Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Ενα ποίημα | Η Γάζα είναι ελπίδα, είναι φωτιά, είναι άσβεστη φλόγα
  • Σιωναζιστές και αμερικάνοι ιμπεριαλιστές θα πιουν το πικρό ποτήρι μέχρι την τελευταία σταγόνα
  • Σαν σήμερα 21 Ιούνη
  • Σιωνιστικά θρασίμια έβρισαν ιδιοκτήτρια καταστήματος στη Νάξο, απαιτώντας να κατεβάσει την παλαιστινιακή σημαία!
  • Προσπάθεια φίμωσης και εξόντωσης οι διώξεις εκπαιδευτικών και Συλλόγων για συνδικαλιστικούς λόγους
  • Η Κοόρτη του Φοίνικα
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτισμός»ΣΟΝ ΠΕΝ – The last face
Πολιτισμός

ΣΙΝΕΜΑ

ΣΟΝ ΠΕΝ – The last face

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr18 Μαρ 2017, 00:00

Οταν η αμερικανική προπαγάνδα συναντά τις διεθνείς ΜΚΟ, προσπαθώντας να εστιάσει στις ενοχές του δυτικού κόσμου, φυσικά αφήνοντας στο απυρόβλητο τους λόγους για τους οποίους όλα γίνονται…

Βρισκόμαστε στην πολύπαθη αφρικανική Λιβερία. Οι πρωταγωνιστές μας είναι μια γυναίκα (Σαρλίζ Θερόν) στέλεχος μιας οργάνωσης ανθρωπιστικής βοήθειας και ένας γιατρός που δουλεύει για τους Γιατρούς του Κόσμου (Χαβιέ Μπαρδέμ). Ερωτεύονται παράφορα ο ένας τον άλλο. Και παρά τις δυσκολίες της δουλειάς τους εκεί (καθημερινές συγκρούσεις, πείνα κλπ) και τις διαφωνίες τους για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης -γιατί πάνω από όλα τίθεται η αξία της ανθρώπινης ζωής- πρέπει να βρουν και ένα τρόπο να διασώσουν την πολύτιμη σχέση τους.

Τέτοιες δουλειές προκαλούν αηδία για πάρα πολλούς λόγους. Πρώτα απ’ όλα, γιατί υπάρχει πεδίο για τη γνωστή προπαγάνδα: κακοί αντάρτες επιτίθενται στον απλό λαό και γι’ αυτό οφείλουμε να πάμε να τους προστατέψουμε. Δεύτερον, οι ΜΚΟ παίζουν το ρόλο των πιο προωθημένων δυνάμεων, που τσακώνονται μόνο για τις διαφορετικές αντιλήψεις πάνω στην προσέγγιση των ανθρωπιστικών κρίσεων. Ενώ, σήμερα περισσότερο από ποτέ, γνωρίζουμε καλά ποιος είναι ο ρόλος τους και ακόμα πιο καλά  ποια τα κίνητρά τους. Επειδή όμως βαραίνει το πράμα κι ο θεατής δε θα μπορεί να το αντέξει, όλα αυτά περνούν μέσα από ένα λαβ στόρι. Εμετός. Και –δυστυχώς- με την υπογραφή του Σον Πεν.

Ελένη Π.

 
Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

ΣΙΝΕΜΑ

ΖΑΝ ΠΙΕΡ ΚΑΙ ΛΙΚ ΝΤΑΡΝΤΕΝ – Το άγνωστο κορίτσι
Επόμενο άρθρο

ΣΙΝΕΜΑ

Φτώχεια και «ανάπτυξη», οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος

Σχετικά Αρθρα

Ενα ποίημα | Η Γάζα είναι ελπίδα, είναι φωτιά, είναι άσβεστη φλόγα

Πολιτισμός 21 Ιούν 2026, 11:22

Eρβαντ  Αμπραχαμιάν: Η σύγχρονη ιστορία του Ιράν

Πολιτισμός 14 Ιούν 2026, 10:06

Oλα τα σιωναζιστικά γουρούνια έχουν την ίδια μούρη

Πολιτισμός 9 Ιούν 2026, 12:49

H Παλαιστίνη «εισέβαλε» ορμητικά και στη Biennale

Πολιτισμός 6 Ιούν 2026, 11:18

Γκλάμουρ γάμος σε αρχαιολογικό χώρο (!) με άδεια του Υπουργείου Πολιτισμού της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Μια τέτοια διαχείριση της Πολιτιστικής Κληρονομιάς μεθοδεύει και οργανώνει το Υπουργείο Πολιτισμού. Το brandname “hellenic heritage”, που λανσάρει ο ΟΔΑΠ..

Πολιτισμός 3 Ιούν 2026, 13:53

ΑΠΟΨΕ | Παρουσίαση-συζήτηση του βιβλίου του Γιάχια Σινουάρ «Αγκάθια και γαρύφαλλα»

Στο Κοινωνικό Πολιτιστικό Κέντρο Βύρωνα (Λαμπηδόνα), στις 8 μμ

Πολιτισμός 28 Μάι 2026, 06:19
Ροή Ειδήσεων
Πολιτισμός

Ενα ποίημα | Η Γάζα είναι ελπίδα, είναι φωτιά, είναι άσβεστη φλόγα

21 Ιούν 2026, 11:22
Διεθνή

Σιωναζιστές και αμερικάνοι ιμπεριαλιστές θα πιουν το πικρό ποτήρι μέχρι την τελευταία σταγόνα

21 Ιούν 2026, 09:30
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Ιούνη

21 Ιούν 2026, 00:01
Πολιτική

Σιωνιστικά θρασίμια έβρισαν ιδιοκτήτρια καταστήματος στη Νάξο, απαιτώντας να κατεβάσει την παλαιστινιακή σημαία!

20 Ιούν 2026, 19:35
Εργατικά

Προσπάθεια φίμωσης και εξόντωσης οι διώξεις εκπαιδευτικών και Συλλόγων για συνδικαλιστικούς λόγους

20 Ιούν 2026, 18:59
Διεθνή

Η Κοόρτη του Φοίνικα

20 Ιούν 2026, 09:36
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

20 Ιούν 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Ιούνη

20 Ιούν 2026, 00:01
Διεθνή

Πορτραίτα ηρώων

19 Ιούν 2026, 20:24
Διεθνή

Λίβανος: Οι σιωναζιστές παριστάνουν τους… αμυνόμενους

19 Ιούν 2026, 19:52
Διεθνή

Το σκληρό ροκ της Τεχεράνης και οι «τελευταίοι» σπασμοί του κτήνους

Σιωναζιστής αντισυνταγματάρχης και τρεις στρατιώτες σκοτώθηκαν από πυρά των μαχητών της Χεζμπολά

19 Ιούν 2026, 14:43
Κόντρες

Πήρες κάνα φράγκο ή τζάμπα την έκανες τη διαφήμιση;

19 Ιούν 2026, 11:41
Η παπάρα

Ο πολεμοκάπηλος οσφυοκάμπτης παριστάνει τον ειρηνόφιλο

19 Ιούν 2026, 10:31
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Ιούνη

19 Ιούν 2026, 00:01
Καταστολή

Τρομοκρατικός «ποινικός λαϊκισμός»

18 Ιούν 2026, 22:21
Παιδεία

Τα ξένα funds «κατάπιαν» ως τώρα 10 ιδιωτικά σχολεία

18 Ιούν 2026, 21:00
Διεθνή

Mεγάλες απώλειες του σιωναζιστικού στρατού στον νότιο Λίβανο μέσα σε μια μέρα

18 Ιούν 2026, 20:55
Παιδεία

Αναλγησία: Απέρριψαν την μεταγραφή φοιτήτριας που έχει πατέρα με 80% αναπηρία και εισόδημα κάτω από 6.000 ευρώ!

18 Ιούν 2026, 20:17
Διεθνή

Σιωνιστής τουρίστας μαχαίρωσε τρεις Κύπριους (τον ένα σοβαρά) στην Αγία Νάπα

18 Ιούν 2026, 19:13
Διεθνή

Πονάνε, ωρέ Μπριζίτ, τα παλικάρια;

18 Ιούν 2026, 14:53
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Ιούνη

Ημέρα μουσικής.

Ημέρα skateboard.

Ημέρα ανθρωπιστή.

Ημερα υδρογραφίας.

1877: Εκτελούνται δέκα μέλη της μυστικής οργάνωσης των ιρλανδών ανθρακωρύχων «Μόλι Μαγκουάιρς» με την κατηγορία συμμετοχής σε βίαιη απεργία ανθρακωρύχων στην Πενσιλβάνια (ΗΠΑ).

1945: Εθνικόφρονες επιτίθενται εναντίον αριστερών ηθοποιών στα θέατρα «Ερμής» και «Λυρικόν», δέκα τραυματίες.

1964: Η ρατσιστική οργάνωση Κου Κλουξ Κλαν δολοφονεί τρεις Αφροαμερικανούς υπέρμαχους των ίσων δικαιωμάτων (ΗΠΑ).

1987: Συλλαμβάνεται στην Αθήνα ο καταζητούμενος Ιταλός Μαουρίτσιο Φολίνι, μέλος της οργάνωσης “Ενοπλοι Προλετάριοι για τον Κομμουνισμό».

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Η Ελλάδα χαιρετίζει την επίτευξη της συμφωνίας μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και του Ιράν, όπως και κάθε πρωτοβουλία η οποία θα συμβάλει στην εκτόνωση της έντασης στην περιοχή. Είμαστε πάντα υπέρμαχοι της διπλωματικής λύσης για την αντιμετώπιση τέτοιων ζητημάτων.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Αυτός δεν είναι που στήριζε δημόσια την εισβολή αμερικανών κομάντο στη Βενεζουέλα και την απαγωγή του προέδρου της χώρας Νικολάς Μαδούρο; «Ο Νικολάς Μαδούρο ήταν επικεφαλής μιας βάναυσης και καταπιεστικής δικτατορίας που προκάλεσε αδιανόητο πόνο στον λαό της Βενεζουέλας. Το τέλος του καθεστώτος του προσφέρει νέα ελπίδα για τη χώρα. Δεν είναι η στιγμή να σχολιάσουμε τη νομιμότητα των πρόσφατων ενεργειών»! Αυτός δεν είναι που συντασσόταν με τους αμερικανοσιωνιστές συμμάχους του με στόχο την ανατροπή της ιρανικής κυβέρνησης διά της πολεμικής βίας; Την έχουν εξαφανίσει εκείνη τη δήλωση, αλλά έγινε: «Η Ελλάδα, ως διαχρονικός πυλώνας σταθερότητας και δημοκρατικών αξιών στην Ανατολική Μεσόγειο, δεν μπορεί να μένει αδιάφορη απέναντι σε καθεστώτα που απειλούν την παγκόσμια ασφάλεια και καταπιέζουν τους λαούς τους. Στηρίζουμε το αναφαίρετο δικαίωμα του ιρανικού λαού να ζήσει σε μια ελεύθερη, ανοιχτή και δημοκρατική κοινωνία. Η αποκατάσταση της δημοκρατικής νομιμότητας στην Τεχεράνη δεν είναι μόνο αίτημα των καιρών, αλλά προϋπόθεση για τη μόνιμη ειρήνη στην περιοχή. Είμαστε σε πλήρη συντονισμό με τους συμμάχους μας για τη διασφάλιση αυτού του στόχου». Και ο ακροδεξιός «αυτοφωράκιας» του Μητσοτάκη έγραφε σε μακροσκελέστατη ανάρτηση-ύμνο του σιωναζισμού: «Είμαι υπερήφανος που η Ελλάδα μας, υπό την ηγεσία του @kmitsotakis σε όλη αυτή την προσπάθεια του Ισραήλ έμεινε πιστή σύμμαχός του μέχρι το τέλος και δεν τους εγκαταλείψαμε ακόμη και όταν όλοι οι φανατικοί αντισημίτες αριστεριστές και ακροδεξιοί μας πίεζαν και μας έβριζαν στην Βουλή, στους δρόμους στο διαδίκτυο και παντού. Είμαστε με το Ισραήλ και είμαστε υπερήφανοι για αυτό. Μακάρι το Ιράν και ο σπουδαίος λαός της Περσίας να αναπνεύσει τον αέρα της Ελευθερίας που του αξίζει. Υγ. Φυσικά χωρίς τις ΗΠΑ και ειδικά τον Πρόεδρο @realDonaldTrump @POTUS όλα αυτά δεν θα είχαν συμβεί και η ιστορία αυτό θα του το πιστώσει». Η ήττα των αμερικάνων ιμπεριαλιστών στο Ιράν είναι ήττα και των πολεμοκάπηλων, οσφυοκαμπτών πολιτικών μπανανιών, όπως ο Μητσοτάκης, που τώρα παριστάνουν τους… διαχρονικούς υποστηρικτές της ειρήνης)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • ΣΙΝΕΜΑ

    17Ν
    • ΣΙΝΕΜΑ

      Εφετείο 17Ν
  • ΣΙΝΕΜΑ

    ΕΛΑ
    • ΣΙΝΕΜΑ

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • ΣΙΝΕΜΑ

      Εφετείο ΕΛΑ
    • ΣΙΝΕΜΑ

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • ΣΙΝΕΜΑ

    Επαναστατικός Αγώνας
    • ΣΙΝΕΜΑ

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • ΣΙΝΕΜΑ

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • ΣΙΝΕΜΑ

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • ΣΙΝΕΜΑ

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • ΣΙΝΕΜΑ

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • ΣΙΝΕΜΑ

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • ΣΙΝΕΜΑ

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • ΣΙΝΕΜΑ

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • ΣΙΝΕΜΑ

      ΣΙΝΕΜΑ

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • ΣΙΝΕΜΑ

      ΣΙΝΕΜΑ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • ΣΙΝΕΜΑ

      ΣΙΝΕΜΑ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • ΣΙΝΕΜΑ

      ΣΙΝΕΜΑ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • ΣΙΝΕΜΑ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • ΣΙΝΕΜΑ

    ΣΙΝΕΜΑ

    Ποιοι είμαστε
  • ΣΙΝΕΜΑ

    ΣΙΝΕΜΑ

    Επικοινωνία
  • ΣΙΝΕΜΑ

    ΣΙΝΕΜΑ

    Όροι χρήσης
  • ΣΙΝΕΜΑ

    ΣΙΝΕΜΑ

    Ποιοι είμαστε
  • ΣΙΝΕΜΑ

    ΣΙΝΕΜΑ

    Επικοινωνία
  • ΣΙΝΕΜΑ

    ΣΙΝΕΜΑ

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo