Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 15 Οκτώβρη
  • Οι νεοναζιστές εξακολουθούν να «ακονίζουν τις ξιφολόγχες στα πεζοδρόμια»
  • Νοσοκομείο «Αττικόν»: 1.300 ασθενείς νοσηλεύτηκαν στους διαδρόμους τις πρώτες 40 μέρες του φθινόπωρου
  • Απ’ όξω μπέλα μπέλα κι από μέσα κατσιβέλα*
  • Χαρτζουλάκης – Χοτζόγλου: Στο στόχαστρο για τη συνδικαλιστική δράση – Η αλληλεγγύη θα νικήσει στις 23/10!
  • Οι Πρυτάνεις στηρίζουν τους ταξικούς φραγμούς στη μόρφωση, μόνο που θέλουν να τους ορίζουν οι ίδιοι
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Αγροτικά»Καλπάζει η ευλογιά των αιγοπροβάτων – Εξαπλώθηκε σε 9 από τις 13 Περιφέρειες της χώρας!
Αγροτικά

Καλπάζει η ευλογιά των αιγοπροβάτων – Εξαπλώθηκε σε 9 από τις 13 Περιφέρειες της χώρας!

Τίποτα δε διασφαλίζει ότι δε θα εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες 4 Περιφέρειες

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr3 Δεκ 2024, 15:15

Σε 9 από τις 13 Περιφέρειες της χώρας έχει ήδη εξαπλωθεί η ευλογιά των αιγοπροβάτων. Μέχρι τις 29 Νοέμβρη είχαν εντοπιστεί 270 εστίες και είχαν θανατωθεί 65.258 αιγοπρόβατα!

Ο λαλίστατος Τσιάρας «κατόρθωσε» μέσα σε τρεις μήνες να εξαπλωθεί ο ιός της ευλογιάς από την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου σε επτά Περιφέρειες της ηπειρωτικής Ελλάδας: Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας, Δυτικής Ελλάδας, Αττικής και Πελοποννήσου. Και βέβαια, τίποτα δεν μπορεί να αποκλείσει την εξάπλωση του ιού και στις Περιφέρειες Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας.

Οπως εξαπλώθηκε στις δύο από τις τέσσερις νησιωτικές Περιφέρειες (Βορείου και Νοτίου Αιγαίου). Μέσα στον Νοέμβρη εντοπίστηκαν 5 εστίες της νόσου στις νησιωτικές περιφέρειες. Συγκεκριμένα, 2 εστίες στην Περιφερειακή Ενότητα Λέσβου (στις 6 και 10 Νοέμβρη), 2 εστίες στην ΠΕ Λήμνου (Λέσβου και Λήμνου υπάγονται στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου) και 1 εστία στις 25 Νοέμβρη στην ΠΕ Ανδρου (υπάγεται στην Περιφέρεις Νοτίου Αιγαίου). Και βέβαια, τίποτα δεν μπορεί να αποκλείσει την εξάπλωση του ιού και στις Περιφέρειες Κρήτης και Ιόνιων Νήσων.

Η εξάπλωση του ιού της ευλογιάς στις 9 από τις 13 Περιφέρειες της χώρας οφείλεται στην πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη, που αφήνει στο απυρόβλητο τη δράση των μεγαλεμπόρων παραγωγικών ζώων (κάθε είδους ζώων και όχι μόνο αιγοπροβάτων), και στην πλήρη αποδιοργάνωση των περιφερειακών κτηνιατρικών υπηρεσιών, των Διευθύνσεων Κτηνιατρικής των 13 Περιφερειών και των δεκάδων Περιφερειακών Ενοτήτων. Η αποδιοργάνωση των περιφερειακών κτηνιατρικών υπηρεσιών αποτελεί διαχρονική πολιτική όλων των αστικών κυβερνήσεων.

Στις εσωτερικές συσκέψεις, ο Τσιάρας από τη μια ομολογεί ότι έχασαν τον έλεγχο του ιού της ευλογιάς και από άλλη χρεώνει τους κτηνοτρόφους με ατομική ευθύνη! Λες και φταίνε οι κτηνοτρόφοι του Εβρου που ο ιός της ευλογιάς απλώθηκε ήδη σε εφτά Περιφέρειες της ηπειρωτικής Ελλάδας και σε δύο νησιωτικές και όχι οι μεγαλέμποροι και οι μεγαλοπαχυντές αιγοπροβάτων. Και όχι οι αποφάσεις του ανεκδιήγητου γενικού διευθυντή Κτηνιατρικής, Αλεξανδρόπουλου, με εντολή Τσιάρα φυσικά, να μετακινούνται από τις 30 Οκτώβρη αιγοπρόβατα στα σφαγεία.

Παίζουν με τη φωτιά Τσιάρας-Αλεξανδρόπουλος

Στις 5 Νοέμβρη δημοσιεύτηκε η Εκτελεστική Απόφαση 2834 της Κομισιόν, η οποία είχε εκδοθεί στις 31 Οκτώβρη και απαγόρευε τη μετακίνηση αιγοπροβάτων από όλη την Ελλάδα σε χώρες του εξωτερικού, τουλάχιστον μέχρι τις 30 Νοέμβρη του 2024. Ανέφερε η Εκτελεστική Απόφαση της Κομισιόν:

«Επιπλέον, λόγω της εμφάνισης πολυάριθμων νέων εστιών ευλογιάς των αιγοπροβάτων στην Ελλάδα κατά τις τελευταίες τρεις εβδομάδες σε μεγάλες αποστάσεις και λόγω της έλλειψης επαρκών πληροφοριών σχετικά με τους πραγματικούς λόγους αυτής της αυξημένης εξάπλωσης, είναι αναγκαίο να θεσπιστούν πρόσθετα μέτρα έκτακτης ανάγκης προκειμένου να αποφευχθεί η εξάπλωση της νόσου στην υπόλοιπη Ενωση και οι αδικαιολόγητες διαταραχές στις μετακινήσεις ζώων και προϊόντων. Ως εκ τούτου, είναι αναγκαίο να απαγορευτεί η μετακίνηση αιγοειδών και προβατοειδών από ολόκληρη την επικράτεια της Ελλάδας σε προορισμό εκτός Ελλάδας, τουλάχιστον έως τις 30 Νοεμβρίου 2024».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ 

Τσιάρας, Στρατάκος και Αλεξανδρόπουλος συνεχίζουν να καταστρέφουν την κτηνοτροφία και τους κτηνοτρόφους

Στις 21 Νοέμβρη η Κομισιόν εξέδωσε την Εκτελεστική Απόφαση 2937, που δημοσιεύτηκε στις 28 Νοέμβρη. Και σε αυτή την απόφασησυνεχίζει να είναι σκληρή, λόγω της εξάπλωσης της ευλογιάς στη χώρα μας. Συνδυάζοντας αυτή την απόφαση με την προγενέστερη 2834, γίνεται φανερό ότι θα παραταθεί η απαγόρευση μετακινήσεων αιγοπροβάτων απ’ όλη την Ελλάδα στο εξωτερικό.

Παραθέτουμε αποσπάσματα από την Εκτελεστική Απόφαση 2937 (η έμφαση δική μας):

«Εντεκα από τις νέες αυτές εστίες εντοπίζονται εκτός των ορίων των περιμέτρων προστασίας, επιτήρησης και περαιτέρω απαγορευμένων ζωνών που είχαν ήδη καθοριστεί συνεπεία προηγούμενων εστιών λοίμωξης, σε περιφερειακές ενότητες όπου δεν είχε αναφερθεί προηγουμένως η νόσος, όπως στις περιφερειακές ενότητες Θεσσαλονίκης, Λέσβου, Λάρισας, Καρδίτσας, Φωκίδας, Εύβοιας, Χαλκιδικής και Αιτωλοακαρνανίας…

…προκειμένου να αποτραπεί η περαιτέρω εξάπλωση της νόσου στην Ελλάδα και στην υπόλοιπη Ενωση ενώ θα πρέπει να προσαρμοστεί και η διάρκεια των μέτρων που πρέπει να εφαρμοστούν στις ζώνες αυτές. Κατά συνέπεια, είναι αναγκαίο να τροποποιηθεί ο κατάλογος των απαγορευμένων ζωνών και η διάρκεια των μέτρων που πρέπει να εφαρμοστούν σ’ αυτές, ο οποίος παρατίθεται στο παράρτημα της εν λόγω εκτελεστικής απόφασης και να οριοθετηθούν επίσης πρόσθετες απαγορευμένες ζώνες σε σχέση με τις εστίες στις περιφερειακές ενότητες Θεσσαλονίκης, Λέσβου, Λάρισας, Καρδίτσας, Φωκίδας, Εύβοιας, Χαλκιδικής και Αιτωλοακαρνανίας…

Στην παρούσα κατάσταση, υπάρχει πολύ υψηλός κίνδυνος περαιτέρω εξάπλωσης της νόσου, ιδίως λόγω του γεγονότος ότι, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρασχέθηκαν από την αρμόδια αρχή, μέσα σε τρεις εβδομάδες εκδηλώθηκαν συνολικά ενενήντα πέντε νέες εστίες ευλογιάς των αιγοπροβάτων, ενώ εστίες εκδηλώθηκαν για πρώτη φορά στις περιφερειακές ενότητες Θεσσαλονίκης, Λέσβου, Λάρισας, Καρδίτσας, Φωκίδας, Εύβοιας, Χαλκιδικής και Αιτωλοακαρνανίας, γεγονός που υποδηλώνει ότι η νόσος εξακολουθεί να υφίσταται και να καλύπτει μεγάλες αποστάσεις παρά τα μέτρα που εφαρμόζονται ήδη».

Παρά ταύτα, οι ανεκδιήγητοι Τσιάρας και Αλεξανδρόπουλος συνεχίζουν το χαβά τους. Από τις 31 Οκτώβρη επιτρέπουν τη μετακίνηση αιγοπροβάτων στα σφαγεία!

Είναι υπαρκτός ο κίνδυνος να αποφασίσει η Κομισιόν τον εμβολιασμό των αιγοπροβάτων στη χώρα μας, με το επιχείρημα ότι υπάρχει κίνδυνος εξάπλωσης της ευλογιάς στις χώρες της ΕΕ. Σε αυτή την περίπτωση, σύμφωνα με την κοινοτική νομοθεσία, που επιβάλλεται από το γαλλογερμανικό άξονα, θα απαγορευτεί η εξαγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων από τη χώρα μας και οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές για τους κτηνοτρόφους και την κτηνοτροφία.

Οι Εκτελεστικές Αποφάσεις της Κομισιόν

APOFASH_EC_28-11-24
ektelestiki_apofasi-2834_31-10-2024
Εκτύπωση 🖨
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΛΟΓΙΑ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΩΝ ΤΣΙΑΡΑΣ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΤι άλλο θ’ ακούσουμε;

Τίποτα δε διασφαλίζει ότι δε θα εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες 4 Περιφέρειες

Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 4 Δεκέμβρη

Τίποτα δε διασφαλίζει ότι δε θα εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες 4 Περιφέρειες

Σχετικά Αρθρα

Η ευλογιά των αιγοπροβάτων επιμένει, παρά την γκεμπελίστικη κυβερνητική προπαγάνδα

Αγροτικά 11 Οκτ 2026, 10:38

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Αύριο στο Εφετείο η δίκη σε δεύτερο βαθμό εφτά μελών των οικογενειών Χλύκα και Καλφούτζου

Αγροτικά 8 Οκτ 2026, 14:11

ΠΡΟΣ ΝΕΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ: Θα θανατώνονται τα αιγοπρόβατα που θα βρεθούν θετικά στην ορολογική εξέταση για αντισώματα ευλογιάς!

Το παραδέχεται δημόσια η Γενική Διεύθυνση Κτηνιατρικής

Αγροτικά 4 Οκτ 2026, 20:18

Ο αφθώδης πυρετός συνεχίζει να κάνει θραύση στο ζωικό κεφάλαιο της Λέσβου

Αγροτικά 27 Σεπ 2026, 09:45

Ο Σχοινάς ανοίγει την πόρτα του εμβολιασμού για τον αφθώδη πυρετό και ομολογεί ότι επίκειται υποχρεωτική ορολογική εξέταση των ζώων

Αγροτικά 21 Σεπ 2026, 19:06

14 νέες εστίες ευλογιάς των αιγοπροβάτων σε μια εβδομάδα

Αγροτικά 20 Σεπ 2026, 11:21
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Οκτώβρη

15 Οκτ 2026, 00:01
Πολιτική

Οι νεοναζιστές εξακολουθούν να «ακονίζουν τις ξιφολόγχες στα πεζοδρόμια»

14 Οκτ 2026, 22:05
Υγεία

Νοσοκομείο «Αττικόν»: 1.300 ασθενείς νοσηλεύτηκαν στους διαδρόμους τις πρώτες 40 μέρες του φθινόπωρου

14 Οκτ 2026, 19:52
Υγεία

Απ’ όξω μπέλα μπέλα κι από μέσα κατσιβέλα*

Ηπειρος: Ασθενοφόρα off - Εγκαίνια σε «χωριά Ποτέμκιν»

14 Οκτ 2026, 18:58
Εργατικά

Χαρτζουλάκης – Χοτζόγλου: Στο στόχαστρο για τη συνδικαλιστική δράση – Η αλληλεγγύη θα νικήσει στις 23/10!

14 Οκτ 2026, 14:42
Παιδεία

Οι Πρυτάνεις στηρίζουν τους ταξικούς φραγμούς στη μόρφωση, μόνο που θέλουν να τους ορίζουν οι ίδιοι

Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής και κλειστό αριθμό εισακτέων

14 Οκτ 2026, 14:34
Διεθνή

Τα κρεμαστάρια του πορτοκαλομαλλιά φασίστα

14 Οκτ 2026, 14:18
Καταστολή

Αμετανόητοι στις απολογίες τους οι μπάτσοι βασανιστές του Βασίλη Μάγγου

14 Οκτ 2026, 11:44
Διεθνή

«Ο Γιάχια Σινουάρ νίκησε την ισραηλινή κοινωνία για ολόκληρες γενιές»: Αρθρογράφος της Χααρέτζ προειδοποιεί για καταστροφή που θα διαρκέσει γενιές

14 Οκτ 2026, 11:11
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Οκτώβρη

14 Οκτ 2026, 00:01
Πολιτική

Ενας ανασφαλής πρωθυπουργός και ένα γκάλοπ… τίγκα στην αξιοπιστία

13 Οκτ 2026, 22:07
Διεθνή

Οι θέσεις των ανταγωνιζόμενων ισραηλινών πολιτικών κομμάτων για το Παλαιστινιακό ζήτημα και οι πιθανές επιπτώσεις τους

13 Οκτ 2026, 20:09
Παιδεία

Φοιτητές κατασκηνώνουν στο Σύνταγμα για το κόστος σπουδών και τη στέγη

13 Οκτ 2026, 18:57
Κόντρες

Αχ καρδιά μου και εγώ

13 Οκτ 2026, 18:48
Παιδεία

Στηρίζουν με απροσμέτρητο κυνισμό τη γενοκτονία των Παλαιστινίων και τη νομιμοποίηση της επιθετικότητας των σιωναζιστών

Κυβέρνηση και υπουργείο Παιδείας

13 Οκτ 2026, 13:52
Εργατικά

Εργαζόμενοι στα Κέντρα Πρόληψης: Συμπαράσταση στους διωκόμενους του ΨΝΑ

13 Οκτ 2026, 12:02
Διεθνή

«Θεία δίκη»: Ενας μαθητής νεκρός και 24 τραυματίες από έκρηξη μη εκραγέντος πυρομαχικού στη βόρεια σιωνιστική οντότητα

13 Οκτ 2026, 11:51
Καταστολή

Ο Γιάννης Καρατσώλης έχει καταδικαστεί άδικα

Στις 29 Οκτώβρη ξεκινά η δίκη του σε δεύτερο βαθμό

13 Οκτ 2026, 10:46
Διεθνή

Iράν: «Ανεπαρκείς» οι μερικές παραχωρήσεις των ΗΠΑ στους ιρανικούς όρους

13 Οκτ 2026, 10:17
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Οκτώβρη

13 Οκτ 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Οκτώβρη

Ημέρα αγρότισσας.

Ημέρα πλυσίματος χεριών.

Ημέρα τυφλών.

1907: Η Εβστιλία Ρογκοζινίκοβα εκτελεί τον διευθυντή των φυλακών της Πετρούπολης Μακσιμόβσκι.

1920: Φασίστες πυρπολούν τα γραφεία σοσιαλιστικής εφημερίδας στην Τεργέστη (Ιταλία).

1945: Εκτελείται για προδοσία ο πρωθυπουργός της Γαλλίας Πιερ Λαβάλ.

1951: Δολοφονείται ο πακιστανός πρωθυπουργός Λιακουάτ Αλί Χαν.

1973: Σε έφοδο τανκς κατά φοιτητών διαδηλωτών στην Ταϊλάνδη σκοτώνονται περισσότερα από τριακόσια άτομα.

1979: Περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι διαδηλώνουν στην Ουάσιγκτον στην πρώτη παρέλαση για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Είχα την συγκλονιστική Χαρά, Τιμή και Απόλαυση να παρίσταμαι και να ακούσω ζωντανά την πιο σπουδαία πολιτική ομιλία που έχω ακούσει στην ζωή μου. Ο Υπουργός των Εξωτερικών των ΗΠΑ @SecRubio δεν μίλησε σήμερα στην Πνύκα, μπροστά από την Ακρόπολη μόνον ως ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, αλλά ως ο πολιτικός εκπρόσωπος των ανθρώπων της Δύσης που ζούσαν, που ζουν και που θα ζήσουν στο μέλλον. Έκανε μια αληθινά Ιστορικών διαστάσεων ομιλία. Περιττό να πω ότι συμφωνώ σε όσα είπε στο 100% και ότι ως Έλλην αισθάνομαι υπερήφανος για το βάθος του θαυμασμού του για τους προγόνους μας αλλά και ως Υπουργός αυτής της Κυβερνήσεως για την δημόσια αναγνώριση του στην αξιοπιστία και στην επιτυχία της Χώρας μας σήμερα. Η Ελλάδα, η Ρώμη και ο Χριστιανισμός συνθέτουν τον Δυτικό Πολιτισμό και η παρακμή του πρέπει να τελειώσει και να ξαναβρεί η Δύση τις ρίζες, τις αξίες και το πνεύμα της που την έκαναν για αιώνες κυρίαρχη. Πραγματικά αξίζουν πολλά εύγε αλλά και ευχαριστώ στον κ. Ρούμπιο για την σημερινή του ομιλία.

Αδωνις Γεωργιάδης

(Εντάξει, εμετός. Προσέξτε, όμως, την επιτηδευμένη μίμηση του ύφους του Τραμπ, με κεφαλαία γράμματα σε ορισμένες λέξεις και κάποια βροντώδη επίθετα. Δεν είναι χωρίς σημασία. Ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός-υπουργός Υγείας του Μητσοτάκη ήξερε ότι θα προκαλέσει. Διάλεξε σκόπιμα να γράψει αυτό το έμεσμα, ξεπερνώντας κάθε άλλο δεξιό πολιτικό ή δημοσιογράφο στην Ελλάδα. Ολοι οι άλλοι έγλειψαν πατόκορφα τον Ρούμπιο αλλά με… στιλ και… αντικειμενικότητα. Προσπάθησαν να εμφανιστούν σοβαροί και… αξιοπρεπείς. Συνασπίστηκαν μάλιστα γύρω από τη θέση ότι ο Ρούμπιο δεν είναι σαν τους Τραμπ και Βανς αλλά είναι ένας παραδοσιακός Ρεπουμπλικανός. Μόνο ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος Σπυράδωνης κινήθηκε σε ρυθμό MAGA. Το μήνυμά του δεν αποδέκτες τόσο το δεξιό και ακροδεξιό κοινό στην Ελλάδα όσο ΤΗΝ πρεσβεία και το  ΜΑGA. Θέλησε να προβληθεί ως ο μοναδικός γνήσιος εκπρόσωπος του τραμπισμού στην ελληνική Δεξιά, ώστε να ενεργοποιήσει τις κεραίες ΤΗΣ πρεσβείας και να γίνει ο εκλεκτός της. Να διεκδικήσει την υποστήριξή ΤΗΣ και την υποστήριξη του MAGA, επειδή ξέρει ότι δεν αργεί η ώρα που θα διεκδικήσει την ηγεσία της ΝΔ με αντίπαλο τον… αριστερό Δένδια)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Τίποτα δε διασφαλίζει ότι δε θα εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες 4 Περιφέρειες

    • Εφετείο 17Ν

      Τίποτα δε διασφαλίζει ότι δε θα εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες 4 Περιφέρειες

  • ΕΛΑ

    Τίποτα δε διασφαλίζει ότι δε θα εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες 4 Περιφέρειες

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Τίποτα δε διασφαλίζει ότι δε θα εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες 4 Περιφέρειες

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Τίποτα δε διασφαλίζει ότι δε θα εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες 4 Περιφέρειες

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Τίποτα δε διασφαλίζει ότι δε θα εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες 4 Περιφέρειες

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Τίποτα δε διασφαλίζει ότι δε θα εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες 4 Περιφέρειες

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Τίποτα δε διασφαλίζει ότι δε θα εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες 4 Περιφέρειες

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Τίποτα δε διασφαλίζει ότι δε θα εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες 4 Περιφέρειες

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Τίποτα δε διασφαλίζει ότι δε θα εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες 4 Περιφέρειες

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Τίποτα δε διασφαλίζει ότι δε θα εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες 4 Περιφέρειες

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Τίποτα δε διασφαλίζει ότι δε θα εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες 4 Περιφέρειες

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Τίποτα δε διασφαλίζει ότι δε θα εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες 4 Περιφέρειες

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Τίποτα δε διασφαλίζει ότι δε θα εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες 4 Περιφέρειες

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Τίποτα δε διασφαλίζει ότι δε θα εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες 4 Περιφέρειες

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Τίποτα δε διασφαλίζει ότι δε θα εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες 4 Περιφέρειες

      Τίποτα δε διασφαλίζει ότι δε θα εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες 4 Περιφέρειες

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Τίποτα δε διασφαλίζει ότι δε θα εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες 4 Περιφέρειες

      Τίποτα δε διασφαλίζει ότι δε θα εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες 4 Περιφέρειες

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Τίποτα δε διασφαλίζει ότι δε θα εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες 4 Περιφέρειες

      Τίποτα δε διασφαλίζει ότι δε θα εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες 4 Περιφέρειες

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Τίποτα δε διασφαλίζει ότι δε θα εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες 4 Περιφέρειες

      Τίποτα δε διασφαλίζει ότι δε θα εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες 4 Περιφέρειες

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Τίποτα δε διασφαλίζει ότι δε θα εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες 4 Περιφέρειες

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Τίποτα δε διασφαλίζει ότι δε θα εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες 4 Περιφέρειες

    Τίποτα δε διασφαλίζει ότι δε θα εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες 4 Περιφέρειες

  • Επικοινωνία

    Τίποτα δε διασφαλίζει ότι δε θα εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες 4 Περιφέρειες

    Τίποτα δε διασφαλίζει ότι δε θα εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες 4 Περιφέρειες

  • Όροι χρήσης

    Τίποτα δε διασφαλίζει ότι δε θα εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες 4 Περιφέρειες

    Τίποτα δε διασφαλίζει ότι δε θα εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες 4 Περιφέρειες

  • Ποιοι είμαστε

    Τίποτα δε διασφαλίζει ότι δε θα εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες 4 Περιφέρειες

    Τίποτα δε διασφαλίζει ότι δε θα εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες 4 Περιφέρειες

  • Επικοινωνία

    Τίποτα δε διασφαλίζει ότι δε θα εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες 4 Περιφέρειες

    Τίποτα δε διασφαλίζει ότι δε θα εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες 4 Περιφέρειες

  • Όροι χρήσης

    Τίποτα δε διασφαλίζει ότι δε θα εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες 4 Περιφέρειες

    Τίποτα δε διασφαλίζει ότι δε θα εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες 4 Περιφέρειες

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo