Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Ενας νεκρός εργάτης και ένας χαροπαλεύει – Νέο έγκλημα στη Motor Oil των Βαρδινογιάννηδων
  • Ανίς Αλ-Ντάρμπι: σύντροφος του Σινουάρ μέχρι την τελευταία του πνοή!
  • ΣΗΜΕΡΑ 2 μμ: Ολες-όλοι στη διαδήλωση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό και την Αντίστασή του
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 10 Οκτώβρη
  • Μπάζωμα στα Τέμπη: Ο διοικητής της Τροχαίας προειδοποιούσε, ο Τριαντόπουλος με τον Αγοραστό τον «έγραφαν»
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Καταστολή»Τρομοϋστερία και κυνήγι μαγισσών
Καταστολή

Με αφορμή μια ληστεία

Τρομοϋστερία και κυνήγι μαγισσών

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr21 Ιαν 2006, 00:00

«Μεγαλύτερο έγκλημα από τη ληστεία μιας τράπεζας είναι η ίδρυση μιας τράπεζας».
Μπέρτολτ Μπρεχτ

Μια ληστεία στο κέντρο της Αθήνας, η οποία κατέληξε σε ανταλλαγή πυροβολισμών ανάμεσα στους δράστες και αστυνομικούς, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του 28χρονου Γιάννη Δημητράκη και του φρουρού της τράπεζας και τον ελαφρύτερο ενός διερχόμενου λαχειοπώλη, ήταν η αφορμή για ένα νέο γύρο τρομοϋστερίας και κυνηγητού μαγισσών, στον οποίο εμφανίστηκε ξανά η στενή συμμαχία Ασφάλειας – ΜΜΕ. Πίσω από τα κύματα της τρομοϋστερίας κρύβονται και πάλι αντιδραστικά ιδεολογήματα, αλλά και καταπατήσεις πολιτικών και δικονομικών δικαιωμάτων.

Αιτία για όλα αυτά ήταν η συμμετοχή του τραυματία στον αντιεξουσιαστικό χώρο. Παλιά και νέα τρομοσενάρια ξαναζεστάθηκαν, ρίχτηκαν όλα στο μεγάλο καζάνι της προπαγάνδας και σερβιρίστηκαν ως αποκλειστικές πληροφορίες για «τρομοκρατική ομάδα», που είχε επαφές με άλλες «τρομοκρατικές ομάδες», αλλά και με τις «παρυφές της τρομοκρατίας». Αυτός είναι ο νέος όρος που λανσαρίστηκε. Αν ο όρος «τρομοκρατία» είναι μια φορά αόριστος, οι «παρυφές της τρομοκρατίας» είναι χίλιες. Είναι μια έννοια λάστιχο, που μπορεί να διαστέλλεται και να συστέλλεται ανάλογα με τις πολιτικές σκοπιμότητες και τους αστυνομικούς σχεδιασμούς κάθε συγκυρίας. Μπορεί να περιλάβει ολόκληρο τον αντιεξουσιαστικό-αναρχικό χώρο, αλλά να πάει και πέραν αυτού, στο ευρύτερο κίνημα αλληλεγγύης στους πολιτικούς κρατούμενους. Μπορεί να οδηγήσει σε ποινικοποίηση όχι μόνο πολιτικές αλλά ακόμα και κοινωνικές-φιλικές σχέσεις.

Υπερβολές; Αναλογιστείτε μόνο τούτο. Ολα τα παπαγαλάκια, παίρνοντας γραμμή από την Ασφάλεια, υποστηρίζουν πως έχει στην κατοχή της το κινητό του τραυματία και έτσι θα εντοπίσει τους συνεργούς του! Δηλαδή, όποιος έχει τηλεφωνηθεί με τον Δημητράκη και όποιου το όνομα είναι γραμμένο στον τηλεφωνικό κατάλογο του κινητού του θεωρείται οιονεί ύποπτος ως ληστής και τρομοκράτης. Ειδικά αν τυχαίνει να ανήκει στο ίδιο ιδεολογικοπολιτικό ρεύμα με τον τραυματία. Η ναζιστική αρχή της συλλογικής ευθύνης σε όλο της το αποκρουστικό μεγαλείο. Διοχετεύει ακόμα η Ασφάλεια, ότι μελετά το υλικό από δεκάδες κάμερες που υπάρχουν στην περιοχή. Αλίμονο, δηλαδή, σε όποιον έτυχε να περνά από την ευρύτερη περιοχή εκείνη την ώρα και είναι προσεσημασμένος ως αντιεξουσιαστής-αναρχικός. Πλέον αναγορεύεται τουλάχιστον σε ύποπτο για συνέργεια σε ληστεία.

Με τη γνωστή από την περίοδο της εξάρθρωσης της «τρομοκρατίας» τακτική, άρχισαν να διοχετεύουν «φωτογραφικές» περιγραφές συγκεκριμένων ατόμων και να ψιθυρίζουν και τα ονόματά τους. Αν έχουν στοιχεία για οποιονδήποτε απ’ αυτούς, γιατί δεν εκδίδουν ένταλμα σύλληψης και να τον αναζητήσουν; Προτιμούν τις διαρροές, γιατί έτσι προετοιμάζεται το κυνήγι μαγισσών, στο πλαίσιο του οποίου τσουβαλιάζονται σχετικοί και άσχετοι ή και μόνο άσχετοι. Αντε μετά να αποδείξει ο άλλος ότι δεν είναι ελέφαντας.

Ο τραυματίας Γ. Δημητράκης παραμένει φρουρούμενος στην Εντατική του Γενικού Κρατικού «Γιώργος Γεννηματάς», χωρίς να έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του, μολονότι έχουν περάσει τόσες μέρες και θεωρείται συλληφθείς επ’ αυτοφώρω στη διάπραξη κακουργήματος. Γιατί; Μα για να μην επιληφθεί τακτικός ανακριτής, όπως προβλέπει η δικονομία, και να μπορεί ο γνωστός Διώτης, που ανασύρθηκε από τη ναφθαλίνη όπου τον είχαν βάλει οι συνάδελφοί του, να δοκιμάσει να επαναλάβει το έγκλημα του «Ευαγγελισμού». Δηλαδή, να ανακρίνει στην Εντατική τον τραυματία, χωρίς την παρουσία συνηγόρου. Το δοκίμασε δυο φορές, αλλά φαίνεται πως μέχρι στιγμής δεν τα κατάφερε. Οπωσδήποτε, είναι θετική η απόφανση του διευθυντή της ΜΕΘ του «Γεννηματάς», ότι ο τραυματίας δεν μπορεί να ανακριθεί, διότι δεν έχει διαύγεια πνεύματος. Δεν ξέρουμε, όμως, τι θα γίνει στη συνέχεια. Μη εκδίδοντας ένταλμα σύλληψης και μη παραδίδοντας τον Δημητράκη στην τακτική ανάκριση, μολονότι έχει παρέλθει η προθεσμία του αυτοφώρου, παραβιάζουν ήδη βάναυσα τα δικαιώματά του.

Τέλος, ας αναλογιστούμε λίγο κάποια πράγματα που η εκκωφαντική προπαγάνδα φρόντισε να κρύψει.

Ποια είναι η ευθύνη του φρουρού της τράπεζας, που κυνήγησε τους ληστές και ξεκίνησε το πιστολίδι στο κέντρο της Αθήνας, όταν είναι σαφείς και κατηγορηματικές οι εντολές που έχουν οι υπάλληλοι των τραπεζών να μη αντιδρούν σε περίπτωση ληστείας, διότι έτσι κι αλλιώς τα χρήματα είναι ασφαλισμένα; Εμφανίζουν ως ήρωα έναν άνθρωπο που παραλίγο να προκαλέσει μακελειό για λίγη προσωπική δόξα, μολονότι οι συνάδελφοί του του φώναζαν να μην τρέξει πίσω από τους ληστές.

Και τί να πούμε για την εικόνα που είδαμε «ζωντανή» στις τηλεοράσεις μας, ένας άνθρωπος με δυο σφαίρες στην κοιλιά και μια στο στήθος να δένεται πισθάγκωνα με χειροπέδες, μπάτσοι να του ρίχνουν κλωτσιές στα μουλωχτά και οι τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ να τον γυρίζουν ανάποδα για να του βάλουν τον ορό στο χέρι, χωρίς οι μπάτσοι να συγκινούνται και χωρίς αυτοί να έχουν τη στοιχειώδη ευαισθησία να ζητήσουν την αφαίρεση των χειροπέδων από ένα βαριά τραυματία που ούτως ή άλλως ήταν αφοπλισμένος και ακίνδυνος για οτιδήποτε; Αυτή είναι η εικόνα του νεοελληνικού πολιτισμού. Μια εικόνα που δυστυχώς τείνουμε να τη συνηθίσουμε και -πολύ χειρότερα- να την αποδεχτούμε.

Περισσότερα θα πούμε όταν ξεκαθαρίσει η υπόθεση. Προς το παρόν διαβεβαιώνουμε τα κοράκια της κρατικής τρομοκρατίας, ότι το 2005 δεν είναι 2002.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Με αφορμή μια ληστεία

Δεκαπέντε χρόνια ζεστή φιλοξενία, σφαίρες, απελάσεις, και μαύρη εργασία
Επόμενο άρθρο

Με αφορμή μια ληστεία

Τα ιδιωτικά ΑΕΙ ωφελούν μόνο κράτος και κεφάλαιο

Σχετικά Αρθρα

Αθώοι πανηγυρικά οι συνδικαλιστές του Πειραιά – Χαστούκι σε κυβέρνηση – υπ. Παιδείας

Εργατικά 9 Οκτ 2026, 15:03

«Εκτακτη ανάγκη» χωρίς τέλος: Η Ευρωένωση μετακινεί ξανά τα όρια του ασύλου

Καταστολή 7 Οκτ 2026, 09:27

Οργιο αστυνομικής ψευδολογίας στη δίκη για το βασανισμό του Βασίλη Μάγγου

Καταστολή 6 Οκτ 2026, 12:29

Απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισης της κατηγορούμενης για Μarfin

Καταστολή 30 Σεπ 2026, 20:00

Ο Βασίλης Μάγγος βασανίστηκε (και) μέσα στην Ασφάλεια Βόλου: αυτό προκύπτει από τα ντοκουμέντα

Καταστολή 25 Σεπ 2026, 18:19

Η αστυνομία απειλεί με αυτόφωρο για παλαιστινιακή σημαία σε μπαλκόνι!

Καταστολή 17 Σεπ 2026, 18:10
Ροή Ειδήσεων
Εργατικά

Ενας νεκρός εργάτης και ένας χαροπαλεύει – Νέο έγκλημα στη Motor Oil των Βαρδινογιάννηδων

Η αστυνομία συνέλαβε ως υπεύθυνο τον επικεφαλής του εργολαβικού συνεργείου

10 Οκτ 2026, 12:41
Διεθνή

Ανίς Αλ-Ντάρμπι: σύντροφος του Σινουάρ μέχρι την τελευταία του πνοή!

10 Οκτ 2026, 09:35
Πολιτική

ΣΗΜΕΡΑ 2 μμ: Ολες-όλοι στη διαδήλωση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό και την Αντίστασή του

Σάββατο 10 Οκτώβρη 2026, 14:00 | Πάρκο Ελευθερίας – πορεία προς τις πρεσβείες των ΗΠΑ και του Ισραήλ

10 Οκτ 2026, 00:05
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

10 Οκτ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Οκτώβρη

10 Οκτ 2026, 00:01
Πολιτική

Μπάζωμα στα Τέμπη: Ο διοικητής της Τροχαίας προειδοποιούσε, ο Τριαντόπουλος με τον Αγοραστό τον «έγραφαν»

9 Οκτ 2026, 19:49
Εργατικά

Αθώοι πανηγυρικά οι συνδικαλιστές του Πειραιά – Χαστούκι σε κυβέρνηση – υπ. Παιδείας

9 Οκτ 2026, 15:03
Διεθνή

Η Kpler υποψιάζεται ότι οι παραγωγοί του Κόλπου πληρώνουν το Ιράν για ασφαλή διέλευση από το Ορμούζ

9 Οκτ 2026, 14:57
Κόντρες

H πατριωτική αντίσταση του Mr Bean

9 Οκτ 2026, 14:17
Διεθνή

«”Αγάπη μου, σε παρακαλώ”: Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ πίεσε δωρητή να εμβάσει 100.000 δολάρια στον λογαριασμό της στην Amex»

Δημοσίευμα στη Wall Street Journal και «πιπεράτο» δημοσίευμα στη Daily Mail

9 Οκτ 2026, 13:39
Πολιτική

Nεοναζιστές μαχαίρωσαν αντιφασίστα στην Ελευσίνα

Του έστησαν καρτέρι έξω από το σπίτι του

9 Οκτ 2026, 10:14
Η παπάρα

Αναζητώντας στήριγμα από ΤΗΝ πρεσβεία και το MAGA

9 Οκτ 2026, 09:34
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Οκτώβρη

9 Οκτ 2026, 00:01
Διεθνή

«Τρελές» δηλώσεις του Λίμπερμαν αποκαλύπτουν ότι το σύνολο των σιωνιστικών μορφωμάτων ενώνεται για τη διατήρηση της κατοχής της Παλαιστίνης

8 Οκτ 2026, 21:45
Οικονομία

Κυβέρνηση-προαγωγός του τζόγου, νόμιμου και παράνομου

8 Οκτ 2026, 20:26
Εργατικά

Νοσοκομειακοί Ψυχολόγοι: Καταγγέλλουν την ΕΔΕ σε βάρος συνδικαλιστών και εργαζόμενων του ΨΝΑ

8 Οκτ 2026, 14:43
Περιβάλλον

Ξεβρακώθηκαν η κυβέρνηση και οι εργολάβοι του Μετρό

Δικαστήριο εξέδωσε προσωρινή διαταγή να δοθούν στους κατοίκους της Κυψέλης όλα τα έγγραφα που αρνούνταν να τους χορηγήσουν

8 Οκτ 2026, 14:35
Αγροτικά

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Αύριο στο Εφετείο η δίκη σε δεύτερο βαθμό εφτά μελών των οικογενειών Χλύκα και Καλφούτζου

8 Οκτ 2026, 14:11
Διεθνή

Φιλοπαλαιστίνιοι διαδηλωτές ξεφτίλισαν τον Ζοράν Μαμντάνι

8 Οκτ 2026, 13:54
Κόντρες

Εμπρός αφεντικό, μη σκύβεις το κεφάλι, με τη Λεωνόρα αντίσταση και πάλι

8 Οκτ 2026, 13:09
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Οκτώβρη

Ημέρα για την κατάργηση της θανατικής ποινής.

Ημέρα όρασης.

Ημέρα ψυχικής υγείας.

Ταϊβάν: Εθνική γιορτή (1911).

Κούβα: Αρχή πολέμου ανεξαρτησίας (1868).

Ιαπωνία: Ημέρα υγείας – αθλητισμού (1964).

1837: Πεθαίνει ο Σαρλ Φουριέ.

1939: Φυλακίζονται 33 κοινοβουλευτικοί κομμουνιστές στη Γαλλία.

1941: Πρώτο ανοιχτό διάγγελμα του ΕΑΜ στον ελληνικό λαό.

1978: Βόμβα σε βορειοαμερικανικό αυτοκίνητο στου Γκύζη (ΕΛΑ).

1979: Τρεις βόμβες σε αυτοκίνητα της ΕΛΑΣ (ΕΛΑ).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Είχα την συγκλονιστική Χαρά, Τιμή και Απόλαυση να παρίσταμαι και να ακούσω ζωντανά την πιο σπουδαία πολιτική ομιλία που έχω ακούσει στην ζωή μου. Ο Υπουργός των Εξωτερικών των ΗΠΑ @SecRubio δεν μίλησε σήμερα στην Πνύκα, μπροστά από την Ακρόπολη μόνον ως ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, αλλά ως ο πολιτικός εκπρόσωπος των ανθρώπων της Δύσης που ζούσαν, που ζουν και που θα ζήσουν στο μέλλον. Έκανε μια αληθινά Ιστορικών διαστάσεων ομιλία. Περιττό να πω ότι συμφωνώ σε όσα είπε στο 100% και ότι ως Έλλην αισθάνομαι υπερήφανος για το βάθος του θαυμασμού του για τους προγόνους μας αλλά και ως Υπουργός αυτής της Κυβερνήσεως για την δημόσια αναγνώριση του στην αξιοπιστία και στην επιτυχία της Χώρας μας σήμερα. Η Ελλάδα, η Ρώμη και ο Χριστιανισμός συνθέτουν τον Δυτικό Πολιτισμό και η παρακμή του πρέπει να τελειώσει και να ξαναβρεί η Δύση τις ρίζες, τις αξίες και το πνεύμα της που την έκαναν για αιώνες κυρίαρχη. Πραγματικά αξίζουν πολλά εύγε αλλά και ευχαριστώ στον κ. Ρούμπιο για την σημερινή του ομιλία.

Αδωνις Γεωργιάδης

(Εντάξει, εμετός. Προσέξτε, όμως, την επιτηδευμένη μίμηση του ύφους του Τραμπ, με κεφαλαία γράμματα σε ορισμένες λέξεις και κάποια βροντώδη επίθετα. Δεν είναι χωρίς σημασία. Ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός-υπουργός Υγείας του Μητσοτάκη ήξερε ότι θα προκαλέσει. Διάλεξε σκόπιμα να γράψει αυτό το έμεσμα, ξεπερνώντας κάθε άλλο δεξιό πολιτικό ή δημοσιογράφο στην Ελλάδα. Ολοι οι άλλοι έγλειψαν πατόκορφα τον Ρούμπιο αλλά με… στιλ και… αντικειμενικότητα. Προσπάθησαν να εμφανιστούν σοβαροί και… αξιοπρεπείς. Συνασπίστηκαν μάλιστα γύρω από τη θέση ότι ο Ρούμπιο δεν είναι σαν τους Τραμπ και Βανς αλλά είναι ένας παραδοσιακός Ρεπουμπλικανός. Μόνο ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος Σπυράδωνης κινήθηκε σε ρυθμό MAGA. Το μήνυμά του δεν αποδέκτες τόσο το δεξιό και ακροδεξιό κοινό στην Ελλάδα όσο ΤΗΝ πρεσβεία και το  ΜΑGA. Θέλησε να προβληθεί ως ο μοναδικός γνήσιος εκπρόσωπος του τραμπισμού στην ελληνική Δεξιά, ώστε να ενεργοποιήσει τις κεραίες ΤΗΣ πρεσβείας και να γίνει ο εκλεκτός της. Να διεκδικήσει την υποστήριξή ΤΗΣ και την υποστήριξη του MAGA, επειδή ξέρει ότι δεν αργεί η ώρα που θα διεκδικήσει την ηγεσία της ΝΔ με αντίπαλο τον… αριστερό Δένδια)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Με αφορμή μια ληστεία

    17Ν
    • Με αφορμή μια ληστεία

      Εφετείο 17Ν
  • Με αφορμή μια ληστεία

    ΕΛΑ
    • Με αφορμή μια ληστεία

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Με αφορμή μια ληστεία

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Με αφορμή μια ληστεία

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Με αφορμή μια ληστεία

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Με αφορμή μια ληστεία

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Με αφορμή μια ληστεία

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Με αφορμή μια ληστεία

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Με αφορμή μια ληστεία

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Με αφορμή μια ληστεία

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Με αφορμή μια ληστεία

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Με αφορμή μια ληστεία

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Με αφορμή μια ληστεία

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Με αφορμή μια ληστεία

      Με αφορμή μια ληστεία

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Με αφορμή μια ληστεία

      Με αφορμή μια ληστεία

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Με αφορμή μια ληστεία

      Με αφορμή μια ληστεία

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Με αφορμή μια ληστεία

      Με αφορμή μια ληστεία

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Με αφορμή μια ληστεία

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Με αφορμή μια ληστεία

    Με αφορμή μια ληστεία

    Ποιοι είμαστε
  • Με αφορμή μια ληστεία

    Με αφορμή μια ληστεία

    Επικοινωνία
  • Με αφορμή μια ληστεία

    Με αφορμή μια ληστεία

    Όροι χρήσης
  • Με αφορμή μια ληστεία

    Με αφορμή μια ληστεία

    Ποιοι είμαστε
  • Με αφορμή μια ληστεία

    Με αφορμή μια ληστεία

    Επικοινωνία
  • Με αφορμή μια ληστεία

    Με αφορμή μια ληστεία

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo