Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Ελα μωρέ, τι να τον κάνουν τον ψηφιακό μαστογράφο στη Νίκαια;
  • Χασάν Φαντλαλά: Η κυβέρνηση Αούν είναι «απόλυτα υποταγμένη» στις ΗΠΑ
  • Σαν σήμερα 22 Σεπτέμβρη
  • Σκιάχτηκαν οι Ιρανοί: Ο πορτοκαλομαλλιάς φασίστας… διαλογίζεται
  • Ο Σχοινάς ανοίγει την πόρτα του εμβολιασμού για τον αφθώδη πυρετό και ομολογεί ότι επίκειται υποχρεωτική ορολογική εξέταση των ζώων
  • Γιατί βρίσκει πελατεία ο γκεμπελισμός;
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Οικονομία»Λιμάνι Ελευσίνας: Ο Θεοδωρικάκος, η Γκιλφόιλ και η αποθέωση του ραγιαδισμού
Οικονομία

ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ

Λιμάνι Ελευσίνας: Ο Θεοδωρικάκος, η Γκιλφόιλ και η αποθέωση του ραγιαδισμού

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr21 Νοέ 2025, 17:53

Στις 18 Νοέμβρη ο Θεοδωρικάκος υποδέχτηκε με πολλά ταρατατζούμ την αμερικανίδα πρέσβειρα Γκιλφόιλ. Μετά τη συνάντησή τους και τις δηλώσεις που έκαναν, δόθηκε γραμμή στα παπαγαλάκια να στήσουν τρελό πανηγύρι: Δεύτερο λιμάνι στην Αττική… στους Αμερικανούς το λιμάνι της Ελευσίνας… θα στηθεί διεθνής διαμετακομιστικός κόμβος κτλ. κτλ.

Ο Θεοδωρικάκος στις δηλώσεις του υπήρξε γενικόλογος και αρκούντως αοριστολόγος: «Το Υπουργείο Ανάπτυξης αναλαμβάνει άμεσα νομοθετική πρωτοβουλία, με την οποία η ONEX, που επιχειρεί στα ναυπηγεία Ελευσίνας και έχει χρηματοδοτηθεί από την Αμερικανική Κρατική Αναπτυξιακή Τράπεζα DFC, έχει τη δυνατότητα να επεκτείνει τις δραστηριότητές της εκτός από την ναυπηγική βιομηχανία και στον εμπορικό, διαμετακομιστικό, λιμενικό, ενεργειακό και αμυντικό τομέα».

Η Γκιλφόιλ, όμως, είπε άλλα: «Προσβλέπουμε στην επέκταση και χρήση του λιμανιού Ελευσίνας ως κόμβου logistics σε αυτή τη σημαντική γεωπολιτική περιοχή. Αποτελεί ένα κομβικής σημασίας βήμα προς τα εμπρός. Και ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον κ. Υπουργό».

Παραθέτουμε και το πανηγυρικό Δελτίο Τύπου του υπουργείου Ανάπτυξης:

Theodorikakos_Kiberly_18-11-25

Αλλο οι εγκαταστάσεις των Ναυπηγείων Ελευσίνας, που έχουν ξεπουληθεί στην αμερικάνικη ΟΝΕΧ (έχει πάρει και το Νεώριο της Σύρου), και άλλο το λιμάνι της Ελευσίνας. Ο Θεοδωρικάκος μιλούσε αόριστα για επέκταση των δραστηριοτήτων της ΟΝΕΧ, χωρίς να πει πού θα γίνει αυτή η επέκταση, ενώ η Γκιλφόιλ μιλούσε για χρήση του λιμανού της Ελευσίνας. Ο Θεοδωρικάκος σκόπιμα δεν τη διόρθωσε, ούτε έκανε κάποια διευκρίνιση, αλλά έκλεισε το μάτι στα παπαγαλάκια ν’ αρχίσουν να γράφουν και να λένε για πέρασμα του λιμανιού της Ελευσίνας στους Αμερικάνους, που θα φτιάξουν εκεί ένα λιμάνι-κόμβο, ανταγωνιστικό στο λιμάνι του Πειραιά που έχει ξεπουληθεί στην κινέζικη Cosco.

Είχαν προηγηθεί και οι προκλητικές δηλώσεις της Γκιλφόιλ στη συνέντευξή της στον ΑΝΤ1 (θ’ αναφερθούμε σε άλλο άρθρο σ’ αυτές), οπότε σχηματιζόταν η εικόνα πως οι Αμερικάνοι παίρνουν την Ελευσίνα για ν’ ανταγωνιστούν και να εκτοπίσουν τους Κινέζους.

Χτες, ο Θεοδωρικάκος έδωσε συνέντευξη στο πρωινάδικο του ΑΝΤ1 και συνέχισε το παραμύθι, εκμεταλλευόμενος και το γεγονός ότι το δίδυμο των πρωινατζήδων (Στάθης-Λιβαθυνού) ούτε ήθελε ούτε ήταν σε θέση να του ζητήσει διευκρινίσεις (ακόμα κι αν θέλεις, άμα είσαι άσχετος σε παίζει σαν τις χάντρες στο κομπολόι του ο κάθε Θεοδωρικάκος).

«Mε τη νομοθετική πρωτοβουλία του Υπουργείου Ανάπτυξης ανοίγει ο δρόμος για τον νέο αναπτυξιακό κόμβο στα Nαυπηγεία Ελευσίνας», ήταν ο τίτλος στο Δελτίο Τύπου του υπουργείου Ανάπτυξης. Ο Θεοδωρικάκος είπε: «Η ευρύτερη περιοχή στα ναυπηγεία της Ελευσίνας θα εξελιχθεί σε μεγάλο αναπτυξιακό κέντρο, με λιμενικές, εμπορικές, μεταφορικές, ενεργειακές και αμυντικές δραστηριότητες, νέες υποδομές, θέσεις εργασίας και καλύτερη ποιότητα ζωής».

Ποια είναι η ευρύτερη περιοχή; Το λιμάνι της Ελευσίνας; Στο Δελτίο Τύπου αναφέρεται ότι «η σχετική νομοθετική ρύθμιση του Υπουργείου Ανάπτυξης αφορά τη διεύρυνση των δραστηριοτήτων της ONEX, με την οποία έχει συνάψει ομολογιακό δάνειο 125 εκατ δολαρίων η κρατική αναπτυξιακή τράπεζα των ΗΠΑ, DFC, ενισχύοντας τον στρατηγικό ρόλο του λιμανιού στα ναυπηγεία Ελευσίνας ως ισχυρού ενεργειακού, εμπορικού και διαμετακομιστικού κέντρου». Αλλο το λιμάνι της Ελευσίνας και άλλο το λιμάνι στα ναυπηγεία της Ελευσίνας, που είναι μόνο οι εγκαταστάσεις που έχουν ξεπουληθεί στην ΟΝΕΧ. Αμα δεν ξέρεις, όμως, μένεις με την εντύπωση ότι «οι Αμερικάνοι πήραν το λιμάνι της Ελευσίνας».

Οχι πως θα είχαν πρόβλημα οι κυβερνώντες να χαρίσουν στους Αμερικάνους το λιμάνι της Ελευσίνας, όμως δεν μπορούν να το κάνουν. Ακόμα και στις μπανανίες υπάρχουν κάποιοι κανόνες που καθορίζονται από νόμους. Για να πουλήσουν ένα λιμάνι θα πρέπει να κάνουν διεθνή διαγωνισμό. Το διαγωνισμό θα κάνει το Υπερταμείο (Ξεπουλήματος Κρατικής Περιουσίας) και οι όροι του θα τελούν υπό την έγκριση της Κομισιόν. Επομένως, η ΟΝΕΧ ή οποιαδήποτε άλλη αμερικάνικη εταιρία θα πρέπει να μπει στο διαγωνισμό, όπου μπορεί να έχει και ανταγωνιστές. Ακόμα και fast track να είναι οι διαδικασίες, ο διαγωνισμός θα πρέπει να γίνει.

Η πλάκα είναι πως ο Θεοδωρικάκος δέχτηκε μπηχτές από τον Κικίλια (το να σε «κοπανάει» ο Κικίλιας είναι κατάντια, πώς να το κάνουμε), αλλά και μπηχτές από το μέγαρο Μαξίμου! Τον παρουσίασαν σαν να ήταν έτοιμος να δώσει το λιμάνι της Ελευσίνας στους Αμερικανούς, εξαπατώντας την Γκιλφόιλ (αυτή μπορεί να ξέρει από μπότοξ και «τραβήγματα», αλλά με τα οικονομικά και δη με τα θέματα διακρατικών συμβάσεων δεν το ‘χει), που φαίνεται ότι δεν πρόλαβαν να την ενημερώσουν οι σύμβουλοί της ή δεν τους άκουσε, αλλά το μέγαρο Μαξίμου μπλόκαρε τη σχετική νομοθετική πρωτοβουλία, με την τελική εντολή να δίνεται από τον Μητσοτάκη που βρισκόταν στην άλλη άκρη του κόσμου, στη Σιγκαπούρη.

Οπως γράφει ο Παπαχρήστος στα σημερινά «Νέα», ο Μητσοτάκης, «αφού ενημερώθηκε για τα διατρέξαντα με τη ρύθμιση του υπουργείου Ανάπτυξης απ’ όσους έμειναν πίσω, έδωσε εντολή για το stop. Ταυτόχρονα ζήτησε να εξηγηθεί αυτό το stop “αρμοδίως” και στην άλλη πλευρά, που είχε μείνει με την εντύπωση ότι το θέμα τελείωσε, με την τροπολογία Θεοδωρικάκου!». Κάποιος στο μέγαρο Μαξίμου δεν συνμπαθεί καθόλου μα καθόλου τον Τάκη. Ισως γιατί τον λένε… Ακη.

Σήμερα, ο Θεοδωρικάκος εμφανίστηκε στο πρωινάδικο του ΟΡΕΝ και αναγκάστηκα να πει για πρώτη φορά αλήθεια: «Η ΟΝΕΧ ζήτησε στον χώρο που ήδη της έχει παραχωρηθεί και περιλαμβάνει εκατοντάδες στρέμματα που μπορούν να αξιοποιηθούν, να μπορεί να έχει και λιμενικές, μεταφορικές, διαμετακομιστικές και ενεργειακές δραστηριότητες. Με τη νομοθετική ρύθμιση του Υπουργείου Ανάπτυξης, δίνουμε το δικαίωμα στην ΟΝΕΧ να μπορεί να το κάνει πράξη. Προφανώς αυτό έχει το ενδιαφέρον των ΗΠΑ…».

Τι έμεινε απ’ αυτή την ιστορία, πέρα από τον προσωπικό εξευτελισμό του Θεοδωρικάκου (σιγά μη στάξει η ουρά του γαϊδάρου), που προσπάθησε να κάνει «κονέ» με την Γκιλφόιλ, μπας και περάσει κι αυτός στους προστατευόμενους της αμερικάνικης πρεσβείας; Εμεινε ο ραγιαδισμός της κυβέρνησης Μητσοτάκη και η αποφασιστικότητά της να πουλήσει τα πάντα. Κι ακόμα, έμεινε η προκλητική ιμπεριαλιστική συμπεριφορά των ΗΠΑ, που επιτρέπει ακόμα και σε σούργελα να συμπεριφέρονται σαν αφεντάδες και να απαιτούν παραχωρήσεις δημόσιας περιουσίας έξω από κάθε ισχύουσα διαδικασία.

Εκτύπωση 🖨
ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΙΜΠΕΡΛΙ ΓΚΙΛΦΟΪΛ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ

Ματαιώθηκε εκδήλωση σιωνιστικής εταιρίας στο Ηράκλειο
Επόμενο άρθρο

ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ

Οι ρώσοι, οι κινέζοι, οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές και η μπανανία Ελλάδα

Σχετικά Αρθρα

Νίκος Μαζιώτης: Αν με επαινούσε η Γκίλφοϊλ, θα ανησυχούσα…

Πολιτική 20 Σεπ 2026, 11:42

Γερμανία: Εργοστάσιο αυτοκινήτων της Volkswagen μετατρέπεται σε εργοστάσιο όπλων για ισραηλινή πολεμική εταιρία

Οικονομία 14 Σεπ 2026, 20:09

«Κουμπαράς» που υμνεί τον πλούτο και οικτίρει τη φτώχεια

Οικονομία 7 Σεπ 2026, 14:37

Ευτυχώς, δεν ζούμε στην εποχή του Νασρεντίν Χότζα

Οικονομία 1 Σεπ 2026, 13:55

Mητσοτάκης-Θεοδωρικάκος γιουσουφάκια των βιομήχανων και των σουπερμαρκετάδων

Οικονομία 30 Ιούν 2026, 13:06

PosoKaneiToDoulema?

Οικονομία 17 Ιούν 2026, 22:19
Ροή Ειδήσεων
Υγεία

Ελα μωρέ, τι να τον κάνουν τον ψηφιακό μαστογράφο στη Νίκαια;

22 Σεπ 2026, 08:59
Διεθνή

Χασάν Φαντλαλά: Η κυβέρνηση Αούν είναι «απόλυτα υποταγμένη» στις ΗΠΑ

22 Σεπ 2026, 08:37
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Σεπτέμβρη

22 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Σκιάχτηκαν οι Ιρανοί: Ο πορτοκαλομαλλιάς φασίστας… διαλογίζεται

21 Σεπ 2026, 19:51
Αγροτικά

Ο Σχοινάς ανοίγει την πόρτα του εμβολιασμού για τον αφθώδη πυρετό και ομολογεί ότι επίκειται υποχρεωτική ορολογική εξέταση των ζώων

21 Σεπ 2026, 19:06
Κόντρες

Γιατί βρίσκει πελατεία ο γκεμπελισμός;

21 Σεπ 2026, 14:21
Πολιτική

Ερεσός Λέσβου: Μόνο σιωναζίστρια ή και κάτι παραπάνω;

21 Σεπ 2026, 12:55
Πολιτική

Ο Μητσοτάκης, ο Μπελέρι, ο Κασιδιάρης: τι τους συνδέει;

21 Σεπ 2026, 11:50
Διεθνή

Δυτική Σαχάρα: Ελλάδα και Δανία στηρίζουν το μαροκινό σχέδιο «αυτονομίας»

21 Σεπ 2026, 09:56
Παιδεία

Η καλή σχολική χρονιά είναι εικονική πραγματικότητα

21 Σεπ 2026, 08:34
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Σεπτέμβρη

21 Σεπ 2026, 00:01
Πολιτική

Νίκος Μαζιώτης: Αν με επαινούσε η Γκίλφοϊλ, θα ανησυχούσα…

20 Σεπ 2026, 11:42
Αγροτικά

14 νέες εστίες ευλογιάς των αιγοπροβάτων σε μια εβδομάδα

20 Σεπ 2026, 11:21
Διεθνή

Η μωροφιλοδοξία ενός ηγέτη της αντιπολίτευσης ως ασπίδα του Ερντογάν

20 Σεπ 2026, 10:39
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Σεπτέμβρη

20 Σεπ 2026, 00:01
Αγροτικά

Αφθώδης πυρετός στη Λέσβο: Η αλήθεια δεν κρύβεται με τα ψέματα των κολαούζων της κυβέρνησης

19 Σεπ 2026, 13:50
Πολιτισμός

Οι Βίκινγκ στην Αθήνα

19 Σεπ 2026, 11:22
Διεθνή

Ανακοινώθηκε συμφωνία ΗΠΑ-Δανίας για τη Γροιλανδία

Αλλα λέει ο Τραμπ και άλλα οι Φρεντέρικσεν-Νίλσεν

19 Σεπ 2026, 10:40
Διεθνή

Τι είναι το σουμούντ;

19 Σεπ 2026, 08:48
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

19 Σεπ 2026, 00:02
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Σεπτέμβρη

Ημέρα των hobbit.

Μάλι: Ημέρα ανεξαρτησίας (1960).

1942: Η Πανελλήνια Ενωση Αγωνιζομένων Νέων ανατινάζει τα γραφεία της φιλοναζιστικής Εθνικοσοσιαλιστικής Πατριωτικής Οργάνωσης, νεκροί 43 Γερμανοί και Ιταλοί και 29 στελέχη της ΕΣΠΟ.

1968: Ιδρύεται η Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας.

1968: Κυκλοφορεί παράνομα ο πρώτος «Οδηγητής».

1969: Βόμβες (ΚΕΑ) στον δεύτερο όροφο του δημαρχείου και μέσα στο κεντρικό ταχυδρομείο Αθήνας.

1980: Εκτελείται από κομάντο Σαντινίστας ο πρώην δικτάτορας της Νικαράγουα Αναστάσιο Σομόσα, που είχε καταφύγει στην Παραγουάη.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από την πρώτη μέρα κιόλας, στις πρώτες εβδομάδες που ήρθαμε στο υπουργείο Οικονομικών, ξεκινήσαμε με 250 ευρώ στο 60% των συνταξιούχων άνω των 65 (ετών) και διαρκώς το διευρύναμε και φτάσαμε στα 400 ευρώ καθαρά για τους άνω των 65 (ετών). Εκ των πραγμάτων, παρά το γεγονός ότι έχουμε δώσει ευελιξίες για να μπορούν να εργάζονται παραλλήλως, είναι πιο δύσκολο να εργάζεται κανείς σε μεγαλύτερες ηλικίες σε σχέση με νεότερες. Αρα, αυτό σίγουρα ήταν ένα κριτήριο. Και, βέβαια, κρατήστε το εξής: αυτό που λέμε «εθνική σύνταξη» είναι 446 ευρώ μεικτά. Εδώ μιλάμε για 400 ευρώ καθαρά. Για ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των ανθρώπων που μας ακούν, στην πραγματικότητα, αυτά τα 400 ευρώ είναι μία 13η σύνταξη.

Κυριάκος Πιερρακάκης

(Μετά την ομιλία του Μητσοτάκη στη ΔΕΘ γράψαμε και το εξής σχόλιο: «O Mητσοτάκης δίνει φιλοδώρημα 400 ευρώ στους συνταξιούχους, αρκεί να είναι άνω των 65 ετών. Μην ρωτήσετε “οι κάτω των 65 στο πηγάδι κατούρησαν;”. Οι κάτω των 65 να πάνε να δουλέψουν. Αυτό είναι το μήνυμα. Μιλάμε για συνταξιούχους που έφαγαν τα νιάτα τους στα Βαριά και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα και για συνταξιούχους που ήταν “τυχεροί” και κατάφεραν να συγκεντρώσουν ένσημα 40 ετών δουλειάς για να συνταξιοδοτηθούν στα 62. Η νεοφιλελεύθερη λύσσα κατά των ανθρώπων της δουλειάς φαίνεται και σε τέτοιες λεπτομέρειες. Αφού έκοψαν από τους συνταξιούχους τα δώρα χριστουγέννων, πάσχα και άδειας (δύο μισθούς το χρόνο), τώρα τους δίνουν φιλοδωρήματα αλλά με ηλικιακό κόφτη. Ενας/μία που δούλεψε 40 πλήρη χρόνια, έχοντας καταβάλει ένα σκασμό λεφτά για ασφαλιστικές εισφορές, αποκλείεται από το φιλοδώρημα αν είναι κάτω των 65, επειδή θεωρείται ικανός να δουλέψει κι άλλα χρόνια. Μιλάμε για λογική γαλέρας». Σε συνέντευξή του στον Real fm, στους Χατζηνικολάου-Δελατόλλα, ο Πιερρακάκης, με τον κυνισμό του χρυσοκάνθαρου μάνατζερ, επιβεβαιώνει πλήρως το σχόλιό μας: υπάρχει πλήρης ευελιξία και οι κάτω των 65, αν δεν τους φτάνει η σύνταξη, μπορούν να αναζητήσουν δουλειά! Δηλαδή, εξαναγκάζονται να αρνηθούν την ίδια την έννοια του συνταξιούχου, του απόμαχου της δουλειάς. Με τον ίδιο κυνισμό και με την αλαζονεία του αυτοκρατορικού απεσταλμένου που μπορεί να φτύνει κατάμουτρα τους υπηκόους, βαφτίζει «13η σύνταξη» τα 400 ευρώ επειδή ισούνται με μια «εθνική σύνταξη»!)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ

    17Ν
    • ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ

      Εφετείο 17Ν
  • ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ

    ΕΛΑ
    • ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ

      Εφετείο ΕΛΑ
    • ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ

    Επαναστατικός Αγώνας
    • ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ

      ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ

      ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ

      ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ

      ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ

    ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ

    Ποιοι είμαστε
  • ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ

    ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ

    Επικοινωνία
  • ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ

    ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ

    Όροι χρήσης
  • ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ

    ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ

    Ποιοι είμαστε
  • ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ

    ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ

    Επικοινωνία
  • ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ

    ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo