Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Υπάλληλος της Περιφέρειας Αττικής πήγε, συνοδεία μπάτσων, να συλλάβει συναδέλφους του!
  • Σήμερα στην Κόντρα: ’48, Αντίσταση στο μεγάλο εποικισμό
  • Σαν σήμερα 5 Δεκέμβρη
  • Tσίπρας προς αντιπολίτευση: Είστε άχρηστοι, αναλαμβάνω εγώ
  • Οι ελληνοτουρκικές σχέσεις και το… τρολ Δένδιας
  • Η Παλαιστίνη γιορτάζει: Η Αντίσταση ξεπάστρεψε τον αρχιδωσίλογο Αμπού Σαμπάμπ και τον υπαρχηγό του
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Πρόκληση: Aποφυλακίζουν τα γκεσέμια της νεοναζιστικής εγκληματικής συμμορίας
Πολιτική

Πρόκληση: Aποφυλακίζουν τα γκεσέμια της νεοναζιστικής εγκληματικής συμμορίας

Μετά τον Καιάδα, έξω και οι Παππάς-Παναγιώταρος - Ετοιμάζουν και τον Κασιδιάρη

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr3 Ιούλ 2025, 22:02

Παππάς και Μιχαλολιάκος 

Ο Παππάς και ο Παναγιώταρος είναι ελεύθεροι με βούλευμα του Συμβούλιου Πλημμελειοδικών Λαμίας! Με υφ΄ όρον απόλυση (έχοντας εκτίσει τα 3/5 της ποινής με συνυπολογισμό και των «μεροκάματων»). Τους επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης μία φορά τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.

Οι ίδιοι όροι πρέπει να έχουν επιβληθεί και σε ένα άλλα από τα γκεσέμια της νεοναζιστικής εγκληματικής συμμορίας, τον Γερμανή/Καιάδα, αυτό όμως δεν τον εμπόδισε να πάει στη Φιλλανδία και να κάνει εθνικοσοσιαλιστική προπαγάνδα σε φεστιβάλ που φιλοξενεί μπάντες του NSBM (εθνικοσοσιαλιστικό μπλακ μέταλ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

«Εγέρθητος» και εκτός φυλακής ο Καιάδας, συνεχίζει και εκτός Ελλάδας την εθνικοσοσιαλιστική προπαγάνδα

Χρειάζεται μήπως να θυμίσουμε ότι ο Παππάς φυγοδικούσε, κρυπτόμενος για μεγάλο χρονικό διάστημα και μετά την καταδίκη του, μέχρι που συνελήφθη; Προφανώς, θεωρήθηκε και αυτό… καλή διαγωγή.

Στο δικαστικό συμβούλιο εκκρεμεί και αίτηση υφ’ όρον απόλυσης του Κασιδιάρη, με θετική εισαγγελική εισήγηση. Οπως διέρρευσε η πλευρά Κασιδιάρη, στη θετική εισήγηση της εισαγγελέα Εφετών βάρυνε το ότι ο Κασιδιάρης πρόσφατα αθωώθηκε για την υπόθεση των «Σπαρτιατών»!

Αλήθεια, δε γνωρίζει η Εισαγγελία Εφετών Λαμίας ότι κατά της αθωωτικής απόφασης έχει ασκηθεί έφεση από την Εισαγγελία Εφετών Αθήνας και ότι η υπόθεση θα δικαστεί σε δεύτερο βαθμό στις 20 Οκτώβρη; Δεν γνωρίζει η Εισαγγελία Εφετών Λαμίας ότι το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο (Εκλογοδικείο) έκρινε τελεσίδικα ότι το μόρφωμα «Σπαρτιάτες» διέπραξε εξαπάτηση εκλογέων, γιατί πραγματικός αρχηγός του ήταν ο Κασιδιάρης, και αποφάσισε να εκπέσουν του βουλευτικού αξιώματος ο «μαϊμού» αρχηγός Στίγκας και δύο ακόμα βουλευτές; Πώς, λοιπόν, επικαλείται την προκλητική αθωωτική απόφαση, που έχει εφεσιβληθεί από την Εισαγγελία Εφετών Αθήνας και οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε καταδίκη του Κασιδιάρη, ενόψει της απόφασης του Ανώτατου Ειδικού Δικαστήριου;

Είναι προφανές ότι βιάζονται να αποφυλακίσουν και τον Κασιδιάρη, προτού γίνει η δίκη σε δεύτερο βαθμό και καταδικαστεί ως ηθικός αυτουργός σε εξαπάτηση εκλογέων.

Και βέβαια, υπάρχει η δράση των νεοναζιστικών συμμοριών, που δρουν στο σκοτάδι και προσπαθούν να στρατολογήσουν συμμορίτες με πογκρομιστική δράση, όπως αποδείχτηκε και με τις συλλήψεις που έγιναν πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ΧΑ είχε χαιρετίσει τη δράση αυτής της συμμορίας, αναλαμβάνοντας επί της ουσίας την ευθύνη για τη δράση της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Ξαναβγήκαν τα νεοναζιστικά τάγματα εφόδου: Να τα τσακίσουμε!

Η ιστορική απόφαση 2644/2000 του Α’ Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθήνας καταδίκασε σε 13ετή κάθειρξη την ηγετική ομάδα της νεοναζιστικής συμμορίας – εγκληματικής οργάνωσης, επισημαίνοντας ότι κίνητρο για τη διάπραξη όλων των εγκλημάτων (δολοφονίες Παύλου Φύσσα και Σαχζάτ Λουκμάν, λυντσάρισμα αιγύπτιων ψαράδων με στόχο την εξόντωσή τους, δολοφονική επίθεση σε μέλη του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ΅και τόσα άλλα) ήταν η εθνικοσοσιαλιστική ιδεολογία.

Οι δικαστές της Λαμίας αποφυλακίζουν το ένα μετά το άλλο τα γκεσέμια της νεοναζιστικής εγκληματικής συμμορίας, χωρίς καν να εκτίσουν την ποινή-χάδι των 13 ετών κάθειρξης που τους επιβλήθηκε. Ποινή-χάδι, καθώς όχι μόνο δεν εξαντλήθηκε το όριο ποινής για τη συγκεκριμένη κατηγορία, αλλά -το κυριότερο- δεν κατηγορήθηκαν για ηθική αυτουργία στις ανθρωποκτονίες και τις απόπειρες ανθρωποκτονίας, που θα οδηγούσε σε ποινές ισοβίων. Το δικαστήριο έκρινε πως όλα τα εγκλήματα έγιναν με εντολή της ηγεσίας, όμως δεν έστειλε τα πρακτικά στην Εισαγγελία Πρωτοδικών για να διερευνήσει την ηθική αυτουργία σε όλα τα εγκλήματα που με εντολή της ηγεσίας διέπραξαν τα τάγματα εφόδου.

Υπάρχει, βέβαια, ακόμα το περιθώριο να γίνει αυτή η επιβεβλημένη κίνηση από το δικαστήριο του δεύτερου βαθμού, όμως οι μηχανισμοί της αστικής δικαιοσύνης φροντίζουν να ενισχύσουν την υπερασπιστική θέση των γκεσεμιών της νεοναζιστικής εγκληματικής συμμορίας, αποφυλακίζοντάς τους υπό όρους, χωρίς να υπάρχει τέτοια υποχρέωση από το νόμο.

Το συμβούλιο της Λαμίας που αποφυλακίζει τους νεοναζιστές εγκληματίες είναι το ίδιο που αρνείται την υφ’ όρον απόλυση στον πολιτικό κρατούμενο Νίκο Μαζιώτη και απορρίπτει τη μια μετά την άλλη τις αιτήσεις που υποβάλλει, καθώς έχει συμπληρώσει εδώ και καιρό τις απαιτούμενες προϋποθέσεις. Μιλάμε για μια προκλητική διάκριση ανάμεσα σε έναν επαναστάτη αναρχικό και στους νεοναζιστές δολοφόνους.

Η Εισαγγελία Λαμίας που εισηγείται την υφ’ όρον απόλυση του Κασιδιάρη είναι η ίδια που μπλοκάρει συνεχώς την κανονική άδεια του πολιτικού κρατούμενου Δημήτρη Κουφοντίνα, ο οποίος συμπληρώνει 23 χρόνια «σκαστής» φυλάκισης και πληροί εδώ και πολύ καιρό όλες τις προϋποθέσεις που προβλέπει ο νόμος τους, ακόμα και μετά τις συνεχείς φωτογραφικές τροποποιήσεις που έκαναν. Στα γκεσέμια του νεοναζισμού έδιναν συνεχώς άδειες και τώρα τους αποφυλακίζουν κιόλας. Στον Κουφοντίνα, όχι μόνο αρνούνται την υφ’ όρον απόλυση, με μια εξωφρενική ad hoc νομική κατασκευή, αλλά δεν του δίνουν ούτε τις κανονικές άδειες που δικαιούται. Αλλο ένας επαναστάτης κομμουνιστής και άλλο οι νεοναζιστές δολοφόνοι.

Εκτύπωση 🖨
ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΕΣ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΑηδιάζει ακόμα και ο γυμνοσάλιαγκας

Μετά τον Καιάδα, έξω και οι Παππάς-Παναγιώταρος - Ετοιμάζουν και τον Κασιδιάρη

Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 4 Ιούλη

Μετά τον Καιάδα, έξω και οι Παππάς-Παναγιώταρος - Ετοιμάζουν και τον Κασιδιάρη

Σχετικά Αρθρα

Tσίπρας προς αντιπολίτευση: Είστε άχρηστοι, αναλαμβάνω εγώ

Πολιτική 4 Δεκ 2025, 21:56

Οι ελληνοτουρκικές σχέσεις και το… τρολ Δένδιας

Πολιτική 4 Δεκ 2025, 20:30

Περί golden boys και λαμόγιων, γενικώς…

Οικονομία 2 Δεκ 2025, 22:49

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Με εντολή Βορίδη ακυρώθηκαν οι έλεγχοι της Τυχεροπούλου, που είχε στείλει στον εισαγγελέα ο Βάρρας, και άρχισαν να πληρώνονται τα λαμόγια!

Πολιτική 28 Νοέ 2025, 12:48

Μακιαβελικά

Πολιτική 24 Νοέ 2025, 14:43

Οι ρώσοι, οι κινέζοι, οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές και η μπανανία Ελλάδα

Πολιτική 21 Νοέ 2025, 19:19
Ροή Ειδήσεων
Εργατικά

Υπάλληλος της Περιφέρειας Αττικής πήγε, συνοδεία μπάτσων, να συλλάβει συναδέλφους του!

5 Δεκ 2025, 10:02
Εκδηλώσεις

Σήμερα στην Κόντρα: ’48, Αντίσταση στο μεγάλο εποικισμό

Στο πλαίσιο του κινηματογραφικού αφιερώματος: Sumud

5 Δεκ 2025, 08:28
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Δεκέμβρη

5 Δεκ 2025, 00:01
Πολιτική

Tσίπρας προς αντιπολίτευση: Είστε άχρηστοι, αναλαμβάνω εγώ

4 Δεκ 2025, 21:56
Πολιτική

Οι ελληνοτουρκικές σχέσεις και το… τρολ Δένδιας

4 Δεκ 2025, 20:30
Διεθνή

Η Παλαιστίνη γιορτάζει: Η Αντίσταση ξεπάστρεψε τον αρχιδωσίλογο Αμπού Σαμπάμπ και τον υπαρχηγό του

4 Δεκ 2025, 19:51
Διεθνή

Συνεχίζεται το σκληρό διπλωματικό παζάρι για την ιμπεριαλιστική ειρήνη στην Ουκρανία

4 Δεκ 2025, 12:37
Κόντρες

Η αφόρητη βαρεμάρα του εξουσιαστικού λόγου

4 Δεκ 2025, 10:59
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Δεκέμβρη

4 Δεκ 2025, 00:01
Οικονομία

Ξεσηκώθηκαν και οι λαϊκατζήδες

3 Δεκ 2025, 21:08
Αγροτικά

Τσιάρας-Κέλλας κατασκεύασαν ψεύτικη αποκλιμάκωση της ευλογιάς των αιγοπροβάτων

3 Δεκ 2025, 15:17
Κόντρες

Αθήνα-Ουάσιγκτον όπως Κολιάτσου-Παγκράτι

3 Δεκ 2025, 14:33
Παιδεία

Ο Μητσοτάκης δρομολογεί την ολοκληρωτική υποταγή της πανεπιστημιακής έρευνας στην αγορά

3 Δεκ 2025, 10:10
Ιστορία

Ο Κόκκινος Δεκέμβρης του ’44 φάρος στο δρόμο προς την κοινωνική απελευθέρωση

3 Δεκ 2025, 08:57
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Δεκέμβρη

3 Δεκ 2025, 00:01
Οικονομία

Περί golden boys και λαμόγιων, γενικώς…

2 Δεκ 2025, 22:49
Η παπάρα

Ο Κυρανάκης στην πρωτοπορία του γκεμπελισμού

2 Δεκ 2025, 19:40
Διεθνή

H θέληση για αντίσταση παράγει (και) ιατρικά θαύματα

2 Δεκ 2025, 18:21
Κόντρες

H ώρα του Φραπέ

2 Δεκ 2025, 15:25
Εργατικά

Η κυβέρνηση πάει στα δικαστήρια την Απεργία-Αποχή των Διοικητικών ενάντια στις διαγραφές φοιτητών

2 Δεκ 2025, 14:11
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Δεκέμβρη

Ημέρα εθελοντισμού.

Αϊτή: Ημέρα ανακάλυψης (1492).

1977: Συλλαμβάνονται μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών στα γαλλοελβετικά σύνορα δύο μέλη της RAF (Πέτερ Στολ και Τζουλιάνε Πλάμπεκ).

1981: Καταργείται η φυλάκιση για μοιχεία στην Ελλάδα.

1984: Συγκρούσεις αστυνομίας διαδηλωτών για την επίσκεψη Λεπέν («Caravel»), 176 συλλήψεις.

1990: Η μεγαλύτερη απόδραση κρατουμένων στην Ελλάδα (81 από τον Κορυδαλλό).

1995: Ασκείται δίωξη κατά του καθηγητή του Παντείου Γιώργου Ρούσση και του ηθοποιού Βασίλη Διαμαντόπουλου για «εγκωμιασμό αξιόποινων πράξεων», όπως χαρακτηρίστηκαν οι απόψεις που διατύπωσαν για τα επεισόδια στο Πολυτεχνείο.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Τόσα χρόνια είχαμε μάθει όταν κάνουν κινητοποιήσεις οι αγρότες, όταν μπλοκάρουν την εθνική οδό, όταν υπάρχει εν πάση περιπτώσει μία απεργία, να εκβιάζεται το πολιτικό σύστημα και να υπαναχωρεί και να δίνει, να δίνει, να δίνει. Ακριτα. Είδαμε που καταλήξαμε. Καταλήξαμε στον ΟΠΕΚΕΠΕ. Καταλήξαμε στο να έχει δημιουργηθεί ένα σύστημα το οποίο έδινε επιδοτήσεις σε ανθρώπους που δεν τις δικαιούνται.

Κωνσταντίνος Κυρανάκης

(Ο Τσιάρας με τον Χατζηδάκη πρέπει να έμειναν «παγωτά». Αυτοί προσπαθούν να καλοπιάσουν τους αγρότες, τους καλούν στα γραφεία τους τονίζοντας ότι είναι πάντα ανοιχτά γι’ αυτούς, και έρχεται ένας συνάδελφός τους, ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών και Μεταφορών και χαρακτηρίζει τους αγρότες εκβιαστές και λαμόγια. Η θεωρία του εκβιασμού δεν είναι καινούργια. Κάθε φορά που υπάρχει ένας διεκδικητικός αγώνας που ασκεί πίεση στην κυβέρνηση, την όποια κυβέρνηση, οι αγωνιζόμενοι χαρακτηρίζονται εκβιαστές. Οι ΔΕΗτζήδες επειδή «κατεβάζουν τους διακόπτες», οι εργάτες καθαριότητας επειδή δημιουργούν «κίνδυνο διάδοσης λοιμωδών νοσημάτων», οι υγειονομικοί επειδή «απειλούν τις ζωές των ασθενών», οι εκπαιδευτικοί επειδή «παίζουν με τη μόρφωση των παιδιών μας», οι εργαζόμενοι στις δημόσιες μεταφορές επειδή «ταλαιπωρούν τον απλό κόσμο». Για τους αγρότες υπάρχει από παλιά ένα ποτ πουρί γκεμπελίστικων κατηγοριών, που ξεκινούν από το «προσεχώς Βουλγάρες» και καταλήγουν στα «σκυλάδικα» και στα «πολυτελή τζιπ». Ο Κυρανάκης, ως εκπρόσωπος της… μοντέρνας ακροδεξιάς, παιδί της γαλάζιας γενιάς του «party μωρή άρρωστη», κάνει ένα βήμα παραπέρα. Εντελώς αστοιχείωτος, όπως όλοι οι ακροδεξιοί γκεμπελίσκοι, δεν ξέρει καν τι είναι το ΟΣΔΕ και ο ΟΠΕΚΕΠΕ. Οτι δεν είναι αποτέλεσμα των αγώνων των αγροτών -των εκβιασμών, όπως τους χαρακτηρίζει, αλλά αποτέλεσμα της ήττας αυτών των αγώνων και της κυριαρχίας των καταστροφικών για τη φτωχή αγροτιά πολιτικών της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής – ΚΑΠ. Είναι της μόδας όμως το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ. Και τι κάνει ο Κυρανάκης; Αδίστακτα και ανερυθρίαστα βαφτίζει τους αγρότες των μπλόκων λαμόγια, με τη λογική «πες, πες, κάτι θα μείνει». Ενώ έχει στηθεί μια εγκληματική οργάνωση, με αρχηγείο το ίδιο το Μέγαρο Μαξίμου, με επιτελάρχες υπουργούς, αξιωματικούς γενικούς γραμματείς και προέδρους και αντιπροέδρους του ΟΠΕΚΕΠΕ και υπαξιωματικούς διάφορους Φραπέδες, Χασάπηδες, Καλφούτζους, Χλύκες κ.ά., που από τη μια αρπάζει τεράστια ποσά επιδοτήσεων με παράνομο τρόπο, μοιράζοντάς τες ιεραρχικά, και από την άλλη επικεντρώνεται στην αντι-δεξιά Κρήτη με στόχο να τη βάψει «μπλε» στις εκλογές του 2023, για να εξασφαλιστεί η αυτοδυναμία της ΝΔ στη Βουλή, ο Κυρανάκης αντιστρέφει την πραγματικότητα, εξαφανίζει την εγκληματική οργάνωση και βάζει στη θέση της τους αγωνιζόμενους αγρότες, οι οποίοι υπήρξαν θύματα και του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ. Μπορεί ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ο Κυρανάκης να φαίνεται εκτός γραμμής, όσο όμως οι αγρότες θα στέκονται στα μπλόκα, σε μπλόκα μαχητικής διεκδίκησης πάνω στις εθνικές οδούς και όχι απλής διαμαρτυρίας στους παράδρομους, η άποψη Κυρανάκη, θα γίνεται κυρίαρχη στον κυβερνητικό λόγο και ακόμα περισσότερο στο λόγο των -αλητών, ρουφιάνων- δημοσιογράφων που υπηρετούν την κυβερνητική πολιτική)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Μετά τον Καιάδα, έξω και οι Παππάς-Παναγιώταρος - Ετοιμάζουν και τον Κασιδιάρη

    • Εφετείο 17Ν

      Μετά τον Καιάδα, έξω και οι Παππάς-Παναγιώταρος - Ετοιμάζουν και τον Κασιδιάρη

  • ΕΛΑ

    Μετά τον Καιάδα, έξω και οι Παππάς-Παναγιώταρος - Ετοιμάζουν και τον Κασιδιάρη

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Μετά τον Καιάδα, έξω και οι Παππάς-Παναγιώταρος - Ετοιμάζουν και τον Κασιδιάρη

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Μετά τον Καιάδα, έξω και οι Παππάς-Παναγιώταρος - Ετοιμάζουν και τον Κασιδιάρη

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Μετά τον Καιάδα, έξω και οι Παππάς-Παναγιώταρος - Ετοιμάζουν και τον Κασιδιάρη

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Μετά τον Καιάδα, έξω και οι Παππάς-Παναγιώταρος - Ετοιμάζουν και τον Κασιδιάρη

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Μετά τον Καιάδα, έξω και οι Παππάς-Παναγιώταρος - Ετοιμάζουν και τον Κασιδιάρη

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Μετά τον Καιάδα, έξω και οι Παππάς-Παναγιώταρος - Ετοιμάζουν και τον Κασιδιάρη

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Μετά τον Καιάδα, έξω και οι Παππάς-Παναγιώταρος - Ετοιμάζουν και τον Κασιδιάρη

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Μετά τον Καιάδα, έξω και οι Παππάς-Παναγιώταρος - Ετοιμάζουν και τον Κασιδιάρη

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Μετά τον Καιάδα, έξω και οι Παππάς-Παναγιώταρος - Ετοιμάζουν και τον Κασιδιάρη

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Μετά τον Καιάδα, έξω και οι Παππάς-Παναγιώταρος - Ετοιμάζουν και τον Κασιδιάρη

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Μετά τον Καιάδα, έξω και οι Παππάς-Παναγιώταρος - Ετοιμάζουν και τον Κασιδιάρη

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Μετά τον Καιάδα, έξω και οι Παππάς-Παναγιώταρος - Ετοιμάζουν και τον Κασιδιάρη

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Μετά τον Καιάδα, έξω και οι Παππάς-Παναγιώταρος – Ετοιμάζουν και τον Κασιδιάρη

      Μετά τον Καιάδα, έξω και οι Παππάς-Παναγιώταρος - Ετοιμάζουν και τον Κασιδιάρη

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Μετά τον Καιάδα, έξω και οι Παππάς-Παναγιώταρος – Ετοιμάζουν και τον Κασιδιάρη

      Μετά τον Καιάδα, έξω και οι Παππάς-Παναγιώταρος - Ετοιμάζουν και τον Κασιδιάρη

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Μετά τον Καιάδα, έξω και οι Παππάς-Παναγιώταρος – Ετοιμάζουν και τον Κασιδιάρη

      Μετά τον Καιάδα, έξω και οι Παππάς-Παναγιώταρος - Ετοιμάζουν και τον Κασιδιάρη

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Μετά τον Καιάδα, έξω και οι Παππάς-Παναγιώταρος – Ετοιμάζουν και τον Κασιδιάρη

      Μετά τον Καιάδα, έξω και οι Παππάς-Παναγιώταρος - Ετοιμάζουν και τον Κασιδιάρη

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Μετά τον Καιάδα, έξω και οι Παππάς-Παναγιώταρος - Ετοιμάζουν και τον Κασιδιάρη

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Μετά τον Καιάδα, έξω και οι Παππάς-Παναγιώταρος – Ετοιμάζουν και τον Κασιδιάρη

    Μετά τον Καιάδα, έξω και οι Παππάς-Παναγιώταρος - Ετοιμάζουν και τον Κασιδιάρη

  • Επικοινωνία

    Μετά τον Καιάδα, έξω και οι Παππάς-Παναγιώταρος – Ετοιμάζουν και τον Κασιδιάρη

    Μετά τον Καιάδα, έξω και οι Παππάς-Παναγιώταρος - Ετοιμάζουν και τον Κασιδιάρη

  • Όροι χρήσης

    Μετά τον Καιάδα, έξω και οι Παππάς-Παναγιώταρος – Ετοιμάζουν και τον Κασιδιάρη

    Μετά τον Καιάδα, έξω και οι Παππάς-Παναγιώταρος - Ετοιμάζουν και τον Κασιδιάρη

  • Ποιοι είμαστε

    Μετά τον Καιάδα, έξω και οι Παππάς-Παναγιώταρος – Ετοιμάζουν και τον Κασιδιάρη

    Μετά τον Καιάδα, έξω και οι Παππάς-Παναγιώταρος - Ετοιμάζουν και τον Κασιδιάρη

  • Επικοινωνία

    Μετά τον Καιάδα, έξω και οι Παππάς-Παναγιώταρος – Ετοιμάζουν και τον Κασιδιάρη

    Μετά τον Καιάδα, έξω και οι Παππάς-Παναγιώταρος - Ετοιμάζουν και τον Κασιδιάρη

  • Όροι χρήσης

    Μετά τον Καιάδα, έξω και οι Παππάς-Παναγιώταρος – Ετοιμάζουν και τον Κασιδιάρη

    Μετά τον Καιάδα, έξω και οι Παππάς-Παναγιώταρος - Ετοιμάζουν και τον Κασιδιάρη

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo