Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • O εισαγγελέας Φλωρίδης, ο υπουργός Θεοδωρικάκος, ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης και η σαπίλα του μηχανισμού καταστολής
  • «Οι σφαίρες των μαχητών της Αντίστασης που έπληξαν το στήθος του εχθρού στην Αλ-Χαλίλ δεν ήταν παρά μια φυσική απάντηση στα εγκλήματα της κατοχής και των εποίκων της»
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 24 Οκτώβρη
  • Τζάμπα η Πνύκα
  • Δύο σιωναζιστές στρατιώτες νεκροί και περισσότεροι τραυματίες από επίθεση Παλαιστίνιων στη Χεβρώνα
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Στήλες»Κόντρες»Το σκέφτεται άραγε ο Σεφερλής;
Κόντρες

Το σκέφτεται άραγε ο Σεφερλής;

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr19 Μαρ 2026, 21:07

Δεν κάνουμε πλάκα. Αν ήμασταν εμείς στη θέση του Σεφερλή (φτου, φτου, φτου), θα το σκεφτόμασταν σοβαρά το καλοκαιρινό ξεφτιλοσόου στο Δελφινάριο (ή όπου αλλού) να έχει ως πρωταγωνιστή τον ξεμωραμένο πορτοκαλομαλλιά φασίστα. Τίτλο δεν προτείνουμε, γιατί ο Σεφερλής τα καταφέρνει καλύτερα από εμάς σ’ αυτόν τον τομέα.

Για να βοηθήσουμε, θα βάλουμε δυο βιντεάκια που κυκλοφορούν στο εξωτερικό και έχουν γίνει viral. Ειδικά στους μεσανατολίτες αναγνώστες που γουστάρουν τέτοιες τρολιές.

pic.twitter.com/oA1K3tOdDF

— Arab-Military (@ashrafnsier) March 18, 2026


Αυτά γιατί δεν τα δείχνετε;

Την ουσία για την εμπλοκή του ελληνικού κράτους στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο ενάντια στο Ιράν την γράψαμε το πρωί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Oι μάσκες έπεσαν: επίσημα στον πόλεμο η Ελλάδα!

Πέρα από την ουσία, όμως, υπάρχει και το ψέμα. Το ξεστόμισε ο Δένδιας, το επαναλαμβάνουν συνεχώς όλα τα παπαγαλάκια των «πετσωμένων» μίντια: οι ελληνικοί Patriot αναχαίτισαν ιρανικούς βαλλιστικούς πυραύλους. Το οπτικό υλικό που ακολουθεί είναι χτεσινοβραδυνό και δείχνει εγκαταστάσεις αποθήκευσης και πεδία άντλησης της Σαουδικής Αραβίας να φλέγονται.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2026/03/Riad.mp4
https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2026/03/riad2.mp4
https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2026/03/saudiarabia.mp4
https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2026/03/saudiarabia2.mp4

Ούνα φάτσα ούνα ράτσα

Εκτός από τον Δένδια, πανηγύρισε και το υπουργείο Αμυνας της σαουδαραβικής μοναρχίας: «Η επίθεση που στόχευε τις εγκαταστάσεις φυσικού αερίου στην Ανατολική Επαρχία αποκρούστηκε πλήρως!»! Στα αραβικά σόσιαλ μίντια το διασκέδασαν δεόντως, δημοσιεύοντας δύο βίντεο… πλήρους απόκρουσης:

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2026/03/saudiarabia_3.mp4
https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2026/03/saudiarabia_4.mp4

Με ηθικό ακμαιότατο

Αύριο το Ιράν έχει διπλή γιορτή. Γιορτάζει το Noυρούζ, την ιρανική Πρωτοχρονιά, που συμπίπτει με την αρχή της άνοιξης, και ταυτόχρονα το Εΐντ αλ-Φιτρ, μεγάλη γιορτή των μουσουλμάνων στο κλείσιμο του Ραμαζανιού, που φέτος συμπίπτει με το Nowruz. Το Νουρούζ είναι γιορτή προϊσλαμική (από τις ζωροαστρικές παραδόσεις έλκει το γένος), όμως η Ισλαμική Δημοκρατία ουδέποτε την απαγόρεψε. Την περιλαμβάνει στις εθνικές γιορτές ως αργία, ενώ τα κρατικά πολιτιστικά ιδρύματα οργανώνουν διάφορες εκδηλώσεις που κρατάνε μέρες.

Τα δυτικά πρακτορεία εντυπωσιάστηκαν σήμερα καθώς είδαν τους Ιρανούς και τις Ιρανές, πλούσιους και φτωχούς, με ή χωρίς μαντίλι στο κεφάλι, να ξεχύνονται στους δρόμους και ν’ αγοράζουν λουλούδια και γλυκά για να γιορτάσουν αύριο, παρά τους βομβαρδισμούς και τις απειλές των αμερικανοσιωνιστών. Είναι κι αυτό δείγμα του υψηλού ηθικού που διακρίνει τον ιρανικό λαό. Παρά τις δυσκολίες, είναι αποφασισμένος να αγωνιστεί για την ανεξαρτησία της πατρίδας του. Τις παρακάτω φωτογραφίες διένειμε το AFP (Γαλλικό Πρακτορείο Τύπου).

Χαιρετισμός εν όπλοις

Οι Ταξιαρχίες Ιζεντίν Αλ-Κασάμ στέλνουν πολεμικό χαιρετισμό στους μαχητές της Χεζμπολά. Ξεκινώντας από μια δήλωση του πρώην υπουργού Πολέμου των σιωναζιστών, Γιοάβ Γκάλαντ, που είχε πει στους σιωναζιστές στρατιώτες ότι «τα τανκ που θα φύγουν από τη Ράφα μπορούν να φτάσουν στον [ποταμό] Λιτάνι», και αφού δείξουν πλάνα από επιχειρήσεις της Παλαιστινιακής Αντίστασης ενάντια στο σιωναζιστικό στρατό στη Γάζα, οι Αλ-Κασάμ στέλνουν το μήνυμά τους:

«Το μήνυμά μας στ’ αδέλφια μας της Λιβανέζικης Ισλαμικής Αντίστασης: Αυτά είναι τα τανκ που έφυγαν από τη Ράφα και είμαστε σίγουροι ότι θα ολοκληρώσετε την αποστολή».

Ακολουθούν εικόνες από τις επιχειρήσεις της Λιβανέζικης Αντίστασης και το βίντεο κλείνει με μια πολεμική κραυγή: «Δεν σας έμειναν άλλα τανκ»!

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2026/03/AlQasam_to_Hezbollah.mp4

Ξύλο στην κα@@@@α

Το βίντεο είναι παλιό, αλλά τώρα μας το έστειλαν. Σιωνιστομπατσίνα προσπαθεί να τραβήξει ένα κορίτσι στην Ιερουσαλήμ, που κάθεται μαζί με άλλους Παλαιστίνιοους. Το κορίτσι δε φεύγει, η σιωνιστομπατσίνα δεν ακούει που της λένε να φύγει, μέχρι που αναλαμβάνει μια Παλαιστίνια που κάθεται πιο πέρα. Τα υπόλοιπα επί της οθόνης.

شاهد السيدة #الفلسطينية الشجاعة في مواجهة جندية #إسرائيلية في القدس.#غزة_الآن #فلسطين_قضيتنا pic.twitter.com/YLr6gPWNuM

— منصة كشف الحقائق 💡🔎 (@kalhaqiqa) March 24, 2024

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΟι Ιρανοί ανταποδίδουν ακαριαία κάθε πλήγμα – Το πετρέλαιο καλπάζει, ο Τραμπ σε παραλήρημα
Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 20 Μάρτη

Σχετικά Αρθρα

Τζάμπα η Πνύκα

Κόντρες 23 Οκτ 2026, 19:45

Στον αστερισμό του Θόδωρα

Κόντρες 22 Οκτ 2026, 14:56

Ο χιλμπίλης επιστάτης και το δουλάκι του αφεντικού

Κόντρες 20 Οκτ 2026, 21:27

Υπέρ Κίμπερλι συνηγορία

Κόντρες 15 Οκτ 2026, 22:47

Αχ καρδιά μου και εγώ

Κόντρες 13 Οκτ 2026, 18:48

Δεν είναι όλοι οι εβραίοι σιωνιστές

Κόντρες 12 Οκτ 2026, 19:33
Ροή Ειδήσεων
Πολιτική

O εισαγγελέας Φλωρίδης, ο υπουργός Θεοδωρικάκος, ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης και η σαπίλα του μηχανισμού καταστολής

24 Οκτ 2026, 20:40
Διεθνή

«Οι σφαίρες των μαχητών της Αντίστασης που έπληξαν το στήθος του εχθρού στην Αλ-Χαλίλ δεν ήταν παρά μια φυσική απάντηση στα εγκλήματα της κατοχής και των εποίκων της»

Η Χεζμπολά και το Λαϊκό Μέτωπο χαιρετίζουν την επίθεση στο τσέκποϊντ της Χεβρώνας

24 Οκτ 2026, 10:32
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

24 Οκτ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 24 Οκτώβρη

24 Οκτ 2026, 00:01
Κόντρες

Τζάμπα η Πνύκα

23 Οκτ 2026, 19:45
Διεθνή

Δύο σιωναζιστές στρατιώτες νεκροί και περισσότεροι τραυματίες από επίθεση Παλαιστίνιων στη Χεβρώνα

Δύο παλαιστίνιοι μαχητές έπεσαν μάρτυρες στη διάρκεια της επιχείρησης

23 Οκτ 2026, 18:09
Πολιτική

Ο αυτοκρατορίσκος Μητσοτάκης και ο «εθελοντής» αυλικός του

23 Οκτ 2026, 14:39
Διεθνή

Δυτική Οχθη: Προσπάθειες τρομοκρατίας με επιτόπιες ανακρίσεις και επίδειξη εικόνων βασανισμένων παλαιστίνιων κρατούμενων

23 Οκτ 2026, 13:01
Υγεία

Oι Νοσοκομειακοί Ψυχολόγοι βάζουν στη θέση του τον ακροδεξιό «και α και ου» υπουργό Υγείας

23 Οκτ 2026, 11:46
Διεθνή

Το Ευρωκοινοβούλιο ως ο συλλογικός Γκέμπελς της ιμπεριαλιστικής ΕΕ

23 Οκτ 2026, 11:06
Πολιτισμός

ΣΗΜΕΡΑ: Α Fidai Film | Mια ταινία για την επανοικειοποίηση της παλαιστινιακής ιστορικής μνήμης

Παρασκευή 23 Οκτώβρη, 8:30 μμ στην Κόντρα

23 Οκτ 2026, 00:05
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 23 Οκτώβρη

23 Οκτ 2026, 00:01
Αθλητισμός

Ο Γιαννακόπουλος τσάκισε τον Λιόλιο

«Αόρατος» σύμμαχος ο Μαρινάκης

22 Οκτ 2026, 22:53
Διεθνή

Η AIPAC σταματά τις άμεσες προεκλογικές χρηματοδοτήσεις υποψηφίων στις ΗΠΑ

22 Οκτ 2026, 21:26
Πολιτική

Ο Φιντάν στριμώχνει τον ελληνικό εθνικισμό στο ευρωπαϊκό ιμπεριαλιστικό ακροατήριο

22 Οκτ 2026, 21:03
Εργατικά

Στις 23 Οκτώβρη ξανά όλοι έξω από την Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής (Ξενίας 24) στις 9πμ

Εκδικάζεται το οριστικό πειθαρχικό του Δημήτρη Χαρτζουλάκη και της Χρύσας Χοτζόγλου 

22 Οκτ 2026, 20:23
Η παπάρα

Οι κυρίες έχουν νεύρα

22 Οκτ 2026, 18:41
Κόντρες

Στον αστερισμό του Θόδωρα

22 Οκτ 2026, 14:56
Διεθνή

Ο Εντι Ράμα πουλάει την αλβανική ιστορία στους γενοκτόνους σιωναζιστές

22 Οκτ 2026, 13:00
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Οκτώβρη

22 Οκτ 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 24 Οκτώβρη

Ημέρα Ηνωμένων Εθνών.

Ημέρα αποτίμησης της γυναικείας εργασίας.

Ημέρα κατά της παχυσαρκίας.

Ημέρα ακτών.

Ημέρα πληροφόρησης για την ανάπτυξη.

Ζάμπια: Ημέρα ανεξαρτησίας (1964).

1922: Ο Μουσολίνι και 50.000 μελανοχιτώνες ξεκινούν από τη Νάπολη την «πορεία προς τη Ρώμη».

1956: Σοβιετικά τανκς στους δρόμους της Βουδαπέστης κατά τη δεύτερη μέρα της ουγγρικής εξέγερσης.

1968: Ταυτόχρονες εκρήξεις βομβών της ΔΕ στις εισόδους της Νομικής και του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων.

1977: Αποφυλακίζεται από τον Κορυδαλλό μετά από δεκαοκτάμηνη παραμονή ο βασανιστής Μπάμπαλης.

1978: Βόμβες σε έκθεση της AEG και στο μηχανοκίνητο της χωροφυλακής στη Θεσσαλονίκη.

2001: Ο αστυφύλακας Γ. Τυλιανάκης πυροβολεί και σκοτώνει τον 21χρονο Μαρίνο Χριστόπουλο (Ζεφύρι).

2002: Ο ανθυπαστυνόμος Θοδωρής Κατσάς πυροβολεί και σκοτώνει τον 23χρονο Αναστάσιο Λυμούρα (Γλυφάδα).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ο πόλεμός σας στο αποκορύφωμά του. Κάρφος στον οφθαλμό σας η Μαρία Καρυστιανού. Ολες οι εταιρείες δημοσκοπήσεων που παρουσιάζουν κίβδηλα στοιχεία θα λογοδοτήσουν την επομένη των εκλογών. Σας το υποσχόμαστε.

Ελπίδα για τη Δημοκρατία – Μαρία Καρυστιανού

(Οταν οι γκαλοπατζήδες έβγαζαν το μόρφωμα της Καρυστιανού με κάτι ποσοστά γύρω στο 20%, η πρόεδρός του και οι συν αυτώ έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας. Με το που έσκασε το πρώτο γκάλοπ – της GPO – που δίνει το μόρφωμα εκτός Βουλής, οι δύο κυρίες που έχουν απομείνει ως ηγετικός πυρήνας βγήκαν από τα σινιέ ρούχα τους. Δεν ξέρουν όμως ούτε να νευριάσουν πολιτικά. Νευριάζουν απλά. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις δεν αρχίζεις να σκούζεις και να απειλείς. Λες ένα ψύχραιμο «η κάλπη είναι η μόνη πραγματική δημοσκόπηση, οι δημοσκόποι έχουν πέσει πολλές φορές έξω» ή κάτι παρεμφερές κι αυτό αν ερωτηθείς. Αν δεν ερωτηθείς το κάνεις αβαβά. Πώς θα λογοδοτήσουν οι δημοσκοπικές εταιρίες την επομένη των εκλογών; Θα τις θέσει υπό απαγόρευση η – κατά πρόβλεψή της – αυτοδύναμη πρωθυπουργός Μαρία Καρυστιανού; ‘Η θα τους κάνει μήνυση η αντιπρόεδρος Μαρία Γρατσία; Οταν εκτοξεύεις απειλές που δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις, γίνεσαι απλά γραφικός αποκαλύπτοντας την απελπισία σου. Είτε μπει είτε δεν μπει στη Βουλή το μόρφωμα που αυτοαποκαλείται «κίνημα» αλλά έχει ονοματεπώνυμο στη μαρκίζα, μιας χρήσης θα είναι. Ξέρετε γιατί; Γιατί οι δυο Μαρίες που το έστησαν, διώχνοντας όλους τους υπόλοιπους που τις πλαισίωσαν αρχικά, είναι παντελώς άσχετες από πολιτική. Ερασιτέχνισσες του αισχίστου είδους. Δεν είναι μόνο το ότι δεν έχουν τίποτα να πουν, είναι και το ότι δεν ξέρουν πώς να πουν το οτιδήποτε. Μέθυσαν με την προβολή και την αποδοχή που είχε αυτή που έβαλε το όνομά της στη μαρκίζα του μορφώματος και δεν κατάλαβαν ότι είναι άλλη συνθήκη το να σε αποδέχεται ένα μεγάλο λαϊκό ρεύμα ως μάνα θύματος των Τεμπών που ζητάς τιμωρία των εγκληματιών και άλλη συνθήκη να εμφανίζεσαι ως φορέας καπηλείας αυτής της αποδοχής με μια υπερσυντηρητική ρητορική)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo