Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Δε βγαίνουν τα νούμερα
  • Για επερχόμενη συστημική κατάρρευση προειδοποιεί ο αρχηγός του σιωναζιστικού στρατού
  • Ο καλύτερος μαθητής του Γκέμπελς είναι φιλο-σιωνιστής
  • O Oυκρανός έφτυσε τον Δένδια κι αυτός είπε ότι ψιχαλίζει
  • Σαν σήμερα 13 Μάη
  • Διαγραφή της Διευθύντριας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης από την Α΄ ΕΛΜΕ
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Στήλες»Κόντρες»Δε βγαίνουν τα νούμερα
Κόντρες

Δε βγαίνουν τα νούμερα

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr13 Μάι 2026, 15:02

Πάρτε τα πιο πρόσφατα, στημένα για λογαριασμό της ΝΔ, γκάλοπ. Τι δίνουν; Χοντρά-χοντρά: 30% στη ΝΔ, από 15% σε ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ και κόμμα Τσίπρα και το υπόλοιπο 40% να μοιράζεται σε κάμποσα κόμματα (Καρυστιανού, Κωνσταντοπούλου, Βελόπουλος, ΚΚΕ κτλ). Αυτό σημαίνει ότι αυτοδυναμία δε βγαίνει με τίποτα. Ούτε συμμαχική κυβέρνηση υπό τον Μητσοτάκη, γιατί δε διαθέτει «συγγενικό» κόμμα (ο Βελόπουλος, που είναι το πιο «συγγενικό», δε δείχνει διατεθειμένος να γίνει υποχείριο του Μητσοτάκη, που όλοι το βλέπουν ότι είναι «υπ’ ατμόν». Θα πάνε για επαναληπτικές εκλογές. Ο Μητσοτάκης δεν έχει δεξαμενή για να λεηλατήσει ψήφους. Αντίθετα, όποιος από τους άλλους βγει δεύτερος την πρώτη Κυριακή, έχει αρκετό χώρο για να λεηλατήσει. Ακόμα κι αν αυτός που θα έχει βγει δεύτερος την πρώτη Κυριακή (το πιθανότερο ο Τσίπρας, αλλά ας πούμε ότι οι πιθανότητες είναι ίσες και για τον Ανδρουλάκη) είναι δεύτερος και τη δεύτερη Κυριακή, έχει περισσότερες πιθανότητες να σχηματίσει συμμαχική κυβέρνηση με τον τρίτο και ίσως με ένα ακόμα κόμμα. Αντίθετα, ο Μητσοτάκης θα εξαρτάται και πάλι από τον Βελόπουλο. Οπως βλέπετε, τα νούμερα δε βγαίνουν, ακόμα κι αν πάρουμε ως αληθινά τα εμφανώς στημένα γκάλοπ. Γι’ αυτό και ο πονηρός ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός-υπουργός Υγείας του Μητσοτάκη εκφράζει… βεβαιότητα ότι η ΝΔ θα είναι αυτοδύναμη από την πρώτη Κυριακή. Θέλει να απομακρύνει κάθε συζήτηση περί επαναληπτικών εκλογών, γιατί αυτή η συζήτηση οδηγεί κατευθείαν στα νούμερα που δε βγαίνουν και, επομένως, καλλιεργεί κλίμα ηττοπάθειας στον κόσμο της ΝΔ.

Ο ανιψιός Γρηγόρης είναι πονηρός. Στις 7 του Μάη, λίγο προτού πετάξει τη συνέντευξη-μπουρλότο στη Real News, εκθέτοντας τον θείο Κυριάκο, πετάχτηκε μέχρι τη Δερβιτσάνη της Αλβανίας, κεφαλοχώρι της Δρόπολης που συγκεντρώνει τον μεγαλύτερο πληθυσμό ελλήνων μειονοτικών, για να προσκυνήσει την προτομή του παππού του, που έχουν στήσει εκεί. Και ποιος του έκανε παρέα; Ο Εντι Ράμα αυτοπροσώπως, που κατέβηκε από τα Τίρανα στη Δερβιτσάνη για να βγάλει φωτογραφίες με τον Γρηγόρη. Τρολάριζε τον Μητσοτάκη; Δεν ξέρουμε, αλλά το βέβαιο είναι ότι ήθελε να ανεβάσει την επιρροή του στους μειονοτικούς, απομονώνοντας τη δεξιά αντιπολίτευση και τους Μπελέριδες. Ηταν αναμφισβήτητα μια επιτυχία του Δημητριάδη, που θέλησε να δείξει ότι δεν είναι ο πρώτος τυχόντας αλλά ένα στέλεχος με ισχυρές διεθνείς διασυνδέσεις.

Τόλμη και γοητεία

Αυτό πουλάει ο Τσίπρας στους συριζο-κεντρώους. Εγώ κατεβαίνω για να νικήσω τον Μητσοτάκη, λέει, υπονοώντας ότι ο Ανδρουλάκης εζυγίσθη, εμετρήθη και ευρέθη ελλιπής. Δεν πρόλαβε να παίξει το έργο «τόλμη και γοητεία» στη Ρεματιά του Χαλανδρίου κι αμέσως έπιασαν δουλειά στα πάνελ διάφοροι συριζαίοι (όχι στελέχη του κόμματος Τσίπρα, που ακόμα δεν τα γνωρίζουμε) και άρχισαν την εκλαΐκευση. Με το ίδιο περιεχόμενο: ποιος Ανδρουλάκης, ρε παιδιά, δε βλέπετε τα χάλια του; Μόνο ο Αλέξης μπορεί. Οι πασοκιναλίτες, με πρώτο και καλύτερο τον σπόκμαν Τσουκαλά αντέδρασαν αστραπιαία, σαν να τους πάτησαν τον κάλο, και άρχισαν να ζωγραφίζουν τον Τσίπρα με τα πιο μελανά χρώματα. Η Λιακούλη έφτασε να χαρακτηρίσει τον Τσίπρα… υλικό του παρελθόντος! Για να το πούμε απλά, την πάτησαν οι άνθρωποι του Ανδρουλάκη. Μπαίνοντας σ’ αυτή τη συζήτηση, που πόνηρά άνοιξαν οι Τσιπραίοι, πιάστηκαν στην παγίδα. Γιατί η σύγκριση Τσίπρα-Ανδρουλάκη είναι συντριπτικά υπέρ του πρώτου. Είπαμε, τόλμη και γοητεία. Δεν έχει σημασία το ότι ο Τσίπρας κυβέρνησε και ο Ανδρουλάκης όχι. Δεν είναι κάνα νεούδι ο αρχηγίσκος του ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ. Παιδί του κομματικού σωλήνα είναι, παλιός στο κουρμπέτι δηλαδή, αφήστε που τα χρόνια της αρχηγίας του έχουν επιτρέψει να βγουν συμπεράσματα για την επάρκειά του.

Παλιό αλλά καλό

Το περιστατικό συνέβη στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Ρώμης, τον Νοέμβρη του 2023, αλλά τότε πέρασε σχεδόν απαρατήρητο. Το θυμήθηκαν παλαιστίνιοι ακτιβιστές του Διαδικτύου και απ’ αυτούς το πήραμε κι εμείς. Ο ιταλός ηθοποιός Αντόνιο Ντι Ματέο βαδίζει στο κόκκινο χαλί, στήνεται για να τον τραβήξουν οι κάμερες, κάνει κάτι καραγκιοζιλίκια αμερικάνικου τύπου και τραβάει από τη μέσα τσέπη του σακακιού του ένα μπάνερ με παλαιστινιακές σημαίες κάλεσμα για σταμάτημα της γενοκτονίας στη Γάζα. Ωραίος και μάγκας ο Αντώνης…

🔺İtalyan aktör Antonio Di Matteo, Roma Uluslararası Film Festivali’nde “Gazze’deki katliamı durdurun” yazılı pankart açarak işgalci İsrail’in katliamlarına tepki gösterdi. pic.twitter.com/rPKfgSvKMM

— Voice Of Levant (@VoiceOfLevant) November 9, 2023

Δεν μαζεύεται με τίποτα

Οταν ο Τραμπ ζορίζεται, ξεσπάει στο πληκτρολόγιο. Αρχίζει και ανεβάζει ανοησίες στο Truth Social χωρίς σταματημό. Κάποιοι μέτρησαν 50 αναρτήσεις του το βράδυ της Δευτέρας! Σημάδι διανοητικής διαταραχής μετά τη νέα περήφανη απάντηση της ιρανικής ηγεσίας στην πρόταση υποταγής που τους έκανε. Δημοσίευσε δυο φορές την ίδια ανάρτηση που θυμίζει Γιάννο Παπαντωνίου: «Το χρηματιστήριο του Τραμπ πάει κανόνι». Εβαλε και του έφτιαξαν εικόνες με ΑΙ που δείχνουν αμερικάνικα πλοία και αεροπλάνα να βομβαρδίζουν ιρανικά ταχύπλοα και ελικόπτερα και τα συνόδευσε με τεράστιες λεζάντες που έγραφαν «BYE BYE “Fast Boats”» και «Laders: Bing, Bing, GONE!!!» (μιλάμε ούτε παιδάκι του νηπιαγωγείου τέτοια επιτυχία). Το κορυφαίο, όμως, ήταν η εικόνα (πάντα με ΑΙ) που δείχνει τους Ομπάμα, Μπάιντεν και Χάρις να κολυμπούν σε ένα κανάλι με βοθρολύματα, με τη λεζάντα «Οι ηλίθιοι Δημοκρατικοί λατρεύουν τα βοθρολύματα»!

Ωδή στον Ντι Μπέστια

Επειδή από την κρατική τηλεόραση τρώμε κάθε μέρα όλη μέρα στη μάπα έναν τύπο, ονόματι Σκατίλας ή όπως αλλιώς τον λένε, να παριστάνει τον περφόμερ ντυμένος με κάτι που θυμίζει προβιά ζώου, σας λέμε ότι νοσταλγήσαμε τον Ντι Μπέστια. Για να θυμηθούν οι παλαιότεροι και να μάθουν οι νεότεροι, ο Ντι Μπέστια «το κτήνος» ήταν «παλαιστής» που έπαιρνε μέρος σε «αγώνες» κατς, που ήταν μια πλευρά από τα θεάματα χωρίς άρτον που προσφέρονταν επί χούντας στο πόπολο. Οι «αγώνες» γίνονταν στο γήπεδο τους Λεωφόρου Αλεξάνδρας μόλις τελείωνε το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, μεταφέρονταν δε και σε επαρχιακές πρωτεύουσες. Αν θυμόμαστε καλά, πραγματικός παλαιστής ήταν μόνο ο Παπαλαζάρου. Οι άλλοι ήταν διάφοροι ογκώδεις τύποι που τους έβαζαν στο ρινγκ οι παραγωγοί. Τον Ντι Μπέστια τον παρουσίαζαν σαν «κτήνος» που είχε μεταφερθεί από κάποιο εξωτικό μέρος, γι’ αυτό και τον είχαν πάντα σε κλουβί! Μόλις – σύμφωνα με το σενάριο – ο αντίπαλος στρίμωχνε στα σκοινιά τον Ντι Μπέστια, ρωτούσε τους θεατές: «να του τη βγάλω;» (τη μάσκα). «Βγάλ’ την, βγάλ’ την» φώναζαν οι θεατές σκασμένοι στα γέλια (όλοι ήξεραν ότι το ξύλο ήταν σικέ). Μόλις έκανε ν’ αρπάξει την κουκούλα και να τη βγάλει, ο Ντι Μπέστια έκανε έναν απότομο ελιγμό, ξέφευγε και μετά «σάπιζε στο ξύλο» τον αντίπαλο. Ετσι, η μάσκα του Ντι Μπέστια δεν βγήκε ποτέ. Φυσικά, το παιδί Ελληνας ήταν, μεροκαματιάρης. Μια φήμη έλεγε ότι ήταν οικοδόμος από το Περιστέρι, άλλη φήμη έλεγε πως ήταν ταρίφας από το Αιγάλεω που έκανε πιάτσα στη Ζήνωνος. Δεν ξέρουμε αν ο μεροκαματιάρης που παρίστανε τον Ντι Μπέστια ζει ακόμα, όμως αυτός πρόσφερε γέλιο στον κόσμο. Ενώ ο Σκατίλας προσφέρει μόνο αηδία.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΓια επερχόμενη συστημική κατάρρευση προειδοποιεί ο αρχηγός του σιωναζιστικού στρατού

Σχετικά Αρθρα

Βόλεμα των «μαύρων»

Κόντρες 11 Μάι 2026, 11:09

Aυτό σημαίνει αυτοκρατορίσκος

Κόντρες 8 Μάι 2026, 19:13

Κόντρες αγίων (θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου)

Κόντρες 7 Μάι 2026, 21:01

Δυο σκηνές και δυο απορίες

Κόντρες 6 Μάι 2026, 21:57

Εμπλεξαν τους μηρούς τους

Κόντρες 5 Μάι 2026, 20:22

Για το πρεστίζ και τα ψηφαλάκια του Δούκα

Κόντρες 4 Μάι 2026, 19:27
Ροή Ειδήσεων
Κόντρες

Δε βγαίνουν τα νούμερα

13 Μάι 2026, 15:02
Διεθνή

Για επερχόμενη συστημική κατάρρευση προειδοποιεί ο αρχηγός του σιωναζιστικού στρατού

13 Μάι 2026, 12:56
Η παπάρα

Ο καλύτερος μαθητής του Γκέμπελς είναι φιλο-σιωνιστής

13 Μάι 2026, 11:05
Πολιτική

O Oυκρανός έφτυσε τον Δένδια κι αυτός είπε ότι ψιχαλίζει

13 Μάι 2026, 10:06
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Μάη

13 Μάι 2026, 00:01
Εργατικά

Διαγραφή της Διευθύντριας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης από την Α΄ ΕΛΜΕ

12 Μάι 2026, 22:31
Πολιτική

Οι άρχοντες των βυσμάτων και η υπάκουη Δικαιοσύνη

12 Μάι 2026, 22:18
Εργατικά

Οργή εκπαιδευτικών για τους εκβιασμούς που ασκεί η Διεύθυνση ΠΕ Β΄ Αθήνας για να εφαρμοστεί η αξιολόγηση

Ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αμαρουσίου

12 Μάι 2026, 18:52
Πολιτική

Τα ελληνικά χωρικά ύδατα ως βάση εξόρμησης για πρακτόρικες πολεμικές επιχειρήσεις των Ουκρανών ενάντια στο ρωσικό εμπορικό στόλο

12 Μάι 2026, 14:21
Καταστολή

Η ΕΕ εξάγει αιτούντες άσυλο: στρατόπεδα κράτησης εκτός επικράτειας με ευρωενωσίτικη σφραγίδα

12 Μάι 2026, 13:19
Διεθνή

Ο δύσκολος πόλεμος της Χεζμπολά: Πώς ο νότιος Λίβανος ξαναέγραψε τους κανόνες της μάχης

Οι παραδοσιακοί αλλά και οι σύγχρονοι ορισμοί του πολέμου δυσκολεύονται να εξηγήσουν αυτό που συνέβη και εξακολουθεί να συμβαίνει στον νότιο Λίβανο

12 Μάι 2026, 11:57
Αθλητισμός

Γιατί λύσσαξαν με τον Λαμίν Γιαμάλ οι σιωναζιστές;

12 Μάι 2026, 08:29
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Μάη

12 Μάι 2026, 00:01
Πολιτική

Το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου ως εντολοδόχος της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Tσαλάκωσε νόμο και κανονισμό, αποφασίζοντας μερική ανανέωση της θητείας τριών εντεταλμένων ευρωπαίων εισαγγελέων

11 Μάι 2026, 19:41
Διεθνή

Η Χεζμπολά έπληξε συστοιχία του Iron Dome (Σιδερένιος Θόλος)!

11 Μάι 2026, 14:07
Διεθνή

To πρώτο, μετά την έναρξη του πολέμου, καταριανό τάνκερ LNG πέρασε από το Ορμούζ, υπό τον έλεγχο του Ιράν

11 Μάι 2026, 12:23
Κόντρες

Βόλεμα των «μαύρων»

11 Μάι 2026, 11:09
Η παπάρα

Πολιτικό μάρκετινγκ

11 Μάι 2026, 08:56
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Μάη

11 Μάι 2026, 00:01
Διεθνή

Σκληρά χτυπήματα στους δωσίλογους από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

10 Μάι 2026, 12:09
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Μάη

1888: Καταργείται η δουλεία στη Βραζιλία.

1947: Αυτοκτονεί εξόριστος ο Ευριπίδης Μπακιρτζής.

1967: Συλλαμβάνεται στη Μεσοράχη Σερρών ο δωδεκάχρονος Αλ. Μουμτζής για αναγραφή της λέξης «ΕΔΑ» σε πινακίδα των ΤΕΑ και ο πατέρας του σαν υπεύθυνος.

1973: Βόμβα της ΕΑΝ στην Κυψέλη.

1976: Παγιδευμένη χειροβομβίδα σε συγκέντρωση φοιτητών του ΠαΣοΚ στη Θεσσαλονίκη.

1978: Καθιερώνεται η 35ετία για όλους τους εργαζόμενους με πλήρη σύνταξη στα 58 χρόνια.

1981: Ο «γκρίζος λύκος» Μεχμέτ Αλί Αγκτσά αποπειράται να δολοφονήσει τον Πάπα Ιωάννη Παύλο Β’ στην πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό.

1985: Η αστυνομία στη Φιλαδέλφεια (ΗΠΑ) πραγματοποιεί έφοδο στα γραφεία της ομάδας «Move» σκοτώνοντας έντεκα μέλη της.

1996: Την αποφυλάκιση των χουντικών ζητά στη βουλή ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή ανέδειξε με εμφατικό τρόπο τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει στη γεωπολιτική και στην ενεργειακή ασφάλεια η Ευρώπη. Η Ελλάδα ανταποκρίθηκε πρώτη στην επίθεση που δέχτηκε η Κύπρος και με τον τρόπο αυτό κάναμε ένα βήμα ιστορικής σημασίας γιατί υπενθυμίσαμε στην Ευρώπη το άρθρο 42 παράγραφος 7 των Ευρωπαϊκών Συνθήκων για την Ευρωπαϊκή Αλληλεγγύη με τη στήριξη που προσφέραμε στην Κύπρο.

Σταύρος Παπασταύρου

(Ο γνωστός για τις ιδιαίτερα στενές σχέσεις του με τους σιωνιστές υπουργός Ενέργειας του Μητσοτάκη αποδεικνύεται άξιος μαθητής του Γκέμπελς. Και στο πλασάρισμα ψεύτικων ειδήσεων και στην αποσιώπηση πραγματικών ειδήσεων. Δέχτηκε καμιά επίθεση η Κύπρος; Δεν το ισχυρίστηκε κανένας. Ολοι μίλησαν για επίθεση στις βρετανικές βάσεις που βρίσκονται στην Κύπρο. Οι βάσεις, όμως, από το ιδρυτικό της Κυπριακής Δημοκρατίας δε θεωρούνται κυπριακό έδαφος αλλά βρετανικό έδαφος. Εχουν το ίδιο στάτους που έχει η αμερικάνικη βάση στο Γκουαντανάμο της Κούβας, που η κουβανέζικη επανάσταση δεν μπόρεσε να τη διώξει. Από ποιον δέχτηκαν επίθεση οι βρετανικές βάσεις στην Κύπρο; Οχι από το Ιράν, που διέψευσε από την πρώτη στιγμή το γεγονός. Ηταν μια προβοκάτσια των φίλων του Παπασταύρου, των σιωναζιστών του Ισραήλ, που προσπαθούσαν να σύρουν χώρες όπως η Βρετανία, η Τουρκία και η Σαουδική Αραβία στον πόλεμο κατά του Ιράν. Οταν το Ιράν τους ξεμπρόστιασε, σταμάτησαν αυτές τις προβοκάτσιες. Ομως οι καλοί φίλοι των σιωναζιστών, όπως ο Παπασταύρου, εξακολουθούν να μηρυκάζουν γκεμπελίστικα τα περί «επίθεσης που δέχτηκε η Κύπρος». Αν τον ενδιαφέρει η γεωπολιτική και η ενεργειακή ασφάλεια, γιατί ο Παπασταύρου δεν στηλίτευσε το γεγονός ότι ένα ουκρανικό επιθετικό θαλάσσιο drone, έμφορτο με εκρηκτικά και επιχειρησιακά σε κατάσταση αναμονής, βρέθηκε σε ελληνικά χωρικά ύδατα; Γιατί δεν στηλίτευσε το γεγονός ότι η Ουκρανία εξάγει τον πόλεμο στη Μεσόγειο, πλήττοντας με τέτοια drones ρωσικά τάνκερ, γεγονός που εγκυμονεί τον κίνδυνο να απαντήσει με αντίστοιχα – και αριθμητικά πολλαπλάσια – πλήγματα η Ρωσία ενάντια σε πλοία που μεταφέρουν καύσιμα ή άλλα εμπορεύματα από και προς την Ουκρανία; Τι είναι πιο επικίνδυνο, ένα drone προβοκάτσιας που κινήθηκε προς τις βρετανικές βάσεις στην Κύπρο ή οι πολεμικές ενέργειες της Ουκρανίας στη Μεσόγειο, που – εκτός των άλλων – εγείρουν μεγάλους κινδύνους για κάθε είδους σκάφη – αλιευτικά, αναψυχής, ποστάλια, εμπορικά – που πλέουν στην περιοχή και που τους καλοκαιρινούς μήνες πολλαπλασιάζονται εκθετικά;)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo