Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • AYΡΙΟ (Πέμπτη 12/3) , 19:00, Σύνταγμα: Αντιπολεμική-αντιμπεριαλιστική συγκέντρωση και πορεία
  • Η Ζαρούλια στη φυλακή (για ξεκάρφωμα), οι υπόλοιποι έξω! Φινάλε-πρόκληση στη δίκη της εγκληματικής νεοναζιστικής συμμορίας
  • Εφετείο ΧΑ: Ποινές-χάδι με βελούδινο γάντι
  • Δήλωση Ομάδων Λαϊκής Αντίστασης και Κοινοτικής Δράσης στον Λίβανο
  • Στα μαλακά ρίχνουν (πάλι) τους νεοναζιστές εγκληματίες
  • «Οχι» στη Νομική Σχολή του δημόσιου Πανεπιστήμιου Πατρών – «Ναι» στις Νομικές των ιδιωτικών «πανεπιστημίων»
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Θα προτιμούσαμε να πνιγούμε στο αίμα παρά στα σκατά!
Διεθνή

Θα προτιμούσαμε να πνιγούμε στο αίμα παρά στα σκατά!

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr12 Νοέ 2005, 00:00
Παρακάτω αναδημοσιεύουμε αυτούσιο ένα κείμενο που γράφτηκε από κάποιους απ’ τα «αποβράσματα» που… αναστάτωσαν την δημοκρατία στη Γαλλία. Το κείμενο το αλιεύσαμε από το διαδικτυακό τόπο Ιndymedia της Αθήνας (8/11/05) και αποτελεί πιστή μετάφραση του κειμένου που στάλθηκε στο γαλλικό Ιndy.
 
Το κείμενο δεν είναι μανιφέστο. Ούτε και θα μπορούσε να είναι κάτι τέτοιο σε μια εξέγερση που δεν έχει φτάσει στο σημείο της πολιτικής ενιαιοποίησης, της συγκρότησης οργάνων που καταλήγουν σε πολιτικά συμπεράσματα και αιτήματα. Είναι, όμως, ένα μαχητικό πολιτικό κείμενο, με σαφέστατες αναφορές. Απηχεί σίγουρα ένα τμήμα των εξεγερμένων (ασφαλώς όχι όλους). Και λύνει τις «απορίες» όλων εκείνων που δε μπορούν να καταλάβουν «γιατί όλη αυτή η βία;», αλλά και εκείνων που προσπαθούν να αναγορεύσουν αυτή την εξέγερση σε ένα περιθωριακό φαινόμενο, που αφορά μόνο κάποιες ισχνές μειοψηφίες εντελώς εξαθλιωμένων νέων και έχουν βρει ήδη το φάρμακο: κάπως περισσότερα λεφτά στα προάστια της ανεργίας και της εξαθλίωσης, για να στηθούν μηχανισμοί κοινωνικής ενσωμάτωσης των νέων.

«Η εξέγερση λυσσομανά, το αντάρτικο πόλεων εξαπλώθηκε σε όλες τις συνοικίες. Οι αιτίες βρίσκονται στην κοινωνική αδικία και στην καθημερινή βία: διακρίσεις, περιθωριοποίηση ανυπόφορες συνθήκες ζωής. Σήμερα είναι πια πολύ αργά για τους “μεγάλους μας δούκες” να πάρουν νέα μέτρα, για να κάνουν πιο υποφερτές τις συνθήκες ζωής στις συνοικίες μας, που ούτως ή άλλως δεν ήταν ποτέ ανθρώπινες ούτε ποτέ θα γίνουν.

Δεν θέλουμε πια τον διάλογο, αρκετά κοροϊδέψατε με τα λόγια τους πατεράδες και τις οικογένειές μας. Ο διάλογος έχει πάψει μια για πάντα, μην προσπαθείτε να μας αποκοιμίσετε. ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΕΥΘΥ-ΝΕΤΕ, επειδή βάζετε τους ιμάμηδες και τα φερέφωνα που έχετε μετατρέψει σε όργανά σας να εκδίδουν εκκλήσεις για ηρεμία. Δεν έχουμε όπλα μαζικής καταστροφής, μόνο μερικά αυτοσχέδια εκρηκτικά, δεν έχουμε βομβαρδιστικά, έχουμε μόνο τις τσέπες μας… Τρέμετε όμως μικροί βαρόνοι του Νεϊγί1! Σήμερα είμαστε στις συνοικίες μας, σε λίγες μέρες θα είμαστε στην πόρτα του σπιτιού σας!

Η μάχη που ξεκινάει είναι μακρά και δίκαιη. Είμαστε δημιούργημα της κοινωνίας, κι αυτό δείχνει ότι ο πολιτισμός σας βαδίζει στο χαμό. Δεν έχουμε τίποτε πια να χάσουμε, θα προτιμήσουμε να πνιγούμε μέσα στο αίμα, παρά μέσα στα σκατά…

Μαχητές-ταραξίες του 932»
 
1. Νειγί: σικ προάστιο στα δυτικά του Παρισιού, παραδοσιακός τόπος κατοικίας πολλών αξιωματικών του στρατού και μεγαλοαστών (κάτι σαν του Παπάγου).
2. 93-Seine-St Denis. Διοικητικό διαμέρισμα αποτελούμενο από λαϊκά προάστια ΒΑ του Παρισιού.
(Οι σημειώσεις είναι του μεταφραστή του κειμένου)
 

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΔιάσημοι και άσημοι
Επόμενο άρθρο Δείγμα εκφασισμού ή στημένες δημοσκοπήσεις;

Σχετικά Αρθρα

Δήλωση Ομάδων Λαϊκής Αντίστασης και Κοινοτικής Δράσης στον Λίβανο

Διεθνή 11 Μαρ 2026, 14:18

Σιγά μην ακούνε οι «αγορές» τoν ξεμωραμένο πορτοκαλομαλλιά φασίστα

Διεθνή 10 Μαρ 2026, 21:44

Σιωνιστικά μίντια: Η Χεζμπολά δείχνει ετοιμότητα για παρατεταμένη σύγκρουση

Αυξάνεται η πίεση στο βόρειο μέτωπο των σιωναζιστών

Διεθνή 10 Μαρ 2026, 15:13

Μεγαλοκαπιταλιστής από τα ΗΑΕ: Δε θα μπούμε σε έναν πόλεμο για τα συμφέροντα άλλων

Διεθνή 10 Μαρ 2026, 10:26

Eνώ οι τιμές των καυσίμων καλπάζουν, Τραμπ και Ράιτ παπαρολογούν

Διεθνή 9 Μαρ 2026, 19:45

Κοιλάδα Μπεκάα: δύο σιωναζιστές νεκροί και κατάρριψη ενός ελικοπτέρου από τη Λιβανέζικη Αντίσταση

Διεθνή 9 Μαρ 2026, 12:27
Ροή Ειδήσεων
Πολιτική

AYΡΙΟ (Πέμπτη 12/3) , 19:00, Σύνταγμα: Αντιπολεμική-αντιμπεριαλιστική συγκέντρωση και πορεία

Κάλεσμα της Δικτύωσης Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

11 Μαρ 2026, 20:03
Πολιτική

Η Ζαρούλια στη φυλακή (για ξεκάρφωμα), οι υπόλοιποι έξω! Φινάλε-πρόκληση στη δίκη της εγκληματικής νεοναζιστικής συμμορίας

11 Μαρ 2026, 19:27
Πολιτική

Εφετείο ΧΑ: Ποινές-χάδι με βελούδινο γάντι

Μόνο η Ζαρούλια θα πάει φυλακή από όσους είχε ανασταλεί η εκτέλεση της ποινής του πρωτόδικα

11 Μαρ 2026, 15:47
Διεθνή

Δήλωση Ομάδων Λαϊκής Αντίστασης και Κοινοτικής Δράσης στον Λίβανο

11 Μαρ 2026, 14:18
Πολιτική

Στα μαλακά ρίχνουν (πάλι) τους νεοναζιστές εγκληματίες

11 Μαρ 2026, 13:34
Παιδεία

«Οχι» στη Νομική Σχολή του δημόσιου Πανεπιστήμιου Πατρών – «Ναι» στις Νομικές των ιδιωτικών «πανεπιστημίων»

11 Μαρ 2026, 11:07
Πολιτισμός

«Αγκάθια και γαρύφαλλα»: Το μυθιστόρημα του Γιάχια Σινουάρ στα ελληνικά

Από τη Δικτύωση Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

11 Μαρ 2026, 09:18
Παιδεία

Εκπαιδευτικοί αναλώσιμοι στο πλαίσιο του αυταρχικού σχολείου και των τρομοκρατικών ενεργειών της διοικητικής ιεραρχίας

11 Μαρ 2026, 00:10
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Μάρτη

11 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Σιγά μην ακούνε οι «αγορές» τoν ξεμωραμένο πορτοκαλομαλλιά φασίστα

10 Μαρ 2026, 21:44
Κόντρες

Κά(ρ)για Κάλλας

10 Μαρ 2026, 19:19
Διεθνή

Σιωνιστικά μίντια: Η Χεζμπολά δείχνει ετοιμότητα για παρατεταμένη σύγκρουση

Αυξάνεται η πίεση στο βόρειο μέτωπο των σιωναζιστών

10 Μαρ 2026, 15:13
Πολιτική

Μπούκουρας: Ψήφισα Δήμα – πήρα αναστολή!

Αμετανόητος δηλώνει ο νεοναζιστής πρώην βουλευτής

10 Μαρ 2026, 14:10
Παιδεία

Ανυποχώρητοι Εκπαιδευτικοί: Δεν συμμετέχουμε-ακυρώνουμε τις εξετάσεις PISA στην πράξη

10 Μαρ 2026, 12:04
Διεθνή

Μεγαλοκαπιταλιστής από τα ΗΑΕ: Δε θα μπούμε σε έναν πόλεμο για τα συμφέροντα άλλων

10 Μαρ 2026, 10:26
Πολιτισμός

ΑΛ ΖΑΪΤΟΥΝ – Ποιητική Συλλογή

10 Μαρ 2026, 08:49
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Μάρτη

10 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Eνώ οι τιμές των καυσίμων καλπάζουν, Τραμπ και Ράιτ παπαρολογούν

9 Μαρ 2026, 19:45
Καταστολή

Σύνορα, θάνατοι και απελάσεις: Η Κρήτη και η νέα γεωγραφία της αποτροπής στη Μεσόγειο

9 Μαρ 2026, 13:26
Διεθνή

Κοιλάδα Μπεκάα: δύο σιωναζιστές νεκροί και κατάρριψη ενός ελικοπτέρου από τη Λιβανέζικη Αντίσταση

9 Μαρ 2026, 12:27
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Μάρτη

Ευρωπαϊκή ημέρα μνήμης θυμάτων τρομοκρατίας.

1971: Βόμβα της ΕΜΑ στην είσοδο των γραφείων της “Εστίας”.

1988: Χιλιάδες αμερικανοί ακτιβιστές εισβάλουν στο πεδίο πυρηνικών δοκιμών της Νεβάδα, 2.000 συλλήψεις (ο μεγαλύτερος αριθμός στην ιστορία των ΗΠΑ).

1989: Βόμβα σε γαλλική τράπεζα στο Κολωνάκι (Επαναστατική Αλληλεγγύη).

1993: Βόμβα στην εφορία Πετρούπολης (17Ν).

2004: Πολλαπλές βομβιστικές επιθέσεις σε αμαξοστοιχίες και σιδηροδρομικούς σταθμούς της Μαδρίτης, 192 νεκροί,1.460 τραυματίες.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ξέρω το αίτημά σας. Ξέρω τι περιμένετε από μένα. Εχω πλήρη επίγνωση – πιστέψτε με. Και της ευθύνης και του βάρους της ευθύνης (…) Μαζί να βάλουμε τα πανιά και τα ξάρτια στο νέο καράβι για την Ιθάκη. Ενα καράβι γερό, καλοτάξιδο, γρήγορο, που δεν θα φοβάται τους καιρούς και τις θύελλες που μας περιμένουν. Με αξιόμαχο πλήρωμα, νέους αλλά και έμπειρους ναύτες και αξιωματικούς (…) Μαζί να χαράξουμε τη ρότα της πατρίδας για την Ιθάκη.

Aλέξης Τσίπρας

(Γραμμένος από τους λογογράφους του ο νέος χρησμός, δεν είναι και τόσο χρησμός. Το «νέο καράβι» είναι το κόμμα που ετοιμάζει. Και η «Ιθάκη» είναι η κυβερνητική εξουσία. Το μόνο που δεν είπε είναι το πότε θα ανακοινωθεί επίσημα το νέο κόμμα και ποιο θα είναι το όνομά του. Δεν τα έχει αποφασίσει; Εκτιμούμε πως όλα είναι αποφασισμένα και πως ακολουθείται συγκεκριμένη στρατηγική «επικοινωνίας», που εκπόνησε η γαλλική Publicis Communications. Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί συνεργασία με την εν λόγω εταιρία, αλλά αυτά ποτέ δεν ανακοινώνονται ή ανακοινώνονται εκ των υστέρων. Ασχολείται πλέον κανείς με το βιβλίο του Τσίπρα; Οχι. Το βιβλίο χρησιμοποιείται απλά ως όχημα για να οργανώνονται πολιτικές συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις της χώρας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα, Λάρισα, προφανώς θ’ ακολουθήσει το Ηράκλειο, ίσως καμιά Μυτιλήνη ή καμιά Ρόδος. Αυτές οι συγκεντρώσεις και οι αραιές αλλά στοχευμένες παρεμβάσεις του Τσίπρα με δηλώσεις, συντηρούν το εγχείρημα στην πολιτική επικαιρότητα και δημιουργούν ένα κλίμα αναμονής. Την ίδια στιγμή, το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ βρίσκεται σε μια διαδικασία συνεχούς φθοράς, ενώ ΣΥΡΙΖΑ και κοινοβουλευτική ομάδα της ΝέΑρ έχουν «κατεβάσει τα μολύβια» και περιμένουν. Η Καρυστιανού, που ως πρόεδρος του συλλόγου των οικογενειών θυμάτων των Τεμπών συγκέντρωνε υποστήριξη από τ’ αριστερά, κυρίως από νεολαία, απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο απ’ αυτό το ακροατήριο και θα της μείνει μόνο το ακροατήριο των ψεκ. Προφανώς, η fabriqué en France εκλογική στρατηγική προβλέπει να ανακοινωθεί το κόμμα Τσίπρα όταν θα έχει βαθύνει κι άλλο η φθορά των όμορων χώρων, ώστε να μπορεί να έχει πολυσυλλεκτικότητα. Και θα μας φαινόταν παράξενο αν η ανακοίνωση του κόμματος δε συνοδευόταν και από κάποια ονόματα που θα πλαισιώσουν τον μεσσία. Οσο για την «αυτοοργάνωση» κατά το πρότυπο με το οποίο ο Ανδρέας Παπανδρέου οργάνωσε το ΠΑΣΟΚ το 1974, μόνο ως ανέκδοτο ακούγεται. Καταρχάς, ο Παπανδρέου είχε γύρω του πληθώρα στελεχών: από το αντιδικτατορικό ΠΑΚ μέχρι τη λεγόμενη αριστερή πτέρυγα και τη νεολαία της προδικτατορικής Ενωσης Κέντρου. Και το 1974 ήταν μια εποχή τεράστια πολιτικοποίησης και κοινωνικής ενεργοποίησης, κάτι που δεν ισχύει για το 2026. Αυτό που θα στήσει ο Τσίπρας θα είναι απλά ένας μηχανισμός οργανωτικής δουλειάς και όχι ένα μαζικό κόμμα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo