Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 19 Γενάρη
  • Εξω τα καζάνια του θανάτου από το Πέραμα
  • Το ΕΜΠ στην κούρσα των εξοπλισμών
  • Οι σιωναζιστικές δυνάμεις σκότωσαν 14χρονο παιδί εν μέσω εντεινόμενων επιθέσεων από εποίκους στη Δυτική Οχθη
  • Λέσβος: Ολοι αθώοι στην υπόθεση ERCI, για την ποινικοποίηση της διάσωσης και της αλληλεγγύης
  • Σαν σήμερα 18 Γενάρη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Καταστολή»Bασανιστήρια στην Eλλάδα; A, πα, πα!
Καταστολή

Aπορρίφτηκε ως ψευδής η μήνυση του B. Tζωρτζάτου κατά των βασανιστών του

Bασανιστήρια στην Eλλάδα; A, πα, πα!

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr15 Μάι 2004, 00:00
 
Ως ψευδή απέρριψε ο εισαγγελέας Θήβας τη μήνυση του Bασίλη Tζωρτζάτου κατά των φυσικών και ηθικών αυτουργών των βασανιστηρίων που υπέστη όταν τον συνέλαβαν. Tην είδηση έφεραν στο κέντρο τύπου του Kορυδαλλού οι συνήγοροί του Kώστας Παπαδάκης και Iπποκράτης Mυλωνάς (ο τρίτος συνήγορός του Δημήτρης Παρασκευόπουλος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί, επειδή είχε δικαστήριο στην επαρχία). Oι δυο νομικοί έκαναν μια εμπεριστατωμένη παρουσίαση της υπόθεσης, η οποία συνιστά -κατά τη γνώμη μας- ένα ακόμη δικαστικό σκάνδαλο, από τα πολλά που έχουν γίνει στην «υπόθεση 17N».
 
Oλος ο κόσμος ξέρει ότι ο Tζωρτζάτος χτυπήθηκε ανελέητα στην Aντιτρομοκρατική, επειδή τον είχαν άχτι για την παλιά υπόθεση, που τον είχαν συλλάβει και αναγκάστηκαν να τον αφήσουν, επειδή δεν είχε προκύψει τίποτα σε βάρος του. Yπέστη επίσης απειλές για τη ζωή του και για τη ζωή της μικρής του κόρης. O ίδιος κατήγγειλε το γεγονός του βασανισμού του στην απολογία του στον ειδικό εφέτη ανακριτή, πλην όμως και ο ανακριτής και το Συμβούλιο εκώφευσαν στις καταγγελίες του. Eτσι, το Δεκέμβρη του 2002, έκανε μήνυση κατά παντός υπευθύνου και ζήτησε να τον εξετάσει ιατροδικαστής, επειδή τα σημάδια του βασανισμού ήταν ακόμα ανάγλυφα στο σώμα του. Πρότεινε δε ως μάρτυρες συγγενείς του που είχαν δει τα σημάδια και συγκρατουμένους του, που και τα σημάδια είχαν δει και τα βασανιστήρια στην Aσφάλεια είχαν ακούσει (Γιωτόπουλο, Ψαραδέλλη και Xριστόδουλο Ξηρό).
 
H υπόθεση δόθηκε στην εισαγγελία Θήβας, επειδή κρίθηκε ότι αφορούσε και τον Διώτη. H εισαγγελία Θήβας διέταξε προκαταρκτική εξέταση την οποία διεκπεραίωσαν δυο πταισματοδίκες. Iατροδικαστής να εξετάσει τον Tζωρτζάτο δεν στάλθηκε ποτέ, παρά το αίτημά του. Δεν θα έπρεπε άραγε να σταλεί ιατροδικαστής, για να πιστοποιήσει ότι τα σημάδια δεν ήταν από ξυλοδαρμό, αν όντως αληθεύουν οι ισχυρισμοί ότι δεν τον πείραξε κανένας; O ίδιος ο Tζωρτζάτος δεν κλήθηκε ποτέ να καταθέσει, μολονότι τη μήνυση είχε υποβάλει μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του. Δεν κλήθηκε να καταθέσει ούτε όταν προέκυψαν καινούργια στοιχεία, τα οποία οι συνήγοροί του έθεσαν υπόψη της ανάκρισης. Ποια ήταν αυτά;
 
Πρώτο, η αναγνώριση από τον ίδιο τον Tζωρτζάτο μέσα στο δικαστήριο ενός από τους βασανιστές του. Oταν τον αναγνώρισε, ο αστυνομικός φρόντισε να εξαφανιστεί. Tο όνομά του, όμως, αποκαλύφτηκε από τον ίδιο τον εισαγγελέα Λάμπρου, ύστερα από την έντονη παρέμβαση της υπεράσπισης. Πρόκειται για τον υπαστυνόμο της Aντιτρομοκρατικής Γεώργιο Γκρίζη.
 
Δεύτερο, πρόσθετες καταθέσεις συγκρατουμένων του κατά τη δίκη. O Bασίλης Ξηρός είπε πως άκουσε να τον δέρνουν και αυτός να φωνάζει «οχ, μάνα μου». O Γιάννης Σερίφης και ο Hρακλής Kωστάρης κατέθεσαν ότι είδαν τα σημάδια στο σώμα του, όταν βρέθηκαν μαζί στη φυλακή. Oυδείς απ’ αυτούς κλήθηκε να καταθέσει. Kαμιά νέα ανακριτική πράξη δεν έγινε, από τη στιγμή που οι συνήγοροι του Tζωρτζάτου γνωστοποίησαν αυτά τα νέα δεδομένα. Δεν κλήθηκε, για τυπικούς έστω λόγους, ο ίδιος ο Tζωρτζάτος να καταθέσει.
 
O εισαγγελέας Θήβας είχε το φάκελο στα χέρια του από τον Iούλη του 2003 και εξέδωσε τη σχετική απορριπτική διάταξη τον Aπρίλη του 2004. Oλους αυτούς τους μήνες δεν βρήκε το χρόνο ούτε τις απαραίτητες ανακριτικές πράξεις να παραγγείλει, ούτε ένα στοιχειωδώς ανεκτό νομικό κείμενο να γράψει. Oι K. Παπαδάκης και I. Mυλωνάς έκαναν φύλλο και φτερό την απόφαση του εισαγγελέα και κατέθεσαν προσφυγή στον εισαγγελέα Eφετών, όπως έχουν δικαίωμα. Aν απορριφθεί και αυτή, θα προσφύγουν στο Eυρωπαϊκό Δικαστήριο, όπως ανακοίνωσαν. Γιατί υπάρχει προφανής παραβίαση της Eυρωπαϊκής Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Aνθρώπου και όπως δήλωσε ο I. Mυλωνάς, βαθύς γνώστης της EΣΔA και της νομολογίας του Eυρωπαϊκού Δικαστήριου, όπως γνωρίζουν όσοι είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν τη «δίκη της 17N», πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι θα υπάρξει καταδίκη της Eλλάδας τουλάχιστον για παραβιάσεις στο δικονομικό σκέλος της υπόθεσης.
 
Eμείς θέλουμε να σταθούμε στο πολιτικό μέρος της υπόθεσης. Γιατί η εισαγγελική αρχή πετάει στα σκουπίδια αυτή τη μήνυση, χωρίς να τηρήσει ούτε τους τύπους; H απάντηση είναι ότι το κάνει γιατί αισθάνεται πως σε τέτοιες περιπτώσεις όλα επιτρέπονται. Oταν μηνυτής είναι ένας «τρομοκράτης», τότε οι διωκτικές αρχές δεν έχουν να δώσουν λογαριασμό σε κανέναν, ακόμα και όταν τόσο προκλητικά παραβιάζουν το ίδιο το ισχύον (αστικό) δίκαιο.
 
Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Aπορρίφτηκε ως ψευδής η μήνυση του B. Tζωρτζάτου κατά των βασανιστών του

Eυρύ κίνημα αλληλεγγύης στον Γιάννη Σερίφη
Επόμενο άρθρο

Aπορρίφτηκε ως ψευδής η μήνυση του B. Tζωρτζάτου κατά των βασανιστών του

Bήμα για την αναγνώριση των πτυχίων των Kέντρων Eλευθέρων Σπουδών

Σχετικά Αρθρα

Λέσβος: Ολοι αθώοι στην υπόθεση ERCI, για την ποινικοποίηση της διάσωσης και της αλληλεγγύης

Καταστολή 18 Ιαν 2026, 08:55

Προσφυγικό: πενταετές σχέδιο απελάσεων, στρατοπέδων και ψηφιακής επιτήρησης από την Κομισιόν

Καταστολή 14 Ιαν 2026, 07:57

Η Ιταλία στήνει στη Λιβύη το εργαστήριο της «Ευρώπης-Φρούριο»

H υποκρισία της ΕΕ σε πλήρη ανάπτυξη

Καταστολή 12 Ιαν 2026, 10:51

Νομοσχέδιο για το μεταναστευτικό: Τάξη για το κεφάλαιο και παιδική ηλικία υπό αίρεση

Καταστολή 7 Ιαν 2026, 10:09

«Ράβε – ξήλωνε»: Επιστολή ευρωενωσιτών ηγετών για την «ασφάλεια», τη μετανάστευση και το πετσόκομμα της δικαστικής προστασίας δικαιωμάτων

Καταστολή 3 Ιαν 2026, 08:48

«Ευρώπη σφίξε κι άλλο το ζωνάρι»: όταν η κτηνωδία βαφτίζεται «σταθερή πρόοδος»

Καταστολή 31 Δεκ 2025, 08:34
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Γενάρη

19 Ιαν 2026, 00:01
Περιβάλλον

Εξω τα καζάνια του θανάτου από το Πέραμα

Αμεση μετεγκατάσταση όλων των δεξαμενών πετρελαιοειδών (ενεργών και ανενεργών) εκτός οικιστικού ιστού

18 Ιαν 2026, 18:46
Παιδεία

Το ΕΜΠ στην κούρσα των εξοπλισμών

Πετάει στα σκουπίδια σχετική απαγορευτική διάταξη του Οδηγού Χρηματοδότησης και Διαχείρισης του ΕΛΚΕ

18 Ιαν 2026, 18:15
Διεθνή

Οι σιωναζιστικές δυνάμεις σκότωσαν 14χρονο παιδί εν μέσω εντεινόμενων επιθέσεων από εποίκους στη Δυτική Οχθη

Τουλάχιστον τέσσερις διεθνείς ακτιβιστές αλληλεγγύης που προσπαθούσαν να καταγράψουν επιθέσεις από παράνομους εποίκους συνελήφθησαν από τον σιωναζιστικό στρατό

18 Ιαν 2026, 10:25
Καταστολή

Λέσβος: Ολοι αθώοι στην υπόθεση ERCI, για την ποινικοποίηση της διάσωσης και της αλληλεγγύης

18 Ιαν 2026, 08:55
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Γενάρη

18 Ιαν 2026, 00:01
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

17 Ιαν 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Γενάρη

17 Ιαν 2026, 00:01
Διεθνή

Γουίτκοφ: Θα πείσουμε τη Χαμάς να αφοπλιστεί! Καλόοοο, το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

16 Ιαν 2026, 19:58
Πολιτική

Γιατί γεμίσαμε «ξαφνικά» με στρατόγκαβλους;

16 Ιαν 2026, 14:01
Αγροτικά

32 κατηγορούμενοι, 3.307.631,97 ευρώ παράνομα εισπραχθείσες κοινοτικές επιδοτήσεις, οι 7 παραδέχτηκαν την ενοχή τους και ζήτησαν «ντιλ» με την Εισαγγελία

16 Ιαν 2026, 11:41
Αγροτικά

Εντολή από την Κομισιόν: Κάντε εμβολιασμό για την ευλογιά

16 Ιαν 2026, 10:04
Διεθνή

Λευτεριά στον Αχμαντ Σααντάτ και όλους τους Παλαιστίνιους Κρατούμενους

24 χρόνια από την απαγωγή και φυλάκιση του ηγέτη του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης

16 Ιαν 2026, 08:51
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Γενάρη

16 Ιαν 2026, 00:01
Διεθνή

Οι Αμερικάνοι ανακοίνωσαν την έναρξη της δεύτερης φάσης της συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα

Από καλύτερες θέσεις ο αγώνας της Παλαιστινιακής Αντίστασης

15 Ιαν 2026, 21:35
Κόντρες

Νέο unfair από τον Τασούλα

15 Ιαν 2026, 14:53
Διεθνή

Αμερικάνοι και σιωνιστές είναι οι μεγάλοι «χορηγοί» του ιρανικού καθεστώτος

Το Ιράν δεν είναι Συρία ή Βενεζουέλα

15 Ιαν 2026, 11:58
Ιστορία

«Τάξη επικρατεί στο Βερολίνο»

107 χρόνια από τη δολοφονία της Ρόζα Λούξεμπουργκ και του Καρλ Λίμπκνεχτ

15 Ιαν 2026, 00:03
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Γενάρη

15 Ιαν 2026, 00:01
Διεθνή

Κορίνα Ματσάδο: Η χρήσιμη ηλίθια των Αμερικανών

14 Ιαν 2026, 22:40
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Γενάρη

1865: Πεθαίνει ο Πιερ Ζοζέφ Προυντόν.

1915: Συλλαλητήρια σε Πάτρα και Βόλο για την τιμή του ψωμιού που έφτασε τα ογδόντα λεπτά.

1945: Ο Κόκκινος Στρατός μπαίνει στο γκέτο της Βαρσοβίας. Από τις 230.000 κατοίκους το 1940 είχαν απομείνει 900.

1978: Βόμβες σε τέσσερα αυτοκίνητα Bορειοαμερικανών στην Αθήνα (ΕΛΑ).

1994: Συλλαμβάνεται στην Ιταλία ο Λορέντσο Παντσαβόλτα που εξαγόρασε την εταιρεία ΑΓΕΤ Ηρακλής, με την κατηγορία της απάτης κατά του κράτους.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από την πρώτη στιγμή πίστεψα και τάχθηκα στο πλευρό του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, στην κοινή προσπάθεια να αναβαθμίσουμε την πατρίδα μας και να ενισχύσουμε, με σχέδιο και σοβαρότητα, όλους τους παράγοντες ισχύος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Δεν υπήρξα ποτέ άνθρωπος πολιτικών φιλοδοξιών, ούτε επιδίωξα πολιτειακό ή άλλο αξίωμα. Η συμμετοχή μου στην Κυβέρνηση δεν ήταν αυτοσκοπός, αλλά συνειδητή επιλογή προσφοράς, ως συμβολή σε ένα φιλόδοξο πρόγραμμα διακυβέρνησης που στοχεύει στην ενδυνάμωση της χώρας μας, στη θωράκιση των θεσμών και στην πρόοδο της κοινωνίας μας. […] Για μένα, πρώτιστο καθήκον είναι η προστασία της χώρας, της Κυβέρνησης και του Προέδρου της Δημοκρατίας. Σε μια περίοδο που η πατρίδα μας έχει ανάγκη από σταθερότητα, αξιοπιστία και καθαρό πολιτικό λόγο, επιλέγω για σκοπούς διαφάνειας να παραιτηθώ, ώστε η δική μου παρουσία να μη συνεχίσει να εργαλειοποιείται εις βάρος των εθνικών μας επιδιώξεων και της συλλογικής προσπάθειας.

Χαράλαμπος Χαραλάμπους

(Μας δουλεύει ο μπατζανάκης του κύπριου προέδρου. Δεν βρήκε τίποτα πιο πρωτότυπο να πει, πέραν της «εθνικής προσφοράς». Αυτό, δηλαδή, που λένε όλοι οι αστοί πολιτικοί. Δεν καταλαβαίνει καν ότι αυτοδιαψεύδεται μέσα σε λίγες γραμμές, όταν λέει ότι δεν είχε ποτέ πολιτικές φιλοδοξίες, ούτε επεδίωξε πολιτειακό ή άλλο αξίωμα, ενώ έχει καταλάβει το Νο 2 πολιτειακό αξίωμα. Νο 2 όχι βάσει πρωτοκόλλου, αλλά βάσει πολιτικής πράξης. Ακόμα και οι πρωτάρηδες στην πολιτική ανάλυση γνωρίζουν πως στα προεδρικά συστήματα ο «προσωπάρχης» του προέδρου είναι ο αντ’ αυτού, ο άνθρωπος μπροστά στον οποίο «βαράνε προσοχές» οι υπουργοί και οι κρατικοί παράγοντες. Οταν λοιπόν καταλαμβάνεις τέτοιο πόστο, είσαι «τίγκα» στις πολιτικές φιλοδοξίες. Και όταν υποστηρίζεις το αντίθετο, είσαι -απλούστατα- ένας χαμηλού επιπέδου υποκριτής. Αλήθεια, δεν υπήρχε άλλος για ν’ αναλάβει το πόστο του αντ’ αυτού, εκτός από τον μπατζανάκη του προέδρου, που δεν είχε μάλιστα πολιτικές φιλοδοξίες; Πόσο φτηνό… Αμ το άλλο; Παραιτήθηκε, λέει, για να προστατέψει τα εθνικά συμφέροντα. Ωπα, ρε μεγάλε. Επειδή παραιτήθηκες, θα πάψει η «εργαλειοποίηση εις βάρος των εθνικών επιδιώξεων», αν υπάρχει κάτι τέτοιο; Το επιχείρημα δεν στέκει ούτε σε διαγωνισμό… μωρίας. Αν αναλάμβανες κάποια ευθύνη προσωπίκά, θα το συζητούσαμε. Αλλά εσύ παραιτήθηκες δηλώνοντας ότι φεύγεις «με αίσθημα υπερηφάνειας για όσα επιτεύχθηκαν τα τελευταία τρία χρόνια». Οπότε, αν υποτεθεί ότι η επίθεση αφορά τις «εθνικές επιδιώξεις» -αν, λέμε- αυτοί που την οργανώνουν δεν έχουν κανένα λόγο να τη σταματήσουν. Ούτε τα αποτελέσματα της επίθεσης θα είναι λιγότερο οδυνηρά για τον μπατζανάκη σου)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Aπορρίφτηκε ως ψευδής η μήνυση του B. Tζωρτζάτου κατά των βασανιστών του

    17Ν
    • Aπορρίφτηκε ως ψευδής η μήνυση του B. Tζωρτζάτου κατά των βασανιστών του

      Εφετείο 17Ν
  • Aπορρίφτηκε ως ψευδής η μήνυση του B. Tζωρτζάτου κατά των βασανιστών του

    ΕΛΑ
    • Aπορρίφτηκε ως ψευδής η μήνυση του B. Tζωρτζάτου κατά των βασανιστών του

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Aπορρίφτηκε ως ψευδής η μήνυση του B. Tζωρτζάτου κατά των βασανιστών του

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Aπορρίφτηκε ως ψευδής η μήνυση του B. Tζωρτζάτου κατά των βασανιστών του

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Aπορρίφτηκε ως ψευδής η μήνυση του B. Tζωρτζάτου κατά των βασανιστών του

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Aπορρίφτηκε ως ψευδής η μήνυση του B. Tζωρτζάτου κατά των βασανιστών του

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Aπορρίφτηκε ως ψευδής η μήνυση του B. Tζωρτζάτου κατά των βασανιστών του

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Aπορρίφτηκε ως ψευδής η μήνυση του B. Tζωρτζάτου κατά των βασανιστών του

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Aπορρίφτηκε ως ψευδής η μήνυση του B. Tζωρτζάτου κατά των βασανιστών του

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Aπορρίφτηκε ως ψευδής η μήνυση του B. Tζωρτζάτου κατά των βασανιστών του

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Aπορρίφτηκε ως ψευδής η μήνυση του B. Tζωρτζάτου κατά των βασανιστών του

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Aπορρίφτηκε ως ψευδής η μήνυση του B. Tζωρτζάτου κατά των βασανιστών του

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Aπορρίφτηκε ως ψευδής η μήνυση του B. Tζωρτζάτου κατά των βασανιστών του

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Aπορρίφτηκε ως ψευδής η μήνυση του B. Tζωρτζάτου κατά των βασανιστών του

      Aπορρίφτηκε ως ψευδής η μήνυση του B. Tζωρτζάτου κατά των βασανιστών του

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Aπορρίφτηκε ως ψευδής η μήνυση του B. Tζωρτζάτου κατά των βασανιστών του

      Aπορρίφτηκε ως ψευδής η μήνυση του B. Tζωρτζάτου κατά των βασανιστών του

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Aπορρίφτηκε ως ψευδής η μήνυση του B. Tζωρτζάτου κατά των βασανιστών του

      Aπορρίφτηκε ως ψευδής η μήνυση του B. Tζωρτζάτου κατά των βασανιστών του

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Aπορρίφτηκε ως ψευδής η μήνυση του B. Tζωρτζάτου κατά των βασανιστών του

      Aπορρίφτηκε ως ψευδής η μήνυση του B. Tζωρτζάτου κατά των βασανιστών του

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Aπορρίφτηκε ως ψευδής η μήνυση του B. Tζωρτζάτου κατά των βασανιστών του

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Aπορρίφτηκε ως ψευδής η μήνυση του B. Tζωρτζάτου κατά των βασανιστών του

    Aπορρίφτηκε ως ψευδής η μήνυση του B. Tζωρτζάτου κατά των βασανιστών του

    Ποιοι είμαστε
  • Aπορρίφτηκε ως ψευδής η μήνυση του B. Tζωρτζάτου κατά των βασανιστών του

    Aπορρίφτηκε ως ψευδής η μήνυση του B. Tζωρτζάτου κατά των βασανιστών του

    Επικοινωνία
  • Aπορρίφτηκε ως ψευδής η μήνυση του B. Tζωρτζάτου κατά των βασανιστών του

    Aπορρίφτηκε ως ψευδής η μήνυση του B. Tζωρτζάτου κατά των βασανιστών του

    Όροι χρήσης
  • Aπορρίφτηκε ως ψευδής η μήνυση του B. Tζωρτζάτου κατά των βασανιστών του

    Aπορρίφτηκε ως ψευδής η μήνυση του B. Tζωρτζάτου κατά των βασανιστών του

    Ποιοι είμαστε
  • Aπορρίφτηκε ως ψευδής η μήνυση του B. Tζωρτζάτου κατά των βασανιστών του

    Aπορρίφτηκε ως ψευδής η μήνυση του B. Tζωρτζάτου κατά των βασανιστών του

    Επικοινωνία
  • Aπορρίφτηκε ως ψευδής η μήνυση του B. Tζωρτζάτου κατά των βασανιστών του

    Aπορρίφτηκε ως ψευδής η μήνυση του B. Tζωρτζάτου κατά των βασανιστών του

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo