Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Ηταν ο Ραν-Ταν-Πλαν ακροδεξιός;
  • Και η απεξάρτηση στους εμπόρους της Υγείας
  • Απεργία στην εκπαίδευση στο Παρίσι: Αλληλεγγύη στην Παλαιστίνη
  • Save Dada, Areti and Glykeria
  • Αποσύρουν δυνάμεις από τη Γάζα οι σιωναζιστές, για να μειώσουν τη φθορά από το συνεχές σφυροκόπημα της Παλαιστινιακής Αντίστασης
  • Σαν σήμερα 16 Ιούνη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Υγεία»ΕΟΔΥ: Πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη και ψελλίζουν γελοίες δικαιολογίες
Υγεία

ΕΟΔΥ: Πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη και ψελλίζουν γελοίες δικαιολογίες

Πλήρης επιβεβαίωση των αποκαλύψεων του ΚΟΝΤΡΑ-eksegersi.gr

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr11 Νοέ 2021, 21:58

Πριν από λίγo, ο ΕΟΔΥ έδωσε «διευκρινίσεις» για τις «μαϊμουδιές» που κάνει στα ημερήσια Δελτία Τύπου που εκδίδει, και ως προς τα κρούσματα και ως προς τους θανάτους. Aναφέρει με περίσσειο θράσος, ότι στις «μαϊμουδιές» του «αποδίδονται ερμηνείες για “αριθμητικές διαφορές”, τόσο στα κρούσματα, όσο και στους θανάτους».

Αυτό που κάνει ο ΕΟΔΥ είναι να επιβεβαιώσει πλήρως αυτά που εμείς καταγγέλλουμε εδώ και καιρό. «Κράτησαν άμυνα» για πολύ καιρό, όμως τώρα που η αποκάλυψη απλώθηκε, ήταν αναγκασμένοι να μιλήσουν. Και τι κάνουν; Συμπεριφέρονται σαν αυτόν που πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη και λέει ότι την πήρε για να την πάει να βοσκήσει!

«Το σύνολο των κρουσμάτων COVID-19 ανεξάρτητα από τον ημερήσιο αριθμό νέων κρουσμάτων που ανακοινώνεται από τον ΕΟΔΥ, επικαιροποιείται σύμφωνα με τα διαθέσιμα δεδομένα καθώς και την ενσωμάτωση κρουσμάτων, που μπορεί να δηλωθούν με καθυστέρηση στο εθνικό μητρώο ασθενών με COVID-19 (σημείωση: η ανακοίνωση των κρουσμάτων που δηλώθηκαν με καθυστέρηση στο μητρώο, γίνεται αθροιστικά κάθε Τρίτη)», λέει ο ΕΟΔΥ.

Αυτό δεν καταγγέλλουμε εμείς τόσο καιρό τώρα; Φτιάξαμε και ειδικούς πίνακες, μάλιστα, που δείχνουν τις μεγάλες διαφορές που εμφανίζονται κάθε Τρίτη (δείτε ενδεικτικά τον Πίνακα 3 και το σχόλιο στην ανάλυσή μας: Παιχνίδια προπαγάνδας ακόμα και με τους νεκρούς). 

Από τα τέλη Αυγούστου έχουμε εντοπίσει αυτή τη «μαϊμουδιά», όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από τον Πίνακα 3. Γιατί ο ΕΟΔΥ δεν βγήκε να πει: «Ξέρετε; Κάθε Τρίτη βάζουμε κρούσματα που ήρθαν με καθυστέρηση, γι’ αυτό υπάρχουν διαφορές». Αν το έλεγε αυτό, θα έπρεπε να αυξήσει τον αριθμό των κρουσμάτων που ανακοινώνει.

Επειδή για τις Τρίτες μόνο εμείς έχουμε γράψει, λέμε ευθέως στον νεόκοπο διοικητή του ΕΟΔΥ Ζαούτη να μην ξύνεται στη γκλίτσα του τσοπάνη. Γιατί διαφορές στα κρούσματα δεν υπάρχουν μόνο τις Τρίτες, αλλά και τις άλλες μέρες. Τις Τρίτες είναι οι τεράστιες διαφορές, όμως μικρότερες (αλλά όχι ευκαταφρόνητες) διαφορές υπάρχουν και άλλες μέρες. Εχουμε γράψει σχετικά παλαιότερα. Και αν ο Ζαούτης επιμείνει να λέει το ίδιο προσχηματικό ψέμα, θα καθήσουμε και θα καταγράψουμε τις διαφορές μέρα προς μέρα, μερικούς μήνες πίσω και θα τους τις… παρουσιάσουμε (για να μην πούμε θα τους τις τρίψουμε στη μούρη και μας χαρακτηρίσουν… αγενείς).

Σημασία έχει ότι αυτές τις διαφορές φροντίζουν να τις κρύψουν. Κι αυτό αφορά και τις μεγάλες διαφορές κάθε Τρίτη και τις μικρότερες τις άλλες μέρες. Πώς τις βρήκαμε εμείς; Αθροίζοντας τα κρούσματα ανά ηλικιακή ομάδα και συγκρίνοντας με τον αριθμό που ανακοινώνουν. Αν δεν το κάνεις αυτό, τότε δεν μπορείς να βρεις ότι «έχωσαν» στη ζούλα μερικές εκατοντάδες κρούσματα, τα οποία ουδέποτε ανακοίνωσαν.

Εννοείται πως τα παπαγαλάκια δε θα το κάνουν αυτό. Αυτά παπαγαλίζουν τα βασικά νούμερα που τους σερβίρει ο ΕΟΔΥ. Δεν το κάνουν ούτε συντάκτες που δεν μπορείς να τους χαρακτηρίσεις παπαγαλάκια. Είναι η γνωστή «αρρώστια του ρεπορτάζ». Το «καρμπόν», όπως το έλεγαν παλιότερα. Βαριούνται να ψάξουν, μολονότι ξέρουν ότι έχουν απέναντί τους συνειδητούς απατεώνες. Δεν είναι τυχαίο ότι μόλις μερικοί συντάκτες και μερικά Μέσα ασχολήθηκαν με το θέμα, αμέσως έσπασε το απόστημα και ο ΕΟΔΥ άρχισε τις «διευκρινίσεις» (τις δικαιολογίες του κατσικοκλέφτη).

Αυτά «εκφράζονται με δύο επεξηγηματικές υποσημειώσεις (1, 2), που αναγράφονται στο κάτω μέρος της πρώτης σελίδας της έκθεσης», ισχυρίζεται ο ΕΟΔΥ. Τι γράφουν αυτές οι υποσημειώσεις; «1. Πραγματοποιήθηκε ενσωμάτωση κρουσμάτων που καταγράφηκαν με καθυστέρηση στο Εθνικό Μητρώο COVID19» και «2. Ο συνολικός αριθμός επιβεβαιωμένων κρουσμάτων έχει αναθεωρηθεί κατόπιν ελέγχου των δεδομένων».

Πόσα είναι τα κρούσματα που μπήκαν με καθυστέρηση; Για να τα βρει κανένας πρέπει να κάνει τη δουλειά που εδώ και τόσον καιρό κάνουμε εμείς. Τι έκαναν σύσσωμα τα ΜΜΕ (όχι μόνο τα «πετσωμένα», όχι μόνο τα «παπαγαλάκια»); Επαναλάμβαναν τα νούμερα της ημέρας. Ποτέ δεν είπαν ότι τα κρούσματα είναι περισσότερα γιατί τόσα κρούσματα περάστηκαν με καθυστέρηση. Αυτά τα «καβατζωμένα» κρούσματα είναι σαν να μην υπήρξαν ποτέ. Ο ελληνικός λαός δεν τα μαθαίνει. Και επαναλαμβάνουμε ότι δεν είναι λίγα.

Παιχνίδι προπαγάνδας ακόμα και με τους θανάτους

Ακόμα πιο βρόμικο είναι το παιχνίδι προπαγάνδας που κάνει ο ΕΟΔΥ με τους θανάτους. «Ανάλογα, ισχύει και όταν υπάρχουν καθυστερημένες δηλώσεις θανάτων στο Εθνικό Μητρώο COVID-19», ισχυρίζεται σήμερα. Και επικαλείται την «αντίστοιχη υποσημείωση 3, (που) αναγράφεται στο κάτω μέρος της δεύτερης σελίδας της έκθεσης».

Αυτό καταγγέλλουμε εδώ και τόσο καιρό. Οι θάνατοι είναι μερικές δεκάδες κάθε μέρα και είναι πραγματικά απορίας άξιο πώς καθυστερεί η ανακοίνωσή τους. Ας αφήσουν το παραμύθι περί καθυστέρησης αναγραφής στο περιβόητο Εθνικό Μητρώο. Ποιον προσπαθούν να «δουλέψουν»; Αφού αυτό το Mητρώο είναι διάτρητο. Αφού έχουν και δεύτερο μητρώο, το περιβόητο BI Health και ανάμεσα στα δυο υπάρχουν τεράστιες αποκλίσεις ακόμα και στους θανάτους. Τα έχουμε αποκαλύψει και αυτά εδώ και πολλούς μήνες (δείτε ενδεικτικά εδώ την πιο πρόσφατη σχετική αναφορά μας).

Αυτό που κάνουν είναι να κρατάνε μερικούς θανάτους «καβάτζα» και να τους «χώνουν» στο σύνολο μετά από μέρες, χωρίς όμως να τους ανακοινώνουν. Πώς βρήκαμε αυτή τη «μαϊμουδιά»; Δεν αρκεί να έχεις το Δελτίο Τύπου της τρέχουσας ημέρας. Πρέπει να ανατρέξεις και σ’ αυτό της προηγούμενης μέρας, να κάνεις αφαίρεση των συνολικών (από την έναρξη της πανδημίας) κρουσμάτων των δύο ημερών και να διαπιστώσεις τη διαφορά ανάμεσα στους θανάτους που ανακοινώνουν και στους θανάτους που ενσωματώνουν στο σύνολο. Για παράδειγμα, προχθές ανακοίνωσαν 46 νεκρούς, ενώ ήταν 53. Χθες ανακοίνωσαν 70 θανάτους, ενώ ήταν 79.

Εμείς γράφουμε και για την υποσημείωση με ψιλά γράμματα στο τέλος της σελίδας (πότε έχει αριθμό 3 και πότε 2), δεν την κρύψαμε ποτέ. Είναι η υποσημείωση-φερετζές των γκεμπελίσκων της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Γιατί τους θανάτους που υποτίθεται ότι ανακοινώθηκαν με καθυστέρηση δεν τους περιλάβατε την προηγούμενη μέρα; Γιατί δεν είπατε ποτέ στους δημοσιογράφους και τον ελληνικό λαό: «Ξέρετε; Υπάρχουν και τόσοι θάνατοι που συνέβησαν προηγούμενες μέρες, αλλά τους περνάμε σήμερα»; Γιατί στο Worldometers δίνετε τον ακριβή αριθμό νέων θανάτων (συμπεριλαμβάνοντας και αυτούς που υποτίθεται ότι συνέβησαν προηγούμενες μέρες και ανακοινώθηκαν με καθυστέρηση), ενώ στα παπαγαλάκια του ρεπορτάζ σερβίρετε τον μειωμένο αριθμό, για να παραμυθιάσουν τον ελληνικό λαό;

Και κάτι ακόμα για τον Ζαούτη και την παρέα του. Εμείς δεν γράψαμε ποτέ για «διαφορετικές εκτιμήσεις». Εμείς μιλήσαμε για «μαϊμουδιά» με στόχο την παραπλανητική προπαγάνδα. Για «μαϊμουδιά» που αποκαλύπτεται από τα ίδια τα Δελτία Τύπου του ΕΟΔΥ. Αλλά για να την αποκαλύψεις πρέπει να πάρεις μολύβι και χαρτί και ν’ αρχίσεις τις προσθαφαιρέσεις. Να τ΄αφήσει αυτά ο Ζαούτης και να μάθει να απαντά σ’ αυτά που καταγγέλλουμε και όχι σε ανύπαρκτους, κατασκευασμένους από το γκεμπελίστικο επιτελείο του ισχυρισμούς.

Το πιο σημαντικό είναι πως έδωσαν τις «διευκρινίσεις» με τρόπο που δεν καταλαβαίνει κανένας τίποτα. Μια θολούρα μένει (γκεμπελίστικη τακτική κι αυτή). Το χειρίζονται έτσι γιατί είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν την ίδια τακτική, εκτιμώντας ότι σε λίγες μέρες οι αποκαλύψεις θα ξεχαστούν. Και κρούσματα θα «πνίγουν» και θανάτους θα «πνίγουν», μέσα στην απελπισία και τον πανικό τους. 

Γι’ αυτό καλούμε όλους τους συναδέλφους και όλα τα Μέσα που ενδιαφέρονται να μαθαίνει ο ελληνικός λαός την αλήθεια, να επιμείνουν. Να μην δούμε το συγκεκριμένο ζήτημα σαν άπαξ αποκάλυψη (και… πάμε γι’ άλλα), αλλά να τους βομβαρδίζουμε σε καθημερινή βάση με βόμβες αλήθειας, μέχρι να τους αναγκάσουμε να παρατήσουν αυτά τα αισχρά «μαϊμουδίσματα».

Εκτύπωση 🖨
ΕΟΔΥ ΘΑΝΑΤΟΙ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΜοντάζ των εντυπώσεων: Η σοβιετική επανάσταση στο πλάνο και στο μοντάζ στον κινηματογράφο 

Πλήρης επιβεβαίωση των αποκαλύψεων του ΚΟΝΤΡΑ-eksegersi.gr

Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 12 Νοέμβρη

Πλήρης επιβεβαίωση των αποκαλύψεων του ΚΟΝΤΡΑ-eksegersi.gr

Σχετικά Αρθρα

Και η απεξάρτηση στους εμπόρους της Υγείας

Υγεία 16 Ιούν 2025, 14:37

Πλυντήρια «Ο Μπουμπούκος»: Ξεπλένουν ακόμα και τους Γλίξμπουργκ

Αθλια φιέστα στην καρδιά του ΕΣΥ, στον «Ευαγγελισμό»

Πολιτική 4 Ιούν 2025, 15:08

Βραχιολάκια για ιθαγενείς…

Υγεία 3 Ιούν 2025, 10:37

ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ και «Πλεύση Ελευθερίας» στο πλευρό του Αδωνι Γεωργιάδη

Στηρίζουν το κυβερνητικό σχέδιο για την ιδιωτικοποίηση του Νοσοκομείου «Αγία Βαρβάρα»

Υγεία 8 Μάι 2025, 10:46

Ιδιωτικό μαγαζί υγείας σκοπεύει να στήσει στο Νοσοκομείο «Αγία Βαρβάρα» η κυβέρνηση Μητσοτάκη

Με τη σύμπραξη των μεγαλογιατρών του πανεπιστημιακού κατεστημένου

Υγεία 6 Μάι 2025, 22:02

Καταρρέει το Βενιζέλειο στο Ηράκλειο Κρήτης – Ομαδική παραίτηση των γιατρών της Πνευμονολογικής

Υγεία 30 Απρ 2025, 21:58
Ροή Ειδήσεων
Κόντρες

Ηταν ο Ραν-Ταν-Πλαν ακροδεξιός;

16 Ιούν 2025, 20:12
Υγεία

Και η απεξάρτηση στους εμπόρους της Υγείας

16 Ιούν 2025, 14:37
Διεθνή

Απεργία στην εκπαίδευση στο Παρίσι: Αλληλεγγύη στην Παλαιστίνη

16 Ιούν 2025, 14:23
Πολιτική

Save Dada, Areti and Glykeria

16 Ιούν 2025, 14:07
Διεθνή

Αποσύρουν δυνάμεις από τη Γάζα οι σιωναζιστές, για να μειώσουν τη φθορά από το συνεχές σφυροκόπημα της Παλαιστινιακής Αντίστασης

16 Ιούν 2025, 10:57
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Ιούνη

16 Ιούν 2025, 00:01
Διεθνή

Οι Ιρανοί εξακολουθούν να σφυροκοπούν με πυραύλους το Ισραήλ (video)

15 Ιούν 2025, 11:43
Διεθνή

Αγρια καταστολή των παλαιστίνιων κρατούμενων

Επειδή πανηγύριζαν για τους ιρανικούς πυραύλους

15 Ιούν 2025, 10:35
Πολιτική

Oλες/οι σήμερα στις 7 το απόγευμα στο Σύνταγμα: Για την Παλαιστίνη!

15 Ιούν 2025, 09:54
Παιδεία

Η πλήρης εξαχρείωση: Το ΣτΕ έκρινε συνταγματικό το νόμο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια διασφαλίζοντας το «δίκιο του μονάρχη»

15 Ιούν 2025, 09:53
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Ιούνη

15 Ιούν 2025, 00:01
Διεθνή

Σκληρό και απόλυτα επιτυχημένο πλήγμα του Ιράν στη σιωνιστική οντότητα (video και φωτογραφίες)

Χτυπήθηκε και το σιωναζιστικό υπουργείο Πολέμου - Νεκροί και τραυματίες

14 Ιούν 2025, 14:13
Η παπάρα

Και ανιστόρητος ο προκλητικός σιωναζιστής

14 Ιούν 2025, 08:35
Πολιτική

Oλες/οι την Κυριακή στις 7 το απόγευμα στο Σύνταγμα: Για την Παλαιστίνη!

14 Ιούν 2025, 07:42
Διεθνή

Mια εικόνα χίλιες λέξεις

14 Ιούν 2025, 07:02
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

14 Ιούν 2025, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Ιούνη

14 Ιούν 2025, 00:01
Διεθνή

Γάζα: Πέφτουν κεφάλια προδοτών

Η Αντίσταση ξεκαθαρίζει την κατάσταση

13 Ιούν 2025, 20:37
Διεθνή

Η Χαν Γιούνις δεν παραδίνεται – αμύνεται με επιτυχία

13 Ιούν 2025, 13:07
Διεθνή

Οι Αμερικανοί εκβιάζουν το Ιράν μέσω των σιωναζιστών

13 Ιούν 2025, 10:57
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Ιούνη

1929: Απεργία λιμενεργατών στον Πειραιά, αιματηρά επεισόδια και συλλήψεις.

1945: Θάνατος Αρη Βελουχιώτη.

1955 : Αποτυχημένο πραξικόπημα στην Αργεντινή, 160 νεκροί.

1956: Βόμβα Κυπρίων σε εστιατόριο της Λευκωσίας σκοτώνει τον υποπρόξενο των ΗΠΑ.

1958: Εκτελούνται δι’ απαγχονισμού ο πρώην πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Ιμρε Νάγκι και ο στρατηγός Μαλέτερ.

1960: Είκοσι χιλιάδες αριστεροί καταλαμβάνουν με έφοδο την ιαπωνική βουλή, 870 τραυματίες.

1986: Η φρουρά του Ανδρέα Παπανδρέου ανοίγει πυρ εναντίον τριών νεαρών σε Ι.Χ., τραυματίζοντας τον ένα, επειδή «κινούνταν ύποπτα» (αποδείχτηκε ότι ήταν μεθυσμένοι).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Οι λαοί μας είναι φίλοι από την εποχή του Κύρου του Μέγα [Πέρσης βασιλιάς, 6ος αιώνας π.Χ. – επέτρεψε την επιστροφή των Ιουδαίων στην Παλαιστίνη]. Ο ιρανικός λαός πρέπει τώρα να ενωθεί γύρω από την ιστορική του κληρονομιά, υπερασπιζόμενος την ελευθερία του από το καθεστώς που τον καταπιέζει. Το καθεστώς είναι πολύ αδύναμο, ποτέ δεν ήταν τόσο αδύναμο όσο τώρα.

Μπενιαμίν Νετανιάχου

(Ο Νετανιάχου απευθύνεται στον ιρανικό λαό και τον καλεί να ανατρέψει το καθεστώς της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν. Και για να βρει επιχειρήματα πηγαίνει δυόμισι χιλιετίες πίσω, στην εποχή του Κύρου του Μέγα και των αρχαίων Ιουδαίων. Κατά την αφήγηση της Βίβλου, ο ιδρυτής της περσικής αυτοκρατορίας, τερμάτισε τη Βαβυλώνια αιχμαλωσία και επέτρεψε στους αιχμάλωτους Ιουδαίους να επιστρέψουν στις εστίες τους και να ξαναχτίσουν τον ναό του Σολομώντα. Ως ιδρυτής μιας τεράστιας αυτοκρατορίας ήξερε πως μόνο σεβόμενες τα έθιμα και τις θρησκείες των υπηκόων του και αναγνωρίζοντάς τους ορισμένα δικαιώματα στα όρια των σατραπειών, θα μπορούσε να διατηρήσει την ενότητα της αυτοκρατορίας που δημιούργησε. Αντίστοιχη συμπεριφορά είχε ο Αλέξανδρος ο Μέγας των Μακεδόνων, δύο αιώνες αργότερα. Βέβαια, ούτε οι σημερινοί Ιρανοί είναι απόγονοι των αρχαίων Περσών (πέραν των άλλων, μια σφοδρή λαϊκή επανάσταση τσάκισε το καθεστώς του τελευταίου σάχη, του Ρεζά Παχλεβί, που θεωρούσε τον εαυτό του απόγονο των αρχαίων περσών αυτοκρατόρων) ούτε οι σημερινοί σιωνιστές εβραίοι έχουν σχέση με τις φυλές της αρχαίας Ιουδαίας, από τις οποίες κατάγονται και οι Παλαιστίνιοι. Ακόμα και στο εντελώς ανιστόρητο πλαίσιο που επικαλείται ο Νετανιάχου, το επιχείρημα γίνεται μπούμερανγκ και στρέφεται εναντίον του. Στη θέση της ανεξιθρησκείας του Κύρου του Μέγα έχουμε ένα εβραϊκό-σιωνιστικό κράτος, φασιστικά δομημένο, που επιτίθεται με όλα τα μέσα στους λαούς της περιοχής. Οχι μόνο στους Παλαιστίνιους, αλλά και στους Σύριους και τους Λιβανέζους, των οποίων κατέχει εδάφη. Οχι μόνο στους μουσουλμάνους της Παλαιστίνης αλλά στους μουσουλμάνους όλου του κόσμου -και τους Ιρανούς, φυσικά-, καθώς ο φανατικός σιωνισμός διακηρύσσει ωμά ότι θέλει να γκρεμίσει το τζαμί του Αλ-Ακσα, τρίτο ιερό τόπο των μουσουλμάνων μετά τη Μέκα και τη Μεδίνα, και στη θέση του να οικοδομήσει τον τρίτο ναό του Σολομώντα. Οι σιωνιστές δεν απειλούν τους αγιατολάχ του Ιράν, απειλούν τον ιρανικό λαό, που μολονότι δεν είναι αραβικός, αισθάνεται αισθήματα αδελφοσύνης και στέκεται αλληλέγγυος προς τον παλαιστινιακό λαό. Οι Ιρανοί θα φτύσουν πάνω στην εικόνα του Νετανιάχου και μετά θα την ποδοπατήσουν. Κι αυτός το ξέρει καλά. Ξέρει πως δεν μπορεί να τους ξεγελάσει με αναφορές στην αρχαία ιστορία της περιοχής. Η γελοία -και προκλητική συνάμα- δήλωσή του δεν απευθύνεται στους Ιρανούς αλλά στη Δύση. Παριστάνει τον φιλελεύθερο, την ίδια στιγμή που διαπράττει γενοκτονία στη Γάζα -πλέον και στη Δυτική Οχθη-, που βομβαρδίζει αμάχους στον Λίβανο και τη Συρία, που βομβαρδίζει το Ιράν, συμπεριφερόμενος σαν χωροφύλακας της περιοχής. Ούτε στη Δύση μπορεί να ξεγελάσει τους λαούς, όμως. Πάνε οι εποχές που λειτουργούσε η «βιομηχανία του ολοκαυτώματος»)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Πλήρης επιβεβαίωση των αποκαλύψεων του ΚΟΝΤΡΑ-eksegersi.gr

    • Εφετείο 17Ν

      Πλήρης επιβεβαίωση των αποκαλύψεων του ΚΟΝΤΡΑ-eksegersi.gr

  • ΕΛΑ

    Πλήρης επιβεβαίωση των αποκαλύψεων του ΚΟΝΤΡΑ-eksegersi.gr

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Πλήρης επιβεβαίωση των αποκαλύψεων του ΚΟΝΤΡΑ-eksegersi.gr

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Πλήρης επιβεβαίωση των αποκαλύψεων του ΚΟΝΤΡΑ-eksegersi.gr

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Πλήρης επιβεβαίωση των αποκαλύψεων του ΚΟΝΤΡΑ-eksegersi.gr

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Πλήρης επιβεβαίωση των αποκαλύψεων του ΚΟΝΤΡΑ-eksegersi.gr

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Πλήρης επιβεβαίωση των αποκαλύψεων του ΚΟΝΤΡΑ-eksegersi.gr

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Πλήρης επιβεβαίωση των αποκαλύψεων του ΚΟΝΤΡΑ-eksegersi.gr

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Πλήρης επιβεβαίωση των αποκαλύψεων του ΚΟΝΤΡΑ-eksegersi.gr

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Πλήρης επιβεβαίωση των αποκαλύψεων του ΚΟΝΤΡΑ-eksegersi.gr

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Πλήρης επιβεβαίωση των αποκαλύψεων του ΚΟΝΤΡΑ-eksegersi.gr

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Πλήρης επιβεβαίωση των αποκαλύψεων του ΚΟΝΤΡΑ-eksegersi.gr

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Πλήρης επιβεβαίωση των αποκαλύψεων του ΚΟΝΤΡΑ-eksegersi.gr

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Πλήρης επιβεβαίωση των αποκαλύψεων του ΚΟΝΤΡΑ-eksegersi.gr

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Πλήρης επιβεβαίωση των αποκαλύψεων του ΚΟΝΤΡΑ-eksegersi.gr

      Πλήρης επιβεβαίωση των αποκαλύψεων του ΚΟΝΤΡΑ-eksegersi.gr

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Πλήρης επιβεβαίωση των αποκαλύψεων του ΚΟΝΤΡΑ-eksegersi.gr

      Πλήρης επιβεβαίωση των αποκαλύψεων του ΚΟΝΤΡΑ-eksegersi.gr

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Πλήρης επιβεβαίωση των αποκαλύψεων του ΚΟΝΤΡΑ-eksegersi.gr

      Πλήρης επιβεβαίωση των αποκαλύψεων του ΚΟΝΤΡΑ-eksegersi.gr

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Πλήρης επιβεβαίωση των αποκαλύψεων του ΚΟΝΤΡΑ-eksegersi.gr

      Πλήρης επιβεβαίωση των αποκαλύψεων του ΚΟΝΤΡΑ-eksegersi.gr

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Πλήρης επιβεβαίωση των αποκαλύψεων του ΚΟΝΤΡΑ-eksegersi.gr

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Πλήρης επιβεβαίωση των αποκαλύψεων του ΚΟΝΤΡΑ-eksegersi.gr

    Πλήρης επιβεβαίωση των αποκαλύψεων του ΚΟΝΤΡΑ-eksegersi.gr

  • Επικοινωνία

    Πλήρης επιβεβαίωση των αποκαλύψεων του ΚΟΝΤΡΑ-eksegersi.gr

    Πλήρης επιβεβαίωση των αποκαλύψεων του ΚΟΝΤΡΑ-eksegersi.gr

  • Όροι χρήσης

    Πλήρης επιβεβαίωση των αποκαλύψεων του ΚΟΝΤΡΑ-eksegersi.gr

    Πλήρης επιβεβαίωση των αποκαλύψεων του ΚΟΝΤΡΑ-eksegersi.gr

  • Ποιοι είμαστε

    Πλήρης επιβεβαίωση των αποκαλύψεων του ΚΟΝΤΡΑ-eksegersi.gr

    Πλήρης επιβεβαίωση των αποκαλύψεων του ΚΟΝΤΡΑ-eksegersi.gr

  • Επικοινωνία

    Πλήρης επιβεβαίωση των αποκαλύψεων του ΚΟΝΤΡΑ-eksegersi.gr

    Πλήρης επιβεβαίωση των αποκαλύψεων του ΚΟΝΤΡΑ-eksegersi.gr

  • Όροι χρήσης

    Πλήρης επιβεβαίωση των αποκαλύψεων του ΚΟΝΤΡΑ-eksegersi.gr

    Πλήρης επιβεβαίωση των αποκαλύψεων του ΚΟΝΤΡΑ-eksegersi.gr

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo