Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Συνδικαλιστικές διώξεις και απολύσεις στην εκπαίδευση
  • Η Κατάρρευση είναι Πραγματική – Η Εκεχειρία στον Λίβανο σηματοδοτεί μια Ιστορική Στρατηγική Ηττα
  • Λιβανέζικη Αντίσταση: Εκεχειρία με το δάχτυλο στη σκανδάλη – «Γκρίνια» πάλι στη σιωνιστική οντότητα
  • Εισβολή δυνάμεων καταστολής στη Φιλοσοφική του ΕΚΠΑ – Εκαναν ρημαδιό φοιτητικά στέκια
  • Χρύσα Χοτζόγλου: ‘Η θα απαντήσει ο κλάδος ή θα πάμε στην πρώτη μετά τη χούντα απόλυση εκπαιδευτικού για συνδικαλιστική παρέμβαση
  • Σαν σήμερα 17 Απρίλη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Πρόκληση: Aποφυλακίζουν τα γκεσέμια της νεοναζιστικής εγκληματικής συμμορίας
Πολιτική

Πρόκληση: Aποφυλακίζουν τα γκεσέμια της νεοναζιστικής εγκληματικής συμμορίας

Μετά τον Καιάδα, έξω και οι Παππάς-Παναγιώταρος - Ετοιμάζουν και τον Κασιδιάρη

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr3 Ιούλ 2025, 22:02

Παππάς και Μιχαλολιάκος 

Ο Παππάς και ο Παναγιώταρος είναι ελεύθεροι με βούλευμα του Συμβούλιου Πλημμελειοδικών Λαμίας! Με υφ΄ όρον απόλυση (έχοντας εκτίσει τα 3/5 της ποινής με συνυπολογισμό και των «μεροκάματων»). Τους επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης μία φορά τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.

Οι ίδιοι όροι πρέπει να έχουν επιβληθεί και σε ένα άλλα από τα γκεσέμια της νεοναζιστικής εγκληματικής συμμορίας, τον Γερμανή/Καιάδα, αυτό όμως δεν τον εμπόδισε να πάει στη Φιλλανδία και να κάνει εθνικοσοσιαλιστική προπαγάνδα σε φεστιβάλ που φιλοξενεί μπάντες του NSBM (εθνικοσοσιαλιστικό μπλακ μέταλ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

«Εγέρθητος» και εκτός φυλακής ο Καιάδας, συνεχίζει και εκτός Ελλάδας την εθνικοσοσιαλιστική προπαγάνδα

Χρειάζεται μήπως να θυμίσουμε ότι ο Παππάς φυγοδικούσε, κρυπτόμενος για μεγάλο χρονικό διάστημα και μετά την καταδίκη του, μέχρι που συνελήφθη; Προφανώς, θεωρήθηκε και αυτό… καλή διαγωγή.

Στο δικαστικό συμβούλιο εκκρεμεί και αίτηση υφ’ όρον απόλυσης του Κασιδιάρη, με θετική εισαγγελική εισήγηση. Οπως διέρρευσε η πλευρά Κασιδιάρη, στη θετική εισήγηση της εισαγγελέα Εφετών βάρυνε το ότι ο Κασιδιάρης πρόσφατα αθωώθηκε για την υπόθεση των «Σπαρτιατών»!

Αλήθεια, δε γνωρίζει η Εισαγγελία Εφετών Λαμίας ότι κατά της αθωωτικής απόφασης έχει ασκηθεί έφεση από την Εισαγγελία Εφετών Αθήνας και ότι η υπόθεση θα δικαστεί σε δεύτερο βαθμό στις 20 Οκτώβρη; Δεν γνωρίζει η Εισαγγελία Εφετών Λαμίας ότι το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο (Εκλογοδικείο) έκρινε τελεσίδικα ότι το μόρφωμα «Σπαρτιάτες» διέπραξε εξαπάτηση εκλογέων, γιατί πραγματικός αρχηγός του ήταν ο Κασιδιάρης, και αποφάσισε να εκπέσουν του βουλευτικού αξιώματος ο «μαϊμού» αρχηγός Στίγκας και δύο ακόμα βουλευτές; Πώς, λοιπόν, επικαλείται την προκλητική αθωωτική απόφαση, που έχει εφεσιβληθεί από την Εισαγγελία Εφετών Αθήνας και οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε καταδίκη του Κασιδιάρη, ενόψει της απόφασης του Ανώτατου Ειδικού Δικαστήριου;

Είναι προφανές ότι βιάζονται να αποφυλακίσουν και τον Κασιδιάρη, προτού γίνει η δίκη σε δεύτερο βαθμό και καταδικαστεί ως ηθικός αυτουργός σε εξαπάτηση εκλογέων.

Και βέβαια, υπάρχει η δράση των νεοναζιστικών συμμοριών, που δρουν στο σκοτάδι και προσπαθούν να στρατολογήσουν συμμορίτες με πογκρομιστική δράση, όπως αποδείχτηκε και με τις συλλήψεις που έγιναν πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ΧΑ είχε χαιρετίσει τη δράση αυτής της συμμορίας, αναλαμβάνοντας επί της ουσίας την ευθύνη για τη δράση της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Ξαναβγήκαν τα νεοναζιστικά τάγματα εφόδου: Να τα τσακίσουμε!

Η ιστορική απόφαση 2644/2000 του Α’ Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθήνας καταδίκασε σε 13ετή κάθειρξη την ηγετική ομάδα της νεοναζιστικής συμμορίας – εγκληματικής οργάνωσης, επισημαίνοντας ότι κίνητρο για τη διάπραξη όλων των εγκλημάτων (δολοφονίες Παύλου Φύσσα και Σαχζάτ Λουκμάν, λυντσάρισμα αιγύπτιων ψαράδων με στόχο την εξόντωσή τους, δολοφονική επίθεση σε μέλη του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ΅και τόσα άλλα) ήταν η εθνικοσοσιαλιστική ιδεολογία.

Οι δικαστές της Λαμίας αποφυλακίζουν το ένα μετά το άλλο τα γκεσέμια της νεοναζιστικής εγκληματικής συμμορίας, χωρίς καν να εκτίσουν την ποινή-χάδι των 13 ετών κάθειρξης που τους επιβλήθηκε. Ποινή-χάδι, καθώς όχι μόνο δεν εξαντλήθηκε το όριο ποινής για τη συγκεκριμένη κατηγορία, αλλά -το κυριότερο- δεν κατηγορήθηκαν για ηθική αυτουργία στις ανθρωποκτονίες και τις απόπειρες ανθρωποκτονίας, που θα οδηγούσε σε ποινές ισοβίων. Το δικαστήριο έκρινε πως όλα τα εγκλήματα έγιναν με εντολή της ηγεσίας, όμως δεν έστειλε τα πρακτικά στην Εισαγγελία Πρωτοδικών για να διερευνήσει την ηθική αυτουργία σε όλα τα εγκλήματα που με εντολή της ηγεσίας διέπραξαν τα τάγματα εφόδου.

Υπάρχει, βέβαια, ακόμα το περιθώριο να γίνει αυτή η επιβεβλημένη κίνηση από το δικαστήριο του δεύτερου βαθμού, όμως οι μηχανισμοί της αστικής δικαιοσύνης φροντίζουν να ενισχύσουν την υπερασπιστική θέση των γκεσεμιών της νεοναζιστικής εγκληματικής συμμορίας, αποφυλακίζοντάς τους υπό όρους, χωρίς να υπάρχει τέτοια υποχρέωση από το νόμο.

Το συμβούλιο της Λαμίας που αποφυλακίζει τους νεοναζιστές εγκληματίες είναι το ίδιο που αρνείται την υφ’ όρον απόλυση στον πολιτικό κρατούμενο Νίκο Μαζιώτη και απορρίπτει τη μια μετά την άλλη τις αιτήσεις που υποβάλλει, καθώς έχει συμπληρώσει εδώ και καιρό τις απαιτούμενες προϋποθέσεις. Μιλάμε για μια προκλητική διάκριση ανάμεσα σε έναν επαναστάτη αναρχικό και στους νεοναζιστές δολοφόνους.

Η Εισαγγελία Λαμίας που εισηγείται την υφ’ όρον απόλυση του Κασιδιάρη είναι η ίδια που μπλοκάρει συνεχώς την κανονική άδεια του πολιτικού κρατούμενου Δημήτρη Κουφοντίνα, ο οποίος συμπληρώνει 23 χρόνια «σκαστής» φυλάκισης και πληροί εδώ και πολύ καιρό όλες τις προϋποθέσεις που προβλέπει ο νόμος τους, ακόμα και μετά τις συνεχείς φωτογραφικές τροποποιήσεις που έκαναν. Στα γκεσέμια του νεοναζισμού έδιναν συνεχώς άδειες και τώρα τους αποφυλακίζουν κιόλας. Στον Κουφοντίνα, όχι μόνο αρνούνται την υφ’ όρον απόλυση, με μια εξωφρενική ad hoc νομική κατασκευή, αλλά δεν του δίνουν ούτε τις κανονικές άδειες που δικαιούται. Αλλο ένας επαναστάτης κομμουνιστής και άλλο οι νεοναζιστές δολοφόνοι.

Εκτύπωση 🖨
ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΕΣ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΑηδιάζει ακόμα και ο γυμνοσάλιαγκας

Μετά τον Καιάδα, έξω και οι Παππάς-Παναγιώταρος - Ετοιμάζουν και τον Κασιδιάρη

Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 4 Ιούλη

Μετά τον Καιάδα, έξω και οι Παππάς-Παναγιώταρος - Ετοιμάζουν και τον Κασιδιάρη

Σχετικά Αρθρα

Μακάριος Λαζαρίδης: Οσο μιλάς τόσο επιβαρύνεις τη θέση του Μητσοτάκη

Πολιτική 16 Απρ 2026, 22:48

Η Μοσάντ χτυπάει στο κέντρο της Αθήνας: Εμπρησμός γκαλερί στου Ψυρρή…

…επειδή η ιδιοκτήτριά της δηλώνει αλληλέγγυη στους Παλαιστίνιους

Πολιτική 14 Απρ 2026, 09:54

Ο αυτοκρατορίσκος του «βαθέος κράτους»

Ο Μητσοτάκης προσπαθεί να κρύψει το γεγονός ότι η εγκληματική οργάνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ χτίστηκε με δική του εντολή

Πολιτική 7 Απρ 2026, 20:49

Πιτσιλής: Πρώτα διατήρησε τους επίορκους του πρώην ΟΠΕΚΕΠΕ σε θέσεις προϊστάμενων, τώρα προκηρύσσει τις θέσεις για να τους ξηλώσει

Πολιτική 4 Απρ 2026, 09:09

Ανασχηματισμός-οπερέτα στην κυβέρνηση από έναν παραπαίοντα Μητσοτάκη

Πολιτική 3 Απρ 2026, 14:46

Φωτογραφική διάταξη Πιτσιλή για ν’ αφήσει εκτός «νέου ΟΠΕΚΕΠΕ» την Παρασκευή Τυχεροπούλου, παρά τη δικαστική δικαίωσή της

Πολιτική 1 Απρ 2026, 15:09
Ροή Ειδήσεων
Εργατικά

Συνδικαλιστικές διώξεις και απολύσεις στην εκπαίδευση

Ανοιχτή Συνέλευση, Κυριακή 19 Απριλίου στο Πάντειο

17 Απρ 2026, 13:58
Διεθνή

Η Κατάρρευση είναι Πραγματική – Η Εκεχειρία στον Λίβανο σηματοδοτεί μια Ιστορική Στρατηγική Ηττα

17 Απρ 2026, 13:14
Διεθνή

Λιβανέζικη Αντίσταση: Εκεχειρία με το δάχτυλο στη σκανδάλη – «Γκρίνια» πάλι στη σιωνιστική οντότητα

17 Απρ 2026, 12:47
Καταστολή

Εισβολή δυνάμεων καταστολής στη Φιλοσοφική του ΕΚΠΑ – Εκαναν ρημαδιό φοιτητικά στέκια

Στόχος ένα αποστειρωμένο πανεπιστήμιο

17 Απρ 2026, 10:47
Εργατικά

Χρύσα Χοτζόγλου: ‘Η θα απαντήσει ο κλάδος ή θα πάμε στην πρώτη μετά τη χούντα απόλυση εκπαιδευτικού για συνδικαλιστική παρέμβαση

Δήλωση ενόψει της δεύτερης τρομοκρατικής παραπομπής της στο Πειθαρχικό Συμβούλιο που θα γνωμοδοτήσει για τη συνέχιση ή μη της αργίας

17 Απρ 2026, 07:49
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Απρίλη

17 Απρ 2026, 00:01
Πολιτική

Μακάριος Λαζαρίδης: Οσο μιλάς τόσο επιβαρύνεις τη θέση του Μητσοτάκη

16 Απρ 2026, 22:48
Διεθνή

Ανακοινώθηκε δεκαήμερη εκεχειρία στον Λίβανο

Οι σιωναζιστές εντολοδόχοι έσπευσαν να υπακούσουν στην αμερικάνικη διαταγή

16 Απρ 2026, 20:35
Διεθνή

«Εντελώς ανεξέλεγκτος»: Πρώην διοικητής της CIA ζητά το ξήλωμα του «επικίνδυνου» Τραμπ

16 Απρ 2026, 14:33
Διεθνή

Πολιτική Ανάλυση: Το Ισραήλ και η εξίσωση πολέμου και εκεχειρίας με τον Λίβανο

16 Απρ 2026, 12:45
Διεθνή

Κράτος παρίας το Ισραήλ για τις ΗΠΑ – Ανοιχτή σύγκρουση Τραμπ-Μελόνι

Μετά τις 7 Οκτώβρη του 2023, τίποτα δεν είναι όπως παλιά

16 Απρ 2026, 10:54
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Απρίλη

16 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Nαυτικός αποκλεισμός για εσωτερική αμερικάνικη κατανάλωση

Γιγάντια πλοία περνούν από το Στενό του Ορμούζ πλέοντας προς ή αποπλέοντα από ιρανικά λιμάνια

15 Απρ 2026, 19:56
Διεθνή

Γαλλία: Προωθείται πρόταση νόμου που απειλεί με βαριά φυλάκιση όσους καταγγέλλουν τους γενοκτόνους σιωνιστές

15 Απρ 2026, 06:08
Διεθνή

Πετσόκομμα μετά ψαλμωδίας…

15 Απρ 2026, 05:20
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Απρίλη

15 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

ΙΣΡΑ

Χααρέτζ: Το Ισραήλ δεν μπορεί να αντέξει επαναλαμβανόμενους γύρους πολέμου

14 Απρ 2026, 19:18
Διεθνή

Ναΐμ Κάσεμ: «Δεν θα ξεκουραστούμε, δεν θα σταματήσουμε, ούτε θα παραδοθούμε. Αντίθετα, θ’ αφήσουμε το πεδίο της μάχης να μιλήσει»

14 Απρ 2026, 10:21
Πολιτική

Η Μοσάντ χτυπάει στο κέντρο της Αθήνας: Εμπρησμός γκαλερί στου Ψυρρή…

…επειδή η ιδιοκτήτριά της δηλώνει αλληλέγγυη στους Παλαιστίνιους

14 Απρ 2026, 09:54
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Απρίλη

14 Απρ 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Απρίλη

Ημέρα αλληλεγγύης στους πολιτικούς κρατουμένους.

Ημέρα αγροτικής πάλης.

Ημέρα αιμορροφιλίας.

Ημέρα διαμαρτυρίαςγια τους γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς.

1965: Αρση όλων των έκτακτων μέτρων του εμφύλιου, αποφυλάκιση και των τελευταίων πολιτικών κρατούμενων.

1981: Βόμβα στο αυτοκίνητο του λιβανέζου φαλαγγίτη επιχειρηματία Σουλεϊμάν στα Ιλίσια (ΕΛΑ).

1999: Ρουκέτα κατά της κατοικίας του γερμανού πρέσβη (17Ν).

2007: Δύο ένοπλοι ακινητοποιούν τον φρουρό της οικίας του αρεοπαγίτη εισαγγελέα Ρωμύλου Κεδίκογλου και του αφαιρούν αυτόματο πιστόλι και ασύρματο (Επαναστατικός Αγώνας).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

«Η παράταξή μας υπηρετεί διαχρονικά μια αξία: διαφάνεια, δικαιοσύνη, νομιμότητα, ευθύνη παντού. Αυτό οφείλουμε να κάνουμε πράξη όλοι μας», επισήμανε ο Υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στην εκπομπή “Σήμερα” στον ΣΚΑΪ με τους Δημήτρη Οικονόμου και Ακη Παυλόπουλο. Αναφορικά με την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ, ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε πως «πρόκειται για ένα διαχρονικό σκάνδαλο, όπου εκατοντάδες άνθρωποι πήραν περισσότερα χρήματα απ’ αυτά που δικαιούνταν…» […] αποτελεί σοβαρό ερωτηματικό για ποιο λόγο αυτό το θέμα έρχεται τμηματικά στη δημόσια ζωή από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία. […] Ο κ. Θεοδωρικάκος υπογράμμισε πως «η ηθική απαξίωση που επιχειρείται  από τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης κατά της ΝΔ και της κυβερνητικής πλειοψηφίας δε θα περάσει και είναι κάτι που πλήττει και τη δημοκρατία μας». Τόνισε επίσης ότι κανείς δεν πρέπει να σιωπηλός απέναντι σε αυτή την επιχείρηση απαξίωσης της παράταξης. «Ο χαρακτηρισμός πλειοψηφία των υποδίκων είναι απαράδεκτος, άθλιος και αστήρικτος…».

Δελτίο Τύπου υπουργείου Ανάπτυξης

(Ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός υπουργός Μπουμπούκος απέκτησε ανταγωνιστή. Ο Τάκης (παλιά ήμουν ΚΚΕ, μετά Συνασπισμός, μετά ΠΑΣΟΚ, τώρα ΝΔ) Θεοδωρικάκος είναι ο δεύτερος που ισχυρίζεται δημόσια η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία υλοποιεί σχέδιο απαξίωσης της ΝΔ. Αν είχε έστω και στοιχειώδη νομική μόρφωση θα ήξερε ότι ο συλλογισμός πάσχει. Οταν αποδίδεται σε κάποιον – εν προκειμένω στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία – κατηγορία, θα πρέπει να συνοδεύεται και από την αποκάλυψη του κινήτρου: για ποιο λόγο η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία να έχει βάλει στο στόχαστρό της τη ΝΔ, την κυβέρνησή της, τον Μητσοτάκη και υλοποιεί ένα τόσο βρόμικο σχέδιο σε βάρος τους; Ποιες είναι οι… σκοτεινές δυνάμεις που υπηρετεί ένα θεσμικό όργανο της Ευρωλάνδης, που δεν είναι δα επαναστατικό ή λαϊκό δικαστήριο; Οταν δεν δίνεται απάντηση σ’ αυτό το ερώτημα, τότε η κατηγορία που εκτοξεύεται κατά της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας είναι σκέτος γκεμπελισμός, που αναζητά ευήκοα ώτα σε ηλίθιους πολίτες. Τα άλλα δε θα τα σχολιάσουμε. Τι να σχολιάσουμε, μας λέτε; Οτι η Δεξιά του μοναρχοφασισμού, των έκτακτων στρατοδικείων, της φυλακής, της εξορίας, των εκτελέσεων αγωνιστών υπηρετεί την αξία της δικαιοσύνης; Οτι η δεξιά του Predator και των «νόμιμων επισυνδέσεων», που παρακολουθούσε ακόμα και τους υπουργούς της, ακόμα και τους ανώτατους στραταίους, υπηρετεί την αξία της διαφάνειας; Αυτά είναι για τους εν υπηρεσία δημοσιοκάφρους, τους και ΑΡΔάκια αποκαλούμενους, που παρακολουθούν σαν χάνοι τον κάθε Θεοδωρακόπουλο να ξεστομίζει τέτοια «φίδια»)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Μετά τον Καιάδα, έξω και οι Παππάς-Παναγιώταρος - Ετοιμάζουν και τον Κασιδιάρη

    • Εφετείο 17Ν

      Μετά τον Καιάδα, έξω και οι Παππάς-Παναγιώταρος - Ετοιμάζουν και τον Κασιδιάρη

  • ΕΛΑ

    Μετά τον Καιάδα, έξω και οι Παππάς-Παναγιώταρος - Ετοιμάζουν και τον Κασιδιάρη

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Μετά τον Καιάδα, έξω και οι Παππάς-Παναγιώταρος - Ετοιμάζουν και τον Κασιδιάρη

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Μετά τον Καιάδα, έξω και οι Παππάς-Παναγιώταρος - Ετοιμάζουν και τον Κασιδιάρη

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Μετά τον Καιάδα, έξω και οι Παππάς-Παναγιώταρος - Ετοιμάζουν και τον Κασιδιάρη

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Μετά τον Καιάδα, έξω και οι Παππάς-Παναγιώταρος - Ετοιμάζουν και τον Κασιδιάρη

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Μετά τον Καιάδα, έξω και οι Παππάς-Παναγιώταρος - Ετοιμάζουν και τον Κασιδιάρη

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Μετά τον Καιάδα, έξω και οι Παππάς-Παναγιώταρος - Ετοιμάζουν και τον Κασιδιάρη

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Μετά τον Καιάδα, έξω και οι Παππάς-Παναγιώταρος - Ετοιμάζουν και τον Κασιδιάρη

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Μετά τον Καιάδα, έξω και οι Παππάς-Παναγιώταρος - Ετοιμάζουν και τον Κασιδιάρη

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Μετά τον Καιάδα, έξω και οι Παππάς-Παναγιώταρος - Ετοιμάζουν και τον Κασιδιάρη

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Μετά τον Καιάδα, έξω και οι Παππάς-Παναγιώταρος - Ετοιμάζουν και τον Κασιδιάρη

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Μετά τον Καιάδα, έξω και οι Παππάς-Παναγιώταρος - Ετοιμάζουν και τον Κασιδιάρη

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Μετά τον Καιάδα, έξω και οι Παππάς-Παναγιώταρος - Ετοιμάζουν και τον Κασιδιάρη

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Μετά τον Καιάδα, έξω και οι Παππάς-Παναγιώταρος – Ετοιμάζουν και τον Κασιδιάρη

      Μετά τον Καιάδα, έξω και οι Παππάς-Παναγιώταρος - Ετοιμάζουν και τον Κασιδιάρη

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Μετά τον Καιάδα, έξω και οι Παππάς-Παναγιώταρος – Ετοιμάζουν και τον Κασιδιάρη

      Μετά τον Καιάδα, έξω και οι Παππάς-Παναγιώταρος - Ετοιμάζουν και τον Κασιδιάρη

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Μετά τον Καιάδα, έξω και οι Παππάς-Παναγιώταρος – Ετοιμάζουν και τον Κασιδιάρη

      Μετά τον Καιάδα, έξω και οι Παππάς-Παναγιώταρος - Ετοιμάζουν και τον Κασιδιάρη

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Μετά τον Καιάδα, έξω και οι Παππάς-Παναγιώταρος – Ετοιμάζουν και τον Κασιδιάρη

      Μετά τον Καιάδα, έξω και οι Παππάς-Παναγιώταρος - Ετοιμάζουν και τον Κασιδιάρη

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Μετά τον Καιάδα, έξω και οι Παππάς-Παναγιώταρος - Ετοιμάζουν και τον Κασιδιάρη

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Μετά τον Καιάδα, έξω και οι Παππάς-Παναγιώταρος – Ετοιμάζουν και τον Κασιδιάρη

    Μετά τον Καιάδα, έξω και οι Παππάς-Παναγιώταρος - Ετοιμάζουν και τον Κασιδιάρη

  • Επικοινωνία

    Μετά τον Καιάδα, έξω και οι Παππάς-Παναγιώταρος – Ετοιμάζουν και τον Κασιδιάρη

    Μετά τον Καιάδα, έξω και οι Παππάς-Παναγιώταρος - Ετοιμάζουν και τον Κασιδιάρη

  • Όροι χρήσης

    Μετά τον Καιάδα, έξω και οι Παππάς-Παναγιώταρος – Ετοιμάζουν και τον Κασιδιάρη

    Μετά τον Καιάδα, έξω και οι Παππάς-Παναγιώταρος - Ετοιμάζουν και τον Κασιδιάρη

  • Ποιοι είμαστε

    Μετά τον Καιάδα, έξω και οι Παππάς-Παναγιώταρος – Ετοιμάζουν και τον Κασιδιάρη

    Μετά τον Καιάδα, έξω και οι Παππάς-Παναγιώταρος - Ετοιμάζουν και τον Κασιδιάρη

  • Επικοινωνία

    Μετά τον Καιάδα, έξω και οι Παππάς-Παναγιώταρος – Ετοιμάζουν και τον Κασιδιάρη

    Μετά τον Καιάδα, έξω και οι Παππάς-Παναγιώταρος - Ετοιμάζουν και τον Κασιδιάρη

  • Όροι χρήσης

    Μετά τον Καιάδα, έξω και οι Παππάς-Παναγιώταρος – Ετοιμάζουν και τον Κασιδιάρη

    Μετά τον Καιάδα, έξω και οι Παππάς-Παναγιώταρος - Ετοιμάζουν και τον Κασιδιάρη

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo