Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Ο ορμπανιστής επίτροπος Βάρχεϊ υποχρέωσε τον Τσιάρα να παραδεχτεί ότι είναι παραμύθια τα περί αποκλιμάκωσης της ευλογιάς
  • Kαταδίκασαν αγωνιστή από την Τουρκία αφαιρώντας του το δικαίωμα σε δικηγόρο – Να ανασταλεί η εκτέλεση της ποινής του μέχρι το Εφετείο
  • ΑΠΘ: Κρεσέντο επιβολής του «νόμου και τάξης» από κυβέρνηση και μπάτσους
  • Σαν σήμερα 10 Φλεβάρη
  • H σιωναζιστική κυβέρνηση αποφάσισε την εμβάθυνση της de facto προσάρτησης και την επέκταση των εποικισμών στη Δυτική Όχθη
  • Κυβέρνηση και ΣτΕ μεθοδεύουν τη νομιμοποίηση των ιδιωτικών «πανεπιστημίων» (πανεπιστημιοποιημένων κολλεγίων)
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Οικονομία»Ξεδιάντροπη απάτη με τη δήθεν διατίμηση στα τεστ
Οικονομία Υγεία

Ξεδιάντροπη απάτη με τη δήθεν διατίμηση στα τεστ

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr8 Δεκ 2020, 13:53

Κοροϊδία η διατίμηση στα τεστ, γράφαμε προ ημερών και ο ακροδεξιός τηλαπλασιέ-υπουργός φρόντισε να μας επιβεβαιώσει πλήρως, πετώντας στα σκουπίδια τις ίδιες τις κυβερνητικές ανακοινώσεις για επιβολή διατίμησης στη διεξαγωγή τεστ ανίχνευσης κοροναϊού από ιδιωτικά μαγαζιά υγείας και υιοθετώντας τις απαιτήσεις των εμπόρων της υγείας.

Η διατίμηση που είχε ανακοινώσει η κυβέρνηση ήταν 40 ευρώ για τα μοριακά τεστ και 10 ευρώ για τα rapid test.

Η «διατίμηση» που αποφάσισαν (δείτε παρακάτω το σχετικό ΦΕΚ) είναι 60 ευρώ για το μοριακό και 20 ευρώ για το rapid test, ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ. Δηλαδή, 50% πάνω για τα μοριακά και 100% πάνω για τα rapid, σε σχέση με αυτά που είχαν ανακοινώσει!

Πώς έγινε αυτό; Βάζοντας δύο χρεώσεις: 40 ευρώ για το εργαστήριο και 20 ευρώ για τη λήψη του δείγματος (για το μοριακό τεστ) και 10 ευρώ για το τεστ και 10 ευρώ για τη λήψη του δείγματος (για το rapid test).

Η τιμή των 60 ευρώ για το μοριακό και των 20 ευρώ για το rapid θα ανεβαίνει, με τη χρέωση κάποιου ΦΠΑ. Γιατί μπορεί το ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο να μη χρεώνει ΦΠΑ (οι ιατρικές πράξεις δεν έχουν ΦΠΑ), όμως τα εργαστήρια θα χρεώνουν ΦΠΑ για τα αντιδραστήρια, ενώ ΦΠΑ έχουν και τα «κιτ» των rapid test κατά την αγορά τους. Αυτός ο ΦΠΑ θα μετακυλίεται στον πελάτη και έτσι στο τέλος η τιμή θα φτάσει μια ανάσα από τις σημερινές τιμές της πιάτσας.

Προσοχή: οι χρεώσεις για τις οποίες ορίζεται ανώτατη τιμή είναι για μετάβαση του εξεταζόμενου πελάτη στο ιδιωτικό μαγαζί. Αμα η λήψη του δείγματος γίνει «κατ’ οίκον», θα υπάρξει πρόσθετη χρέωση, η οποία δεν μπήκε σε διατίμηση: η τιμή διαμορφώνεται ελεύθερα γράφει η υπουργική απόφαση (στην πιάτσα κυμαίνεται μεταξύ 30 και 50 ευρώ επιπλέον). Το «κατ’ οίκον» δεν αφορά μόνο ηλικιωμένους και ανθρώπους με δυσκολία μετακίνησης, αλλά και εργαζόμενους σε επιχειρήσεις, όπου οι έμποροι της υγείας κάνουν μεν κάποιες εκπτώσεις στους καπιταλιστές, χρεώνουν όμως και το «κατ’ οίκον». Κι αν η «δουλειά» γίνει με κάποιον δήμο, φαντάζεστε το «πάρτι» που στήνεται.

Πόσο χρέωναν μέχρι τώρα τα ιδιωτικά μαγαζιά; Γύρω στα 65-70 ευρώ για τα μοριακά και 30-40 ευρώ για τα rapid test. Οπως αποκαλύψαμε, υπήρχε και ιδιωτικό μαγαζί (που διαθέτει και εργαστήριο και μηχανισμό «λιανικής», πελατεία δηλαδή), που χρεώνει 40 ευρώ για μοριακό τεστ και έχει αρχίσει να μαζεύει μπόλικο «χαρτί».

Τι «περιθώριο» αφήνει το μοριακό τεστ σ’ ένα μαγαζί που δεν έχει δικό του εργαστήριο; Γύρω στα 40 ευρώ πλήρωνε μέχρι τώρα στο εργαστήριο και τα υπόλοιπα ήταν δικό του μικτό κέρδος. Ακόμα κι αν παραμείνει η ίδια χρέωση από τα εργαστήρια (το λογικό είναι να ζητηθεί από τα εργαστήρια να κόψουν κάνα τάληρο – έτσι λειτουργεί η «αγορά»), και πάλι θα έχει ένα μικτό κέρδος 20 ευρώ ανά μοριακό τεστ (συν το ΦΠΑ που θα «χώσει» στον πελάτη). Είχαμε αναφέρει τα παραδείγματα μαγαζιών που είχαν κλείσει παρασκηνιακές συμφωνίες με γραφεία ταξιδίων που εξυπηρετούν μετανάστες από ασιατικές χώρες που θέλουν να ταξιδέψουν στις πατρίδες τους και πρέπει να έχουν αρνητικό μοριακό έλεγχο 72 ωρών. Το γραφείο ταξιδίων χρέωνε 70 ευρώ το τεστ στον μετανάστη, έπαιρνε «νταβατζιλίκι» το δεκάρικο και το ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο ήταν ευχαριστημένο με 60 ευρώ. Οσο προβλέπει τώρα η κάλπικη διατίμηση!

Η μεγάλη κονόμα, όμως, γίνεται με τα rapid test, που με κυβερνητική γραμμή θα κυριαρχήσουν από εδώ και πέρα. Η τιμή για ένα «κιτ» rapid test είναι 5 ευρώ. Δεδομένου ότι όλη η διαδικασία γίνεται στο μαγαζί (δε χρειάζεται να πάει το δείγμα για ανάλυση σε εργαστήριο), στον έμπορο της υγείας μένει ένα μικτό κέρδος 15 ευρώ ανά rapid test (συν το ΦΠΑ που θα «χώσει» στον πελάτη).

Oι ίδιοι οι έμποροι της υγείας αποκαλύπτονται σε επιστολή που έστειλε η ΠΟΣΙΠΥ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας Υγείας) στον Γεωργιάδη (με κοινοποίηση στους Κικίλια, Σταϊκούρα, ΠΙΣ και Ιατρικούς Συλλόγους της χώρας) την 1η Δεκέμβρη, όταν γράφουν: «Εσείς που έχετε την εμπειρία της ελεύθερης αγοράς, το γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα μας. Ηδη η τιμή της εξέτασης Covid 19 – PCR από τα 350 € που στοίχιζε τον Μάρτιο του 2020 σε 8 μήνες μειώθηκε κατά 400% στα 80 με 90 €»!

Κερδοσκοπούσαν ασύστολα επί τόσους μήνες και έχουν το θράσος να καμαρώνουν ότι μείωσαν τις τιμές κατά 400%! Η αλήθεια είναι πως και τον περασμένο Απρίλη-Μάη έβρισκες τεστ με 85-90 ευρώ. Κάποια μαγαζιά ήθελαν να κερδίσουν πελατεία και έριχναν την τιμή, αφού και πάλι είχαν κέρδος. Κάποια άλλα μαγαζιά είχαν «κολλήσει» στα 150 ευρώ, ενώ τα ιδιωτικά νοσηλευτήρια χρέωναν τρακοσάρια σε κάθε ασθενή που έκανε εισαγωγή στους θαλάμους τους. Οπου σε έπιανε το κάθε μαγαζί.

Σιγά-σιγά, καθώς πολλαπλασιάστηκαν τα εργαστήρια που αγόρασαν μικρής χωρητικότητας αναλυτές PCR (το κόστος αγοράς των οποίων απόσβεσαν εν ριπή οφθαλμού), είχαν κατέβει στα 70-80 ευρώ για το μοριακό τεστ (είπαμε ότι υπάρχουν και μαγαζιά που έχουν ήδη κατέβει στα 40 ευρώ), που -όπως είδαμε- και πάλι τους άφηναν σημαντικό κέρδος, ειδικά αν πάρουμε υπόψη μας το γεγονός της μεγάλης διασποράς του κοροναϊού, που ανάγκασε πολύ κόσμο να πληρώνει από την τσέπη του για να κάνει τεστ, προκειμένου να προφυλάξει τους ανθρώπους του. Μεγάλη πελατεία με μικρότερο ποσοστό κέρδους αφήνει μεγαλύτερη μάζα κέρδους.

Η κυβέρνηση, μολονότι ήξερε ότι τα 40 ευρώ για μοριακό τεστ είναι μια χαρά κερδοφόρα τιμή για τους εμπόρους της υγείας και ότι τα rapid test κοστίζουν 5 ευρώ το «κιτ» (τόσο τα αγοράζει το κράτος μέσω του ΙΦΕΤ ΑΕ), πλακώθηκε στα παζάρια μαζί τους και ικανοποίησε πλήρως τις απαιτήσεις τους, κοροϊδεύοντας ταυτόχρονα τον ελληνικό λαό ότι τάχα έβαλε τα τεστ σε διατίμηση.

Τα τεστ θα έπρεπε να συνταγογραφούνται από τους γιατρούς και να καλύπτονται από τον ΕΟΠΥΥ. Αυτό δεν το ήθελε η κυβέρνηση (για να φορτώσει όλο το κόστος στους ασφαλισμένους), αλλά δεν το ήθελαν ούτε οι έμποροι της υγείας. Οπως έλεγαν οι πιο «ψαγμένοι» από δαύτους, αν τα τεστ μπουν στον ΕΟΠΥΥ, θα οριστεί μια σχετικά χαμηλή ασφαλιστική τιμή, θα εφαρμοστούν και τα rebate και clow back και στο φινάλε θα χάσουν τη σημερινή κονόμα. «Θα βάλουμε τα χεράκια μας και θα βγάλουμε τα ματάκια μας», είπαν στους συναδέλφους τους. Και τους έπεισαν. Ετσι, μπήκαν στο παζάρι με τον ακροδεξιό τηλεπλασιέ-υπουργό (αφού προηγουμένως τον έγλειψαν), κατέληξαν από κοινού στην κάλπικη διατίμηση και οι έμποροι της υγείας θα έχουν και πάλι όλο το «χαρτί» στα χέρια τους για όσο ακόμα θα υπάρχει ζήτηση για τεστ διάγνωσης κοροναϊού.

Καθορισμός ανώτατων ορίων τιμών για τεστ Covid-19
Εκτύπωση 🖨
ΔΙΑΤΙΜΗΣΗ ΕΜΠΟΡΟΙ ΥΓΕΙΑΣ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΕΣΤ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΠαρά τη μείωση των εισαγωγών, δεν υπάρχουν ελεύθερα κρεβάτια ΜΕΘ
Επόμενο άρθρο Εκθετική αύξηση κρουσμάτων στο προσωπικό των μονάδων covid

Σχετικά Αρθρα

Ο Παναγόπουλος της ΓΣΕΕ κατηγορείται για κακουργήματα κατάχρησης κονδυλίων

Ζητάει στήριξη από την αστικοποιημένη συνδικαλιστική γραφειοκρατία

Εργατικά 5 Φεβ 2026, 20:25

Η φιλανθρωπία των κορακιών

Υγεία 4 Φεβ 2026, 12:43

Νοσοκομεία επικίνδυνα για ιατρονοσηλευτικό προσωπικό και ασθενείς

«Αριστερή μίρλα» χαρακτηρίζει τις αποκαλυπτικές καταγγελίες ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος υπουργός Υγείας

Υγεία 3 Φεβ 2026, 12:24

Για τα ράντζα φταίει η κυβερνητική πολιτική και όχι η γρίπη, καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι στο «Αττικόν»

Αγριο πετσόκομμα των ειδικευόμενων στο Νοσοκομεία Νίκαιας

Υγεία 28 Ιαν 2026, 10:09

Μετατρέπουν τους γιατρούς του παλιού «Λοιμωδών» σε περιφερόμενο θίασο

Πλήττουν καίρια και το Νοσοκομείο Νίκαιας

Υγεία 20 Ιαν 2026, 19:18

Tο σποτ της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών για την πρόληψη της εγκεφαλικής παράλυσης αποκρύπτει συνειδητά τις αιτίες και τους υπεύθυνους

Υγεία 19 Ιαν 2026, 09:47
Ροή Ειδήσεων
Αγροτικά

Ο ορμπανιστής επίτροπος Βάρχεϊ υποχρέωσε τον Τσιάρα να παραδεχτεί ότι είναι παραμύθια τα περί αποκλιμάκωσης της ευλογιάς

Εκθεση-κόλαφος της EFSA - Ειλημμένη απόφαση ο καταστροφικός εμβολιασμός

10 Φεβ 2026, 13:05
Καταστολή

Kαταδίκασαν αγωνιστή από την Τουρκία αφαιρώντας του το δικαίωμα σε δικηγόρο – Να ανασταλεί η εκτέλεση της ποινής του μέχρι το Εφετείο

10 Φεβ 2026, 10:44
Καταστολή

ΑΠΘ: Κρεσέντο επιβολής του «νόμου και τάξης» από κυβέρνηση και μπάτσους

Και μια προκλητική ανακοίνωση της Πρυτανείας

10 Φεβ 2026, 07:57
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Φλεβάρη

10 Φεβ 2026, 00:01
Διεθνή

H σιωναζιστική κυβέρνηση αποφάσισε την εμβάθυνση της de facto προσάρτησης και την επέκταση των εποικισμών στη Δυτική Όχθη

9 Φεβ 2026, 19:42
Παιδεία

Κυβέρνηση και ΣτΕ μεθοδεύουν τη νομιμοποίηση των ιδιωτικών «πανεπιστημίων» (πανεπιστημιοποιημένων κολλεγίων)

9 Φεβ 2026, 18:12
Εργατικά

«Βιολάντα»: Ποιος αμφιβάλλει ότι ήταν καπιταλιστικό έγκλημα;

9 Φεβ 2026, 14:55
Καταστολή

Επιστημονική εκδήλωση του ΔΣΑ για την καθαρογραφή των δικαστικών αποφάσεων

9 Φεβ 2026, 14:23
Κόντρες

Τελειωμένη περίπτωση

9 Φεβ 2026, 10:53
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Φλεβάρη

9 Φεβ 2026, 00:01
Εργατικά

Φωτόπουλος: 1.147 λέξεις και ούτε μία για την ταμπακιέρα

Ο συριζαίος γενικός γραμματέας της ΓΣΕΕ βγάζει την ουρά του απέξω

8 Φεβ 2026, 13:49
Διεθνή

Η σιωπηλή αναθεώρηση της παλαιστινιακής εκπαίδευσης – Τι αποκαλύπτουν τα έγγραφα που διέρρευσαν

8 Φεβ 2026, 11:36
Καταστολή

Ο εγκλεισμός ως «υποδοχή»: Φυλακές μέσα στα στρατόπεδα προσφύγων

8 Φεβ 2026, 11:18
Καταστολή

Ξεπέρασαν κάθε όριο: Συνέλαβαν τον Παλαιστίνιο Μοχάμεντ Χατίμπ, συντονιστή του Samidoun

Ταξίδευε στο Ηράκλειο για να μιλήσει σε εκδήλωση αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη

8 Φεβ 2026, 10:42
Πολιτισμός

Αντώνης Μαυρόπουλος: Τεχνητή Νοημοσύνη

8 Φεβ 2026, 09:47
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Φλεβάρη

8 Φεβ 2026, 00:01
Διεθνή

Παλαιστίνια δημοσιογράφος ξεφτιλίζει τις δυτικές δικτατορίες και τα μίντιά τους

7 Φεβ 2026, 13:42
Εργατικά

Γιατί λέει ψέματα ο Θεοδωρικάκος για το κυβερνητικό στέλεχος Αννα Στρατινάκη;

7 Φεβ 2026, 13:03
Αντικυνωνικά

Αντικυνωνικά

7 Φεβ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 7 Φλεβάρη

7 Φεβ 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Φλεβάρη

Ημέρα γάμου.
Ημέρα προσευχής για τους πάσχοντες από αυτισμό.
Ιταλία: Εθνική ημέρα μνήμης των εξόριστων.
1898: Γεννιέται ο Μπέρτολτ Μπρεχτ.
1950: Αίρεται ο στρατιωτικός νόμος που είχε επιβληθεί λόγω του εμφυλίου πολέμου.
1974: Απεργία άγγλων ανθρακωρύχων οδηγεί στην καθιέρωση εβδομάδας τριών εργάσιμων ημερών για τον κλάδο και σε πτώση της κυβέρνησης.
1981: Βόμβες στο άγαλμα του Κωνσταντίνου στο Πεδίο του Αρεως και στο φασιστικό βιβλιοπωλείο “Ελεύθερη Σκέψις” στην Ιπποκράτους (ΕΛΑ).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

«Η επιλογή της χορτοφαγίας απορρέει από τη συνεχή προσπάθεια να μπούμε στη θέση του άλλου, να δούμε τον κόσμο μέσα από τα δικά του μάτια, να νιώσουμε τον δικό του πόνο. Υπ’ αυτό το πρίσμα, πράγματι, βιγκανισμός και τραμπισμός δεν πάνε μαζί. Όσο ενισχύεται ο δεύτερος, θα μειώνεται η επιρροή του πρώτου».

Εφη Αχτσιόγλου

(Maς έκαναν εντύπωση τα εισαγωγικά στην ανάρτηση της κυρίας Αχτσιόγλου στο facebook. Επειδή στην ίδια ανάρτηση προμοτάριζε άρθρο του «Εθνους» με τίτλο «Vegans μετά το hype – Τραμπ και υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα φρενάρουν τον βιγκανισμό;», ανατρέξαμε σ’ αυτό και διαπιστώσαμε ότι είναι δικά της λόγια, από συνέντευξη που έδωσε στο πλαίσιο αυτού του άρθρου. Είναι να σαλτάρεις διαβάζοντας αυτή τη μπούρδα. Αμα γίνουμε όλες και όλοι βίγκαν, καθαρίσαμε με τον Τραμπ και τον τραμπισμό! Είναι τόσο απλό και δεν το σκέφτηκε κανείς πέρα από τη μαθήτρια του Κατρούγκαλου, υπουργό των Τσιπροκαμμένων, αποτυχούσα  υποψήφια διάδοχο του Τσίπρα -ηττήθηκε κατά κράτος από τον Κασσελάκη- και σήμερα αγωνιούσα αν θα βρεθεί γι’ αυτήν μια καλή θέση στο νέο τσιπρικό αστερισμό. Λέει κι άλλα η κα Αχτσιόγλου στη συνέντευξή της στο πλαίσιο του παραπάνω άρθρου. Για να μην μας αφήσει καμιά αμφιβολία πως όταν λέει ότι «η επιλογή της χορτοφαγίας απορρέει από τη συνεχή προσπάθεια να μπούμε στη θέση του άλλου, να δούμε τον κόσμο μέσα από τα δικά του μάτια, να νιώσουμε τον δικό του πόνο», αναφέρεται στα ζώα που χρησιμοποιούνται ως τροφή. Στο ethnos.gr το λέει και πιο ωμά: «Για μένα είναι απόκριση σε μια ηθική επιταγή αποδοχής του άλλου ως ακριβώς αυτό που είναι: άλλο. Άλλο με συνείδηση εαυτού. Προφανώς μη ανθρώπινη συνείδηση, σύμφωνοι, αλλά πάντως με μια κάποια συνείδηση εαυτού»! Βουτιά στη μεταφυσική και τον αντιεπιστημονισμό, ένα βήμα πριν από το Βουδισμό. Μια διατροφική επιλογή μετατρέπεται σε ηθικό κατηγόρημα και παίρνει τη μορφή ιδεολογίας, ψευδούς συνείδησης. Στη συνέχεια, η ιδεολογία μετατρέπεται σε πολιτικό πρόταγμα. Ο αντιιμπεριαλισμός-αντικαπιταλισμός μετατρέπεται σε αντιτραμπισμό κι αυτός με τη σειρά του σε βιγκανισμό! Ράβδος εν γωνία, βρέχει. Κι ύστερα, η κα Αχτσιόγλου διαμαρτύρεται ότι την αποκαλούν «φασαία». Μακάρι να ήταν μόνον αυτό. Οι περισσότεροι/ες «φασαίοι-ες» κοιτάζουν τον εαυτούλη τους και δεν πειράζουν κανένα – εκτός από τους υφιστάμενους και τους εργάτες στη δουλειά, αν τύχει και είναι στελέχη καπιταλιστικών επιχειρήσεων. Η κα Αχτσιόγλου ανήκει σ’ εκείνο το είδος των «φασαίων» πολυτελείας, που έχουν εξουσιαστικές φιλοδοξίες και είναι διατεθειμένοι να στραγγαλίσουν έναν ολόκληρο λαό, να «πατήσουν επί πτωμάτων», προκειμένου να ικανοποιήσουν αυτές τις εξουσιαστικές φιλοδοξίες. Η ίδια το επιβεβαίωσε αυτό, ως στέλεχος και υπουργός της λυσσασμένης μνημονιακής κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo