Μάι 2026, 22:18
Εργατικά

Οργή εκπαιδευτικών για τους εκβιασμούς που ασκεί η Διεύθυνση ΠΕ Β΄ Αθήνας για να εφαρμοστεί η αξιολόγηση

Ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αμαρουσίου

12 Μάι 2026, 18:52
Πολιτική

Τα ελληνικά χωρικά ύδατα ως βάση εξόρμησης για πρακτόρικες πολεμικές επιχειρήσεις των Ουκρανών ενάντια στο ρωσικό εμπορικό στόλο

12 Μάι 2026, 14:21
Καταστολή

Η ΕΕ εξάγει αιτούντες άσυλο: στρατόπεδα κράτησης εκτός επικράτειας με ευρωενωσίτικη σφραγίδα

12 Μάι 2026, 13:19
Διεθνή

Ο δύσκολος πόλεμος της Χεζμπολά: Πώς ο νότιος Λίβανος ξαναέγραψε τους κανόνες της μάχης

Οι παραδοσιακοί αλλά και οι σύγχρονοι ορισμοί του πολέμου δυσκολεύονται να εξηγήσουν αυτό που συνέβη και εξακολουθεί να συμβαίνει στον νότιο Λίβανο

12 Μάι 2026, 11:57
Αθλητισμός

Γιατί λύσσαξαν με τον Λαμίν Γιαμάλ οι σιωναζιστές;

12 Μάι 2026, 08:29
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Μάη

12 Μάι 2026, 00:01
Πολιτική

Το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου ως εντολοδόχος της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Tσαλάκωσε νόμο και κανονισμό, αποφασίζοντας μερική ανανέωση της θητείας τριών εντεταλμένων ευρωπαίων εισαγγελέων

11 Μάι 2026, 19:41
Διεθνή

Η Χεζμπολά έπληξε συστοιχία του Iron Dome (Σιδερένιος Θόλος)!

11 Μάι 2026, 14:07
Διεθνή

To πρώτο, μετά την έναρξη του πολέμου, καταριανό τάνκερ LNG πέρασε από το Ορμούζ, υπό τον έλεγχο του Ιράν

11 Μάι 2026, 12:23
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Μάη

Παραγουάη: Ημέρα ανεξαρτησίας (1811).

1928: Γεννιέται ο Τσε Γκεβάρα.

1931: Ο Αρτούρο Τοσκανίνι αρνείται να παίξει φασιστικό εμβατήριο στη Μπολόνια, ξυλοκοπείται άγρια με τη σύζυγό του, του αφαιρείται το διαβατήριο και ο Τύπος αποσιωπά το γεγονός.

1941: Εκτελείται στο Βερολίνο ο ελβετός φοιτητής Μορίς Μποβόντ που σχεδίασε την εκτέλεση του Αδόλφου Χίτλερ το 1938.

1942: Σύσκεψη στελεχών των ΕΑΜ και ΚΚΕ στη Λαμία. Ο Αρης Βελουχιώτης επωμίζεται την οργάνωση του αντάρτικου στη Ρούμελη.

1944: Απόπειρα εκτέλεσης του Χίτλερ από τρεις στρατηγούς.

1944: Συνέρχεται η Βουλή της Εθνικής Αντίστασης στους Κορυσχάδες Ευρυτανίας.

1955: Υπογράφεται το Σύμφωνο της Βαρσοβίας.

1958: Γρονθοκοπείται μέχρι θανάτου ο αντιπρόεδρος της ΕΔΑ Ι. Θωμόπουλος από δεξιούς (Κατερίνη).

1970: Ιδρύεται στη Γερμανία η “Φράξια Κόκκινος Στρατός” (RAF).

1971: Βόμβα στο άγαλμα του Τρούμαν, νεκρός αστυφύλακας.

1979: Συλλήψεις ακροαριστερών μετά από έκρηξη βόμβας στο Πρωτοδικείο Αθηνών.

1987: Δύο βόμβες καταστρέφουν τέσσερις ορόφους του υπουργείου Γεωργίας (ΕΛΑ).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή ανέδειξε με εμφατικό τρόπο τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει στη γεωπολιτική και στην ενεργειακή ασφάλεια η Ευρώπη. Η Ελλάδα ανταποκρίθηκε πρώτη στην επίθεση που δέχτηκε η Κύπρος και με τον τρόπο αυτό κάναμε ένα βήμα ιστορικής σημασίας γιατί υπενθυμίσαμε στην Ευρώπη το άρθρο 42 παράγραφος 7 των Ευρωπαϊκών Συνθήκων για την Ευρωπαϊκή Αλληλεγγύη με τη στήριξη που προσφέραμε στην Κύπρο.

Σταύρος Παπασταύρου

(Ο γνωστός για τις ιδιαίτερα στενές σχέσεις του με τους σιωνιστές υπουργός Ενέργειας του Μητσοτάκη αποδεικνύεται άξιος μαθητής του Γκέμπελς. Και στο πλασάρισμα ψεύτικων ειδήσεων και στην αποσιώπηση πραγματικών ειδήσεων. Δέχτηκε καμιά επίθεση η Κύπρος; Δεν το ισχυρίστηκε κανένας. Ολοι μίλησαν για επίθεση στις βρετανικές βάσεις που βρίσκονται στην Κύπρο. Οι βάσεις, όμως, από το ιδρυτικό της Κυπριακής Δημοκρατίας δε θεωρούνται κυπριακό έδαφος αλλά βρετανικό έδαφος. Εχουν το ίδιο στάτους που έχει η αμερικάνικη βάση στο Γκουαντανάμο της Κούβας, που η κουβανέζικη επανάσταση δεν μπόρεσε να τη διώξει. Από ποιον δέχτηκαν επίθεση οι βρετανικές βάσεις στην Κύπρο; Οχι από το Ιράν, που διέψευσε από την πρώτη στιγμή το γεγονός. Ηταν μια προβοκάτσια των φίλων του Παπασταύρου, των σιωναζιστών του Ισραήλ, που προσπαθούσαν να σύρουν χώρες όπως η Βρετανία, η Τουρκία και η Σαουδική Αραβία στον πόλεμο κατά του Ιράν. Οταν το Ιράν τους ξεμπρόστιασε, σταμάτησαν αυτές τις προβοκάτσιες. Ομως οι καλοί φίλοι των σιωναζιστών, όπως ο Παπασταύρου, εξακολουθούν να μηρυκάζουν γκεμπελίστικα τα περί «επίθεσης που δέχτηκε η Κύπρος». Αν τον ενδιαφέρει η γεωπολιτική και η ενεργειακή ασφάλεια, γιατί ο Παπασταύρου δεν στηλίτευσε το γεγονός ότι ένα ουκρανικό επιθετικό θαλάσσιο drone, έμφορτο με εκρηκτικά και επιχειρησιακά σε κατάσταση αναμονής, βρέθηκε σε ελληνικά χωρικά ύδατα; Γιατί δεν στηλίτευσε το γεγονός ότι η Ουκρανία εξάγει τον πόλεμο στη Μεσόγειο, πλήττοντας με τέτοια drones ρωσικά τάνκερ, γεγονός που εγκυμονεί τον κίνδυνο να απαντήσει με αντίστοιχα – και αριθμητικά πολλαπλάσια – πλήγματα η Ρωσία ενάντια σε πλοία που μεταφέρουν καύσιμα ή άλλα εμπορεύματα από και προς την Ουκρανία; Τι είναι πιο επικίνδυνο, ένα drone προβοκάτσιας που κινήθηκε προς τις βρετανικές βάσεις στην Κύπρο ή οι πολεμικές ενέργειες της Ουκρανίας στη Μεσόγειο, που – εκτός των άλλων – εγείρουν μεγάλους κινδύνους για κάθε είδους σκάφη – αλιευτικά, αναψυχής, ποστάλια, εμπορικά – που πλέουν στην περιοχή και που τους καλοκαιρινούς μήνες πολλαπλασιάζονται εκθετικά;)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo