Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 20 Αυγούστου
  • Αμάν πια με τους εθελοντές
  • Αγκαλιά με τους γενοκτόνους εγκληματίες πολέμου και κατά της ανθρωπότητας ο αρχιστράτηγος του Μητσοτάκη
  • Μετά τη Γροιλανδία, ο Τραμπ προσάρτησε και το Στενό του Ορμούζ!
  • Πολιτική Ανάλυση: Η ηγεσία της ΟΑΠ και η αρχιτεκτονική του αποκλεισμού
  • Σαν σήμερα 19 Αυγούστου
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Στήλες»Κόντρες»Κόντρες
Κόντρες

Κόντρες

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr26 Νοέ 2011, 00:00
♦ Παραιτήθηκε
Μπορεί ο ίδιος να μην είπε ποτέ τη λέξη «παραίτηση», μπορεί τα παπαγαλάκια του να εξακολουθούν να λένε «παραμέρισε» και άλλα τέτοια, στο ΦΕΚ όμως έχει δημοσιευτεί η παραίτηση του Γιωργάκη, πράξη ντροπιαστική για κάθε πρωθυπουργό. Παραθέτουμε το αντίγραφο έτσι για την ιστορία.

♦ Παλιομακάκας!
 

Αντιγράφουμε από το «Ποντίκι», χωρίς δικά μας σχόλια:
«Σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής αποκαλυπτικής –κάτι σαν το “Ποντίκι”– “Canard Encaine”, o Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί, με αφορμή τα τεκταινόμενα στις Κάννες, καταστόλισε για δεύτερη φορά τον Γιώργο Παπανδρέου, ενώπιον της υπουργικής του ομάδας αυτή τη φορά. “Είναι στ’ αλήθεια ένας… “ανίκανος”, ένας παλιομ@λ@κ@ς… Διέλυσε το G20, κόντεψε να μας στείλει! Το να μας πει “ναι” σε όλα στις Βρυξέλλες κι ύστερα να έρθει να μας κάνει απροειδοποίητα λόγο για δημοψήφισμα είναι μπουνιά στον ώμο! (Σ.Σ.: όπως λέμε εμείς γροθιά στο στομάχι)… Κι ύστερα έπρεπε να του πούμε κι ευχαριστώ. Νόμισε ότι θα μας τη φέρει, αλλά δεν υπολόγισε με ποιους έχει να κάνει. Δεν έχω δει άλλη φορά την Ανγκελα σε τέτοια κατάσταση. Προς στιγμή νόμισα ότι θα τον στραγγαλίσει”…»!!!

♦ Χωρίς να κοκκινίζει

 
«Είναι ο προϋπολογισμός του πρωτογενούς πλεονάσματος», λέει και ξαναλέει ο Βενιζέλος σε μια ακόμη επίδειξη γκεμπελικής προπαγάνδας. Οποιος ρίξει μια ματιά, όμως, στον προϋπολογισμό διαπιστώνει ότι εμφανίζει «πρωτογενές αποτέλεσμα» (δηλαδή χωρίς τους τόκους) -623 εκατ. ευρώ. Παρά το μπαλαμούτι που έκαναν, δεν κατάφεραν να εμφανίσουν (ούτε στα χαρτιά) πρωτογενές πλεόνασμα. Γι’ αυτό και ο Βενιζέλος, μιλώντας στον ΚΤΕ Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ, την περασμένη Τρίτη, είπε πως το πλεόνασμα δεν είναι στον κρατικό προϋπολογισμό, αλλά στο ισοζύγιο της γενικής κυβέρνησης. Μπλέκει δηλαδή σώβρακα με γραβάτες για να κάνει αποπροσανατολιστική προπαγάνδα. Αφού πρόκειται για τη γενική κυβέρνηση, ενώ ο προϋπολογισμός –παρά το μπαλαμούτι– εξακολουθεί να εμφανίζει πρωτογενές έλλειμμα, τότε γιατί μιλά για «προϋπολογισμό του πρωτογε-νούς πλεονάσματος»;
Ομως, και πέρα από τη γκεμπελική προπαγάνδα του Βενιζέλου, σημασία δεν έχει το πρωτογενές αποτέλεσμα, αλλά το συνολικό αποτέλεσμα του προϋπολογισμού, που είναι βαθύτατα ελλειμματικό. Μάλλον με εντολή Παπαδήμου, που θέλει να υπάρχουν από τώρα όλες οι εκδοχές, για πρώτη φορά έχουμε δύο βερσιόν. Μία με το PSI και μία χωρίς το PSI, γεγονός που αποδεικνύει ότι το PSI είναι (τουλάχιστον) στον αέρα. Χωρίς το PSI το έλλειμμα του προϋπολογισμού είναι 18,5 δισ. και με το PSI 13,4 δισ. ευρώ!

♦ Το μπαλαμούτι

Πόσο είναι το μπαλαμούτι του PSI, που ακόμα είναι στον αέρα, ενώ όλοι οι αστοί αναλυτές (στην Ελλάδα και στο εξωτερικό εκτιμούν ότι θα οδηγηθεί σε ναυάγιο, όπως και το PSI της 21ης Ιού-λη); Ούτε λίγο ούτε πολύ 5,15 δισ. ευρώ! Μιλάμε για τεράστιο ποσό, το οποίο το έβαλαν –με τη σύμφωνη γνώμη της τρόικας– καθαρά για προπαγανδιστικούς λόγους (για να δείξουν πόσο επωφελής είναι για τον ελληνικό λαό η συμφωνία της 26ης Οκτώβρη).
♦ Για πάντα κηπουρός

«Οσον με αφορά, στο ΠΑΣΟΚ και στην πολιτική συμμετέχω έχοντας ήδη μια επιτυχημένη επιστημονική και επαγγελματική καριέρα και μια επίσης διαχρονική πολιτική παρουσία στην υπεράσπιση των αρχών της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας. Δεν χρειάζομαι επομένως τα εύσημα παιδιών του κομματικού σωλήνα για να πείσω τους πολίτες για τις ιδέες μου και τις ικανότητές μου. Δεν χρειάζομαι τα εύσημα ανθρώπων που δεν γνωρίζουν τι σημαίνει κοινωνία, αν και ορκίζονται συνεχώς στο όνομά της, για να προχωρήσω στον πολιτικό δρόμο που έχω επιλέξει. Με την ευκαιρία, νομίζω πως τέτοιες αντιδράσεις δείχνουν πόσο απαραίτητη είναι η ανανέωση του πολιτικού προσωπικού και των εκπροσώπων του». Ποιος τα λέει αυτά; Ο μέχρι πρότινος πανελληνίως άγνωστος Ηλίας Μόσιαλος, ένας πρώην «Ρηγάς» που έκανε καριέρα τεχνοκράτη σε διάφορους οργανισμούς του εξωτερικού, μέχρι που προσδέθηκε στο άρμα της οικογένειας Παπανδρέου και ξεκίνησε πολιτική καριέρα στην Ελλάδα, χωρίς να εκλεγεί, αλλά τοποθετημένος σε εκλόγιμη θέση του ψηφοδέλτιου Επικρατείας από τον Παπανδρέου. Οσο κι αν έχει αποδείξει ότι δεν του λείπει το θράσος, ακόμη κι αν διασωθεί πολιτικά, επειδή εγκατέλειψε το βυθιζόμενο παπανδρεϊκό σκάφος και προσκολλήθηκε στην «ομάδα των τριών», στην πολιτική ιστορία του ελληνικού αστισμού θα μείνει ως ένας από τους «κηπουρούς» των Παπανδρέου.
♦ Κι άλλος κωλοτούμπας

Πριν από μερικές μέρες, το συνδικάτο των εμπόρων, δηλαδή ο πολυπράγμων πρόεδρός του και στέλεχος της ΝΔ Π. Κροκίδης εξέδωσε διθυραμβική ανακοίνωση για τη συγκρότηση της συγκυβέρνησης Παπαδήμου. Την περασμένη Παρασκευή, ελάχιστες ώρες μετά την κατάθεση του κρατικού προϋπολογισμού του 2012 στη Βουλή (αλήθεια, πότε πρόλαβαν να τον ξεφυλλίσουν; – για μελέτη ούτε λόγος, φυσικά), ο κ. Κροκίδης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εξαπολύει μύδρους κατά του σχεδίου προϋπολογισμού. Κάνει λόγο για «φορολογικές υπερβολές και απίθανες εμπνεύσεις είσπραξης φόρων», μιλά για «περισσότερο ευχολόγιο παρά λογιστική αποτίμηση τους Προγράμματος της κυβέρνησης» και πετά τη… ρουκέτα: «Η εικόνα που προκύπτει φανερώνει απροκάλυπτα πλέον πως η επιλογή να μετατραπεί η Ελλάδα το ταχύτερο δυνατό σε χώρα τύπου Ινδίας ή Κίνας, με εξαιρετικά χαμηλές αμοιβές εργαζομένων με το πρόσχημα της τόνωσης της παραγωγικότητας και της ανταγωνιστικότητάς της, έχει ήδη ληφθεί». Ποιος την έχει πάρει την απόφαση; Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και η τρόικα. Και ποιος την υλοποιεί σήμερα; Η συγκυβέρνηση Παπαδήμου με τη συμμετοχή και της ΝΔ. Και ο Κροκίδης νομίζει ότι μπορεί να μας δουλέψει, όπως και ο αρχηγός του.
♦ Σύναξη μπάζων

Χώρος εναπόθεσης πολιτικών μπάζων έχει καταντήσει το υπουργείο Αμυνας. Οποιον δεν είχαν πού να τον στείλουν τον έστειλαν εκεί, προκειμένου να ικανοποιηθούν και οι τρεις συνεταίροι της συγκυβέρνησης Παπαδήμου. Ο Αβραμόπουλος, όμως, με το γνωστό σύνδρομο μεγαλοπρέπειας που τον διακρίνει, ξεκαθάρισε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ότι και… 14 να ήταν τα μέλη της πολιτικής ηγεσίας, ο υπουργός είναι ένας κι αυτός διοικεί το υπουργείο. Να δούμε πώς θα ξεμπερδέψει με τον Γεωργίου του ΛΑΟΣ.

♦ Ποιο το αντίτιμο της συναλλαγής;

Σε ανοιχτή υπεράσπιση του καθεστώτος Ασαντ, που έχει πνίξει στο αίμα τον συριακό λαό προχώρησε ο Περισσός. Με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ «καταγγέλλει την κλιμάκωση της ιμπεριαλιστικής επέμβασης στη Συρία, η οποία, όπως και στη Λιβύη, προωθείται με το πρόσχημα της “δημοκρατίας” και της “ελευθερίας”». Ο Περισσός «εκφράζει την αλληλεγγύη του στο λαό και τους κομμουνιστές της Συρίας και αναγνωρίζει πως μόνο ο λαός της Συρίας έχει το δικαίωμα να καθορίσει το μέλλον της χώρας του, χωρίς ξένες υποδείξεις και επεμβάσεις».
Στην ανακοίνωση δεν υπάρχει ο παραμικρός υπαινιγμός ενάντια στο καθεστώς Ασαντ που ματοκυλά τον συριακό λαό εδώ και μήνες. Χιλιάδες είναι οι νεκροί, πολλοί περισσότεροι οι τραυματισμένοι, οι αγνοούμενοι, αυτοί που μαρτυρούν στα κολαστήρια. Για τον Περισσό, όμως, όπως και για το αδελφό του κόμμα, που έχει ταχθεί αναφανδόν στο πλευρό του Ασαντ, φαίνεται πως όλ’ αυτά είναι… δάκτυλος του ιμπεριαλισμού. Ξεχνούν πως ένα άλλο αδελφό κόμμα τους τάχθηκε στο πλευρό της ιμπεριαλιστικής επέμβασης στο Ιράκ, μετατρέποντας ακόμα και την Πρωτομαγιά σε μέρα γιορτασμού της νίκης των Αμερικάνων.
Οταν καταγγέλλεις τα σχέδια των ιμπεριαλιστών, παραλείποντας να καταγγείλεις ένα δολοφονικό καθεστώς που τσάκισε με τα πολυβόλα ειρηνικές λαϊκές διαδηλώσεις, σημαίνει πως έχεις κλείσει συμμαχία μ’ αυτό το καθεστώς. Ρητορικά και μόνο θα ρωτήσουμε: ποιο είναι το αντίτιμο αυτής της συμμαχίας;
♦ Ζόμπι

 

Είναι η Δημοτική επίσημη γλώσσα του ελληνικού κράτους; Είναι το μονοτονικό το σύστημα που επισήμως χρησιμοποιούμε στη γλώσσα; Μη βιαστείτε ν’ απαντήσετε «ναι», γιατί ο Μπουμπούκος έχει αντίθετη γνώμη και ήδη κρέμασε ταμπέλες στο πολυτονικό έξω από το γραφείο του. Λεπτομέρεια, θα πείτε, όμως από κάτι τέτοιες λεπτομέρειες φαίνεται πόσο αέρα έχει πάρει ο κώλος των φασιστών που φόρεσαν γραβάτες. Προκαλούν σε όλα τα επίπεδα με τη σιγουριά της ασυλίας που τους προσφέρει το πολιτικό και μιντιακό σύστημα.
ΥΓ1: Μεγάλη φασαρία ξεκίνησε ο Μπουμπούκος, μετά την απόφαση των Παπουτσή-Χρυσοχοΐδη να μετεγκατασταθεί από το κτίριο που είναι εγκατεστημένο και το Αρχηγείο Λιμενικού στο παλιό κτίριο του υπουργείου Ναυτιλίας στη Γρ. Λαμπράκη. Δεν πάω πουθενά, φωνάζει με εκείνη την τσιριχτή φωνούλα του, αλλά στο φινάλε θα πάει και θα πει κι ένα εμβατήριο, γιατί θα τον αδειάσει ο Χρυσοχοΐδης, που είναι προϊστάμενός του, ενώ και ο πονηρός Καρατζαφέρης δεν θα θελήσει να δώσει μάχη για τα χωροταξικά καμώματα του Μπουμπούκου. Βέβαια, έχει κι ένα δίκιο. Εφτιαξε το γραφείο του, κόλλησε τις καθαρευουσιάνικες πινακίδες και τώρα του λένε να πάει σ’ ένα γραφείο που είχε φτιαχτεί για τη Τζάκρη. Είναι δυνατόν κοτζάμ Μπουμπούκος να πάει σε γραφείο που επιμελήθηκε μια Τζάκρη;
ΥΓ2: Η πονηριά, πάντως, δεν του λείπει του Μπουμπούκου. Η πρώτη του κίνηση μόλις διορίστηκε υφυπουργός ήταν να πάει στο Λονδίνο και να συναντηθεί με τους εφοπλ(η)στές του κακόφημου Κομίτι. Από αυτούς αναζητά στήριξη, αλλά δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι αυτή η κάστα έχει τη δυνατότητα να επηρεάσει τόσο καθοριστικά τα πολιτικά πράγματα.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΜοιραίοι κι άβουλοι
Επόμενο άρθρο ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

Σχετικά Αρθρα

Αμάν πια με τους εθελοντές

Κόντρες 19 Αυγ 2026, 19:42

Αμα ξύνεσαι στη γκλίτσα του τσοπάνη

Κόντρες 18 Αυγ 2026, 19:48

H πονηρή πορτοκαλιά

Κόντρες 17 Αυγ 2026, 19:56

Από τους κομμουνιστάς στους τζιχαντιστάς

Κόντρες 16 Αυγ 2026, 07:48

Kάτι τρέχει με τον Τάκη (;)

Κόντρες 13 Αυγ 2026, 19:50

Οταν σε υμνεί η Δεξιά

Κόντρες 11 Αυγ 2026, 19:44
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Αυγούστου

20 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

Αμάν πια με τους εθελοντές

19 Αυγ 2026, 19:42
Πολιτική

Αγκαλιά με τους γενοκτόνους εγκληματίες πολέμου και κατά της ανθρωπότητας ο αρχιστράτηγος του Μητσοτάκη

19 Αυγ 2026, 14:12
Διεθνή

Μετά τη Γροιλανδία, ο Τραμπ προσάρτησε και το Στενό του Ορμούζ!

19 Αυγ 2026, 10:28
Διεθνή

Πολιτική Ανάλυση: Η ηγεσία της ΟΑΠ και η αρχιτεκτονική του αποκλεισμού

19 Αυγ 2026, 08:42
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Αυγούστου

19 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

Αμα ξύνεσαι στη γκλίτσα του τσοπάνη

18 Αυγ 2026, 19:48
Ιστορία

Eτσι σφυρηλατήθηκε τ’ ατσάλι

18 Αυγ 2026, 08:16
Παιδεία

Ξεγυμνώνονται οι άρπα κόλλα αδειοδοτήσεις των ιδιωτικών «πανεπιστημίων»

18 Αυγ 2026, 07:10
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Αυγούστου

18 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

H πονηρή πορτοκαλιά

17 Αυγ 2026, 19:56
Διεθνή

Συνάντηση Αλ-Χάγια – Κούσνερ στην Αίγυπτο | Εντονη διπλωματική κινητικότητα για τη Γάζα

17 Αυγ 2026, 14:04
Διεθνή

Aπό εκεί που δεν το περιμένεις…

17 Αυγ 2026, 11:53
Καταστολή

Η Ευρωένωση ψάχνει χωματερή για τους «ανεπιθύμητους» – τώρα στη Ρουάντα

Η Μελόνι διαπραγματεύεται με το Κιγκάλι για return hubs, ενώ η ΕΕ μετατρέπει την Αφρική σε υπεράκτια ζώνη απελάσεων

17 Αυγ 2026, 07:49
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Αυγούστου

17 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Η Κολομβία συντάσσεται με το Μαρόκο για τη Δυτική Σαχάρα, καθώς ευθυγραμμίζεται με την ισραηλινή εξωτερική πολιτική

16 Αυγ 2026, 08:51
Διεθνή

JPMorgan: Ιράν και Ομάν «δικαιολογούνται νομικά» να επιβάλουν τέλη ναυσιπλοΐας στο Στενό του Ορμούζ

16 Αυγ 2026, 08:36
Διεθνή

Νότιος Λίβανος: Ξαναέσπασαν τα μούτρα τους οι σιωναζιστές στον λόφο Αλι αλ-Τάχερ

16 Αυγ 2026, 08:11
Κόντρες

Από τους κομμουνιστάς στους τζιχαντιστάς

16 Αυγ 2026, 07:48
Η παπάρα

Οταν χτυπάς ένα φουσκωμένο μπαλόνι με μια καρφίτσα

16 Αυγ 2026, 05:42
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Αυγούστου

Ημέρα κατά των κουνουπιών.

Σενεγάλη: Ημέρα ανεξαρτησίας (1960).

1940: Δολοφονείται ο Λέων Τρότσκι.

1946: Δολοφονείται ο δημοσιογράφος Κώστας Βιδάλης από δεξιούς παρακρατικούς (Θεσσαλία).

1948: Οι μαχητές του ΔΣΕ εγκαταλείπουν τον Γράμμο και με ελιγμό περνούν στο Βίτσι.

1968: Εισβολή Ρώσων στην Τσεχοσλοβακία, τριάντα νεκροί και τριακόσιοι τραυματίες.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από το 2019 έχω βιώσει επαναλαμβανόμενα και συστηματικά -όπως και πολλά άλλα μέλη της κυβέρνησης- την προσπάθεια αποδόμησής μου ως προσώπου. Πρόκειται για μια τακτική που έχει ως βασικό στόχο να σπιλώσει το πρόσωπο επειδή δεν μπορεί να αποδομήσει το έργο. Τα παλαιοκομματικά οχυρά δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τις απαιτήσεις της πολιτικής τού σήμερα που ζητά λύσεις. Τι κάνουν λοιπόν; Οταν κάποιος παράγει απτό έργο με ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο -όπως είναι για παράδειγμα το «Προλαμβάνω»- το οποίο δεν μπορούν να αμφισβητήσουν, τότε επιχειρούν να σπιλώσουν το πρόσωπο. Η βασική τους προσέγγιση είναι να παρουσιάσουν άξιους ανθρώπους ως διεφθαρμένους, φαύλους, αναξιόπιστους για να πλήξουν την εμπιστοσύνη των πολιτών. Λες και ο πολίτης θα αμφισβητήσει την ίδια την πραγματικότητα, τα ίδια του τα μάτια και θα πιστέψει αυτά που λέει ή γράφει κάποιος για την πραγματικότητα που ζει ο ίδιος.

Ειρήνη Αγαπηδάκη

(Η κυρία μάς λέει για τον εαυτό της ότι είναι άξια, αδιάφθορη, αυτοδημιούργητη, αξιόπιστη και κυρίως ότι παράγει σημαντικό έργο με ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο. Ο ίδιος ο πολιτικός της προϊστάμενος, ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός-υπουργός Υγείας του Μητσοτάκη φαίνεται πως έχει διαφορετική γνώμη. Γι’ αυτό και δεν την παίρνει ποτέ μαζί του στις φιέστες κοπής κορδελών που πραγματοποιεί συνεχώς σε όλη τη χώρα. Παίρνει μόνο τη γενική γραμματέα του Βιλδιρίδη. Ενίοτε και τον υφυπουργό Θεμιστοκλέους. Την αναπληρώτρια υπουργό Αγαπηδάκη την έχει στο ψυγείο. Γι’ αυτό και η «δόλια» προσπαθεί να μείνει στον αφρό αυτοαποθεούμενη. Χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι οι «πλάτες» που έχει και που την εκτόξευσαν σε αριστίνδην εκλογή στη Βουλή, μέσω της πρώτης θέσης στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, ενώ μέχρι τότε ήταν ένα δεξιό διαδικτυακό τρολ που ασχολούνταν με τα «κακάκια του Πολάκη», δεν είναι ικανές να της εξασφαλίσουν άκοπα και μια θέση στην επόμενη Βουλή μέσω σταυροδοσίας)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo