Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 4 Δεκέμβρη
  • Ξεσηκώθηκαν και οι λαϊκατζήδες
  • Τσιάρας-Κέλλας κατασκεύασαν ψεύτικη αποκλιμάκωση της ευλογιάς των αιγοπροβάτων
  • Αθήνα-Ουάσιγκτον όπως Κολιάτσου-Παγκράτι
  • Ο Μητσοτάκης δρομολογεί την ολοκληρωτική υποταγή της πανεπιστημιακής έρευνας στην αγορά
  • Ο Κόκκινος Δεκέμβρης του ’44 φάρος στο δρόμο προς την κοινωνική απελευθέρωση
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Στήλες»Κόντρες»Τι άλλο θ’ ακούσουμε;
Κόντρες

Τι άλλο θ’ ακούσουμε;

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr3 Δεκ 2024, 13:00

Οπως είπε ο ΣτέΚας, το ΚΙΔΗ θα ακολουθεί μια ρεαλιστική, θεσμική, προοδευτική πολιτική (όλα μαζί, ώστε να διαλέγεις α’λα καρτ), που θα εκφράζει το Κέντρο, ακολουθώντας όμως τις αξίες της Αριστεράς! Γίνεται αυτό; Ολα γίνονται στο μαγικό κόσμο της αμερικανιάς. Ολα γίνονται όταν ο ΣτέΚας περιγράφει τον εαυτό του ως έναν «αντισυστημικό που γνωρίζει το σύστημα»!

Ο καλός στρατιώτης Νικ Χαρντ

Ο Χαρδαλιάς παραιτήθηκε από τη θέση του α’ αντιπρόδρου της ΕΝΠΕ (Ενωση Περιφερειών), επικαλούμενος… «ανειλημμένες υποχρεώσεις και φόρτο εργασίας» (τα οποία, προφανώς, προέκυψαν ξαφνικά, δεν υπήρχαν μέχρι τώρα). Ολοι ξέρουν το λόγο. Ο Κούλης δεν του έδωσε τη θέση του προέδρου της ΕΝΠΕ, που χήρεψε μετά τη μετάβαση του Τζίτζι στις Βρυξέλλες. Θέση που ο Χαρδαλιάς εδικαιούτο (για να λέμε και του στραβού το δίκιο), και λόγω θέσης (περιφερειάρχης της μεγαλύτερης περιφέρειας της χώρας) και λόγω βιογραφικού (από τόσα υπουργεία έχει περάσει, πάντα με ορμή Τσακ Νόρις). Αντ’ αυτού, ο Κούλης επέλεξε τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο. Και σαν να μην έφτανε αυτό, για τις θέσεις των δύο αντιπροέδρων επέλεξε τους Αρναουτάκη και Πτωχό (πασόκος ο πρώτος, δεξιός ο δεύτερος). Αντι να περιμένει να τον «τζάσουν», «τζάστηκε» μόνος του ο Χαρδαλιάς. Τώρα που ο Κούλης είναι στα κάτω του, ακόμα και ο καλός στρατιώτης της ΝΔ Νικ Χαρντ κάνει τσαλιμάκια.

Τι συμβούλεψαν οι σύντροφοι τη Ράνια;

Αυτή η αγωνία θα μας φάει. Πήγε η Ράνια Θρασκιά στη Θεσσαλονίκη για τα εγκαίνια του Μετρό και μπήκε σε βαθιά περισυλλογή. Πρέπει «να δούμε τι έγινε με ψύχραιμη ματιά όλοι μας» είπε για τα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ. Οσο για την ίδια, «βοηθήθηκα πάρα πολύ απ’ όλα αυτά που συζήτησα με τους συντρόφους μου στη Θεσσαλονίκη. Τους άκουσα και με άκουσαν, και θα είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας της διαμόρφωσης της στάσης μου από εδώ και πέρα» είπε. Οπότε το αγωνιώδες ερώτημα είναι: τι συμβούλεψαν οι θεσσαλονικείς σύντροφοι τη Ράνια; Και με τι συντρόφους συζήτησε, συριζαίους ή σκέτους Στεφανουά; Και σαν να μην έφτανε η Ράνια, ο Φάμελλος έχει ν’ αντιμετωπίσει και τον τέως ακροδεξιό ΑΝΕΛ Βασίλη Κόκκαλη, που ζήτησε σε τηλεοπτική του εμφάνιση να «τα πουν πιο μετά» για τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν τον φοβόμαστε, όμως, τον Φάμελλο. Τόσα χρόνια στην πολιτική ίντριγκα ξέρει τι αιτήματα έχουν η… συντρόφισσα Ράνια και ο… σύντροφος Κόκκαλης για να μη φύγουν από το μαντρί.

Αν είσαι μάνα και πονείς, άκου τι λέει ο Δουδωνής

Μερικά από τα νέα φυντάνια του ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ πετάνε φούμαρα και νομίζουν ότι λένε πολιτικές εξυπνάδες. Βγήκε ο Δουδωνής και με ύφος κορυφαίου γνώστη της παγκόσμιας πολιτικής ιστορίας πέταξε την παπάρα: «Οταν ο Τζορτζ Ουάσιγκτον ίδρυσε τις ΗΠΑ δεν επεδίωξε τρίτη θητεία. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επιδιώξει τρίτη θητεία, όπως δήλωσε. Ε, θα υποστεί τις συνέπειες στις επόμενες εκλογές»! Οταν του είπαν ότι τρίτη θητεία διεκδίκησε και κέρδισε και ο Ανδρέας Παπανδρέου (1981, 1985, 1993), ο Δουδωνής απάντησε ότι «ήταν ο Ανδρέας και ιδρυτής του κόμματός του»! Θα μπορούσαν να του θυμίσουν ότι τρίτη θητεία διεκδίκησε και ο Καραμανλής ο δάμαλος (2004, 2007, 2009) και έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να χάσει, πετώντας την καυτή πατάτα στα χέρια του ΓΑΠ. Οτι τρίτη θητεία θα μπορούσε να διεκδικήσει και ο Σημίτης το 2004 (είχε κερδίσει το 1996 και το 2000), όμως επειδή ήξερε ότι θα χάσει, έδωσε το δαχτυλίδι στον ΓΑΠ με αντάλλαγμα να φάει αυτός τη χλαπάτσα της ήττας. Για να μην μιλήσουμε για τις τέσσερις νίκες της Μέρκελ (2005, 2009, 2013, 2017) ή του Ερντογάν (πρωθυπουργός 2003, 2007, 2011 – πρόεδρος της Δημοκρατίας 2014, 2018, 2023). Ο Δουδωνής ανέτρεξε στον Τζορτζ Ουάσικγτον νομίζοντας ότι είπε εξυπνάδα, αλλά είπε μια μπούρδα.

Γιατί να χαμπαριάσει;

Tζο Μπάιντεν (μετά την καταδίκη του γιου του το περασμένο καλοκαίρι): «Θα αποδεχτώ την έκβαση αυτής της υπόθεσης και θα συνεχίσω να σέβομαι τη δικαστική διαδικασία».

Τζο Μπάιντεν (χτες, αφού έδωσε χάρη στο γιο του, προτού το δικαστήριο ανακοινώσει την ποινή): «Ελπίζω οι Αμερικανοί να καταλάβουν γιατί ένας πατέρας και πρόεδρος κατέληξε σε αυτή την απόφαση».

Γιατί να χαμπαριάσει την υστεροφημία του ο Μπάιντεν; Και άλλοι αμερικανοί πρόεδροι έχουν δώσει χάρες σε συγγενείς τους ή στελέχη των κομμάτων τους. Κορυφαίος παράδειγμα η χάρη που έδωσε ο Φορντ στον Νίξον, όχι μόνο για το Γουετεργκέιτ, αλλά για οποιοδήποτε αδίκημα. Αυτόν μιμήθηκε ο Μπάιντεν, δίνοντας χάρη στο γιο του όχι μόνο για τα αδικήματα που αποδέχτηκε και καταδικάστηκε (παράνομη οπλοφορία και αρκετές περιπτώσεις φοροδιαφυγής), αλλά για όλα τα «αδικήματα κατά των Ηνωμένων Πολιτειών που έχει διαπράξει ή μπορεί να έχει διαπράξει ή να συμμετάσχει σε αυτά», από την 1η Γενάρη του 2014 μέχρι την 31η Δεκέμβρη του 2024!

Και γιατί να χαμπαριάσει τους Δημοκρατικούς; Αυτοί δεν τον υποχρέωσαν να αποστρατευθεί στο μέσο της προεκλογικής του καμπάνιας;

Εκανε κι η μύγα κώλο…

«Δεν θα συνεργαστώ με έναν σοσιαλιστή αμετανόητο, που οραματίζεται πολυπολιτισμική κοινωνία, που δεν σέβεται την ελληνική πυρηνική οικογένεια. Ο Μητσοτάκης είναι σοσιαλιστής», δήλωσε στο Mega η Λατινοπούλου. Πώς το λέει η παροιμία; Εκανε κι η μύγα κώλο κι έχεσε τον κόσμο όλο.

Η κολυκυθιά και τα κολοκύθια

Βγήκε ο Μαργαρίτης (πρώην ΚΚΕ εσ, πρώην Συνασπισμός, πρώην ΔΗΜΑΡ, νυν ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ) και πρότεινε τον Ράμμο της ΑΔΑΕ για πρόεδρο της Δημοκρατίας. Βγήκε από τα ρούχα του ο Ανδρουλάκης. Πρώτο, γιατί ο Ράμμος έπαιζε με τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ και δεύτερο γιατί δεν μπορεί να βγαίνει ο… πάσα ένας και να του χαλάει ένα παιχνίδι που θεωρεί αποκλειστικά δικό του προνόμιο. Εβαλε λοιπόν τους δικούς του να κάνουν την εξής διαρροή: «Ο θεσμός του προέδρου είναι πολύ σοβαρό ζήτημα για να παίζει ο οποιοσδήποτε δημόσια την κολοκυθιά». Υπολογίζει ότι αυτή η αυστηρή προειδοποίηση (ατύπως προς το παρόν) θα κόψει τη φόρα σε υποψήφιους Μαργαρίτηδες.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΟ Κόκκινος Δεκέμβρης του ’44 φάρος στο δρόμο προς την κοινωνική απελευθέρωση
Επόμενο άρθρο Καλπάζει η ευλογιά των αιγοπροβάτων – Εξαπλώθηκε σε 9 από τις 13 Περιφέρειες της χώρας!

Σχετικά Αρθρα

Αθήνα-Ουάσιγκτον όπως Κολιάτσου-Παγκράτι

Κόντρες 3 Δεκ 2025, 14:33

H ώρα του Φραπέ

Κόντρες 2 Δεκ 2025, 15:25

Ξεφτίλα είναι η ίδια η Εξεταστική για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ

Κόντρες 1 Δεκ 2025, 11:37

Βομβαρδισμός ανακοινώσεων = υπουργός σε μεγάλο ζόρι

Κόντρες 28 Νοέ 2025, 19:36

Ποιος είν’ αυτός ο τυχερός;

Κόντρες 27 Νοέ 2025, 09:31

Nα μιλήσει ο… σεβάσμιος

Κόντρες 26 Νοέ 2025, 13:55
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Δεκέμβρη

4 Δεκ 2025, 00:01
Οικονομία

Ξεσηκώθηκαν και οι λαϊκατζήδες

3 Δεκ 2025, 21:08
Αγροτικά

Τσιάρας-Κέλλας κατασκεύασαν ψεύτικη αποκλιμάκωση της ευλογιάς των αιγοπροβάτων

3 Δεκ 2025, 15:17
Κόντρες

Αθήνα-Ουάσιγκτον όπως Κολιάτσου-Παγκράτι

3 Δεκ 2025, 14:33
Παιδεία

Ο Μητσοτάκης δρομολογεί την ολοκληρωτική υποταγή της πανεπιστημιακής έρευνας στην αγορά

3 Δεκ 2025, 10:10
Ιστορία

Ο Κόκκινος Δεκέμβρης του ’44 φάρος στο δρόμο προς την κοινωνική απελευθέρωση

3 Δεκ 2025, 08:57
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Δεκέμβρη

3 Δεκ 2025, 00:01
Οικονομία

Περί golden boys και λαμόγιων, γενικώς…

2 Δεκ 2025, 22:49
Η παπάρα

Ο Κυρανάκης στην πρωτοπορία του γκεμπελισμού

2 Δεκ 2025, 19:40
Διεθνή

H θέληση για αντίσταση παράγει (και) ιατρικά θαύματα

2 Δεκ 2025, 18:21
Κόντρες

H ώρα του Φραπέ

2 Δεκ 2025, 15:25
Εργατικά

Η κυβέρνηση πάει στα δικαστήρια την Απεργία-Αποχή των Διοικητικών ενάντια στις διαγραφές φοιτητών

2 Δεκ 2025, 14:11
Διεθνή

Σιωναζιστές έποικοι σάπισαν στο ξύλο και λήστεψαν ξένους αλληλέγγυους

Σε χωριό της Δυτικής Οχθης

2 Δεκ 2025, 10:59
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Δεκέμβρη

2 Δεκ 2025, 00:01
Οικονομία

Tα πολεμικά μονοπώλια και το ανώτατο κέρδος

1 Δεκ 2025, 19:21
Αγροτικά

Στα μπλόκα της αγροτιάς να σπάσει της κυβέρνησης ο τσαμπουκάς – Παλλαϊκό μέτωπο στήριξης των αγωνιζόμενων αγροτών

1 Δεκ 2025, 14:26
Διεθνή

Η απώλεια της στρατηγικής ισορροπίας του Ισραήλ

Πολιτική Ανάλυση

1 Δεκ 2025, 13:35
Κόντρες

Ξεφτίλα είναι η ίδια η Εξεταστική για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ

1 Δεκ 2025, 11:37
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Δεκέμβρη

1 Δεκ 2025, 00:01
Διεθνή

Πάει κι ο «ψηλός», πλησιάζει η ώρα του «κοντού»;

30 Νοέ 2025, 09:40
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Δεκέμβρη

Ημέρα κατά των ναρκωτικών.

1920: Αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας του βασιλιά Κωνσταντίνου στο Μιλάνο.

1929: Εκτεταμένες συγκρούσεις απεργών των τραμ με απεργοσπάστες και χωροφυλακή (Αθήνα).

1929: Η ελληνική κυβέρνηση αρνείται τη χορήγηση 13ου μισθού (Χριστουγέννων) στους εργάτες.

1931: Πολλοί τραυματίες σε συγκρούσεις αρτεργατών – αστυνομίας, όταν αστυνομικοί προσπάθησαν να μπουν στα γραφεία της ομοσπονδίας αρτεργατών (Αθήνα).

1936: Είσοδος της CNT στην ισπανική κυβέρνηση (υπουργεία Δικαιοσύνης, Εμπορίου, Υγείας και Βιομηχανίας).

1944: Ο «Δεκέμβρης» γενικεύεται με χιλιάδες θύματα, ο Σκόμπι κηρύσσει στρατιωτικό νόμο.

1949: Απολύονται από τη Μακρόνησο 1.590 «ανανήψαντες».

1992: Τραυματισμός στο πόδι του βουλευτή της ΝΔ Ελευθέριου Παπαδημητρίου (17Ν).

1992: Βόμβα στη ΔΟΥ Αμαρουσίου (17Ν).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Τόσα χρόνια είχαμε μάθει όταν κάνουν κινητοποιήσεις οι αγρότες, όταν μπλοκάρουν την εθνική οδό, όταν υπάρχει εν πάση περιπτώσει μία απεργία, να εκβιάζεται το πολιτικό σύστημα και να υπαναχωρεί και να δίνει, να δίνει, να δίνει. Ακριτα. Είδαμε που καταλήξαμε. Καταλήξαμε στον ΟΠΕΚΕΠΕ. Καταλήξαμε στο να έχει δημιουργηθεί ένα σύστημα το οποίο έδινε επιδοτήσεις σε ανθρώπους που δεν τις δικαιούνται.

Κωνσταντίνος Κυρανάκης

(Ο Τσιάρας με τον Χατζηδάκη πρέπει να έμειναν «παγωτά». Αυτοί προσπαθούν να καλοπιάσουν τους αγρότες, τους καλούν στα γραφεία τους τονίζοντας ότι είναι πάντα ανοιχτά γι’ αυτούς, και έρχεται ένας συνάδελφός τους, ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών και Μεταφορών και χαρακτηρίζει τους αγρότες εκβιαστές και λαμόγια. Η θεωρία του εκβιασμού δεν είναι καινούργια. Κάθε φορά που υπάρχει ένας διεκδικητικός αγώνας που ασκεί πίεση στην κυβέρνηση, την όποια κυβέρνηση, οι αγωνιζόμενοι χαρακτηρίζονται εκβιαστές. Οι ΔΕΗτζήδες επειδή «κατεβάζουν τους διακόπτες», οι εργάτες καθαριότητας επειδή δημιουργούν «κίνδυνο διάδοσης λοιμωδών νοσημάτων», οι υγειονομικοί επειδή «απειλούν τις ζωές των ασθενών», οι εκπαιδευτικοί επειδή «παίζουν με τη μόρφωση των παιδιών μας», οι εργαζόμενοι στις δημόσιες μεταφορές επειδή «ταλαιπωρούν τον απλό κόσμο». Για τους αγρότες υπάρχει από παλιά ένα ποτ πουρί γκεμπελίστικων κατηγοριών, που ξεκινούν από το «προσεχώς Βουλγάρες» και καταλήγουν στα «σκυλάδικα» και στα «πολυτελή τζιπ». Ο Κυρανάκης, ως εκπρόσωπος της… μοντέρνας ακροδεξιάς, παιδί της γαλάζιας γενιάς του «party μωρή άρρωστη», κάνει ένα βήμα παραπέρα. Εντελώς αστοιχείωτος, όπως όλοι οι ακροδεξιοί γκεμπελίσκοι, δεν ξέρει καν τι είναι το ΟΣΔΕ και ο ΟΠΕΚΕΠΕ. Οτι δεν είναι αποτέλεσμα των αγώνων των αγροτών -των εκβιασμών, όπως τους χαρακτηρίζει, αλλά αποτέλεσμα της ήττας αυτών των αγώνων και της κυριαρχίας των καταστροφικών για τη φτωχή αγροτιά πολιτικών της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής – ΚΑΠ. Είναι της μόδας όμως το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ. Και τι κάνει ο Κυρανάκης; Αδίστακτα και ανερυθρίαστα βαφτίζει τους αγρότες των μπλόκων λαμόγια, με τη λογική «πες, πες, κάτι θα μείνει». Ενώ έχει στηθεί μια εγκληματική οργάνωση, με αρχηγείο το ίδιο το Μέγαρο Μαξίμου, με επιτελάρχες υπουργούς, αξιωματικούς γενικούς γραμματείς και προέδρους και αντιπροέδρους του ΟΠΕΚΕΠΕ και υπαξιωματικούς διάφορους Φραπέδες, Χασάπηδες, Καλφούτζους, Χλύκες κ.ά., που από τη μια αρπάζει τεράστια ποσά επιδοτήσεων με παράνομο τρόπο, μοιράζοντάς τες ιεραρχικά, και από την άλλη επικεντρώνεται στην αντι-δεξιά Κρήτη με στόχο να τη βάψει «μπλε» στις εκλογές του 2023, για να εξασφαλιστεί η αυτοδυναμία της ΝΔ στη Βουλή, ο Κυρανάκης αντιστρέφει την πραγματικότητα, εξαφανίζει την εγκληματική οργάνωση και βάζει στη θέση της τους αγωνιζόμενους αγρότες, οι οποίοι υπήρξαν θύματα και του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ. Μπορεί ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ο Κυρανάκης να φαίνεται εκτός γραμμής, όσο όμως οι αγρότες θα στέκονται στα μπλόκα, σε μπλόκα μαχητικής διεκδίκησης πάνω στις εθνικές οδούς και όχι απλής διαμαρτυρίας στους παράδρομους, η άποψη Κυρανάκη, θα γίνεται κυρίαρχη στον κυβερνητικό λόγο και ακόμα περισσότερο στο λόγο των -αλητών, ρουφιάνων- δημοσιογράφων που υπηρετούν την κυβερνητική πολιτική)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo