Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Πήρες κάνα φράγκο ή τζάμπα την έκανες τη διαφήμιση;
  • Ο πολεμοκάπηλος οσφυοκάμπτης παριστάνει τον ειρηνόφιλο
  • Σαν σήμερα 19 Ιούνη
  • Τρομοκρατικός «ποινικός λαϊκισμός»
  • Τα ξένα funds «κατάπιαν» ως τώρα 10 ιδιωτικά σχολεία
  • Mεγάλες απώλειες του σιωναζιστικού στρατού στον νότιο Λίβανο μέσα σε μια μέρα
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»ΠΝΠ Μητσοτάκη: Η ΕΥΠ παραμένει ΚΥΠ (τι άλλο θα μπορούσε να συμβεί;)
Πολιτική

ΠΝΠ Μητσοτάκη: Η ΕΥΠ παραμένει ΚΥΠ (τι άλλο θα μπορούσε να συμβεί;)

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr12 Αυγ 2022, 06:10

Ασχολήθηκε κανείς με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που αποφάσισε το υπουργικό συμβούλιο του Μητσοτάκη (δηλαδή ο ίδιος ο Μητσοτάκης), με τον «μπουμπουνιστό» τίτλο «Επείγουσες διατάξεις για την ενίσχυση της ακεραιότητας στη λειτουργία της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών»; Κανένας απολύτως. Ακόμα και οι ελάχιστοι δεξιοί που βγαίνουν στα ραδιοκάναλα ξεχνούν ν’ αναφερθούν στην ΠΝΠ, οι δε δημοσιογράφοι, ακόμα και στα φιλικά Μέσα, ούτε που μπαίνουν στον κόπο να τους ρωτήσουν.

Αποδείχτηκε ότι η έμπνευση της απελπισίας δεν μπόρεσε να πουλήσει καθόλου. Ν’ αποτελέσει ένα εργαλείο για τη μείωση -έστω- της πίεσης πάνω στον Μητσοτάκη. Ο Βενιζέλος, για παράδειγμα, που μίλησε νομικά, απαξίωσε την παραμικιρή αναφορά στην ΠΝΠ. Ακόμα και ο Γεραπετρίτης, στην απάντηση που προσπάθησε να δώσει στον Βενιζέλο, δεν αναφέρθηκε καθόλου στη… μεγάλη τομή που έκανε το αφεντικό του. Αν δεν ήταν τόσο πανικόβλητοι, θα έπρεπε να έχουν καταλάβει πως όσο δεν δίνουν απαντήσεις επί της ουσίας, τίποτ’ άλλο δεν μπορεί να λειτουργήσει.

Και γιατί ΠΝΠ και όχι κανονική νομοθετική πρωτοβουλία; Η ΠΝΠ υπογράφεται από το υπουργικό συμβούλιο, χωρίς να προηγηθεί καμιά διαβούλευση, καμιά κοινοβουλευτική διαδικασία. Κυρώνεται εκ των υστέρων από τη Βουλή, ολόκληρη όμως, χωρίς η αντιπολίτευση να έχει τη δυνατότητα να κάνει αλλαγές ή προσθήκες. Take it or leave it είναι η κοινοβουλευτική διαδικασία εκ των υστέρων έγκρισης μιας ΠΝΠ. Σε ό,τι αφορά τη συγκεκριμένη, είναι βέβαιο ότι θα ψηφιστεί μόνο από τους 157 της ΝΔ (άντε να την ψηφίσει και ο Μπογδάνος, αν θέλει ν’ ανοίξει διάδρομο επιστροφής, αν και δεν το βλέπουμε μέχρι στιγμής).

Ποια ήταν η «εξαιρετικά επείγουσα απρόβλεπτη ανάγκη» που επέβαλε την κατασκευή της συγκεκριμένης ΠΝΠ; Να πάψει η ΕΥΠ/ΚΥΠ να παρακολουθεί τους κοινοβουλευτικούς πολιτικούς αντιπάλους της κυβέρνησης Μητσοτάκη; Μα αφού ο… απρόσεκτος στα… ολισθήματα Κοντολέων αποπέμφθηκε και στη θέση του μπήκε ένας… συνετός πρέσβης, υπήρχε περίπτωση σ’ ένα μήνα, όσο θα απαιτούνταν για μια κανονική κοινοβουλευτική διαδικασία, να γίνουν άλλα… ολισθήματα; 

Οχι βέβαια. Ακόμα και στο επίπεδο της αστικής κοινοβουλευτικής τάξης, ο Μητσοτάκης για μια ακόμη φορά κουρέλιασε το αστικό Σύνταγμα. Κατασκεύασε μια ΠΝΠ για λόγους προπαγάνδας, επικαλούμενος ανύπαρκτη «εξαιρετικά επείγουσα και απρόβλεπτη ανάγκη».

Μόνο για λόγους προπαγάνδας; Κατηγορηματικά όχι. Με την ΠΝΠ (την παραθέτουμε στο τέλος) θωρακίζεται το καθεστώς λειτουργίας της κακόφημης ΕΥΠ/ΚΥΠ. Οι παρακολουθήσεις και το φακέλωμα εξακολουθούν όπως και πρώτα. Η επίκληση «εθνικών λόγων», χωρίς καμιά αιτιολόγηση, εξακολουθεί να νομιμοποιεί το βυσμάτωμα και το ρουφιανιλίκι. Γύρω στις 15.000 «νόμιμες επισυνδέσεις» γίνονται κάθε χρόνο, σύμφωνα με όσα ανακοινώνει η Αρχή-ανέκδοτο (ΑΔΑΕ – Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου Επικοινωνιών). Η συντριπτική πλειοψηφία απ’ αυτές αφορούν την «καταπολέμηση της τρομοκρατίας». Δηλαδή, παρακολουθούν έλληνες πολίτες για ζητήματα που αφορούν την εσωτερική «τάξη και ασφάλεια» και όχι την «εθνική ασφάλεια».

Και βέβαια, αυτές είναι οι «νόμιμες επισυνδέσεις», οι λιγότερες, γιατί οι περισσότερες γίνονται χωρίς τη νόμιμη διαδικασία.

Υπερβολές; Για θυμηθείτε το 2006 με τρεις υπουργούς της κυβέρνησης Καραμανλή (Ρουσόπουλο, Βουλγαράκη και Παπαληγούρα) να δίνουν συνέντευξη Τύπου και να παρουσιάζουν σχεδιάγραμμα με την παρακολούθηση κυβερνητικών τηλεφώνων, ακόμα και του πρωθυπουργού. Θυμηθείτε τη δολοφονία του Κώστα Τσαλικίδη, του μηχανικού που εντόπισε το λογισμικό παρακολούθησης και το γνωστοποίησε στους ανωτέρους του. Θυμηθείτε τον περιβόητο εισαγγελέα Διώτη να κλείνει την υπόθεση Τσαλικίδη σαν… αυτοκτονία. Μάθαμε ποτέ τίποτα περισσότερο;

Θυμηθείτε ότι στα Wikileaks υπάρχουν αναφορές για επαφές κυπατζήδων ή και ιδιωτών που έδιναν πληροφορίες για την εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης Καραμανλή. Στο βιβλίο «The Snowden Files: The Inside Story of the World’s Most Wanted Man» γίνεται ευρεία αναφορά από τον Εντουαρντ Σνόουντεν και τους συνεργάτες του στις παρακολουθήσεις των τηλεγραφημάτων της ελληνικής κυβέρνησης.

Ο Τέλλογλου (ποιος θα τολμήσει να τον χαρακτηρίσει… αντισυστημικό;) λέει τώρα ότι από το 2013 η ΕΥΠ/ΚΥΠ προσπαθούσε να αγοράσει πρώτα το λογισμικό Pegasus και μετά το πιο αποτελεσματικό (επειδή δεν αφήνει ίχνη) Predator. Κι ακόμη, πως υπάρχουν ιδιωτικές εταιρίες που κατέχουν αυτό το λογισμικό και το νοικιάζουν ακόμα και με το κομμάτι (τόσοι αριθμοί για βυσμάτωμα, τόσα λεφτά).

Να τελειώνει, λοιπόν, το παραμύθι ότι επειδή θα πρέπει να εγκρίνει και ένας δεύτερος εισαγγελέας, υπάρχει ασφαλιστική δικλίδα. Πρώτον, γιατί οι εισαγγελικές εγκρίσεις αφορούν μόνο τις λιγότερες «νόμιμες επισυνδέσεις» και όχι τις περισσότερες «άτυπες». Δεύτερον, γιατί όπως ο ένας εισαγγελέας είχε βάλει τον αυτόματο πιλότο και υπέγραφε ό,τι του ζητούσαν οι κυπατζήδες, με τον ίδιο αυτόματο πιλότο θα κινηθεί και ο δεύτερος εισαγγελέας. Αλλωστε, σ’ αυτά τα πόστα δεν μπαίνουν δικαστικοί σαν τον Σεβαστίδη (που δεν είναι και εισαγγελέας). Μπαίνουν έμπιστοι και… ευέλικτοι.

Και βέβαια, είναι ανέκδοτο η… μεγάλη τομή ότι για τον αρχικυπατζή θα πρέπει να εκφέρει «γνώμη» και η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής! Προσοχή, «γνώμη», όχι «σύμφωνη γνώμη». Δεν εμπιστεύονται ούτε την εκάστοτε κυβερνητική πλειοψηφία, μη τυχόν και «στραβώσουν» κάποιοι και ψηφίσουν αρνητικά μαζί με την αντιπολίτευση. Κατά κανόνα, η «γνώμη» της αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής θα είναι θετική (έστω και κατά πλειοψηφία), ενώ αν κάτι στραβώσει στην κυβερνητική πλειοψηφία και η «γνώμη» για τον αρχικυπατζή είναι αρνητική, το «αρμόδιο μέλος της κυβέρνησης» (σήμερα είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης) δεν δεσμεύεται από αυτήν τη «γνώμη» και μπορεί να διορίσει τον αρχικυπατζή της επιλογής του.

Χρειάζεται εδώ να ξαναθυμίσουμε τα αίσχη που διέπραξε ο Μητσοτάκης για να διορίσει αρχικυπατζή τον Κοντολέοντα. Παρακαλούμε, διαβάστε (ή ξαναδιαβάστε) το άρθρο με τίτλο: Εξ όνυχος τον λέοντα, μα και τον Κοντολέοντα. Και σημειώστε ότι ο μέχρι προχθές αρχικυπατζής είχε ως μοναδικό προσόν του ότι διηύθυνε το ελληνικό παράρτημα της γνωστής για τις σχέσεις της με το σιωνιστικό κράτος G4S. Ολως… τυχαίως, ισραηλινής προέλευσης είναι και το Predator! Τελικά… συνωμότησε το σύμπαν για να… εκθέσει τον Μητσοτάκη.

FEK-2022-Tefxos A-00152-downloaded -10_08_2022
Εκτύπωση 🖨
ΕΥΠ/ΚΥΠ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣαν σήμερα 12 Αυγούστου
Επόμενο άρθρο Σκάνδαλο Novartis: Ούτε σκάνδαλο ούτε σκευωρία, όλα ήταν… μια παρεξήγηση!

Σχετικά Αρθρα

Ποιος και γιατί φοβάται την Παρασκευή Τυχεροπούλου και την αποκλείει από τον «νέο ΟΠΕΚΕΠΕ»;

Εντελώς ξεδιάντροπα, με φωτογραφική διάταξη, ο Πιτσιλής στέλνει στη «βαθιά κατάψυξη» την υπάλληλο που πρωταγωνίστησε στην αποκάλυψη του σκανδάλου των παράνομων επιδοτήσεων

Πολιτική 16 Ιούν 2026, 18:59

Πάλι ηγέτης διεθνούς κύρους ο «απομονωμένος»…

Πολιτική 15 Ιούν 2026, 12:02

Μαργαριτάρια και γαϊδουράγκαθα, ΜαρΚα μ’ έκαψες…

Πολιτική 12 Ιούν 2026, 13:22

Σκάνδαλο υποκλοπών: Νέο κοινοβουλευτικό πραξικόπημα ετοιμάζει ο Μητσοτάκης

Πολιτική 11 Ιούν 2026, 21:26

Περονόσπορος θερίζει γενικούς γραμματείς

Πολιτική 11 Ιούν 2026, 19:32

Μητσοτάκης-Χρυσοχοΐδης υλοποιούν το βρόμικο αφήγημα της Μοσάντ

Καταστολή 10 Ιούν 2026, 21:12
Ροή Ειδήσεων
Κόντρες

Πήρες κάνα φράγκο ή τζάμπα την έκανες τη διαφήμιση;

19 Ιούν 2026, 11:41
Η παπάρα

Ο πολεμοκάπηλος οσφυοκάμπτης παριστάνει τον ειρηνόφιλο

19 Ιούν 2026, 10:31
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Ιούνη

19 Ιούν 2026, 00:01
Καταστολή

Τρομοκρατικός «ποινικός λαϊκισμός»

18 Ιούν 2026, 22:21
Παιδεία

Τα ξένα funds «κατάπιαν» ως τώρα 10 ιδιωτικά σχολεία

18 Ιούν 2026, 21:00
Διεθνή

Mεγάλες απώλειες του σιωναζιστικού στρατού στον νότιο Λίβανο μέσα σε μια μέρα

18 Ιούν 2026, 20:55
Παιδεία

Αναλγησία: Απέρριψαν την μεταγραφή φοιτήτριας που έχει πατέρα με 80% αναπηρία και εισόδημα κάτω από 6.000 ευρώ!

18 Ιούν 2026, 20:17
Διεθνή

Σιωνιστής τουρίστας μαχαίρωσε τρεις Κύπριους (τον ένα σοβαρά) στην Αγία Νάπα

18 Ιούν 2026, 19:13
Διεθνή

Πονάνε, ωρέ Μπριζίτ, τα παλικάρια;

18 Ιούν 2026, 14:53
Διεθνή

Ο αποκαλυπτικός θρήνος ενός συνεπούς σιωνιστή

18 Ιούν 2026, 13:54
Διεθνή

Πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές

Πεζεσκιάν και Τραμπ υπέγραψαν από απόσταση το Μνημόνιο Κατανόησης

18 Ιούν 2026, 12:29
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Ιούνη

18 Ιούν 2026, 00:01
Οικονομία

PosoKaneiToDoulema?

17 Ιούν 2026, 22:19
Διεθνή

«Το Ισραήλ είναι πιο αδύναμο»: To ισραηλινό πολιτικο προσωπικό αντιδρά οργισμένα στη συμφωνία ειρήνης ΗΠΑ–Ιράν

17 Ιούν 2026, 20:39
Κόντρες

Τα παπαγαλάκια μεταμφιέστηκαν σε βαρυπενθούσες χήρες

17 Ιούν 2026, 13:58
Διεθνή

Νew York Times: Το τζογάρισμα του Τραμπ με το Ιράν καταλήγει σε ταπεινωτική ήττα

17 Ιούν 2026, 11:44
Καταστολή

Αρειος Πάγος για αποφυλάκιση Γιωτόπουλου: Με καθαρά μοναρχοφασιστική λογική

17 Ιούν 2026, 09:35
Παιδεία

Το 45% των εκπαιδευτικών ετοιμάζεται να εγκαταλείψει τις εργασιακές γαλέρες των ιδιωτικών σχολείων για το δημόσιο σχολείο

Κόλαφος για τους σχολάρχες και τους αστογραφειοκράτες της ΟΙΕΛΕ

17 Ιούν 2026, 08:22
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Ιούνη

17 Ιούν 2026, 00:01
Υγεία

«Το καλύτερο ΕΣΥ όλων των εποχών» χρωστάει στους εργαζόμενους του Αττικόν 68.000 μέρες κανονικής άδειας και 10.000 ρεπό!

16 Ιούν 2026, 22:23
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Ιούνη

Ημέρα δρεπανοκυττάρωσης.

Κουβέιτ: Ημέρα ανεξαρτησίας (1961).

Τρινιντάντ-Τομπάγκο: Ημέρα εργασίας.

1912: Καθιερώνεται η οκτάωρη εργασία στις ΗΠΑ.

1917: Η Βρετανία παρέχει δικαίωμα ψήφου στις γυναίκες άνω των τριάντα ετών.

1933: Η Γαλλία προσφέρει πολιτικό άσυλο στον Λέον Τρότσκι.

1971: Ανακοινώνεται ότι η Ελλάδα έχει 10.311 δημοτικά σχολεία και 1.222.481 αναλφάβητους.

1975: Ο Κωνσταντίνος Τσάτσος εκλέγεται Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Η Ελλάδα χαιρετίζει την επίτευξη της συμφωνίας μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και του Ιράν, όπως και κάθε πρωτοβουλία η οποία θα συμβάλει στην εκτόνωση της έντασης στην περιοχή. Είμαστε πάντα υπέρμαχοι της διπλωματικής λύσης για την αντιμετώπιση τέτοιων ζητημάτων.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Αυτός δεν είναι που στήριζε δημόσια την εισβολή αμερικανών κομάντο στη Βενεζουέλα και την απαγωγή του προέδρου της χώρας Νικολάς Μαδούρο; «Ο Νικολάς Μαδούρο ήταν επικεφαλής μιας βάναυσης και καταπιεστικής δικτατορίας που προκάλεσε αδιανόητο πόνο στον λαό της Βενεζουέλας. Το τέλος του καθεστώτος του προσφέρει νέα ελπίδα για τη χώρα. Δεν είναι η στιγμή να σχολιάσουμε τη νομιμότητα των πρόσφατων ενεργειών»! Αυτός δεν είναι που συντασσόταν με τους αμερικανοσιωνιστές συμμάχους του με στόχο την ανατροπή της ιρανικής κυβέρνησης διά της πολεμικής βίας; Την έχουν εξαφανίσει εκείνη τη δήλωση, αλλά έγινε: «Η Ελλάδα, ως διαχρονικός πυλώνας σταθερότητας και δημοκρατικών αξιών στην Ανατολική Μεσόγειο, δεν μπορεί να μένει αδιάφορη απέναντι σε καθεστώτα που απειλούν την παγκόσμια ασφάλεια και καταπιέζουν τους λαούς τους. Στηρίζουμε το αναφαίρετο δικαίωμα του ιρανικού λαού να ζήσει σε μια ελεύθερη, ανοιχτή και δημοκρατική κοινωνία. Η αποκατάσταση της δημοκρατικής νομιμότητας στην Τεχεράνη δεν είναι μόνο αίτημα των καιρών, αλλά προϋπόθεση για τη μόνιμη ειρήνη στην περιοχή. Είμαστε σε πλήρη συντονισμό με τους συμμάχους μας για τη διασφάλιση αυτού του στόχου». Και ο ακροδεξιός «αυτοφωράκιας» του Μητσοτάκη έγραφε σε μακροσκελέστατη ανάρτηση-ύμνο του σιωναζισμού: «Είμαι υπερήφανος που η Ελλάδα μας, υπό την ηγεσία του @kmitsotakis σε όλη αυτή την προσπάθεια του Ισραήλ έμεινε πιστή σύμμαχός του μέχρι το τέλος και δεν τους εγκαταλείψαμε ακόμη και όταν όλοι οι φανατικοί αντισημίτες αριστεριστές και ακροδεξιοί μας πίεζαν και μας έβριζαν στην Βουλή, στους δρόμους στο διαδίκτυο και παντού. Είμαστε με το Ισραήλ και είμαστε υπερήφανοι για αυτό. Μακάρι το Ιράν και ο σπουδαίος λαός της Περσίας να αναπνεύσει τον αέρα της Ελευθερίας που του αξίζει. Υγ. Φυσικά χωρίς τις ΗΠΑ και ειδικά τον Πρόεδρο @realDonaldTrump @POTUS όλα αυτά δεν θα είχαν συμβεί και η ιστορία αυτό θα του το πιστώσει». Η ήττα των αμερικάνων ιμπεριαλιστών στο Ιράν είναι ήττα και των πολεμοκάπηλων, οσφυοκαμπτών πολιτικών μπανανιών, όπως ο Μητσοτάκης, που τώρα παριστάνουν τους… διαχρονικούς υποστηρικτές της ειρήνης)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo