Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 8 Νοέμβρη
  • Το 80% των εβραίων ψηφοφόρων στις ΗΠΑ θεωρεί ότι οι ενέργειες του Ισραήλ αυξάνουν τον αντισημιτισμό
  • Ο «επιβληθείς πόλεμος» των ΗΠΑ στο Ιράν και το μοίρασμα των ρόλων ανάμεσα στους πόλους εξουσίας του ιρανικού συστήματος
  • Τα κομβικά ζητήματα της Οκτωβριανής Επανάστασης οδοδείκτες για την εργατική τάξη και την ιστορική της αποστολή
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 7 Νοέμβρη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Απομονωμένοι από τις δυτικοευρωπαϊκές ιμπεριαλιστικές δυνάμεις οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές
Διεθνή Οικονομία

Απομονωμένοι από τις δυτικοευρωπαϊκές ιμπεριαλιστικές δυνάμεις οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές

Το πρώτο γαλλικών συμφερόντων πλοίο πέρασε χτες από το Ορμούζ με την άδεια του Ιράν

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr3 Απρ 2026, 21:04
Mασούντ Πεζεσκιάν και Εμανουέλ Μακρόν σε συνάντησή τους στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη, στις 24 Σεπτέμβρη του 2025

Ενα πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων (containers),ιδιοκτησίας της γαλλικής ναυτιλιακής εταιρίας CMA CGM, το με σημαία Μάλτας Kribi, πέρασε χτες καμαρωτό-καμαρωτό από το Στενό του Ορμούζ, σύμφωνα με το σύστημα κίνησης πλοίων MarineTraffic.

Είναι το πρώτο γαλλικών συμφερόντων πλοίο και γενικότερα πλοίο που συνδέεται με τη Δυτική Ευρώπη που περνά από το Στενό από τις 28 του Φλεβάρη που εξαπολύθηκε η αμερικανο-σιωνιστική πολεμική επίθεση ενάντια στο Ιράν. Μέχρι τώρα περνούσαν κυρίως πλοία χωρών που θεωρούνται ουδέτερες ή μη εχθρικές από το Ιράν (π.χ. Ομάν, Ιαπωνία) και υπέγραψαν συμφωνίες με την ιρανική κυβέρνηση, πληρώνοντας ενδεχομένως τα τσουχτερά διόδια που ζητάει πλέον το Ιράν.

Δεν ξέρουμε αν οι γάλλοι εφοπλιστές πλήρωσαν διόδια, οι πληροφορίες από ναυτιλιακές σελίδες πάντως αναφέρουν ότι το πλοίο δήλωσε ρητά «γαλλική ιδιοκτησία» στο σύστημα εντοπισμού (AIS) προτού περάσει, γεγονός που δείχνει ότι μόνο έτσι οι Ιρανοί το θεώρησαν ως ουδέτερο. Αν το θεωρούσαν εχθρικό, δε θα περνούσε, με ή χωρίς διόδια.

Το γεγονός συνδέεται σίγουρα με την πρωτοβουλία που έχει αναλάβει ο Μακρόν, σε ευθεία διπλωματική αντιπαράθεση με τους Αμερικάνους, για αποκατάσταση της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας στο Στενό του Ορμούζ, με τερματισμό του πολέμου και σε συνεννόηση με το Ιράν.

Αυτή η πρωτοβουλία του Μακρόν συγκέντρωσε χτες εκπροσώπους 40 κρατών σε μια τηλεδιάσκεψη, που κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η ασφάλεια θα επιστρέψει στην περιοχή μόνο αν επιτευχθεί εκεχειρία. Αυτό τόνισε ο ΥΠΕΞ της Κίνας, Γουάνγκ Γι. Η Κίνα είναι ο βασικός εμπορικός εταίρος του Ιράν.

Το Ιράν, βέβαια, δε δέχεται εκεχειρία. Ζητάει πλήρη και οριστικό τερματισμό του πολέμου με εγγυήσεις του ΟΗΕ, πολεμικές αποζημιώσεις κ.ά., όμως κάθε πρωτοβουλία που δεν στηρίζει τους αμερικάνους ιμπεριαλιστές και τους σιωναζιστές αποτελεί ένα «συν» για το Ιράν.

Ευρισκόμενος σε επίσημη επίσκεψη στη Νότια Κορέα, ο Μακρόν ξεκαθάρισε, απαντώντας στις συνεχείς προκλήσεις του Τραμπ, ότι «θα ήταν μη ρεαλιστικό να ξεκινήσει μια στρατιωτική επιχείρηση για να ανοίξει το Στενό». Χοντραίνοντας την κριτική του προς τους αμερικανοσιωνιστές είπε: «Οι ΗΠΑ και το Ισραήλ μπορούν εκ των υστέρων να παραπονιούνται που δεν τους βοηθάμε σε αυτή την επιχείρηση, αλλά μόνοι τους αποφάσισαν ότι δεν είναι δική μας επιχείρηση».

Συνέχισε αναφερόμενος ευθέως στις ΗΠΑ: «Κάποιοι υπερασπίζονται την ιδέα της απελευθέρωσης του Στενού του Ορμούζ με τη βία μέσω μιας στρατιωτικής επιχείρησης, θέση που εκφράζεται μερικές φορές από τις ΗΠΑ. Αυτή δεν ήταν ποτέ η επιλογή που υποστηρίξαμε επειδή είναι μη ρεαλιστική. Μια τέτοια επιχείρηση θα διαρκούσε για πάντα και θα εξέθετε όλους όσοι περνούν από το Στενό σε κινδύνους από τους Φρουρούς της Επανάστασης, αλλά και από βαλλιστικούς πυραύλους».

Τα έχωσε και στον Τραμπ, χαρακτηρίζοντάς τον επί της ουσίας ξεμωραμένο: «Οταν θέλουμε να είμαστε σοβαροί, δεν λέμε κάθε ημέρα το αντίθετο από αυτό που είπαμε την προηγούμενη ημέρα».

Επίσης, ξεκαθάρισε ότι ο συνασπισμός κρατών που θα δημιουργηθεί για να εγγυηθεί την ελεύθερη διέλευση μέσω του Ορμούζ, θα το κάνει μετά το σταμάτημα των εχθροπραξιών και μόνο μέσω συνομιλιών με το Ιράν.

Φυσικά, κανένας δεν περιμένει ότι ο Μακρόν, ο Στάρμερ και ο Μερτς, σε συνεργασία με τον Σι, θα εγγυηθούν την ειρήνη στη Μέση Ανατολή. Είναι η πρώτη φορά, όμως, που ο αμερικάνικος ιμπεριαλισμός στερείται κάθε στήριξης από τους συμμάχους του στο ΝΑΤΟ δυτικοευρωπαίους ιμπεριαλιστές και μάλιστα υπό συνθήκες που ηττάται και στρατιωτικά από μια περιφερειακή δύναμη όπως το Ιράν.

Η ιρανική αστική ηγεσία είναι πραγματιστική. Και σίγουρα βρίσκεται σε παρασκηνιακές επαφές με τους δυτικοευρωπαίους ιμπεριαλιστές. Η διέλευση του πρώτου δυτικοευρωπαϊκού πλοίου από το Ορμούζ έχει μεγάλη συμβολική σημασία. Ακόμα πιο σημαντική, όμως, είναι η γνωστοποίηση από το Ιράν ότι σε συνεργασία με το Ομάν, στο οποίο αναγνωρίζει ίσα δικαιώματα στη διαχείριση του Ορμούζ, ετοιμάζει πρωτόκολλο για την παρακολούθηση και ρύθμιση της ναυσιπλοΐας στο Στενό. Τις σχετικές δηλώσεις έκανε ο υφυπουργός Εξωτερικών του Ιράν, Καζέμ Γκαριμπαμπάντι.

Ο Γκαριμπαμπάντι εξήγησε ότι το πλαίσιο που συζητείται μεταξύ Ιράν και Ομάν προβλέπει ότι σε περίοδο ειρήνης όλα τα πλοία που διέρχονται από το Στενό θα πρέπει να έχουν εξασφαλίσει άδεια από τις παράκτιες χώρες, το Ιράν και το Ομάν. Για διόδια δεν είπε τίποτα, αλλά αυτό είναι ζήτημα διαπραγμάτευσης. Σημασία έχει να βρεθούν εκείνες οι ιμπεριαλιστικές δυνάμεις που θα ταχθούν υπέρ της ειρήνης στην περιοχή, όχι επειδή είναι ειρηνόφιλες, αλλά επειδή απλούστατα δεν μπορούν να κάνουν πόλεμο.

Mασούντ Πεζεσκιάν και Εμανουέλ Μακρόν σε συνάντησή τους στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη, στις 24 Σεπτέμβρη του 2025

French President Emmanuel Macron and Iran’s President Masoud Pezeshkian arrive for a bilateral meeting on the sidelines of the United Nations General Assembly at UN headquarters in New York City on September 24, 2025.

Εκτύπωση 🖨
ΓΑΛΛΙΑ ΕΕ ΗΠΑ ΙΡΑΝ ΙΣΡΑΗΛ ΜΑΚΡΟΝ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΨάχνουν απεγνωσμένα τους πιλότους του F-15 που κατέρριψαν οι Ιρανοί

Το πρώτο γαλλικών συμφερόντων πλοίο πέρασε χτες από το Ορμούζ με την άδεια του Ιράν

Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 4 Απρίλη

Το πρώτο γαλλικών συμφερόντων πλοίο πέρασε χτες από το Ορμούζ με την άδεια του Ιράν

Σχετικά Αρθρα

Το 80% των εβραίων ψηφοφόρων στις ΗΠΑ θεωρεί ότι οι ενέργειες του Ισραήλ αυξάνουν τον αντισημιτισμό

Δημοσκόπηση της J Street

Διεθνή 7 Νοέ 2026, 11:17

Ο «επιβληθείς πόλεμος» των ΗΠΑ στο Ιράν και το μοίρασμα των ρόλων ανάμεσα στους πόλους εξουσίας του ιρανικού συστήματος

Διεθνή 7 Νοέ 2026, 10:27

Ιεριχώ: Ενοπλοι σιωναζιστές έποικοι διώχνουν παλαιστινιακές οικογένειες και αρπάζουν τα σπίτια τους

Ο στρατός της οντότητας περιφρουρεί την εθνοκάθαρση

Διεθνή 6 Νοέ 2026, 14:50

Πώς ο εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας των Παλαιστίνιων επηρέασε την αμερικάνικη πολιτική ζωή

Η περίπτωση του Ανταμ Χαμάουι

Διεθνή 6 Νοέ 2026, 10:09

Παλαιστίνιος ερευνητής αποδομεί τον κατάλογο του Ισραήλ με τους αποκαλούμενους «τρομοκράτες» δημοσιογράφους που σκοτώθηκαν στη Γάζα

Διεθνή 5 Νοέ 2026, 15:10

Ο Τραμπ πουλάει τρελίτσα μετά την εκλογική συντριβή

Διεθνή 5 Νοέ 2026, 13:59
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Νοέμβρη

8 Νοέ 2026, 00:01
Διεθνή

Το 80% των εβραίων ψηφοφόρων στις ΗΠΑ θεωρεί ότι οι ενέργειες του Ισραήλ αυξάνουν τον αντισημιτισμό

Δημοσκόπηση της J Street

7 Νοέ 2026, 11:17
Διεθνή

Ο «επιβληθείς πόλεμος» των ΗΠΑ στο Ιράν και το μοίρασμα των ρόλων ανάμεσα στους πόλους εξουσίας του ιρανικού συστήματος

7 Νοέ 2026, 10:27
Ιστορία

Τα κομβικά ζητήματα της Οκτωβριανής Επανάστασης οδοδείκτες για την εργατική τάξη και την ιστορική της αποστολή

109 χρόνια από τον Κόκκινο Οκτώβρη του 1917

7 Νοέ 2026, 08:15
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

7 Νοέ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 7 Νοέμβρη

7 Νοέ 2026, 00:01
Κόντρες

Καβάλαγες ασέλωτο με δίχως χαλινάρι…

6 Νοέ 2026, 19:19
Διεθνή

Ιεριχώ: Ενοπλοι σιωναζιστές έποικοι διώχνουν παλαιστινιακές οικογένειες και αρπάζουν τα σπίτια τους

Ο στρατός της οντότητας περιφρουρεί την εθνοκάθαρση

6 Νοέ 2026, 14:50
Πολιτική

Δεν υπάρχει σκάνδαλο Πατούλη, αλλά σκάνδαλο Μητσοτάκη-Πατούλη

6 Νοέ 2026, 14:03
Διεθνή

Πώς ο εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας των Παλαιστίνιων επηρέασε την αμερικάνικη πολιτική ζωή

Η περίπτωση του Ανταμ Χαμάουι

6 Νοέ 2026, 10:09
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 6 Νοέμβρη

6 Νοέ 2026, 00:01
Κόντρες

Εχει δίκιο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

5 Νοέ 2026, 19:37
Διεθνή

Παλαιστίνιος ερευνητής αποδομεί τον κατάλογο του Ισραήλ με τους αποκαλούμενους «τρομοκράτες» δημοσιογράφους που σκοτώθηκαν στη Γάζα

5 Νοέ 2026, 15:10
Διεθνή

Ο Τραμπ πουλάει τρελίτσα μετά την εκλογική συντριβή

5 Νοέ 2026, 13:59
Διεθνή

Ο Βανς πήρε το όπλο του και το ακούμπησε στον κρόταφο του Τραμπ

5 Νοέ 2026, 13:01
Παιδεία

Τσιμέντα και πλακάκια πάνω στο κεφάλι μαθητή Α’ Δημοτικού!

Η εγκληματική εγκατάλειψη των σχολείων δεν είναι ατύχημα, είναι πολιτική επιλογή

5 Νοέ 2026, 08:28
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Νοέμβρη

5 Νοέ 2026, 00:01
Κόντρες

Πορτοκαλί κατάθλιψη

4 Νοέ 2026, 20:21
Πολιτική

Γκαλοπατζήδες χωρίς καπίστρι

Ολα τα γκάλοπ είναι κάλπικα, αλλά κάποια παραείναι

4 Νοέ 2026, 18:38
Πολιτική

Η Αυγερινοπούλου, ο σύζυγος ή τέως σύζυγος ή σύντροφος και το ανύπαρκτο «πόθεν έσχες»

4 Νοέ 2026, 17:46
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Νοέμβρη

Ημέρα ακτινολογίας.

Ημέρα πολεοδομίας – χωροταξίας.

1901: Βίαιες συγκρούσεις στην Αθήνα με αφορμή τη μετάφραση του Ευαγγελίου στη δημοτική από τον Αλέξανδρο Πάλλη («Ευαγγελικά»), έντεκα νεκροί, ογδόντα τραυματίες, ενώ πυροβολήθηκε και ο πρωθυπουργός Θεοτόκης που υπέβαλε την παραίτηση του λίγες μέρες αργότερα.

1903: Ταραχές με αφορμή την παράσταση “Ορέστεια” του Αισχύλου από το Βασιλικό Θέατρο με κείμενο σε απλή καθαρεύουσα, δύο νεκροί και δέκα τραυματίες.

1917: Καταργείται η ιδιωτική ιδιοκτησία γης στη Ρωσία. Το Συμβούλιο των Κομισάριων του Λαού καθιερώνεται ως η νέα κυβέρνηση και διορίζει τον Λένιν πρόεδρο, τον Τρότσκι κομισάριο εξωτερικών και τον Στάλιν κομισάριο εθνοτήτων.

1925: Ιδρύονται τα Τάγματα Ασφαλείας (SS) του Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος (Γερμανία).

1932: Απόπειρα πραξικοπήματος από τον Χίτλερ.

1938: Ναζί πυρπολούν συναγωγές, καταστρέφουν εβραϊκά μαγαζιά και συλλαμβάνουν χιλιάδες Εβραίους κατά τη διάρκεια της “Νύχτας των κρυστάλλων“.

2001: Εκρηξη σε γιάφκα της οδού Μαυρικίου, τραυματισμός Κυριάκου Μαζοκόπου.

2007: Ο πατέρας πέντε παιδιών Ιλμι Λατές εντοπίζεται από μπλόκο συνοριοφυλακής λίγο έξω από τη Λεβαία Φλώρινας, πυροβολείται πισώπλατα σχεδόν εξ επαφής και πέφτει νεκρός.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ο πόλεμός σας στο αποκορύφωμά του. Κάρφος στον οφθαλμό σας η Μαρία Καρυστιανού. Ολες οι εταιρείες δημοσκοπήσεων που παρουσιάζουν κίβδηλα στοιχεία θα λογοδοτήσουν την επομένη των εκλογών. Σας το υποσχόμαστε.

Ελπίδα για τη Δημοκρατία – Μαρία Καρυστιανού

(Οταν οι γκαλοπατζήδες έβγαζαν το μόρφωμα της Καρυστιανού με κάτι ποσοστά γύρω στο 20%, η πρόεδρός του και οι συν αυτώ έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας. Με το που έσκασε το πρώτο γκάλοπ – της GPO – που δίνει το μόρφωμα εκτός Βουλής, οι δύο κυρίες που έχουν απομείνει ως ηγετικός πυρήνας βγήκαν από τα σινιέ ρούχα τους. Δεν ξέρουν όμως ούτε να νευριάσουν πολιτικά. Νευριάζουν απλά. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις δεν αρχίζεις να σκούζεις και να απειλείς. Λες ένα ψύχραιμο «η κάλπη είναι η μόνη πραγματική δημοσκόπηση, οι δημοσκόποι έχουν πέσει πολλές φορές έξω» ή κάτι παρεμφερές κι αυτό αν ερωτηθείς. Αν δεν ερωτηθείς το κάνεις αβαβά. Πώς θα λογοδοτήσουν οι δημοσκοπικές εταιρίες την επομένη των εκλογών; Θα τις θέσει υπό απαγόρευση η – κατά πρόβλεψή της – αυτοδύναμη πρωθυπουργός Μαρία Καρυστιανού; ‘Η θα τους κάνει μήνυση η αντιπρόεδρος Μαρία Γρατσία; Οταν εκτοξεύεις απειλές που δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις, γίνεσαι απλά γραφικός αποκαλύπτοντας την απελπισία σου. Είτε μπει είτε δεν μπει στη Βουλή το μόρφωμα που αυτοαποκαλείται «κίνημα» αλλά έχει ονοματεπώνυμο στη μαρκίζα, μιας χρήσης θα είναι. Ξέρετε γιατί; Γιατί οι δυο Μαρίες που το έστησαν, διώχνοντας όλους τους υπόλοιπους που τις πλαισίωσαν αρχικά, είναι παντελώς άσχετες από πολιτική. Ερασιτέχνισσες του αισχίστου είδους. Δεν είναι μόνο το ότι δεν έχουν τίποτα να πουν, είναι και το ότι δεν ξέρουν πώς να πουν το οτιδήποτε. Μέθυσαν με την προβολή και την αποδοχή που είχε αυτή που έβαλε το όνομά της στη μαρκίζα του μορφώματος και δεν κατάλαβαν ότι είναι άλλη συνθήκη το να σε αποδέχεται ένα μεγάλο λαϊκό ρεύμα ως μάνα θύματος των Τεμπών που ζητάς τιμωρία των εγκληματιών και άλλη συνθήκη να εμφανίζεσαι ως φορέας καπηλείας αυτής της αποδοχής με μια υπερσυντηρητική ρητορική)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Το πρώτο γαλλικών συμφερόντων πλοίο πέρασε χτες από το Ορμούζ με την άδεια του Ιράν

    • Εφετείο 17Ν

      Το πρώτο γαλλικών συμφερόντων πλοίο πέρασε χτες από το Ορμούζ με την άδεια του Ιράν

  • ΕΛΑ

    Το πρώτο γαλλικών συμφερόντων πλοίο πέρασε χτες από το Ορμούζ με την άδεια του Ιράν

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Το πρώτο γαλλικών συμφερόντων πλοίο πέρασε χτες από το Ορμούζ με την άδεια του Ιράν

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Το πρώτο γαλλικών συμφερόντων πλοίο πέρασε χτες από το Ορμούζ με την άδεια του Ιράν

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Το πρώτο γαλλικών συμφερόντων πλοίο πέρασε χτες από το Ορμούζ με την άδεια του Ιράν

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Το πρώτο γαλλικών συμφερόντων πλοίο πέρασε χτες από το Ορμούζ με την άδεια του Ιράν

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Το πρώτο γαλλικών συμφερόντων πλοίο πέρασε χτες από το Ορμούζ με την άδεια του Ιράν

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Το πρώτο γαλλικών συμφερόντων πλοίο πέρασε χτες από το Ορμούζ με την άδεια του Ιράν

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Το πρώτο γαλλικών συμφερόντων πλοίο πέρασε χτες από το Ορμούζ με την άδεια του Ιράν

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Το πρώτο γαλλικών συμφερόντων πλοίο πέρασε χτες από το Ορμούζ με την άδεια του Ιράν

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Το πρώτο γαλλικών συμφερόντων πλοίο πέρασε χτες από το Ορμούζ με την άδεια του Ιράν

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Το πρώτο γαλλικών συμφερόντων πλοίο πέρασε χτες από το Ορμούζ με την άδεια του Ιράν

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Το πρώτο γαλλικών συμφερόντων πλοίο πέρασε χτες από το Ορμούζ με την άδεια του Ιράν

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Το πρώτο γαλλικών συμφερόντων πλοίο πέρασε χτες από το Ορμούζ με την άδεια του Ιράν

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Το πρώτο γαλλικών συμφερόντων πλοίο πέρασε χτες από το Ορμούζ με την άδεια του Ιράν

      Το πρώτο γαλλικών συμφερόντων πλοίο πέρασε χτες από το Ορμούζ με την άδεια του Ιράν

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Το πρώτο γαλλικών συμφερόντων πλοίο πέρασε χτες από το Ορμούζ με την άδεια του Ιράν

      Το πρώτο γαλλικών συμφερόντων πλοίο πέρασε χτες από το Ορμούζ με την άδεια του Ιράν

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Το πρώτο γαλλικών συμφερόντων πλοίο πέρασε χτες από το Ορμούζ με την άδεια του Ιράν

      Το πρώτο γαλλικών συμφερόντων πλοίο πέρασε χτες από το Ορμούζ με την άδεια του Ιράν

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Το πρώτο γαλλικών συμφερόντων πλοίο πέρασε χτες από το Ορμούζ με την άδεια του Ιράν

      Το πρώτο γαλλικών συμφερόντων πλοίο πέρασε χτες από το Ορμούζ με την άδεια του Ιράν

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Το πρώτο γαλλικών συμφερόντων πλοίο πέρασε χτες από το Ορμούζ με την άδεια του Ιράν

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Το πρώτο γαλλικών συμφερόντων πλοίο πέρασε χτες από το Ορμούζ με την άδεια του Ιράν

    Το πρώτο γαλλικών συμφερόντων πλοίο πέρασε χτες από το Ορμούζ με την άδεια του Ιράν

  • Επικοινωνία

    Το πρώτο γαλλικών συμφερόντων πλοίο πέρασε χτες από το Ορμούζ με την άδεια του Ιράν

    Το πρώτο γαλλικών συμφερόντων πλοίο πέρασε χτες από το Ορμούζ με την άδεια του Ιράν

  • Όροι χρήσης

    Το πρώτο γαλλικών συμφερόντων πλοίο πέρασε χτες από το Ορμούζ με την άδεια του Ιράν

    Το πρώτο γαλλικών συμφερόντων πλοίο πέρασε χτες από το Ορμούζ με την άδεια του Ιράν

  • Ποιοι είμαστε

    Το πρώτο γαλλικών συμφερόντων πλοίο πέρασε χτες από το Ορμούζ με την άδεια του Ιράν

    Το πρώτο γαλλικών συμφερόντων πλοίο πέρασε χτες από το Ορμούζ με την άδεια του Ιράν

  • Επικοινωνία

    Το πρώτο γαλλικών συμφερόντων πλοίο πέρασε χτες από το Ορμούζ με την άδεια του Ιράν

    Το πρώτο γαλλικών συμφερόντων πλοίο πέρασε χτες από το Ορμούζ με την άδεια του Ιράν

  • Όροι χρήσης

    Το πρώτο γαλλικών συμφερόντων πλοίο πέρασε χτες από το Ορμούζ με την άδεια του Ιράν

    Το πρώτο γαλλικών συμφερόντων πλοίο πέρασε χτες από το Ορμούζ με την άδεια του Ιράν

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo