Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Ο ορμπανιστής επίτροπος Βάρχεϊ υποχρέωσε τον Τσιάρα να παραδεχτεί ότι είναι παραμύθια τα περί αποκλιμάκωσης της ευλογιάς
  • Kαταδίκασαν αγωνιστή από την Τουρκία αφαιρώντας του το δικαίωμα σε δικηγόρο – Να ανασταλεί η εκτέλεση της ποινής του μέχρι το Εφετείο
  • ΑΠΘ: Κρεσέντο επιβολής του «νόμου και τάξης» από κυβέρνηση και μπάτσους
  • Σαν σήμερα 10 Φλεβάρη
  • H σιωναζιστική κυβέρνηση αποφάσισε την εμβάθυνση της de facto προσάρτησης και την επέκταση των εποικισμών στη Δυτική Όχθη
  • Κυβέρνηση και ΣτΕ μεθοδεύουν τη νομιμοποίηση των ιδιωτικών «πανεπιστημίων» (πανεπιστημιοποιημένων κολλεγίων)
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Σας έπεισε; Εμάς όχι!
Πολιτική

Σας έπεισε; Εμάς όχι!

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr11 Οκτ 2022, 20:20

Δύο ολόκληρες εβδομάδες χρειάστηκε ο υιός Πλεύρης, υπουργός Υγείας της κυβέρνησης Μητσοτάκη, για να διαφοροποιηθεί από τον ναζιστή πατέρα του που διαδηλώνει το ναζισμό του μέσα στο δικαστήριο που δικάζει σε δεύτερο βαθμό τους νεοναζιστές εγκληματίες της ΧΑ και των παραφυάδων της.

Να θυμίσουμε τις ημερομηνίες. Στις 28 Σεπτέμβρη, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης ανεβαίνει τα σκαλιά της αίθουσας του Εφετείου Αθήνας και χαιρετά ναζιστικά μερικές δεκάδες νεοναζιστών που είχαν καταφέρει να κουβαλήσουν προς υπεράσπισή τους ο Κασιδιάρης και ο Λαγός, καταδικασμένοι ως διευθυντικά στελέχη της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης (ο δεύτερος είναι ο πελάτης του Κ. Πλεύρη). Φωτογραφία και βίντεο δημοσιεύσαμε εδώ. Μούγκα ο υπουργός Αθανάσιος Πλεύρης.

Στις 7 Οκτώβρη, ο Κ. Πλεύρης ξαναχαιρέτισε ναζιστικά, την ώρα που συνεδρίαζε το δικαστήριο, επιχειρώντας με αυτόν τον τρόπο να προσβάλει τη Μάγδα Φύσσα που κατέθετε. Μούγκα ο υπουργός Αθανάσιος Πλεύρης.

Πέρασαν τέσσερις μέρες, το γεγονός σχολιάστηκε και ξανασχολιάστηκε, το έδειξαν τα κανάλια, το δημοσίευσαν οι εφημερίδες και ξαφνικά ο υπουργός Πλεύρης «θυμήθηκε» την πέμπτη μέρα να αποδοκιμάσει τον πατέρα του. Προφανώς του «σφύριξαν» από το Μαξίμου να το κάνει, για να μην εκτίθεται η κυβέρνηση. Και είμαστε σίγουροι ότι ο πατέρας Πλεύρης δεν είχε καμιά αντίρρηση. Διότι ενδιαφέρεται για την πολιτική καριέρα του γιου του και δε δίστασε ακόμη και να εκθειάσει τον Μητσοτάκη, χαρακτηρίζοντάς τον… ηγέτη!

Η διγλωσσία είναι μόνιμο χαρακτηριστικό των νεοναζιστών. Δεν έχουν αρχές, δεν έχουν αξιοπρέπεια, φροντίζουν μόνο το τομάρι τους, το στενό προσωπικό τους συμφέρον. Εδώ ο φιρερίσκος Μιχαλολιάκος τη μια προσπαθούσε να ντοπάρει τα τάγματα εφόδου της ΧΑ με αναφορές στις ξιφολόγχες που θα τροχίζονται στα πεζοδρόμια και με αηδιαστικά καλαμπούρια για τους εβραίους που οδηγούνταν στα στρατόπεδα εξόντωσης και την άλλη προχωρούσε σε δημόσια καταδίκη του εθνικοσοσιαλισμού και των ταγμάτων εφόδου που ο ίδιος είχε δημιουργήσει και καθοδηγούσε, μαζί με τους επιτελείς του! Θα είχε πρόβλημα ο Κ. Πλεύρης να βγει και να τον καταδικάσει ο γιος του, για να εξασφαλίσει την πολιτική του καριέρα;

Το έχει ξανακάνει, άλλωστε, όταν (για να γίνει υπουργός) έδινε τα διαπιστευτήριά του στο Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο και εμφανιζόταν ως απλός νομικός παραστάτης του πατέρα του στη δίκη για το ναζιστικό βιβλίο που έχει γράψει για τους εβραίους. Τι είχε πει, όμως, τότε στη δίκη; «Εγώ παίρνω την ακραία εκδοχή. Οτι ο κατηγορούμενος εννοεί: “Να διατηρείται σε καλή κατάσταση το στρατόπεδο του Αουσβιτς, γιατί θέλω κάποια στιγμή να επανέλθει ο Χίτλερ, να πάρει τους Εβραίους και να τους βάλει στο Αουσβιτς”. Ποια παρότρυνση είναι αυτή; Ποια διέγερση; Δεν μπορεί δηλαδή κάποιος να πιστεύει και να θέλει να πιστεύει ότι “θέλω να εξοντώσω κάποιον”;»!

Τα ίδια επί της ουσίας επανέλαβε στη σημερινή τοποθέτησή του στον ΣΚΑΙ: «Ο πατέρας μου ποτέ δεν έχει κρύψει την ιδεολογία του που η Δημοκρατία επιτρέπει στον καθένα να έχει»!

Η απόφαση 2644/2020 του Α’ Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθήνας χαρακτηρίστηκε δικαίως ιστορική γιατί έκρινε ότι κίνητρο για την εγκληματική δράση της ΧΑ, για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν, για το λιντσάρισμα των αιγύπτιων ψαράδων την ώρα που κοιμόταν, για τη δολοφονική επίθεση στα μέλη του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ που κολλούσαν αφίσες στο Πέραμα, στα στέκια ΑΝΤΙΠΝΟΙΑ στα Πετράλωνα και ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ στην Ηλιούπολη, για το λιντσάρισμα του Κουσουρή και των συντρόφων του παλαιότερα και για τόσα άλλα εγκλήματα, ήταν η εθνικοσοσιαλιστική ιδεολογία. Ο εθνικοσοσιαλισμός δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς το έγκλημα, μ’ αυτό ζει και αναπτύσσεται.

Τι μας λέει ο υπουργός Πλεύρης; Οτι ο εθνικοσοσιαλισμός είναι μια ιδεολογία… σαν όλες τις άλλες! Και πως ο πατέρας του έκανε δυο… «ατοπήματα» (μολονότι δεν διακρίνεται ούτε για την οξύνεια ούτε για την ευφράδειά του, μπόρεσε να βρει τον πιο ήπιο χαρακτηρισμό, επειδή προφανώς είχε προετοιμαστεί), πρώτον ότι χαιρέτισε ναζιστικά μέσα στο δικαστήριο και δεύτερο ότι το έκανε μπροστά στην Μάγδα Φύσσα. Αν δεν το καταλάβατε, ο υπουργός Πλεύρης εγείρει μόνο ζήτημα… σαβουάρ βιβρ, ζήτημα… καλής συμπεριφοράς. Κατά τα άλλα, ο εθνικοσοσιαλισμός δεν είναι κάτι τόσο… κακό! Αν ο ναζιστικός χαιρετισμός γινόταν κάπου αλλού, κανένα πρόβλημα, ο καθένας έχει την ιδεολογία του.

Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από κάποιον που έχει γαλουχηθεί με τον εθνικοσοσιαλισμό και διαδήλωνε παρέα με τους χρυσαυγίτες. Τα ντοκουμέντα υπάρχουν και δεν βλάπτει (το αντίθετο) να τα ξαναθυμηθούμε.

Η φωτογραφία είχε δημοσιευτεί το 1996 στον Τύπο, όταν λυσσασμένοι χρυσαυγίτες κρεμούσαν ναζιστικά σύμβολα στην Ακρόπολη και οργάνωναν διαδήλωση με συνθήματα «αλήτες, προδότες, πολιτικοί», «ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία σ’ εσάς ανήκει η προδοσία», «ο λαός δεν ξεχνά, τους προδότες τους κρεμά» (ήταν η επομένη της συμφωνίας για τα Ιμια). Ο άγνωστος τότε Αθανάσιος Πλεύρης ήταν πρώτη μούρη στη ναζιστοσύναξη.

Δείτε και το βίντεο με τον Αθανάσιο Πλεύρη να φωνάζει όλο πάθος «Τούρκοι, Μογγόλοι, δολοφόνοι» και άλλα φασιστοσυνθήματα (στο 1:15 και στο 2:40).

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν ήταν μέλος της ΧΑ! Φαίνεται πως διαδήλωνε μαζί τους ως… απλός πατριώτης. Στο ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη, πάντως, κληρονόμησε το πόστο από τον εθνικοσοσιαλιστή πατέρα του. Δεν το λέμε εμείς, ο Καρατζαφέρης το έχει πει: ο ΛΑΟΣ «ξεκίνησε σκληρά δεξιά» και μετά «μπήκε νερό στο κρασί, δηλαδή, για παράδειγμα, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης υπήρξε μέλος του κόμματος, στη συνέχεια απομακρύνθηκε και μπήκε στη θέση του ο γιος του» («Real FM», 27.1.2008 – η πληροφορία από άρθρο του Δημήτρη Ψαρρά στην ΕφΣυν).

Εμείς να θυμίσουμε ότι ο Πλεύρης δεν έφυγε από το ΛΑΟΣ μαζί με τους Βορίδη και Γεωργιάδη. Παρέμεινε στο ΛΑΟΣ και στις εκλογές του Μάη του 2012, όμως δεν εκλέχτηκε. Το ΛΑΟΣ «βάρεσε διάλυση» και τότε φαίνεται έγινε οικογενειακό συμβούλιο και αποφασίστηκε να πάει ο Αθανάσιος στη ΝΔ για να εξασφαλίσει το μέλλον του. Ο Σαμαράς τον πήρε και τον έβαλε υποψήφιο στην Α’ Αθήνας στις επαναληπτικές εκλογές του 2012 (τον Μάη με το ΛΑΟΣ, τον Ιούνη με τη ΝΔ!). Δεν εκλέχτηκε (στη Βουλή εκείνη βρέθηκε για πολύ λίγο, όταν τον Νοέμβρη του 2014 πήρε τη θέση του Αβραμόπουλου που πήγε στην Κομισιόν) και για πρώτη φορά εκλέχτηκε με τη ΝΔ τον Ιούλη του 2019.

Νομίζουμε πως έγινε αντιληπτό γιατί εμάς δεν μας έπεισε ο υπουργός Αθανάσιος Πλεύρης με τον… διαχωρισμό από τον πατέρα του Κωνσταντίνο Πλεύρη. Κατά τα άλλα, να τον χαίρεται ο Μητσοτάκης τον υπουργό του.

Εκτύπωση 🖨
Κ. ΠΛΕΥΡΗΣ ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟΣ ΠΛΕΥΡΗΣ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΜικρή επιδείνωση των δεικτών της πανδημίας
Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 12 Οκτώβρη

Σχετικά Αρθρα

Γιατί λέει ψέματα ο Θεοδωρικάκος για το κυβερνητικό στέλεχος Αννα Στρατινάκη;

Εργατικά 7 Φεβ 2026, 13:03

Η ΠΟΓΕΔΥ υπαινίσσεται ότι τα λαμόγια εξακολουθούν να παίρνουν παράνομες επιδοτήσεις από τον «νέο ΟΠΕΚΕΠΕ»

Χατζηδάκης και Πιτσιλής οφείλουν να απαντήσουν στα ερωτήματά της

Αγροτικά 6 Φεβ 2026, 19:20

Ακροδεξιά μέχρι το μεδούλι η Καρυστιανού

Χαρακτηρίζει τους πρόσφυγες «εισβολείς»!

Καταστολή 6 Φεβ 2026, 12:09

Προσπαθούν να «στρατολογήσουν» έλληνες επιστήμονες οι σιωναζιστές του Τελ Αβίβ

Πολιτική 5 Φεβ 2026, 14:27

Επίθεση εφ’ όλης της ύλης του Σαμαρά στον Μητσοτάκη

Ο Καραμανλής κάνει σεγκόντο

Πολιτική 4 Φεβ 2026, 22:10

Δεν είναι τραγωδία, είναι έγκλημα! – 15 πρόσφυγες έπνιξε το Λιμενικό κοντά στη Χίο

Καταστολή 4 Φεβ 2026, 09:44
Ροή Ειδήσεων
Αγροτικά

Ο ορμπανιστής επίτροπος Βάρχεϊ υποχρέωσε τον Τσιάρα να παραδεχτεί ότι είναι παραμύθια τα περί αποκλιμάκωσης της ευλογιάς

Εκθεση-κόλαφος της EFSA - Ειλημμένη απόφαση ο καταστροφικός εμβολιασμός

10 Φεβ 2026, 13:05
Καταστολή

Kαταδίκασαν αγωνιστή από την Τουρκία αφαιρώντας του το δικαίωμα σε δικηγόρο – Να ανασταλεί η εκτέλεση της ποινής του μέχρι το Εφετείο

10 Φεβ 2026, 10:44
Καταστολή

ΑΠΘ: Κρεσέντο επιβολής του «νόμου και τάξης» από κυβέρνηση και μπάτσους

Και μια προκλητική ανακοίνωση της Πρυτανείας

10 Φεβ 2026, 07:57
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Φλεβάρη

10 Φεβ 2026, 00:01
Διεθνή

H σιωναζιστική κυβέρνηση αποφάσισε την εμβάθυνση της de facto προσάρτησης και την επέκταση των εποικισμών στη Δυτική Όχθη

9 Φεβ 2026, 19:42
Παιδεία

Κυβέρνηση και ΣτΕ μεθοδεύουν τη νομιμοποίηση των ιδιωτικών «πανεπιστημίων» (πανεπιστημιοποιημένων κολλεγίων)

9 Φεβ 2026, 18:12
Εργατικά

«Βιολάντα»: Ποιος αμφιβάλλει ότι ήταν καπιταλιστικό έγκλημα;

9 Φεβ 2026, 14:55
Καταστολή

Επιστημονική εκδήλωση του ΔΣΑ για την καθαρογραφή των δικαστικών αποφάσεων

9 Φεβ 2026, 14:23
Κόντρες

Τελειωμένη περίπτωση

9 Φεβ 2026, 10:53
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Φλεβάρη

9 Φεβ 2026, 00:01
Εργατικά

Φωτόπουλος: 1.147 λέξεις και ούτε μία για την ταμπακιέρα

Ο συριζαίος γενικός γραμματέας της ΓΣΕΕ βγάζει την ουρά του απέξω

8 Φεβ 2026, 13:49
Διεθνή

Η σιωπηλή αναθεώρηση της παλαιστινιακής εκπαίδευσης – Τι αποκαλύπτουν τα έγγραφα που διέρρευσαν

8 Φεβ 2026, 11:36
Καταστολή

Ο εγκλεισμός ως «υποδοχή»: Φυλακές μέσα στα στρατόπεδα προσφύγων

8 Φεβ 2026, 11:18
Καταστολή

Ξεπέρασαν κάθε όριο: Συνέλαβαν τον Παλαιστίνιο Μοχάμεντ Χατίμπ, συντονιστή του Samidoun

Ταξίδευε στο Ηράκλειο για να μιλήσει σε εκδήλωση αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη

8 Φεβ 2026, 10:42
Πολιτισμός

Αντώνης Μαυρόπουλος: Τεχνητή Νοημοσύνη

8 Φεβ 2026, 09:47
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Φλεβάρη

8 Φεβ 2026, 00:01
Διεθνή

Παλαιστίνια δημοσιογράφος ξεφτιλίζει τις δυτικές δικτατορίες και τα μίντιά τους

7 Φεβ 2026, 13:42
Εργατικά

Γιατί λέει ψέματα ο Θεοδωρικάκος για το κυβερνητικό στέλεχος Αννα Στρατινάκη;

7 Φεβ 2026, 13:03
Αντικυνωνικά

Αντικυνωνικά

7 Φεβ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 7 Φλεβάρη

7 Φεβ 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Φλεβάρη

Ημέρα γάμου.
Ημέρα προσευχής για τους πάσχοντες από αυτισμό.
Ιταλία: Εθνική ημέρα μνήμης των εξόριστων.
1898: Γεννιέται ο Μπέρτολτ Μπρεχτ.
1950: Αίρεται ο στρατιωτικός νόμος που είχε επιβληθεί λόγω του εμφυλίου πολέμου.
1974: Απεργία άγγλων ανθρακωρύχων οδηγεί στην καθιέρωση εβδομάδας τριών εργάσιμων ημερών για τον κλάδο και σε πτώση της κυβέρνησης.
1981: Βόμβες στο άγαλμα του Κωνσταντίνου στο Πεδίο του Αρεως και στο φασιστικό βιβλιοπωλείο “Ελεύθερη Σκέψις” στην Ιπποκράτους (ΕΛΑ).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

«Η επιλογή της χορτοφαγίας απορρέει από τη συνεχή προσπάθεια να μπούμε στη θέση του άλλου, να δούμε τον κόσμο μέσα από τα δικά του μάτια, να νιώσουμε τον δικό του πόνο. Υπ’ αυτό το πρίσμα, πράγματι, βιγκανισμός και τραμπισμός δεν πάνε μαζί. Όσο ενισχύεται ο δεύτερος, θα μειώνεται η επιρροή του πρώτου».

Εφη Αχτσιόγλου

(Maς έκαναν εντύπωση τα εισαγωγικά στην ανάρτηση της κυρίας Αχτσιόγλου στο facebook. Επειδή στην ίδια ανάρτηση προμοτάριζε άρθρο του «Εθνους» με τίτλο «Vegans μετά το hype – Τραμπ και υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα φρενάρουν τον βιγκανισμό;», ανατρέξαμε σ’ αυτό και διαπιστώσαμε ότι είναι δικά της λόγια, από συνέντευξη που έδωσε στο πλαίσιο αυτού του άρθρου. Είναι να σαλτάρεις διαβάζοντας αυτή τη μπούρδα. Αμα γίνουμε όλες και όλοι βίγκαν, καθαρίσαμε με τον Τραμπ και τον τραμπισμό! Είναι τόσο απλό και δεν το σκέφτηκε κανείς πέρα από τη μαθήτρια του Κατρούγκαλου, υπουργό των Τσιπροκαμμένων, αποτυχούσα  υποψήφια διάδοχο του Τσίπρα -ηττήθηκε κατά κράτος από τον Κασσελάκη- και σήμερα αγωνιούσα αν θα βρεθεί γι’ αυτήν μια καλή θέση στο νέο τσιπρικό αστερισμό. Λέει κι άλλα η κα Αχτσιόγλου στη συνέντευξή της στο πλαίσιο του παραπάνω άρθρου. Για να μην μας αφήσει καμιά αμφιβολία πως όταν λέει ότι «η επιλογή της χορτοφαγίας απορρέει από τη συνεχή προσπάθεια να μπούμε στη θέση του άλλου, να δούμε τον κόσμο μέσα από τα δικά του μάτια, να νιώσουμε τον δικό του πόνο», αναφέρεται στα ζώα που χρησιμοποιούνται ως τροφή. Στο ethnos.gr το λέει και πιο ωμά: «Για μένα είναι απόκριση σε μια ηθική επιταγή αποδοχής του άλλου ως ακριβώς αυτό που είναι: άλλο. Άλλο με συνείδηση εαυτού. Προφανώς μη ανθρώπινη συνείδηση, σύμφωνοι, αλλά πάντως με μια κάποια συνείδηση εαυτού»! Βουτιά στη μεταφυσική και τον αντιεπιστημονισμό, ένα βήμα πριν από το Βουδισμό. Μια διατροφική επιλογή μετατρέπεται σε ηθικό κατηγόρημα και παίρνει τη μορφή ιδεολογίας, ψευδούς συνείδησης. Στη συνέχεια, η ιδεολογία μετατρέπεται σε πολιτικό πρόταγμα. Ο αντιιμπεριαλισμός-αντικαπιταλισμός μετατρέπεται σε αντιτραμπισμό κι αυτός με τη σειρά του σε βιγκανισμό! Ράβδος εν γωνία, βρέχει. Κι ύστερα, η κα Αχτσιόγλου διαμαρτύρεται ότι την αποκαλούν «φασαία». Μακάρι να ήταν μόνον αυτό. Οι περισσότεροι/ες «φασαίοι-ες» κοιτάζουν τον εαυτούλη τους και δεν πειράζουν κανένα – εκτός από τους υφιστάμενους και τους εργάτες στη δουλειά, αν τύχει και είναι στελέχη καπιταλιστικών επιχειρήσεων. Η κα Αχτσιόγλου ανήκει σ’ εκείνο το είδος των «φασαίων» πολυτελείας, που έχουν εξουσιαστικές φιλοδοξίες και είναι διατεθειμένοι να στραγγαλίσουν έναν ολόκληρο λαό, να «πατήσουν επί πτωμάτων», προκειμένου να ικανοποιήσουν αυτές τις εξουσιαστικές φιλοδοξίες. Η ίδια το επιβεβαίωσε αυτό, ως στέλεχος και υπουργός της λυσσασμένης μνημονιακής κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo